Mai multe
De la: bruneta_1019, la data 2009-04-21 15:16:03Exista dragoste atunci la inceput zicem noi dar e posibil sa fie doar o atractie fizica puternica si mai ales intelegerea dintre cei doi parteneri pe urma cu timpul daca faci greseala de a te casataori cu acea persoana ai sa vezi ca nu este chiar atat de frumos ca la inceput . Eu cred ca nu conteaza la ce varsta iti gasesti iubirea adevarata important este sa iti dai seama de acest lucru. Sunt de acord cu tine! Si cand mai exista si sex intr-o astfel de relatie foarte multi au tendinta de a confunda o astfel de relatie cu dragoste!!! De aceea am atras si eu atentia ca sexul trebuie facut dupa ce esti sigur de iubirea respectiav si daca esti sigur de ea, de ce sa nu te casatoresti inainte in cazul in care nunta are semnificatia de seriozitate 100% ? |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 15:45 |
||
|---|---|---|
De la: Kathara, la data 2009-04-21 15:30:37Sincer, acorzi o importanta prea mare sexului. Este o functie biologica, un impuls biologic. E adevarat ca trebuie sa ne ridicam asupra lor, dar si asta are limite. De acord in privinta faptului ca sexul este o functie biologica, un impuls biologic. In felul acesta ai aprobat faptul ca sexul nu are influenta asupra dragostei si ma bucur ca ai ajuns la aceasta concluzie. De acord si asupra faptului ca fetele mici trebuie invatate ca un barbat trebuie sa le iubeasca pentru mintea lor, nu pentru ce au intre picioare (chiar suuuuuuuuuper de acord) si eu as adauga pentru sufletul lor (in conceptia crestin ortodoxa sufletul e minte + simtire). care ma rog include si mintea. De acord si la partea ca o viata este facuta din experiente bune si rele, insa din asta trebuie sa inteleg ca e ok sa le zici ca sexul e ok sa-l faca cu persoane nepotrivite sau de care nu sunt sigure? Da, o femeie nu trebuie valorizata pentru himenul ei si mi s-ar parea un total bullshit sa fie asa, dar asta inseamna ca e ok sa faca sex cu un tip nepotrivit pentru ea sau de care nu e sigura??? Cred ca in primul rand ei si-ar face un rau de neiertat. Daca ai vreun argument solid against te ascult. |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 15:54 |
||
| Pentru ca de multe ori un barbat iti poate lua mintile pana ajunge la ceea ce isi doreste pe urma nu ii mai place dar daca ii place cum faci sex crede-ma ca va continua relatia (insa nu stiu daca pana la casatorie ) asa ca atentie mare | ||
|
|
||
|
kudibruneta Postat pe 21 Aprilie 2009 15:59 |
||
|
Nu prea ai de unde sti ca este un tip nepotrivit pentru tine decat atunci cand se termina povestea. Iar fetele in general fac sex cu tipi pe care-i considera potriviti, chit ca nu au de gand sa se marite cu el. Cand ai 18 ani, nu te gandesti la mariaj, dar asta nu inseamna ca nu tii la partenerul tau sau ca nu trebuie sa faci sex cu el. Iar legatura dintre sex si dragoste ... poti face sex fara sa fii indragostita, dar nu si invers. |
||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 16:00 |
||
De la: Kathara, la data 2009-04-21 16:00:36Nu prea ai de unde sti ca este un tip nepotrivit pentru tine decat atunci cand se termina povestea. Iar fetele in general fac sex cu tipi pe care-i considera potriviti, chit ca nu au de gand sa se marite cu el. Cand ai 18 ani, nu te gandesti la mariaj, dar asta nu inseamna ca nu tii la partenerul tau sau ca nu trebuie sa faci sex cu el. Asta asa este dar sunt persoane care pun prea mult suflet in ceea ce priveste relatia sexuala cu partenerul respectiv si considera ca face dragoste chiar daca celalalt spune (" e..... ma culc si eu cu ea si gata" ) |
||
|
kudibruneta Postat pe 21 Aprilie 2009 16:09 |
||
