Mai multe
De la: deea_20, la data 2009-04-25 19:12:57De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-25 18:48:28De la: deea_20, la data 2009-04-25 18:33:51De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-25 18:09:05De la: deea_20, la data 2009-04-25 17:56:38Sa ma consider murdara ca am facut sex pana sa fiu casatorita???? Daca iubi tau te-a admis asa , si asa te simti fericita , atunci asa sa fie precum spui. Mama ta a avut perfecta dreptate,nu stiu daca ai ascultato intocmai !!
|
||
|
tinel Postat pe 25 Aprilie 2009 19:54 |
||
|---|---|---|
De la: ioanao2, la data 2009-04-25 19:13:16De la: darksukkubus69, la data 2009-04-25 18:08:33Domnule, nu -mi amintesc sa fi sfatuit vreodata vreo fata sa ajunga prostituata, dar am sfatuit pe multe fete sa nu lase parerile altora sa le impiedice sa fie fericite. Ai dreptate, aici frumos ai spus
|
||
|
tinel Postat pe 25 Aprilie 2009 19:57 |
||
Nea Mitica,si acum si toata viata voi tine cont de invataturile mamei mele!
|
||
|
|
||
|
deea_20 Postat pe 25 Aprilie 2009 20:17 |
||
|
Avatarul lui mitica_mitaru 393 mesaje Membru din: 18/01/2009 Oras: Tulcea Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 18:34 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde De la: darksukkubus69, la data 2009-04-25 18:02:33 Ioanao2: 1) Am zis ca nu sunt domnisoara in sensul de virgina, dar casatorita nu sunt si nici nu-mi doresc acest lucru. Nu mi-am dorit niciodata sa ma casatoresc. Asta nu inseamna ca nu ma bucur din plin de viata mea, dar nimeni nu va avea vreodata vreun "act de proprietate" asupra mea. 2) Da, nu ma refeream strict la sex cand spuneam pofte. Sa stii ca niciodata n-am simtit pofta de a manca ceva stricat sau care imi face rau. La fel cum, (am mai scris o data asta) n-am poftit niciodata la iubitii sau sotii altor femei. Nu mi-a facut rau nimic din ceea ce am poftit. Cat despre dragoste... aici te inseli rau de tot. Am parte si de asta, spre invidia multora dintre cunostintele si prietenele mele. De ani buni am pe cineva care intr-adevar ma iubeste si pe care il iubesc si pe care l-a interesat persoana mea atat fizic cat si sufleteste si nimic altceva. Multi si, mai ales multe, au incercat sa sfarame relatia asta, dar nu au reusit decat sa-si sfarame capetele, spre satisfactia noastra. Nu ne-a interesat niciodata casatoria, iar asta nu ne-a impiedicat sa avem o viata frumoasa impreuna fara sa ne inselam unul pe altul, asa cum procedeaza toti amicii nostri casatoriti (surprizaaa!). 3) Si nu, nu doresc sa fac schimbari in viata mea pt mi s-a dovedit ca am ales bine asa cum am ales. Sa spunem ca am simtit ce trebuie sa aleg, poate de asta nici nu simt nevoia de argumenta alegerile facute. Acuma, nu am de unde sa stiu cum aleg alte persoane ce sa faca si ce nu, si in functie de ce anume. : sml-confused0006: De curiozitate intreb :si mai tarziu? frumusetea trece cu timpul si cand te uiti in urma si vezi ca sentimental nu ai realizat nimic, alte prietene de ale tale , au familie , copii, si tu ai imbatranit singura , degeaba .! Mai tarziu nu o sa te mai simti bine ca acum ,la tinerete,pe ce umar te vei rezema ? Ai sa fii o babuta singura uitata de toti.! Stii dumneata sigur cum voi ajunge eu?! Mai degraba cred ca asta mi-ai dori! Dar nu-mi fac griji, mi-au dorit altii chestii muuult mai rele! Ei si?! Viata mea pe care am ales-o, imi merge foarte bine, iar aceia isi rod unghiile! De aia nu mai pot eu! Si am mai observat ceva: cu cat cuiva ii este mai bine, cu atat ceilalti il critica mai tare! Nu ma intereseaza parerile altora despre viata mea pt ca nu aceia sunt alaturi de mine cand am nevoie si nu aceia imi sunt prieteni!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 25 Aprilie 2009 20:58 |
||
| Ioanao2, e adevarat ca nu ne intereseaza casatoria, dar asta nu inseamna ateism. Nu credem in institutia casatoriei, este un contract de vanzare -cumparare, si nici in biserica, preoti, biblie (care este scrisa de mana de om) si asa mai departe! Dumnezeu nu inseamna toate astea, nu avem nevoie de toate astea! Pe El il avem cu noi, poate tocmai de aceea ne este bine... dar daca altii nu simt asa, e treaba lor. Si, da, pot sa spun ca nimic din ce am poftit nu mi-a facut rau. | ||
|
darksukkubus69 Postat pe 25 Aprilie 2009 21:36 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-25 21:36:48Ioanao2, e adevarat ca nu ne intereseaza casatoria, dar asta nu inseamna ateism. Nu credem in institutia casatoriei, este un contract de vanzare -cumparare, si nici in biserica, preoti, biblie (care este scrisa de mana de om) si asa mai departe! Dumnezeu nu inseamna toate astea, nu avem nevoie de toate astea! Pe El il avem cu noi, poate tocmai de aceea ne este bine... dar daca altii nu simt asa, e treaba lor. Si, da, pot sa spun ca nimic din ce am poftit nu mi-a facut rau. Am inteles. Cumva aveti propria voastra religie si va ghidati dupa propriile voastre reguli si instincte. Pai va doresc pace, intelegere si multa inspiratie in continuare (in contactul direct cu Doamne Doamne)! Altii cu altii, voi cu voi , important este sa va mearga bine si sa va iubiti in continuare! ;) Pana acum nu am prea mai auzit de oameni cu propria lor religie, dar ma gandeam ca pot exista. Eu cand m-am referit la faptul ca virginitatea este importanta pana la casatorie, ma refeream la cei care cred in institutia casatoriei si in taina nuntii bineinteles (adica nu ma refeream la atei sau oameni cu propria lor religie). Cat despre faptul ca nimic din ce ai poftit nu ti-a facut rau, trebuie sa-mi detaliezi, pentru ca mi-e greu sa cred asa ceva din simplul fapt ca omul de-a lungul vietii pofteste o sumedenie de lucruri si cel putin o data in viata am observat ca ii fac rau pentru simplul fapt ca ori exagereaza ori nu a ales ce trebuia pentru el. Numai bine, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 25 Aprilie 2009 23:15 |
