Tot c pot sa spun este k acest cliseu privind nush c "puritate" si oferirea acesteia unei singure persoane este ok doar strict teoretic, este un fel de ideal, o dorinta careia i se ofera un statut prea mare. Eu am avut un astfel de prieten si l-am iubit enorm insa cele mai mari probleme le-am intampinat in pat. Faptul k nu avea deloc experienta si-a pus amprenta f bine asupra lui. Si in final a fost motivu despartirii noastre ( am rezistat totusi 4 ani). Pt mine este f importanta aceasta latura a relatiei si dc nu m-as simti bine in relatiile intime cu partenerul meu, nu cred k relatia ar rezista, cel putin la inceputurile ei. Poate suna cam superficial dar iti garantez k cine sustine k nu ii pasa de sex si conteaza doar persoana si dc se iubesc, nu s-a simtit bine in pat pana in acel moment!!! Normal k e imp persoana de langa tine dar este la fel de imp si modul in care relationezi cu ea pe plan intim. Si inca ceva f imp, cand deja ai o anumita vrsta te blazezi cumva, simti k nu mai poti face anuminte chestii k ai trecut de "acea varsta". Ei bine la fel e si cu sexul. Sunt o gramada de experiente sexuale pe care le acumulezi cand esti tanar si simti nevoia sa experimentezi( nu zic k ai fi batran) dar chiar nu cred k acum ai fi dispus sa o faci in baia unui restaurant de lux pt k intervine simtul penibilului f mult. Si tocmai astea sunt exp. de care ai nevoie sa fi dezinhibat. Cand vine vb de sex, nu ar trebui sa existe nici un tabu, nu ar trebui sa existe rusine sau "nu ii spun asta k cine stie c crede". Cu cat ascunzi mai multe cu atat ajung frustrari mai tarziu si apoi nu sti de c urliii la el/ea pt k nu a aranjat servetelele corect la masa!!
|
dairaa Postat pe 20 Aprilie 2009 11:46
|
De la: Kathara, la data 2009-04-20 11:38:03Multe aberatii citiesc .. virginitatea e cel mai mare cadou pe care un sot i-l poate face sotiei. Eu credeam ca e respectul, iubirea, sprijinul etc., nu o bucata de himen sau mai stiu eu ce.
Invers Kathara si nu soti, ci virginitatea este cel mai frumos cadou pe care il face logodnica viitorului sot ! iar respectul, iubirea,sprijinul , nu sunt cadouri, ci niste conditii necesare de la ambii parteneri ca sa mearga frumos si bine relatia !
|
tinel Postat pe 20 Aprilie 2009 12:11
|
De la: dairaa, la data 2009-04-20 11:46:52 Tot c pot sa spun este k acest cliseu privind nush c "puritate" si oferirea acesteia unei singure persoane este ok doar strict teoretic, este un fel de ideal, o dorinta careia i se ofera un statut prea mare. Eu am avut un astfel de prieten si l-am iubit enorm insa cele mai mari probleme le-am intampinat in pat. Faptul k nu avea deloc experienta si-a pus amprenta f bine asupra lui. Si in final a fost motivu despartirii noastre ( am rezistat totusi 4 ani). Pt mine este f importanta aceasta latura a relatiei si dc nu m-as simti bine in relatiile intime cu partenerul meu, nu cred k relatia ar rezista, cel putin la inceputurile ei. Poate suna cam superficial dar iti garantez k cine sustine k nu ii pasa de sex si conteaza doar persoana si dc se iubesc, nu s-a simtit bine in pat pana in acel moment!!! Normal k e imp persoana de langa tine dar este la fel de imp si modul in care relationezi cu ea pe plan intim. Si inca ceva f imp, cand deja ai o anumita vrsta te blazezi cumva, simti k nu mai poti face anuminte chestii k ai trecut de "acea varsta". Ei bine la fel e si cu sexul. Sunt o gramada de experiente sexuale pe care le acumulezi cand esti tanar si simti nevoia sa experimentezi( nu zic k ai fi batran) dar chiar nu cred k acum ai fi dispus sa o faci in baia unui restaurant de lux pt k intervine simtul penibilului f mult. Si tocmai astea sunt exp. de care ai nevoie sa fi dezinhibat. Cand vine vb de sex, nu ar trebui sa existe nici un tabu, nu ar trebui sa existe rusine sau "nu ii spun asta k cine stie c crede". Cu cat ascunzi mai multe cu atat ajung frustrari mai tarziu si apoi nu sti de c urliii la el/ea pt k nu a aranjat servetelele corect la masa!!
Asa este, puritatea este un ideal de care din pacate, putine fete il ating , se pot bucura de asta !Acum multe fete fac greseala , cum cunosc un baiat pe placul lor imediat ajung cu el in pat, apoi apare despartirea si regretele . In legatura cu "experienta sexuala" mereu se fac confuzii; ce e aia experienta sexuala ? Asa ceva nu exista, atat timp cat omul se naste cu instinctul sexual , ce experienta iti trebuie ? la celelalte animale le arata cineva cum sa faca ? Daca un act sexual nu se poate consuma , nu inseamna ca nu ai experienta , ci sunt alte probleme , poate medicale , poate din nastere , poate din cauza unei traume ,soc psihic. e.t.c. !
|
|
|
tinel Postat pe 20 Aprilie 2009 12:32
|
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-04-20 05:21:01Relaþiile sexuale care au loc înainte de cãsãtoria creºtinã se mai numesc pãcate de necurãþie.
Se înºealã cei care cred cã e bine ca tinerii sa aibã relaþii sexuale înainte de cãsãtorie pentru a constata dacã se potrivesc sexual, pentru cã medicii ginecologi susþin cã nu existã nepotrivire sexualã ºi cã de fapt aceasta e o falsã problemã, iar dacã existã disfuncþii sexuale (impotenþã, ejaculare precoce, frigiditate, etc.), se pot trata.
Iubirea se poate manifesta în foarte multe forme în afarã de forma sexualã.
Existã numai douã cãi cinstite: ori cãsãtoria creºtinã, ori castitatea (abstinenþa de la relaþii sexuale). Dumnezeu nu admite „cãsãtoria de probã” ci vrea o dãruire totalã ºi definitivã a persoanelor una faþã de cealaltã dupã cãsãtoria creºtinã. Deci relaþiile sexuale, dacã au loc înainte de cãsãtoria creºtinã, sunt pãcate de necurãþie, chiar dacã între cei doi existã decizia de cãsãtorie confirmatã prin cãsãtoria civilã.
Unii cred în mod greºit cã cei care convieþuiesc împreunã înainte de cãsãtorie vor avea o cãsnicie fericitã cu mai puþine probleme, dar, un sondaj fãcut printre femeile care au convieþuit înainte de cãsãtorie cu soþii lor aratã cã acestea se confruntã cu o comunicare din ce în ce mai slabã cu aceºtia ºi cu o lipsã totalã de romantism din partea lor. Destrãmarea cuplului care trãieºte într-o relaþie neoficializatã poate provoca o crizã la fel de serioasã ca cea provocatã de divorþ. Când au fost întrebate de ce se angajeazã într-o astfel de relaþie, femeile au rãspuns cã ele considerã cã aceasta este calea cea mai sigurã spre cãsãtorie. Bãrbaþii în schimb, au rãspuns cã ei se angajeazã în astfel de relaþii întrucât au ca motivaþie relaþiile sexuale.
De asemenea, concubinajul („uniunea consensualã”) duce la pãcate de necurãþie. Majoritatea cuplurilor care trãiesc în concubinaj se despart în momentul în care femeia rãmâne însãrcinatã. 54% dintre mamele singure care trãiesc în sãrãcie erau angajate într-o astfel de relaþie când au rãmas însãrcinate. Relaþiile de tipul acesta se caracterizeazã prin nesiguranþã ºi molestare, studiile arãtând cã partenerii care trãiesc în astfel de relaþii se tem permanent cã partenerul/partenera de viaþã o/îl va pãrãsi dacã nu se ridicã la nivelul aºteptãrilor, situaþie care o/îl determinã sã-i tolereze partenerului multe lucruri pe care nu ar trebui sã i le îngãduie. Majoritatea femeilor molestate sunt victime ale concubinilor lor.