| Nepoate... incearca sa iti incepi viatza sexuala cat de repede. gandestete ca partenera ta va avea nevoie de ceva experientza. ii va trebui un baiat sa o satisafaca. si sexul conteaza foarte mult intro relatie. deci...sa nu iti fie frica de pasarica ca nu musca!!! :))) take care! | ||
|
Pablo_Escobar Postat pe 21 Aprilie 2009 16:11 |
||
De la: bruneta_1019, la data 2009-04-21 15:59:53 Pentru ca de multe ori un barbat iti poate lua mintile pana ajunge la ceea ce isi doreste pe urma nu ii mai place dar daca ii place cum faci sex crede-ma ca va continua relatia (insa nu stiu daca pana la casatorie ) asa ca atentie mare Ca un barbat iti poate lua mintile pana ajunge la ceea ce isi doreste sunt de acord cu tine, insa asta inseamna ca trebuie lasat sa faca asa ceva??? Daca ii place cum fac sex, va continua relatia? Adica cum, el ma va aprecia pentru cum fac sex si de aceea mai sta cu mine? Pai in acest caz a fost vreodata vorba despre dragoste??? El trebuie sa ma iubeasca nu pentru cum fac sex ci pentru partea sufleteasca din mine ( = minte + simtire). Si daca aceasta dragoste este mare atunci si sexul presupun ca va fi super :). Fa-ma sa inteleg cum vine faza ca un barbat iubeste o tipa pentru cum face sex? Mi se pare total irelevanta aceasta afirmatie atata timp cat nu ai demonstrat ca sexul influenteaza dragostea. |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 16:16 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-04-21 16:09:25De la: Kathhy, la data 2009-04-21 15:23:11A, fost virgina pana m-am casatorit, la 23 de ani si ceva... Si stiti ce-am rezolvat? Eu cred ca cineva care a trecut printr-o experienta urita in prima casatorie cu greu se va casatori a doua oara , cel mai bine este cand ai o relatie este sa nu depinzi de nimeni si de nimic iar iubire adevarata exista numai atunci cand cand cei doi parteneri au incredere unul in celalalt si au si viata personala nu numai cea de cuplu eu cred ca asta inseamna sa ai o relatie care te va face multumit /a |
||
|
kudibruneta Postat pe 21 Aprilie 2009 16:20 |
||
|
N-ai inteles. Nu te iubeste pentru ca faci sex bine, te iubeste pentru calitatile tale. Iar compatibilitatea sufleteasca nu garanteaza sexul bun. In primul rand e o chestie de compatibilitate anatomica, care, teoretic se poate regla in timp, dar cu ce pret? Pe urma, e chestie de experienta. Un barbat are orgasm de fiecare data cand face sex, o femeie nu numai ca nu are, dar poate fi si dureros pentru ea. Cum te-ai simti daca ai vedea barbatul pe care-l iubesti in extaz deasupra ta, in timp ce tie iti face rau? Cred ca l-ai iubi mai putin, te-ar cam durea indiferenta lui. |
||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 16:20 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-04-21 16:16:01De la: bruneta_1019, la data 2009-04-21 15:59:53 Pentru ca de multe ori un barbat iti poate lua mintile pana ajunge la ceea ce isi doreste pe urma nu ii mai place dar daca ii place cum faci sex crede-ma ca va continua relatia (insa nu stiu daca pana la casatorie ) asa ca atentie mare exact ai dreptate cu parte sufleteasca dar asta nu inseamna ca trebuie sa te iubeasca sa poata continua o relatie cu tine iar eu nu am zis" ca un barbat iubeste o tipa pentru cum face sex" doar ca ii face placere sa fie in compania unei femei frumoase si mai ales care sa-l satisfaca in pat iar cu sexul influenteaza dragostea eu zic ca este invers pt ca daca esti indragostit de pers respectiva atunci ai si alt apetit sexual |
||
|
kudibruneta Postat pe 21 Aprilie 2009 16:28 |
||
