De la: deea_20, la data 2009-04-15 23:33:24"Da, infidelitatea , crima si hotia ies la iveala indiferent timpul !"
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/70487/Morti-misterioase-in-Rusia-peste-35-000-de-cazuri-neelucidate.html
poftim un link.Asa e,crima iese la iveala.Inclusiv cele 35.000 NEELUCIDATE
Hotia????Pai,daca ai avea un minimum de cunostiinte de drept penal,nu ai mai sustine aceasta afirmatie.Exista foarte multe cazuri de furt al caror autor nu a fost descoperit!Iar de infidelitate nu mai vorbesc!Nea Mitica,mai documenteaza-te!Sau macar lasa la o parte aerele de intelept al tuturor timpurilor!
Mai deea , m-am uitat peste albumul tau sa vad varsta! Eu am crezut ca ai inteles ce am vrut sa spun,! pai la ce ma refer eu, si ce intelegi tu ! Cand am spus crime, eu nu m-am referit la cele politice din Rusia, ca si la noi, tu n-ai fost pe vremea aia, dar cate crime a facut securitatea ,! si nu au fost neelucidate, se stiau dar nu aveai voie sa vorbesti . M-a refer la crimele astea banale, se ucid unii pe altii din diferite motive, ele cu timpul ies la iveala.," sangele iese la iveala "chiar si dupa ani de zile ; au fost cazuri si dupa 20 ani s-a gasit criminalul.La fel si hotia, dar nu care o fac parlamentarii, si "oamenii de afaceri" ca ex. Patriciu , Nastase , Basescu, e.t.c. . !
|
tinel Postat pe 16 Aprilie 2009 14:47
|
De la: coffeeta, la data 2009-04-16 14:41:48De la: deea_20, la data 2009-04-16 14:38:20Nea Mitica,te-am rugat sa dai un exemplu!Sau nu gasesti nimic?
eh nea mitica..nu are toate doagele pe acasa....acum na daca si-a luat el pe una din corul bisericii..nu mai conteneste sa zica ca a fost virgina dom'le si acum tre sa ii ridicam ei o statuie ca s-a pastrat..si lui ca a fost asa dastept ca a luat-o....
De ce ai invidie pe femeile care s-au maritat virgine ? eu ma mandresc cu asta , dar tu de ce nu te-ai pastrat si te-ai murdarit ? N-ai putut sa mai rezisti ?
|
tinel Postat pe 16 Aprilie 2009 15:48
|
De la: deea_20, la data 2009-04-16 14:38:20Nea Mitica,te-am rugat sa dai un exemplu!Sau nu gasesti nimic?
Scuza -ma ca intreb , dar la ce exemplu te referi ca am uitat, si nu gasesc pe topicul asta nici in urma ,daca vrei sa mai repeti ?
|
|
|
tinel Postat pe 16 Aprilie 2009 15:51
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-16 09:52:17De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 09:44:05
Am impresia ca fac o confuzie,
faci o confuzie, dar nu cea pe care o crezi tu :
sml-tongue0023: Tu faci confuzie , ca m-am adresat altei persoane, si nu mai raspunde in numele ei .!
|
tinel Postat pe 16 Aprilie 2009 15:54
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-16 09:17:14De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 08:30:25scuze graba ;-- experienta !!!
uite nea moromete... sunt cateva fete pe aicilea pe forum care iti pot spune cu siguranta ca cel putin la musulmani , ambii rebuie sa fie "neprihaniti" la casatorie.... una la mana, obiceiurile se pastreaza pana in ziua de azi ,doi la mana (sper ca ai auzit de ceva crime in familii musulmane de prin america si europa, tocmai in virtutea faptului ca fata sau baiatul au decis ca.... vor sa experimenteze inainte si au aflat parintii fratii surorile ...etc)
trei la mana , in societatile traditionaliste, exista inca din nefericire aceasta cerinta...ca mirii sa fie "puri" fizic vorbind, inainte de casatorie, asta nu inseamna ca aceste obiceiuri se mai si aplica.
vezi obiceiurie catorva triburi de prin africa sau america.... sa nu zici ca iti dau exemple numai din societatea moderna.
in sfarsit cred ca si biblia noastra pomeneste cate ceva despre virginitate...doar ca... am uitat noi care-i faza cu virginitatea ...ambelor sexe.
iti pot da citate ,sau iti pot sugera o gramada de autori ,care au scris despre asta ,sincer prefer sa te las sa descoperi singur ce si cum e faza cu virginitatea ambelor sexe ....inainte de casatorie.
cotinui sa cred cu tarie ca inocenta si iubirea intre ersoane nu sta in "virginitatea fizica"
Mai pisicut ardelenesc, acum te agatasi de musulmanii astia bre, ce tot ai cu ei ? Si nu e nevoie sa-mi explice fetele de pe acilea cum e , cunosc si eu cum e, mai ales ca ai dreptate, da asa este, eu am facut o comparatie intre fostele haremuri si conceptiile unor tineri [ mai mult fete ], cum vad ei "modernismul " libertatea sexuala de azi adica totul la comun neveste , barbati, nu cum era pe "vremea bunicii " ,
|
tinel Postat pe 16 Aprilie 2009 16:16
|
|
Un exemplu in care femeia nu este egala cu barbatul
|
deea_20 Postat pe 16 Aprilie 2009 17:37
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 15:54:41De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-16 09:52:17De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 09:44:05
Am impresia ca fac o confuzie,
faci o confuzie, dar nu cea pe care o crezi tu :
sml-tongue0023: Tu faci confuzie , ca m-am adresat altei persoane, si nu mai raspunde in numele ei .!
citeste bre ce ti-am adresat mai devreme si o sa afli la ce m-am referit
|
kitty_krieger Postat pe 16 Aprilie 2009 18:20
|
De la: deea_20, la data 2009-04-16 17:37:24Un exemplu in care femeia nu este egala cu barbatul
Da, in cazul temei din acest topic, ca la femeie e bine sa se daruiasca unui singur barbat care tot el sa-i fie si sot, adica sa fie virgina in fata viitorului sot, pe cand la barbat nu i se cere asa ceva !
|
tinel Postat pe 16 Aprilie 2009 21:25
|
stie cineva de ce ma doare capul...
nea mitica ...
bre ..,sa stii ca io ..,iti dau dreptate..
poi..,daca n-are macar cativa paienjeni si himen gros ca urechea ,nu o mai iau de nevasta ..
ca ..,deh..,
doar mi-s Sultan in vremurile aste' si am Harem pe kudika
|
stef_Sultanu Postat pe 16 Aprilie 2009 22:34
|
Daca virginitatea este atat de importanta DE CE exista atat de multe casnicii care merg struna fara ca femeia sa fi fost virgina in noaptea nuntii?Din p.d.v legal atat femeile cat si barbatii au aceleasi drepturi.Si asta se intampla pt ca societatea evolueaza iar mentalitatea nu mai este ca la 1800.Femeile sunt capabile sa faca aceleasi lucruri ca si barbatii deci.......
O chestie interesanta:http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/59818/Femeile-ar-putea-sa-produca-sperma.html
Inca o dovada ca specia feminina poate rezista fara cea masculina.Invers se pare ca nu
Deci in loc sa se apuce x si y tina lectii de morala femeilor mai bine ar tacea si si-ar vedea de treaba lor!
|
deea_20 Postat pe 16 Aprilie 2009 22:54
|
De la: deea_20, la data 2009-04-16 22:54:54
Deci in loc sa se apuce x si y tina lectii de morala femeilor mai bine ar tacea si si-ar vedea de treaba lor!
trebuia sa zici xy (adica cromozomul masculin... cel feminin este xx )
|
kitty_krieger Postat pe 16 Aprilie 2009 22:58
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 21:25:43De la: deea_20, la data 2009-04-16 17:37:24Un exemplu in care femeia nu este egala cu barbatul
Da, in cazul temei din acest topic, ca la femeie e bine sa se daruiasca unui singur barbat care tot el sa-i fie si sot, adica sa fie virgina in fata viitorului sot, pe cand la barbat nu i se cere asa ceva !
nea moromete iti dadusem exemplul respeciv ocmai pt ca faci din tantar armasar.
iubirea...aia adevarata nu tine cont de pielite di de "ate" ca sa fiu exacta si putin vulgara....
iubirea aia adevaraa te ia de pe strada si te ridica la rangul de doamna. sa te ia din puful unui rai de huzur si te face sa accepti compromisuri mai presus de orice imaginatie.
intelegi acu ceea ce vreau sa spun ca experienta sexuala conteaza doar pt cei legati de "detalii" de genul asta????? vorbeam de...inainte de casatorie si femeia cu experienta sau nu... daa as fii cu capul pe umeri te asigur ca nu m-as casatorii nici in rptul capului virgina...
o poveste draga despre o chestie de genul asta.... fata virgina i se pune pata ca vrea sa scape de virginitate....
gaseste omul , nu-i spune ce problema are...fiind foarte buna la disimulari , omul nu-si da seama ca fata era virgina decat cand vede sange pe cearceaf dupa pima noapte de amor...
asa ca nu ma lua pe mine cu darul pretios al virginitatii ca ma lasa rece... daca esti tare la teorie.... singurul lucru care te poate trada e.... sangele de pe cearceaf... deci in concluzie si contuzie.... sincer pt mine personal chiar nu conteaza cata experienta a avur inaintea mea, si daca pt omul de langa mine conteaza atat de mlt ca el sa fie primul.... ii pot oferi oricand iluzia ca e primul....la ce folos sa mint????
un barbat vrea o femeie experimentata???? si aici tin sa te contrazic...de obicei barbatii vor macar iluzia ca au invata fata ceva nou chir dca nu au fost primii.... c cat mai priceput esi in a face totul cu inocenta primei iubiri(ma refer la partea fizica) ...cu atat mai mult .cel de langa tine se va simti mai bine....
oooof stau eu la ora asta sa-ti spun mici secrete despre relatii.....
nea moromete, desi ai gresita impresia ca ai cunostiinte despre femei in general,tind sa cred ca vorbesti foarte mult din experienta proprie (vita proprie) si din aceasa cauza ne indepartam de discutia principiala care incepuse bine de altfel....
