Mai multe
De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 e nu ma-nnebuni tu inca traiesti pe vremea lui mamaie |
||
|
kitty_krieger Postat pe 27 Aprilie 2009 13:31 |
||
|---|---|---|
De la: ioanao2, la data 2009-04-26 22:32:41De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-26 22:17:48Ioana, tot citindu-ti mesajele am ajuns la concluzia ca ai idei obsesive, dra "scuza-ma ca ma bag in mesajul tau adresat altei persoane" dupa cum spuneam, iar ai bagat aceeasi placaDraga mea, tu nu ai venit aici pentru a afla lucruri noi sau a dezbate ceva, tu vrei doar sa-ti reconfirmi teoria. Recunoaste! Teorie care, de altfel, nu e bazata pe nici o experienta PERSONALA de viata.... doar ca ai vazut sau auzit de la altii... asta e egal cu zero, caci si eu pot sa zic ca-l cunosc personal pe Basescu, de exemplu... plus ca nu ai cum sa stii exact ce a fost in mintea, sufletul si relatiile acelor persoane. |
||
|
kitty_krieger Postat pe 27 Aprilie 2009 13:35 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 Pisicuta mica razboinica, nu te mai infoii atat, ca ioanao 2 are dreptate in legatura cu prostituatele si termina cu falsa conceptie cu mamaie, si mai bine cauta si ia lectii de la ioanao, ca ai ce invata, ca esti cam novice in sexul pana la casatorie .
|
||
|
|
||
|
tinel Postat pe 27 Aprilie 2009 16:03 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 16:03:04De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 nu sunt novice bre, sunt total paralela si asa imi si place (ptiu, pun pariu ca iar o sa luati mot-a-mot si tu si ioana, ce am scris acu')ioanao2 este o persoana care-si traieste viata numai din carti de religie si observand pe altii... si apoi mai are tupeul sa spuna ca cei mai multi din cei care au scris aici nu stiu ce este viata... asa ca nu, mersi, chiar nu am ce invata de la ea Iar daca tu consideri ca o femeie care face decide sa faca sex numai pentru placere este o cu'rva, sa fii sanatos! O femeie este un om ca oricare altul si daca are chef sa si-o traga, n-are decat sa si-o traga. Nu esti nici tu, nici ioana si nici eu in masura sa o judecam!!! Sau cumva sunteti voi doi Dzeu si nu stiam eu???
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 27 Aprilie 2009 16:31 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 13:22:01De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:41:23De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:39:56De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:31:09De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:11:43:De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:04:15De la: wolfy, la data 2009-04-27 00:12:57De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine Am inteles
|
||
|
kudibruneta Postat pe 27 Aprilie 2009 16:33 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 eeeeeee uite chestia aia cu tipa care face sex cu mai multi barbati ................. crede-ma ca fiecare are dreptiul sa faca ce vrea iar cine gandeste asa vb lu' pisicuta dupa timpu lu pazvante
|
||
|
kudibruneta Postat pe 27 Aprilie 2009 16:36 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 16:31:39De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 16:03:04De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 Nu va mai contraziceti mai ca "Spalata e ca si noua " asa ca oricat ai face si ce ai face ramane la fel
|
||
|
kudibruneta Postat pe 27 Aprilie 2009 16:40 |
||
De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 16:36:13De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 Si cum, esti sigura ca pe timpul lui pazvante sau mamaie , fetele nu faceau sex cu mai multi barbati .? ci tineau numai de unul cu care se maritau ? Pai eu vreau sa dau timpul inapoi !
|
||
|
tinel Postat pe 27 Aprilie 2009 16:57 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 16:31:39De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 16:03:04De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 Eu pe ioanao nu o cunosc personal si nici cum arata, dar mi-am dat seama din ce posteaza aici , ca e o persoana realista, inteligenta, stie ce vrea de la viata si stie ce spune , vede o relatie cum e normal si are dreptate la postarile ei ! Daca-si traieste viata din carti si religie , e foarte bine, si dupa conceptia ta , ar trebuii sa si-o" traga " cu oricine ,ca asa spune pisicuta razboinica , ca e corect si nu cum era pe timpul lui mamaie.! nu, pe femeia "umblatoare " nu o judecam noi, ci va ajunge singura sa se judece ea si Dumnezeu !
