Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

De la: Irinaenache, la data 2009-04-13 19:09:20nenea da' matale esti tata lu' coman?
fetelor, toata lumea programare la vaginoplastie, ca nu ne mai ia nimeni de nevasta, si chiar daca ne ia, o sa avem o viata mizera, trista si demna de toata mila.
Nenea tata lu' coman....daca ne coasem la loc piersicutzele se pune?

Va ia de neveste,boschetari, fosti puscariasi, barbati cu 4-5 casatorii la activ, mamaligi , bolovani [ ca sunt destui ] dar un om cu ambitie de barbat si inteligent , nu !
tinel
Postat pe 14 Aprilie 2009 11:02
De la: deea_20, la data 2009-04-13 22:52:08
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-13 11:51:27
De la: deea_20, la data 2009-04-12 23:20:29Nu cred ca exista vreo carte de psihologie a cuplului in care sa spuna ca iubirea fara feciorie e ca un om fara o mana!Poate doar sa fie vreuna scrisa de un popa complexat din timpul inchizitiei!!! Un om normal nu si-ar condamna prietena,sotia,etc.,pentu ce a facut inainte de a-l cunoaste pe el.Iar daca barbatului nu-i convine de respectiva de ce o mai ia?Ma intreb,oare de ce se spune ca "in spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie adevarata"????Si zicala asta nu am inventat-o eu!
: sml-happy0065:
Deea ,sa-ti raspund la ambele postari ; -eu , mai in urma am facut niste precizari, dar le mai fac; da, la prima casatorie fecioria este cea mai mare cinste a fetei sa se prezinte in fata viitorului sot .Un profesor de la Politehnica , tin minte, ca a spus o data la o discutie ca prefera mai bine sa fie nevasta proasta , betiva, puturoasa , dar sa fii primul la ea si sa fie fidela in relatie, si avea dreptate. Mai in urma am facut precizarea ca : se exclud, violatele,divortatele din cauza lui,vaduvele, bolnave psihic,santajate..!.si nu e obligatoriu , ca barbatul sa tina cont de asa ceva, depinde de ambitia fiecaruia . Repet , nu conteaza ce a facut barbatul inainte de relatie, unde ai auzit de "barbat virgin " cum e aia , ca eu nu stiu ?Spui ca un om normal nu si-ar condamna prietena,sotia,etc.,pentu ce a facut inainte de a-l cunoaste pe el " nu deea , omul ala poate normal din alte p.d.v. dar al relatiei , nu. Ori are alt interes , ori e vreo buturuga , si posibil [depinde de caracterul femeii] ajunge inselat cu el de mana ! Si zicala"in spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie adevarata"? corect in loc de 'puternic' sa fie 'inteligent ' .
Pr. univ. Nicolae Mitrofan,
-terapia de familie
Prof . univ.HezserGabor-familia cu un membru deficient .
dr.JamesJoseph-rolul si promovarea starii de bine in cuplu .
dr .Aurelia Moraru-alegerea partenerului in relatia de cuplu.
psh.Bogdana Bursuc--inteligenta romantica si relatia de cuplu.
Freud - teoria freudiana in casatorie .
lista e mai lunga, toate astea le-am citit , le gasesti de obicei pe la biblioteci universitare, de aici doar concluzia sa o iei , si nu "popi " mi-au spus astea !

Avem un nou psiholog! Citez:" Repet , nu conteaza ce a facut barbatul inainte de relatie" dar femeia conteaza ce a facut...asta nu e decat o dovada de misoginism! Si ca fapt divers,eu cunosc cativa baieti virgini Sa stii si tu ca o femeie desteapta invarte pe degete orice barbat,oricat s-ar crede el de cocos