||
Nu e vorba ca am inventat noi o religie, doar ca stim ca daca dorim sa ne apropiem de El o putem face singuri, fara intermediari. Oricine se poate apropia singur de D-zeu daca vrea asta, nu esti niciodata respins. Cat despre treaba aia cu poftitul.... vreau sa spun ca nimic din ce am poftit nu mi-a afectat cursul vietii, familia, studiile, relatia etc. Sa zicem ca de vreo cateva ori am poftit sa mananc prea mult (asta fiindca era mancarea foarte buna ) si mi s-a facut rau pe moment, dar mi-a trecut. Nu stiu daca putem pune asta la socoteala neaparat. Ideea este ca nimic din ce am poftit nu m-a bagat nici in spital, nici in puscarie sau, mai rau, in pamant. Nici pe mine, nici pe altii. Poate unul pofteste sa se drogheze si moare de supradoza, inseamna ca nu a poftit ce trebuia, sau altul pofteste sa dea in cap si ajunge dupa gratii, nici acela nu a poftit ce trebuia. Trebuia sa precizez (eu am gresit aici ca n-am precizat) ca este necesar sa reflectam nitel cand poftim ceva, ca pofta respectiva sa nu se transforme in ceva rau. Ma refer la orice fel de pofta, nu numai la sex.
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 26 Aprilie 2009 02:24 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-25 19:57:12De la: ioanao2, la data 2009-04-25 19:13:16De la: darksukkubus69, la data 2009-04-25 18:08:33Domnule, nu -mi amintesc sa fi sfatuit vreodata vreo fata sa ajunga prostituata, dar am sfatuit pe multe fete sa nu lase parerile altora sa le impiedice sa fie fericite. Multumesc! :) |
||
|
ioanao2 Postat pe 26 Aprilie 2009 10:00 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-26 02:24:51Nu e vorba ca am inventat noi o religie, doar ca stim ca daca dorim sa ne apropiem de El o putem face singuri, fara intermediari. Oricine se poate apropia singur de D-zeu daca vrea asta, nu esti niciodata respins. Cat despre treaba aia cu poftitul.... vreau sa spun ca nimic din ce am poftit nu mi-a afectat cursul vietii, familia, studiile, relatia etc. Sa zicem ca de vreo cateva ori am poftit sa mananc prea mult (asta fiindca era mancarea foarte buna 1. Imi pare tare bine ca reusiti sa va apropiati de Dumnezeu in mod direct si o faceti atat de bine! Banuiesc ca in acest caz sunteti foarte sinceri cu voi insiva in primul rand si cu toti ceilalti din jurul vostru si va felicit pentru acest lucru. Stiu ca nu ati inventat o noua religie dar din ce mi-ai zis tu pana acum cam asa suna in sensul ca oricine isi ia religia in propriile maini, desi spune ca nu practica o noua religie, in cazul in care nu mai tine cont de alte religii, dar nu se declara ateu pentru ca sustine in continuare existenta lui Dumnezeu cam practica o alta religie (cea a lui) la modul cel mai concret. Adica banuiesc ca nu o sa-mi poti demonstra ca mai sunteti crestini sau de alta religie pentru ca atata timp cat nu le respectati pur si simplu nu sunteti, ci aveti religia voastra proprie. Dar asta nu inseamna din punctul meu de vedere ca e bine sau nu pentru ca nu mi-am facut inca o parere in acest sens (trebuie sa ma mai documentez :) ). Cert este ca atata vreme cat sinceritatea domina la voi cred ca este minunat. 2. Cat priveste la ceea ce ai poftit, eu ma gandeam in primul rand la sufletul tau si apoi la fizicul tau. Despre fizicul tau eram sigura ca trebuie sa fi exagerat tu pana acum cu ceva (ca doar nu mai ai 3 ani) si era normal sa-ti fi facut rau aceasta exagerare asa cum in genere orice exagerare face rau. 3. Asa ma gandeam si eu ca trebuia sa precizezi ca omul trebuie sa se gandeasca si sa analizeze daca pofta respectiva ii va face rau sau nu, indiferent daca are legatura cu sexul sau nu. Numai bine, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 26 Aprilie 2009 10:17 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-25 20:58:45 Eu iti doresc sa ajungi rau ????? Fii serioasa ! Fereasca Dumnezeu ! ; -pai ce rau mi-ai facut??? si nu sunt din aia care "critica mai tare" . Eu am vrut sa-ti spun ca ar fi bine sa-ti schimbi conceptia [spre binele tau ].adica te bazezi pe "ziua de azi " , adica, daca azi te simti bine, asa crezi ca va fi toata viata, asta-i gresit.; nu gandesti in viitor;- frumusetea si tinereta sunt trecatoare, esti la varsta[ am vazut albumul ] cand altele au familie , copii , multe au facut nuntii,se mandresc ca au fost mirese, si-au asigurat viitorul chiar sentimental ceea ce la batranete e mai greu. Trebuie precizat ca daca doi tineri stau impreuna [concubinaj] fara o cununie, multe fete se mandresc cu o nunta , aceea se numesc amantii, cu un viitor nesigur.; nu au prioritate niciodata inaintea familiei. ! Gandeste in viitor ca timpul si placerea de azi sunt trecatoare.! In legatura cu Dumnezeu, am inteles la conceptia care o ai despre credinta ,ca nu esti ortodoxa,sau ai propria religie.! Cum sa fii in legatura cu Dumnezeu , fara sa recunosti biblia, icoana , biserica, rugaciunea? ; ce esti clar vazatoare cum am vazut la toti nebunii, care vin la TV-uri ? Schimba-ti conceptia despre credinta, si gandeste-te la viitorul tau ca nu-ti vrea raul nimeni . !
