Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

mai,mai...dar vad ca unele persoane nu se pot abtine pe aici sa nu comenteze la tot ce sciu unii mai ales la aceia care il indeamna pe coman sa-si inceapa viata sexuala inainte de casatorie!daca o va face sau nu o va face pana la urma coman asta e exact problema lui!
dar draguta mea ioanao2,tu l-ai contrazis pe Razvan in tot ceea ce a spus el...ok..sa zicem...dar tu ii poti garanta unui om ca daca e virgin 100% pana la casatorie totul o sa fie ca pe roze?ca o sa-l inteleaga nevasta,ca o sa-l astepte,ca o sa aiba rabdare pana o va satisface asa cum trebuie ca una si alta....? dupa cum vad eu tu esti cam virgina fata mea...de fapt nici nu ma intereseaza orientarea ta sau alegerea ta...dar daca tu esti asa si asa crezi ca totul se rezolva nu trebuie sa ne scoti la toti ochii cu asta! crede-ma ca daca ar fi sa aleaga u barbat intre o virgina si una care nu mai e virgina tot pe cea de a doua ar alege-o...si in plus de ce umbla atata barbatii dupa alte femei decat dupa nevestele sau iubitele lor,ptc noi ii restrictionam!
afrodhitee
Postat pe 26 Aprilie 2009 21:03
Inca una care crede ca le reprezinta pe toate ! :))

Postat pe 26 Aprilie 2009 21:11
Afrodita "ne" si "noi" !

Mãi afroditelor mãi, sunteti destul de multe. "voi" afroditele astea, inebuniti tipii slabi de inger sa isi paraseasca partenerele, pt ca sunteti "voi" insiva niste vanatoare de barbati, nesatisfacute si nemultumite; daca a-ti fi, nu a-ti mai arunca plasa pt ca afroditii de genul "vostru" sa cada in ea !

Practic, afroditele unor afroditi sunt aruncate si se intalnesc cu alti afroditi aruncati de alte afrodite.."voi" intre "voi". E lumea "voastra" !

Afroditelor, exista si o alta lume !

Postat pe 26 Aprilie 2009 21:20
A! *barbatii care se lasa restrictionati de cele ca "voi", cu siguranta nu se pot numii barbati in sensul adevarat al cuvantului. Statusul de "barbat adevarat" nu se dobandeste prin numarul de femei avute. Sau, cel putin, nu numai.

Postat pe 26 Aprilie 2009 21:25
De la: ioanao2, la data 2009-04-26 10:00:16
Ma scuzi, insa cand cineva indeamna fetele la sex, sex, sex (nu-mi amintesc sa fi scris tu nicarieri despre analiza si iubire) cam suna a prostitutie la cel mai concret mod.

asta e cea mai mare aberatie

a pomenit cineva ceva de bani?
kitty_krieger
Postat pe 26 Aprilie 2009 22:10
Ioana, tot citindu-ti mesajele am ajuns la concluzia ca ai idei obsesive, dra "scuza-ma ca ma bag in mesajul tau adresat altei persoane"

ceea ce inseamna ca e imposibil a se dezbate cu tine, pentru ca bagi mereu aceeasi placa (ceea ce ai si facut)
kitty_krieger
Postat pe 26 Aprilie 2009 22:17
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-26 22:17:48Ioana, tot citindu-ti mesajele am ajuns la concluzia ca ai idei obsesive, dra "scuza-ma ca ma bag in mesajul tau adresat altei persoane"

ceea ce inseamna ca e imposibil a se dezbate cu tine, pentru ca bagi mereu aceeasi placa (ceea ce ai si facut)

Draga pisicuta_razboinica,

1. Citindu-mi mesajele ai ajuns la concluzia ca am idei obsesive, e tot ce se poate, insa atata timp cat nu vii cu niste argumente clare si care sa stea in picioare nu am cum sa zic ca le am sau nu, nu? Tot ce am incercat sa fac cand am citit un mesaj a fost sa inteleg ce a dorit persoana respectiva sa scrie in el si sa-i pun niste intrebari legate de el ca sa ma lamuresc mai bine ce a dorit de fapt cu acel mesaj sa transmita si cat de corect este el din punct de vedere logic si nu numai. Eu am enuntat niste idei in pagina 75 (mesaj pe care mi-ai zis ca este prea lung pentru tine de a-l citi, asa ca eu bineinteles ca trebuie sa ma repet, nu?) si am cerut argumente pro sau contra. In momentul in care insa lumea vine cu idei care nu au nimic in spate, normal ca ii intreb, nu? Ar trebui sa stau cu mainile in san si sa zic: "Da domnle, asa e! Frateeeeeeee, cum de nu mi-am dat seama ca e asa!!!!". Daca am o intrebare mi se pare normal si de bun-simt sa o pun.

2. Nu vad ce relevanta ar avea faptul ca imi cer scuze cuiva ca ma bag in mesajul respectiv pentru a-i pune cateva intrebari legate de el, cu faptul ca am "niste idei obsesive".

3. Bag mereu aceeasi placa. Hmmmm. Pai trebuie sa-mi exemplifici mai exact, nu? Altfel pot sa-ti zic si eu la fel, nu?

Numai bine,
Ioana

ioanao2
Postat pe 26 Aprilie 2009 22:32
Se pare ca imi pierd timpul pe aici...asta e...
darksukkubus69
Postat pe 26 Aprilie 2009 22:34
De la: Comannn, la data 2009-04-26 21:03:53

"...dar cauta ca acel "vreodata " sa fie cat mai repede [ pentru binele vostru] .. " Iti amintesti ?
( De unde stii tu ce e "bine" sau ce e "rau" pt cel caruia i te-ai adresat ? Eu am inlocuit dihotomia bine/rau cu UTIL/INUTIL. Gandeste-te si la aspectul asta putin

De unde stii tu ce inseamna "repede" pt cineva ?!
Iar expresiile gen "vreodata", "niciodata" mi se par de cele mai multe ori niste prostii, pt ca, si asta ar fi un argument interesant - vorba lui Ch- totul este posibil; asta nu inteleg oamenii simpli !). "NICIODATA" are si el domeniul lui de aplicare insa destul de restrans.