Deea , sunt convins ca ai fost si tu pe la nunti, cununii, logodne, unde ai auzit ca viitoarea sotie ii cere barbatului sa fie virgin la cununie ?asta e avantajul barbatului, ca nu conteaza ce relatie a avut in trecut !Eu nu am vazut pe nimeni sa rada pe la spate de un barbat cate relatii a avut, dar de femei am vazut rasete si soapte destule , de genul " uite si prostul asta pe cine a luat " Asa e de cand a aparut relatia pe pamant si nu o putem noi schimba acum . Da o femeie poate sa invarta un barbat pe degete, dar sa stii un lucru,experienta o sune ; pana la urma orice infidelitate iese la iveala, indiferent timpul,si atunci ! ... bagaj in spate, sut in fund , si la gara! ca asa-i corect !
tinel
Postat pe 14 Aprilie 2009 11:17
fetelor,degeaba va chinuiti sa ii explicati lui nea mitica caci e precum catarul.nu avem ce sa-i facem.e de pe vremea bunicii.nu e in trend cu noutatile .
imi pare rau de dansul dar ma cam doare capul sa o iau de la inceput ca voi.si despre cartile alea de psihologie,eu cred ca le-ai citit degeaba.mai citeste-le de 3 ori dar cu atentie si poate nu o sa intelegi ceeea ce vrei mata de acolo.(asta pt nea mitica).
va pup fetelor si lasati-l pe nea mitica.nu-l mai bagati in seama si gata.
roscatika23
Postat pe 14 Aprilie 2009 17:12
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-14 10:55:22Ce au publicat Mitrofan N. si Freud nu prea are legatura cu subiectul ,[ideea conteaza ],

deci exact cum credeam, ai citit pe sarite si ai inteles ce-ai vrut

De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-14 10:55:22pisicut, daca am fi in direct voce , pot sa discut o zi intreaga subiectele astea !asa ca nu ma mai intreba de psihologi , important e sa iei exemplele din viata reala , din tara, sunt destule exemple, tu te multumesti cu ce auzi de la un cerc restrans de cunoscuti .!

dar tu, parca ii dadeai ca exemplu pe acei psihologi... acum ca ai vazut ca lumea stie de ei si ce au spus, ai dat-o la intors???
stiu ca poti discuta pana maine pe orice tema de altfel, asta nu inseamna ca si stii ce spui

De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-14 10:55:22Sexul , nu are legatura cu iubirea, el este un instinct primar [ animalic] cu care se naste fiecare vietate pe pamant . ;-pai violatorii , sau barbatii care platesc o prostituata ;-, acolo e iubire ?sau cazuri cand sunt persoane cu handicap ce se iubesc, dar nu fac sex ! el este instinct care o persoana sanatoasa trebuie sa-l consume ca asa ii cere corpul , cum este setea,foamea, somnul, scarpinatul !e.t.c. asa si sexul ,legatura cu iubirea este numai placerea , ca una e sa il faci cu persoana iubita si alta ocazional .

1. sexul nu are lagatura cu iubirea... adik daca-mi iubesc sotul, pot foarte bine sa nu fac sex cu el toata viata, ca nu simt nevoia de apropiere fizica, dar pot sa fac sex cu altii daca-mi urla hormonii... cam asta reiese... interesant
2. sexul este o nevoie fiziologica, pentru ca trebuie sa ne reproducem. discutia nu era despre asta, ci aduceam argumente sexului inainte de casatorie (cu oricine)
iar mata ai mai adus unul. felicitari
3. violul nu are legatura cu sexul, ci cu lasitatea si agresivitatea (ca tot citesti tu carti de psihologie....)

De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-14 10:55:22Pisicut, cu teoria asta m-ai dat gata "Din contra, as spune ca o persoana cu experienta sexuala minima e mult mai tentata sa calce stramb, pentru ca poate cadea prada seducatorilor/seducatoarelor mai usor (din lipsa de experienta, evident) si mai e si curiozitatea care o roade"- vaaaai , de unde ai scos asta ? o iau ca o gluma !

de unde am scos-o? mai citeste o data, ai argumente acolo
dupa "pentru ca" in caz ca nu-ti dai seama

kitty_krieger
Postat pe 14 Aprilie 2009 17:30
De la: roscatika23, la data 2009-04-14 17:12:15

