Mai multe
Iris...esti vis!Scuze ca era sa stric pariul,sa ratezi sticla de Teacher's.Puteai sa o mai ti un pic asa ca sigur primeai si o cerere in casatorie pana la urma...Oricum esti tare,ai fost intotdeauna-poop dulce vreasata noastra
|
||
|
sweetpink Postat pe 21 Septembrie 2008 14:41 |
||
|---|---|---|
|
Iris Iris...asa deci.. inca o dovada ca intuitia nu ma inseala niciodata. totodata mi-am intarit inca o data -daca mai era nevoie- anumite idei despre voi, femeile.. Insa, ce ai facut tu acuma nu se face! Felicitari pt teatrul jucat! |
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:01 |
||
Coman...insala se scrie...nu exista "inseala"! of...gramatica...asta! vezi ca ti-am facut niste declaratii de dragoste pe doua topicuri consecutive...stii tu care! astept o replica ceva...ard de nerabdare!
|
||
|
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:03 |
||
iris esti nebuna rau de tot trebuit sa citesc in urma si mai sa plang la ce ai postat.................actrita trebuia sa te faci..............pupici
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:09 |
||
De la: Rock__, la data 2008-09-21 16:03:31Coman...insala se scrie...nu exista "inseala"! of...gramatica...asta! vezi ca ti-am facut niste declaratii de dragoste pe doua topicuri consecutive...stii tu care! astept o replica ceva...ard de nerabdare! Asteapta, draga! Asteapta! |
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:09 |
||
| Astept...:D abia astept! Dragule!!! | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:10 |
||
| Of...Coman...sufar ca un caine...nu imi raspunzi cu niste replici acide si deplasate... :(( of...ce ma mai plictisesc pe forumul asta!!! :((( | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:18 |
||
| te ignora...........sau scrie un roman si apoi il posteaza | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:19 |
||
| Vai sufar sufar sufar! Mi-a frant inima!!! | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:20 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-09-21 02:41:40De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-20 21:41:43si ca sa pun capac la toate..... pai sweet ... acu si-a schimbat avatarul dar primele 2 m-au dat gata... stiu ca sunt rea dar la ce pretentii avea omul am stat eu si m-am gandit muuult si bine ca o fii vreun tom cruise cel putin (si ala are nasul mare...parerea mea )dar cum nu sunt adepta frumusetii exterioare ci a celei interioare...vazand eu cum ca omul dispune de prea multa aroganta si alte alea...nu stau sa le enumar ca ma dor degetele deja...am zis ca baiatul asta nu dispune de frumusete interioara...absolut deloc...asa ca am cautat frumusetea exterioara pt ca m-am gandit eu asa cu de la mine putere ca o fii vreo papusa masculina asaltata de mii de muieri ofticoase pe virginitatea lui si ca omul timid fiind...din atetea mii de asaltatoare si gagatatoare vrea sa isi aleaga... perechea... no....in concluzie si contuzie m-am oprit la primul cos...oricat de superficiala asi putea sa par acu. si cand m-am oprit i-am cerut ettei un gin mare de tot si cu multa lamaie.... de restul se intelege motivul... comane nu sunt rautacioasa dar o ai pe iris totusi sa iti tina companie.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 16:25 |
||
De la: Rock__, la data 2008-09-21 16:20:41Vai sufar sufar sufar! Mi-a frant inima!!! mi-am dat seama ca suferi. nu trebuia sa mai precizezi. cred ca suferi...din nastere. Tare trist!
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:27 |
||
In sfarsit Coman raspunzi... Tu suferi de lipsa...e mai trist...ce frustrant tre sa fie...si dupa ce faci...lucru manual te simti spurcat...of...si dupa un vis erotic te simti mizerabil si vinovat...cred ca e cumplit momentul in care te spovedesti si ii zici preotului ceea ce ai facut tu intr-un moment de pierzanie...ce viata grea duci...mi-e asa de mila!