De la: dairaa, la data 2009-04-20 11:46:52 Tot c pot sa spun este k acest cliseu privind nush c "puritate" si oferirea acesteia unei singure persoane este ok doar strict teoretic, este un fel de ideal, o dorinta careia i se ofera un statut prea mare. Eu am avut un astfel de prieten si l-am iubit enorm insa cele mai mari probleme le-am intampinat in pat. Faptul k nu avea deloc experienta si-a pus amprenta f bine asupra lui. Si in final a fost motivu despartirii noastre ( am rezistat totusi 4 ani). Pt mine este f importanta aceasta latura a relatiei si dc nu m-as simti bine in relatiile intime cu partenerul meu, nu cred k relatia ar rezista, cel putin la inceputurile ei. Poate suna cam superficial dar iti garantez k cine sustine k nu ii pasa de sex si conteaza doar persoana si dc se iubesc, nu s-a simtit bine in pat pana in acel moment!!! Normal k e imp persoana de langa tine dar este la fel de imp si modul in care relationezi cu ea pe plan intim. Si inca ceva f imp, cand deja ai o anumita vrsta te blazezi cumva, simti k nu mai poti face anuminte chestii k ai trecut de "acea varsta". Ei bine la fel e si cu sexul. Sunt o gramada de experiente sexuale pe care le acumulezi cand esti tanar si simti nevoia sa experimentezi( nu zic k ai fi batran) dar chiar nu cred k acum ai fi dispus sa o faci in baia unui restaurant de lux pt k intervine simtul penibilului f mult. Si tocmai astea sunt exp. de care ai nevoie sa fi dezinhibat. Cand vine vb de sex, nu ar trebui sa existe nici un tabu, nu ar trebui sa existe rusine sau "nu ii spun asta k cine stie c crede". Cu cat ascunzi mai multe cu atat ajung frustrari mai tarziu si apoi nu sti de c urliii la el/ea pt k nu a aranjat servetelele corect la masa!! Salutare Dairaa, Banuiesc ca din mesajul de mai sus doresti sa sustii ideea ca sexul are influenta asupra dragostei si ca daca nu e sexul ok, atunci si dragostea se duce pe apa sambetei. Astfel ai pus pe tapet experienta prin care ai trecut tu, in care nu te-ai simtit satisfacuta sexual de fostul partener si atunci te-ai despartit de el desi ai marturisit faptul ca l-ai iubit enorm de mult. Doua intrebari am pentru tine pentru a intelege mai bine prin ce ai trecut: 1. In toti cei 4 ani ai relatiei voastre, in care l-ai iubit enorm si ai incercat sa functioneze aceasta relatie, ai incercat sa-i explici, sa-i dai indicii despre cum ti-ai dori tu sa fii satisfacuta? 2. El observand ca tu nu esti satisfacuta, cu iubirea lui foarte mare pentru tine, a incercat cu blandete si rabdare sa realizeze ce nu facea ok si sa se perfectioneze ca sa te vada cu adevarat satisfacuta si implicit fericita? Numai bine, Ioana P.S. Sunt de acord cu ideea ca atunci cand este vorba de sex nu ar trebui sa existe tabu, rusine etc. |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 16:32 |
||
De la: bruneta_1019, la data 2009-04-21 16:28:45De la: ioanao2, la data 2009-04-21 16:16:01De la: bruneta_1019, la data 2009-04-21 15:59:53 Pentru ca de multe ori un barbat iti poate lua mintile pana ajunge la ceea ce isi doreste pe urma nu ii mai place dar daca ii place cum faci sex crede-ma ca va continua relatia (insa nu stiu daca pana la casatorie ) asa ca atentie mare Ok, deci sa inteleg ca esti de acord ca sexul nu influenteaza dragostea, ci invers? In cazul acest I rest my case. |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 16:36 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-04-21 16:36:14De la: bruneta_1019, la data 2009-04-21 16:28:45De la: ioanao2, la data 2009-04-21 16:16:01De la: bruneta_1019, la data 2009-04-21 15:59:53 Pentru ca de multe ori un barbat iti poate lua mintile pana ajunge la ceea ce isi doreste pe urma nu ii mai place dar daca ii place cum faci sex crede-ma ca va continua relatia (insa nu stiu daca pana la casatorie ) asa ca atentie mare Eu sunt de acord din punctul meu de vedere dar nu uita ca sunt persoane si persoane care nu/au o experienta in domeniu iar parerile sunt impartite |