ma distreaza
dora oricum are dreptate
kitty_krieger
Postat pe 14 Aprilie 2009 17:36
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-14 11:17:51
De la: deea_20, la data 2009-04-12 23:20:29Nu cred ca exista vreo carte de psihologie a cuplului in care sa spuna ca iubirea fara feciorie e ca un om fara o mana!Poate doar sa fie vreuna scrisa de un popa complexat din timpul inchizitiei!!! Un om normal nu si-ar condamna prietena,sotia,etc.,pentu ce a facut inainte de a-l cunoaste pe el.Iar daca barbatului nu-i convine de respectiva de ce o mai ia?Ma intreb,oare de ce se spune ca "in spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie adevarata"????Si zicala asta nu am inventat-o eu!
Deea ,sa-ti raspund la ambele postari ; -eu , mai in urma am facut niste precizari, dar le mai fac; da, la prima casatorie fecioria este cea mai mare cinste a fetei sa se prezinte in fata viitorului sot .Un profesor de la Politehnica , tin minte, ca a spus o data la o discutie ca prefera mai bine sa fie nevasta proasta , betiva, puturoasa , dar sa fii primul la ea si sa fie fidela in relatie, si avea dreptate. Mai in urma am facut precizarea ca : se exclud, violatele,divortatele din cauza lui,vaduvele, bolnave psihic,santajate..!.si nu e obligatoriu , ca barbatul sa tina cont de asa ceva, depinde de ambitia fiecaruia . Repet , nu conteaza ce a facut barbatul inainte de relatie, unde ai auzit de "barbat virgin " cum e aia , ca eu nu stiu ?Spui ca un om normal nu si-ar condamna prietena,sotia,etc.,pentu ce a facut inainte de a-l cunoaste pe el " nu deea , omul ala poate normal din alte p.d.v. dar al relatiei , nu. Ori are alt interes , ori e vreo buturuga , si posibil [depinde de caracterul femeii] ajunge inselat cu el de mana ! Si zicala"in spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie adevarata"? corect in loc de 'puternic' sa fie 'inteligent ' .
-terapia de familie
lista e mai lunga, toate astea le-am citit , le gasesti de obicei pe la biblioteci universitare, de aici doar concluzia sa o iei , si nu "popi " mi-au spus astea !

Avem un nou psiholog! Citez:" Repet , nu conteaza ce a facut barbatul inainte de relatie" dar femeia conteaza ce a facut...asta nu e decat o dovada de misoginism! Si ca fapt divers,eu cunosc cativa baieti virgini Sa stii si tu ca o femeie desteapta invarte pe degete orice barbat,oricat s-ar crede el de cocos

Deea , sunt convins ca ai fost si tu pe la nunti, cununii, logodne, unde ai auzit ca viitoarea sotie ii cere barbatului sa fie virgin la cununie ?asta e avantajul barbatului, ca nu conteaza ce relatie a avut in trecut !Eu nu am vazut pe nimeni sa rada pe la spate de un barbat cate relatii a avut, dar de femei am vazut rasete si soapte destule , de genul " uite si prostul asta pe cine a luat " Asa e de cand a aparut relatia pe pamant si nu o putem noi schimba acum . Da o femeie poate sa invarta un barbat pe degete, dar sa stii un lucru,experienta o sune ; pana la urma orice infidelitate iese la iveala, indiferent timpul,si atunci ! ... bagaj in spate, sut in fund , si la gara! ca asa-i corect !

Sa stii si tu ca fapt divers ca la nunti,cununii,logodne nu se cere nicaieri ca NUMAI FEMEIA sa se abtina,ci si barbatul!De ce spui decat jumatate?a........am uitat ca scopul tau este sa condamni femeile!Avantajul barbatului???Pe dreaq!Sa stii ca si noi femeile comentam pe baza relatiilor barbatilor,nu numai voi!Si un barbat nu e prost daca isi alege o femeie care a mai avut ceva inaintea lui.E doar un barbat matur fara complexe si prejudecati!Iar faza ca orice infidelitate iese la iveala tin sa te contrazic!Si cunosc persoane Ti-as da si exemple dar nu ai cum sa le intelegi din motive lesne de inteles!Si mai lasa-ne cu lectiile de psihologie,ca nici un psiholog nu va condamna pe nimeni ca este sau nu virgin/a!Niciodata!Femeia este egala cu barbatul in absolut toate privintele!
deea_20
Postat pe 14 Aprilie 2009 19:58
De la: roscatika23, la data 2009-04-14 17:12:15 fetelor,degeaba va chinuiti sa ii explicati lui nea mitica caci e precum catarul.nu avem ce sa-i facem.e de pe vremea bunicii.nu e in trend cu noutatile .
imi pare rau de dansul dar ma cam doare capul sa o iau de la inceput ca voi.si despre cartile alea de psihologie,eu cred ca le-ai citit degeaba.mai citeste-le de 3 ori dar cu atentie si poate nu o sa intelegi ceeea ce vrei mata de acolo.(asta pt nea mitica).