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Aprilie 2009 00:50
|
De la: stef_Sultanu, la data 2009-04-16 22:34:18
nea mitica ...
poi..,daca n-are macar cativa paienjeni si himen gros ca urechea ,nu o mai iau de nevasta ..
ca ..,deh..,
Sultane, Sultane :))))
M-ai facut sa rad ..pe aici nu te mai gasisem :)))....nea Mitica e iubaret, poate mai invatam si noi sa mai tragem la carutza ...ca prea ne'am invatzat cu luxul ...mersul pe jos nu ne mai place ...
|
__LL__ Postat pe 17 Aprilie 2009 01:44
|
De la: __LL__, la data 2009-04-17 01:44:10De la: stef_Sultanu, la data 2009-04-16 22:34:18
nea mitica ...
ca ..,deh..,
Sultane, Sultane :))))
M-ai facut sa rad ..pe aici nu te mai gasisem :)))....nea Mitica e iubaret, poate mai invatam si noi sa mai tragem la carutza ...ca prea ne'am invatzat cu luxul ...mersul pe jos nu ne mai place ...
sisiiiii spune le tu te rog k eu sunt virgina si vreau sa ma f*t numai in noaptea nuntiii spune le k pe mine nu ma cred
|
SweetHappyButterfly Postat pe 17 Aprilie 2009 01:47
|
|
pana la urma nu e bine sa asteptii pana in noaptea nuntii... mi se pare o prostie ...daca nu te potrivesti, daca nu iti place sunt multe motive
|
_dulcik_ Postat pe 17 Aprilie 2009 02:02
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 21:25:43De la: deea_20, la data 2009-04-16 17:37:24Un exemplu in care femeia nu este egala cu barbatul
Sunt de acord cu dumneavoastra. Poate mai putin partea ca unui barbat nu i se cere asa ceva. In sensul ca:
1. pentru mine personal (si mai cunosc cazuri) ar reprezenta o satisfactie in plus d.p.d.v. psihic sa stiu ca partenerul meu are acelasi crez ca si mine in ceea ce priveste respectul pentru viitoarea partenera si asumarea acestei "poveri" pentru a cauta si gasi persoana potrivita.
2. stiu sigur ca si nerespectarea virginitatii la barbat este condamnata daca nu de oamenii care condamna nerespectarea virginatii la fete, cel putin de catre ortodoxie si cei care o reprezinta.
Ca intr-adevar virginitatea pana la casatorie la baieti nu este atat de importanta ca si la fete ramane discutabil, in sensul ca din cazurile pe care le cunosc, nevestele respective au trecut cu vederea peste acest detaliu in cazul in care a fost aceasta problema, repet asta neinsemnand ca poate ar fi fost ceva mai fericite daca aceasta problema nu ar fi existat. Probabil ca pana la urma barbatul are un orgoliu cu mult mai mare decat femeia si pentru el conteaza mai mult ca ea sa fie virgina decat pentru ea ca el sa fie virgin. Aici trebuie sa precizez ca ma refer la barbatii cu un astfel de orgoliu.
Personal si mie mi se pare deosebit acest tip de barbat. Masculinitatea lui consta in primul rand in caracter, unul puternic si in valori morale la fel de puternice, cum ar fi onoarea, prietenia, sinceritatea. Un barbat care sa spuna lucrurilor pe nume si care in primul rand sa nu se minta pe el insusi si sa se amageasca ca lucrurile se vor imbunatati.
Bineinteles ca valorile morale enuntate mai sus le poate avea si o femeie si chiar este de dorit, dar ceea ce cred ca ii diferentiaza este faptul ca barbatul are poate ceva mai multa tenacitate, mai multa forta, ca doar e barbat :).
Poate ca descrierea de mai sus este una superficiala, insa nu am vrut sa conturez decat in linii mari de ce sunt de acord cu ceea ce ati scris mai sus.
Din pacate insa in ziua de azi nu se mai prea "fabrica" astfel de barbati, cum nu prea mai sunt nici astfel de femei :(. Taria de caracter si valorile morale sunt aruncate la cosul de gunoi si la acest capitol traiasca mass-media, internetul si tot ce tine de ele. Nu zic Doamne fereste! ca nu sunt si lucruri bune in ele, insa per total au puterea de a influenta negativ in n moduri mintile tinere ale copiilor. Bineinteles ca daca acestia ar fi invatati de acasa cum sa-si pastreze integritatea morala si sufleteasca poate lucrurile ar fi altfel, dar parintii sunt si ei ocupati, bunicii obositi si uite asa copilul este influentat de catre efectul de turma si ajunge sa fie de acord cu niste lucruri pe care nu le stie si nici nu le intelege, dar pentru care se bate cu pumnii in piept ca sunt adevarate, ca sa nu mai vorbesc de cei care nu au avut o copilarie asa de fericita si deci si restul vietii au diverse probleme. De altfel pot sa pun pariu cu dumneavoastra ca peste 50% (si nu am scris un procent mai mare ca sa nu fiu rea) din oamenii care au scris pe acest topic nu au nici cea mai mica idee ce e dragostea, ce e sexul si ce e viata in genere (desigur ca in nici un caz nu doresc sa ma dau mare si sa afirm ca eu stiu, insa tot citind diverse mesaje postate pe acest forum, am ajuns la concluzia ca mai trebuie sa mai intervin putin, macar pentru a arata celor mai mici care cauta raspunsuri la diverse intrebari legate de aceste teme si o alta fata a lucrurilor). Argumentele lor de cele mai multe ori nu exista, in schimb se grabesc una, doua cu diverse atacuri si jigniri fata de oamenii care nu sunt de acord cu ei, ceea ce mi se pare mizerabil. Dar asta nu se intampla de acum, ci de cand e lumea si va fi asa pana la sfarsitul ei. Problema mare care insa o vad (si care nu ar trebui sa fie o problema) si pe care au remarcat-o de asemenea si altii este faptul ca nu mai suntem pe "vremea bunicii" asta insemnand faptul ca d.p.d.v. al relatiilor sociale in ultimii 100 de ani societatea noastra s-a schimbat deosebit de mult.
Femeile au devenit egale in drepturi cu barbatii si acest lucru mi se pare minunat si ar fi fost minunat daca nu ar fi fost din anumite puncte de vedere prost intelese. Drept pentru care in ziua de azi psihologii remarca clar o tendinta din ce in ce mai mare a femeilor spre masculinizare si a barbatilor spre efeminizare si impotenta. Si aceasta este deosebit de trist. Nu spun ca e neaparat numai vina faptului ca a fost inteles prost conceptul de egalitate in drepturi si ca alimentatia, faptul ca ne-am inmultit excesiv de mult nu-si au si ele partea lor de vina, insa promovarea ideii ca femeia face absolut orice face si barbatul mi se pare mai mult decat evidenta ca duce spre masculinizarea femeii. Automat femeia realizand lucruri tipic masculine se masculinizeaza intr-un anume fel. Ca mereu exista parghii cu care ea poate echilibra acest lucru astfel incat sa-si pastreze totusi feminitatea cat de cat nu am nici o indoiala, insa doza respectiva de masculinitate ramane. Acum intrebarea care apare este care este punctul in care se depaseste acest prag si putem spune ca o femeie a devenit prea masculina? Personal cred ca atata timp cat femeia isi pastreaza la nivel psihic o doza de slabiciune (nu zic ca ea chiar trebuie sa o aiba, dar macar cumva sa o simuleze sau sa joace un teatru veridic) astfel incat barbatul de langa ea sa simta acest lucru si el sa actioneze ca un mascul adevarat si sa-i ofere echilibrul si forta necesara acestei asa numite slabiciuni toate lucruri sunt super.
Revenind la tema virginitatii in cazul femeii in ziua de azi sunt de acord cu dumneavoastra. Oamenii au inteles, din acest punct de vedere, gresit ideea de libertate, de modernism. Asa numitele haremuri din pacate sunt la moda in ziua de azi :(. Ne cuplam si ne rascuplam unii pentru perioade mai mari de timp, altii pentru perioade mai mici. Daca e sa ma intrebati pe mine eu o vad ca pe o joaca. Toti se joaca. De-a relatia, de-a sexul, de-a dragostea. Unii se casatoresc dar tot se joaca (ar fi interesant sa observam ce s-ar face toti oamenii in cazul in care brusc nu ar mai exita metode de cotraceptie :)); ar deveni oare mai seriosi? mai constienti ca sexul nu e o joaca? ca placerea sexuala nu are nici pe departe atata importanta cat ii acorda cu totii in ziua de azi? sau nu va mai avea atata importanta in momentul in care ala micu incepe iar sa tipe ca ii e foame). Pana la urma totul tine de seriozitate si onestitate. Dar cum in ziua de azi superficialitatea este in floare, cum va asteptati sa inteleaga cineva cand va referiti la faptul ca femeia este egala in drepturi cu barbatul, dar la capitolul virginitate lucrurile stau altfel? Probabil ca nu e doar vina superficialitatii, ci si a faptului ca nu mai exista repere masculine care sa demonstreze contrariul si anume ca acest lucru conteaza si ca pentru un barbat adevarat e important ca viitoarea lui nevasta sa fie virgina pentru simplul fapt ca in acest fel ii demonstreaza seriozitatea ei vizavi de ideea de dragoste, de familie, de viitorii copii. Ca viitoarea lui nevasta nu-si va invata fiicele sa faca sex cu mai multi tipi, ci le va explica de ce este importanta virginitatea, ca tine de respectul fata de persoana cu care vor fi, ca tine de respectul lor pentru dragoste, ca dragostea in sine este cel mai frumos lucru de pe acest pamant si trebuie respectat, mentinut si pastrat cu o grija deosebit de mare.