Iatã ºi o carte despre abstinenþa pânã la cãsãtorie ºi alte probleme de educaþie moralã adecvatã, intitulatã “O vorbã sincerã cu fetele”. Poate fi cititã direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) accesând urmãtorul link (unde pot fi gãsite mai multe cãrþi):
http://www.profamilia.ro/tineri.asp
Iatã ºi un site despre abstinenþa pânã la cãsãtorie, care începe cu titlul Dragostea adevãratã aºteaptã:
http://www.asteapta.ro/
Iatã un scurt videoclip, în limba românã, despre abstinenþa de la relaþii sexuale pânã la cãsãtorie:
http://www.youtube.com/watch?v=jMYLwJQk2Wg&feature=related
ªi un scurt documentar, în limba englezã, despre abstinenþa de la relaþii sexuale pânã la cãsãtorie:
http://www.youtube.com/watch?v=r_FpDOXKtCw&feature=related
Mai multe puteþi citi pe blogul urmãtor :
http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe acest blog gãsiþi: Înregistrãri video cu miracole. Videoclipuri. Legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio). Cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator). Articole foarte interesante, etc.
Vã rog intraþi pe blog ºi trimiteþi-l mai departe ca sã foloseascã ºi altora. Chiar se meritã.
Iatã ce spunea Sfântul Pãrinte Papa Ioan Paul al II-lea, adresându-se tinerilor:
"Nu vã lãsaþi înºelaþi de cuvintele goale ale celor care iau în derâdere castitatea sau capacitatea voastrã de a vã stãpâni. Forþa viitoarei voastre iubiri conjugale depinde de forþa efortului vostru actual de a învãþa iubirea adevãratã, de practicarea castitãþii care cere abþinerea de la orice raport sexual în afara cãsãtoriei, castitatea este unica manierã sigurã ºi virtuoasã de a pune capãt acestui tragic flagel care este SIDA de care atâþia tineri s-au contaminat".
Abstinenþa de la relaþii sexuale înainte de cãsãtoria creºtinã oferã cel puþin urmãtoarele avantaje:
1. Se evitã pãcatele de necurãþie. Relaþiile sexuale care au loc înainte de cãsãtoria creºtinã sunt pãcate de necurãþie, dupã cum am vãzut;
2. Scuteºte de consecinþele metodelor artificiale de contracepþie;
3. Scuteºte de infectarea cu B.T.S.-uri (boli cu transmitere sexualã);
4. Scuteºte de dezamãgiri sentimentale. Relaþiile sexuale care au loc înainte de cãsãtoria creºtinã expun persoanele la dezamãgiri sentimentale, atunci când sunt pãrãsite dupã ce au fost folosite de alte persoane imorale ca simple obiecte sexuale;
5. Scuteºte de „dependenþa” sexualã;
6. Scuteºte de sentimente înºelãtoare;
7. Este un „test” al existenþei dragostei într-o relaþie;
8. Apãrã de relaþii dãunãtoare;
9. Scuteºte de mari suferinþe;
10. Scuteºte de sentimente de vinovãþie;
11. Ajutã la concentrarea asupra stabilirii ºi realizãrii scopurilor în viaþã;
12. Mãreºte capacitatea de comunicare dintre parteneri;
13. Ajutã la cultivarea rãbdãrii ºi a stãpânirii de sine;
14. Ajutã la dezvoltarea unei relaþii deosebite;
15. Ajutã la cultivarea de principii pozitive, care duc la adâncirea relaþiilor interumane; 16. Dã libertatea de a te bucura de adolescenþã cu mulþi prieteni, bãieþi ºi fete;
17. Ajutã la creºterea respectului de sine;
Pe lângã aceste motive care sunt valabile pentru toþi, persoanele virgine mai au cel puþin încã douã motive în plus ca sã se abþinã de la relaþii sexuale pânã la cãsãtoria creºtinã, ºi anume:
18. Virginitatea este cel mai frumos cadou pe care o femeie îl poate oferi soþului iar un bãrbat soþiei;
19. Persoanele care se cãsãtoresc virgine vor evita un reproº din partea celor cu care se cãsãtoresc. În cazul în care nu-ºi vor pãstra virginitatea pânã la cãsãtorie, persoanele cu care se vor cãsãtori poate le vor reproºa acest lucru într-o eventualã ceartã, chiar dacã înainte de cãsãtorie unii spun cã nu þin neapãrat la virginitate.
imi permit sa va spun doar ca desi comenariul d-stra este plin de invatamine...sincer pt discutia in cauza este neavenit. se discuta despre fizic nu despre metafizic.
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2009 12:32
|
nea moromete.... virginitatea fizica.... exista fie ca iti place fie ca nu....si la barbai si la femei.
ca fiecare decide ce sa faca cu ea...este iarasi o chestiune de alegeri personale. nu ma intelege gresit dar daca m-as fii maritat cu primul meu pertener sexual, probabail ca pana acum as fii fost divortata sau cel putin vaduva....nu de alta dar....e mai bine sa recunoastem ca pacatele capitale si alte alea tin iarasi de alegeri personale,credinta in Dumnezeu ne priveste personal pe fiecare.....
deci pana la urma acea virginitte de care vorbim noi aici de pe la inceputul topicului este una fizica, nicidecum nu tine de metafizic . sa ne rezumam doar la asta pt ca altfe se duce naibii discutia...
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2009 12:41
|
Bai astia care vorbiti doua la 3 lei cum ca ar fi pacat sexul inainte de casatorie...care e dovada? Faptul ca iti spune un om indoctrinat de prostie? Cate imi mai e dat sa vad. Pentru aceia dintre voi care inca nu sunt constienti de faptul ca actul sexual este lucrul cel mai divin dat de Dumnezeu omului si faptul ca Maria Magdalena a fost absolvita de pacatul preacurviei, care era prostitutia...e vreo prostituata pe aici? Lasati-o pe ea sa isi faca griji pentru asa ceva. Nu a spus nimeni niciodata ca e pacat sa iubesti si sa daruiesti iubirea. As putea sa fiu mai permisiva daca subiectul ar fi, ce ne facem cu cei care fac sex si nu dragoste? Dar asa...toti cei ce sunt impotriva nu imi demonstreaza decat faptul ca sunt niste incuiati si ar fi trebuit sa traiti in perioada INCHIZITIEI. Am scris cu majuscule ca sa subliniez credintele voastre, total eronate. Voi credeti de fapt in ceea ce va spune BISERICA, ale carei pacate sunt infinit mai mari decat vor fi vreodata ale mele, si nu ceea ce va invata de fapt crestinismul. Dumnezeu nu e nici nemilos, nu e nici absurd si tot El ne-a dat capacitatea de a iubi si de a transforma actul sexual in implinirea iubirii. Cat despre taina casatoriei, mai lasati-o moale si cu asta pentru ca nu este o taina in adevaratul sens al cuvantului, este doar un act pur social, intrucat nici un preot nu te cununa fara sa fii trecut pe la starea civila in prealabil, doar daca il platesti cum se cuvine eventual, asa ca rusine voua celor care interpretati total anapoda ceea ce va invata religia crestina.
Sunt ferm convinsa ca lumea ar fi mai buna daca ar intelege esentele si nu s-ar lasa manipulata, dar voi va incurcati in detalii din pacate si pierdeti din vedere ansamblul. Apropo nu m-am simtit mai aproape de Dumnezeu ca atunci cand am facut pentru prima data dragoste cu omul pe care stiu sigur ca il iubesc. Nu, nu a fost primul, dar pana atunci nu am facut altceva decat sa caut ce am gasit acum intr-un final. Imi pare atat de rau pentru cei care nu au experimentat acest sentiment vreodata...
|
Beberta Postat pe 20 Aprilie 2009 13:12
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-20 12:11:26De la: Kathara, la data 2009-04-20 11:38:03Multe aberatii citiesc .. virginitatea e cel mai mare cadou pe care un sot i-l poate face sotiei. Eu credeam ca e respectul, iubirea, sprijinul etc., nu o bucata de himen sau mai stiu eu ce.
Invers Kathara si nu soti, ci virginitatea este cel mai frumos cadou pe care il face logodnica viitorului sot ! iar respectul, iubirea,sprijinul , nu sunt cadouri, ci niste conditii necesare de la ambii parteneri ca sa mearga frumos si bine relatia !
