Mai multe
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-20 13:17:19 Invidioasa mica ce esti
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Septembrie 2008 13:19 |
||
|---|---|---|
vaaaaaaai m-ai prins ce ma fac acu'????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Septembrie 2008 13:26 |
||
|
am revenit pe acest forum desi domnisorul virgin...stai cum a zis...ca nu am calitatea de a vb cu el...sau ceva de genu....uite carevin ...ce mai facimai draga tot virgin si tot asa incuit ai ramas?.... neatza fetelor...nu stiu ce v-a facut dar vad ca ati inceput sa va certati de la el...
|
||
|
|
||
|
iamonica_kissu Postat pe 20 Septembrie 2008 13:29 |
||
De la: Elissa131, la data 2008-09-20 12:38:16Foarte interesant subiect de sicutie ai deschis aici Unavailable. Am totusi o intrebare. Iti doresti acelasi lucru de la ea? sa fie virgina? Eu sincer apreciez foarte mult decizia ta si o respect. Te inteleg perfect pt ca si eu cunosc pe cineva exact la fel, insa dc un barbat este virgin nu inseamna ca nu stie sa faca dragoste. Citind multe si informandu-te (daca esti baiat destept) poti face dragoste mai bine decat unul care a avut deja 1000 de aventuri. Imi imaginez ca iti doresti o fata prin care in felul asta ii arati devotamentul si dragoste. Intradevar exista si sansa de nepotrivire in pat. Dar hei sexul precum si dragoste este ca un vin bun, cu cat mai vechi cu atat mai bun. O relatie trebuie lucrata continuu, la fel ca si sexul, trebuie lucrat si cu timpul evolueaza si nu cred ca ar putea exista "nepotrivire" cand doua persoane se iubesc si chiar vor sa ramana impreuna atunci se straduiesc sa isi faca viata sexuala cat mai buna si cat mai placuta. (unavailable = ComanDss) deci e in natura barbatului (dar si a femeii) sa vada cum mai e si cu altcineva ?! nu suntem mai prejos de animale.. asta e cu adevarat trist! atunci de ce nu exista egalitate intre oameni si animale ? inseamna ca se face discriminare, pt ca de regula, omul e animalul cel mai smecher pe acest pamant.. N-am sa iti zic decat ca: - Eu nu sunt un astfel de..animal! - Nu acord incredere nimanui..stai linistita, nu sunt atat de beta sa fac treaba asta.:) Increderea se castiga, nu cade din cer! - daca tie ti se pare normal sa ai minim o aventura, atunci esti caz tipic. daca o sa citesti topicul ai sa gasesti sotutia la o astfel de modalitate de a gandii! - in restu exprimarii tale, este vizibila programarea sociala care vorbeste prin intermediul tau!. Am mai avut astfel de pacienti.Nimic nou. oricum, Respect pt opinia ta. Fiecare isi face viata cum doreste! |
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 13:32 |
||
|
iooooo ,vaaaai nuuu nici pe departe...ii spuneam lui iris ca m-a descoperit..... citeste din urma ca o sa te strici de ras... parerea mea... fetili va cam las ca se incheie programul meu de munca azi....aproape..... deci o zi placuta va doresc in continuare. vb mai pe seara... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Septembrie 2008 13:33 |
||
Mah coman mah , mai renunta si tu la unele cuvinte ca prea arunci cu ele peste tot si incep sa-si piarda din importanta Ma dezamagesti .....te credeam in stare de mult
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Septembrie 2008 13:37 |
||
|
iris la care cuvinte sa renunte??? daca le scoti tu din text poate intelg si eu ce vrea sa spuna...ca m-a dat pe spate cu frazele de mai sus...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Septembrie 2008 13:42 |
||
|
,,daca tie ti se pare normal sa ai minim o aventura, atunci esti caz tipic. daca o sa citesti topicul ai sa gasesti sotutia la o astfel de modalitate de a gandii! - in restu exprimarii tale, este vizibila programarea sociala care vorbeste prin intermediul tau!. Am mai avut astfel de pacienti.Nimic nou.'' La frazele astea sa renunte mah , ca deja le-am citit de atatea ori ca incep sa
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Septembrie 2008 13:45 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-20 13:45:29,,daca tie ti se pare normal sa ai minim o aventura, atunci esti caz tipic. daca o sa citesti topicul ai sa gasesti sotutia la o astfel de modalitate de a gandii! i-am explicat la fata.. care-i problema ?
