Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

Nu ma contrazic deloc.

Ti-am dat explicatii suficiente, dar TU NU INTELEGI, sau nu vrei sa intelegi ! Iar asta ma cam enerveaza. Si ma enervez foarte rar.

Se pare ca la unii, lucrurile simple creaza nelamuririle/problemele cele mai mari. E si cazul tau.

Postat pe 18 Februarie 2009 15:37
Cine insulta pe cine?????

Vezi ca faci riduri
kitty_krieger
Postat pe 18 Februarie 2009 15:41

Fantastic, de mult n-a mai reusit cineva sa ma cam enerveze. :)

Tu Iry(na), cand am pronuntat termenul "insulta" era mai mult metaforic..Ar fi trebuit sa intelegi. Dar tu ai luat-o strict literal..

De fapt, nu stiu cum - rareori, ce'i drept- ma cobor la nivelul unor astfel de discutii, constient fiind de faptul ca unele usi trebuie sa ramana inchise. Daca le deschizi, va fi prea usor sa intrii si a doua oara.

Postat pe 18 Februarie 2009 15:58
Oau...inseamna ca sunt cu adevarat speciala
kitty_krieger
Postat pe 18 Februarie 2009 16:04

Mai speciala decat trebuie !

Postat pe 18 Februarie 2009 17:33
ce sa-i faci, nu-i poti comanda inimii
kitty_krieger
Postat pe 18 Februarie 2009 17:36
De la: iry24, la data 2009-02-18 16:04:36Oau...inseamna ca sunt cu adevarat speciala

STIAM EU CA NU TIN TOPICUL ASA IN ATENTIE DEGEABA.....
scz de caps dar imi e lene sa retastez....
dandanaua_reloaded
Postat pe 18 Februarie 2009 17:36
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-18 17:36:31
De la: iry24, la data 2009-02-18 16:04:36Oau...inseamna ca sunt cu adevarat speciala

STIAM EU CA NU TIN TOPICUL ASA IN ATENTIE DEGEABA.....
scz de caps dar imi e lene sa retastez....

pai sper si io sa ma lipesc da' domnu' se face ca nu intelege
kitty_krieger
Postat pe 18 Februarie 2009 17:37
daca citesti pe la inceput o sa vezi ce prototip de femeie cauta... ai grija sa faci cumva sa intri in "cadru" altfel.... te blagoscoveste cu niste epitete de mai mare dragul....

dandanaua_reloaded
Postat pe 18 Februarie 2009 17:39
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-18 17:39:08daca citesti pe la inceput o sa vezi ce prototip de femeie cauta... ai grija sa faci cumva sa intri in "cadru" altfel.... te blagoscoveste cu niste epitete de mai mare dragul....

shhh, ca nu trebuie sa stie el....exista reconstructie a himenului

ups, am zis in gura mare????
kitty_krieger
Postat pe 18 Februarie 2009 17:43

Nu-ti mai pierde timpul. Nemaifiind virgina, nu corespunzi ! :p
Refacerea e inutila avand in vedere ca disimularea-minciuna-viclenia-prefacatoria-, din care se nasc, consecutiv, necredinta, nerecunostinta si -in final- Tradarea, sunt sedimentate din nastere in voi, femeile -- trasaturi care nu tin cu mine !
E aproape imposibil sa gasesti o femeie sincera si adevarata.
Iarasi, a nu se interpreta nu stiu cum...Nu e decat realitatea, pe care multi nu o accepta, iar altii (ex: Iry ) nu o inteleg !

Postat pe 18 Februarie 2009 19:10
De la: Coman__, la data 2009-02-18 19:10:00

Iarasi, a nu se interpreta nu stiu cum...Nu e decat realitatea, pe care multi nu o accepta, iar altii (ex: Iry ) nu o inteleg !

cum la fel de imposibil e sa gasesti un barbat adevarat, la care megalomania sa fie la cote minime :D
no offence, da' n-am vazut inca barbat care sa n-aiba ego-ul supradimensionat :-P
googoodoll
Postat pe 18 Februarie 2009 19:16
nu m-ai cunoscut pe mine!!!

Postat pe 18 Februarie 2009 19:17
disimularea-minciuna-viclenia-prefacatoria-, din care se nasc, consecutiv, necredinta, nerecunostinta si -in final- Tradarea, sunt sedimentate din nastere in voi, femeile
Iarasi, a nu se interpreta nu stiu cum...

pai tu de ce nu ma crezi cand iti zic ca o sa treci virgin dincolo???
nu interpretez, esti misogin si grandoman, e doar realitatea pe care ti-e greu sa o accepti.... de aici suferinta ta.

