Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-04 12:31:32eee comane mai mami asta e loc de desfasurare pt virgini ca tine... nu ma intereseaza sa te cunosc in particular... deci nu te agita ca iti voi accepta cererea de prietenie....
daca ai ceva sa imi comunici fa-o draguta aici .... pe teren propriu ...(terenul tau ) ca sa te simti in siguranta....
uimeste=ma cu ceva dejectii filozofice poate ma nimeresti de data asta

Imi place sa-mi transform adversarii in prieteni.

Postat pe 8 Aprilie 2009 00:54
De la: UmorulArogant, la data 2009-04-08 00:54:05
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-04 12:31:32eee comane mai mami asta e loc de desfasurare pt virgini ca tine... nu ma intereseaza sa te cunosc in particular... deci nu te agita ca iti voi accepta cererea de prietenie....
daca ai ceva sa imi comunici fa-o draguta aici .... pe teren propriu ...(terenul tau ) ca sa te simti in siguranta....
uimeste=ma cu ceva dejectii filozofice poate ma nimeresti de data asta

Imi place sa-mi transform adversarii in prieteni.

adversari????
prieteni?????

frumoase concepte ,din pacate acum abia am ajuns de pe drum insa, tind sa cred ca avem vederi diferite despre notiunile respective si la cat de obosita ma simt acum nu cred ca pot sa iti dau un raspuns pertinent...

dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Aprilie 2009 01:58
Nu-i nicio graba. Sa fie insa ceva personal.
Consider ca am putea fi amici foarteee buni ! :) Prietenii mei, majoritatea (desi sunt putini), mi-au fost initial adversari.

Postat pe 8 Aprilie 2009 16:50
acuma incearca sa te agate pe tine?
aoleo, rad de nu mai pot
kitty_krieger
Postat pe 8 Aprilie 2009 17:02
A inceput sa ma plictiseasca rau discutia asta.Cu un om indoctrinat,incapatanat si ireceptibil nu ai ce discuta,oricat ai incerca!
deea_20
Postat pe 8 Aprilie 2009 22:55
De la: deea_20, la data 2009-04-08 22:55:01A inceput sa ma plictiseasca rau discutia asta.Cu un om indoctrinat,incapatanat si ireceptibil nu ai ce discuta,oricat ai incerca!

nu, dar te poti amuza pe seama lui
kitty_krieger
Postat pe 8 Aprilie 2009 23:01
De la: UmorulArogant, la data 2009-04-08 16:50:15Nu-i nicio graba. Sa fie insa ceva personal.
Consider ca am putea fi amici foarteee buni ! :) Prietenii mei, majoritatea (desi sunt putini), mi-au fost initial adversari.

comane , mami , daca nu as avea atatea pe cap zilele astea mai ca ti-as raspunde, dar printre proiectul al macroeconomie , referatul de la filozofie si promotiile magazinului... zau ca abia imi ramane timp de o discutie pertinenta cu iubitul, bietul ,pana si el se simte neglijat de indiferenta cu care tratez "champion's league" ... mai ales ca tratez cu mult interes " sinteza zilei" si mai toate emisiunile politice si economice pe care le pot asculta vedea si discuta despre.....

nu sunt un geniu in ale filozofiei si nici macar nu imi place filozofia, fapt pe care am observat ca tu il tratezi cu oarece interes , desi sincera sa fiu , ca idee doar , ideile filozofice se asimileaza propriei persoane si se transforma in raport cu propriile trairi , nu se insusesc mot-a-mot- ..... asa cum mi-a parut mie ca faci tu.

acum sunt nevoita sa te parasesc deoarece chiar am altceva de facut.
dar cum spuneam.... this is your playground....

dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Aprilie 2009 23:06
sexul pana la casatorie...sunt noua pe aici nu stiu ce se spune dar parerea mea e ca e bine sa fie inainte. cum discutam cu cineva se zice ca e pacat sa o faci inaite dar daca dupa aia nu se inteleg partenerii la pat o sa inceapa sa se insele si sa se desparta si e mai rau asa....
BuluBuli
Postat pe 8 Aprilie 2009 23:07
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-08 23:06:15
De la: UmorulArogant, la data 2009-04-08 16:50:15Nu-i nicio graba. Sa fie insa ceva personal.

comane , mami , daca nu as avea atatea pe cap zilele astea mai ca ti-as raspunde, dar printre proiectul al macroeconomie , referatul de la filozofie si promotiile magazinului... zau ca abia imi ramane timp de o discutie pertinenta cu iubitul, bietul ,pana si el se simte neglijat de indiferenta cu care tratez "champion's league" ... mai ales ca tratez cu mult interes " sinteza zilei" si mai toate emisiunile politice si economice pe care le pot asculta vedea si discuta despre.....

nu sunt un geniu in ale filozofiei si nici macar nu imi place filozofia, fapt pe care am observat ca tu il tratezi cu oarece interes , desi sincera sa fiu , ca idee doar , ideile filozofice se asimileaza propriei persoane si se transforma in raport cu propriile trairi , nu se insusesc mot-a-mot- ..... asa cum mi-a parut mie ca faci tu.