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 13:56 |
||
| Explica-ne si noua! | ||
|
damadefrunza Postat pe 20 Septembrie 2008 14:02 |
||
De la: damadefrunza, la data 2008-09-20 14:02:03Explica-ne si noua! Nu merita efortul ...
|
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 14:29 |
||
De la: ComanDss, la data 2008-09-20 14:29:13De la: damadefrunza, la data 2008-09-20 14:02:03Explica-ne si noua! pai daca o simpla explicatie necesita un efort atit de mare din partea ta ...ce sa ai zic de alte lucruri ?!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 20 Septembrie 2008 14:48 |
||
|
coman baby , cam tacut azi , ce e cu tine ? Ai ramas in pana de inspiratie cumva sau fetele astea nu merita efortul ta a da explicatii ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Septembrie 2008 14:50 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-20 14:48:37De la: ComanDss, la data 2008-09-20 14:29:13De la: damadefrunza, la data 2008-09-20 14:02:03Explica-ne si noua! ce alte lucruri ?! :) |
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 14:54 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-20 14:50:14coman baby , cam tacut azi , ce e cu tine ? baby, azi sunt putin deceptionat (motive obiective!) vorbim alta data.. pana atunci pregateste declaratia! stii tu.. |
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 14:58 |
||
Da nu-ti spuse omu ca-i gata surmenat? Zau asa,ceri prea mult deja. Ei hai Comane,nu le mai pune si tu la suflet,cu putin somnic se rezolva,si fa-i fetii aleia odata declaratia aia,vezi ca nu-i bine sa nu fii parolist ca-ti scade ratingu!
|
||
|
damadefrunza Postat pe 20 Septembrie 2008 15:27 |
||
|
Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta ca le meriti,eu din pacate nu le stiu pe toate k sa ti le pun pentru ca nu-s la fel de citita ca tine dar sper ca sentimentele mele sa-mi calauzeasca degetele in cautarea celor mai potrivite cuvinte. Sunt convinsa de faptul ca nu vei crede nici un cuvant din pacate , e si normal avand in vedere la ce dialog am avut pana acum dar , inainte de ati spune sentimentele mele trebuie sa fac o declaratie , iarasi sunt convinsa ca nu o va crede nimeni dar asta e ...imi asum riscul de fi incadrata in categoria mincinosilor pentru ca asta sunt defapt. Sunt o mincinoasa pentru ca pana acum am lasat impresia tuturor ca as avea experienta sexuala dar nu este adevarat. Sa-mi recunosc virginitatea la 30 de ani mi s-a parut penibil asa ca am preferat sa joc rolul femeii experimentate . Toate mesajele mele de pana acum au fost false , au fost simple nascociri ale unei virgine la 30 de ani :( Virginitatea mea se trage de la faptul ca sunt mult prea serioasa in viata reala , m-am axat pe invatatura , pe job si acum nu mai sunt capabila sa ma apropii de nici un barbat . Toti barbatii din ziua de azi vor sex iar sexul pe mine ma sperie , niciodata nu am inteles de ce cand stau de vorba cu un barbat asta in loc sa se uite in ochii mei vede doar decolteul De aici mi se trag toate problemele defapt ......am sperat ca voi gasi tipul care sa ma priveasca in ochi cand vorbeste cu mine ,care sa ma invite la o plimbare in parc nu in apartamentul lui,cu care sa pot merge la o intalnire fara sa ma intreb cate cutii de prezervative si-a luat cu el .......ei bine ,nu am vrut sa fiu unealta sexuala a unui barbat asa ca am ajuns la venerabila varsta de 30 de ani sa fiu virgina. Numele meu este Cristina , am ales sa fiu iris_4_ever pe forumul acesta unde mi-am facut o identitate falsa in fata oamenilor in speranta ca voi reusi sa ma schimb ,sa fiu si eu ca orice alta femeie,sa pot iesi in oras cu un barbat fara sa imi fie frica de el .....am vrut sa vad daca pot induce oamenii in eroare nascocind povesti cu tente sexuale dar .....atat. Se pare ca pe forum sunt o experta in materie de sex in schimb