Mai multe
|
Eram sigur ca ve(t)i interpreta asa.. Nici urma de razbunare. Legat de chestia cu baiat-barbat (fata-femeie), am aflat intre timp ca nu devii BARBAT sau FEMEIE desavarsit (a), doar prin faptul ca ti-ai inceput viata sexuala ! Un BARBAT sau o FEMEIE, pt a dobandii statusul �sta, trebuie sa aiba anumite maniere/calitati, maniere in randul carora sexul ocupa 5 % max. E o perspectiva pe care nici nu ma astept sa o puteti intelege, unii. In fine. Se pare ca in cazul unora, nu-i indicat sa trezesti "demonii" (din ei) ! |
||
|
Postat pe 20 Februarie 2009 12:49 |
||
|---|---|---|
|
oooo buna ziua "domnu' " coman.... la fel de arogant ca de obicei???? hmmmm dupa ultima replica imi faci impresia a fi Emo, doar pe ei nu ii intelege nimeni. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Februarie 2009 12:50 |
||
|
A! Iry draga, nu tin minte sa-ti fi cerut parerea in legatura cu persoana si cu viata mea sexuala. Voicu M: Tu esti sigura ca ai incercat sa intelegi vreo iota din ce-am scris acolo? Ma indoiesc..(Inteleg, te depaseste.....Nimic nou.) |
||
|
|
||
|
Postat pe 20 Februarie 2009 12:54 |
||
Sexul pana la casatorie=curvasarie.Sexul dupa casatorie = medicament de intinerire Sexul in timpul casatoriei= fericire si normalitate. |
||
|
tinel Postat pe 20 Februarie 2009 12:57 |
||
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02 comane ...te recunosti in expresia... exprimati-va parerea??? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Februarie 2009 12:57 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 12:57:50 spuse "guru" oltean.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Februarie 2009 12:58 |
||
De la: Coman__, la data 2009-02-20 12:49:21 ihim, mare adevar ai spus numai ca tu nu ai si nu vei avea vreodata acele calitati cu gandirea ta proasta si acum de ce faci pe toti care nu sunt de acord cu tine limitati in gandire???? hai, eu ca eu.... dar restul.... nu te gandesti ca daca-ti zic mai multi ca gresesti, poate chiar gresesti? dar da-i inainte, abia astept sa vad ce mai scoti din mintea ta "sclipitoare" |
||
|
kitty_krieger Postat pe 20 Februarie 2009 13:07 |
||
|
Simt ca ma nasc in fiecare zi !..De aia, tu Ema, felul in care m-am exprimat cu privire la anumite aspecte,mi se pare ACUMA, cand mai revizuiesc unele replici pe care le-am dat, oarecum gresit.. Cand am expus lucrurile pe care as dorii sa le aflu cu acest topic, cred ca m-am exprimat cam imatur si nepotrivit. Principiul cu sexul doar dupa casatorie insa subzista.. Desi, in privinta institutei casatoriei (a relatiilor in general) am oarecare noi perspective..Cred ca, in principal, consider ca doar sexul cu o singura femeie m-ar echilibra si stabiliza/consolida, mai mult decat sunt acum. Nu stiu daca m-ar face mai fericit sau nu ?! Bine'nteles la mica distanta de prima idee, sunt celelalte, de care am mai vorbit. Altfel spus, e vb de o oarecare schimbare in ierarhia valorilor. O reeditare. Consecinta a evolutiei si tranzitiei, normal. |
||
|
Postat pe 20 Februarie 2009 13:32 |
||
De la: iry24, la data 2009-02-20 13:07:13De la: Coman__, la data 2009-02-20 12:49:21 I-auzi frate la ea ce spune !!! lol Geniule, de cand ai tu impresia ca nu agreez parerea celor care ma contrazic ? Un lucru tre sa pricepi: ma poti contrazice, dar fa-o cu ceva argumente.. Nu venii, ca tipa aia de mai sus, si-mi spune ca-ti pare rau de felul in care vad eu femeile, de exemplu + alte 2-3 chestii banale, care n-au nicio legatura cu subiectul in dicutie (Pt asta exista OFF TOPIC!). Sistemul meu de valori -adaptabil, evident- e dur cu antivirusii care apar de ici colo ! Intelegi ?! Stiu ca scoala reala si adevarata dureaza pana dincolo (vorba ta), dar nu poti evolua daca tragi dupa tine si incerci sa lamuresti si iti consumi timpul cu toti imbecili..Desi unii mai au si intentii bune.Dar intentia buna nu este intotdeauna si cea potrivita, in context. |
||
|
Postat pe 20 Februarie 2009 13:48 |
||
De la: Coman__, la data 2009-02-18 15:37:55 De la: Coman__, la data 2009-02-20 00:41:02 [Te doare tare ? Asta pt ca ai perceput PERFECT PROST (am inventat sintagma pt tine!) De la: Coman__, la data 2009-02-20 12:54:00 Deci...ce mai ai de zis in apararea ta? Ce ma amuzi incercand sa te dai destept cu cvinte elaborate, dar de fapt, nu-ti ies decat nonsensuri din gura
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 20 Februarie 2009 13:57 |
||
De la: Coman__, la data 2009-02-20 13:48:05 scuze dar nu m-am putut abtine... acum ti-au dat drumu'???