Toate au o legatura
kitty_krieger
Postat pe 18 Februarie 2009 19:29
De la: geo_sh, la data 2009-02-18 19:17:54nu m-ai cunoscut pe mine!!!

in ce sens?
googoodoll
Postat pe 18 Februarie 2009 19:32
De la: googoodoll, la data 2009-02-18 19:32:32

in ce sens?

in sensul biblic
kitty_krieger
Postat pe 18 Februarie 2009 19:33
in sensu' egoului preamaret!
la mine lipseste cu desavarsire

Postat pe 18 Februarie 2009 19:34
De la: googoodoll, la data 2009-02-18 19:16:37

cum la fel de imposibil e sa gasesti un barbat adevarat, la care megalomania sa fie la cote minime :D
no offence, da' n-am vazut inca barbat care sa n-aiba ego-ul supradimensionat :-P

"No offence", dar s-ar putea sa fi interpretat tu eronat chestia asta cu egoul. Regula, e edevarat, o constituie superficialii si de aici la minus infinit !

(Corect, in ce priveste prima parte a mesajului....Problemele sunt in ambele tabere)

Postat pe 18 Februarie 2009 19:34
De la: iry24, la data 2009-02-18 19:33:47
De la: googoodoll, la data 2009-02-18 19:32:32

in ce sens?

in sensul biblic

you bad girl! bad!

Postat pe 18 Februarie 2009 19:36
De la: iry24, la data 2009-02-18 19:29:12
disimularea-minciuna-viclenia-prefacatoria-, din care se nasc, consecutiv, necredinta, nerecunostinta si -in final- Tradarea, sunt sedimentate din nastere in voi, femeile

nu interpretez, esti misogin si grandoman, e doar realitatea pe care ti-e greu sa o accepti.... de aici suferinta ta.

Toate au o legatura

Postat pe 18 Februarie 2009 19:39

Toate au o legatura

Toate au o legatura

Am uitat sa enumar plagiatura.

Postat pe 18 Februarie 2009 19:40
sa enumeri plagiatura?
zi-mi si mie cum se poate enumera un singur lucru
offf, clasicule in viata, ce te mai plagiez eu pe tine
kitty_krieger
Postat pe 18 Februarie 2009 20:27

Ooo, te mai (pre)faci si ca nu intelegi. :)

PS nu ma plagia..nu'mi place !

Postat pe 19 Februarie 2009 00:47
cum te prind eu mereu cand de-abia postezi...Cerul, deh....

bai, da' ingramadit mai esti

PS: de data asta poti sa zici ca te-am insultat
kitty_krieger
Postat pe 19 Februarie 2009 00:50
E aproape imposibil sa gasesti o femeie sincera? Asa as putea spune si eu despre barbati! Tu, dupa cum spui tu, inseamna ca toate femeile au in sinea lor sentimente negative, care nu corespund criteriilor tale. Am o mare curiozitate. Tu cauti un stereotip sau o femeie adevarata? Ce vrei sa spui? ca daca am relatii cu iubitul meu, si pe deasupra este si singurul barbat, inseamna ca l-am tradat si l-am mintit. Ori de cate ori aveam probleme si neintelegeri cu el, rezolvam problema prin comunicare si astea in mod normal nu duce la tradare. Daca iubesti cu adevarat, nu tradezi! Si sa tii bine minte. Femei dupa criteriile tale ai sa gasesti greu. Dar ce poti sa spui despre femeile care si-au dat viata sau sunt in stare sa isi dea viata pentru a-l salva pe barbatul lor, si ele mai sunt tradatoare?Poate ca nu sunt la curent cu ce s-a vorbit pana acum, si pentru asta, imi cer scuze, dar ma doare, ca femeie, modul cum vezi femeile!
helenikarmic
Postat pe 19 Februarie 2009 20:22
[Te doare tare ? Asta pt ca ai perceput PERFECT PROST (am inventat sintagma pt tine!) toata situatia asta in care ti-ai dat cu parerea, intr-un mod care dupa ce am scris raspunsul de mai jos, mi s-a parut inocent dar totusi enervant de nepotrivit..]