|
||
|
tinel Postat pe 26 Aprilie 2009 10:39 |
||
De la: deea_20, la data 2009-04-25 20:17:28Nea Mitica,si acum si toata viata voi tine cont de invataturile mamei mele!: sml-love0049: Pai asa sa faci, si sa-ti mai spun ca [asta vorbind la general, e valabil pentru toate cuplurile ] pe fata nu trebuie sa o intereseze despre aventurile lui in trecut,pentru ea sa conteze prezentul si viitorul alaturi de el ,dar pe el ,da ! Asa a lasat Dumnezeu sa fie la barbat si femeie >!
|
||
|
tinel Postat pe 26 Aprilie 2009 10:55 |
||
| buna...bravo tie coman...multi nu au curajul sa rec k sunt virgini, | ||
|
alinutzaa22 Postat pe 26 Aprilie 2009 12:43 |
||
| Dar cred k coman a disparut din peisaj pe knd am venit si eu sa-l felicit;) | ||
|
alinutzaa22 Postat pe 26 Aprilie 2009 12:47 |
||
| Stie kreva dak mai raspunde coman, k nu am reusit sa citesc toate cele 84 de pagini sa vad d knd nu a mai postat, am ajuns si eu pe la 25 ...am vazut k , contul si l-a anulat.Ms astpt asp vostru | ||
|
alinutzaa22 Postat pe 26 Aprilie 2009 13:00 |
||
Domnule Mitaru, m-am nascut in religiacrestina ortodoxa, n-am schimbat asta, dar nucred in institutia bisericii, atat. Institutia bisericii a fost creata pt a sluji intereselor unor oameni si pt a insela pe credinciosi, eu asa am simtit dintotdeauna. Am spus ca te poti apropia de Dumnezeu sincur, fara ajutorul nimanui si nu vei fi dat la o parte niciodata. Cunosc cateva persoane care se duc la biserica asa ca la teatru, sa fie vazuti acolo, sa arate ce credinciosi sunt; in rest, nici nu pot sa-ti spun cu ce porcarii se ocupa. Deci, cu ce sunt aceia credinciosi?! Cu nimic. Cat despre viitorul meu... nu mi se pare nesigur, stiu langa cine stau. Oricum, daca vreodata am hotari sa ne casatorim, nu va putea nimeni sa ne impiedice.