||
|
kudibruneta Postat pe 21 Aprilie 2009 16:44 |
||
De la: Kathara, la data 2009-04-21 16:20:26N-ai inteles. Nu te iubeste pentru ca faci sex bine, te iubeste pentru calitatile tale. Iar compatibilitatea sufleteasca nu garanteaza sexul bun. In primul rand e o chestie de compatibilitate anatomica, care, teoretic se poate regla in timp, dar cu ce pret? Pe urma, e chestie de experienta. Un barbat are orgasm de fiecare data cand face sex, o femeie nu numai ca nu are, dar poate fi si dureros pentru ea. Cum te-ai simti daca ai vedea barbatul pe care-l iubesti in extaz deasupra ta, in timp ce tie iti face rau? Cred ca l-ai iubi mai putin, te-ar cam durea indiferenta lui. 1. Ok, deci te iubeste pentru calitatile tale, de acord. 2. Compatibilitatea sufleteasca nu garanteaza sexul bun? Pentru aceasta imi dai urmatoarele argumente la care eu iti raspund bineinteles: i) compatibilitatea anatomica, vad ca recunosti si tu ca se poate regla in timp; zici cu ce pret? pai e simplu cu pretul dragostei; ii) un barbat are orgasm de fiecare data cand face sex, iar o femeie nu si poate fi si dureros pentru ea; de acord, in sensul ca la aceeasi concluzie au ajuns si oamenii de stiinta, dar de aici tu pui intrebarea cum ar fi daca el se simte bine si tu nu si daca il iubesti ii mai zici ca tu te simti naspa? Pai normal ca ii zici, ca doar daca te iubeste o sa inteleaga si normal ca e important pentru el ca si tu sa te simti bine, nu numai el, ca atunci dragostea ce inseamna? Sa fii egoist si sa te gandesti doar la tine? Ce dragoste mai e asta? Crezi ca daca nu ii zici ii faci vreun bine lui sau relatiei voastre??? M-ar durea indiferenta lui daca nu ar asculta ce am de zis si nu ar gasi o solutie cu mine, da, asta normal ca m-ar durea. Dar daca in viata de zi cu zi, cand relationam si trecem prin diverse situatii pana sa ajungem la sex si casatorie observ o astfel de indiferenta si un egoism din partea lui legat de alte lucruri logic ca imi pun intrebarea daca nu asa se va comporta si cand vom face sex, nu? Astept cu interes sa-mi raspunzi la intrebari. As avea o mica rugaminte la tine, in sensul daca mi le-ai putea numerota (raspunsurile) ca sa le observ mai bine, in cazul in care poti, iar pana atunci raman la ideea ca, compatibilitatea sufleteasca garanteaza un sex bun. |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 16:47 |
||
De la: bruneta_1019, la data 2009-04-21 16:44:35De la: ioanao2, la data 2009-04-21 16:36:14De la: bruneta_1019, la data 2009-04-21 16:28:45De la: ioanao2, la data 2009-04-21 16:16:01De la: bruneta_1019, la data 2009-04-21 15:59:53 Pentru ca de multe ori un barbat iti poate lua mintile pana ajunge la ceea ce isi doreste pe urma nu ii mai place dar daca ii place cum faci sex crede-ma ca va continua relatia (insa nu stiu daca pana la casatorie ) asa ca atentie mare In cazul acest le invit pe respectivele persoane sa-si dea cu parerea, asa cum le-am invitat si la pagina 75. |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 16:53 |
||
|
2. 1) Nu cu pretul dragostei, cu pretul multor nopti neplacut epentru tine. 2) Un barbat fara experienta si sa vrea si nu se poate abtine. Omul poate ca te iubeste sincer, dar in momentele alea - repet, el fiind virgin sau pe-acolo - asta nu conteaza. |
||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 16:54 |
||