Aha, deci eu curatica si el cu toate c--vele pe centura! Nu merge asa, mai bine c--va cu dever mare decat proasta dintr-asta!
|
Kathara Postat pe 20 Aprilie 2009 13:13
|
|
Pt Beberta: nici nu imi ramane sa mai adaog ceva!!! Ai pus punctul p I mai bine decat mine. Sunt total de acord cu absolut tot c ai spus.
|
dairaa Postat pe 20 Aprilie 2009 16:34
|
Pt Beberta:
|
darksukkubus69 Postat pe 20 Aprilie 2009 17:48
|
Fetelor, contestatoare si mari consumatoare de vorbe necontrolate, incercati mai intai sa intelegeti ce spune dl. Militaru si apoi sa sariti la beregatã ! Pt a intelege trebuie sa gandesti ! A gandii -dincolo de *culise*- este, pentru o parte din grup, un aspect neimportant. Fals ! (Viata e o distractie pentru cei care gandesc si o tragedie pentru..restul!)
Deea, observ ca de o vreme incepi sa folosesti termeni si sintagme pe care -e atat de evident ca- NU le intelegi. Fi amabila si mai lucreaza la partea teoretica ! Practica fara teorie e AMATORISM !
|
Postat pe 20 Aprilie 2009 18:50
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 09:24:42De la: l_diana_c, la data 2009-04-16 00:06:12De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,
am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !
iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).
alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).
Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.
Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?
alte intrebari, pe parcurs..
Exprmati-va parerea, motivat..
3 conteaza foarte mult.
din punctul meu de vedere...e o porcarie sa astepti (ma refer in general) sa te casatoresti ca sa ....
Mai baiete, Asta ,nu-i un motiv ca sa fii diferit de ceilalti. -cine crezi ca apreciaza asta , ? multi sunt in situatia asta, si nu-i "decoreaza" nimeni, pentru ceilalti e o indiferenta , altii rad ,; ca sa fii deosebit fa o fapta , inventeaza ceva , ajuta un semen , sunt multe posibilitati sa devii deosebit.!
Asta nu e o dovada ca o respecti pe viitoarea sotie, respectul il poti arata altfel, prin bunatatea ta fata de ea ; fidelitatea [conteaza foarte mult] in timpul relatiei , cum vorbesti cum te comporti cu ea respectul fata de ea,sa o ajuti cand are nevoie sa se bazeze pe tine, sa nu folosesti forta, sa-i arati iubire, astea apreciaza o femeie la un barbat,si nu trebuie sa conteze pentru ea ,cu cine te-ai culcat tu inainte de a o cunoaste ;; si [ L. Romana o spune, ] este impropriu spus "baiat virgin" nu are cum sa fie baiatul virgin , dezverginare in cazul sexualitatii , inseamna sa se rupa prin fortare un fel de "sigiliu " adica himenul femei [ numai atunci e dezverginare ], ori barbatu nu are asa ceva .
Da, multe casnicii, s-au destramat din cauza unor fosti parteneri sexuali anteriori, [ asta incerc sa explic si domnitelor de pe acest forum dar.. } dar se refera la cei ai femeii. Asa ca , barbatul este egal cu femeia , cu singura deosebire ca la barbat nu conteaza cate relatii a vut anterior iar la femeie conteaza . ca ea are himen , nu barbatul . Daca viitoarea sotie iti cere sa fii "virgin "asta nu-i semn ca te iubeste, si are cu totul alte motive .
Multi spun prostia asta cu " experienta sexuala''! - ca sa faci sex nu ai nevoie sa inveti cum se face, sexul este un instinct cu care ne nastem si stie corpul cum se face , nu e nevoie de scoala in asa ceva . ;Pai primitivi , sau celelalte animale au avut nevoie de experiente ? ca nu mai eram noi. ! Cu ideea experientei , e o prostie .
Aici as avea de obiectat dar acuma nu am timp
|
Postat pe 20 Aprilie 2009 18:55
|
De la: camelusha83, la data 2009-04-18 16:48:13De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-18 16:13:39De la: camelusha83, la data 2009-04-18 15:24:51Intr-adevar inainte se mai maritau fetele virgine ptr ca se maritau la 16-17 ani.Bunica mea s-a maritat la 19 si atunci obligata de parinti ca cica vb lumea in sat ca e batrana Mama si ea a vorbit cu tata 2 luni inainte de a se casatori si nu a avut nici orelatie serioasa...Dar cand vorbesti cativa ani cu cineva deoarece ai scoala si nu te poti marita ... Si in plus daca nu te potrivesti la pat cu alesul Ramai o frustrata toata viata?????Nu stiu...mie mi se pare o tampenie ca cineva sa aibe pretentia sa fii virgin(a)...Sunt multe alte calitati care le gasesti la un om...Deobicei nu stai cu un partener ca nu s-a mai culcat cu nimeni...
sml-indifferent0014: Nu generaliza cu 16-17 ani, era ca si acum, se maritau fete virgine si la 30 ani. si la 25 ani, indiferent varsta. Frustrarea nu are nici o legatura cu " nepotrivire la pat " Nepotrivirea la pat se poate rezolva si in familie, sau la specialisti, am vazut cazuri de intelegere, de compromisuri, sau chiar divort, daca nu se poate altfel [ mai ales ca-i aproape gratuit] dar daca femeia e fecioara inainte, de relatie, e o mare cinste, pentru ea, putine se bucura de asa ceva .Celelelalte calitati, conteaza si ele , dar daca nu e fecioria, e cum ai cumpara o prajitura muscata : [lipsa ] din ea !
Se rezolva ...pe naiba...daca nu e compatibilitate nu e si gata...poti sa te duci la zeci de specialisti...daca iti iei unul incuiat la minte si la "pat"...degeaba...ramai si cu cinstea si legata de un om cu care descoperi ca nu esti fericita...Sexul conteaza la fel de mult ca si dragostea...Nu poti fi fericita cu unul care nu stie ce sa-ti faca...sta si se uita la tine...eventual o face cu tine doar in pozitia clasica...a misionarului...si pe urma o sa te intrebe de ce nu ai orgasm...Mai sunt barbati care considera ca daca nu ai orgasm inseamna ca nu-l iubesti...Si in plus nu poti sa compari o prajitura muscata cu o persoana...prajitura se cumpara...o fiinta umana se cucereste...Calitatile care cred ca primeaza in orice relatie sunt sinceritatea,dragostea si loialitatea...
[...Incuiat la minte..] --> Super corect ai zis. Asta e problema reala in PRACTICÃ ! Cum o rezolvi ?! Cu ajutorul teoriei, consider eu
As mai obiecta ceva aici, dar nu am timp. Oricum, in ce priveste calitatile* esentiale intr-o relatie, m-as axa pe lucrui mai concrete, mai obiective: onestitate (sinceritate, altfel spus. E si in varianta ta), respect si incredere. Ultima deriva din penultima
|
Postat pe 20 Aprilie 2009 19:19
|
spuneai de timiditate k uneori ai acest tic....scuza-ma dar imiditatea nu e un tic...cred k mai ai timp sa te cultivi...oricum exagerezi asupra acestui subiect..esti persoana caruia ii place sa iasa in evidenta printr-un fel sau altul...esti genul de baiat care incearca sa impresioneze pentru ca ii e frica de ceva...de ce anume iti e frica? lasa-i pe cei din jur sa spuna ce fel de persoana esti!
Nu mai incerca sa iti programezi viata...las-o sa isi urmeze cursul. Sunt foarte credincioasa si ceea ce faci tu inseamna credinta si respect dar nu te lauda..sa incepi sa te lauzi si sa incerci sa iesi in evidenta prin diferite argumente e un pacat...oricum ca sa gasesti persoana pe care o cauti e greu..jumatatea ta exista dar nu poti sa iesi pe strada si sa iti scrie pe frunte ca vrei o virgina si ca esti virgin si vrei casatorie...sau asta e o metoda de a incerca sa iti gasesti o fata????? AI timp sa te maturizezi...succes
|
ionel_roxana Postat pe 20 Aprilie 2009 19:23
|
De la: UmorulArogant, la data 2009-04-20 18:50:15Fetelor, contestatoare si mari consumatoare de vorbe necontrolate, incercati mai intai sa intelegeti ce spune dl. Militaru si apoi sa sariti la beregatã ! Pt a intelege trebuie sa gandesti ! A gandii -dincolo de *culise*- este, pentru o parte din grup, un aspect neimportant. Fals ! (Viata e o distractie pentru cei care gandesc si o tragedie pentru..restul!)