sml-happy0044: Si cum e acum modern ? neveste la comun ? 5 barbati la o nevasta ? nevasta de altul netrasa , nu e gospodina-n casa ? Decat cu o cu...r..va in casa si caciula rupta , mai bine burlac sau pe vremea bunicii, si cu capul gol .
tinel
Postat pe 15 Aprilie 2009 10:36
De la: deea_20, la data 2009-04-14 19:58:43
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-14 11:17:51
-terapia de familie

Sa stii si tu ca fapt divers ca la nunti,cununii,logodne nu se cere nicaieri ca NUMAI FEMEIA sa se abtina,ci si barbatul!De ce spui decat jumatate?a........am uitat ca scopul tau este sa condamni femeile!Avantajul barbatului???Pe dreaq!Sa stii ca si noi femeile comentam pe baza relatiilor barbatilor,nu numai voi!Si un barbat nu e prost daca isi alege o femeie care a mai avut ceva inaintea lui.E doar un barbat matur fara complexe si prejudecati!Iar faza ca orice infidelitate iese la iveala tin sa te contrazic!Si cunosc persoane Ti-as da si exemple dar nu ai cum sa le intelegi din motive lesne de inteles!Si mai lasa-ne cu lectiile de psihologie,ca nici un psiholog nu va condamna pe nimeni ca este sau nu virgin/a!Niciodata!Femeia este egala cu barbatul in absolut toate privintele!

Si cum un barbat nu e prost daca isi alege o femeie care a mai avut ceva inaintea lui? - e matur ? Fii serioasa , stii ce spui ? ala e mamaliga , sau bolovan ,el va fii pe locul doi in fata ei toata viata , indiferent cum merge relatia .; poate sa mearga si la o bere cu fostul calarici , ca e matur . Cred ca e gluma , !Eu nu condamn femeile nevirgine, fiecare face ce vrea cu viata ei, dar in multe cazuri, mai tarziu s-a ajuns la esecuri .! femeia nu in toate cazurile este egala cu barbatul ! mai deschideti ochii catre lumea din jurul vostru ! Da, infidelitatea , crima si hotia ies la iveala indiferent timpul !

La ce casatorii ai auzit ca mireasa , logodnica ii cere barbatului sa fie virgin ? femeia aia ori are un motiv special, ori are ceva la cap !
tinel
Postat pe 15 Aprilie 2009 10:57
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-14 11:02:57
De la: Irinaenache, la data 2009-04-13 19:09:20nenea da' matale esti tata lu' coman?
fetelor, toata lumea programare la vaginoplastie, ca nu ne mai ia nimeni de nevasta, si chiar daca ne ia, o sa avem o viata mizera, trista si demna de toata mila.

Va ia de neveste,boschetari, fosti puscariasi, barbati cu 4-5 casatorii la activ, mamaligi , bolovani [ ca sunt destui ] dar un om cu ambitie de barbat si inteligent , nu !
breeeee! mata traisi pe vremea lui tutankhamun..........ori nu ai toata tigla pe casa!
FRANNNCE
Postat pe 15 Aprilie 2009 11:10

bre nea mitica stiu ca vrei sa pari inteligent dar las-o bai nene jos ca te tradeaza fatza...
coffeeta
Postat pe 15 Aprilie 2009 11:16
De la: coffeeta, la data 2009-04-15 11:16:57

bre nea mitica stiu ca vrei sa pari inteligent dar las-o bai nene jos ca te tradeaza fatza...
Nu par, ci sunt, dar " fetele tale" cum spun ca esti?
tinel
Postat pe 15 Aprilie 2009 19:36
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-15 11:10:53

breeeee! mata traisi pe vremea lui tutankhamun..........ori nu ai toata tigla pe casa!