Si astfel am ajuns la ideea de baza a acestui forum si anume: este importanta virginitatea inainte de casatorie?
Eu zic ca da si am enuntat chiar in ultimele fraze de ce. Eu vad doua cai de a-mi combate statementul si anume:
1. Sa vina cineva si sa afirme ca sexul are legatura cu dragostea (cum de altfel au afirmat o gramada pe acest forum) si in acest caz as ruga persoana respectiva sa-mi aduca un caz concret pe care sa-l dezbatem si cu ajutorul caruia sa-mi demonstreze logic ca are dreptate (bineinteles ca in tot ce am scris mai sus sunt constienta de faptul ca ma pot insela). In cazul in care demonstratia persoanei respective este buna si m-a convis atunci imi voi retrage fraza de mai sus si voi fi de acord cu ideea ca sexul trebuie practicat si inainte de casatorie pentru a observa daca exista asa numita potriveala in pat.
2. Sa vina cineva si sa afirme ca este de acord cu mine, ca intr-adevar sexul nu are legatura cu dragostea, dar asta nu inseamna ca virginitatea este un lucru asa de important, in sensul ca ea nu are legatura cu ideea de pretuire si respect a viitorului partener, cu ideea de integritate a propriei persoane, ci ca e pur si simplu un ideal naiv si suna foarte frumos, dar nu are nimic concret si valid in el. Aceasta cale mi se pare ceva mai problematica pentru simplul fapt ca si eu sunt de parere ca e perceput ca fiind naiv si e adevarat faptul ca pana la urma conteaza virginitatea spirituala a omului, in sensul ca daca psihic fata sau baiatul respectiv sunt dornici de a trai o dragoste mare, e logic sa nu conteze faptul ca sunt virgini sau nu. Dar (si exista un mare dar) de obicei oamenii care nu mai sunt virgini din pacate renunta in a mai crede in dragoste (cu D mare ca sa zic asa). Ceva din puritatea si inocenta lui spirituala moare din pacate, in sensul ca nu mai spera cum sperau cand erau mici. Poate la unii moare cand inca mai sunt virgini fizic, poate la altii ramane si dupa ce nu mai sunt virgini, nu zic nu, insa toti sunt afectati intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin.In momentul in care omul respectiv isi incepe viata sexuala cu un partener/partenera cu care nu sunt siguri ca-si vor petrece restul zilelor, ei bine eu numesc asta joaca (poate sa fie mai serioasa sau mai putin serioasa, insa ramane o joaca) si din aceasta joaca omul respectiv nu poate trage decat concluzia ca in viata, asta e dragostea, o simpla joaca si nimic mai mult. Si iarasi din pacate de cele mai multe ori persoanele de sex feminin trag aceasta concluzie, deoarece ele tind sa se implice si emotional atunci cand fac dragost, spre deosebire de baieti care majoritatea au o tendinta mai mult rationala. Poate ca de aici apare diferenta de ce este asa de important pentru femei sa-si inceapa viata sexuala cu cel cu care urmeaza sa-si petreaca tot restul vietii. Pentru ca unei tipe care isi incepe viata sexuala cu un tip la care tine si de care apoi se desparte, poate ii va ramane in minte un amestec de idei de factura emotionala, dar si sexuala in acelasi timp, care nu i se vor elucida foarte bine in minte si va avea impresia ca este mai puternica, mai matura, ca data viitoare va sti sa-si aleaga partenerul mai bine pentru ca acum cunoaste si ce-i ala sexul. Din pacate insa data viitoare partenerul poate sa fie unul care sa o satisfaca sexual, dar sentimental mai putin, insa e greu sa renunti la placere asa ca mai sta nu stiu cat timp pana va cauta partea sentimentala in alta parte sau partenerul o satisface emotional vorbind, dar sexual mai putin si atunci ea fiind obisnuita cu o satisfactie mai mare d.p.d.v. sexual renunta la aceasta relatie pentru simplul fapt ca nu a stiut sa ii exprime respectivului nemultumirea ei si sa gaseasca impreuna o solutie. Si astfel tot cauta, tot cauta pana cand poate va invata sa comunice mai bine, insa s-ar putea sa fie prea obosita de atata cautat, sau va gasi pe cineva pentru care va fi deranjat faptul ca ea a tot cautat si sexual atata sau poate ca va gasi un tip cu un ogoliu mai mic, pentru care sa nu conteze exprienta ei sexuala si cu care sa poata comunica mai bine si emotional si sexual. Per total problema ramane la capitolul comunicare si este legata bineinteles si de dorinta omului de a tot cauta intr-un mod superficial si nesincer incepand cu nesinceritatea lui insusi/insasi. Pentru ca daca fata respectiva ar fi fost serioasa din start si ar fi constientizat faptul ca sexul ii poate distrage atentia in a realiza daca individul din fata ei este cel potrivit pentru ea, practic altfel i-ar fi fost destinul. Asa ca in concluzie parerea mea este ca virginitatea fizica conteaza (mai ales la femei) indiferent daca sexul are sau nu are legatura cu dragostea pentru simplul fapt ca femeile au o tendinta cu mult mai mare in a se implica si emotional in momentul in care isi incep viata sexuala si acest lucru apoi le poate face sa traga o concluzie gresita. Daca mama respectiva insa isi invata fiicele sa respecte acest lucru, spunandu-le ca barbatul care le va iubi cu adevarat va astepta sa se casatoreasca mai intai, le va explica totodata faptul ca acest poate fi un excelent test pentru iubirea baietilor care le plac.
Dupa cum bine se vede am scris mai mult la cel de-al doilea punct pentru ca am vrut sa-mi fac putin inteles punctul de vedere pentru care cred ca virginitatea fizica conteaza chiar daca dragostea nu are nimic de-a face cu sexul. Si anume pentru faptul ca sexul poate fi un drog foarte puternic care sa-ti distraga atentia deosebit de mult, mai ales pentru persoanele de sex feminin care au o tendinta mult mai mare de a avea ratiune afectata de catre emotii (si aici poate intra ideea de respect, seriozitate, ca fata respectiva nu se joaca cu asa ceva din aceste motive, integritate etc.) si in al doilea rand pentru faptul ca ea poate reprezenta un test bun de auto-cunoastere pentru eventual viitorii miri.
In cazul in care vreunul din cele doua puncte intereseaza pe cineva in sensul ca nu este de acord cu ele si are argumente solide in a le combate sunt mai mult decat incantata sa discutam pe marginea lor. Din acest punct de vedere probabil voi afla mai multe lucruri si cine stie? Poate chiar imi voi schimba parerea. Singurul lucru pe care doresc sa-l specific din start este ca nu voi putea dezbate una din temele de mai sus sau pe amandoua decat cu o singura persoana pe rand. Din pacate nu am deloc timpul necesar pentru a scrie pe forumuri si cum am mai repetat si cu alte ocazii, de fiecare data am sperat ca va fi ultima oara cand voi scrie (din diverse motive legate de lipsa de timp si de insasi faptul ca de multe ori mi se pare fara sens), insa acum ca m-am hotarat in a face acest lucru (datorita faptului, specificat de altfel si mai sus, legat strict de a arata unor eventuale persoane mai tinere ca majoritatea parerilor de pe acest forum sunt afisate in necunostinta de cauza sau sunt trase intr-un mod superficial si neconcludent si ca virginitatea fizica si spirtuala este unul dintre lucrurile lor cele mai de pret si care ii va face niste oameni mai buni din toate punctele de vedere in cazul in care o vor respecta si vor constientiza de ce anume respecta asa ceva) voi incerca sa-l duc pana la capat.
As dori sa inchei prin a-mi cere scuze fata de dumneavoastra pentru ultima parte a mesajului de mai sus care nu vi se adreseaza, insa pe masura ce am inceput sa scriu mi-am dat seama ca tot ce am de spus se leaga intr-un fel sau altul de fraza pe care ati scris-o :). Stiu ca e o intreaga poliloghie si poate nu o va citi nimeni, insa cand am scris-o nu am avut decat cele mai bune intentii, fara a incerca sa jignesc pe cineva sau sa ma dau eu mare cu ceva, ci pur si simplu m-am saturat probabil sa tot aud statement-uri aruncate in vant fara argumente solidei si care apoi intr-o buna zi pot afecta pe cineva mai tanar care cauta un ghid prin ale vietii.
Mai repet inca o data in cazul in care doresc mai multe persoane sa argumenteze unul din cele doua subiecte de mai sus, trebuie sa astepte, in sensul ca voi raspunde doar la una singura (si anume in ordinea in care au venit) pana cand ori eu ori persoana respectiva a pierdut respectiva demonstratie si de abia apoi (in cazul in care am castigat eu evident) voi putea raspunde urmatoarei persoane. Din punctul meu de vedere nu putem avea amandoua dreptate (cum s-ar zice "There can be only one! :p") si bineinteles si acest punct de vedere imi poate fi schimbat daca demonstratia respectiva va sta in picioare :).