|
||
|
tinel Postat pe 27 Aprilie 2009 17:15 |
||
| si eu am ales acelasi lucru ca si tine....si chiar as vrea sa ma tin de acest lucru....nu renunta la puritatea ta si mergi mai departe...Dumnezeu in fiecare dintre noi lasa un har....apreciez foate mult acest lucru pe care il faci si nu ai renuntat la virginitate....nu renunta la ea....Dumnenezeu iti va da o partenera pe masura...Dumnezeu sa te binecuvanteze. | ||
|
giulia_good4you Postat pe 27 Aprilie 2009 17:32 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 20:05:15De la: Comannn, la data 2009-04-26 19:44:13De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 19:16:46De la: darksukkubus69, la data 2009-04-26 13:29:34Domnule Mitaru, m-am nascut in religiacrestina ortodoxa, n-am schimbat asta, dar nucred in institutia bisericii, atat. Institutia bisericii a fost creata pt a sluji intereselor unor oameni si pt a insela pe credinciosi, eu asa am simtit dintotdeauna. Am spus ca te poti apropia de Dumnezeu sincur, fara ajutorul nimanui si nu vei fi dat la o parte niciodata. Cunosc cateva persoane care se duc la biserica asa ca la teatru, sa fie vazuti acolo, sa arate ce credinciosi sunt; in rest, nici nu pot sa-ti spun cu ce porcarii se ocupa. Deci, cu ce sunt aceia credinciosi?! Cu nimic. Cat despre viitorul meu... nu mi se pare nesigur, stiu langa cine stau. Oricum, daca vreodata am hotari sa ne casatorim, nu va putea nimeni sa ne impiedice. scuze, nu s-a inteles ce vroiam sa spun ! stiu bine dl draga care este diferenta intre sex si dragoste credeti-ma , era practic o multime ( si nu vida ) de aspecte legate de problema in speta, firesc ca a trebuit sa exemplific cateva aspecte ! perfect adevarat ca sexul este un instict animal si in timp se invata, insa dl cu pricina discuta practic de virginitatea celor 2 in cuplu . . . relatie platonica pana spre astre ca sa zic asa ! deci traim in secolul non conformismului sa ma iertati, lipsa sexlului duce la frustrare si inhibitie, genereaza probleme fizice si psihice, eu aici vreau sa ajung, omul are 22 ani, daca vrea la manastire trebuia sa o faca pana acum, cu respect |
||
|
figovici Postat pe 27 Aprilie 2009 17:56 |
||
De la: Unavailable, la data 2008-09-09 13:41:43- ce vrei sa spui, ca ar fi exagerat sa am pretentia ca ea sa fie virgina ? DA, mi-as dorii sa fie si ea asa.. de ce nu ? o sa ne initiem unul cu celalt si gata. evident, va fi mai greu prima oara, dar imi place sa am initiativa -chiar si prima oara- si o sa fie totul ok.,, Baietas,,,,,scoateti prostiile din cap!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!! Virgine azi,,,,,la gradinita!! Nu citesti?? Azi,,,contra ,, euro,,,se reface,, virginitatea! Nu sunt de acord cu ideologia ta!!! Sa ai ,,asemenea pretentii si sa ti motivez de ce!! 1.S-ar putea sa aveti nepotrivire sexuala! V-ati casatorit virgini,, apoi fiecare cauta in alta parte,, ce-i lipseste acasa! Se insala ,,unul pe altul,, suporta greu, viata, divorteaza sau ,joaca teatru! Cat se iubesc si care este mai mare pacat oare?? Sa fii virgin si sa-nseli dupa ce juri credinta ,,,,sau sa ti gasesti jumatatea potrivita din toate punctele de vedere!! Mai mediteaza!! |
||
|
kudika017520 Postat pe 27 Aprilie 2009 18:13 |
||
De la: alinutzaa22, la data 2009-04-26 19:15:40Ms Ioana:) hello again, sunt deja multe idei, sper sa le fi retinut bine si sa incerc sa raspund la toate ! in primul rand se pare ca nu m-am facut inteles cum eu mi-am dorit ! in al 2 lea rand se pare ca nu stii cum functioneaza sistemul psihic la un baiat spre maturitate ! iarta-ma insa asa stau lucrurile . . . in urmare : - eu consider ca viata sexuala normala ( nu cea de pacat de care vorbesti, sa lasam de-o parte religia, caci eu nu la ea ma refer ci la educatia omului primita pana la varsta in cauza ), trebuie sa se deruleze la o anumita varsta ! atentie ce spun in functie de coordonatele vremurilor pe care le traim, caci facem parte dintr-o societate modenra ( aici ating 3 pct de ale tale ) si ne conformam in speta ! nimeni nu spune ca daca exista autoturisme tu nu te poti deplasa cu calul insa ajungi la destinatie complet diferit fata de cum ti-ai dori ( obosit, stresat, frustrat, intarziat, murdar, setos, infometat, disperat, neimplinit, am generat multitudine de