Nu, eu traiesc pe vremea lui Basescu, nu pe vremea haremului cum se mai cred unele ca sunt !
tinel
Postat pe 15 Aprilie 2009 19:38
Ce-i ala harem? ca am impresia ca avem idei diferite despre definirea acestui cuvant

nea mitica, nu mai arunca cu cuvinte pe care nu le cunosti
kitty_krieger
Postat pe 15 Aprilie 2009 20:52
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-15 20:52:05Ce-i ala harem? ca am impresia ca avem idei diferite despre definirea acestui cuvant

nea mitica, nu mai arunca cu cuvinte pe care nu le cunosti
:

sml-confused0067: Haremul este un grup de femei ce au rolul de neveste ale unui singur barbat .; se folosea metoda asta in tarile musulmane si aveau dreptul sa detina harem numai persoanele bogate. Acum cu " modernismul" asta,[ ca nu mai suntem pe vremea bunicii ] nu se mai tine cont de sentimente, de puritate trupeasca, de cinstea si curatenia trupeasca, acum conteaza sa aiba experienta sexuala, altfel nu-i buna de nevasta ,se cam practica atat harem cat si mai multi barbati la o nevasta !- ca asa-i modern !
tinel
Postat pe 15 Aprilie 2009 22:38
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-15 10:57:33
La ce casatorii ai auzit ca mireasa , logodnica ii cere barbatului sa fie virgin ? femeia aia ori are un motiv special, ori are ceva la cap !

pai cred ca pe la musulmani se cere daca nu ma insel eu...
zic si eu ca nu da cu paru'.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Aprilie 2009 22:46
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-15 22:38:55
sml-confused0067: Haremul este un grup de femei ce au rolul de neveste ale unui singur barbat .; se folosea metoda asta in tarile musulmane si aveau dreptul sa detina harem numai persoanele bogate. Acum cu " modernismul" asta,[ ca nu mai suntem pe vremea bunicii ] nu se mai tine cont de sentimente, de puritate trupeasca, de cinstea si curatenia trupeasca, acum conteaza sa aiba experienta sexuala, altfel nu-i buna de nevasta ,se cam practica atat harem cat si mai multi barbati la o nevasta !- ca asa-i modern !

????? ce zici fratie ???? apai tulai drace ca daca fata musulmanca nu-i virgina risca sa fie omorata ....
cel putin asa sti eu... nu stiu ce cri citesti matale....
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Aprilie 2009 22:49
N-ai cu cine!Totul este in zadar!Cu oamenii limitati nu poti discuta...Credeam ca nu mai exista asemenea specimene,dar din pacate ma insel amarnic!Da si tu un exemplu in care femeia nu este egala cu barbatul,sa vedem daca pot sa te contrazic(si sunt sigura ca pot!)
deea_20
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:19
"Da, infidelitatea , crima si hotia ies la iveala indiferent timpul !"

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/70487/Morti-misterioase-in-Rusia-peste-35-000-de-cazuri-neelucidate.html
poftim un link.Asa e,crima iese la iveala.Inclusiv cele 35.000 NEELUCIDATE
Hotia????Pai,daca ai avea un minimum de cunostiinte de drept penal,nu ai mai sustine aceasta afirmatie.Exista foarte multe cazuri de furt al caror autor nu a fost descoperit!Iar de infidelitate nu mai vorbesc!Nea Mitica,mai documenteaza-te!Sau macar lasa la o parte aerele de intelept al tuturor timpurilor!
deea_20
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:33
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21770/Sotia-e-virgina-/Sotia-e-virgina--pagina-1.html
Poftiti la o casnicie d virginei! Ce minunat e sa te casatoresti virgin!
deea_20
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:39
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,

am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !

iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).

alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).

Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.

Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?

alte intrebari, pe parcurs..

Exprmati-va parerea, motivat..

3 conteaza foarte mult.
din punctul meu de vedere...e o porcarie sa astepti (ma refer in general) sa te casatoresti ca sa ....
l_diana_c
Postat pe 16 Aprilie 2009 00:06
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-15 22:49:47

????? ce zici fratie ???? apai tulai drace ca daca fata musulmanca nu-i virgina risca sa fie omorata ....
cel putin asa sti eu... nu stiu ce cri citesti matale....

sml-confused0067:
Aooo!, pai pisicut de pe Tampa, cum se face ca ai stiut cu homosexualii din Sodoma, si nu le ai cu haremurile ?! Asa e, acum daca o musulmanca nu-i virgina , e pedepsita ,dar se refera la fetele care urmeaza sa se casatoreasca, luate de la parinti de acasa.iar haremurile acum s-au desfintat[ interzis]apartineau, numai bogatilor cu functii in stat si erau legale .pazite de eunuci! Acum cu "modernismul" asta , nu se mai tine cont haremurile sunt normale si cu neveste si cu barbati, important ca femeia sa aiba eperienta sexuala, ca altfel nu-i nevasta buna !
tinel
Postat pe 16 Aprilie 2009 08:27
scuze graba ;-- experienta !!!
tinel
Postat pe 16 Aprilie 2009 08:30
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 08:30:25scuze graba ;-- experienta !!!