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:30 |
||
| Cum se zice la biserica? A...parinte, am facut malahie...doamne...mi-a luat diavolu mintile, nu stiu ce a fost in capul meu? Nu mai fac, parinte... si asa incep sa ii apara coshurile alea oribile si scarrboase lui Coman... | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:31 |
||
De la: Rock__, la data 2008-09-21 16:30:02In sfarsit Coman raspunzi... Tu suferi de lipsa...e mai trist...ce frustrant tre sa fie...si dupa ce faci...lucru manual te simti spurcat...of...si dupa un vis erotic te simti mizerabil si vinovat...cred ca e cumplit momentul in care te spovedesti si ii zici preotului ceea ce ai facut tu intr-un moment de pierzanie...ce viata grea duci...mi-e asa de mila! poti jignii si mai profund decat atat ? :) hai baga ... |
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:33 |
||
| Stiu ca te doare pt ca stiu ca asa ti se intampla...provin dintr-o vasta familie de preoti! Crede-ma ca stiu foarte bine prin ce treci...si mi-e mila... | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:37 |
||
are acnee dl coman?..............se ia una sperma din munca ta manual si se borascaie pe fata..........asa scapi ...ca femeie nu o sa miroase nasul tau
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:38 |
||
vai ce scarboasa ai fost Heaven!
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:38 |
||
bn ca nu am scris ca nasul lui nu miroase altcv ..........dar faci o strangere de chilotei de dama si ii dam la mirosit...........acum chiar ca sunt scarboasa..................asa sunt eu ...sa-mi fie rusine ..offf
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:41 |
||
heaven_gate... Sunt la cura de slabire,dar azi cred ca fac post negru...
|
||
|
sweetpink Postat pe 21 Septembrie 2008 16:44 |
||
| chilotzei de dama...ar vrea el sa aiba parte de asemenea delicatetze... | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:44 |
||
hai mha sweet...........asa scarboasa am fost?........
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:49 |
||
| sincer?da...foarte... | ||
|
sweetpink Postat pe 21 Septembrie 2008 16:49 |
||
eu i-as da chilotei mei dar vreau sa imbrac mai intai catelusa mea cu ei si apoi ii imprumut doar sa ii miroase dar sa plateasca bn........doar nu i-as da sa ma miroase .............si oricum miros a parfum ca nha sunt femeie care se respecta ...........
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:51 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-09-21 16:49:51sincer?da...foarte...,.............uffff sweet..........sorry...........pune mana la ochi si nu mai citi
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:58 |
||
Stai linistita ca nu e stres.Oricum saracu Coman...si-a fact atatea sperante legate de Iris si s-au spulberat toate...I kinda feel sorry for him!
|
||
|
sweetpink Postat pe 21 Septembrie 2008 17:00 |
||
| Vedeti ca a aparut "Bodega lu' Coman" | ||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 17:04 |
||
| unde mai mama ca vreau si io sa vad.... un link ceva??? mai rade si io cu punga de seminte....pls pls pls.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Septembrie 2008 17:09 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-09-21 17:00:40Stai linistita ca nu e stres.Oricum saracu Coman...si-a fact atatea sperante legate de Iris si s-au spulberat toate...I kinda feel sorry for him!...........si mai spune ca femeile nu pot domina ....cum se incurca el in practica.........i-am spus sa lase cartile.............
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 17:10 |
||
| Uita-te ca apare la ultimele mesaje | ||
|
sweetpink Postat pe 21 Septembrie 2008 17:10 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-21 16:01:26Iris Iris...asa deci.. Multumesc pentru aprecieri dragul meu dar am precizat deja de ce am facut acest lucru,stiu si eu ca mesajele private ar trebui sa ramana private dar cum altfel puteam dovedi ca mi-a iesit jocul ? Noi femeile avem un defect :ne cam atingem scopurile atunci cand dorim ceva iar tu m-ai provocat suficient de mult incat sa-ti fac jocul Daca te limitai la a asculta ceea ce spunem si nu ne faceai proaste pe majoritatea fetelor ....in mod sigur nu se ajungea aici. Oricum ,multumesc pentru distractie ,mi-a facut placere sa ma joc cu tine
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 21 Septembrie 2008 17:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum sa-i atrag atentia? | 6 | De la: razz 29 Decembrie 2008 00:45 |
| intrebare pentru barbati | 56 | De la: lilutza09 17 August 2009 21:39 |
| ce decizie sa iau eu pana la urma | 7 | De la: roz5blue6lila7 27 Iulie 2010 18:43 |
|
|
||
| oare ar trebui sa-l uit? | 14 | De la: andreea1976 23 Mai 2009 11:45 |
| Nu reusesc sa il inteleg | 9 | De la: Madamadalina69 22 Decembrie 2009 18:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.