sentimente sa cuprind toata sfera de trairi ale unui om normal care isi doreste de fapt cu totul altceva fata de ce este in stare sa exprime ) nu am dorit sa jignesc pe nimeni ci mai degraba sa-l spal cu apa rece pe fata, in italia anilor 65, tatii isi duceau la varsta de 14 ani feciorul la o prostituata, oare de ce ? aia-s boi ? si noi destepti ? NU, subiectul este clar, in mintea barbatului se schimba multe odata cu primul contact sexual, devine vis in certitudine, imaginatia lui in realitate, trece de la viata virtuala la realitate ! astfel el se maturizeaza emotional, nu neaparat fizic . . . el priveste altfel lucrurile, putin mai increzator, de ce ? simplu . . . a fost in stare sa faca sex cu o persoana de sex opus, pana atunci il marcau temeririle ca nu ar fi in stare sau ca nu va fi in erectie sau stangacia emotiilor il va face baietel, nicidecum barbat ! hai sa fim seriosi, daca un barbat nu recunoaste astea este un adevarat ipocrit si nu are rost sa isi mai pastreze un user name pe acest formu, eventual sa se inchida in casa sa urle la stel poate acele stele vor da crezare ! - scuza-mi duritatea insa se pare ca avem 2 posibilitati : sa ne amagim ca traim intr-o vraja a amorului continua fara sa stim daca putem genera perfectiunea sexului alaturi de partenerul de viata sau sa devenim Eminescu cu totii si sa incercam falsa pudoare ! a doua posibilitate ar fi sa incercam prin alte masuri sa fim, devenim sau pastram puritatea, ea nu costa in sex ci in credinta fata de cele ce le gandesti sau afirmi fata de oricine fara sa iti fie rusine sau jena de modul tau de a vedea lucrurile in viata ! - si nu in ultimul rand te-as ruga sa incerci sa vezi lucrurile mai pragmatic, sunt un pic filozof doar cand situatia se impune, sunt dragastos si iubitor cand este nevoie de asta insa pot fi al naibii de non conformist caci altfel ne rupem capetele mergand pe strada ! gresesc eu oare ca am curajul sa vorbesc deschis fara ghilimele sau ascunzisuri ?! nu cred, sa aveti o seara frumoasa |
||
|
figovici Postat pe 27 Aprilie 2009 18:16 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 17:15:10 Iar ai uitat sa-ti iei pastila de putut si le pricepi pe dea-ndoaselea
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 27 Aprilie 2009 19:11 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:21:12De la: deea_20, la data 2009-04-27 01:35:52De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 10:55:01De la: deea_20, la data 2009-04-25 20:17:28Nea Mitica,si acum si toata viata voi tine cont de invataturile mamei mele!: Ai si nu dreptate aici...Porunca este baza dupa care trebuie sa ne ghidam.Si se refera atat la viata dinaintea casatoriei cat si la cea de dupa.Asa e,nici un preot nu va intreba misrii daca sunt sau nu virgini.Dar in timpul slujbei se spune la un moment dat ca mirii trebuie sa fie curati trupeste si sufleteste in momentul primirii tainei casatoriei. |
||
|
deea_20 Postat pe 27 Aprilie 2009 22:57 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:04:15De la: wolfy, la data 2009-04-27 00:12:57De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine Puritate pentru cine? Pentru unu care-a fost prin bordeluri? S-avem parol! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 27 Aprilie 2009 23:03 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 1. As dori sa-mi scrii si mie exact ce inseamna pentru tine vremea lui mamaie (nu de alta, dar din cate stiu eu si pe vremea lui mamaie oamenii faceau la fel de mult sex ca si pe vremea noastra (nu numai cu sotii lor si de multe ori fetele erau casatorite de tinere ca apoi sa poata face sex si cu alti tipi, dar in acest fel nimeni nu le mai putea arata cu degetul fiindca erau maritate), numai ca nu recunosteau deschis acest lucru (vezi "Povestea pulii" scrisa de Ion Creanga sau alte surse concrete in care poti sa-ti faci o idee despre viata sexuala a romanilor de pe vremea mamaiei tale))! Tu crezi ca pe vremea bunicilor noastre toata lumea era cat se poate de pudica si tipele saracele habar nu aveau de ce inseamna cu adevarat sexul si erau frustate sexual din cauza indiferentei sotilor lor care nu-si dadeau deloc silinta sa le satisfaca si nimeni nu insela pe nimeni si cand o tipa facea sex din placere cu mai multi tipi era aratata cu degetul si era numita curv*??? Daca nu era casatorita da, asa se intampla. Insa daca era casatorita, lucrurile erau cumva camuflate. Daca se afla insa la sat ca femeia cutare isi insala barbatul tot curv* era considerata. 