: sml-confused0006: Ce mai faci pisicut, ti-ai lasat prietenele si ai trecut pe alta mosie ? .
tinel
Postat pe 9 Aprilie 2009 16:21
De la: BuluBuli, la data 2009-04-08 23:07:47sexul pana la casatorie...sunt noua pe aici nu stiu ce se spune dar parerea mea e ca e bine sa fie inainte. cum discutam cu cineva se zice ca e pacat sa o faci inaite dar daca dupa aia nu se inteleg partenerii la pat o sa inceapa sa se insele si sa se desparta si e mai rau asa....
Inainte , dar cu cine ? daca e cu viitorul sot e bine , daca nu , nu e bine , cum te prezinti in fata viitorului sot , nu te gandesti ca el toata viata fa fi pe locul doi in viata ta , indiferent cat de mult il iubesti ?. Nu ai fost prima la el si el la tine ,restul nu mai conteaza ! Demonstreaza -i ca te merita .Daca dupa casatorie nu e bun la pat, sunt alte metode de a rezolva , nu sa treci prin alte paturi .!
tinel
Postat pe 9 Aprilie 2009 16:31
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-09 16:31:39
De la: BuluBuli, la data 2009-04-08 23:07:47sexul pana la casatorie...sunt noua pe aici nu stiu ce se spune dar parerea mea e ca e bine sa fie inainte. cum discutam cu cineva se zice ca e pacat sa o faci inaite dar daca dupa aia nu se inteleg partenerii la pat o sa inceapa sa se insele si sa se desparta si e mai rau asa....
Inainte , dar cu cine ? daca e cu viitorul sot e bine , daca nu , nu e bine , cum te prezinti in fata viitorului sot , nu te gandesti ca el toata viata fa fi pe locul doi in viata ta , indiferent cat de mult il iubesti ?. Nu ai fost prima la el si el la tine ,restul nu mai conteaza ! Demonstreaza -i ca te merita .Daca dupa casatorie nu e bun la pat, sunt alte metode de a rezolva , nu sa treci prin alte paturi .!

roscatika23
Postat pe 9 Aprilie 2009 18:49
Femeile vor fi intotdeauna blamate daca nu se marita virgine.Dar barbatii trebuie sa experimenteze muuuuuult si bin pana sa se insoare ca nimeni nu zice nimic.Cat m-am saturat de mentalitatea asta invechita...
deea_20
Postat pe 9 Aprilie 2009 22:49
De la: deea_20, la data 2009-04-09 22:49:42Femeile vor fi intotdeauna blamate daca nu se marita virgine.Dar barbatii trebuie sa experimenteze muuuuuult si bin pana sa se insoare ca nimeni nu zice nimic.Cat m-am saturat de mentalitatea asta invechita...

Aci s-a schimbat moda............

EL vrea sa se insoare virgin.....si sa stea asa pana ce gaseste pe THE PERFECT ONE...........

pai no zi si tu daca asta e om cu toata shindrila pe acoperis????
sun_shine
Postat pe 10 Aprilie 2009 08:17
pai in ziua de azi foarte putine fete mai sunt virgina... unele isi incep viata de la 14 ani poate si mai putin.... asa ca eu o sa tb sa isi faca o gagica de 13 ani si sa se insoare cu ea... poate asa e si ea virgina si el
_dulcik_
Postat pe 10 Aprilie 2009 08:53
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-09 16:21:07

: sml-confused0006: Ce mai faci pisicut, ti-ai lasat prietenele si ai trecut pe alta mosie ? .

nea moromete... ce sa fac da iubitul e total pe langa internet... are el alte metode sa ma tina conectata la "planeta Pamant"....
prietenele nu mi le-am lasat, deoarece mai rar ...dar comunicam totusi, nu stiu daca observi, insa n-am uitat de mataluta stai linistit.

aaa si nici de danuta cea cu sexul ei oral si nici de alte mascote bine definite ale forumului....
ideea e ca nu prea mai am timp ...