Deea, observ ca de o vreme incepi sa folosesti termeni si sintagme pe care -e atat de evident ca- NU le intelegi. Fi amabila si mai lucreaza la partea teoretica ! Practica fara teorie e AMATORISM !
Bai baiete, pana sa te apuci sa le dai altora lectii de "gandire dincolo de culise" (ce exprimare! "dincolo de culise"... pfoa! Nu ati cazut pe spate de impresie? "culisele" insemnand pentru el, ce, exact? ) pune naibii mana pe gramatica de clasa a 5-a. Acolo o sa vezi cum se scriu verbele la infinitiv
|
Dor_a Postat pe 20 Aprilie 2009 19:29
|
De la: ionel_roxana, la data 2009-04-20 19:23:25spuneai de timiditate k uneori ai acest tic....scuza-ma dar imiditatea nu e un tic...cred k mai ai timp sa te cultivi...oricum exagerezi asupra acestui subiect..esti persoana caruia ii place sa iasa in evidenta printr-un fel sau altul...esti genul de baiat care incearca sa impresioneze pentru ca ii e frica de ceva...de ce anume iti e frica? lasa-i pe cei din jur sa spuna ce fel de persoana esti!
Nu mai incerca sa iti programezi viata...las-o sa isi urmeze cursul. Sunt foarte credincioasa si ceea ce faci tu inseamna credinta si respect dar nu te lauda..sa incepi sa te lauzi si sa incerci sa iesi in evidenta prin diferite argumente e un pacat...oricum ca sa gasesti persoana pe care o cauti e greu..jumatatea ta exista dar nu poti sa iesi pe strada si sa iti scrie pe frunte ca vrei o virgina si ca esti virgin si vrei casatorie...sau asta e o metoda de a incerca sa iti gasesti o fata????? AI timp sa te maturizezi...succes
In ultimele luni m-am schimbat enorm. In fine, ideea e ca lucruri gen timiditate, rusine (rusinea de a vorbii si exprima), emotiile, gradul de implicare emotionala pe care il vedeam pana de curand, sau alte chestii de genul acesta, imi sunt acum total straine, rezolvate ! Simt asta !!! Probabil odata am sa explic si cum am reusit sa rezolv aceste aspecte
Referitor la intrebare, superfluu un raspuns.
|
Postat pe 20 Aprilie 2009 19:40
|
Buun, vad ca argumentarile din ultimele pagini sunt destul de stufoase. Aproape ca ma depasesc si pe mine. Adevarul e ca se cam exagereaza putin, referitor la anumite aspecte ale temei. Acuma, e drept ca exista multa informatie pt argumentare, pro si contra.
In fine
[Ioanao2, te salut.]
|
Postat pe 20 Aprilie 2009 19:46
|
De la: Kathara, la data 2009-04-20 13:13:53De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-20 12:11:26De la: Kathara, la data 2009-04-20 11:38:03Multe aberatii citiesc .. virginitatea e cel mai mare cadou pe care un sot i-l poate face sotiei. Eu credeam ca e respectul, iubirea, sprijinul etc., nu o bucata de himen sau mai stiu eu ce.
Aha, deci eu curatica si el cu toate c--vele pe centura! Nu merge asa, mai bine c--va cu dever mare decat proasta dintr-asta!
Nu are legatura curatenia ta cu purtarile lui . Crezi ca daca nu ai fi curatica ar fi si el mai cuminte ? Nuuu! Si cu ce ii faci lui rau daca devi cu---r-va ? Tot tie iti faci !
|
tinel Postat pe 20 Aprilie 2009 19:48
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-20 12:41:39nea moromete.... virginitatea fizica.... exista fie ca iti place fie ca nu....si la barbai si la femei.
ca fiecare decide ce sa faca cu ea...este iarasi o chestiune de alegeri personale. nu ma intelege gresit dar daca m-as fii maritat cu primul meu pertener sexual, probabail ca pana acum as fii fost divortata sau cel putin vaduva....nu de alta dar....e mai bine sa recunoastem ca pacatele capitale si alte alea tin iarasi de alegeri personale,credinta in Dumnezeu ne priveste personal pe fiecare.....
deci pana la urma acea virginitte de care vorbim noi aici de pe la inceputul topicului este una fizica, nicidecum nu tine de metafizic . sa ne rezumam doar la asta pt ca altfe se duce naibii discutia...
Virginitate la barbati ? cam impropriu spus, ca nu are ce sa i se rupa, mai bine spus neintarcati la femei In rest ai dreptate .
|
tinel Postat pe 20 Aprilie 2009 19:55
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-20 10:44:04De la: deea_20, la data 2009-04-19 20:46:20De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-19 09:55:01De la: deea_20, la data 2009-04-18 17:29:51Nea Mitica,sexul implica placere.Asta din p.d.v. al persoanelor care o fac de buna voie.Daca prima oara cand x a facut-o cu y i-a placut o va face si a 2-a oara.In timpul actului sexual creierul secreta serotonina si asta este responsabila cu placerea.Si daca o data ai facut ceva ce iti place o vei face si data viitoare.Sa fiu mai explicita:de exemplu-in creierul unei persoane secretia de serotonina se declanseaza in momentul in care iubitul/iubita meu sta gol/goala langa el/ea.Iar subconstientul inregistreaza aceasta placere si o va cere din nou.Asta se poate intampla cand isi aduce aminte de momentul respectiv,de exemplu,iar atunci subconstientul va declansa automat secretia serotoninei si va aparea din nou dorinta.Dorinta de a simti din nou acea placere,si aici nu ma refer la excitatia fizica.Daca stam sa analizam in profunzime problema,nici iubirea nu exista propriu-zis.Ea este un alt amestec de substante pe care creierul le produce.Atunci cand te afli langa cineva in care poti avea incredere,langa o persoana al carei fizic este placut mai mult decat altele,etc.,per ansamblu o persoana care ti se pare deosebita fata de toti ceilalti,creierasul uman va secreta din nou substante care se vor activa la orice legatura ulterioara cu persoana respectiva(de exemplu cand ea il vede pe el simte"fluturasi in stomac"-s-a declansat din nou secretia de substante).Toate aceste nu erau cunoscute la inceputul lumii si ca sa defineasca cumva acest proces s-a inventat termenul de "dragoste".Este foarte adevarat ca se face sex si din placerea pur fizica.Dar diferenta consta in faptul ca sexul cu o persoana importanta pt respectiva persoana aduce mai multe satisfactii decat sexul comandat de hormoni.Ex: un barbat se simte mai bine atunci cand face sex cu o femeie pt care are niste sentimente fata de sexul cu o dama de companie.A fost demonstrata si treaba asta de catre specialisti.Substantele secretate de creier nu fac parte din categoria hormonilor sexuali.Sa nu confundam totusi placerea de a afce sex cu placerea orgasmului.Sunt 2 lucruri diferite.Ca exemplu:o femeie a facut sex cu iubitul ei din placerea de a-l simti aproape,dezbracat,din placerea de a-i simti sarutarile peste trupul ei,dar nu a ajuns la orgasm din cauza ca era foarte obosita.Din nou revenim la treba ca placerea de a face sex cu persoana iubita este diferita de a face sex cu o persoana pt care nu simti nimic.
In alta ordine de idei,nu am spus ca numai sexul creeaza o legatura intre 2 persoane.Sexul reprezinta inca o legatura dar una foarte puternica.O persoana cu capul pe umeri va trece la pasul sex atunci cand va considera ca este ok din toate p.d.v.Iar atunci sexul va fi legatura care va apropia pana la maxim cele 2 persoane.
Exemplul cu delfinii l-am dat ca sa subliniez faptul ca exista o diferenta dintre a face sex si a face sex din placere cu o anumita persoana.Cum am spus si mai sus,placerea sexuala nu este un termen care desemneaza o reactie unica.Sensul placerii sexuale este dictat de imprejurari.
Cu ciocolata am dat din nou exemplu.Cine stie sa citeasca "printre randuri" ar fi inteles ca nu m-am referit anume la ciocolata.Puteam foarte bine sa nu spun ciocolata ci zahar,caramele,bomboane,etc.