In cazul in care nu va exista nimeni care sa atace unul din subiectele de mai sus sau poate pe amandoua, atunci nu-mi ramane decat concluzia ca statementul meu a fost unul bun si am castigat aceasta afirmatie prin simplul fapt ca nimeni nu i s-a opus. In acest caz toate persoanele tinere sau mai putin tinere care vor cauta un raspuns la tema acestui topic (in cazul in care va interesa pe cineva) il vor avea in "poliloghia" de mai sus. Altfel probabil mai mult ca sigur ca vor trebui sa mai citeasca ceva :).
Un Paste pe sufletelul tuturor!!!
|
ioanao2 Postat pe 17 Aprilie 2009 06:47
|
Imi cer scuze, insa am uitat la poliloghia de mai sus sa adaug un al treilea punct (care ar fi trebuit de fapt sa fie primul :p) la inceputul ei si anume la partea la care ma refeream ca nu sunt intru totul de acord cu dumneavoastra si de ce cred eu ca virginitatea e buna si pentru baieti pana la casatorie nu numai pentru fete si anume pentru faptul ca aceasta conteaza si pentru el insusi :). Mai exact pentru propria sinceritate si integritate in idealul dragostei pe care il are.
Sarbatori fericite!!!
|
ioanao2 Postat pe 17 Aprilie 2009 06:55
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 15:48:06De la: coffeeta, la data 2009-04-16 14:41:48De la: deea_20, la data 2009-04-16 14:38:20Nea Mitica,te-am rugat sa dai un exemplu!Sau nu gasesti nimic?
eh nea mitica..nu are toate doagele pe acasa....acum na daca si-a luat el pe una din corul bisericii..nu mai conteneste sa zica ca a fost virgina dom'le si acum tre sa ii ridicam ei o statuie ca s-a pastrat..si lui ca a fost asa dastept ca a luat-o....
De ce ai invidie pe femeile care s-au maritat virgine ? eu ma mandresc cu asta , dar tu de ce nu te-ai pastrat si te-ai murdarit ? N-ai putut sa mai rezisti ?
bre nea mitica eu nu-s invidioasa pe nimeni....cat despre murdarit....nu crezi ca asta stiu doar eu?
dar ca de obicei vorbeste gura fara tine....unde dumnezeu nu da sa stii ca nici nu cere...era vb de mintea dumitale...
|
coffeeta Postat pe 17 Aprilie 2009 07:09
|
Imi cer scuze, insa mai trebuie sa fac doua rectificari la poliloghia pe care tocmai am scris-o la pagina 75 si anume:
1. Cand am scris ca" viitoarea nevasta nu-si va invata fiicele sa faca sex cu mai multi tipi" era vorba bineinteles si despre faptul ca nu-si va invata nici fiii sa faca sex cu mai multe tipe;
2. Cand am vorbit despre o eventuala persoana cu care sa dezbat una din cele doua teme pe care le-am pus in discutie nu trebuia sa ma refer "sau la ambele" pentru ca ele evident se exclud :).
Inca o data sa aveti parte de un Paste deosebit!!!
|
ioanao2 Postat pe 17 Aprilie 2009 07:28
|
Sexul are si nu are legatura cu dragostea!
Are legatura pt ca atunci cand 2 persoane se iubesc sexul devine parte din relatie.Cat de frumos este sa te daruiesti celui pe care il iubesti!
Nu are legatura cu dragostea-de ex. barbatul care se duce la o dama de companie-plateste pt sex-asta nu inseamna ca e iubire intre cei 2!
De ce sustin eu sus si tare ca nu este bine sa te mariti vigina si ca potrivirea sexuala are o importanta mare?Sa va spun povestea mea,pe scurt.Prima mea relatie care a durat aproape 4 ani :D .A fost dragoste la prima vedere intre noi,totul era superb,eram amandoi virginei.Se purta foarte frumos cu mine,mi-a demonstrat ca ma merita si dupa un an si ceva de relatie am facut marele pas Putina durere,1-2 picaturi de sange si asta a fost toata treaba.In urmatorii ani eu habar n-aveam ce inseamna sa te simti bine in pat.Cu toate ca am discutat despre asta nimic nu s-a schimbat.Prietenele mele imi spuneau ce bine se simt cu iubitii lor,etc,etc....Iar eu nu intelegeam cum vine treaba asta.In fine....Apoi baiatul meu a s-a apucat de jocuri de noroc,am facut absolut tot ce era posibil omeneste sa-l fac sa se lase de prostii,i-am adus argumente solide si i-am demonstrat ca nu e bine ce face si degeaba.Asa ca l-am parasit.Nu vroiam sa ajung ca mama lui,sa stau singura acasa intimp ce el era plecat la "joace".Din pacate traba cu jocurile era trasatura de familie:el,fratele sau si tatal aveau aceeasi pasiune.A pus capac relatiei faptul ca el in loc sa vina cu mine la botezul surioarei mele a prferat sa se duca cu prietenii sai la ruleta Din partea mea iubirea murise,dar el cu toate ca ma iubea enorm nu a fost in stare sa renunte la jocuri.:(
La cateva luni bune dupa despartire am cunoscut un baiat deosebit.Genul de baiat care se gasete cam rar in ziua de azi.Dupa un timp am ajuns si la capitolul relatii intime si am fos surprinsa sa aflu ca si eu sunt capabila de a avea marele O Abia atunci am realizat ca potrivirea sexuala are o mare importanta. Cu primul meu prieten ma simteam neimplinita ,dar el,actualul este tot ce mi-am dorit,si nu numai din privinta sexului,ci pe toate planurile.
Acum,din p.d.v al celor care sustin ca ar trebui sa ne maritam virgine,eu as fi trebui sa ma marit cu primul(da,baiatul vroia sa se insoare cu mine) dar cu implinirea mea cum ramane????eu nu am voie sa ma simt ok pe toate planurile?Actualul meu iubit nu a fost nici el virgin si nu am de ce sa-i reprosez asta.Si nici el mie.Ce importanta are ce a fost inainte de a ne cunoaste?Daca amandoi ne potrivim dint toate privintele,ce mai conteaza ce a fost?Traim din trecut sau in prezent si viitor?
Ceea ce am vrut eu sa zic din toat povestea asta este ca daca nu te simti implinta langa o persoana apar frustrari,apar semne de intrebare,apar diverse temeri.Sa presupunem ca ma maritam cu primul si ma pastram pt noaptea nuntii.iar in urmatorii ani in pat ar fi fost situatia asta,cum ar fi decurs casnicia noastra?De ce noi ca femei sa fim blamate pt ca vrem sa fim fericite pe toate planurile?Nu imi pasa ca se spune ca este bine sa te mariti virgina,pt ca am inteles cat conteaza potrivirea in pat.Acum sa ne punem o intrebare:cate din femeile maritatea virgine au avut norocul ca sotul sa le impineasca pe toate planurile?Si mai ales cate din acestea au curajul sa recunoasca ca poate ar fi trebuit sa se gandeasca de 2 ori inainte de a face pasul cel mare?E simplu sa sustii ce e bine sa te mariti vrgina si ca acest lucru iti va aduce un + in casnicie,dar putem noi stii ce este cu adevarat in sufletul respectivelor?O viata avem,de ce sa nu facem tot ceea ce ne sta in putinta ca sa fim fericte asa cum ne dorim?
|
deea_20 Postat pe 17 Aprilie 2009 09:55
|
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 00:06:02
Buna,
am sa fiu direct: Sunt baiat. am 22 de ani. unul din principiile mele este urmatorul: intentionez sa nu imi incep viata sexuala (deci, sunt virgin) pana la casatorie !
iata cateva dintre argumentele mele:
1. e modul meu de a fi diferit de ceilalti. unul din ele.
2. astfel, vreau sa cred ca o sa-i dovedesc partenerei (viitoarei sotii), in modul cel mai natural, respectul fata de ea. consider ca -totusi- este un lucru rar care nu stiu cati il mai pot tine si oferii pana la momentul casatoriei.
3. astfel, ea nu o sa aiba motive de gelozie rezultate din faptul ca nu a avut ocazia sa fie prima d.p.d.v. sexual, in viata mea.
4. tot astfel, evit astfel discordiile care ar putea reiesii, pe parcursul casniciei, din faptul existentei unor pateneri sexuali anteriori.. problema care distruge, de multe ori, casnicii care initial pareau de nedespartit (cunosc personal astfel de cazuri, si poate si voi, la fel).
alte argumente care o sa vi le spun pe parcurs (momentan nu vreau sa aglomerez tema prea mult).
Personal, ma simt bine, desi nu e prea usor sa te mentii sa rezisti in conditiile actuale. insa, cu toata modestia, sunt constient ca am o vointa de fier si pot razbii aproape orice, chiar si castitatea pama la casatorie.
Insa -de aceea a deschis topicul- as dorii sa stiu:
1 in principiu, cam in ce masura mai apreciaza o fata (maturã)asa ceva.
2.datorita conjuncturii - studiul imi ocupa destul de mult timp (de fapt e pasiunea mea principala), faptul ca nu agreez relatii partenere imature, etc - de aproape 8 luni nu mai am o prietena, si oarecum incep sa simt putin o frica de apropiere fizica faþã de o fata.. ar putea sa ma afecteze in plan afectiv? sa imi creeze blocaje pe mai incolo ?
3. cat de mult conteaza experienta in practica sexului ? adica, daca eu nu am experienta -desi, de regula, invat neobisnuit de repede orice!- in domeniul sexului, as putea avea probleme ?
alte intrebari, pe parcurs..
