Mai multe
| daca vb cu mine normal ca iau lucrurile personal. ma cunosti de undeva? | ||
|
ionyy88 Postat pe 27 Februarie 2009 15:45 |
||
|---|---|---|
Ionyy,el este inzestrat cu o capacitate paranormala de a ne citi noua toate gandurile! .Face parte dintr-o specie aparte,cu mult superioara noua,muritoarelor de rand
|
||
|
deea_20 Postat pe 27 Februarie 2009 22:51 |
||
Ooooo!DAAAAAAAAA!!!!!!!!!masculul feroce care poate satisface orice femeie,chiar si mai multe odata chiar daca e virginel !!!!!!!
|
||
|
|
||
|
deea_20 Postat pe 27 Februarie 2009 22:53 |
||
|
Da bine'nteles. Niciun fel de probleme in sensul asta. Ma bucur ca ai inteles ! :) Atata ca, nu vreau o duzina de femei.:D E suficient una. Aceea va fi o printzesa tare fericita. Am atatea provocari pt ea, atatea lucruri sa-i povestesc, ca poate nici in 2 vieti n-as termina.:p |
||
|
Postat pe 28 Februarie 2009 00:42 |
||
DA!!!!Sigur!cum zici tu Dexter!
|
||
|
deea_20 Postat pe 28 Februarie 2009 09:36 |
||
Deb, ma bucur ca esti (tot timpul) de acord cu mine ! |
||
|
Postat pe 28 Februarie 2009 12:19 |
||
| Inca o data te aprob!Felicitari esti una dintre cele mai arogante si limitate persoane pe care le-am intalnit! | ||
|
deea_20 Postat pe 28 Februarie 2009 16:39 |
||
De la: UmorulArogant, la data 2009-02-28 00:42:35Da bine'nteles. Niciun fel de probleme in sensul asta. Bai oameni buni voi nu vedeti ce scrie Coman aici? El va avea o printzesa pe care o va face fericita cu povesti....insa mi-e greu sa cred asa ceva.Probabil in mintea lui post-adolescenta se gandeste ca poate duce o tanara femeie sau de ce nu o femeie experimentata pe culmile placerii doar cu povesti......si inca 2 vietzi cica. Da ,da vezi sa nu mai Caman, la cata experientza de viata ai, presupun ca ai si ce povesti....vise |
||
|
rox_rbz Postat pe 28 Februarie 2009 17:02 |
||
|
Bai ROX_RBZ, Hai, NU FACE PE PROASTA !!! Stii prea bine ca nu rezum fericirea doar la spusul de povesti !! Detest BARBATII prosti si FEMEILE proaste...Astfel de indivizi imi creaza, mai intai, mila; apoi dispret, si nu in ultimul rand dorinta de a'l invoca pe Dexter ! Tu esti un altfel de individ, interpretand vorbele mele la modul cum ai facut'o. |
||
|
Postat pe 28 Februarie 2009 21:03 |
||
|
Mai comane, singurul prost de aici esti tu ! Hai mai bine du-te sa visezi la tigrii, sclave :)) Nu este prima data cand iti arati prostia, aroganta si...nu sunt singura care iti spune aceste lucruri ! |
||
|
Postat pe 28 Februarie 2009 21:26 |
||
|
Georgia, Intotdeauna cand ai de-a face cu un tip confident te simti inconfortabil ? Hmm.. |
||
|
Postat pe 28 Februarie 2009 23:42 |
||
La inceput spuneai ca vrei pareri in legatura cu subiectul acestui topic.Si acum ca ai primit atatea pareri tu tot pe a ta o tii!Defapt tu ai intrat aici doar ca sa fii aprobat si ridicat in slavi,nu pt a tine cont de pareri!Dovada ca nici dupa atata timp tu nu te-ai deschis la minte.Ai ramas la fel de limitat!Sincer,TU esti cel care inspira mila!Si asa,ca fapt divers,ia da tu un exemplu despre acele magnifice provocari sau despre ceva atat de interesant de povestit incat sa dai o fata pe spate?Ai gasit cumva secretul nemuririi?