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 26 Aprilie 2009 13:29 |
||
eu sincer nu sunt de acord cu pastrarea pana la casatorie,cred k ar trebui sa-ti incepi viata sexuala mai ales k esti barbat si cred k dupa ce te casatoresti o sa constati k nu esti fericit si o sa vrei sa incerci si cu alte fete si sotia ta la fel o sa-si doreasca,viata trebuie traita k pt asta o avem,nu vreau sa judec pe nimeni dar nu e bine cum ganditi,nu mi-o luati in nume de rau
|
||
|
anadx Postat pe 26 Aprilie 2009 13:31 |
||
De la: anadx, la data 2009-04-26 13:31:52eu sincer nu sunt de acord cu pastrarea pana la casatorie,cred k ar trebui sa-ti incepi viata sexuala mai ales k esti barbat si cred k dupa ce te casatoresti o sa constati k nu esti fericit si o sa vrei sa incerci si cu alte fete si sotia ta la fel o sa-si doreasca,viata trebuie traita k pt asta o avem,nu vreau sa judec pe nimeni dar nu e bine cum ganditi,nu mi-o luati in nume de rau Salutare anadx! Imi cer scuze ca ma bag in mesajul tau catre alta persoana, insa doream sa te intreb care sunt argumentele tale cu care sustii faptul ca nu va fi fericit dl Coman in cazul in care se va casatori virgin (nu de alta, insa asa pot sa-ti dau si eu tie exemple de tipi care s-au casatorit virgini si care au fost si sunt foarte fericiti cu sotia si acum au si copii maricei si nu am auzit sa aiba alte aventuri si sotiile lor isi iubesc la fel de multi sotii). Viata trebuie traita, insa asta inseamna ca trebuie traita facand sex in stanga si in dreapta cu persoanele nepotrivite? Daca nu e buna aceasta gandire de ce nu argumentezi care ar fi acea gandire buna? Banuiesc ca ai zis ca "nu e bine cum ganditi" si implicit ai sugerat ca e bine cum gandesti tu. Insa vin eu si te intreb: ai argumentat ca e bine cum gandesti tu? Cristos a inviat, Ioana P.S. Nu ti-am luat-o in nici un caz in nume de rau ;). |
||
|
ioanao2 Postat pe 26 Aprilie 2009 16:11 |
||
De la: kudika015610, la data 2009-04-26 13:00:14Stie kreva dak mai raspunde coman, k nu am reusit sa citesc toate cele 84 de pagini sa vad d knd nu a mai postat, am ajuns si eu pe la 25 ...am vazut k , contul si l-a anulat.Ms astpt asp vostru Salutare! Din cate stiu eu dl Coman mai raspunde (cel putin la pagina 83 a raspuns parca). Adica e cat se poate de live and kicking pe acest topic ;). Cristos a inviat! Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 26 Aprilie 2009 16:13 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-26 13:29:34Domnule Mitaru, m-am nascut in religiacrestina ortodoxa, n-am schimbat asta, dar nucred in institutia bisericii, atat. Institutia bisericii a fost creata pt a sluji intereselor unor oameni si pt a insela pe credinciosi, eu asa am simtit dintotdeauna. Am spus ca te poti apropia de Dumnezeu sincur, fara ajutorul nimanui si nu vei fi dat la o parte niciodata. Cunosc cateva persoane care se duc la biserica asa ca la teatru, sa fie vazuti acolo, sa arate ce credinciosi sunt; in rest, nici nu pot sa-ti spun cu ce porcarii se ocupa. Deci, cu ce sunt aceia credinciosi?! Cu nimic. Cat despre viitorul meu... nu mi se pare nesigur, stiu langa cine stau. Oricum, daca vreodata am hotari sa ne casatorim, nu va putea nimeni sa ne impiedice. Draga darksullubus69, Imi cer din nou scuze ca intervin in mesajul tau transmis unei alte persoane si daca acest lucru te deranjeaza sa mi-l comunici ca nu se va mai intampla din partea mea! 1. Ai scris mai sus ca tu te-ai nascut in religia crestin ortodoxa, insa intrebarea mea este: tu crezi in ea? Pentru ca din ce ai scris tu si anume faptul ca nu crezi in Biblie in primul rand (orice crestin o sa-ti zica ca el crede in Biblie) tu din acest punct de vedere nu esti nici macar crestina, dar apoi crestin-ortodoxa care implica si traditia ortodoxa de care oricum nici nu te voi mai intreba daca crezi in ea, ca sa-mi dau seama daca esti crestin ortodoxa, pentru ca daca nu esti crestina nu ai cum sa fii crestin-ortodoxa. Daca tu ai altfel de argumente voi sta ca de obicei la prindere. 2. Ai afirmat faptul ca institutia bisericii a fost creata pentru a sluji interesele unor oameni si pentru a-i insela pe credinciosi. Pai din cate imi amintesc eu (corecteaza-ma daca gresesc, insa daca tu nu crezi in Biblie probabil ca nu are sens sa ma corectezi), Isus a intemeiat biserica, atunci cand i-a zis lui Petru ca: "tu eºti Petru ºi pe aceastã piatrã voi zidi Biserica Mea ºi porþile iadului nu o vor birui. ªi îþi voi da cheile împãrãþiei cerurilor ºi orice vei lega pe pãmânt va fi legat ºi în ceruri, ºi orice vei dezlega pe pãmânt va fi dezlegat ºi în ceruri". In acest fel Petru a inteles ca va fi primul din preoti si apoi a transmis mai departe aceasta misiune si anume aceea de a fi preot si de a transmite cuvantul lui Dumnezeu, de a asculta pacatele oamenilor si de a le ierta in momentul in care acestia marturisesc ca si ce au gresit (aceasta se mai numeste si taina spovedaniei) (pentru ca asa cum am scris mai sus din Biblie adica, nu preotul ci Dumnezeu le iarta iarta pacatele oamenilor prin preot) cu ajutorul bisericii si al oamenilor din biserica. Dar daca tu nu esti de acord cu ceea ce a spus Isus sau cu ceea ce e scris in Biblie pentru ca asa cum ai zis si tu e scris de mana umana, nu de Dumnezeu insusi (desi din cate am inteles oamenii care au scris-o, au scris-o sub influenta Sfantului Duh) atunci este alegerea ta si o respect, insa nu-mi spune tu mie ca biserica a fost creata de niste oameni pentru a sluji interesele lor si pentru a-i insela pe credinciosi pentru ca dupa cum bine vezi biserica a fost intemeiata de Dumnezeu prin Petru pentru TOTI oamenii, din iubirea Lui prea mare pentru noi si pentru a ne salva si a ne ierta pacatele pe care le facem zilnic, pentru a putea dupa moarte sa ajungem unde sa ne fie si noua bine. Ca au fost si probabil din pacate vor fi :(, preoti care profita de pe urma faptului ca sunt preoti, nu am nici o indoiala, insa asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu noroi in toti preotii, pentru ca numai eu cunosc cazuri clare de preoti care si-au luat 100% in serios preotia. 