Exprmati-va parerea, motivat..
"Impusca-te si gata impusca-te"
|
priest Postat pe 17 Aprilie 2009 10:07
|
De la: ioanao2, la data 2009-04-17 06:47:27De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 21:25:43De la: deea_20, la data 2009-04-16 17:37:24Un exemplu in care femeia nu este egala cu barbatul
Sunt de acord cu dumneavoastra. Poate mai putin partea ca unui barbat nu i se cere asa ceva. In sensul ca:
1. pentru mine personal (si mai cunosc cazuri) ar reprezenta o satisfactie in plus d.p.d.v. psihic sa stiu ca partenerul meu are acelasi crez ca si mine in ceea ce priveste respectul pentru viitoarea partenera si asumarea acestei "poveri" pentru a cauta si gasi persoana potrivita.
2. stiu sigur ca si nerespectarea virginitatii la barbat este condamnata daca nu de oamenii care condamna nerespectarea virginatii la fete, cel putin de catre ortodoxie si cei care o reprezinta.
Ca intr-adevar virginitatea pana la casatorie la baieti nu este atat de importanta ca si la fete ramane discutabil, in sensul ca din cazurile pe care le cunosc, nevestele respective au trecut cu vederea peste acest detaliu in cazul in care a fost aceasta problema, repet asta neinsemnand ca poate ar fi fost ceva mai fericite daca aceasta problema nu ar fi existat. Probabil ca pana la urma barbatul are un orgoliu cu mult mai mare decat femeia si pentru el conteaza mai mult ca ea sa fie virgina decat pentru ea ca el sa fie virgin. Aici trebuie sa precizez ca ma refer la barbatii cu un astfel de orgoliu.
Personal si mie mi se pare deosebit acest tip de barbat. Masculinitatea lui consta in primul rand in caracter, unul puternic si in valori morale la fel de puternice, cum ar fi onoarea, prietenia, sinceritatea. Un barbat care sa spuna lucrurilor pe nume si care in primul rand sa nu se minta pe el insusi si sa se amageasca ca lucrurile se vor imbunatati.
Bineinteles ca valorile morale enuntate mai sus le poate avea si o femeie si chiar este de dorit, dar ceea ce cred ca ii diferentiaza este faptul ca barbatul are poate ceva mai multa tenacitate, mai multa forta, ca doar e barbat :).
Poate ca descrierea de mai sus este una superficiala, insa nu am vrut sa conturez decat in linii mari de ce sunt de acord cu ceea ce ati scris mai sus.
Din pacate insa in ziua de azi nu se mai prea "fabrica" astfel de barbati, cum nu prea mai sunt nici astfel de femei :(. Taria de caracter si valorile morale sunt aruncate la cosul de gunoi si la acest capitol traiasca mass-media, internetul si tot ce tine de ele. Nu zic Doamne fereste! ca nu sunt si lucruri bune in ele, insa per total au puterea de a influenta negativ in n moduri mintile tinere ale copiilor. Bineinteles ca daca acestia ar fi invatati de acasa cum sa-si pastreze integritatea morala si sufleteasca poate lucrurile ar fi altfel, dar parintii sunt si ei ocupati, bunicii obositi si uite asa copilul este influentat de catre efectul de turma si ajunge sa fie de acord cu niste lucruri pe care nu le stie si nici nu le intelege, dar pentru care se bate cu pumnii in piept ca sunt adevarate, ca sa nu mai vorbesc de cei care nu au avut o copilarie asa de fericita si deci si restul vietii au diverse probleme. De altfel pot sa pun pariu cu dumneavoastra ca peste 50% (si nu am scris un procent mai mare ca sa nu fiu rea) din oamenii care au scris pe acest topic nu au nici cea mai mica idee ce e dragostea, ce e sexul si ce e viata in genere (desigur ca in nici un caz nu doresc sa ma dau mare si sa afirm ca eu stiu, insa tot citind diverse mesaje postate pe acest forum, am ajuns la concluzia ca mai trebuie sa mai intervin putin, macar pentru a arata celor mai mici care cauta raspunsuri la diverse intrebari legate de aceste teme si o alta fata a lucrurilor). Argumentele lor de cele mai multe ori nu exista, in schimb se grabesc una, doua cu diverse atacuri si jigniri fata de oamenii care nu sunt de acord cu ei, ceea ce mi se pare mizerabil. Dar asta nu se intampla de acum, ci de cand e lumea si va fi asa pana la sfarsitul ei. Problema mare care insa o vad (si care nu ar trebui sa fie o problema) si pe care au remarcat-o de asemenea si altii este faptul ca nu mai suntem pe "vremea bunicii" asta insemnand faptul ca d.p.d.v. al relatiilor sociale in ultimii 100 de ani societatea noastra s-a schimbat deosebit de mult.
Femeile au devenit egale in drepturi cu barbatii si acest lucru mi se pare minunat si ar fi fost minunat daca nu ar fi fost din anumite puncte de vedere prost intelese. Drept pentru care in ziua de azi psihologii remarca clar o tendinta din ce in ce mai mare a femeilor spre masculinizare si a barbatilor spre efeminizare si impotenta. Si aceasta este deosebit de trist. Nu spun ca e neaparat numai vina faptului ca a fost inteles prost conceptul de egalitate in drepturi si ca alimentatia, faptul ca ne-am inmultit excesiv de mult nu-si au si ele partea lor de vina, insa promovarea ideii ca femeia face absolut orice face si barbatul mi se pare mai mult decat evidenta ca duce spre masculinizarea femeii. Automat femeia realizand lucruri tipic masculine se masculinizeaza intr-un anume fel. Ca mereu exista parghii cu care ea poate echilibra acest lucru astfel incat sa-si pastreze totusi feminitatea cat de cat nu am nici o indoiala, insa doza respectiva de masculinitate ramane. Acum intrebarea care apare este care este punctul in care se depaseste acest prag si putem spune ca o femeie a devenit prea masculina? Personal cred ca atata timp cat femeia isi pastreaza la nivel psihic o doza de slabiciune (nu zic ca ea chiar trebuie sa o aiba, dar macar cumva sa o simuleze sau sa joace un teatru veridic) astfel incat barbatul de langa ea sa simta acest lucru si el sa actioneze ca un mascul adevarat si sa-i ofere echilibrul si forta necesara acestei asa numite slabiciuni toate lucruri sunt super.
Revenind la tema virginitatii in cazul femeii in ziua de azi sunt de acord cu dumneavoastra. Oamenii au inteles, din acest punct de vedere, gresit ideea de libertate, de modernism. Asa numitele haremuri din pacate sunt la moda in ziua de azi :(. Ne cuplam si ne rascuplam unii pentru perioade mai mari de timp, altii pentru perioade mai mici. Daca e sa ma intrebati pe mine eu o vad ca pe o joaca. Toti se joaca. De-a relatia, de-a sexul, de-a dragostea. Unii se casatoresc dar tot se joaca (ar fi interesant sa observam ce s-ar face toti oamenii in cazul in care brusc nu ar mai exita metode de cotraceptie :)); ar deveni oare mai seriosi? mai constienti ca sexul nu e o joaca? ca placerea sexuala nu are nici pe departe atata importanta cat ii acorda cu totii in ziua de azi? sau nu va mai avea atata importanta in momentul in care ala micu incepe iar sa tipe ca ii e foame). Pana la urma totul tine de seriozitate si onestitate. Dar cum in ziua de azi superficialitatea este in floare, cum va asteptati sa inteleaga cineva cand va referiti la faptul ca femeia este egala in drepturi cu barbatul, dar la capitolul virginitate lucrurile stau altfel? Probabil ca nu e doar vina superficialitatii, ci si a faptului ca nu mai exista repere masculine care sa demonstreze contrariul si anume ca acest lucru conteaza si ca pentru un barbat adevarat e important ca viitoarea lui nevasta sa fie virgina pentru simplul fapt ca in acest fel ii demonstreaza seriozitatea ei vizavi de ideea de dragoste, de familie, de viitorii copii. Ca viitoarea lui nevasta nu-si va invata fiicele sa faca sex cu mai multi tipi, ci le va explica de ce este importanta virginitatea, ca tine de respectul fata de persoana cu care vor fi, ca tine de respectul lor pentru dragoste, ca dragostea in sine este cel mai frumos lucru de pe acest pamant si trebuie respectat, mentinut si pastrat cu o grija deosebit de mare.
Si astfel am ajuns la ideea de baza a acestui forum si anume: este importanta virginitatea inainte de casatorie?
Eu zic ca da si am enuntat chiar in ultimele fraze de ce. Eu vad doua cai de a-mi combate statementul si anume:
1. Sa vina cineva si sa afirme ca sexul are legatura cu dragostea (cum de altfel au afirmat o gramada pe acest forum) si in acest caz as ruga persoana respectiva sa-mi aduca un caz concret pe care sa-l dezbatem si cu ajutorul caruia sa-mi demonstreze logic ca are dreptate (bineinteles ca in tot ce am scris mai sus sunt constienta de faptul ca ma pot insela). In cazul in care demonstratia persoanei respective este buna si m-a convis atunci imi voi retrage fraza de mai sus si voi fi de acord cu ideea ca sexul trebuie practicat si inainte de casatorie pentru a observa daca exista asa numita potriveala in pat.