Revenind la potrivirea sexuala.Nu am spus nicaieri ca daca nu te potrivesti la pat trebuie sa caulti pe altcineva.Exista metode si metode de a remedia situatia,asa cum ai spus si tu.Dar nu intotdeauna.Daca el atinge orgasmul in pozitia x iar pe ea o doare acea pozitie ce faci?Sau daca ea atinge orgasmul in pozitia y iar el nu isi poate pastra erectia in acea pozitie ce se intampla?Iar in momentul in care o anumita pozitie creeaza disconfort actul sexual este compromis.Daca ea atinge orgasmul NUMAI in pozitia x iar el considera aceasta pozitie una scarboasa,ca sa zic asa,si nu ii face placere isi pierde erectia iar ea va ramane nesatsfacuta.Sau poate barbatul atinge orgasmul numai prin pozitia y iar pe ea o doare aceasta pozitie,sexul va deveni din ceva placut in ceva nasol.Asta este o forma de nepotrivire sexuala.Si cum ai putea rezolva aceasta problema?Specialistii nu au gasit o solutie,dar poate o gasesti tu.Iar in cazul aceste,o patentezi si te imbogatesti
Revenind la relatia mea cu fostul,am spus clar ca nu nepotrivirea sexuala a fost factorul care a determinat despartirea.Am spus clar ca daca nu ar fi intervenit celelalte probleme as fi putut trece peste asta.De ce?Pt ca a face sex din placerea de a o face cu o persoana la care tii este diferita de a face sex din nevoie.Am explicat mai sus.Nu scrie nicaieri ca este obligatoriu sa ai orgasm atunci cand o faci.Nici eu nu am spus asta vreodata.Orgasmul este placerea maxima a sexului.Din pacate chiar si atunci cand ai partenerul perfect si relatia ideala iar in pat exista placerea datorata sentimentelor dar orgasmul lipseste apar frustrari.Iar partenerul fara orgasm va avea nevoia fizica de a-l simti,va recurge la autosimulare(aici apare nevoia datorata hormonilor) si mai tarziu va simti nevoia si curiozitatea de a avea orgasm si in timpul sexului.Si de aici incep alte probleme.daca isi iubeste enorm partenerul se va multumi cu orgasmul prin autosimulare,dar va ramane cu frustrari,sau va alege calea de a cauta in alta parte ceea ce nu are.Oricum ar da-o nu iese bine.Din nou precizez ca asta nu este scrisa din capul meu ci este spusa de specialisti.Cat despre relatia cu ex-ul daca la pat nu era bine si nici relatia nu era ok si nici nu se mai putea face nimic pt o o salva la ce sa raman langa el?
Ai mare dreptate,nu poti sa iubesti pe cineva doar pt ca te satsface in pat.Degeaba la pat e zmeu daca in viata de zi ci zi este mitocan.Dar in momentul in care si in pat si in afara sa este un om de nota 10 atunci merita toata dragostea si devotamentul! [/quote
Pai cum deea, pana acum am incercat sa-ti explic cum sta treaba , ca sa vad ca de fapt acelas lucru il spui si tu dar sub alta forma. ,da asa este .- " Este foarte adevarat ca se face sex si din placerea pur fizica" [spui ] - toate tipurile de sex , de placere , din instinct, sunt pur fizice .in afara de cele virtuale sau imaginare nu sunt !
Offff!!!!!!!!!!!!!!!Tu ori esti greu de cap ori nu stii sa citesti!Am spus diferentele dintre felurile de sex.Si ti-am explicat mai sus cum e treaba cu instinctul.Si un cpoil de 5 ani ar fi inteles ceea ce am spus eu numai tu nu.Mai citeste o data,de 2 ori,mai da si aktora sa citeasca si poate o sa fie cineva care o sa stea sa-ti desenexe ce am spus eu ca vad ca din cuvinte nu intelegi.Ca sa stii si tu,instinctul sexual nu este dictat de creier ci de glandele sexuale care NU se afla in creier!!!!!!!Si sexul din instinct = instinctul de reproducere!Instinctul de reproducere este dictat de glandele sexuale.Sexul din placere=placerea care este declansata de serotonina secretata de creier!Eu zic sa te apuci de niste lectii de anatomie ca faci confuzii grave.
Cat despre virginitate,toata lumea o spune si o stie:a fi virgin inseamna a nu fi facut vreodata sex!Iar un barbat care nu a intretinut raporturi sexuale tot virgin este!
Deea, ce este cu postarea asta ? Sincer , nu ma asteptam sa postezi asa ceva ,la o persoana inteligenta, care incepuse sa-mi placa cum gandeste !!!! ??Deea, tot ce face, gandeste omul, instincte ,sexul , vin de la creier.!Fara creier organele genitale sunt moarte! Instinctul este un caracter pe care il are orice vietate pe pamant, cu el te nasti sau il capeti daca il cere corpul. !; instinctul sexual este un caracter cu care ne nastem toti de pe pamant,si este comandat de creier,toate felurile de sex sunt instinct cu centru in creier .unde ai vazut vietate; om,sa foloseasca organele genitale fara ajutorul si comanda creierului .? Sa nu mai spui prostia asta !; reproducerea nu este instinct , ci este rezultatul voit sau nevoit,[ depinde de caz] al raportului sexual .Deea, nu exista sex din placere, cum e aia?- sex este instinct [il cere corpul] iar placerea este un sentiment , se refera la persoana cu care se face sex , adica ce reprezinta ea pentru tine !Serotonina, este o substanta pe care o da creierul si ea influenteaza legatura intre instinct si persoana respectiva, pentru care simti sau nu sentimental , ceva.! Deea , virginitatea sexuala , se refera numai la femei , daca are sau nu himenul rupt in urma unui raport sexual , se mai spune in popor si la barbatul care nu a facut sex nicodata, dar e impropriu , cum se mai spune "neintarcat la femei "e.t.c. 
Nea Mitica,eu nu stau sa ma cert,sa xplic de zweci de ori.Daca te rog frumos sa te duci cu textulscris de mine la un doctor psiholog sa spuna el daca am sau nu dreptate,tew vei duce?Macatr din pura curiozitate!Si daca tot sustii ca reproducerea nu este instinctul sexualAtunci un animal care este in caluri se gandeste daca se duce sa-si rezolve treaba?Si nu am spus ca organele genitale sunt total independente de creier.Totul in organism se leaga.Am spus ca hormonii secretati de creier sunt total diferiti de cei secretati de glandele sexuale.De asta te trimit la un specialist ca sa iti explice cum sta treaba ca vad ca de la mine nu intelegi si nu te condamn..Noi doi nu avm aceleasi idei deci nu putem fi de acord cu ce spune celalalt,asa ca este mai bine sa lasam o persoana priceputa sa dea verdictul daca este adevarat sau nu ceea ce am scris eu.Si cat despre virginitate,ia vezi ce zice Dex-ul si Biblia despre asta
|
deea_20 Postat pe 20 Aprilie 2009 21:00
|
De la: UmorulArogant, la data 2009-04-20 18:50:15Fetelor, contestatoare si mari consumatoare de vorbe necontrolate, incercati mai intai sa intelegeti ce spune dl. Militaru si apoi sa sariti la beregatã ! Pt a intelege trebuie sa gandesti ! A gandii -dincolo de *culise*- este, pentru o parte din grup, un aspect neimportant. Fals ! (Viata e o distractie pentru cei care gandesc si o tragedie pentru..restul!)