De la: Kathara, la data 2009-04-21 16:54:112. 1) Nu cu pretul dragostei, cu pretul multor nopti neplacut epentru tine. 1. Noptile neplacute (desi nu stiu cat de neplacute sunt niste nopti atunci cand le petreci in compania persoanei iubite care ar face orice pentru tine sa te simti bine) pentru a descoperi o solutie la problema, nu vor fi petrecute pentru ca cei doi oameni se iubesc suficient de mult pentru a rezolva respectiva problema? Deci nu dragostea aici este cauza pentru aparitia acestor nopti? 2. Un barbat fara experienta si sa vrea si nu se poate abtine? Dar tu stiai ca exista solutii pentru asa ceva? Stiintific vorbind adica. S-au scris carti avand cazuri concrete si solutii concrete la ele, pentru rezolvarea acestei probleme care acum repet nu mai e o problema (pentru cei care vor sa o rezolve bineinteles). Si fara carti se poate rezolva si iar iti pot aduce pe tapet cazuri concrete daca doresti. P.S. Multumesc pentru faptul ca ti-ai numerotat argumentele! Repet daca ai cazuri concrete adu-le pe tapet, altfel pot vorbi si eu din teorie ca si tine si nu mi se pare relevant. |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 17:10 |
||
|
Uite, citeste caz concret cu sotia virgina chiar aici pe forum. 1. Dar de ce sa ai probleme cand poate sa fie totul sublim de la inceput? De ce sa nu o faci cu cineva experimentat care poate sa dureze mai mult de 20 de secunde (nu exagerez) si care-ti poate oferi orgasm de prima data? De ce trebuie sexul sa fie un sacrificiu? 2. vezi 1. De ce sa te legi la cap daca nu te doare? Chiar vrei sa faci sex dureros timp de 6 luni pana isi rezolva el problema? Chiar crezi ca nu o sa ai resentimente fata de el, in ciuda iubirii? |
||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 17:16 |
||
De la: Kathara, la data 2009-04-21 17:16:34Uite, citeste caz concret cu sotia virgina chiar aici pe forum. 1. Sa-mi zici si mie la ce pagina e cazul concret cu sotia virgina pe acest forum (saru-mana anticipat). 2. Raspunsul la intrebarea "Dar de e sa ai probleme..." e simplu, pentru ca iubesti persoana respectiva no matter what. Pentru ca sexul este un instinct biologic asa cum ai punctat si tu si nu influenteaza dragostea, ci dragostea influenteaza sexul si datorita ei ar trebui sa se ajunga de la 20 de secunde (cat zici tu ca ar sta un virgin) la muuuuult mai multe secunde. 3. vezi 2. Resentimente fata de el, in ciuda iubirii? Pai daca el isi da toata bunavointa si eu fac acelasi lucru si suntem in anul 2000 si, cand exista atatea cazuri concrete si materiale ajutatoare pentru rezolvarea problemei cum sa nu o putem rezolva? Si in cazul in care o rezolvam ce resentimente sa mai am fata de el, cand el a fost nonstop alaturi de mine? |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 17:28 |
||
sexul nu influenteaza dragostea se vede ca esti virgina si ca nu stii despre diferentele din acest punct de vedere intre femei si barbati si mai ales..... ca sexul, sau partea fizica cum vrei sa-i zici, e sarea si piperul unei relatii si daca partea asta nu mai merge, poti sa fii sigura ca si restul se va duce de rapa. Stiu ca tu ma vei contrazice, dar nu-ti doresc sa afli ca e asa pe pielea ta |
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Aprilie 2009 18:36 |
||
Ioanao2, nu stiu cum procedezi tu , dar eu intotdeauna am facut sex numai de placere, in nici un caz cu intentia de a procrea. Cand eram virgina, imi doream sa scap cat mai repede de aceasta povara, mai ales ca de pe la 12- 13 ani am avut nevoi sexuale si ,din pacate, la varsta aceea a trebuit sa mi le satisfac singura. Nu consider ca o femeie datoreaza virginitatea ei vreunui barbat si nici ca ar trebui sa se priveze de acest dar numit placere sexuala, pentru a astepta o iubire care poate veni sau nu! Asa zisa morala crestina nu ma intereseaza, pentru mine conteaza ce-mi doresc eu! Si nici nu fac efortul de a argumenta ceva vreodata, daca imi doresc ceva, asta este tot ce conteaza! (interesant este ca niciodata nu mi-am dorit sotul sau iubitul alteia...)