in viata reala sunt aceasi virgina in cautarea barbatului iubit. Am avut cativa prieteni dar niciunul nu a reusit sa ma faca sa-mi schimb modul de a privi dragostea , consider ca inainte sa faci sex cu cineva trebuie sa cunosti persoana respectiva,sa o iubesti neconditionat si din pacate eu nu am ajuns niciodata in stadiul acesta de iubire. Dupa primele 2-3 iesiri in oras urma invitatia la el acasa si atunci se rupea filmul :( Sper sa nu iei confesiunea mea in deradere , defapt nu sper , sunt sigura ca ma vei intelege pentru ca am ajuns la concluzia ca gandim la fel . Pana acum nu am facut decat sa te testez ,toate ironiile mele aveau un singur scop , sa te inteleg mai bine , sa vad cum reactionezi si trebuie sa recunosc ca raspunsurile tale m-au bucurat enorm . Esti singurul baiat pe care-l cunosc in compania caruia m-as simti in siguranta ,langa care sunt convinsa ca nu m-as plictisi niciodata , un tip atat de inteligent ca tine si dornic sa-si satisfaca partenera nu poate fi decat un partener deosebit. Imagineaza-ti ca esti prima persoana careia ii scriu o declaratie de dragoste , esti singurul baiat pe care-l astept cu sufletul la gura sa apara online sa vad daca ma citeaza sau nu. Pentru mine faptul ca ma citezi inseamna ca nu-ti sunt indiferenta , este un motiv in plus de a sta in fata calculatorului in asteptarea unui semn de la tine Stiu ca pare greu de crezut ,nici eu nu credeam ca voi fi capabila vreodata sa ma indragostesc de un baiat de pe internet dar asta este adevarul. Din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc..nu pot atinge stelele pentru a ti le darui...nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu,gandurile mele ...intreaga mea fiinta! Si daca iti spun ca te iubesc fara ca macar sa-ti fi intalnit privirea...inseamna ca t iubesc pentru ceea ce esti,pentru ceea ce ma faci sa simt...sa fiu...pentru sufletul tau de aur...pentru tot ceea ce reprezinti pentru viata mea... Si cum sa nu te iubesc cand pentru tine simt ceea ce nu am simti pentru nimeni niciodata? Cand tu ma faci sa ma simt cea mai importanta persoana din intreaga lume?Cum sa nu visez la tine...cum sa nu t vreau langa mine in fiecare clipa...cum sa nu t iubesc...cum sa nu vreau sa t stiu langa mine tot restul vietii? Nu am cuvinte de ajuns k sa-ti spun tot ceea ce simt pentru tine...sper doar cu timpul sa-ti pot demostra toata dragostea pe care ti-o port ,sper sa-mi dai ocazia de a te cunoaste personal , sper ca tu sa fii primul barbat din viata mea |
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Septembrie 2008 16:09 |
||
Fara cuvinte,eu una nu pot sa cred asa ceva!! Si bine mai "iris",sau cum te-o chema,virgina? Bine ai mai jucat pina acum,felicitari! |
||
|
damadefrunza Postat pe 20 Septembrie 2008 16:34 |
||
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 20 Septembrie 2008 17:07 |
||
|
Fetelor , va rog sa nu radeti de mine acum ca m-am confesat in fata voastra , as fi preferat sa nu trebuiasca sa fac acest lucru dar oricum nu mai puteam continua sarada aia ....... Coman , te rog sa iei in considerare cuvintele mele si macar tu sa le intelegi adevarata valoare daca altii nu sunt capabili de acest lucru
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Septembrie 2008 17:16 |
||
|
[/quote] (unavailable = ComanDss) deci e in natura barbatului (dar si a femeii) sa vada cum mai e si cu altcineva ?! nu suntem mai prejos de animale.. asta e cu adevarat trist! atunci de ce nu exista egalitate intre oameni si animale ? inseamna ca se face discriminare, pt ca de regula, omul e animalul cel mai smecher pe acest pamant.. N-am sa iti zic decat ca: - Eu nu sunt un astfel de..animal! - Nu acord incredere nimanui..stai linistita, nu sunt atat de beta sa fac treaba asta.:) Increderea se castiga, nu cade din cer! - daca tie ti se pare normal sa ai minim o aventura, atunci esti caz tipic. daca o sa citesti topicul ai sa gasesti sotutia la o astfel de modalitate de a gandii! - in restu exprimarii tale, este vizibila programarea sociala care vorbeste prin intermediul tau!. Am mai avut astfel de pacienti.Nimic nou. oricum, Respect pt opinia ta. Fiecare isi face viata cum doreste! [/quote] Deci sa intelegem ca tu nici nu mananci, nici nu bei, nici nu respiri, etc( voiam sa mai insirui, dar m-a oprit o jena) cred ca esti deja inaltat la ceruri, ma mir ca te mai cobori pe forumuri