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 20 Februarie 2009 14:00 |
||
De la: Coman__, la data 2009-02-20 13:32:06Simt ca ma nasc in fiecare zi !..De aia, tu Ema, felul in care m-am exprimat cu privire la anumite aspecte,mi se pare ACUMA, cand mai revizuiesc unele replici pe care le-am dat, oarecum gresit.. Cand am expus lucrurile pe care as dorii sa le aflu cu acest topic, cred ca m-am exprimat cam imatur si nepotrivit. Pai daca te nasti in fiecare zi, e si normal ca nu te poti maturiza! |
||
|
Kathara Postat pe 20 Februarie 2009 14:30 |
||
|
Kat: Asta da interpretare !!! (Fantastic, cat de dusi cu vaca sunt unii ! Pacat..) Ai grija la sursele de unde ai auzit astfel de interpretari ale lucrurilor. |
||
|
Postat pe 20 Februarie 2009 14:37 |
||
| Uite ca si eu, ca si tine "think outside the box". | ||
|
Kathara Postat pe 20 Februarie 2009 14:41 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-20 12:58:36De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 12:57:50 Pai nu e asa ? Pe la Tampa cum e ?
|
||
|
tinel Postat pe 20 Februarie 2009 16:20 |
||
|
La mesajul tau nu am sa iti raspund cu injuraturi si fel si fel de apropouri. Ci dimpotriva, iti respect opinia, chiar daca tu nu stii sa ii respecti pe altii, cel putin prin opiniile lor. Nu ai cum sa fi tot timpul lider intr-o relatie, pentru ca o relatie implica 2, si nu unu, si este imposibil ca in toate problemele sau situatiile cu care se confrunta un cuplu, sa fie ambii parteneri de acord intotdeauna. Un sfat, daca stii sa accepti sfaturi: Daca tot consideri ca femeia adevarata este greu de gasit, mai ales pe placul tau, de ce nu te uiti la barbati, poate ca pentru tine, barbatii indeplinesc mai bine criteriile tale. A, si inca ceva, pot sa am toate defectele din lume, dar nu cred ca esti cel mai in masura sa judeci ce am spus. Tu nu stii ce inseamna sacrificiu, si mai ales sacrificiu din dragoste, pentru cel iubit. Ti-as fi recunoscatoare sa iti exprimi opinia, nu criticandu-i pe ceilalti, ci pur si simplu incearca sa fii obiectiv. Bafta in gasirea unui partener potrivit. Sunt convinsa ca barbatii te-ar accepta asa cum esti, femeile nu! |
||
|
helenikarmic Postat pe 20 Februarie 2009 17:10 |
||
|
NU-ti pot (nici macar) respecta Opinia, pt ca in esenta ei e FUNDAMENTAL GRESITA..Unele idei din ea sunt corecte, dar insuficiente si nu te pot absolvii. Acuma, daca as fi fost un baiat de treaba, ar fi trebuit sa ma fac ca nu observ, nu te-as fi asa zis "judecat", sa zic un Mersi de parere..fortzat, adica acelasi 'fumos' ritual care-l vezi in comunicarea (sursa rezolvarii tuturor problemelor !) dintre majoritatea..Numai ca, pt a avea un dialog autentic cu cineva, trebui sa mai intai sa-l poti avea cu tine! Cand ai de spus ceva, trebuie sa o faci DIRECT, SINCER, FONDAT si -atunci cand trebuie- SUBIECTIV. Sunt situatii in care trebuie sa fi subiectiv. In unele situatii a fi obiectiv nu e decat o Scuza si o dovada ca nu gandesti ! Ar fi bestial sa intelegi asta. Nu esti prima...Care vorbeste in numele tuturor, sa stii ! Trebuie totdeauna sa se gaseasca cate unu care sa-si PROIECTEZE propriile esecuri in frontierele personale ale celorlalti...Asa e cand urmezi aceleasi reguli, cai si coordonate cu cele ale SOCIETATII. Toate se intampla dintr-un motiv -poate pe asta ai auzit-o!- sau altul, la originea caruia te afli TU. Si nimeni altcineva...De aia eu consider ca nu exista victime inocente, notiunea de esec si o gramada de alte notiuni care se folosesc pe post de SCUZE pt rateurile pe care le da fiecare. De ex, daca eu nu voi intalnii tipul de femeie -daca vorbim de domeniul asta- care sa merite atentia mea, e NUMAI si NUMAI din vina mea. N'o sa dau vina pe nimeni. Mi se pare normal. E vorba de responsabilitatea e care trebuie sa ti-o asumi pt tot ce faci sau spui, pt deciziile pe care le iei, pt rezultatele pe care le obtii si intr'o anumita masura de felul in care se comporta ceilalti cu tine si -de ce nu- cu ei insisi ! Daca-l vezi pe om ca blufeaza si e dezorientat, atrage-i atentia.