|
||
|
deea_20 Postat pe 1 Martie 2009 03:40 |
||
| u cred k ai facut misto in ce ai scris...sincer . tu nu esti sanatos ? :)) cum sa te pastrezi pana sa te casatoresti ? si presupun k mai vrei si o fata vigina nu ? :)) incepe ti viata k o sa treaca anii ci mai frumosi pe langa tine si o sa traiesti degeaba . sa iti mai zic k nici o fata nu se mai marita virgina ( in fine 99%) . sexul e unul din cele mai importante lucruri intr-o relatie . si da...trebuie sa ai si niste experienta... | ||
|
pissy8921 Postat pe 1 Martie 2009 04:17 |
||
| Esti de admirat daca nu ti`ai inceput inca viata sexuala!E bine totusi sa o faci inainte de casatorie,parerea mea....Sunt virgina,am 21 ani si nu cred ca o sa raman asa pana la casatorie pt ca mi se pare o nebunie sa faci lucrul asta,in primul rand,pentru ca sunt mari sanse sa nu te potrivesti cu partenerul.Eu nu mi`am inceput viata sexuala inca pt ca nu am vrut sa fac asta doar pt ca toti ceilalti o faceau,pt ca asa am simtit eu...Ca baiat nu mai e asa oky daca esti virgin.Eu nu mi`as pierde virginitatea cu un virgin! | ||
|
Mellvi Postat pe 1 Martie 2009 05:38 |
||
| a zis bine cineva de pe aici ca oricine are dreptul sa fie prost, ti se potriveste de minune,in primul rind e f f nesanatos, oare simti nevoia? daca nu, inseamna ca esti ingaleata! blacheu la limba omule! | ||
|
sanauil Postat pe 1 Martie 2009 09:05 |
||
| fete virgine mai sunt inca destule | ||
|
alexandra_mutu Postat pe 1 Martie 2009 09:52 |
||
Am tot citit pana acuma...fara intentia sa ma exprim...am mai intalnit baieti ca tine...pana la urma s-au tratat Ideea e urmatoarea: tu spui ca nu exista "nepotrivire" in pat...ei bine dragul meu afla ca exista!!!DA!!!Exista!!!Cat de mult ai discuta fara perdea cu partenera exista posibilitatea ca pur si simplu sa nu aveti compatibilitate fizica (ca sa nu mai vorbim de ce vrea fiecare). Deci dpdv fizic exista sanse sa nu va potriviti (un exemplu: poti fi "prea mare" sau "prea mic" pt ea...si atunci se duce naibii toata frumusetea noptii de dragoste la care visezi tu). Daca nu am crezi poti sa intrebi orice medic... Eu iti respect ideea si principiul...dar cred ca o femeie nu va accepta sa traiasca o viata langa cineva cu care nu se potriveste la pat. |
||
|
roxana_aniela Postat pe 1 Martie 2009 11:05 |
||
Virginitatea nu este decat o simpla stare de lucruri. De ce ii tot dati atata importanta? Eu personal am considerat-o o povara si m-am bucurat enorm cand am scapat de ea! Daca ar fi fost dupa dorintele pe care le aveam, as fi facut sex si de la 12 ani; cateodata imi pare rau ca nu am facut-o. Daca voi avea vreodata o fata, am sa am grija sa nu ramana virgina prea mult timp si sa se preocupe de satisfacerea dorintelor trupesti, pt ca pana la urma cu asta ramai, cu propriile placeri si satisfactii. Parca femeile nu ar avea pofte fizice! Ba au chiar foarte multe, doar ca se obisnuiesc, din pacate, sa si le reprime! Asta eu nu am putut si nu am vrut niciodata, sa ma abtin atunci cand poftesc! De ce sa nu te bucuri de cat mai multa placere? Pt ca nu le convine celorlalti? Ei si? Ceilalti ar trebui sa-si vada fiecare de treaba lui! Ma ingrozesc cand vad cat de incuiati sunt unii si unele!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 1 Martie 2009 11:09 |
||
| baiete du-te si fa sex ca fetele nu dau doua parale pe verginitatea ta... | ||
