Mai multe
wowowo felicitarile mele sincere !!!nu credeam ca mai exists in timpul nostru si barbatii virgini ce pot sa zic ai parte de toata admiratia mea dar singura probleme e sa iti gasesti o partenera la fel si sa o luati amandoi pas cu pas si cu siguranta va exista respect intre voi si daca totul decurge normal si cu dragoste nici nu va mai fi curioasa sa vada cum e si cu altul,eu una m am casatorit virgina si nu am regretat nici o clipa.si ai grija totus sa nu te izolezi din cauza asta in timp!!!ptr ca poate asteptand prea mult sa nu fi deceptionat si....dar mai vedem ca doar aici santem , nu?pana atunci eu iti urez numai bine si tie si celor de aici
|
||
|
catch_a_fire Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:13 |
||
|---|---|---|
|
Felicitari pentru decizia ta! Am cunoscut cativa baieti, dar si fete care au avut aceeasi hotarare ca si tine. Toti sunt foarte fericiti acum in casniciile lor si chiar au si copii reusiti. Asa ca daca tu consideri ca asa e bine (iar eu, personal iti sustin parerea), mergi inainte! Un singur lucru sa ai grija: sa ai rabdare pana vei intalni fata care sa te aprobe si sa gandeasca la fel, pentru ca altfel pot aparea neintelegeri mari (asta o spun din experienta mea si a altora, la care am vazut ceva similar). Multi au spus ca nu mai exista astfel de oameni si ca virginitatea nu mai e apreciata, dar sa stii ca exista si astfel de tineri. Abstinenta pana la casatorie nu inseamna un dezechilibru hormonal si in nici un caz nu duce la boli psihice. In schimb, masturbarea si sexualitatea exagerata poate duce la asa ceva. Pastrarea virginitatii pana la casatorie si faptul ca te casatoresti cu o persoana pe care o iubesti si ai incredere in ea te vor ajuta sa aveti dupa aceea o relatie intensa si placuta din toate punctele de vedere. Impreuna veti invata tot ce trebuie, veti ajunge sa va cunoasteti si sa stiti cum sa va faceti pe plac in orice privinta. Eu cred ca e o decizie foarte inteleapta si iti doresc mult succes in continuare! Si sa ai parte de fata potrivita tie din toate punctele de vedere!
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:21 |
||
|
Decizia pe care ai luat-o este foarte buna pentru viitorul tau si sper sa gasesti persoana care sa aprecieze asta.Exista fete si baieti ca tine si cred ca ceea ce vrei sa faci e o dovada de respect atat pt tine insuti cat si pentru viitoarea ta sotie.Parerile celorlalti nu ar trebui sa te influenteze....mai ales ca societatea in care ne desfasuram tinde sa numeasca raul bine si binele rau.Dak tot tii la asta ai grija si de integritatea ta emotionala.Nu stiu de spiritualitatea ta dar sigur o asemenea dorinta de a ramane curat pana la casatorie e placuta inintea lui Dumnezeu. Subscriu in tot ce a scris adutza2k3 inaintea mea... Numai bine |
||
|
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 23:38 |
||
|
Fiecare are propriul lui sistem de valori. Personal stiu cazuri in care el era virgin si ea nu si la momentul adevarului a fost un esec, care ei nu i-a fost i benefic , inca mai are unele probleme(din fericire ,totusi actualul ei prieten stie cum sa depaseasca aceste situatii). Stiu de asemenea cazuri in care cei doi se casatoresc nemaiavand alti parteneri, dar a nu face sex pana in noaptea nuntii mi se pare intr-adevar doar o chestie legata de religie, nu e nimic rau, dar iti asumi o groaza de riscuri (asta cu dorinta de varietate, curiozitate e doar unul dintre ele). Pe mine ceea ce ma poate deranja nu e viata lui sexuala anterioara mie, ci sa se gandeasca la o alta iubita din trecut, sa ma compare cu ea, sau sa nu fiu eu singura lui partenera pe durata relatiei si de asemenea sa sufere de false pudori (adik sa se "sfiasca" sa vorbeasca cu mine despre chestiile care ne-ar placea amandurora in pat, pe motiv de subiect tabu, sau mai stiu eu ce alte prejudecati nascute din principii stravechi), care sunt departe de a "da bine" in ochii mei, pentru ca inseamna inceputul sfarsitului.. Dar, fiecare isi traieste viata asa cum vrea, insa in acelasi timp isi asuma si riscurile aferente. . Mult succes!
|
||
|
an_dee31 Postat pe 26 Ianuarie 2009 00:59 |
||
wow super tare m-am amuzat la acest topic...felicitari baiete k reusesti dupa ce o sa-i dai de gust nu o sa te mai opresti...fiecare lucru trebuie facut la timpul lui,adik inainte sa te insori experimentezi dupa te potolesti...am o vaga presimtire k la u va fi invers...pt k niciun om nu a scapat de curiozitate...si mai am o mik intrebare...de unde sti u k esti asa bun la satisfacerea femeii dak esti ink virgin??