(Bine, el o sa zica ca il 'judeci', pt ca asta o fi fost singura scuza si ocazie sa spuna si el ceva. Treci peste asta si ncerci sa-l aduci pe sosea). Unii nu au nevoie decat de un impuls, pt a alege calea buna pt ei in viata, atunci cand ajung in intersectiile importante din viata. (E si cazul meu, de exemplu) Altii poate au nevoie de mai mult. In cazul asta, vezi ce se poate face..Ideea e sa (incerci) sa FACI ceva. Indiferenta dezumanizeaza! Multe de spus legat de psihologia asta a relatiilor interumane, poate singurul domeniu care ar merita aprofundat si cunoscut de fiecare. Efectul pozitiv ar fi, la inceput, aproape inexistent pt ca mentalitatea generala este deja sub orice critica.. Problemele sunt de natura interioara, in cam 95 % din cazuri, iar restul de natura exterioara. Imbecilii si sclavii asta nu pot iar o parte din ei -din prostie sau 'inocenta'- nu vor sa priceapa. Sa sufere, daca nu au minima curiozitate pt lucrurile care conteaza cu adevarat...Durerea are si ea avantajele ei: elibereaza.. Trebuie sa existe si o usa catre suflet, asa cum exista si o fereast�. |
||
|
Postat pe 20 Februarie 2009 20:21 |
||
doamneee... ce spune ea si ce spui tu.... tre' sa-l chem pe domn doctor sa-ti taie netu' ca e grav |
||
|
kitty_krieger Postat pe 20 Februarie 2009 20:32 |
||
|
Eu tot n-am inteles ce vrei de la noi. Sa te aprobam? cred ca e destul de clar ce parere aveam in lagatura cu subiectul. Atunci ce? |
||
|
Kathara Postat pe 20 Februarie 2009 20:35 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-20 20:35:09Eu tot n-am inteles ce vrei de la noi. Sa te aprobam? cred ca e destul de clar ce parere aveam in lagatura cu subiectul. Life's a bitch and then you die! :)) Ma duc la patinoar ! |
||
|
Postat pe 20 Februarie 2009 22:42 |
||
De la: Coman__, la data 2009-02-20 22:42:05De la: Kathara, la data 2009-02-20 20:35:09Eu tot n-am inteles ce vrei de la noi. Sa te aprobam? cred ca e destul de clar ce parere aveam in lagatura cu subiectul. Cat de profund, cat de superb....am cazut lata pe jos... Tokyo Hoteeeel !!!! |
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Februarie 2009 12:09 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 16:20:33De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-20 12:58:36De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 12:57:50 PE Tampa e zapada.... cu caru'... si sincer nu ,nu e asa...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Februarie 2009 13:05 |
||
draga,stai linistit ...si nu te lua dupa prostiile alea ca nu te potrivesti in pat ba ca nu vei stii ce si cum!is porcarii!!lucrurile astea nu trebuie exersate ca sa ajungi la performanta sau ca sa le inveti!!!!le avem in noi...la momentul potrivit vei stii ce sa faci!!!si,o femeie cu capul pe umeri apreciaza faptul ca ea este the one!si am mai auzit eu d-astea ca daca sunteti virgini amandoi ca ce va faceti ca o sa fiti un dezastru!fii fara teama,ca vei vedea ce implinit vei fii si ca nu ai absolut nimic de pierdut daca ramai asa ci doar de castigat!numai bine si mult noroc !dar sa nu-ti fie frica de fete si sa le lasi sa se mai aproprie de tine,sa capeti experienta pe plan sentimental ca doar nu te casatoresti cu prima care-ti iese-n cale good luck
|
||
|
Postat pe 21 Februarie 2009 16:14 |
||
|