Dragul meu,sa stii si tu(ca fapt divers)ca eu nu vorbesc fara sa stiu despre ce e vorba in propozitie.Ce ti termen ti se pare tie ca il folosesc fara a stii despre ce este vorba?Eu mai demult ti-am cerut tie niste argumente ca prea te dadeai cocos si vad ca nici acum nu ai fost in stare sa aduci niste raspunsuri.Chiar mai mult de atata,te-ai facut ca nu ai vazut ce am spus eu.Asa ca ai grija cum vorbesti ca poate gresesti.expresia:"daca taceai,filosof ramaneai"ti se potriveste de minune.Te-am pupat si cere-i iepurasului niste minte si un Cod al bunelor maniere ca se vede ca ai foarte mare nevoie de ele!
|
deea_20 Postat pe 20 Aprilie 2009 21:07
|
Nea mitica rasfoieste un atlas de anatomie si ai sa vezi exact cum e cu virginitatea la barbati, asta daca tii tu neaparat sa vorbim despre cea anatomica, ca daca vrei sa vorbim despre cea practica, pe scurt mie nu mi-a intrat nimic in gaurica, atunci sa stii ca foarte bine pot sa imi rup himenul in timp ce fac sport. Ce faci ma arunci pe motiv ca nu sunt virgina? O femeie desteapta, fie ea virgina sau nu prosteste ce barbat doreste in legatura cu experientele ei sexuale si vrei sa stii de ce? Pentru ca exista teoria si in practica e diferit, o femeie poate foarte bine sa fie o excelenta amanta inca de la prima partida, la fel cum poate fi o amanta jalnica dupa 1000 de partide, iar himenul ala...ooo se rupe atat de usor la unele femei, pe cand altele nasc virgine anatomic vorbind. La fel cum vi se rupe si voua ata sau nu. Suntem atat de diferiti incat nu exista reguli universal valabile.
|
Beberta Postat pe 20 Aprilie 2009 23:29
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-20 19:55:21De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-20 12:41:39nea moromete.... virginitatea fizica.... exista fie ca iti place fie ca nu....si la barbai si la femei.
Virginitate la barbati ? cam impropriu spus, ca nu are ce sa i se rupa, mai bine spus neintarcati la femei In rest ai dreptate .
hai mai nea moromete ca sti la ce ma refer...ma bucur ca ai inteles in sfarsit ...
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2009 23:36
|
Comane
dom' Mitica spune ca tu esti un bleg ca n-ai facut sex pan' acu' (se pare ce trebuie sa preacu'rvesti)
"Practica fara teorie e AMATORISM ! "
in sfarsit ti-ai dat seama
ar trebui sa-ti asculti propriile sfaturi
PS: Iar ai reusit sa ma amuzi teribil
|
kitty_krieger Postat pe 21 Aprilie 2009 00:46
|
Draga Deea, m-as mai gandii inainte sa arunc cu filosofisme precum cel al tau. Nu toate sunt si realiste! Iar asta cu "daca aceai, filosof (auzi, filosof !!!) ramaneai" e in topul celor mai nereusite si gresite aforisme, dupa parerea mea, pt ca indirect se incurajeaza lipsa de initiativa si libertatea de a spune direct ceea ce simti si consideri ca trebuie. E posibil sa gresesti, dar asta e o alta treaba
Draga Deea, nu cred in iepurasi si alte variante de chipuri false. (Probabil stii ca iepurasul e semnul..diavolului ! Iata pana unde si-a bagat coada cel Rau !)
Draga Deea, te-am pupat si eu. :). Totusi, ia in considerare sugestia mea legat de teorie !
Draga Deea, te salut
Stimabila Ps_Razboinica, am inteles varianta d'lui Militaru, dar transmite-i ca n-am de gand sa preacurvesc. Nu am nevoie!
|
Postat pe 21 Aprilie 2009 08:33
|
De la: UmorulArogant, la data 2009-04-21 08:33:47Draga Deea, m-as mai gandii inainte sa arunc cu filosofisme precum cel al tau. Nu toate sunt si realiste! Iar asta cu "daca aceai, filosof (auzi, filosof !!!) ramaneai" e in topul celor mai nereusite si gresite aforisme, dupa parerea mea, pt ca indirect se incurajeaza lipsa de initiativa si libertatea de a spune direct ceea ce simti si consideri ca trebuie. E posibil sa gresesti, dar asta e o alta treaba
Draga Deea, nu cred in iepurasi si alte variante de chipuri false. (Probabil stii ca iepurasul e semnul..diavolului ! Iata pana unde si-a bagat coada cel Rau !)
Draga Deea, te-am pupat si eu. :). Totusi, ia in considerare sugestia mea legat de teorie !
Draga Deea, te salut
Stimabila Ps_Razboinica, am inteles varianta d'lui Militaru, dar transmite-i ca n-am de gand sa preacurvesc. Nu am nevoie!
ah comane cum iti mai place tie sa-mi ranesi sentimentele....
legat de ciat...
imi dai voie sa-mi exprim si eu parerea????
daca acel citt (daca taceai filozof ramaneai) vrea sa sapuna ca daca gandeai de 10 ori inainte sa-ti iasa "porumbelul " poate ca iesea pe gura ceva mai inteligent sau mai aprecia....
uite asta mi se pare mi iterpretarea justa a "aforismului"gresit.....
nea mitica nu a inteles un lucru ,care-i faza ci virginitatea la barbati, diferenta dintre ruperea "atei" si a face sex pt prima oara..... nu prea vreau sa cred ca te-ai spurcat si tu ca imi placei mai mult asa.....
in momentul in care descoperi placerile carnale ,indiferent de forma lor(ma refer stric la sex) atunci...nu mai esti intereant cel putin pt mine.
sincera sa fiu m-as bucura sa aud ca mai degraba ai o mandruta pt care simti ceva decat ca te controlezi mai bine sau mai putin bine.....
macar asa am si eu posibilitatea sa imi imaginez lucruri...
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Aprilie 2009 10:03
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-18 15:56:40De la: bebe_Cristina, la data 2009-04-18 09:40:32Nu m-as marita virgina nici batuta!Nu ca as mai fii virgina insa ....................astea sunt cele mai frecvente motive de inselare sau divort.Te mariti si afli cu stupoare ca nu te potrivest in pat ,nu ti-o trage bine,o are prea mica sau pur siu simplu au fost sunt si vor mai fi multe cazuri deaste tocmai din pricina persoanelor cu gandire babeasca""SA MA MARIT VIRGINA,SA MA ISOR VIRGIN ",care nu s-au potrivit si au incercat sa invete impreuna si......vrajala n-ai cum! :
sml-tongue0023: Serios, unde ai vazut caz de divort, adica barbatul da divort ca nevasta a fost virgina cand a luato? mai sunt asa barbati si acum ? sau nevasta il inseala ca a fost virgina Si daca nu era virgina la casatorie, nu-l insela ? Si nepotrivirea la pat, este motiv sa calci stramb [sa te murdaresti ] inainte ? Nu crezi ca asta se rezolva si dupa casatorie,? Poti da si divort, dar important ca ai fost "curata" inainte haha ce tare,auzi'' Poti da si divort, dar important ca ai fost "curata" inainte''',deci mai bine ma marit virgina,dau de un fraier care habar nu are ma puna mana pe mine dapai sa ma mai si satisfaca si aj la divort sau sa-l insel ca singura in nici un caz nu m-as satisface!De rezolvat nu se rezolva dupa casatorie,ce nu se potriveste,nu se potriveste si aia e. ma amuza si adoarme in acelasi timp oamenii care nu se emancipeaza odata cu trecerea anilor si evolutia omenirii!