imi fac eu imediat c dau de un modem mobil....
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Aprilie 2009 08:58
valeu asta virgin crapa.... au mama ce funny e cand vezi pe acilea atatia oameni cu principii
bruneagra25
Postat pe 10 Aprilie 2009 11:10
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-09 16:31:39

Mitica_Militaru, tu te-ai nascut virgin nu , sau ai dobandit virginitatea in timpul vietzii?
___LL___
Postat pe 10 Aprilie 2009 11:15
De la: deea_20, la data 2009-04-09 22:49:42Femeile vor fi intotdeauna blamate daca nu se marita virgine.Dar barbatii trebuie sa experimenteze muuuuuult si bin pana sa se insoare ca nimeni nu zice nimic.Cat m-am saturat de mentalitatea asta invechita...
Interesant, cine le blameaza ? orbii, mamaligile sau "parasutele "? si cum vrei sa fie nevestele, la comun?cinci la una ? ca-i modern ?
tinel
Postat pe 10 Aprilie 2009 12:40
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-10 08:17:54

EL vrea sa se insoare virgin.....si sa stea asa pana ce gaseste pe THE PERFECT ONE...........

Vezi ca nu cunosti ce inseamna virginitatea ;. baiat virgin ?! nu stiu cum arata ! eu stiu la fete !
tinel
Postat pe 10 Aprilie 2009 12:44
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-10 08:58:21
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-09 16:21:07

nea moromete... ce sa fac da iubitul e total pe langa internet... are el alte metode sa ma tina conectata la "planeta Pamant"....
prietenele nu mi le-am lasat, deoarece mai rar ...dar comunicam totusi, nu stiu daca observi, insa n-am uitat de mataluta stai linistit.

aaa si nici de danuta cea cu sexul ei oral si nici de alte mascote bine definite ale forumului....
ideea e ca nu prea mai am timp ...

imi fac eu imediat c dau de un modem mobil....

Pai de ce sa uiti de mine ca noi ne-am inteles bine, mi-e dor de poeta cu versurile ei !
tinel
Postat pe 10 Aprilie 2009 12:50

iar ne distram pe seama lui nea mitica?
roscatika23
Postat pe 10 Aprilie 2009 19:11
De la: roscatika23, la data 2009-04-10 19:11:38

Trebuia sa spui asa :-multumesc Doamne ca a revenit mitica [ fara nea] si are cine sa ne invete cum e bine sa facem , sa nu avem necazuri in casnicie !
tinel
Postat pe 10 Aprilie 2009 20:02
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-10 20:02:56

Trebuia sa spui asa :-multumesc Doamne ca a revenit mitica [ fara nea] si are cine sa ne invete cum e bine sa facem , sa nu avem necazuri in casnicie !

Da de ce fara ''nea''???
___LL___
Postat pe 10 Aprilie 2009 20:21
cum mai de ce fara 'nea... el nu e nea mitica ci este moromete.... asa ca te rog frumos..... moromete este totusi cineva, un personaj reprezenativ pentru cultura romaneasca...un personaj de tranzitie ,fascinant in ignoranta lui , pt ca de cele mai multe ori in simplitatea personajelor ca moromete gasesti complxitatea vietii traite la maximum.
pfuuui ce "filozoafa" m-am facut ... e timpul sa dau cu praf de mers....

dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Aprilie 2009 21:08
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-10 12:40:45
Interesant, cine le blameaza ? orbii, mamaligile sau "parasutele "? si cum vrei sa fie nevestele, la comun?cinci la una ? ca-i modern ?

Cei care sustin ca o femeie e in fel si chip daca nu s-a maritat virgina!DAR si exista unu mare "dar":depinde de femeie cat si cum stie sa-si pastreze reputatia,pt k lumea vooooorbeeste muuuuulte!
Iar multe femei sunt considerate femei usoare din cauza un tentative de barbati care se lauda ca au avut in pat jumatate din populatia feminina cunoasteti si voi genul"macho de cartier"................
deea_20
Postat pe 11 Aprilie 2009 02:00
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-10 08:17:54

Are ceva probleme GRAVE!! Oricum degeaba se umfla in pene ca e mare si tare ca nu e in stare sa demonstreze nimic in afara de faptul ca este doar un biet papagal nefericit
deea_20
Postat pe 11 Aprilie 2009 02:03
De la: deea_20, la data 2009-04-11 02:00:13
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-10 12:40:45