uite nea moromete... sunt cateva fete pe aicilea pe forum care iti pot spune cu siguranta ca cel putin la musulmani , ambii rebuie sa fie "neprihaniti" la casatorie.... una la mana, obiceiurile se pastreaza pana in ziua de azi ,doi la mana (sper ca ai auzit de ceva crime in familii musulmane de prin america si europa, tocmai in virtutea faptului ca fata sau baiatul au decis ca.... vor sa experimenteze inainte si au aflat parintii fratii surorile ...etc)
trei la mana , in societatile traditionaliste, exista inca din nefericire aceasta cerinta...ca mirii sa fie "puri" fizic vorbind, inainte de casatorie, asta nu inseamna ca aceste obiceiuri se mai si aplica.
vezi obiceiurie catorva triburi de prin africa sau america.... sa nu zici ca iti dau exemple numai din societatea moderna.
in sfarsit cred ca si biblia noastra pomeneste cate ceva despre virginitate...doar ca... am uitat noi care-i faza cu virginitatea ...ambelor sexe.

iti pot da citate ,sau iti pot sugera o gramada de autori ,care au scris despre asta ,sincer prefer sa te las sa descoperi singur ce si cum e faza cu virginitatea ambelor sexe ....inainte de casatorie.

cotinui sa cred cu tarie ca inocenta si iubirea intre ersoane nu sta in "virginitatea fizica"

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:17
De la: l_diana_c, la data 2009-04-16 00:06:12
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,

am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !

iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).

alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).

Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.

Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?

alte intrebari, pe parcurs..

Exprmati-va parerea, motivat..

3 conteaza foarte mult.
din punctul meu de vedere...e o porcarie sa astepti (ma refer in general) sa te casatoresti ca sa ....

Mai baiete, Asta ,nu-i un motiv ca sa fii diferit de ceilalti. -cine crezi ca apreciaza asta , ? multi sunt in situatia asta, si nu-i "decoreaza" nimeni, pentru ceilalti e o indiferenta , altii rad ,; ca sa fii deosebit fa o fapta , inventeaza ceva , ajuta un semen , sunt multe posibilitati sa devii deosebit.!
Asta nu e o dovada ca o respecti pe viitoarea sotie, respectul il poti arata altfel, prin bunatatea ta fata de ea ; fidelitatea [conteaza foarte mult] in timpul relatiei , cum vorbesti cum te comporti cu ea respectul fata de ea,sa o ajuti cand are nevoie sa se bazeze pe tine, sa nu folosesti forta, sa-i arati iubire, astea apreciaza o femeie la un barbat,si nu trebuie sa conteze pentru ea ,cu cine te-ai culcat tu inainte de a o cunoaste ;; si [ L. Romana o spune, ] este impropriu spus "baiat virgin" nu are cum sa fie baiatul virgin , dezverginare in cazul sexualitatii , inseamna sa se rupa prin fortare un fel de "sigiliu " adica himenul femei [ numai atunci e dezverginare ], ori barbatu nu are asa ceva .
Da, multe casnicii, s-au destramat din cauza unor fosti parteneri sexuali anteriori, [ asta incerc sa explic si domnitelor de pe acest forum dar.. } dar se refera la cei ai femeii. Asa ca , barbatul este egal cu femeia , cu singura deosebire ca la barbat nu conteaza cate relatii a vut anterior iar la femeie conteaza . ca ea are himen , nu barbatul . Daca viitoarea sotie iti cere sa fii "virgin "asta nu-i semn ca te iubeste, si are cu totul alte motive .
Multi spun prostia asta cu " experienta sexuala''! - ca sa faci sex nu ai nevoie sa inveti cum se face, sexul este un instinct cu care ne nastem si stie corpul cum se face , nu e nevoie de scoala in asa ceva . ;Pai primitivi , sau celelalte animale au avut nevoie de experiente ? ca nu mai eram noi. ! Cu ideea experientei , e o prostie .
tinel
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:24
acum conteaza sa aiba experienta sexuala, altfel nu-i buna de nevasta ,se cam practica atat harem cat si mai multi barbati la o nevasta !- ca asa-i modern !