3. Faptul ca te poti apropia de Dumnezeu si in mod direct, fara intermediari nu-l contest. Teoretic si practic si orice crestin ortodox face acest lucru, in sensul ca da, merge la slujba, se roaga impreuna cu si pentru fratii lui si pentru sufletele celor care nu mai sunt, merge la spovedanie pentru a se usura de pacate si tot asa, insa cand se roaga o face in mod DIRECT aka se roaga lui Dumnezeu fara intermediari. Ca tu ai un contact direct cu Doamne Doamne fara a participa la biserica eu te cred ca iti merge bine asa, in sensul ca atata timp cat esti sincera cu tine insati si cu Doamne Doamne nu vad ce ar merge prost, insa asta nu inseamna ca esti crestina sau si mai mult ca esti crestin-ortodoxa, atata timp cat nu crezi in Biblie sau in alte concepte in care crestinii cred, cum este de altfel si casatoria. Ca ai un contact cu Dumnezeu te pot crede, insa ca esti crestina in nici un caz, pentru ca nu ai cum. Daca ma insel, te ascult ca de obicei. 4. Faptul ca printre oamenii care se duc la biserica sunt unii care nu iau aminte deloc la adevaratul mesaj al crestinatatii si al ortodoxiei nu-l contest (orice turma ca sa zic asa are oile ei negre). Ca se dau mari crestini, dar ca ei sunt mizerabili pe interior, in sensul de ipocriti si ca nu sunt sinceri cu ceilalti si implicit nu sunt sinceri nici cu ei insisi (pentru ca oamenii cu timpul ajung sa-si creada propriile minciuni si chiar au impresia din pacate ca au mare dreptate in ceea ce zic si fac si nu mai pot nici macar visa sa fie cat de cat obiectivi) asta nu contesta faptul ca nu sunt si oameni care sunt cu adevarat credinciosi si care merg la biserica cu cele mai bune intentii si se roaga pentru fratii lor si pentru sufletele celor adormiti si respecta taina nuntii si a spovedaniei si toate celelalte taine (toate aceste taine implicand lucruri despre care iti pot scrie pagini intregi). Observ ca este aceeasi implicatie logica gresita pe care o faci ca atunci cand ai scris ca relatia ta cu prietenul tau este minunata si va impacati super bine si nu va inselati, insa ca cei casatoriti se inseala. Pai faptul ca ai vazut cupluri casatorite care se inseala, inseamna ca toate cuplurile casatorite se inseala? Sau faptul ca va impacati voi bine fara casatorie inseamna ca toate cuplurile care nu sunt casatorite se impaca asa de bine si nu se inseala??? Faptul ca ai vazut oameni ipocriti care se cred mari crestini (insa din punctul meu de vedere respectivii nu sunt crestini in nici un caz), asta inseamna ca toti oamenii care merg la biserica sunt ipocriti??????????? 5. Ma bucur inca o data pentru faptul ca tu esti bine alaturi de persoana iubita! Nu stiu de ce ai mai mentionat cuvantul casatorie adica ca poate va veti casatori la un moment dat, atata timp cat nu credeti in asa ceva. Numai bine, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 26 Aprilie 2009 17:17 |
||
| as zice ca este o mare eroare, inainte de toate as mentiona ca vei fi dezamagit profund de tine insuti cand viitoarea ta sotie va dori un barbat langa ea si nu un copil, barbatia din pct de vedere sexual ! cum o poti dobandi oare daca nu prin exercitiu ? mai mult decat atat cum te vei face placut, cum poti comunica, cum poti saruta, cum poti fi sentimental daca nu ai gustat pana acum din placerile sexului ? dar ma gandesc cum poti fi tu insuti daca acest lucru nu-l faci decat in momentul cazniciei ? Este de adaugat ca insasi sexul si experienta sexuala la barbat duce la increderea de sine, puterea de a convinge partenera ca se afla in mainile unui barbat care stie ce si cum sa faca, mai ales ca ma gandesc ca iti doresti ca si ea sa fie virgina ca si tine . . . deci imi explici cum faci cu penetrarea ? stai cu disctionarul in mana in seara cu pricina ? Copile te rog maturizeaza-te, nu te supara pe mine insa e ceva ciudat la mijloc . . . Parinti tai fac parte dintr-o secta ceva ? Eu cred ca acest aspect tine si de eductie ! Eu apreciez modul tau de gandi insa din pacate este principiul anilor '50, traim in secolul electronicii, a vendetelor sexuale, ca sa faci fata trebuie nu sa fii ca ei ci sa fii tu insuti, puternic, spiritual, ingaduitor pe alocuri, convingator, fericit si SANATOS ! Nu le poti avea acum si niciodata daca vei persista in greseala de acum, cu stima, Razvan | ||
|
figovici Postat pe 26 Aprilie 2009 17:56 |
||
De la: figovici, la data 2009-04-26 17:56:03as zice ca este o mare eroare, inainte de toate as mentiona ca vei fi dezamagit profund de tine insuti cand viitoarea ta sotie va dori un barbat langa ea si nu un copil, barbatia din pct de vedere sexual ! cum o poti dobandi oare daca nu prin exercitiu ? mai mult decat atat cum te vei face placut, cum poti comunica, cum poti saruta, cum poti fi sentimental daca nu ai gustat pana acum din placerile sexului ? dar ma gandesc cum poti fi tu insuti daca acest lucru nu-l faci decat in momentul cazniciei ? Este de adaugat ca insasi sexul si experienta sexuala la barbat duce la increderea de sine, puterea de a convinge partenera ca se afla in mainile unui barbat care stie ce si cum sa faca, mai ales ca ma gandesc ca iti doresti ca si ea sa fie virgina ca si tine . . . deci imi explici cum faci cu penetrarea ? stai cu disctionarul in mana in seara cu pricina ? Copile te