- Da, ti-ai facut bine observatia: NU esti -deloc chiar -s.n. C. !- la curent cu viziunea mea despre femei. Evident, nu ai niciun interes ca sa-mi cunosti opinia, daar, prin urmare, nu te arunca pe afirmarea unor aspecte particulare a caror solutie se subintelege si pe care nu am contestat-o (...inca sau pt ca sunt, in principiu, de acord cu acele aspecte).

- Da, e aproape imposibil sa gasesti o femeie sincera. Am explicat de ce..De vina e masca, cu care traiesc majoritatea (si nu doar femei), sperand ca astfel o sa supravietuiasca si vor fi mai fericiti.. M'da, aparentele sunt, s-ar pare, utile ca sa supravietuiesti in mersul lumii de azi, dar un lucru este cert:Nimeni nu e asa cum pare la exterior! Dar eu, aici, nu vorbeam de exterior, sau nicidecum in primul rand. Nu vorbeam de chestiile care sunt prea evidente, pt simplul motiv ca sunt prea..evidente! Trebuie -incercat, macar- sa vezi dincolo de aparente, dincolo de cuvinte si de ceea ce VREM noi si ceea ce VOR ceilalti sa ne arate. Ultimele doua lucruri sunt, pt cei mai multi, singurele pe care le percep ei prin ceea ce se numeste *vedere*. Nu e de mirare ca se ajunge la atatea asa numite deceptii sau dezamagiri, de toate felurile. Pana sa inteleg fenomenul asta, am patit-o si eu de cateva ori, dar mi-am dat seama ulterior ca astfel de obstacole POT FI utile DACA extragi partea pozitiva din ele: LECTIA. In orice rau este un bine, si invers.

Cand spun ca este aproape imposibil sa gasesti o persoana (femeie, aici) autentica, nu o fac vazand in asta o caracteristica/eticheta -negativa- aplicata femeilor - cum ai inteles tu!- ci e doar o CONSTATARE (Stii ce e aia ?) realã. Daca asta nu poti pricepe, atunci cauta sa-ti mai lustruiesti Eul. Ceva nu e in regula.

- Cat priveste faza cu stereotipuri, situatia cu omul tau, neintelegeri si tradare - BLUFEZI ! Pt ca imi atribui retorice cu interpretarea ta, care este atat de eronata/stupida/neintemeiata, lipsita de continut si fara sens, incat ar fi o MAREE PIERDERE DE TIMP sa iti dau o explicatie (desi as putea f bine). (De unde ai dedus tu ca eu as vedea Tradarea ca avand un singur pas -sa zic asa- ? BLUFEZI, din nou). Imi vorbesti de rolul comunicarii in solutionarea problemelor...tu ai impresia ca eu m-am nascut ieri ?

In fine
Ar fi o greseala sa mai continui.
Esti prea depasita de evenimente. Cel putin asta reise din cuvintele tale si in contextul acesta.
(Nu o lua personal! Observatiile -nu judecatile!- sunt facute pt ca nu pot privii cum blufeaza unii atat de tare si nimeni nu le atrage atentia...In unele cazuri -irecuperabile- poate chiar e indicat!.. Eu nu pot fi indiferent la astfel de comportamente.)

Postat pe 20 Februarie 2009 00:41
Cerule................. tu ai citit ce ai scris??.......................

sun_shine
Postat pe 20 Februarie 2009 10:08
Ce faci Coman? Te-am enervat eu si te razbuni pe alta????
Fii barbat si zi-mi mie ce-ai de spus! sau nu te tine

....sau nu, da-i inainte ca nu faci decat sa-ti demonstrezi calitatea indoielnica de OM, in primul rand, apoi de BARBAT.... ah, am uitat tu nu esti barbat inca!!!! nici nu cred ca vei fi vreodata
kitty_krieger
Postat pe 20 Februarie 2009 11:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce credeti despre...? 4 De la: ninushk 3 Februarie 2009 16:11
o mica curiozitare dar in acelasi timp si o dilema 12 De la: albinutzza 25 Iunie 2010 16:37
CE CREDETI DESPRE.....????!!!!! 87 De la: thadoog 12 Februarie 2010 19:25
INTERESANT SI UTIL 2 De la: scorpyoW 15 Ianuarie 2011 17:38
je donne mon annonce en general pour trouver la femme juste, pas pour aller avec plusieurs 63 De la: monaram 24 Iunie 2009 09:55