Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-21 17:09:20unde mai mama ca vreau si io sa vad.... un link ceva??? mai rade si io cu punga de seminte....pls pls pls....
uite-te la cele mai noi mesaje

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:16
De la: heaven_gate, la data 2008-09-21 17:10:15
De la: sweetpink, la data 2008-09-21 17:00:40Stai linistita ca nu e stres.Oricum saracu Coman...si-a fact atatea sperante legate de Iris si s-au spulberat toate...I kinda feel sorry for him!
...........si mai spune ca femeile nu pot domina ....cum se incurca el in practica.........i-am spus sa lase cartile.............

da pe cine ai tu impresia ca ai dominat pana acuma, ca sa imi dovedesti contrariul ?

In niciun caz pe mine!

Ce urat mai vorbesi si tu! of of :)

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:16
pui nu am spus ca te-am dominat eu.............offf mai esti si greu de cap...altcv te-a dominat pe forum...............si nu vb urat.........vb sa intelegi ...imi e frica ,ca poate esti greu de cap......capul greu il ai(intre picioare)..............

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:18
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-21 17:14:44
De la: ComanDss, la data 2008-09-21 16:01:26Iris Iris...asa deci..

inca o dovada ca intuitia nu ma inseala niciodata.
totodata mi-am intarit inca o data -daca mai era nevoie- anumite idei despre voi, femeile..

Insa, ce ai facut tu acuma nu se face!

Felicitari pt teatrul jucat!

Multumesc pentru aprecieri dragul meu dar am precizat deja de ce am facut acest lucru,stiu si eu ca mesajele private ar trebui sa ramana private dar cum altfel puteam dovedi ca mi-a iesit jocul ?

Noi femeile avem un defect :ne cam atingem scopurile atunci cand dorim ceva iar tu m-ai provocat suficient de mult incat sa-ti fac jocul
Daca te limitai la a asculta ceea ce spunem si nu ne faceai proaste pe majoritatea fetelor ....in mod sigur nu se ajungea aici.

Oricum ,multumesc pentru distractie ,mi-a facut placere sa ma joc cu tine

ce joc ti-am facut mãi ? ai tu impresia!

eu nu am facut pe nimeni prost sau proasta pe forumul asta! numai ca cei care s-au SIMTIT, au vrut sa ma convinga de 'calitatile' lor!

Oricum, îi apreciez pe toti cei care au raspuns, fara rele intentii.

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:21
ce baiat cu scaunul la cap.................pupici virginul meu scumpik

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:22

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:23

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:24
pt coman..............upssss

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:24
Poate ca ar fi cazul sa incep sa pun pe toate topicurile mesajul asta ,nu as dori sa intru in analele kudicii ca fiind o mincinoasa pentru ca nu as vrea sa mi se puna cuvantul la indoiala de fiecare data cand postez ceva.

As dori sa precizez faptul ca pana sa devin virgina la 30 de ani tot ce am spus a fost real , toate mesajele de pe acest topic au fost cat se poate de sincere.

Am observat insa ca dl coman are o problema cu fetele care nu au orgasm langa primul lor partener,de cand a facut prostia sa spuna ca eu si primul meu partener eram batuti in cap deoarece 3 ani de zile nu am avut parte de orasm......am inceput sa simt o oarece atractie fata de el , ca a fost atractie negativa asta e alta treaba.

Desi au fost si alte fete care mi-au sustinut spusele coman le-a tratat la fel , imi pare rau dragule dar aici ai gresit enorm !

iris_4_ever
Postat pe 21 Septembrie 2008 17:25
Coman, ai pierdut runda asta, dar asa-i viata :)
Si acum fiindca tot ai realizat ca femeile pot sa te faca sa crezi ce vor ele, iti pun o intrebare.
Daca vei da peste o fatza care a auzit(si pus in practica) de operatia de reconstruire a himenului?
Sau in intelepciunea ta nemearginita iti vei da seama ca e fals?
googoodoll
Postat pe 21 Septembrie 2008 17:27
hai nu vii in bodega?

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:28
De la: googoodoll, la data 2008-09-21 17:27:32Coman, ai pierdut runda asta, dar asa-i viata :)
Si acum fiindca tot ai realizat ca femeile pot sa te faca sa crezi ce vor ele, iti pun o intrebare.
Daca vei da peste o fatza care a auzit(si pus in practica) de operatia de reconstruire a himenului?
Sau in intelepciunea ta nemearginita iti vei da seama ca e fals?

am intalnit deja o astfel de fata...mi-a fost prietena vreo 3 luni.
mi-a zis ca l-a prostit de fostul ei partener cu asta si ala a crezut ca era virgina. A fost prima care mi-a spus asta si multe alte despre gandirea femeilor, iar de cateva din spusele m-am convins pe forumul asta cu voi..

ma rog, stiu ca exista si astfel de persoane. Cum am zis mai sus, una am intalnit chiar eu.

dar eu cred ca mai exista totusi in lumea asta fete cinstite, si una dintre ele sa fie prinþesa mea! de asta nu m-am indoit si nu ma voi indoii niciodata.

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:36
offffffff iar visezi..........parca zicei de femei ca viseaza printi..etc.............acum si tu vrei printesa?...............iti recomand o carte de basme..............virginul meu scumpik

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:39
Cand ai sa fii frumos...ai sa ai parte de o printesa...sunt sigura...dar tu cum te-ai nascut urat cu crengi...cam greu...
.

