Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

De la: ComanDss, la data 2008-09-19 17:35:18
Hai mah coman ,serios acum ....nu spune ca nu te-a tentat niciodata ideea de a fi cu un peste experimentat sexual ca nu te cred....vezi ce faci cu acvariul ok ?

---

lasa ca mi-a placut mult de o pescoaica..stiu ce caractere sunt! numai ca sunt in stare sa te lase balta la orice ora si nu prea vor sa comunice. sunt misterioase (la fel ca oceanele) si asta ma incita dar nu prea imi place atunci cand se exagereaza.

oricum, daca zici ca esti experimentata (sexual), hai sa te pun ca solutie de rezerva![/quote]

solutie de rezerva in sensul ca daca tu nu o sa fii capabil sa iti satisfaci "printesa", macar iris sa fie pe receptie si sa poata......

asta vroiai sa zici???

megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:37
De la: izza7373, la data 2008-09-19 17:28:20Buna fetelor.de citeva zile tot citesc acest topic si abia acum m-am oprit din ris. la inceput eu credeam ca acel baietel glumeste in legarura cu acest subiect,dar mi-am dat seama in timp ca NU.Si uite asa,vrei nu vrei ,am intrat si eu in "FAN CLUB IRIS"Sunt total de acord cu ea.Recunosc ca nu am avut rabdarea sa citesc chiar tot pina la capat,dar imi plac sfaturile ei.Chiar sunt adevarate. Sa stii IRIS ca si eu dupa virsta de 30 de ani ,am avut adevaratul orgasm.Iar cu partenerul actual ma inteleg foarte bine,si chiar sunt foarte multumita ca el are destula experienta in acest "domeniu".

Week-end placut fetelor.

Izza , sper sa nu te dezamageasca raspunsul meu dar eu am descoperit orgasmul pe la 23 - 24 de anisori asa ....
Stii de ce ii multumesc primului meu partener ca m-a bagat in randul femeilor la 19 ani ?
Pentru ca exista riscul sa o fac prima data cu super dotatul ala de nu i-am putut rezista si iti dai seama ca ramaneam cu sechele ?

Asa ....dupa primul contact i-am explicat tipului ca NU merge si nu va merge never si am trecut mai departe,poate am sanse sa ma treaca coman pe lista alba
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:37
De la: megas, la data 2008-09-19 13:02:20vezi ca de incrancenat ce esti pe aici, si asa de starnit si ofensat de duduile astea mustind de dorinta dupa codita ta jucausa, sa nu o faci puff pe aia de o avea pana la urma onoarea sa vada nobila jucarie. sau tu o ti-o tragi cu lumina inchisa???

la urma urmei e cam imoral sa se uite domnisoara pofticoasa la .....intelegi, si sa si vada, pe lumina!!!!!!!!!

Nu am nicio inhibitie sau rusine in sensul asta!

ps: vezi ca iar o dai in balarii cu exprimarea. apoi sa nu te miri daca nu iti mai raspund !

Postat pe 19 Septembrie 2008 17:39
iris, draga, glumeam.
si chiar de i-ai da un deget de ajutor lui coman, sigur nu ar fi un rau asa impardonabil

megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:39
comane, regret sincer balariile, dar fii rogu-te amabil si nu ma plagia...

peroreaza pe limba ta, ce naiba......
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:41
De la: gya_ioana, la data 2008-09-19 13:24:39oare nu o sa vrea virginelul sa se filmeze in prima noapte ca ne demonstreze cat de bine se pricepe el din prima?
de fapt...nici nu stiu daca as vrea sa il vad in acel moment de plin "triumf"

Am sa inregistrez, normal.
Stai linistita, o sa fi uimita cat de bine imbin teoria cu practica!

Postat pe 19 Septembrie 2008 17:43
Hai mah coman ,serios acum ....nu spune ca nu te-a tentat niciodata ideea de a fi cu un peste experimentat sexual ca nu te cred....vezi ce faci cu acvariul ok ?

---

lasa ca mi-a placut mult de o pescoaica..stiu ce caractere sunt! numai ca sunt in stare sa te lase balta la orice ora si nu prea vor sa comunice. sunt misterioase (la fel ca oceanele) si asta ma incita dar nu prea imi place atunci cand se exagereaza.

oricum, daca zici ca esti experimentata (sexual), hai sa te pun ca solutie de rezerva![/quote]

Pai ce mai vrei dragul meu ?
Eu sunt pesti , comunicarea este mama tuturor problemelor (asta e deviza mea preferata ),misterul este bun atata timp cat nu duce la extrem,iar de exagerat exagerez doar cand vad ca am cu cine .....mai pe intelesul tau ,doar cand incepe sa ma manance tastatura

Ia vezi , poate mai faci un efort si ma treci in capul listei .....oricum , experienta cu virginii am , de simulat orgasmul nu-s genul ....asa ca te asigur ca atunci cand va fi sa fie ...daca esti in stare bine , daca nu .....nici o sansa sa auzi vreun geamat de placere de la mine
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:43
De la: megas, la data 2008-09-19 17:37:35

---

oricum, daca zici ca esti experimentata (sexual), hai sa te pun ca solutie de rezerva!

solutie de rezerva in sensul ca daca tu nu o sa fii capabil sa iti satisfaci "printesa", macar iris sa fie pe receptie si sa poata......

asta vroiai sa zici???