2. Sa vina cineva si sa afirme ca este de acord cu mine, ca intr-adevar sexul nu are legatura cu dragostea, dar asta nu inseamna ca virginitatea este un lucru asa de important, in sensul ca ea nu are legatura cu ideea de pretuire si respect a viitorului partener, cu ideea de integritate a propriei persoane, ci ca e pur si simplu un ideal naiv si suna foarte frumos, dar nu are nimic concret si valid in el. Aceasta cale mi se pare ceva mai problematica pentru simplul fapt ca si eu sunt de parere ca e perceput ca fiind naiv si e adevarat faptul ca pana la urma conteaza virginitatea spirituala a omului, in sensul ca daca psihic fata sau baiatul respectiv sunt dornici de a trai o dragoste mare, e logic sa nu conteze faptul ca sunt virgini sau nu. Dar (si exista un mare dar) de obicei oamenii care nu mai sunt virgini din pacate renunta in a mai crede in dragoste (cu D mare ca sa zic asa). Ceva din puritatea si inocenta lui spirituala moare din pacate, in sensul ca nu mai spera cum sperau cand erau mici. Poate la unii moare cand inca mai sunt virgini fizic, poate la altii ramane si dupa ce nu mai sunt virgini, nu zic nu, insa toti sunt afectati intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin.In momentul in care omul respectiv isi incepe viata sexuala cu un partener/partenera cu care nu sunt siguri ca-si vor petrece restul zilelor, ei bine eu numesc asta joaca (poate sa fie mai serioasa sau mai putin serioasa, insa ramane o joaca) si din aceasta joaca omul respectiv nu poate trage decat concluzia ca in viata, asta e dragostea, o simpla joaca si nimic mai mult. Si iarasi din pacate de cele mai multe ori persoanele de sex feminin trag aceasta concluzie, deoarece ele tind sa se implice si emotional atunci cand fac dragost, spre deosebire de baieti care majoritatea au o tendinta mai mult rationala. Poate ca de aici apare diferenta de ce este asa de important pentru femei sa-si inceapa viata sexuala cu cel cu care urmeaza sa-si petreaca tot restul vietii. Pentru ca unei tipe care isi incepe viata sexuala cu un tip la care tine si de care apoi se desparte, poate ii va ramane in minte un amestec de idei de factura emotionala, dar si sexuala in acelasi timp, care nu i se vor elucida foarte bine in minte si va avea impresia ca este mai puternica, mai matura, ca data viitoare va sti sa-si aleaga partenerul mai bine pentru ca acum cunoaste si ce-i ala sexul. Din pacate insa data viitoare partenerul poate sa fie unul care sa o satisfaca sexual, dar sentimental mai putin, insa e greu sa renunti la placere asa ca mai sta nu stiu cat timp pana va cauta partea sentimentala in alta parte sau partenerul o satisface emotional vorbind, dar sexual mai putin si atunci ea fiind obisnuita cu o satisfactie mai mare d.p.d.v. sexual renunta la aceasta relatie pentru simplul fapt ca nu a stiut sa ii exprime respectivului nemultumirea ei si sa gaseasca impreuna o solutie. Si astfel tot cauta, tot cauta pana cand poate va invata sa comunice mai bine, insa s-ar putea sa fie prea obosita de atata cautat, sau va gasi pe cineva pentru care va fi deranjat faptul ca ea a tot cautat si sexual atata sau poate ca va gasi un tip cu un ogoliu mai mic, pentru care sa nu conteze exprienta ei sexuala si cu care sa poata comunica mai bine si emotional si sexual. Per total problema ramane la capitolul comunicare si este legata bineinteles si de dorinta omului de a tot cauta intr-un mod superficial si nesincer incepand cu nesinceritatea lui insusi/insasi. Pentru ca daca fata respectiva ar fi fost serioasa din start si ar fi constientizat faptul ca sexul ii poate distrage atentia in a realiza daca individul din fata ei este cel potrivit pentru ea, practic altfel i-ar fi fost destinul. Asa ca in concluzie parerea mea este ca virginitatea fizica conteaza (mai ales la femei) indiferent daca sexul are sau nu are legatura cu dragostea pentru simplul fapt ca femeile au o tendinta cu mult mai mare in a se implica si emotional in momentul in care isi incep viata sexuala si acest lucru apoi le poate face sa traga o concluzie gresita. Daca mama respectiva insa isi invata fiicele sa respecte acest lucru, spunandu-le ca barbatul care le va iubi cu adevarat va astepta sa se casatoreasca mai intai, le va explica totodata faptul ca acest poate fi un excelent test pentru iubirea baietilor care le plac.
Dupa cum bine se vede am scris mai mult la cel de-al doilea punct pentru ca am vrut sa-mi fac putin inteles punctul de vedere pentru care cred ca virginitatea fizica conteaza chiar daca dragostea nu are nimic de-a face cu sexul. Si anume pentru faptul ca sexul poate fi un drog foarte puternic care sa-ti distraga atentia deosebit de mult, mai ales pentru persoanele de sex feminin care au o tendinta mult mai mare de a avea ratiune afectata de catre emotii (si aici poate intra ideea de respect, seriozitate, ca fata respectiva nu se joaca cu asa ceva din aceste motive, integritate etc.) si in al doilea rand pentru faptul ca ea poate reprezenta un test bun de auto-cunoastere pentru eventual viitorii miri.
In cazul in care vreunul din cele doua puncte intereseaza pe cineva in sensul ca nu este de acord cu ele si are argumente solide in a le combate sunt mai mult decat incantata sa discutam pe marginea lor. Din acest punct de vedere probabil voi afla mai multe lucruri si cine stie? Poate chiar imi voi schimba parerea. Singurul lucru pe care doresc sa-l specific din start este ca nu voi putea dezbate una din temele de mai sus sau pe amandoua decat cu o singura persoana pe rand. Din pacate nu am deloc timpul necesar pentru a scrie pe forumuri si cum am mai repetat si cu alte ocazii, de fiecare data am sperat ca va fi ultima oara cand voi scrie (din diverse motive legate de lipsa de timp si de insasi faptul ca de multe ori mi se pare fara sens), insa acum ca m-am hotarat in a face acest lucru (datorita faptului, specificat de altfel si mai sus, legat strict de a arata unor eventuale persoane mai tinere ca majoritatea parerilor de pe acest forum sunt afisate in necunostinta de cauza sau sunt trase intr-un mod superficial si neconcludent si ca virginitatea fizica si spirtuala este unul dintre lucrurile lor cele mai de pret si care ii va face niste oameni mai buni din toate punctele de vedere in cazul in care o vor respecta si vor constientiza de ce anume respecta asa ceva) voi incerca sa-l duc pana la capat.
As dori sa inchei prin a-mi cere scuze fata de dumneavoastra pentru ultima parte a mesajului de mai sus care nu vi se adreseaza, insa pe masura ce am inceput sa scriu mi-am dat seama ca tot ce am de spus se leaga intr-un fel sau altul de fraza pe care ati scris-o :). Stiu ca e o intreaga poliloghie si poate nu o va citi nimeni, insa cand am scris-o nu am avut decat cele mai bune intentii, fara a incerca sa jignesc pe cineva sau sa ma dau eu mare cu ceva, ci pur si simplu m-am saturat probabil sa tot aud statement-uri aruncate in vant fara argumente solidei si care apoi intr-o buna zi pot afecta pe cineva mai tanar care cauta un ghid prin ale vietii.
Mai repet inca o data in cazul in care doresc mai multe persoane sa argumenteze unul din cele doua subiecte de mai sus, trebuie sa astepte, in sensul ca voi raspunde doar la una singura (si anume in ordinea in care au venit) pana cand ori eu ori persoana respectiva a pierdut respectiva demonstratie si de abia apoi (in cazul in care am castigat eu evident) voi putea raspunde urmatoarei persoane. Din punctul meu de vedere nu putem avea amandoua dreptate (cum s-ar zice "There can be only one! :p") si bineinteles si acest punct de vedere imi poate fi schimbat daca demonstratia respectiva va sta in picioare :).
In cazul in care nu va exista nimeni care sa atace unul din subiectele de mai sus sau poate pe amandoua, atunci nu-mi ramane decat concluzia ca statementul meu a fost unul bun si am castigat aceasta afirmatie prin simplul fapt ca nimeni nu i s-a opus. In acest caz toate persoanele tinere sau mai putin tinere care vor cauta un raspuns la tema acestui topic (in cazul in care va interesa pe cineva) il vor avea in "poliloghia" de mai sus. Altfel probabil mai mult ca sigur ca vor trebui sa mai citeasca ceva :).