|
stan_78mariancatalin Postat pe 1 Martie 2009 11:51 |
||
|
colegu 1. esti gay... 2. probabil esti penticostal 3. eu cred ca ti=e frica mai degraba si nu ai incredere deloc in tine 4. unu care face pasiune din studiu... e posibil sa faca pasiune pt .. www.xxx.com... www.xxy.com . intelegi tu 5. nu da nimeni doi bani pe obiectul tau tinut la naftalina si nici pe principiul asta de 2 lei ca esti tu "alesul" .. sau "deosebitul" sau cum te mai numesti tu .. 6. get a life .. revino-ti.. iesi in lumea.. vezi ca femeile vor barbati care sa stie cum sa faca treaba buna.. nu mai sta nimeni sa te invete acu pe tine.. ce si cum hai bafta |
||
|
abisnik2005 Postat pe 1 Martie 2009 13:14 |
||
Daca am trai pe vremea strabunicii si casatoria avea loc pe la 14-15 ani atunci ar n-ar fi fost asa o problema virginitatea. Dar cum traim in sec 21, e cam nesanatos sa stai asa pana la un aprox 30 de ani. Hormonii tai cred ca te urasc. In alta ordine de idei cred ca tu de fapt simti nevoia sa dezbati pe aici si sa ne arati noua calitatile tale intelectuale, nu ca te-ar interesa vreo parere.
|
||
|
anonymma Postat pe 1 Martie 2009 13:51 |
||
De la: anonymma, la data 2009-03-01 13:51:21Daca am trai pe vremea strabunicii si casatoria avea loc pe la 14-15 ani atunci ar n-ar fi fost asa o problema virginitatea. Dar cum traim in sec 21, e cam nesanatos sa stai asa pana la un aprox 30 de ani. Hormonii tai cred ca te urasc. Te stiu cine esti! |
||
|
Postat pe 1 Martie 2009 14:21 |
||
|
Apreciind si subapreciind parerile, unora si altora, care au facut efortul de a se exprima v-a-v de acest topic, il declar inchis.
|
||
|
Postat pe 1 Martie 2009 14:23 |
||
| mi se pare corect ceea ce spui ca vrei ca te pastrezi virgin pana la casatorie asta e un respect pentru tine si pt persoana iubita si cine n/o sa te respecte nu te va respecta nici daca nu esty.parerea mea e ca va trebui sa gasesti o persoana cu aceeasi principii si sa demonstrati contrariul celor care vb doar prostii si nu doar pt ca v/ati pastrat virginitatea si ca stiti si sa va iubiti. | ||
|
rebeca79 Postat pe 1 Martie 2009 14:45 |
||
|
buna eu vreau sa ti spun doar atat eu am fost virgina si m am maritat tot cu acel baiat , adik primul .............acum am insa o problema parca imi doresc sa maiincerc si altceva si nu sunt singura crede ma care trece prin asta ...mai ma si alte prietene in situatia mea si ele gandesc la fel nu ti sugerez sa mai gandesti asa si sa ti traiesti viata din plin chiar de acum |
||
|
nicollytae Postat pe 1 Martie 2009 16:26 |
||
De la: nicollytae, la data 2009-03-01 16:26:59buna eu vreau sa ti spun doar atat eu am fost virgina si m am maritat tot cu acel baiat , adik primul .............acum am insa o problema parca imi doresc sa maiincerc si altceva si nu sunt singura crede ma care trece prin asta ...mai ma si alte prietene in situatia mea si ele gandesc la fel Draga Nicollytae, Imi cer scuze din start daca intrebarile mele te vor deranja in orice fel si nu ma astept la un raspuns din partea lor, insa in cazul in care esti dispusa sa ma ajuti cu niste raspunsuri ti-as ramane indatorata. 