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 21 Aprilie 2009 19:15 |
||
Pentru mine nu exista decat un singur pacat pe lumea asta, dar acela ar trebui pedepsit cu moartea: IPOCRIZIA!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 21 Aprilie 2009 19:17 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-21 18:36:36sexul nu influenteaza dragostea Draga pisicuta_razboinica, Asa cum am scris si la pagina 75 si nu numai, mi se pare o bataie de joc din partea oamenilor care nu au argumente solide impotriva ideii de virginitate inainte de casatorie care se poate lega de ideea ca sexul nu influenteaza dragostea sau de a doua idee enuntata la pagina 75, indiferent daca discutam teorie sau cazuri concrete. Am urmarit de-a lungul timpului pe acest topic atatea afirmatii pline de bravura impotriva ideii ca sexul nu influenteaza dragostea si stii ce aveau in spate? Nimic! Oamenii respectivi nu venisera cu nici un argument solid si au dat dovada doar de superficialitate si atunci cum sa nu ma gandesc ca astfel de afirmatii din partea lor nu pot sa faca decat rau cuiva tanar care le citeste si le ia pe bune? Daca nu vine nimeni sa intrebe domnle dar care e logica in toata ideea ta, atunci afirmatia respectiva desi e gresita, poate fi luata de buna. Bineinteles ca respectiva afirmatie poate fi buna, dar fara demonstratie nu putem sti niciodata, nu? Tu poti sa-ti dai seama? Ca e una nu pot. Tu aici (cand spui ca daca sexul nu merge totul se duce de rapa) vorbesti despre un caz concret? Daca da, trebuie sa-l aduci pe tapet, altfel chiar nu am cum sa te contrazic sau sa te aprob. Cristos a inviat! Ioana P.S. Chiar afirmatia daca sexul nu merge totul se duce de rapa mi se pare un pic cam suspecta si o sa-ti marturisesc de ce. Banuiesc ca ai plecat de la presupunerea ca exista dragoste, iar daca exista dragoste te intreb eu cum de nu merge sexul? |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 20:05 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-21 18:36:36sexul nu influenteaza dragostea Pisicuta razboinica , mi-a placut, sexul nu influenteaza dragostea, asa este , si are un rol foarte important in relatie .
|
||
|
tinel Postat pe 21 Aprilie 2009 20:31 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-21 19:15:30Ioanao2, nu stiu cum procedezi tu , dar eu intotdeauna am facut sex numai de placere, in nici un caz cu intentia de a procrea. Cand eram virgina, imi doream sa scap cat mai repede de aceasta povara, mai ales ca de pe la 12- 13 ani am avut nevoi sexuale si ,din pacate, la varsta aceea a trebuit sa mi le satisfac singura. Nu consider ca o femeie datoreaza virginitatea ei vreunui barbat si nici ca ar trebui sa se priveze de acest dar numit placere sexuala, pentru a astepta o iubire care poate veni sau nu! Asa zisa morala crestina nu ma intereseaza, pentru mine conteaza ce-mi doresc eu! Si nici nu fac efortul de a argumenta ceva vreodata, daca imi doresc ceva, asta este tot ce conteaza! (interesant este ca niciodata nu mi-am dorit sotul sau iubitul alteia...) 1. Am scris undeva ca sexul nu trebuie sa fie sau sa aduca placere? Mi se pare tare idiot sa se intample altfel. 2. La un moment dat pentru foarte multi dintre noi exista si intentia de a procrea, dar aceasta cred ca tine de fiecare in parte. 