Of Comane! Vorbesti de absolvire? Pai din cate stiu, te-ai semnat Coman, si nu Dumnezeu. Tu nu stii sa faca decat sa iti expui aroganta, care deja incurca pe aici. Si nu cred ca esti tu capabil sa ma "absolvi" pentru parerea mea "fundamental gresita". Nu stiu, mi se pare ca tu esti aici cel care le stie pe toate si care domina totul prin opinia ta. Daca vrei sa domini, domina la casa ta, domina-ti parintii, daca iubita nu ai, prietenii, dar aici, cu totii suntem egali si nu cred ca trebuie sa abuzezi de acest drept si sa critici pe toti cei care isi exprima opinia. Si eu ti-as putea spune ca opinia ta asupra vietii este fundamental gresita, si as putea sa te critic si sa te jignesc ore intregi, dar nu asa se rezolva problemele. Da, esti foarte arogant, si tocmai asta nu sta nicio femeie cu tine. Pai daca tu spuneai ca trebuie sa te cunosti foarte bine, tu cum poti sa afirmi ca te cunosti, cand dupa cate am vazut, nu stii ce vrei de la viata. A, si daca te-ai cunoaste asa de bine, ti-ai da seama ca aroganta asta iti face rau tie, si ca ar trebuie sa iti corectezi acest defect, pentru ca altfel nu ai avea castig de cauza. Nu cred ca noi trebuie sa iti suportam toate marlaniile si grosolaniile, pentru ca probabil, in societate, nu esti acceptat. Nu te refugia aici, pentru ca, dupa cum vezi, multi nu sunt de acord cu tine. Cauta sa fii mai cizelat, mai diplomat, ca sa poti supravietui in societate. Si daca tot vrei femei adevarate, le-ai cautat cumva pe la manastiri, ca alea sigur sunt fara de pacat. Si la inceput, anuntai ca esti virgin. Degeaba esti virgin, daca esti plin de bube si de defecte. Mentionez ca in nici un cuvant nu am adus vorba ca eu as fi mai buna sau cu mai putine defecte. Nu stiu exact, ce varsta ai, dar incearca sa ii gasesti pe cei 7 ani de acasa. Ca vei fi tu cineva, cu aroganta ta, dar poate pe aici, sunt persoane care nu ar trebui sa se coboare la nivelul tau. La acest site, nu nu mai tineri fara experienta participa prin exprimarea opiniei lor, fiind sigura ca participa si oameni cu stare, intelectuali poate, care, bineinteles, se cunosc bine pe interior. Ma repet, din pacate pentru ceilalti, dar critici cam mult pe toti, si imi cer scuze, eu, ca tu nu stii sa iti ceri scuze, daca te-am ofensat (sa stii ca nu a fost intentia mea, desi as fi fost foarte indreptatita), direct sau indirect. Nimeni nu va fi de acord cu aroganta ta. |
||
|
helenikarmic Postat pe 21 Februarie 2009 19:41 |
||
|
Imi pare rau ca esti atat de programata social, incat nici nu ai idee ce vreau eu sa spun..De aia nici nu are sens sa mai fac vreo explicatie. Nu vrei sa te abati nici cum de la trasa in care nici nu simti ca traiesti..Doar e mult mai lejer sa alegi Confortul, calea batuta si sigura, nu ? ! Eu nu pot sta in cutie, asa cum se dicteaza ! |
||
|
Postat pe 21 Februarie 2009 22:03 |
||
| Nu stiu cine te face sa crezi ca eu nu as trai foarte bine asa si chiar nu sunt programata in ceea ce priveste viata mea. Dar, tu nu mai da nicio explicatie, ca si asa nu te intelege nimeni. Stii cum ajung majoritatea tipilor ca tine, un fel de papa-lapte in bratele unui femei care i-a sucit mintile si ai sa renunti si la principii si la tot cand ai sa cazi in plasa unor pseudo-femei. Success! | ||
|
helenikarmic Postat pe 22 Februarie 2009 22:54 |
||
Daca nu e cu viitorul sot, atunci= curvasarie !
|
||
|
tinel Postat pe 22 Februarie 2009 23:00 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-22 23:00:40 sa mori tu......... |
||
|
kitty_krieger Postat pe 22 Februarie 2009 23:53 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-02-22 23:53:36De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-22 23:00:40 Da, sa mor eu ca e CURVASARIE !
|
||
|
tinel Postat pe 23 Februarie 2009 09:32 |
||
si daca nu e cu viitoarea sotie??? revino putin in secolul 21.... |
||
|
kitty_krieger Postat pe 23 Februarie 2009 18:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| OARE DE CE SUNT FEMEILE ATAT DE NEFERICITE???? | 4 | De la: geo_reincarcat_iara 21 Septembrie 2010 18:33 |
| Cum sa ma imprietenescu cu prietenii lui? | 16 | De la: oana84onutza 29 Ianuarie 2010 20:12 |
| sa-mi ascult inima sau principiile? | 143 | De la: scorpio67 10 Iunie 2010 22:06 |
|
|
||
| In pielea unui barbat divortat | 222 | De la: Eva32 20 Septembrie 2011 22:54 |
| Carduri de sanatate in sistemul privat | 156 | De la: calutul 28 Ianuarie 2011 20:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.