|
bebe_Cristina Postat pe 21 Aprilie 2009 10:19
|
De la: deea_20, la data 2009-04-20 21:00:18De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-20 10:44:04De la: deea_20, la data 2009-04-19 20:46:20De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-19 09:55:01De la: deea_20, la data 2009-04-18 17:29:51Nea Mitica,sexul implica placere.Asta din p.d.v. al persoanelor care o fac de buna voie.Daca prima oara cand x a facut-o cu y i-a placut o va face si a 2-a oara.In timpul actului sexual creierul secreta serotonina si asta este responsabila cu placerea.Si daca o data ai facut ceva ce iti place o vei face si data viitoare.Sa fiu mai explicita:de exemplu-in creierul unei persoane secretia de serotonina se declanseaza in momentul in care iubitul/iubita meu sta gol/goala langa el/ea.Iar subconstientul inregistreaza aceasta placere si o va cere din nou.Asta se poate intampla cand isi aduce aminte de momentul respectiv,de exemplu,iar atunci subconstientul va declansa automat secretia serotoninei si va aparea din nou dorinta.Dorinta de a simti din nou acea placere,si aici nu ma refer la excitatia fizica.Daca stam sa analizam in profunzime problema,nici iubirea nu exista propriu-zis.Ea este un alt amestec de substante pe care creierul le produce.Atunci cand te afli langa cineva in care poti avea incredere,langa o persoana al carei fizic este placut mai mult decat altele,etc.,per ansamblu o persoana care ti se pare deosebita fata de toti ceilalti,creierasul uman va secreta din nou substante care se vor activa la orice legatura ulterioara cu persoana respectiva(de exemplu cand ea il vede pe el simte"fluturasi in stomac"-s-a declansat din nou secretia de substante).Toate aceste nu erau cunoscute la inceputul lumii si ca sa defineasca cumva acest proces s-a inventat termenul de "dragoste".Este foarte adevarat ca se face sex si din placerea pur fizica.Dar diferenta consta in faptul ca sexul cu o persoana importanta pt respectiva persoana aduce mai multe satisfactii decat sexul comandat de hormoni.Ex: un barbat se simte mai bine atunci cand face sex cu o femeie pt care are niste sentimente fata de sexul cu o dama de companie.A fost demonstrata si treaba asta de catre specialisti.Substantele secretate de creier nu fac parte din categoria hormonilor sexuali.Sa nu confundam totusi placerea de a afce sex cu placerea orgasmului.Sunt 2 lucruri diferite.Ca exemplu:o femeie a facut sex cu iubitul ei din placerea de a-l simti aproape,dezbracat,din placerea de a-i simti sarutarile peste trupul ei,dar nu a ajuns la orgasm din cauza ca era foarte obosita.Din nou revenim la treba ca placerea de a face sex cu persoana iubita este diferita de a face sex cu o persoana pt care nu simti nimic.
In alta ordine de idei,nu am spus ca numai sexul creeaza o legatura intre 2 persoane.Sexul reprezinta inca o legatura dar una foarte puternica.O persoana cu capul pe umeri va trece la pasul sex atunci cand va considera ca este ok din toate p.d.v.Iar atunci sexul va fi legatura care va apropia pana la maxim cele 2 persoane.
Exemplul cu delfinii l-am dat ca sa subliniez faptul ca exista o diferenta dintre a face sex si a face sex din placere cu o anumita persoana.Cum am spus si mai sus,placerea sexuala nu este un termen care desemneaza o reactie unica.Sensul placerii sexuale este dictat de imprejurari.
Cu ciocolata am dat din nou exemplu.Cine stie sa citeasca "printre randuri" ar fi inteles ca nu m-am referit anume la ciocolata.Puteam foarte bine sa nu spun ciocolata ci zahar,caramele,bomboane,etc.
Revenind la potrivirea sexuala.Nu am spus nicaieri ca daca nu te potrivesti la pat trebuie sa caulti pe altcineva.Exista metode si metode de a remedia situatia,asa cum ai spus si tu.Dar nu intotdeauna.Daca el atinge orgasmul in pozitia x iar pe ea o doare acea pozitie ce faci?Sau daca ea atinge orgasmul in pozitia y iar el nu isi poate pastra erectia in acea pozitie ce se intampla?Iar in momentul in care o anumita pozitie creeaza disconfort actul sexual este compromis.Daca ea atinge orgasmul NUMAI in pozitia x iar el considera aceasta pozitie una scarboasa,ca sa zic asa,si nu ii face placere isi pierde erectia iar ea va ramane nesatsfacuta.Sau poate barbatul atinge orgasmul numai prin pozitia y iar pe ea o doare aceasta pozitie,sexul va deveni din ceva placut in ceva nasol.Asta este o forma de nepotrivire sexuala.Si cum ai putea rezolva aceasta problema?Specialistii nu au gasit o solutie,dar poate o gasesti tu.Iar in cazul aceste,o patentezi si te imbogatesti
Revenind la relatia mea cu fostul,am spus clar ca nu nepotrivirea sexuala a fost factorul care a determinat despartirea.Am spus clar ca daca nu ar fi intervenit celelalte probleme as fi putut trece peste asta.De ce?Pt ca a face sex din placerea de a o face cu o persoana la care tii este diferita de a face sex din nevoie.Am explicat mai sus.Nu scrie nicaieri ca este obligatoriu sa ai orgasm atunci cand o faci.Nici eu nu am spus asta vreodata.Orgasmul este placerea maxima a sexului.Din pacate chiar si atunci cand ai partenerul perfect si relatia ideala iar in pat exista placerea datorata sentimentelor dar orgasmul lipseste apar frustrari.Iar partenerul fara orgasm va avea nevoia fizica de a-l simti,va recurge la autosimulare(aici apare nevoia datorata hormonilor) si mai tarziu va simti nevoia si curiozitatea de a avea orgasm si in timpul sexului.Si de aici incep alte probleme.daca isi iubeste enorm partenerul se va multumi cu orgasmul prin autosimulare,dar va ramane cu frustrari,sau va alege calea de a cauta in alta parte ceea ce nu are.Oricum ar da-o nu iese bine.Din nou precizez ca asta nu este scrisa din capul meu ci este spusa de specialisti.Cat despre relatia cu ex-ul daca la pat nu era bine si nici relatia nu era ok si nici nu se mai putea face nimic pt o o salva la ce sa raman langa el?
Ai mare dreptate,nu poti sa iubesti pe cineva doar pt ca te satsface in pat.Degeaba la pat e zmeu daca in viata de zi ci zi este mitocan.Dar in momentul in care si in pat si in afara sa este un om de nota 10 atunci merita toata dragostea si devotamentul! [/quote
Pai cum deea, pana acum am incercat sa-ti explic cum sta treaba , ca sa vad ca de fapt acelas lucru il spui si tu dar sub alta forma. ,da asa este .- " Este foarte adevarat ca se face sex si din placerea pur fizica" [spui ] - toate tipurile de sex , de placere , din instinct, sunt pur fizice .in afara de cele virtuale sau imaginare nu sunt !
Offff!!!!!!!!!!!!!!!Tu ori esti greu de cap ori nu stii sa citesti!Am spus diferentele dintre felurile de sex.Si ti-am explicat mai sus cum e treaba cu instinctul.Si un cpoil de 5 ani ar fi inteles ceea ce am spus eu numai tu nu.Mai citeste o data,de 2 ori,mai da si aktora sa citeasca si poate o sa fie cineva care o sa stea sa-ti desenexe ce am spus eu ca vad ca din cuvinte nu intelegi.Ca sa stii si tu,instinctul sexual nu este dictat de creier ci de glandele sexuale care NU se afla in creier!!!!!!!Si sexul din instinct = instinctul de reproducere!Instinctul de reproducere este dictat de glandele sexuale.Sexul din placere=placerea care este declansata de serotonina secretata de creier!Eu zic sa te apuci de niste lectii de anatomie ca faci confuzii grave.
Cat despre virginitate,toata lumea o spune si o stie:a fi virgin inseamna a nu fi facut vreodata sex!Iar un barbat care nu a intretinut raporturi sexuale tot virgin este!
Deea, ce este cu postarea asta ? Sincer , nu ma asteptam sa postezi asa ceva ,la o persoana inteligenta, care incepuse sa-mi placa cum gandeste !!!! ??Deea, tot ce face, gandeste omul, instincte ,sexul , vin de la creier.!Fara creier organele genitale sunt moarte! Instinctul este un caracter pe care il are orice vietate pe pamant, cu el te nasti sau il capeti daca il cere corpul. !; instinctul sexual este un caracter cu care ne nastem toti de pe pamant,si este comandat de creier,toate felurile de sex sunt instinct cu centru in creier .unde ai vazut vietate; om,sa foloseasca organele genitale fara ajutorul si comanda creierului .? Sa nu mai spui prostia asta !; reproducerea nu este instinct , ci este rezultatul voit sau nevoit,[ depinde de caz] al raportului sexual .Deea, nu exista sex din placere, cum e aia?- sex este instinct [il cere corpul] iar placerea este un sentiment , se refera la persoana cu care se face sex , adica ce reprezinta ea pentru tine !Serotonina, este o substanta pe care o da creierul si ea influenteaza legatura intre instinct si persoana respectiva, pentru care simti sau nu sentimental , ceva.! Deea , virginitatea sexuala , se refera numai la femei , daca are sau nu himenul rupt in urma unui raport sexual , se mai spune in popor si la barbatul care nu a facut sex nicodata, dar e impropriu , cum se mai spune "neintarcat la femei "e.t.c. 