2. In ziua de azi acest camuflaj nu mai exista, insa aceasta nu semnifica faptul ca aceasta conceptie nu a ramas. Exemplu concret? Pai ar fi o gramada, dar hai sa aleg pentru tine filmul "Sex in the city" in care cica femeia care face sex din placere cu o mie si unul de tipi intre ghilimele ( aka cu mai multi) este considerata femeie moderna, inteligenta, independenta, care isi ia viata in propriile maini! Ca nu asa priveste lumea treaba? Pai atunci de ce ar fi aparut varianta: "Sluts in the city" ??? O gasesti pe youtube la urmatorul link: http://www.youtube.com/watch?v=2sFSHRwUze4 Nu imi amintesc sa fi fost facuta aceasta varianta pe vremea lui mamaie! Asa ca draga pisicuta_razboinica, te intreb eu pe tine unde crezi ca a disparut aceasta conceptie? Ca eu una vad ca e la fel de reala ca intotdeauna si ca si pe vremuri lumea (cea interesata de sex, sex, sex) facea la fel de mult sex ca si pana acum (nu numai cu partenerii lor de viata), insa nu se recunostea asa pe fata. Daca e sa ma intrebi pe mine oamenii care au crezut in idealuri au tacut si au facut si restul, ei bine restul acum il vede oricine, atunci era camuflat, insa la barfe se cam afla si restul. Numai bine, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 27 Aprilie 2009 23:30 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:35:17De la: ioanao2, la data 2009-04-26 22:32:41De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-26 22:17:48Ioana, tot citindu-ti mesajele am ajuns la concluzia ca ai idei obsesive, dra "scuza-ma ca ma bag in mesajul tau adresat altei persoane" Draga mea, 1. Pai eu ti-am cerut sa-mi demonstrezi ceea ce ai enuntat tu si in prima fraza a acestui mesaj si tu nimic ( ca e batman, batman!!! ). 2. Nu numai ca nu ai adus nici un argument la ceea ce sustii, insa acum ma pui sa si recunosc asa din neant ( o teorie pe care eu am enuntat-o pe larg la pagina 75 ca si motivele pentru care am facut-o si am precizat ca astept lucruri concrete care sa-i faca fata), fara iar nimic in spate. 3. Pentru a treia (sau a patra) oara repeti ideea ca nu am nici o experienta personala de viata (de parca in viata mea nu am iubit sau iubirea platonica nu se pune la tine, nu? e prea micuta sau cum? ). Hmmm. De data aceasta ai folosit expresia "experienta personala de viata" (daca pana acum foloseai strict ideea ca nu am facut sex). Adica sa inteleg acum ca daca nu am facut sex eu nu pot sa am nici o experienta personala de viata??? Argumentele pe care le-ai dat acum sunt urmatoarele: i) O comparatie a faptului ca asa si tu poti zice ca l-ai cunoscut personal pe Basescu in sensul ca il cunosti asa cum si eu cunosc sexul, insa nu-l cunosc personal. De aici insa ce concluzie ar trebui sa trag? Ca daca nu am cunoscut sexul personal, ce nu am trait de fapt (sufleteste adica) pana acum??? Ca experientele mele de viata de pana acum nu se pun, pentru ca nu am experimentat si sexul? Ca altfel as fi devenit mai inteleapta? Mai spirituala? Mai matura? (chiar te rog sa-mi argumentezi asa ceva, pentru ca eu nu am de unde stii, nu?) Insa daca tu imi tot scrii la nesfarsit ca eu nu am de unde stii (adica ai bagat exact aceeasi placa pe care ai bagat-o de cateva mesaje incoace), iar eu iti raspund la nesfarsit ca sa-mi demonstrezi ceva, insa tu iar repeti aceeasi faza, eu ce placa ar trebui sa bag sincer acum? Asa iti pot scrie si eu tie: draga mea, tu nu esti virgina la varsta mea si de aceea te intreb cum iti permiti sa vorbesti despre virginii de pana la 25 de ani (inclusiv)??? ii) Argumentul ca nu am de unde stii ce a fost in mintea si sufletul acelor persoane, insa eu te intreb: 1. Care persoane? 