rog maturizeaza-te, nu te supara pe mine insa e ceva ciudat la mijloc . . . Parinti tai fac parte dintr-o secta ceva ? Eu cred ca acest aspect tine si de eductie ! Eu apreciez modul tau de gandi insa din pacate este principiul anilor '50, traim in secolul electronicii, a vendetelor sexuale, ca sa faci fata trebuie nu sa fii ca ei ci sa fii tu insuti, puternic, spiritual, ingaduitor pe alocuri, convingator, fericit si SANATOS ! Nu le poti avea acum si niciodata daca vei persista in greseala de acum, cu stima, Razvan Draga Razvane, Imi cer scuze ca ma bag in mesajul tau adresat altei persoane, insa am si eu pentru tine cateva intrebari in cazul in care vei dori bineinteles sa raspunzi la ele: 1. De unde stii tu ca barbatia unui om se poate dobandi doar prin exercitiu si ca teoria nu poate si ea sa-si spuna cuvantul? Daca ai niste argumente solide care sa sustina aceasta idee te ascult. 2. Crezi ca viitoarea sotie nu-l va iubi indeajuns de mult incat sa incerce de mai multe ori impreuna cu el arta dragostei pana cand el va reusi sa o satisfaca sexual? 3. Crezi ca un om se face placut in fata unei femei, ca poate comunica cu ea, pentru simplul fapt ca are o viata sexuala in spate??? Nu de alta, insa cunosc multi tipi virgini care au super sarm la femei si 0 viata sexuala in spate. 4. Crezi ca daca un tip nu stie sa sarute, nu poate invata cu cea pe care o iubeste si cu care urmeaza sa se casatoreasca? 5. Crezi ca daca un tip nu a facut sex nu poate fi sentimental??? (Asta care urmeaza e tare si crede-ma ca m-am prapadit de ras cand am citit-o cu tot respectul!) 6. Crezi ca un tip poate fi el insusi doar dupa ce are o super viata sexuala in spate????????? Adica ceva in genul ca pana atunci nu a stiut cine a fost, insa o data ce a facut sex, uau, a descoperit cu adevarat cine e!!!!!!!! 7. Sunt de acord cu faptul ca o viata sexuala de care un tip este multumit (in sensul ca stie sigur ca poate satisface o femeie) ii poate acorda acelui tip un plus de incredere in sine, insa aceasta inseamna ca un tip virgin nu poate avea incredere in el sau mai multa incredere decat un tip cu viata sexuala in spate pentru ca el nu a facut sex?????? (si aici pot sa-ti dau exemple de tipi care au facut sex si au o incredere in ei mult mai redusa decat altii virgini) 8. In legatura cu penetrarea unei tipe, crezi ca numai daca stai cu dictionarul in mana reusesti sa realizezi acest lucru? Pai asta se intampla prima data cand isi incepe viata sexuala tipul? Sta cu dictionarul in mana??? 9. Tu sfatuiesti pe cineva sa se maturizeze, insa acum pe bune, dupa ce am citit mesajul tau, ma gandesc serios sa te intreb daca tu te consideri o persoana matura? Pentru ca daca nu vei putea veni la mine cu argumente solide pentru a sustine subpunctele de mai sus pe care le-ai enuntat, crede-ma ca le voi considera intotdeauna niste ineptii crase, total ilogice si care nu pot decat sa fac rau unor persoane tinere. 10. Cat despre intrebarea daca parintii tai fac parte dintr-o secta sau ceva m-ai amuzat teribil de mult. Dragul meu, daca nu stiai, perspectiva ortodoxa sustine ideea ca virginitatea trebuie pastrata pana la ortodoxie la fel cum de altfel sta scris parca si in Biblie ("sa nu fii desfranat!"). Daca ortodoxia o privesti ca pe o secta, atunci inteleg afirmatia ta. 11. Principiul anilor 50 mi se pare o scuza tampita sincer. Adica ce, daca tehnologia a avansat acum ar trebui sa privim si pacatul ca pe ceva modern, util si care de fapt face bine????? 12. Ceea ce ai scris la sfarsit legat de faptul ca un om trebuie sa fie el insusi, spiritual, puternic, ingaduitor pe alocuri, convingator, fericit si mai ales sanatos (banuiesc ca te-ai referit si la fizic si la suflet, in cazul in care crezi in notiunea de suflet bineinteles) sunt lucruri cu care sunt de acord. Dar de aici ce trebuie sa inteleg? Ca pentru ca un tip sa aiba toate aceste lucruri pe care le-ai enuntat tu, inseamna ca el trebuie sa faca sex inainte de casatorie? Ca altfel ar fi o greseala din partea lui? Care e logica? Ca pana acum cel putin mie una mi se pare ca lipseste cu desavarsire. Numai bine, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 26 Aprilie 2009 18:36 |
||
Ms Ioana:)
|
||
|
alinutzaa22 Postat pe 26 Aprilie 2009 19:15 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-26 13:29:34Domnule Mitaru, m-am nascut in religiacrestina ortodoxa, n-am schimbat asta, dar nucred in institutia bisericii, atat. Institutia bisericii a fost creata pt a sluji intereselor unor oameni si pt a insela pe credinciosi, eu asa am simtit dintotdeauna. Am spus ca te poti apropia de Dumnezeu sincur, fara ajutorul nimanui si nu vei fi dat la o parte niciodata. Cunosc cateva persoane care se duc la biserica asa ca la teatru, sa fie vazuti acolo, sa arate ce credinciosi sunt; in rest, nici nu pot sa-ti spun cu ce porcarii se ocupa. Deci, cu ce sunt aceia credinciosi?! Cu nimic. Cat despre viitorul meu... nu mi se pare nesigur, stiu langa cine stau. Oricum, daca vreodata am hotari sa ne casatorim, nu va putea nimeni sa ne impiedice. In legatura cu credinta esti mai mult atee, decat ortodoxa ! si e parerea ta peronala .Pai cum adica , te apropi de Dumnezeu dar nu crezi in biserica , biblie si tot ce e sfant si Dumnezeu te admite asa . Haida de !!! Daca crezi in Dumnezeu, trebuie sa crezi si in cele sfinte lasate de El si nu conteaza ca altii se duc la biserica ca la teatru, ca fiecare va raspunde pentru el .! Si "daca vreodata am hotari sa ne casatorim, nu va putea nimeni sa ne impiedice" ;-normal ca nu o sa va impiedice nimeni, ba tocmai ca se vor bucura, dar cauta ca acel "vreodata " sa fie cat mai repede [ pentru binele vostru] !