:
sml-confused0006:
Sa se inteleaga clar , ca nu e corect spus, nici in L. Romana , " barbat virgin "sexual , nu are cum , nu exista asa ceva .;Virginitate inseamna ruperea unui sigiliu, ambalaj original, folosirea lucrului inaintea proprietarului, in cazul femeii ruperea himenului, care sexologii il considera tot un "sigiliu" ;- o femeie nu mai e virgina numai atunci cand are himenul rupt ,acest lucru se poate face si cu obiecte de plastic, la barbat nu are ce himen sa se rupa, asa ca "barbat virgin " impropriu spus ..E adevarat ca pentru o femeie,e o satisfactie in plus psihic,daca barbatul are un respect fata de viitoarea partenera [ sotie ] , prin fidelitatea lui, dar ea nu trebuie sa puna conditia, sau o piedica, cate femei a avut el inaintea ei.! si "povara " de care spui este ca el sa gaseasca o fecioara , si ea sa se pastreze pana la el tot fecioara .Eu nu vad ce sa fie aici discutabil! Femeile sunt egale cu barbatii dar d.p.d.v. al fostelor relatii barbatul are un avantaj . Mai fac multi gresala mare cand spun ca asa era pe "timpul bunicii "; -nu este adevarat, asa a fost atunci , asa este si acum .Adevarat , conceptiile despre relatii s-au mai schimbat in rau, pericolul este ca se va ajunge la comun adica nevasta pentru mai multi soti si invers .!Mai trebuie precizat ca sexul nu are legatura cu dragostea, sexul este un instinct cu care ne nastem, si-l cere corpul, iar dragostea e un sentiment .! In rest ai dreptate. Un PASTE fericit .
|
tinel Postat pe 17 Aprilie 2009 10:20
|
deea, nici macar la mine la tara nu se mai cere femeii sa fie virgina la nunta
oameni ca domn' mitica sunt niste ramasite indoctrinate, care, din pacate indoctrineaza si pe altii in loc sa-i lase sa-si traiasca viata...
nu vezi ca pentru el e mai important ca femeia sa aiba himenul intact, decat sa fie iubitoare, intelegatoare sau mai stiu eu cum? daca ultima femeie virgina de pe pamant ar fi una de-ar injura ca la usa cortului, ar bea si s-ar bate cu toata lumea, el pe aia ar lua-o
|
kitty_krieger Postat pe 17 Aprilie 2009 10:25
|
nea mitica, tie nu ti s-a rupt ata????
de te tot cramponezi ca nu exista "barbat virgin"
|
kitty_krieger Postat pe 17 Aprilie 2009 10:26
|
De la: coffeeta, la data 2009-04-17 07:09:38De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 15:48:06De la: coffeeta, la data 2009-04-16 14:41:48De la: deea_20, la data 2009-04-16 14:38:20Nea Mitica,te-am rugat sa dai un exemplu!Sau nu gasesti nimic?
bre nea mitica eu nu-s invidioasa pe nimeni....cat despre murdarit....nu crezi ca asta stiu doar eu?
dar ca de obicei vorbeste gura fara tine....unde dumnezeu nu da sa stii ca nici nu cere...era vb de mintea dumitale...
Coffeeta, si un copil stie , e un caracter al omului, atat timp cat razi sau critici sau jignesti o femeie care s-a maritat virgina si are un singur partener , se intelege ca ai invidie ca tu nu mai ai norocul asta , adica te-ai "murdarit" mai devreme decat trebuia, ; de ce te-ai grabit ?
|
tinel Postat pe 17 Aprilie 2009 10:33
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-17 10:26:50 nea mitica, tie nu ti s-a rupt ata????
de te tot cramponezi ca nu exista "barbat virgin"
Ata de care spui,nu are legatura cu "virginitatea barbatului", aia se rupe si prin onanie, sau vazut cazuri cand sa rupt si prin erectii repetate .
|
tinel Postat pe 17 Aprilie 2009 10:37
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-17 10:20:59De la: ioanao2, la data 2009-04-17 06:47:27De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-16 21:25:43De la: deea_20, la data 2009-04-16 17:37:24Un exemplu in care femeia nu este egala cu barbatul
:
sml-confused0006:
Sa se inteleaga clar , ca nu e corect spus, nici in L. Romana , " barbat virgin "sexual , nu are cum , nu exista asa ceva .;Virginitate inseamna ruperea unui sigiliu, ambalaj original, folosirea lucrului inaintea proprietarului, in cazul femeii ruperea himenului, care sexologii il considera tot un "sigiliu" ;- o femeie nu mai e virgina numai atunci cand are himenul rupt ,acest lucru se poate face si cu obiecte de plastic, la barbat nu are ce himen sa se rupa, asa ca "barbat virgin " impropriu spus ..E adevarat ca pentru o femeie,e o satisfactie in plus psihic,daca barbatul are un respect fata de viitoarea partenera [ sotie ] , prin fidelitatea lui, dar ea nu trebuie sa puna conditia, sau o piedica, cate femei a avut el inaintea ei.! si "povara " de care spui este ca el sa gaseasca o fecioara , si ea sa se pastreze pana la el tot fecioara .Eu nu vad ce sa fie aici discutabil! Femeile sunt egale cu barbatii dar d.p.d.v. al fostelor relatii barbatul are un avantaj . Mai fac multi gresala mare cand spun ca asa era pe "timpul bunicii "; -nu este adevarat, asa a fost atunci , asa este si acum .Adevarat , conceptiile despre relatii s-au mai schimbat in rau, pericolul este ca se va ajunge la comun adica nevasta pentru mai multi soti si invers .!Mai trebuie precizat ca sexul nu are legatura cu dragostea, sexul este un instinct cu care ne nastem, si-l cere corpul, iar dragostea e un sentiment .! In rest ai dreptate. Un PASTE fericit .
1. Bineinteles ca atunci cand am scris barbat virgin fizic vorbind, m-am referit la un barbat care sa nu mai fi avut alte partenere sexual vorbind;
2. In rest observ ca suntem de acord :).
|
ioanao2 Postat pe 17 Aprilie 2009 11:05
|
De la: deea_20, la data 2009-04-17 09:55:50Sexul are si nu are legatura cu dragostea!
Are legatura pt ca atunci cand 2 persoane se iubesc sexul devine parte din relatie.Cat de frumos este sa te daruiesti celui pe care il iubesti!
Nu are legatura cu dragostea-de ex. barbatul care se duce la o dama de companie-plateste pt sex-asta nu inseamna ca e iubire intre cei 2!
De ce sustin eu sus si tare ca nu este bine sa te mariti vigina si ca potrivirea sexuala are o importanta mare?Sa va spun povestea mea,pe scurt.Prima mea relatie care a durat aproape 4 ani :D .A fost dragoste la prima vedere intre noi,totul era superb,eram amandoi virginei.Se purta foarte frumos cu mine,mi-a demonstrat ca ma merita si dupa un an si ceva de relatie am facut marele pas Putina durere,1-2 picaturi de sange si asta a fost toata treaba.In urmatorii ani eu habar n-aveam ce inseamna sa te simti bine in pat.Cu toate ca am discutat despre asta nimic nu s-a schimbat.Prietenele mele imi spuneau ce bine se simt cu iubitii lor,etc,etc....Iar eu nu intelegeam cum vine treaba asta.In fine....Apoi baiatul meu a s-a apucat de jocuri de noroc,am facut absolut tot ce era posibil omeneste sa-l fac sa se lase de prostii,i-am adus argumente solide si i-am demonstrat ca nu e bine ce face si degeaba.Asa ca l-am parasit.Nu vroiam sa ajung ca mama lui,sa stau singura acasa intimp ce el era plecat la "joace".Din pacate traba cu jocurile era trasatura de familie:el,fratele sau si tatal aveau aceeasi pasiune.A pus capac relatiei faptul ca el in loc sa vina cu mine la botezul surioarei mele a prferat sa se duca cu prietenii sai la ruleta Din partea mea iubirea murise,dar el cu toate ca ma iubea enorm nu a fost in stare sa renunte la jocuri.:(
La cateva luni bune dupa despartire am cunoscut un baiat deosebit.Genul de baiat care se gasete cam rar in ziua de azi.Dupa un timp am ajuns si la capitolul relatii intime si am fos surprinsa sa aflu ca si eu sunt capabila de a avea marele O Abia atunci am realizat ca potrivirea sexuala are o mare importanta. Cu primul meu prieten ma simteam neimplinita ,dar el,actualul este tot ce mi-am dorit,si nu numai din privinta sexului,ci pe toate planurile.
Acum,din p.d.v al celor care sustin ca ar trebui sa ne maritam virgine,eu as fi trebui sa ma marit cu primul(da,baiatul vroia sa se insoare cu mine) dar cu implinirea mea cum ramane????eu nu am voie sa ma simt ok pe toate planurile?Actualul meu iubit nu a fost nici el virgin si nu am de ce sa-i reprosez asta.Si nici el mie.Ce importanta are ce a fost inainte de a ne cunoaste?Daca amandoi ne potrivim dint toate privintele,ce mai conteaza ce a fost?Traim din trecut sau in prezent si viitor?
Ceea ce am vrut eu sa zic din toat povestea asta este ca daca nu te simti implinta langa o persoana apar frustrari,apar semne de intrebare,apar diverse temeri.Sa presupunem ca ma maritam cu primul si ma pastram pt noaptea nuntii.iar in urmatorii ani in pat ar fi fost situatia asta,cum ar fi decurs casnicia noastra?De ce noi ca femei sa fim blamate pt ca vrem sa fim fericite pe toate planurile?Nu imi pasa ca se spune ca este bine sa te mariti virgina,pt ca am inteles cat conteaza potrivirea in pat.Acum sa ne punem o intrebare:cate din femeile maritatea virgine au avut norocul ca sotul sa le impineasca pe toate planurile?Si mai ales cate din acestea au curajul sa recunoasca ca poate ar fi trebuit sa se gandeasca de 2 ori inainte de a face pasul cel mare?E simplu sa sustii ce e bine sa te mariti vrgina si ca acest lucru iti va aduce un + in casnicie,dar putem noi stii ce este cu adevarat in sufletul respectivelor?O viata avem,de ce sa nu facem tot ceea ce ne sta in putinta ca sa fim fericte asa cum ne dorim?
Salutare Deea!
Da-mi voie in primul rand sa-ti multumesc ca ai avut rabdarea necesara sa citesti ce am scris si mai apoi puterea de a scrie tot ce ai scris mai sus pentru ca mi se par lucruri sincere, reale si care se pot intampla oricui si care nu pot fi povestite asa de usor (pentru mine cel putin ar fi greu) si mai ales sa te felicit pentru ca in sfarsit ai gasit persoana potrivita tie!