2. Sunt de acord cu tine daca te referi la cei carora le-am adresat intrebari pana acum pe forum si tocmai de aceea incercam sa aflu mai multe legate de ce e si ce a fost in mintea si sufletul lor. Numai bine once more, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 27 Aprilie 2009 23:55 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 16:31:39De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 16:03:04De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 Draga mea, 1. Ti-am scris eu vreodata ca imi traiesc viata din cartile de religie??? (cum era cu concluziile false pe care le trag eu fara sa stiu ce e in mintea si sufletul oamenilor care scriu? ma scuzi, insa cel putin eu am bunul simt sa-i intreb, insa tu faci presupuneri despre mine fara nici macar acest minim bun-simt, dar ma rog, nu ar trebui sa te judec, nu? ca doar nu sunt Doamne Doamne :p). 2. Daca o femeie are chef sa si-o traga, parerea mea ca si-o va trage cu siguranta, fara acordul nimanui. Asta nu inseamna insa ca nu va fi privita intr-un anume fel de comunitatea in care traieste (ca sunt romani, americani sau mai stiu eu ce natie). |
||
|
ioanao2 Postat pe 28 Aprilie 2009 00:01 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-04-27 23:30:57De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 As dori sa fac o rectificare si anume la titlul "Sex in the city" era de fapt "Sex and the city" :). |
||
|
ioanao2 Postat pe 28 Aprilie 2009 00:02 |
||
De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 16:36:13De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 Draga mea, Eu pur si simplu am observat ca in genere aceasta conceptie nu s-a schimbat si nu ma uit doar la lumea din jurul meu, ci si peste mari si tari. Sunt de acord ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea, insa acum pe bune, te intreb serios: 1. Tu personal, iti vei indemna fata ta sa faca sex numai din placere? 2. Nu te vei teme deloc ca va fi afectata partea ei sufleteasca cu acest lucru? 3. Psihologic vorbind, crezi ca nu lasa nici o urma acest lucru? 4. Tu cand vei afla ca se culca cu unul si cu altul vei considera ca e o femeie desteapta, care si-a luat viata in propriile maini??? 5. Asta crezi ca vor considera toti ceilalti din jurul tau? Numai bine, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 28 Aprilie 2009 00:08 |
||
| Nu cred ca astazi toata lumea crede ca o femeie care face sex cu multi, din placere si nu pe bani, e c.... Dovada serialul pe care l-ai invocat si care a fost foarte popular. A, ca sunt unii care in continuare gandesc asa, asta e problema lor. Nu se incadreaza in paradigma moderna. Iar daca mentalitatea asta invechita, 'de pe vremea lu' mamaie", cum a spus cineva aici, inca mai exista, nu inseamna ca trebuie sa ne conformam ei. Asta ar arata ca femeile sunt in continuare dispuse sa traiasca intr-o lume facuta de barbati, deci descriminatoare fata de sexul feminin. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 28 Aprilie 2009 00:09 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-04-28 00:08:54De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 16:36:13De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 Dar tu i-ai spune baiatului tau sa nu se culce cu multe femei fiindca asta ii afecteaza partea sufleteasca? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 28 Aprilie 2009 00:12 |
||
De la: wolfy, la data 2009-04-28 00:09:40Nu cred ca astazi toata lumea crede ca o femeie care face sex cu multi, din placere si nu pe bani, e c.... Dovada serialul pe care l-ai invocat si care a fost foarte popular. A, ca sunt unii care in continuare gandesc asa, asta e problema lor. Nu se incadreaza in paradigma moderna. Iar daca mentalitatea asta invechita, 'de pe vremea lu' mamaie", cum a spus cineva aici, inca mai exista, nu inseamna ca trebuie sa ne conformam ei. Asta ar arata ca femeile sunt in continuare dispuse sa traiasca intr-o lume facuta de barbati, deci descriminatoare fata de sexul feminin. Draga mea, 1. In cazul in care esti crestina ar trebui sa incepi cu biblia sa vezi cum erau privite femeile cand faceau sex cu tipi din placere. 2. In cazul in care nu esti crestina, tu crezi ca "Sluts in the city" a fost facut de niste oameni cu pareri invechite? Poate ar trebui sa verifici cine l-a creat mai intai si apoi sa faci o astfel de afirmatie. 3. De unde stii tu cum era pe vremea lui mamaie? 4. Tu cand o sa fii mamaie ce le vei spune nepotile tai? ;;) 5. Din perspectiva ortodoxa si barbatul este privit la fel de curv* ca si femeia in aceleasi cazuri. |
||
|