[/quote]

Auzi draguta , tu chiar vrei sa scuip tot acum ?

De ce ma pui in situatii de astea neplacute , ce o sa creada baiatu acum cand o sa-ti spun ca sunt sigura ca i-as satisface aleasa (fara printese va rogggg ) daca el nu se descurca ?
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:46
De la: gya_ioana, la data 2008-09-19 14:23:53iris...am o idee si mai buna ca fie sigur reusita prima noapte de amor
sa il filmam si el sa poarte un hands-free in ureche si noi sa ii dam instructiuni...asa sigur reuseste
"mai la stanga, mai la dreapta...mai repede, mai incet...acum tre sa gemi..." c e zici?

Ioana, nu crezi ca incepi sa exagerezi ?

Postat pe 19 Septembrie 2008 17:47
iris ti`ai deschis fan club??pe noi nu ne bagiiii????
Sabrina_Nede
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:47
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-19 14:29:44
De la: gya_ioana, la data 2008-09-19 14:23:53iris...am o idee si mai buna ca fie sigur reusita prima noapte de amor
sa il filmam si el sa poarte un hands-free in ureche si noi sa ii dam instructiuni...asa sigur reuseste
"mai la stanga, mai la dreapta...mai repede, mai incet...acum tre sa gemi..." c e zici?

nu draga , eu zic sa ramanem la transmiterea live si cu optiunea de a putea comunica cu el .....trebuie sa vedem,auzim tot ce se intampla acolo ca sa putem fi cat mai la obiect

:)

Ce cote a atins curiozitatea asta feminina !

fiti realiste, nu va faceti iluzii. Va fi un moment deosebit, fara !

Postat pe 19 Septembrie 2008 17:51
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 17:47:35iris ti`ai deschis fan club??pe noi nu ne bagiiii????

Intra cine vrea draga mea in clubul asta ,eu sper sa intre si coman ca incep sa ma simt din ce in ce mai singurica .....
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:56
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 14:42:47
De la: iamonica_kissu, la data 2008-09-19 14:26:46sabrina de cand ai vb cu virginelul pe mess ceva s-a schimbat...ia zi-ne ti-a promis tie virginitatea lui cumva?

Mi`a promis k o sa fiu printzesa lui :)))))))))))))))))))))))))

Si un orgasm limbian :))))))

nu iti face iluzii Sabry draga. Inca nu ai inteles ca sansele tale cu mine sunt:zero in viata asta, si aproape zero intr-o viata viitoare.

insa /general te apreciez, la fel cum le apreciez si pe celelalte (cu mici exceptii).

Postat pe 19 Septembrie 2008 17:56
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 17:51:46

nu draga , eu zic sa ramanem la transmiterea live si cu optiunea de a putea comunica cu el .....trebuie sa vedem,auzim tot ce se intampla acolo ca sa putem fi cat mai la obiect

Lasa draga ca vb eu cu echipa si tot o sa avem o transmisiune live , vrei nu vrei ...te fac vedeta desi ...daca stau bine sa ma gandesc cred ca te-am facut deja vedeta
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:57
daca macar ma apereciezi in general...inseamna ca pot sa am o urma de speranta :))))
Sabrina_Nede
Postat pe 19 Septembrie 2008 18:04
damn it , tre sa va las a venit un prieten in vizita si de ....
iris_4_ever
Postat pe 19 Septembrie 2008 18:10
De la: megas, la data 2008-09-19 17:30:22comane, ma faci sa cred ca la origini toti marii folosofi sunt ne...tuti!

ori sexul nu ne mai lasa pe noi astia sa gandim, ori ganditu' excesiv nu te mai lasa pe tine sa ti-o tragi!

si vorbeste, in puii mei, frumos, BAIETE, ca daca pana acum ti-am parut agresiva, de acum o sa spui ca sunt delegata de la balaceanca!

iar incepi ?

cand nu am vb frumos ? asta una. Apoi, de cand tre sa iti cer tie pareri la cum sa vorbesc ?

ps: Lasa ca mi-am dat seama cat esti de speciala ! nu trebuie sa mai continui..
in ce te priveste, am totusi o curiozitate: zodia ta .. scorpion sau balanta ? cu astia am numai razboaie :)

Postat pe 19 Septembrie 2008 18:10
keep trying!!!
megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 18:14
De la: Lucia1971, la data 2008-09-19 17:32:56he, he, he! Avantajul meu fetelor este ca sunt concitadina cu baiatul asta. si cum spunea Iris, cu ajutorul unei virgine dotate cu al 7-lea simt, il pot gasi mai repede decat voi
Dar daca treaba sta asa cum o prezinta el, eu sincer il admir. Pe bune!

apai sa fi sigura ca TREABA sta FOARTE ASA ! (scuze-mi-se alambicarea cuvintelor)

auziti, e chiar asa de usor pt o fata [sa nu zic de femeii experimentate (gen pescoaica Iris :) )] sa isi dea simta daca baiatul e virgin sau nu ? ma refer doar la ipoteza in care discuti cu el, din comportamentul, privirea, atitudinea lui - nu la punctul in care il saruti sau mai mult, ca aici e clar.