Cei care sustin ca o femeie e in fel si chip daca nu s-a maritat virgina!DAR si exista unu mare "dar":depinde de femeie cat si cum stie sa-si pastreze reputatia,pt k lumea vooooorbeeste muuuuulte!
Iar multe femei sunt considerate femei usoare din cauza un tentative de barbati care se lauda ca au avut in pat jumatate din populatia feminina cunoasteti si voi genul"macho de cartier"................

deea , apropo de maritatul virgina..buun,
promiteam cuiva sa ii spun bancul cu bula si maria dupa noaptea nuntii ,sa incep

bula si maria ,inainte de casatorie ...calcasera pe bec mai des decat ar fii trebuit... buuun vine nunta, inainte se discuta obiceiurile care se vor tine in ,si dupa noaptea nuntii. no vine vorba si de "jucatul cearceafulu" cand vrei nu vrei babele tre sa vada sange pe cearceaf..
bula intra in panica si il intreaba pe ta'csu' ce sa faca??? tacsu ,il trimite la bunica-su'... merge bula la bunic si il intreaba ..bre ce sa fac??? no, bula du-te la ibrarie si cumpara o calimara cu cerneala rosie... pe urma ,dimineata ,cand vin babele a ia cearceaful, pune si tu vreo 3 picaturi de cerneala pe cearceaf si gata ai rezolvat rpobema.
merge bula la librarie si gaseste doar cerneala verde.... cumpara totusi o calimara ,merge acasa si... dupa noaptea nuntii , pune el 3 picaturi pe cerceaf si le da la babe de lucr...
incepe obiceiul...joaca babele cearceaful in vazul lumii si cand colo ce sa vezi ,in loc de rosu .... cerneala verde trona pe cearceaf....
toata lumea oripilata de minciuna... toti susoteau ..se aude insa din spate o voce cavernoasa....

BRAVO BULA, PAN' LA FIERE!!!!!

in concluzie ,nea moromete, desi femeile po fii sau nu blamate, pot fii dezvirginate sau nu inainte de casatorie, important e cum gestionezi situatia ,...dupa...consumarea faptului.
nu are sens sa iti pui ceusa in cap ca ala te vrea virgina , sau ca ma-sa tine sau nu ca el sa isi ia o sotie virgina... este numai si numai treaba lui ce isi doreste si in momentul in care omul o cere de sotie pe "pacatoasa"trebuie ca a acceptat deja faptu ca nu mai e "pura" ....

cat despre subiectul despre virginitate fizica sunt multe de spus ,de fapt sunt mult mai intereseante discutiil despre puritatea sufleteasca. fizicul...e doar o aparenta si nu garanteaza nicidecum o potrivire cu peroana de langa tine...

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Aprilie 2009 08:48

Cum, ma parasesti asa dintr-o data ? Ce rece esti ! Mi-ai ranit sentimentele (tocmai cand am inceput, vorba Pisicii, sa te *agaþ) !

Postat pe 11 Aprilie 2009 10:21
La chestia asta am si eu un banc: O pereche casatoriti de 50 ani, la nunta de aur, se duc in acelasi loc unde si-au petrecut luna de miere. Acelasi hotel...Boon. Intra ei, personalul hotelului ii recunoaste, ii trateaza regeste, etc. Ajung mosuletzii in aceeasi camera de hotel de acum 50 de ani. Dorm tun pana a doua zi dimineata.Babutza se trezeste si se apuca sa-si sufle nasul cu putere in cearcaf. La care barbatu'su ii zice: Draga, dar de ce faci asta, n-ai vazut k ne-au tratat foarte bine si ne-au facut toate mofturile?
Ea: Dragule, acum 50 de ani tu te-ai taiat la un deget sa-mi salvezi onoarea. Acum fac si eu acelasi lucru.
amr2009
Postat pe 11 Aprilie 2009 10:44
De la: unicorn, la data 2009-04-10 20:21:49
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-10 20:02:56

Da de ce fara ''nea''???
: sml-happy0086: Formulisme de genul " nea si dumneavoastra " aici nu-si au locul , aici se discuta mai popular, mai apropiati !
tinel
Postat pe 11 Aprilie 2009 16:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti despre barbatii misogini? 4 De la: kudika414141 15 August 2011 16:47
dupa ce iti dai seama ca iubesti pe cineva . . . ? 7 De la: _dulcik_ 6 Iulie 2009 13:40
Confesiune 26 De la: ralu_michael 21 Iunie 2009 18:43
barbatii disponibili?? 245 De la: snowflake_ 2 Ianuarie 2012 17:36
As vrea sa incerce cineva sa ma lamureasca si pe mine :D 22 De la: miagabi 13 Iunie 2013 03:13