3. Nu consideri ca o femeie datoreaza virginitata ei vreunui barbat. Daca prin acest lucru ataci ideea ca virginitatea nu ar trebui pastrata pentru dragostea vietii tale, implicit casatorie inseamna ca: i) nu consideri ca virginitatea pana la casatorie reprezinta faptul ca esti serioasa intr-o eventuala dragoste mare, implicit casatorie (in sensul ca atunci cand zic casatorie ma refer ca ea semnifica o implicare 100% din partea ambilor parteneri), faptul ca in acest fel ai respect vizavi de ideea de dragoste adevara, fata de viitorul partener pe care il vei avea, insa nu ai adus argumente pentru asa ceva asa ca nu m-ai lamurit deloc in cazul in care aceasta era ideea; ii) esti de acord cu ideea ca virginitatea pana la casatorie reprezinta toate lucrurile de la punctul i), insa dorinta ta de sex este mai mare decat o viitoare dragoste mare si pur si simplu dai doi bani pe ea, pentru ca placerea sexului este muuuuult mai importanta pentru tine; in acest caz am inteles argumentul, il respect, dar nu sunt de acord cu el, pentru ca mi se pare egoism din partea ta si consider ca in acest fel niciodata nu vei avea parte de o dragoste adevarata pentru simplul fapt ca intotdeauna va prima egoismul tau, iar dragostea adevarata semnifica a da si a primi, a-ti lasa egoismul deoparte si a incerca sa-l faci pe cel de langa tine sa se simta bine si el sa te intrebe la randul lui cum sa te simti tu bine. 4. Conteaza ce iti doresti tu. De acord (asa cum cred ca e cazul tuturor). Nu faci efortul in a argumenta ce iti doresti, iar cred ca e strict problema ta, dar in acest caz de ce ai mai scris ce ai mai scris? 5. Ca nu ti-ai dorit niciodata pe cineva implicat intr-o relatie mi se pare minunat si ai felicitarile mele pentru aceasta! Ca si o concluzie din ideile de mai sus numai in punctul 3 mi s-a parut ca incerci sa aduci un argument impotriva virginitatii inainte de casatorie si asta in cazul in care te refereai la subpunctul 3.i) (pentru ca subpunctul 3.ii) mi se pare irelevant ca si argument datorita faptului ca nu te refereai la dragoste cum de altfel am si incercat sa-ti demonstrez). Numai bine, Ioana P.S. In cazul in care mai ai alte argumente te-as ruga frumos daca mi le poti numerota sa le vad mai bine, in cazul in care e ok. |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 20:32 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-21 19:17:06Pentru mine nu exista decat un singur pacat pe lumea asta, dar acela ar trebui pedepsit cu moartea: IPOCRIZIA! Nu stiu daca trebuie pedepsit cu moartea (ca nu eu am creat oamenii aceia ca sa-i omor), insa intr-adevar si mie mi se pare un pacat mare, la fel ca si mandria, minciuna, egoismul... |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 20:35 |
||
|
comaneee mai maii s-au aprins fetele aci la topicul tau si tu nu mai dai nici un semn de viata... ma facusi sa-mi fie putintel dor de bravurila tale si mai ales de "ipocriziile" tale.. fii dragut si da ceva semne ca ma plictisesc discutiile despre virginitatea feminina pe mine ma doare la basca de virginitatea masculina... adica a ta ca esti deocamdata singurul om de 21 de ani care inca nu vrea decat sa ramana virgin pana la casatorie... s-a schimbat cumva ceva pe parcur atat de drastic incat "subectu' " ti se pare rasuflat????? cu drag.... probabil stresul tau cotidian...si ia seama la cuvantul stres. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Aprilie 2009 21:17 |
||
|
Ioana, treaba sta cam asa. Vezi o pereche de pantofi in geam, iti plac, ii adori, pui mana pe ei, sunt tot ce ti-ai dorit, si hotorasti sa-i cumperi fara sa-i incerci. Pe urma iti rupi picioarle cu ei. Da, inca iti plac, inca sunt frumosi, dar ... ori iti tai din picior, ori ii strici pe ei in final. Dragostea si sexul sunt legate si nu. Sexul este un act biologic ce aduce placere. E mult mai fain cand placerea iti vine de la omul iubit, de acord, dar nu-i musai. E absurd sa iti negi o placere ca sa ce? D-apoi asa ai putea sa nu mai mananci dulciuri pana te mariti, deoarece vei sa imparti actul asta numai cu el. In acelasi timp tu si supreaestimezi sexul si il si subestimezi. A te pastra pentru cineva nu e o dovada de dragoste, foarte adesea e o dovada de frigiditate. |