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:35 |
||
bv tie...se vde k esti un om credincios si crede ma k aceasta decizie iti va aduce numai bine
|
||
|
ccriystall Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:08 |
||
|
Buna, Parerea mea este ca sex-ul este doar o parte a casniciei. O casnicie presupune o multime de "potriviri". Poti sa ai norocul sa te potrivesti la sex in schimb restul nu functioneaza si atunci ajungi la divort si o sa te intrebi de ce te-ai pastrat? sau pentru cine? cand exista iubire, respect si incredere nu mai exista loc de gelozie sau suspiciuni. Totul vine din tine, virgin sau nu, poti sa faci o casnicie sa functioneze sau nu. Eu zic sa incepi sa experimentezi si sa lasi aceste conceptii deoparte. |
||
|
naster Postat pe 28 Ianuarie 2009 06:57 |
||
| sunt pareri si pareri....nu cred ca trebuie sa judecam,sau sa spunem ce e bine si ce e rau......fiecare are unele principii dupa care se ghideaza in viata....parerea mea este ca nu trebuie sa te iei dupa nimeni si daca crezi ca ce faci e bine pentru tine si nu te afecteaza in nici un fel eu zic sa te ti de principiile tale....si eu sunt virgina si sincer?te apreciez ca ai principiul acesta de a te pastra pentru cea care iti va si sotie.....acum poate nu pentru toata lumea acesta este un motiv de admiratie dar sigur o sa gasesti acea persoana pentru care faptul ca inca esti virgin o va face sa fie mandra de tine!si sa cresti in ochii ei pentru asta....deci eu sunt de acelasi principiu,doar ca eu am mai multe motive pentru care vreau sa ma tin de acest principiu.....deci nu lasa nici o parere sa te influenteze/......... | ||
|
bya_tm Postat pe 28 Ianuarie 2009 19:50 |
||
|
aooooleeooooo Comaneeee sari muica... uite cate admiratoare ai... te apucasi sa-ti stergi contu' sa am io dupa cine striga!!! treci la apel...!!! fetelor inainte de toate, cititi topicul de la cap la coada si apoi mai vorbim....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Ianuarie 2009 19:59 |
||
|
eeee asta topic de real interes si deosebita importanta... de scos de la naftalina... ca restul sunt anoste deja. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:20 |
||
| sexul este un lucru foarte sanatos atat pentru organism cat si pentru minte....pentru stres...din cazua stresului sunt majoritatea bolilor...masturbarea nu este un pacat..este o autocunoastere a organismului a placerii....s-ar putea ca tu si sotia ta (cand vei avea)sa doriti si alt partener si vei zice ca e tot una mai incolo sau acum ...sper sa'ti gasesti o partenera si sa te potrivesti in toate privintele ..iar atunci nu vei avea regrete | ||
|
alina2028 Postat pe 4 Februarie 2009 18:32 |
||
cooooomaaaaaneeee manca-te-ar ma-ta de virginel.... unde esti mai fratioare ca te saluta fanele si tu nu dai semne de viata.....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Februarie 2009 23:14 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-13 23:14:25cooooomaaaaaneeee manca-te-ar ma-ta de virginel.... unde esti mai fratioare ca te saluta fanele si tu nu dai semne de viata..... face sex, recupereaza
|
||
|
Postat pe 13 Februarie 2009 23:15 |
||
|
daaa de unde e in vreo manastire budista invata ciocoflenderul sa stea locului cand o vede pe vestita pisiholoaga mihaela care-l ridica in slavi pe la pagina 44....mmmm ce vremuri, ce mascote demne de suit pe podium.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Februarie 2009 23:22 |
||
|
Ema, ma bucur ca esti intru totul de acord cu mine ! Stii, esti asa simpatica cand te ia gura pe dianainte..:D ps Apreciez exprimarile celor care au gandit inainte sa posteze ! |
||
|
Postat pe 15 Februarie 2009 23:04 |
||
De la: Coman__, la data 2009-02-15 23:04:42 dragule , daca te striga fanele eu ce pot sa fac??? iti pregatesc reintrarea pe scena ... app cum stai cu sesiunea???
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Februarie 2009 23:25 |
||
| Ooo, bine ai venit, ne-a fost dor de tine :D | ||
|
Postat pe 15 Februarie 2009 23:30 |
||
|
Ema, ce treaba are sesiunea cu ce se discuta pe aici ? :) Ca sa-ti omor curiozitate, lucrurile merg excelent, sa stii. Ema draga, nu trebuie sa te deranjezi cu scene si de astea, pt ca stii ca si eu pot sa fiu ironic, in ultima instantã ! |
||
|
Postat pe 16 Februarie 2009 00:18 |
||
De la: Coman__, la data 2009-02-16 00:18:38 aaah dragule daca tu aroganta o socotesti a fi ironie.... suntem pe langa subiect... pai eu credeam ca din cauza susnumitei sesiuni nu ne-ai mai onorat cu prezenta. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Februarie 2009 11:58 |
||
si pan' la urma ti-ai gasit femeie sau nu?