Nea Mitica,eu nu stau sa ma cert,sa xplic de zweci de ori.Daca te rog frumos sa te duci cu textulscris de mine la un doctor psiholog sa spuna el daca am sau nu dreptate,tew vei duce?Macatr din pura curiozitate!Si daca tot sustii ca reproducerea nu este instinctul sexualAtunci un animal care este in caluri se gandeste daca se duce sa-si rezolve treaba?Si nu am spus ca organele genitale sunt total independente de creier.Totul in organism se leaga.Am spus ca hormonii secretati de creier sunt total diferiti de cei secretati de glandele sexuale.De asta te trimit la un specialist ca sa iti explice cum sta treaba ca vad ca de la mine nu intelegi si nu te condamn..Noi doi nu avm aceleasi idei deci nu putem fi de acord cu ce spune celalalt,asa ca este mai bine sa lasam o persoana priceputa sa dea verdictul daca este adevarat sau nu ceea ce am scris eu.Si cat despre virginitate,ia vezi ce zice Dex-ul si Biblia despre asta
Deea , nu-mi spune mie ce sa consult , fii sigura ca tot ce postez aici nu le inventez eu , le-am citit din lucrari scrise de mari universitari psihologi, din multe cercetari si sondaje de la diferiti specialisti > ! asa ca stiu ce spun , dar nu esti obligata sa te iei dupa ele, faci ce vrei cu viata , viitorul tau .Ti-am spus ca [ si ori ce psiholog, si biolog spune asta ] ca reproducerea nu este instinct, ci este un rezultat voit sau nevoit al raportului sexual ! Nu mai spune despre hormoni daca nu sti ce sunt si ce rol au. ;hormonii sunt secretati numai de glande si nu de creier, si au rol mai mult medical , controleaza raportul sexual , amelioreaza fiinta d.p.d.v sexual , tensiunea , tulburarile hormonale , e.t.c.! La inceput ai avut dreptate,ce ai scris si acum te contrazici cu niste neadevaruri . ; asa ca laso asa ca la inceput .! Vrei sa stii ce spune Biblia ? sa fii virginala la cununia religioasa .-; cati respecta asta ?
|
tinel Postat pe 21 Aprilie 2009 10:27
|
De la: bebe_Cristina, la data 2009-04-21 10:19:49De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-18 15:56:40De la: bebe_Cristina, la data 2009-04-18 09:40:32Nu m-as marita virgina nici batuta!Nu ca as mai fii virgina insa ....................astea sunt cele mai frecvente motive de inselare sau divort.Te mariti si afli cu stupoare ca nu te potrivest in pat ,nu ti-o trage bine,o are prea mica sau pur siu simplu au fost sunt si vor mai fi multe cazuri deaste tocmai din pricina persoanelor cu gandire babeasca""SA MA MARIT VIRGINA,SA MA ISOR VIRGIN ",care nu s-au potrivit si au incercat sa invete impreuna si......vrajala n-ai cum! :
sml-tongue0023: Serios, unde ai vazut caz de divort, adica barbatul da divort ca nevasta a fost virgina cand a luato? mai sunt asa barbati si acum ? sau nevasta il inseala ca a fost virgina Si daca nu era virgina la casatorie, nu-l insela ? Si nepotrivirea la pat, este motiv sa calci stramb [sa te murdaresti ] inainte ? Nu crezi ca asta se rezolva si dupa casatorie,? Poti da si divort, dar important ca ai fost "curata" inainte haha ce tare,auzi'' Poti da si divort, dar important ca ai fost "curata" inainte''',deci mai bine ma marit virgina,dau de un fraier care habar nu are ma puna mana pe mine dapai sa ma mai si satisfaca si aj la divort sau sa-l insel ca singura in nici un caz nu m-as satisface!De rezolvat nu se rezolva dupa casatorie,ce nu se potriveste,nu se potriveste si aia e. ma amuza si adoarme in acelasi timp oamenii care nu se emancipeaza odata cu trecerea anilor si evolutia omenirii!
M-am uitat in album sa-ti vad varsta si m-a pus pe ganduri conceptia ta despre relatie, ! In primul rand omenirea nu a evoluat d.p.d.v. al relatiei, asa a fost de cand e ea, asa este, si asa speram sa fie in viitor !Spui ca te mariti virgina si dai de un fraier care nu poate sa-ti faca nimic .! Pai cand te mariti , nu sti cu cine ? legata la ochi? cunoscut de o ora si in ora urmatoare esti gata cununata ? sau daca are portofelul plin , restul nu conteaza .?Si daca nu poate nimic , il lasi pe prost acasa si te duci in pat la altul ? ; asa crezi ca se rezolva relatia ta ? - gandeste mai serios ca e prea copilareste .!
|
tinel Postat pe 21 Aprilie 2009 10:49
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-21 00:46:38De la: UmorulArogant, la data 2009-04-20 18:50:15Fetelor, contestatoare si mari consumatoare de vorbe necontrolate, incercati mai intai sa intelegeti ce spune dl. Militaru si apoi sa sariti la beregatã ! Pt a intelege trebuie sa gandesti ! A gandii -dincolo de *culise*- este, pentru o parte din grup, un aspect neimportant. Fals ! (Viata e o distractie pentru cei care gandesc si o tragedie pentru..restul!)
Comane
dom' Mitica spune ca tu esti un bleg ca n-ai facut sex pan' acu' (se pare ce trebuie sa preacu'rvesti)
"Practica fara teorie e AMATORISM ! "
in sfarsit ti-ai dat seama
ar trebui sa-ti asculti propriile sfaturi
PS: Iar ai reusit sa ma amuzi teribil
Intamplator am vazut numele meu , dar nu am inteles nimic , cine e ascest coman, si cand am vorbit eu de el ?
|
tinel Postat pe 21 Aprilie 2009 10:53
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-21 10:49:32De la: bebe_Cristina, la data 2009-04-21 10:19:49De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-18 15:56:40De la: bebe_Cristina, la data 2009-04-18 09:40:32Nu m-as marita virgina nici batuta!Nu ca as mai fii virgina insa ....................astea sunt cele mai frecvente motive de inselare sau divort.Te mariti si afli cu stupoare ca nu te potrivest in pat ,nu ti-o trage bine,o are prea mica sau pur siu simplu au fost sunt si vor mai fi multe cazuri deaste tocmai din pricina persoanelor cu gandire babeasca""SA MA MARIT VIRGINA,SA MA ISOR VIRGIN ",care nu s-au potrivit si au incercat sa invete impreuna si......vrajala n-ai cum! :
M-am uitat in album sa-ti vad varsta si m-a pus pe ganduri conceptia ta despre relatie, ! In primul rand omenirea nu a evoluat d.p.d.v. al relatiei, asa a fost de cand e ea, asa este, si asa speram sa fie in viitor !Spui ca te mariti virgina si dai de un fraier care nu poate sa-ti faca nimic .! Pai cand te mariti , nu sti cu cine ? legata la ochi? cunoscut de o ora si in ora urmatoare esti gata cununata ? sau daca are portofelul plin , restul nu conteaza .?Si daca nu poate nimic , il lasi pe prost acasa si te duci in pat la altul ? ; asa crezi ca se rezolva relatia ta ? - gandeste mai serios ca e prea copilareste .!
La tulcea nu a ajuns emanciparea nu?Sa-ti fie rusine pentru cuvintele late.Nu ma marit cu nimeni pentru bani,nu sunt genul si educatia primita de acasa,de la o mama care a evoluat odata cu lumea nu ca tine(pacat de copii tai daca ai,cred k sunt saracii tinuti in lesa)nu asta m-a invatat.Referitor la cel cu care m-as marita atata timp cat nu m-am culcat cu el il cunosc dect dpdv,sentimental,il cunosc ca om,ii cunosc personalitatea nu felul de a se comporta in pat!Oricum nu o sa aj in situatia de a-mi insela sotul pentru nimic in lume iar de satisfacut ,ma satisface deja viitorul sot,prin urmare stiu cu cine ma marit!AAA si eu daca as fi barbat nu as sta sa astept dupa una 2 ani pana ma insor ca sa ma culc cu ea,si cred ca asa gandesc si barbatii adevarati!Lumea nu a evoluat pentru tine pentru ca ai ramas invechit,hapsan,neam de traista!!!!!!!
|
bebe_Cristina Postat pe 21 Aprilie 2009 11:22
|