Trecand acum la subiect, observ ca trebuie sa vorbim despre prima cale pe care am enuntat-o din cele doua si anume sa dezbatem ideea daca dragostea are legatura sau nu cu sexul discutand pe marginea experietei traita de catre tine pentru ca mi se pare o experienta reala si tu imi pari o persoana profunda, care se implica in relatiile ei trup si suflet asa ca sa incepem :).
1. Daca baiatul tau din prima relatie nu avea viciul jocurilor de noroc oare erati si azi impreuna? (Incerc aici sa inteleg daca aceasta era singura problema intre voi)
2. Mie dragostea mi se pare cel mai profund sentiment de pe pamant si datorita ei oamenii se pot schimba la 360 de grade (am vazut criminali transformati in papusi datorita acestui sentiment, cu ochii mei) in acest caz te intreb: daca dragostea voastra a fost atat de puternica, el de ce a ales totusi altceva (respectiv jocurile de noroc)?
3. In cazul in care dragostea voastra ar fi invins rezultand faptul ca el te-a ales pe tine si nu jocurile de noroc si voi astazi erati inca impreuna (sa presupunem ca acest lucru era singurul care v-ar fi despartit) tu crezi ca nu ai fi atins inca marele O?
Astept raspunsurile tale la cele 3 intrebari de mai sus. Ca si o incheiere sa-ti raspund si eu la intrebarile tale si data viitoare as avea marea rugaminte, daca e posibil bineinteles, in cazul in care mai ai intrebari sa le numerotezi pentru a le observa si eu mai bine.
1. In cazul in care te-ai fi maritat cu primul si totul mergea bine intre voi parerea mea este ca ar fi mers bine si la acest capitol. Neimplinirea ta pe plan sexual trebuia pur si simplu discutata cu el si rezolvata impreuna in n si 1 moduri (daca tinem cont ca dragostea sparge orice bariere bineinteles). Bineinteles ca trebuie tinut cont de ea si sunt absolut convinsa ca si pentru el ar fi fost foarte important sa fie rezolvata daca ai spus ca te iubea asa de mult.
2. Din punctul meu de vedere cred ca ideal ar fi ca sa nu fie important ce a fost inainte de a va cunoaste, insa in realitate din pacate, de cele mai multe ori nu este asa. Omul este o fiinta slaba si pentru multi dintre noi are importanta probabil datorita anumitor sentimente de gelozie care nici ele nu apar imediat intotdeauna, iar pentru un barbat cu un orgoliu bine definit si un caracter puternic, care intelege bine notiunea de familie, cum a spus si dl Mitica are o foarte mare importanta. E bine ca oamenii sa traiasca in prezent cum ai zis si tu, insa problema e ca de multe ori trecutul ii afecteaza. Sunt ca niste CD-uri care o data scrise nu mai pot fi rescrise 100% din pacate, din ce am vazut eu cel putin. Raman diverse indoieli, semne de intrebare, termene de comparatie care pot fi mai mari sau mai mici insa adunate pot face foarte mult rau asa cum de altfel ai zis si tu. Numai ca tu te refereai in cazul in care nu exista o implinire sexuala in cazul tau, iar eu ma refeream la cazul in care exista un trecut sexual pentru unul sau ambii parteneri. In cazul in care voi ati rescris totul 100% mi se pare super si va doresc sa raman asa si peste 40 de ani!
3. Cat despre intrebarea referitoare la femeile casatorite care nu recunosc ca sunt nemultumite pe plan sexual e destul de vorbit pe tema ei. Eu le vad in doua categorii la prima vedere cel putin: i) cele care au fost multumite candva si apoi de-a lungul timpului nu au mai avut aceasta multumire si aici stiintific s-a dovedit ca acest lucru se leaga strict de rutina casniciei (se pare ca orgasmul sta in creierul femeii si cand acesta nu mai are anumiti stimuli, se plafoneaza intre ghilimele si dispare si asa numitul O; dovada ca in momentul in care femeia schimba partenerul cu care s-a plictisit cu unul nou automat se pare ca de cele mai multe ori apare acel O nu pt ca respectivul ar fi nu stiu ce armasar ci pentru simplul fapt ca ea a facut un lucru diferit, uneori chiar interzis (si au observat ca e si mai intens!!!) in momentul in care ea inseala).
ii) cele care nu l-au avut niciodata si atunci nu au termene de comparatie; in cazul acesta totusi banuiesc ca au un anume termen de comparatie de la care sa plece si anume stiu cum e autosatisfacerea si pot compara cu ceea ce simt cand fac dragoste; daca nu e nici macar atata implinire ca la autosatisfacere sau macar ceva care sa duca spre ceva asemanator banuiesc ca isi dau seama ca ceva e in neregula; in acest caz eu te intreb pe tine urmatorul lucru: cate din ele discuta face to face cu sotul despre acest lucru? Nu de alta, dar eu chiar am incercat sa abordez acest subiect cu tipe care ii spuneau lui Coman ca s-au casatorit virgine si apoi si-au dat seama de aceasta neimplinire pe plan sexual si le-am intrebat daca au discutat cu partenerii lor despre acest lucru. Doresti sa stii ce mi-au raspuns? Ei bine nu mi-au raspuns. Daca cunosti vreun caz in care s-a incercat marea cu sarea si femeia a ramas nesatisfacuta te rog sa-l aduci in discutie.
Ca o concluzie mi se pare total gresit sa fie blamate femeile casatorite pentru ca vor sa fie implinite si din punct de vedere sexual, dar intrebarea mea ramane aceeasi. Ele ce fac pentru a schimba acest lucru? Pentru ca din ce vad eu de cele mai multe ori omul schimba partenerul/partenera pentru ca e mai usor, nu? Problema bineinteles ca nu e la ea/el sau nu trebuie rezolvata impreuna, ci e altceva, bla, bla, bla.
Sunt de acord cu tine cand ai scris faptul ca femeia ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a face pasul. Da, trebuie sa se gandeasca. Trebuie sa se gandeasca chiar foarte bine si sa aiba niste puncte de reper clare si asta fara sa faca sex (acest lucru mi se pare inutil si chiar foarte daunator, cum am mai zis), dar revenim la tema pe care o dezbatem si pentru a-ti demonstra acest lucru e nevoie sa-mi raspunzi la cele 3 intrebari pe care ti le-am pus mai sus.
Un Paste cu multa mancare si voie buna,
Ioana
P.S. Abia la previzualizare am remarcat primele fraze ale tale. Un raspuns pentru ele:
Eu am enuntat ca sexul nu are legatura cu dragostea, in sensul in care nu datorita lui iubesti persoana pe care o iubesti si nici macar nu te influenteaza in luarea acestei decizi sau nu ar trebui sa se intample acest lucru daca vorbim despre o persoana care iubeste bineinteles. Si raman la afirmatia mea pana cand eventual tu sau altcineva imi va demonstra logic contrariul. Ideea e ca sexul nu influenteaza dragostea, cam la acest lucru m-am referit atunci cand am zis ca sexul nu are legatura cu dragostea.
Ca atunci cand este dragoste exista si sex este evident, deoarece el poate fi o metoda buna de comunicare intre cei doi parteneri (asta mi se pare si ideea si anume ca dragostea influenteaza sexul si cred ca daca toata lumea ar fi de acord cu aceasta idee atunci acest topic nu si-ar mai avea rostul), datorita lui apar copii etc. E normal ca atunci cand exista dragoste sa existe si sex si mi se pare normal ca acest lucru sa se petreaca intr-o casnicie pentru ca astfel mi se pare ca oamenii respectivi sunt seriosi si si-au asumat niste riscuri si sunt gata sa faca orice in numele dragostei pentru ca relatia respectiva sa mearga cu bune si rele si nu se joaca de-a relatia.
Acum ca am facut precizarea de mai sus sper sa te fi lamurit cu respectiva afirmatie.
|
ioanao2 Postat pe 17 Aprilie 2009 12:22
|
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-17 10:25:54deea, nici macar la mine la tara nu se mai cere femeii sa fie virgina la nunta
oameni ca domn' mitica sunt niste ramasite indoctrinate, care, din pacate indoctrineaza si pe altii in loc sa-i lase sa-si traiasca viata...
nu vezi ca pentru el e mai important ca femeia sa aiba himenul intact, decat sa fie iubitoare, intelegatoare sau mai stiu eu cum? daca ultima femeie virgina de pe pamant ar fi una de-ar injura ca la usa cortului, ar bea si s-ar bate cu toata lumea, el pe aia ar lua-o :
sml-tongue0023: Ai dreptate ca nici la tara nu mai gasesti femei virgine , ca [ din pacate si "bolovani' de barbati sunt destui ] si nu ai fost atenta , ca nu am spus "la nunta '' ca aia ar fi idealul pe care putine fete il ating , am spus ca pentru cinstea partenerei, important este ca barbatul care a deflorato sa fie unicul,singurul si tot el si prieten si amant si sot , nu conteaza cand s-a intamplat.! Am mai spus ca aceste lucruri , nu sunt de pe vremea nu stiu cui, ele sunt de cand a inceput prima relatie pe pamant , si acum sunt la fel .Conteaza ca femeia sa fie iubitoare , intelegatoare, dar daca nu a fost fecioara in fata lui, este ca o paine fara o felie, ca o prajitura muscata din ea ! Da, daca daca ultima virgina de pe pamant ar fii cum spui, pe ea as lua-o . Eu nu folosesc nevasta de la second hand , mai bine la manastire
|
tinel Postat pe 17 Aprilie 2009 14:31
|
qued erat demonstratum
|
kitty_krieger Postat pe 17 Aprilie 2009 14:34
|