Postat pe 19 Septembrie 2008 18:15
lasand la o parte issue-ul propus de coman, pt ca ne-am abatut deja de mult de la subiect, am o alta intrebare, rasarita din lectura altor postari de pe forum.

pana la ce limita duce lumea notiunea de "stiu totul despre trecutul celuilalt: eu am avut atatea, ea atatia"?

intimitatea intimitate, dar mi se pare ca e usor aiurea sa imi expun trecutul in detaliu, sau sa ii consult carnetelul...

admitand ca suntem oameni in toata regula, cu personalitati individuale, trecuturi independente si asumate de fiecare in parte

megas
Postat pe 19 Septembrie 2008 18:19
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-19 17:56:26
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 17:47:35iris ti`ai deschis fan club??pe noi nu ne bagiiii????

Intra cine vrea draga mea in clubul asta ,eu sper sa intre si coman ca incep sa ma simt din ce in ce mai singurica .....

Nu-mi place iris, de principiu. 2 piese ma sensibilizeaza putin: "baby" si "vis pierdut".

Postat pe 19 Septembrie 2008 18:23
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-19 17:57:41
De la: ComanDss, la data 2008-09-19 17:51:46

Lasa draga ca vb eu cu echipa si tot o sa avem o transmisiune live , vrei nu vrei ...te fac vedeta desi ...daca stau bine sa ma gandesc cred ca te-am facut deja vedeta

tu m-ai facut vedeta ? fugi de aici.. poate invers!

Postat pe 19 Septembrie 2008 18:25
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 18:04:41daca macar ma apereciezi in general...inseamna ca pot sa am o urma de speranta :))))

Normal...speranta moare ultima!

Postat pe 19 Septembrie 2008 18:29
Draga Megas,

Iti multumesc mult pentru stima si suportul tau >:D
ioanao2
Postat pe 19 Septembrie 2008 18:39
cine are curajul sa citeasca sa`mi faca si mie un rezumat :D
Sabrina_Nede
Postat pe 19 Septembrie 2008 18:43
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 18:43:58cine are curajul sa citeasca sa`mi faca si mie un rezumat :D

.....Sabrinuta ,nu ma pot opri din ras !!!!!.....ca io ca fata constiincioasa ce sunt am incercat sa citesc "romanul" de mai sus......dar am renuntat dupa vrea 20 de randuri......din lipsa de rabdare.......si ma pregateam sa scriu exact ce ai scris si tu..........din cat am reusit sa citesc ,am inteles ca e o cheste` serioasa si o persoana la fel........cu restul sa ne lamureasca altcineva mai rabdator !!!........
etta
Postat pe 19 Septembrie 2008 20:01
am vrut sa incerc si eu dar am ridicat steguletul alb..
am citit cu 5 randuri mai mult decat tine si m-am pierdut ,ochii au inceput sa ma doare, creierul sa cedeze..
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 20:07
altcineva,altcineva......dam premiu un virgin cui poate sa citeste ce e scris mai sus !!!!!!.......
etta
Postat pe 19 Septembrie 2008 20:09
daca dai o bere iti spun io......
dandanaua_reloaded
Postat pe 19 Septembrie 2008 20:34

Eu am citit.. :p

Efectiv, n-am cuvinte, se frumos vorbeste Ioana!
Se vede ca esti o persoana deosebita... Tot respectul!

Numai ca astfel de persoane ca tine sunt foarte rare. :(((
Sper sa intalnesc si eu o fata care sa o fata care sa gandeasca la fel ca tine. Cred ca m-as intelege de minune cu ea.

O observatie am totusi la ceea ce ai spus: in ambele mesaje crezi ca as fi un visator...ei bine, numai relativ adevarat.:p.
Intr-adevar am momente cand imi place sa visez ca un copil, dar in general nu imi permit sa stau prea mult asa, pt ca risti sa ai de pierdut in contextul in care cei din jur, multi, astfel de greseli asteapta si apoi incearca sa abuzeze de bunatatea ta si sa te foloseasca...
Trebuie precautie intotdeauna!

Postat pe 19 Septembrie 2008 20:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dragoste sau obisnuinta? 7 De la: kudika053777 21 Iulie 2009 16:15
barbatii afro.... 19 De la: Roco 25 Ianuarie 2009 20:42
prima discutie p forum :P 6 De la: felixcat 30 Iulie 2009 17:32
nush cum sa procedez.....ajutati-ma va rog 7 De la: AmUnGandCeNuECuminte 23 Mai 2010 00:21
Este atat de greu sa traiesti o iubire imposibila.... 5 De la: kudika119944 2 Mai 2010 09:22