ioanao2 Postat pe 28 Aprilie 2009 00:23 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-04-28 00:23:49De la: wolfy, la data 2009-04-28 00:09:40Nu cred ca astazi toata lumea crede ca o femeie care face sex cu multi, din placere si nu pe bani, e c.... Dovada serialul pe care l-ai invocat si care a fost foarte popular. A, ca sunt unii care in continuare gandesc asa, asta e problema lor. Nu se incadreaza in paradigma moderna. Iar daca mentalitatea asta invechita, 'de pe vremea lu' mamaie", cum a spus cineva aici, inca mai exista, nu inseamna ca trebuie sa ne conformam ei. Asta ar arata ca femeile sunt in continuare dispuse sa traiasca intr-o lume facuta de barbati, deci descriminatoare fata de sexul feminin. As dori sa adaug o rectificare la: "Draga mea", poate fi si "Dragul meu", in functie de sexul persoanei careia m-am adresat :). |
||
|
ioanao2 Postat pe 28 Aprilie 2009 00:24 |
||
De la: wolfy, la data 2009-04-28 00:12:31De la: ioanao2, la data 2009-04-28 00:08:54De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 16:36:13De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 Normal ca da :). |
||
|
ioanao2 Postat pe 28 Aprilie 2009 00:25 |
||
De la: figovici, la data 2009-04-27 17:56:04De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 20:05:15De la: Comannn, la data 2009-04-26 19:44:13De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 19:16:46De la: darksukkubus69, la data 2009-04-26 13:29:34Domnule Mitaru, m-am nascut in religiacrestina ortodoxa, n-am schimbat asta, dar nucred in institutia bisericii, atat. Institutia bisericii a fost creata pt a sluji intereselor unor oameni si pt a insela pe credinciosi, eu asa am simtit dintotdeauna. Am spus ca te poti apropia de Dumnezeu sincur, fara ajutorul nimanui si nu vei fi dat la o parte niciodata. Cunosc cateva persoane care se duc la biserica asa ca la teatru, sa fie vazuti acolo, sa arate ce credinciosi sunt; in rest, nici nu pot sa-ti spun cu ce porcarii se ocupa. Deci, cu ce sunt aceia credinciosi?! Cu nimic. Cat despre viitorul meu... nu mi se pare nesigur, stiu langa cine stau. Oricum, daca vreodata am hotari sa ne casatorim, nu va putea nimeni sa ne impiedice. Poti da un exemplu mai clar, te rog frumos, de om care: 1. A intampinat super probleme de frustrare si inhibitie din cauza virginitatii la varsta de 22 ani? 2. A inceput sa aiba probleme fizice si psihice din cauza virginitatii la varsta de 22 ani? 3. Daca omul nu ar fi simtit chemarea pentru aceasta lume (adica daca nu i-ar fi placut fetele mai concret si nu numai fetele ci si alte lucruri din aceasta lume) crezi ca nu s-ar fi dus deja la manastire? Pentru ca asa, afirmatii de acest gen pot sa fac si eu in sens contrar. |
||
|
ioanao2 Postat pe 28 Aprilie 2009 00:32 |
||
De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 16:36:13De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-27 13:31:49De la: ioanao2, la data 2009-04-27 00:06:40 1. Logic ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea, eu doar am dorit sa arat cam ce conceptie au unii referitor la anumite drepturi ale noastre si de ce nu sunt eu personal de acord cu ele (cred ca am explicat deja acest lucru si anume faptul ca nu trebuie sa primesti neaparat bani in schimbul placerii pe care ti-o ofera cineva, ci poate fi in loc de rasplata banilor considerata ca si rasplata fizica cea a placerii in sine). 2. Timpul lui pazvante? De unde stii cum era pe atunci? (Doresc niste surse clare) 3. Check out this parody (for "Sex and the city" calling "Sluts in the city"!!!): http://www.youtube.com/watch?v=2sFSHRwUze4 Asta ca si exemplu a faptului ca aceasta conceptie dainuieste si in ziua de azi si nu neaparat la noi in tara doar! 4. In cazul in care esti crestina, banuiesc ca ti-e familiara una din cele 10 legi date de Doamne Doamne si anume: "Sa nu fii desfranat!" |
||
|
ioanao2 Postat pe 28 Aprilie 2009 01:35 |
||
|