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:39
el spunea ca nu are asteptari o femeie..........atunci cum dracu o sa gaseasca printesa..................noi nu vrem printi decat daca au palosul gros si mare

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:41
Ia mai zi-ne tu cate ceva despre gandirea femeilor baby , poate descoperim lucruri noi

Sa-ti mai zic ca fata pe care ai intalnit-o tu si cu care zici ca ai pierdut 3 luni de zile nu facea parte din categoria femeilor in general ?

Ce tuta e in stare sa recunoasca faptul ca si-a inselat fostul partener in privinta virginitatii ei in fata unui tip ca tine ? ca nu cred ca fata nu stia ca tu iti cauti printesa

iris_4_ever
Postat pe 21 Septembrie 2008 17:42
De la: heaven_gate, la data 2008-09-21 17:41:20el spunea ca nu are asteptari o femeie..........atunci cum dracu o sa gaseasca printesa..................noi nu vrem printi decat daca au palosul gros si mare

lool

relax, port 44 la pantof

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:47
si?.............................dezvolteaza...................

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:48
sorry, dar texte de-astea nu inghit.
te lauzi!
parerea mea
googoodoll
Postat pe 21 Septembrie 2008 17:49
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-21 17:42:17Ia mai zi-ne tu cate ceva despre gandirea femeilor baby , poate descoperim lucruri noi

Sa-ti mai zic ca fata pe care ai intalnit-o tu si cu care zici ca ai pierdut 3 luni de zile nu facea parte din categoria femeilor in general ?

Ce tuta e in stare sa recunoasca faptul ca si-a inselat fostul partener in privinta virginitatii ei in fata unui tip ca tine ? ca nu cred ca fata nu stia ca tu iti cauti printesa

Iti zic la modul cel mai serios ca sa e cum ti-am zis: ea mi-a spus.
dupa ce i-am spus despre ceea ce cred eu.

oricum ne-am despartit din alte motive (a plecat in strainatate definitiv). dar si asa nu as fi continuat cu ea, ea recunoscand ca i place sa aiba mai multi barbati d.p.d.v intim.

in fine

ps: si sa stii ca nu mi-am pierdut vremea deloc. ea m-a invatat sa sarut, si inca fooarte bine :D

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:58
De la: googoodoll, la data 2008-09-21 17:49:40sorry, dar texte de-astea nu inghit.
te lauzi!
parerea mea

ti-am cerut tie cumva parerea ? Nu cred..

ps: Nu ma laud.

Postat pe 21 Septembrie 2008 18:00
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Tocmai ai recunoscut ca o femeie te-a invatat sa saruti.
Deci: Touchee!
googoodoll
Postat pe 21 Septembrie 2008 18:03

Postat pe 21 Septembrie 2008 18:41
De la: ComanDss, la data 2008-09-21 17:47:20
De la: heaven_gate, la data 2008-09-21 17:41:20el spunea ca nu are asteptari o femeie..........atunci cum dracu o sa gaseasca printesa..................noi nu vrem printi decat daca au palosul gros si mare

lool

relax, port 44 la pantof

adica.... totusi poate isi admira splendoarea de mostrocel in faza de crestere??????
boooh asta nu prea am inteles-o...daca ai 44 la picior care-i faza???io am 34 si?????
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 18:57
De la: ComanDss, la data 2008-09-21 17:58:58
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-21 17:42:17Ia mai zi-ne tu cate ceva despre gandirea femeilor baby , poate descoperim lucruri noi

Iti zic la modul cel mai serios ca sa e cum ti-am zis: ea mi-a spus.
dupa ce i-am spus despre ceea ce cred eu.

oricum ne-am despartit din alte motive (a plecat in strainatate definitiv). dar si asa nu as fi continuat cu ea, ea recunoscand ca i place sa aiba mai multi barbati d.p.d.v intim.

in fine

ps: si sa stii ca nu mi-am pierdut vremea deloc. ea m-a invatat sa sarut, si inca fooarte bine :D

in asentiment cu celia.... deci totusi .... exista si putintel de practica pe langa toata teoria aia.... hmmmmm

in continuare sunt confuza.....dar ma tratez... mai citesc ceva minunatii poate poate...
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 18:59
starea de confuzie nu dauneaza foarte grav sanatatii..buna seara ema...

Postat pe 21 Septembrie 2008 19:06
buna ino..... sper sa nu dauneze decat stomacului meu care cere de mancare....
ma duc sa bag la mate ceva si revin 15 min.... ca m-am saturat de seminte negre prajite urmarind cu aviditate .... lucubratiile vedetei...

aaaa macar claudyuu si-a deschis singurel topic...mmmmmm si acolo am ceva de spus dupa ce ma hranesc ...
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 19:09
elucubratii

Postat pe 21 Septembrie 2008 19:27
lasa mai lari ca ai inteles tu ce vreau sa zic....

pup si hai pe la ejaculari ca aparu dana....poate o punem si de vreo emisiune tembelizata..... ca deh...imi fu dor de un misto ca lumea
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 19:57
:) stiu ce ai vrut sa zici,sper ca nu te superi ca te-am corectat

Postat pe 21 Septembrie 2008 20:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutor!! 5 De la: valivieru96 20 Iulie 2009 17:00
barbat fecioara dificil...help 19 De la: kudika006087 11 Martie 2010 18:50
Femeile...un rau necesar sau o binecuvantare? 112 De la: vas25 10 August 2009 16:56
Prietena tradatoare...big,big,big,bitch,bitch,bitch... 12 De la: mandy_jakob 25 Iulie 2009 17:25
Barbatii mai inclinati spre insuratoare sunt... 22 De la: oana_pohoata 13 Octombrie 2009 19:09