|
||
|
googoodoll Postat pe 20 Septembrie 2008 17:35 |
||
|
Draga Iris, Desi ma gandeam sa nu mai postez nici un mesaj pe forum ( din lipsa de timp si pentru ca nu as dori sa devina o obisnuita pentru mine), declaratia ta m-a miscat mult si chiar imi doresc ca tot ce ai scris in ea sa fie adevarat :). Ca sa nu ma mai lungesc prea mult, doream doar sa-ti spun ca ai tot respectul si admiratia din partea mea! In cazul in care te intereseaza parerea mea, as dori sa te incurajez si sa-ti transmit un mesaj optimist in legatura cu faptul ca mai exista baieti buni :) (asa cum mai exista inca si fete bune)! Lasandu-l pe Coman la o parte pentru care am de asemenea mult respect, eu personal mai am prieteni care nu sunt interesati de decoltee si pentru care sexul e printre ultimele lucruri intr-o relatie, pentru ei primand intelegerea cu persoana iubita. Sunt constienti de faptul ca viata este trecatoare si sexul este si el ca si foamea, doar o pofta, o dorinta efemera. Si cand ma gandesc la prietenii mei, referindu-ma strict la cei de sex masculin (care o parte sunt virgini, o parte nu, insa toti au calitati morale deosebite) ma gandesc la faptul ca pentru ei este tare importanta o viata de familie. Multi dintre ei au avut familii deosebite si vor sa-si creeze una proprie asemenea, iar altii nu au avut familii prea grozave, insa vor ei sa faca ceea ce parintii lor nu au reusit aka sa dea un exemplu de familie minunata viitorilor lor copii. Imi pare rau ca tu nu ai cunoscut astfel de oameni :( ! Chiar imi pare rau! Mai am prietene virgine singure, unele mai in varsta decat tine (nu cu mult :p) si care inca mai cauta. Insa ele stiu clar ca exista si altfel de oameni, numai ca nu l-au gasit inca pe cel potrivit. Eu iti doresc mult succes in continuare in cautarea ta si sper sa lasi fricile deoparte pentru a analiza sufleteste cat mai obiectiv barbatii din jurul tau pentru ca sunt 99% sigura ca ai intalnit si tipi de treaba, insa ori nu te-ai potrivit cu ei sufleteste, ori nu ti s-au parut interesanti ori alte motive! (asta e o urare ca de la virgina la virgina :p) Personal, cred ca mai bine mor virgina, decat sa ma culc cu un om pe care nu sunt sigura ca-l iubesc, iar in cazul in care sunt sigura ca-l iubesc, ma casatoresc cu el mai intai (adica de ce nu? :p). Eu cred ca omul care intr-adevar ma iubeste, ma poate astepta pana la casatorie, altfel inseamna ca nu tine cu adevarat la mine. Insa si aceasta este o parere proprie. P.S. Aici as dori sa-i multumesc lui Coman pentru compliment si sa-i urez si lui mult succes in cautarea proprie ;)! Sunt sigura ca vei gasi ceea ce cauti! De fapt, nu am nici cea mai mica indoiala si sunt sigura ca va fi ok cu voi din toate punctele de vedere ;) ( mai cunosc exemple clare). Cand ti-am zis ca esti un visator, asa cum am spus de la primul meu mesaj postat pe forum, m-am referit la faptul ca ai niste vise si idealuri deosebite din punctul meu de vedere, pe care numai o persoana care tine foarte mult niste vise, le are. Asta insa nu exclude faptul ca in viata de zi cu zi esti o persoana cu picioarele pe pamant. P.P.S. Tot un mic sfat pentru Iris: fii mai optimista!!!!!!!! Pe mine personal, ma ajuta enorm de mult rugaciunea. Si in genere chiar nu pot sa zic ca nu a functionat de minune! Atata timp cat esti sincera cu tine insati si stii exact ce doresti de la un om, ar trebui ca sa gasesti ceea ce cauti. Numai bine la toata lumea like always! ;) |