1. La cat timp dupa casatorie a aparut aceasta problema a ta? 2. Crezi ca dorinta de a face dragoste cu altcineva a aparut in urma rutinei in timpul casatoriei tale ( adica in urma unei vieti sexuale repetate in aceleasi pozitii, va intalniti zilnic la aceeasi ora si mancati cam aceeasi mancare, aveti o discutie cam despre aceleasi lucruri ca si ieri, mai iesiti din cand in cand din casa, insa nimic spectaculos si apoi adormiti cam la aceleasi ore)? 3. Cu timpul lucruri marunte ale partenerului tau au inceput sa te enerveze? Felul cum nu te asculta uneori, cum nu te apreciaza? Ti s-a cam luat? 4. La inceputul casatoriei tale simteai o placere mai intensa de a face dragoste, insa acum nu mai ai aceeasi senzatie cand se intampla? Ti-am pus intrebarile de mai sus pentru ca vreau sa inteleg daca problema ta a aparut in urma unei monotonii in viata de zi cu zi a casniciei voastre sau pur si simplu totul e superb intre voi doi si simti tu nevoia unei variatii? |
||
|
ioanao2 Postat pe 1 Martie 2009 17:09 |
||
|
Crezi k fata care o astepti u o sa mai creada ca esti virgin??? Asta nu o poate demonstra nimeni la baieti(din pacate) iar dc u ai fii virgin cred ca ai pretentia sa gasesti o fata tot virgina nu??? Crezi k o so mai gasesti??? Dupa mn nu, e adevarat k mai existe fete care se pastreaza pana la 18ani dar mai mult nu. Akm dc esti virgin esti luat drept prost ca doar suntem si noi in sec21 (nu sunt de acord cu chestiile astea dar asta e lumea in care traim si trebuie sa jukm cum canta ea). Sfatul meu este sa o lasi mai moale cu asta si sa nu ai probleme dupa... Succes:*:*:* |
||
|
miky_6792_elly Postat pe 1 Martie 2009 19:36 |
||
|
Sabrina_Nede 845 mesaje Membru din: 15/07/2008 Oras: Constanta Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 14:56 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde http://www.kudika.ro/articol/relatii/5523/La-ce-varsta-este-sanatos-sa-iti-incepi-viata-sexuala.html Ca sa te lamuresti un pic ! ” Oricine are dreptul sa fie prost,dar unii abuzeaza de acest privilegiu ! “ Ioana: Nu sunt de acord cu ceea ce spune Sabrina_Nede.Nu cred ca exista o varsta la care trebuie sa-ti incepi viata sexuala. Fiecare isi incepe viata sexuala cand considera ca are persoana potrivita alaturi, cand fizicul si psihicul ii permite acest lucru...Sexul a devenit o moda, prost inteles si practicat de multe persoane, de aceea sunt si atatea boli... |
||
|
ioanagsl Postat pe 1 Martie 2009 20:20 |
||
| Sincer...nu mi-ar trebui un barbat pe care sa-l invat eu ce sa faca in oat, cu asta cred ca ti-am raspuns pe scurt | ||
|
biancafurby Postat pe 1 Martie 2009 20:27 |
||
De la: UmorulArogant, la data 2009-03-01 14:21:50De la: anonymma, la data 2009-03-01 13:51:21Daca am trai pe vremea strabunicii si casatoria avea loc pe la 14-15 ani atunci ar n-ar fi fost asa o problema virginitatea. Dar cum traim in sec 21, e cam nesanatos sa stai asa pana la un aprox 30 de ani. Hormonii tai cred ca te urasc. Si cine sunt dupa parerea ta? |
||
|
anonymma Postat pe 1 Martie 2009 21:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubesc un baiat mai mic decat mine cu 3 ani | 71 | De la: battleofwits 8 Martie 2011 14:16 |
| barbatii sunt niste porci :((( | 58 | De la: leo_ 4 August 2009 15:42 |
| the Dirty Little List... | 161 | De la: petite_fr 4 Noiembrie 2009 16:02 |
|
|
||
| Cu tine doar pentru bani!!!??? | 15 | De la: iuby_vl 17 August 2009 19:50 |
| ajuuuuuuutooooor!!!!!!!!!!!1 | 63 | De la: annna_larysssa 18 Decembrie 2009 19:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.