|
||
|
tinel Postat pe 26 Aprilie 2009 19:16 |
||
| scuze......"personala" | ||
|
tinel Postat pe 26 Aprilie 2009 19:17 |
||
|
Razvane, Apreciez si Inteleg mesajul tau. Insa, ma cunosc bine si sunt convins ca o sa ma descurs si la aspectul asta numit sex. Stiu ce spun !! Sanatate. |
||
|
Postat pe 26 Aprilie 2009 19:30 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 19:16:46De la: darksukkubus69, la data 2009-04-26 13:29:34Domnule Mitaru, m-am nascut in religiacrestina ortodoxa, n-am schimbat asta, dar nucred in institutia bisericii, atat. Institutia bisericii a fost creata pt a sluji intereselor unor oameni si pt a insela pe credinciosi, eu asa am simtit dintotdeauna. Am spus ca te poti apropia de Dumnezeu sincur, fara ajutorul nimanui si nu vei fi dat la o parte niciodata. Cunosc cateva persoane care se duc la biserica asa ca la teatru, sa fie vazuti acolo, sa arate ce credinciosi sunt; in rest, nici nu pot sa-ti spun cu ce porcarii se ocupa. Deci, cu ce sunt aceia credinciosi?! Cu nimic. Cat despre viitorul meu... nu mi se pare nesigur, stiu langa cine stau. Oricum, daca vreodata am hotari sa ne casatorim, nu va putea nimeni sa ne impiedice. Acum ceva timp am inteles un lucru destul de important, acela ca trebuie sa ai mare grija in a da sfaturi oamenilor si -atentie!- daca e cazul sa le dai (Intentia buna nu e intotdeauna cea mai potrivitã !). |
||
|
Postat pe 26 Aprilie 2009 19:44 |
||
De la: figovici, la data 2009-04-26 17:56:03as zice ca este o mare eroare, inainte de toate as mentiona ca vei fi dezamagit profund de tine insuti cand viitoarea ta sotie va dori un barbat langa ea si nu un copil, barbatia din pct de vedere sexual ! cum o poti dobandi oare daca nu prin exercitiu ? mai mult decat atat cum te vei face placut, cum poti comunica, cum poti saruta, cum poti fi sentimental daca nu ai gustat pana acum din placerile sexului ? dar ma gandesc cum poti fi tu insuti daca acest lucru nu-l faci decat in momentul cazniciei ? Este de adaugat ca insasi sexul si experienta sexuala la barbat duce la increderea de sine, puterea de a convinge partenera ca se afla in mainile unui barbat care stie ce si cum sa faca, mai ales ca ma gandesc ca iti doresti ca si ea sa fie virgina ca si tine . . . deci imi explici cum faci cu penetrarea ? stai cu disctionarul in mana in seara cu pricina ? Copile te rog maturizeaza-te, nu te supara pe mine insa e ceva ciudat la mijloc . . . Parinti tai fac parte dintr-o secta ceva ? Eu cred ca acest aspect tine si de eductie ! Eu apreciez modul tau de gandi insa din pacate este principiul anilor '50, traim in secolul electronicii, a vendetelor sexuale, ca sa faci fata trebuie nu sa fii ca ei ci sa fii tu insuti, puternic, spiritual, ingaduitor pe alocuri, convingator, fericit si SANATOS ! Nu le poti avea acum si niciodata daca vei persista in greseala de acum, cu stima, Razvan: sml-confused0006: Simpatic topicul asta .; in primul rand , specialistii, spun ca nu exista varsta in conceptia virginitatii, sexului si a relatiei de cuplu; nu exista anii50 , anii70, anii2009, ca si acum asa era principiul si pe timpul dacilor, daca vrei.;-normal sa fie asa , ca sentimentele nu se schimba .! Apai fata cand se marita , este legata la ochi? nu stie daca e barbat sau copil ?oare ? Simpatica e afirmatia ca barbatia ,sexual, se dobandeste prin exercitiu ! Si cum adica experienta sexuala? Nu, nu este asa D. Figovici, sexul este un instinct animalic,[ primar, se mai spune ] cu care se naste fiecare vietate pe pamant.;asa cum sunt setea, foamea,scarpinatul , somnul, e.t.c. asa este si sexul cu dorinta lui.; - el nu se invata,[ pe celelalte animale cine le invata ?] nu-ti trebuie exercitiu, sau experienta,stie corpul ce sa faca prin senzorii lui si cu ajutorul hormonilor .[daca te mananca obrazul trebuie sa inveti sa te scarpini ?} Mai faci si o confuzie, confunzi sexul cu dragostea,si nu au nicio legatura .Sexul este instinct, iar dragostea este sentiment.;-sarutul ,mangaierea, comunicarea fac parte din dragoste nu au legatura cu sexul ,ca poti sa le faci si fara sa faci sex .! si nu contrazice astea ca , nu le-am inventat eu ,sunt din lucrarile unor specialisti universitari si din unele manuale de biologie de la scoala !