||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 21:28 |
||
De la: Kathara, la data 2009-04-21 16:00:36Nu prea ai de unde sti ca este un tip nepotrivit pentru tine decat atunci cand se termina povestea. Iar fetele in general fac sex cu tipi pe care-i considera potriviti, chit ca nu au de gand sa se marite cu el. Cand ai 18 ani, nu te gandesti la mariaj, dar asta nu inseamna ca nu tii la partenerul tau sau ca nu trebuie sa faci sex cu el. 1. Nu prea am de unde sti daca este un tip potrivit sau nu pentru mine decat cand povestea se termina? Adica sa inteleg de aici ca eu nu stiu daca este intre mine si tipul respectiv dragoste sau nu pana povestea noastra se termina? Vad aceasta problema expusa in doua feluri: i) Daca presupunem ca dragostea este vesnica si poate sparge orice bariera nu ar trebui sa se termine, nu? Tu spui ca nu stim insa daca se termina sau nu, pentru a afla daca este adevarata sau nu, dar vin eu si te intreb oamenii chiar nu pot realiza cand iubesc sau nu? Adica chiar nu au habar de ce ar trebui sa insemne iubirea ca sa o recunoasca atunci cand e fara sa se fi terminat? (pentru ca pornind de la presupunerea facuta daca s-a terminat nu a fost dragoste). ii) Daca presupunem ca dragostea nu este vesnica si moare, atunci e valabila faza cu terminarea, adica ca ea se poate termina, insa nu mi-ai argumentat de ce nu prea avem de unde sti cum am mai scris si la celalalt subpunct. Eu zic ca avem de unde sti datorita analizei pe care o putem face o analiza mentala si interioara a simtirii, una cat mai obiectiva astfel incat sa nu ne inselam. Daca crezi altfel, astept ca de obicei argumentele tale. 2. Fetele fac sex cu tipi pe care ii iubesc, dar nu au de gand sa se casatoreasca cu ei pentru ca au 18 ani, asta insemnand ca sunt prea mici, nu? Pai daca iubesc cu adevarat, vin eu si te intreb ce le impiedica sa se casatoreasca? Faptul ca sunt prea mici? Un om care iubeste cu adevarat nu mi se pare prea mic chit ca are 18 ani (apropo mama mea s-a maritat la 19 ani, in timpul facultatii). Cand simti cu adevarat ca iubesti (si asta poate fi la orice varsta, nu neaparat 18 ani), eu zic ca esti suficient de matur pentru a-ti asuma dragostea respectiva si aici ma refer la casatorie. Daca nu esti 100% serios in dragostea respectiva (adica cam ce reprezinta casnicia) atunci inseamna ca nu iubesti 100% omul din fata ta si nu vad de ce ai face sex cu el. Ca de obicei numai bine si astept argumentele tale in cazul in care mai ai, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 21 Aprilie 2009 21:36 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-04-21 20:05:45De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-21 18:36:36sexul nu influenteaza dragostea hellooou, ioana propozitia "sexul nu influenteaza dragostea" iti apartine TIE, eu incercam sa zic ca nu e asa Buna dimineata
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Aprilie 2009 21:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| care e diferenta dintre a te indragosti si a iubi ? | 15 | De la: r_girl 20 Mai 2009 13:54 |
| Buna | 8 | De la: felixcat 31 Iulie 2009 15:19 |
| scoala de soferi | 1 | De la: kudika_14994 28 Aprilie 2013 20:18 |
|
|
||
| ce pedeapsa credeti ca ar merita misoginii??? | 61 | De la: ingerdemon69 26 Mai 2014 09:05 |
| Dezamagirea idolatrizarii... | 33 | De la: Simply_i 3 Iunie 2009 11:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.