ioana, bine a spus cand a spus coman (daca intr-adevar s-ar si comporta conform gandirii expuse ar fii bine) ca a da sfaturi e o lama cu 2 taisuri, prin extrapolare, iti pot spune doar ca a vorbi despre sex doardin teorie e cam dificil. vad ca s-a trecut la chestii de substanta cum ar fii dogmele bisericesti si vremurile lu' mamaie.... am o singura rugaminte..... iti mai amintesti ce vroia omul ala care a deschis topicul???? buuun, ai raspuns la intrebare???? buuuuun....felicitari...atunci deschide-ti propriul topic despre virginitate ca pe asta l-ai facut varza....sincer am recitit majoritatea mesajeor si imi par deja ca o placa zgariata,,,,,,cand se ramane fara argumente aruncam praf in ochi cu credinta. si biserica si alte ale...sincer , parerea mea desi nu este foarte importanta, e ca, abia atunci cand in sfarsit vei fii trecut printr-o experienta ce aduce macar cu sexul... poti sa oferi o parere obiectiva, pana atunci vorbesti doar din experientele altora , nu sunt propriile tale trairi ...etc. sper sa intelegi macar de data asta ca a monopoliza o discutie si a o indrepta in alta parte nu inseamna a uita de la ce anume a pornit.... omul vroia sa stie daca fetele din ziua de azi mai apreciaza virginittea unui barbat....uite sunt unele care apreciaza asta, sunt altele care nu....printre care si eu . pe urma insa...... toata discutia cu si despre biserica credinta si alte alea nu isi are sensul....aici se vorbeste de un aspect fizic ,lumesc,trupesc pana la urma ncidecum metafizic..... deci putem discuta doar despre ceea ce era de discutat sau o tot dam in vrajeli cu tainele casatoriei???? comane mamii ce faci citesti filozofi filozofitori????? bune idei ,cam cat la suta le si pui in practica???sau dete criza peste tine si acu te potolisi???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Aprilie 2009 01:45 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-28 01:45:47ioana, bine a spus cand a spus coman (daca intr-adevar s-ar si comporta conform gandirii expuse ar fii bine) ca a da sfaturi e o lama cu 2 taisuri, prin extrapolare, iti pot spune doar ca a vorbi despre sex doardin teorie e cam dificil. vad ca s-a trecut la chestii de substanta cum ar fii dogmele bisericesti si vremurile lu' mamaie.... Draga dandanaua_reloaded, 1. As dori si eu sa-mi arati unde am dat eu sfaturi oamenilor? Nu de alta, insa ca sa-mi corectez greseala, deoarece nu mi se pare ok sa dai sfaturi decat in momentul in care esti FOARTE sigur de ceea ce scrii. Ca am pus intrebari, mi-am expus parerea, sunt supeeeeer de acord. Insa sa dau sfaturi mi s-ar parea ceva cu adevarat dificil, deoarece nu ma consider inca nici pe departe in masura de a realiza acest lucru si imi cer scuze in mod anticipat in cazul in care am facut-o! La pagina 75 am enuntat o afirmatie si am enuntat clar faptul ca doresc sa vad ce argumente ar putea sa o combata, insa pana acum cel putin cu mana pe inima declar ca nu am citit in majoritatea cazurilor, decat afirmatii fara argumente solide, cel mult plapande (insa oricum anemice rau, in conceptia mea bineinteles) cu exceptia cazurilor pertinente pe care le-a adus Deea si la care ma doresc (de 2 zile incoace) sa-i raspund si sa o intreb mai multe detalii, insa vad ca nici azi nu am avut timp :(. 2. A vorbi despre sex doar din teorie desigur ca e dificil, insa cum e sa nu mai fii virgin si sa vorbesti despre virginitate de parca ai fi? Nu se foloseste cumva tot teoria? Cum e sa vina oameni si sa zica ca lui Coman i se va intampla cutare si cutare lucru, din moment ce ei declara ca acel lucru nu li s-a intamplat lor? Nu e tot teorie? Astept argumente ca de obicei. 3. Intentia mea nu a fost si nu e sa fac acest topic varza. Daca asta am facut, atunci imi cer scuze in primul rand fata de dl. Coman care a deschis acest topic! Nu a fost niciodata in intentia mea sa incep a pune intrebari (incomode observ) oamenilor care posteaza pe acest topic, insa observand lipsa aproape totala a unor argumente cu adevarat pertinente pentru afirmatiile pe care le faceau anumite persoane am decis sa ma lamuresc si eu ce au dorit de fapt sa transmita si care au fost acele experiente prin care au trecut. 4. Daca majoritatea mesajelor mele ti se par ca o placa zgariata, imi cer scuze! :( Te-as ruga doar sa argumentezi mai exact ce intelegi tu prin "placa zgariata" si sa-mi arati exact unde apare acest fenomen in cadrul mesajelor mele. 5. Cand am ramas fara argumente am aruncat praf in ochi cu credinta, biserica si alte alea? Iarasi te voi ruga frumos sa argumentezi intr-un mod clar si la obiect, nu vag si care lasa sa se inteleaga orice. Ca am pus diverse intrebari legate de biblie si am enuntat anumite lucruri din ea, sunt de acord, insa de aici si pana la ce ai enuntat tu..... mi se pare cale lunga :). 