|
||
|
tinel Postat pe 26 Aprilie 2009 19:59 |
||
De la: Comannn, la data 2009-04-26 19:44:13De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 19:16:46De la: darksukkubus69, la data 2009-04-26 13:29:34Domnule Mitaru, m-am nascut in religiacrestina ortodoxa, n-am schimbat asta, dar nucred in institutia bisericii, atat. Institutia bisericii a fost creata pt a sluji intereselor unor oameni si pt a insela pe credinciosi, eu asa am simtit dintotdeauna. Am spus ca te poti apropia de Dumnezeu sincur, fara ajutorul nimanui si nu vei fi dat la o parte niciodata. Cunosc cateva persoane care se duc la biserica asa ca la teatru, sa fie vazuti acolo, sa arate ce credinciosi sunt; in rest, nici nu pot sa-ti spun cu ce porcarii se ocupa. Deci, cu ce sunt aceia credinciosi?! Cu nimic. Cat despre viitorul meu... nu mi se pare nesigur, stiu langa cine stau. Oricum, daca vreodata am hotari sa ne casatorim, nu va putea nimeni sa ne impiedice. Domnu'Comannn, dar cine da sfaturi bre p'aci ? ca eu in niciun caz nu, si nici nu vad ??
|
||
|
tinel Postat pe 26 Aprilie 2009 20:05 |
||
| bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine | ||
|
nadia_elena2205 Postat pe 26 Aprilie 2009 21:02 |
||
|
"...dar cauta ca acel "vreodata " sa fie cat mai repede [ pentru binele vostru] .. " Iti amintesti ? ( De unde stii tu ce e "bine" sau ce e "rau" pt cel caruia i te-ai adresat ? Eu am inlocuit dihotomia bine/rau cu UTIL/INUTIL. Gandeste-te si la aspectul asta putin De unde stii tu ce inseamna "repede" pt cineva ?! Iar expresiile gen "vreodata", "niciodata" mi se par de cele mai multe ori niste prostii, pt ca, si asta ar fi un argument interesant - vorba lui Ch- totul este posibil; asta nu inteleg oamenii simpli !). "NICIODATA" are si el domeniul lui de aplicare insa destul de restrans. Pana acum ceva vreme dadeam si eu sfaturi (sau sugestii, probabil) subiective (la astea ma refeream!), unele chiar in acest topic..Sunt anumite lucruri pe care le-am spus intr-un mod atat de prost incat acuma mi-e rusine sa le revad. Cum sesiza Ioanao2, am exprimat -in scris- prost, anumite lucruri, carora eu le dadeam sau vroiam sa le dau o alta semnificatie. Imaturitate destul de mare, stiu. (Procesul de tranzitie era de vina) Dar mi-am dat seama rapid ca e o greseala si am pus si aspectul asta la punct. In fine Trebuie sa fiu obiectiv si impartial. Asta mi-am propus. Si asta tot timpul! Atunci cand iti prezinti punctul de vedere e corect sa te limitezi in a-l prezenta, fara "fa aia sau aia", fara exprimari prea directoare; asta pt ca unele lucruri pot sa mearga excelent pt 9 din 10 persoane si sa nu mearga la un altul. Pt el exista o alta varianta, si nu trebuie sa il fortzezi [NU fortza !]. Lasa-i pe el sa aleaga; tu ti-ai indeplinit datoria morala (daca e sa zic asa) spunandu-i/ *sfatuindu-l/sugerandu-i* ca exista solutia aia si aia. Aici te opresti! Decizia TREBUIE sa o ia el. E viata lui iar deciziile (suma lor) reprezinta viata. Or, fiecare trebuie sa fie responsabil pt viata lui ! Altfel nu se va maturiza niciodata (!) sau foarte greu. |
||
|
Postat pe 26 Aprilie 2009 21:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Daca ar fi sa alegeti intre un barbat de 30 si un pusti de 23 ce ati alege!?? | 104 | De la: leo_ 7 Martie 2011 11:38 |
| Oare ce simte pt mine? | 6 | De la: desi_desiree 12 Iulie 2010 01:58 |
| bau | 104 | De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 10:53 |
|
|
||
| Nu mai stiu e sa fac............ | 14 | De la: amanda01 11 August 2009 15:56 |
| buna ma numesc alin si sunt virgin | 2 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.