De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-15 19:38:58

Nu, eu traiesc pe vremea lui Basescu, nu pe vremea haremului cum se mai cred unele ca sunt !

cred ca esti cam confuz....rau
asta ca sa nu spun ca dai si-n delir
kitty_krieger
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:39
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-16 09:17:14
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 08:30:25scuze graba ;-- experienta !!!

uite nea moromete... sunt cateva fete pe aicilea pe forum care iti pot spune cu siguranta ca cel putin la musulmani , ambii rebuie sa fie "neprihaniti" la casatorie.... una la mana, obiceiurile se pastreaza pana in ziua de azi ,doi la mana (sper ca ai auzit de ceva crime in familii musulmane de prin america si europa, tocmai in virtutea faptului ca fata sau baiatul au decis ca.... vor sa experimenteze inainte si au aflat parintii fratii surorile ...etc)
trei la mana , in societatile traditionaliste, exista inca din nefericire aceasta cerinta...ca mirii sa fie "puri" fizic vorbind, inainte de casatorie, asta nu inseamna ca aceste obiceiuri se mai si aplica.
vezi obiceiurie catorva triburi de prin africa sau america.... sa nu zici ca iti dau exemple numai din societatea moderna.
in sfarsit cred ca si biblia noastra pomeneste cate ceva despre virginitate...doar ca... am uitat noi care-i faza cu virginitatea ...ambelor sexe.

iti pot da citate ,sau iti pot sugera o gramada de autori ,care au scris despre asta ,sincer prefer sa te las sa descoperi singur ce si cum e faza cu virginitatea ambelor sexe ....inainte de casatorie.

cotinui sa cred cu tarie ca inocenta si iubirea intre ersoane nu sta in "virginitatea fizica"

Am impresia ca fac o confuzie, parca nu esti pisicut de pe celalalt topic ' sexul oral ' ca cealalta intelegea mai bine, era singura de fapt , care intelegea mai bine, toate subiectele ! dar acum? ! ? Pai domnita dandanaua reloaded iubirea sta , chiar conteaza foarte mult , in " virginitatea fizica ", in rest asa e , ai dreptate cu musulmanii, dar eu m-am referit la cu totul altceva . ;adica haremurile au fost in trecut pe timpul fostelor sultanate, legale ce nu incalcau religia lor, acum sunt interzise, eu am facut doar o comparatie intre cum e la noi acum , si fostele haremuri, ca se cam aseamana.! ! doar la asta m-am referit !!
tinel
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:44
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 09:44:05
Am impresia ca fac o confuzie,

faci o confuzie, dar nu cea pe care o crezi tu
kitty_krieger
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:52
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-15 19:36:44
De la: coffeeta, la data 2009-04-15 11:16:57

Nu par, ci sunt, dar " fetele tale" cum spun ca esti?

vrabia malai viseaza si maimuta par pe fund..ti-am mai zis-o....
ai grija sa nu ti obosesti prea tare neuronu ca nu de alta dar se pare ca este ultimul la tine...
coffeeta
Postat pe 16 Aprilie 2009 10:52
Nea Mitica,te-am rugat sa dai un exemplu!Sau nu gasesti nimic?
deea_20
Postat pe 16 Aprilie 2009 14:38
De la: deea_20, la data 2009-04-16 14:38:20Nea Mitica,te-am rugat sa dai un exemplu!Sau nu gasesti nimic?

eh nea mitica..nu are toate doagele pe acasa....acum na daca si-a luat el pe una din corul bisericii..nu mai conteneste sa zica ca a fost virgina dom'le si acum tre sa ii ridicam ei o statuie ca s-a pastrat..si lui ca a fost asa dastept ca a luat-o....
coffeeta
Postat pe 16 Aprilie 2009 14:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce simte cu adevarat?? 13 De la: darksukkubus69 25 Decembrie 2009 20:47
Sa il parasesc sau nu? 29 De la: iris_4_ever 7 Februarie 2010 02:02
intrebare intrebatoare 2 De la: claudya_elena21 7 Octombrie 2012 20:48
de ce nu pot sa il parasesc odata?De ce nu pot sa uit raul facut? 42 De la: kudika464225 7 Noiembrie 2011 22:19
Relatie greu de dus.. 25 De la: MusicIsMyLife 2 Aprilie 2013 14:41