6. Argumentul ca pana nu fac sex nu am cum sa am o parere obiectiva asupra acestui lucru mi l-a mai oferit si pisicuta_razboinica si eu i-am raspuns acelasi lucru ca si tie si anume ca acum, pe moment nu il putem folosi, nu? Eu pur si simplu incerc sa inteleg parerea altora si faptul ca inca nu am facut sex ar trebui sa ma opreasca in a-mi face totusi o parere? Faptul ca tu ai facut sex, iti da cumva dreptul sa te mai pronunti in cazul unei persoane care e virgina? Eu cred ca nu si iti voi demonstra acest lucru care este valabil si pentru pisicuta_razboinica. Demonstratie: Doamnelor si domnilor, Dandanaua_reloaded a enuntat faptul ca eu nu am cum sa inteleg o persoana care a facut sex deoarece nu am facut si eu, DAR dansa isi permite sa vorbeasca in numele meu, al unei virgine si anume urmatorul fapt: "ca eu fiind virgina nu am cum sa-mi dau seama cum e cu sexul", de parca dansa ar fi fost virgina la varsta de 25 de ani (ca trebuie sa o punem in locul meu, nu?) ca sa treaca prin ceea ce trec eu si sa poata enunta afirmatia pe care a facut-o !!!!!!!!! 7. Daca am monopolizat sau nu aceasta discutie nu stiu. Scopul meu era altul si se leaga de faptul de a intelege concret ce se afla in spatele afirmatiilor oamenilor in genere care posteaza pe un astfel de topic si de a incerca sa analizez putin ceea ce puneau pe tapet. Daca am dus sau nu aceasta discutie spre altceva nu-mi pot da seama deoarece sunt implicata in ea, insa il rog pe dl Coman care a deschis acest topic a-mi comunica ce parere are dansul si ce ar trebui facut. 8. Sincera sa fiu nu stiam ca aici se vorbeste doar despre un aspect fizic, lumesc. Adica din punctul meu de vedere acest aspect fizic este asociat cu un aspect sufletesc de cea mai mare importanta si cand nu este privit cu cea mai mare seriozitate (din punctul meu de vedere of course), nu e normal sa intreb si eu care e ideea, daca doresc acest lucru? Ar trebui sa stau in banca mea si sa deschid neaparat eu un alt topic, ca aici e interzis pentru asa ceva sau cum? Probabil ca tot pe dl Coman ar trebui sa-l intreb si acest lucru. 9. Din punctul tau de vedere sexul nu implica taina casatoriei, insa asta inseamna ca e valabil acest lucru pentru toata lumea? Mai pe sleau, daca din punctul tau de vedere sexul nu are implicatii deloc asupra sufletului omului (desi crede-ma sunt oameni aici care au facut acest lucru incercand sa demonstreze (bineinteles prost din punctul meu de vedere) ca in acest fel se maturizeaza si din punct de vedere al sufletului un baiat!!! ) bune sau rele, asta inseamna ca asta e parerea tuturor oamenilor care intra pe acest forum? Prin simplul fapt ca un om scrie ca din cauza sexului oamenii se despart sau se cupleaza (si ei sustin (repet ei nu eu) ca acest sex influenteaza in mod direct dragostea dintre ei), ei bine asta nu inseamna ca sexul are implicatii metafizice (repet din punctul lor de vedere)??? 10. Taina casatoriei e o vrajeala? Sincer acum te intreb: tu ai macar idee despre ce vorbesti??? Ce semnifica din punct de vedere al ortodoxiei taina casatoriei? Numai bine, Ioana P.S. Sunt de acord cu faptul ca i-am transmis parerea mea dlui Coman acum cateva zeci de pagini, insa am justificat (repet) la pagina 75 de ce am inceput sa rescriu pe acest topic. Acum, daca e sa o iau ca tine, eu te pot intreba de ce mai scrii inca pe acest topic, daca (banuiesc) i-ai comunicat deja parerea ta dlui Coman? Din curiozitate parca ai scris pe undeva? Ca pur si simplu iti place sa mai discuti cu dansul (afirm eu)? Pai asa pot scrie si eu ca din curiozitate sau ca imi place sa mai discut cu oamenii de pe acest forum. |
||
|
ioanao2 Postat pe 28 Aprilie 2009 03:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mã macinã ceva de mult timp | 5 | De la: kudika_1018363 21 Octombrie 2016 15:14 |
| help...situatie ciudata.... | 19 | De la: witcher 12 Iulie 2010 18:28 |
| pana unde ai fi dispusa sa mergi pentru un baiat/barbat? | 36 | De la: heretic 19 Noiembrie 2009 12:25 |
|
|
||
| egalitate??? | 44 | De la: micabis 17 Mai 2009 21:49 |
| Relatie online.... | 21 | De la: Cristinakitty 27 Ianuarie 2010 18:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.