||
|
ioanao2 Postat pe 20 Septembrie 2008 17:42 |
||
|
nu trb sa ti pese daca rad unele sau altele de tine.. asta iti doresti tu si atat. eu zic ca ar trb sa fii mandra ca ai avut curajul sa spui sus si tare ca esti virgina, intr-o lume in care "sex sells" |
||
|
morticia_adams Postat pe 20 Septembrie 2008 17:45 |
||
|
draguta ioanao2 cred ca la tine s-a spart conducta cu naivitate, nu ca ar fi ceva rau, ca are si ea farmecul ei, dar ce-i prea mult intotdeauna ....da pe dinafara :) |
||
|
googoodoll Postat pe 20 Septembrie 2008 17:47 |
||
Ioana , nu pot decat sa-ti multumesc pentru incurajari sunt de acord cu ceea ce spui si sper ca in viitorul apropiat sa reusesc sa-mi gasesc si eu perechea.Din pacate m-a inzestrat mama natura cu un fizic mai mult decat atragator si majoritatea barbatilor cu care intru in contact ajung cu ochii in decolteul meu . Am ajuns sa port bluze pe gat in speranta ca nu voi mai atrage atat de multe priviri dar tot degeaba ...de aici mi se trage si frica de a ma apropia de un tip Stiu ca undeva acolo , este si barbatul meu ,cel care va fi capabil sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt nu doar pentru ca o pot intrece pe nicoleta luciu la capitolul sani Joana , nu-mi pasa daca rade cineva de mine pentru ca sunt virgina , nu consider virginitatea ca fiind o povara,ocazii sa ,,scap'' de ea am avut suficient de multe dar nu vreau sa raman cu sechele din cauza asta. Cand voi gasi un baiat care sa gandeasca ca si mine ( cum este coman..) voi fi pregatita pentru orice , nu doresc sa ma casatoresc ,doar sa iubesc si sa fiu iubita , respectata s.a.m.d. |
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Septembrie 2008 18:10 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-09-20 17:47:02draguta ioanao2 asta mi-a placut rau
|
||
|
focsa05 Postat pe 20 Septembrie 2008 18:12 |
||
uof...continua sa speri iris !
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 20 Septembrie 2008 18:54 |
||
|
ai de capu' meu.. nu stiu ce sa cred :P oadata sa imi revin din soc si apoi mai vorbim..:D |
||
|
Postat pe 20 Septembrie 2008 18:56 |
||
|
da, clar. numai eu stiu vreo 4 virgini intre 30 si 40 de ani, si matusa tamara stie unul de 52, asa ca stai linistita, ai de unde sa alegi, sunt cata frunza, cata iarba :D |
||
|
googoodoll Postat pe 20 Septembrie 2008 18:56 |
||
|
sabrina....eu sper pentru ca daca nu as fi speranta probabil ca acum m-as fi multumit cu ce aveam la indemana dar asa .....stii vb aceea , speranta moare ultima nu ? Coman,crezi ce doresti , daca pana acum am fost langa tine si te-am indrumat ...de aici inainte esti singurel ,nu ma pot baga intre mine si tine acum nu ?daca era vb de alta fata ti-as fi dat o indicatie ceva.... Oricum , sunt constienta de diferenta de varsta dintre noi in zodia pestilor sunt .....nimic care sa te faca sa vrei sa ma cunosti mai bine gogodool.....eu nu vreau un virgin , vreau pe cineva care sa ma intelaga , sa gandeaasca la fel ca mine si pana in prezent singurul care gandeste ca mine este coman .....de aici si toata sarada asta cu cele 30 de pagini sau cate or mai fi ..... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 Septembrie 2008 19:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| "baieti buni" si fete de care? | 36 | De la: SweetDadyD 18 Martie 2009 14:21 |
| gemenii....actori innascuti!!! | 30 | De la: kudika470609 14 Noiembrie 2011 05:04 |
| cum sa-i atrag atentia? | 6 | De la: razz 29 Decembrie 2008 00:45 |
|
|
||
| eu am prieten si el are prietena dar..... | 3 | De la: cantafabule 4 Septembrie 2009 18:50 |
| prietenul meu este ciudat... | 9 | De la: iuliarv 15 Aprilie 2009 12:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.