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 16 Februarie 2009 13:18 |
||
|
Nu pe cea care sa MERITE atentia mea ! O s-o gasesc. Nu e nicio graba. :P |
||
|
Postat pe 16 Februarie 2009 20:19 |
||
| cu mentalitatea asta o sa mori virgin..... | ||
|
kitty_krieger Postat pe 16 Februarie 2009 20:53 |
||
|
Stai linistita. Asta nu se va intampla. |
||
|
Postat pe 16 Februarie 2009 21:01 |
||
io zic sa asculti ce-ti zice o femeie.... ce spui tu e valabil doar daca ti-ai schimbat conceptiile intre timp
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 17 Februarie 2009 10:18 |
||
|
LOL Hai, nu ma insulta ! Sa asculti de o femeie, in majoritatea situatiilor e sinucidere curata -si pt ea si pt tine- pt ca, la fel, de cele mai multe ori, femeile nu stiu ce vor ! Cineva trebuie sa fie liderul in relatie, iar in relatiile -de orice fel- cu mine, intotdeauna eu voi fi acela. |
||
|
Postat pe 17 Februarie 2009 10:39 |
||
|
Dragul meu Coman, nu consider ca te-am insultat cu ceva, dar daca tu te consideri insultat, ai o problema. Ce ai spus tu mai departe nu face decat sa-mi intareasca parerea ca vei trece dincolo tot virgin, daca asta e conceptia ta despre femei in general. Sau vrei o carpa, nu o femeie? Femeia trebuie sa-ti fie partener, sa-ti paseasca alaturi in viata, dar daca o vei trata cu asa dispret si lipsa de respect (caci asta reiese din ceea ce ai spus tu), mult succes in gasirea unei partenere de viata!!!! |
||
|
kitty_krieger Postat pe 17 Februarie 2009 10:56 |
||
De la: Coman__, la data 2009-02-17 10:39:03 asta apropo de "alpha male" de care pomeneai??? inca nu te-ai saturat de conceptul asta??? serios mi se pare depasit. cat despre comentariul de mai sus referitor la faptul ca nu trebuie sa asculti o femeie.... inseamna ca ori esti surd ori esti incappabil sa socializezi... diferenta intre a asculta si a urma ca litera de lege ceea ce spun femeile este enorma, tu inca nu sesizezi diferenta.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Februarie 2009 13:36 |
||
|
Iry: - mai citeste inca o data cu atentie ce am spus in ultimul mesaj, gandeste-te si apoi vorbim. - nu intelege gresit: nu am vreo conceptie (sa-i zicem asa) negativa despre femei. E vorba doar de realitatea lucrurilor si de acceptarea ei. Nu am nici asteptari din partea lor (sau a celorlalti, in general), de niciun fel. Acum ceva timp, cand nu intelegeam si nu ACCEPTAM cum se petrec lucrurile, probabil ca aveam unele asteptari. Acum asteptarile le..astept doar din partea mea. In fine, e vorba, deci, de acceptarea realitatii, pe care multi nu o accepta. De aia ajung sa sufere. Toate au o legatura. |
||
|
Postat pe 17 Februarie 2009 22:03 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-17 13:36:19De la: Coman__, la data 2009-02-17 10:39:03 Râdul ãsta îl plãteºti tu. |
||
|
Postat pe 17 Februarie 2009 22:05 |
||
|
scuza-ma, dar fraza "sa asculti de o femeie, in majoritatea situatiilor, e sinucidere curata" nu-mi poate arata respect fata de femei.... si nici apreciere (opusul dispretului) zici ca nu ai asteptari, dar zici ca n-ai gasit inca o femeie care SA TE MERITE...deci, ai asteptari! apoi zici ca astepti doar din partea ta.... mi se pare mie sau te contrazici la distanta de doar 2-3 postari? acceptarea realitatii pe care multi nu o accepta? m-ai pierdut
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 17 Februarie 2009 22:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cluburi, abordari, prieteni noi, *recomandare* | 43 | De la: DayC 17 Ianuarie 2012 17:24 |
| Barbatul si marimile lui... | 609 | De la: marco918 5 Septembrie 2011 00:32 |
| cum sa il fac sa comunice mai mult cu mine? | 21 | De la: ina_clau 26 Mai 2009 14:56 |
|
|
||
| riscuri sa fiu insarcinta? | 5 | De la: kudika_969613 29 Iulie 2014 00:20 |
| Ce ma sfatuiti sa fac? | 15 | De la: Kathara 5 Mai 2009 23:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.