Pana acum ceva vreme dadeam si eu sfaturi (sau sugestii, probabil) subiective (la astea ma refeream!), unele chiar in acest topic..Sunt anumite lucruri pe care le-am spus intr-un mod atat de prost incat acuma mi-e rusine sa le revad. Cum sesiza Ioanao2, am exprimat -in scris- prost, anumite lucruri, carora eu le dadeam sau vroiam sa le dau o alta semnificatie. Imaturitate destul de mare, stiu. (Procesul de tranzitie era de vina) Dar mi-am dat seama rapid ca e o greseala si am pus si aspectul asta la punct. In fine
Trebuie sa fiu obiectiv si impartial. Asta mi-am propus. Si asta tot timpul!

Atunci cand iti prezinti punctul de vedere e corect sa te limitezi in a-l prezenta, fara "fa aia sau aia", fara exprimari prea directoare; asta pt ca unele lucruri pot sa mearga excelent pt 9 din 10 persoane si sa nu mearga la un altul. Pt el exista o alta varianta, si nu trebuie sa il fortzezi [NU fortza !]. Lasa-i pe el sa aleaga; tu ti-ai indeplinit datoria morala (daca e sa zic asa) spunandu-i/ *sfatuindu-l/sugerandu-i* ca exista solutia aia si aia. Aici te opresti! Decizia TREBUIE sa o ia el. E viata lui iar deciziile (suma lor) reprezinta viata. Or, fiecare trebuie sa fie responsabil pt viata lui ! Altfel nu se va maturiza niciodata (!) sau foarte greu.

Comannne,vad ca vrei sa ma treci pe filozofie .Pai eu umblu legat la ochi ?nu vad cand e bine si rau ?Eu acelei persoane i-am spus [nu sfatuita]ca ar fi bine daca vrea sa se casatoreasca sa o faca mai de tanara, ce e rau in asta ?iar cu filozofia cuvintelor "repede", "vreodata ", " niciodata " nu ma pricep, eu iau cuvintele ca atare, in sensul lor , nu cu partea filozofica ! Eu sfaturi nu dau , eu spun cum e bine sau nu, ca fiecare sa inteleaga ce e bine si ce nu e bine .! Nu inteleg de ce ti-e rusine cu sfaturile tale, te-ai intrebat poate unele persoane nu au intelectul dezvoltat sa le inteleaga ? dar asta e parerea ta personala . Ioanao 2 mi se pare o persoana foarte inteligenta , stie ce spune , are conceptie sanatoasa si cam totdeuna are dreptate.., si ai observat ca de multe ori e contestata de persoane cu niste conceptii ciudate ? care cred gresit,ca asa e ca ele! Poate asa si in cazul tau cu sfaturile .Comannne , unde te pricepi sa dai sfaturi poti sa spui " fa aia sau aia " si lasa sa inteleaga fiecare ce vrea .. Si crede- ma ca la filozofie nu ma pricep !
tinel
Postat pe 26 Aprilie 2009 22:53
De la: afrodhitee, la data 2009-04-26 21:03:57mai,mai...dar vad ca unele persoane nu se pot abtine pe aici sa nu comenteze la tot ce sciu unii mai ales la aceia care il indeamna pe coman sa-si inceapa viata sexuala inainte de casatorie!daca o va face sau nu o va face pana la urma coman asta e exact problema lui!
dar draguta mea ioanao2,tu l-ai contrazis pe Razvan in tot ceea ce a spus el...ok..sa zicem...dar tu ii poti garanta unui om ca daca e virgin 100% pana la casatorie totul o sa fie ca pe roze?ca o sa-l inteleaga nevasta,ca o sa-l astepte,ca o sa aiba rabdare pana o va satisface asa cum trebuie ca una si alta....? dupa cum vad eu tu esti cam virgina fata mea...de fapt nici nu ma intereseaza orientarea ta sau alegerea ta...dar daca tu esti asa si asa crezi ca totul se rezolva nu trebuie sa ne scoti la toti ochii cu asta! crede-ma ca daca ar fi sa aleaga u barbat intre o virgina si una care nu mai e virgina tot pe cea de a doua ar alege-o...si in plus de ce umbla atata barbatii dupa alte femei decat dupa nevestele sau iubitele lor,ptc noi ii restrictionam!

Draga Afrodhitee,

1. Observ ca este o problema din partea ta faptul ca eu comentez mesajele altor persoane.
i) mi-am cerut scuze din start in mod anticipat pentru acest lucru, pentru ca m-am gandit ca poate este deranjat pentru unii sa primeaca comentarii care nu vin din partea persoanei careia au adresat respectivul mesaj;
ii) din cate am inteles de la alte persoane de pe acest topic nu ar trebui sa imi cer deloc scuze si chiar sa fac acest lucru, deoarece este un topic si fiecare are dreptul sa-si scrie parerea legata de mesajele pe care le-au scris ceilalti (eu oricum mi le-am cerut just in case).

2. Ca e treaba lui Coman daca o face sau nu inainte de casatorie sunt 100% de acord cu tine. E problema lui si numai a lui. Daca am scris eu pe undeva altfel te rog sa-mi arati si-mi cer scuze anticipat!

3. Pot eu garanta unui om virgin ca daca e virgin pana la casatorie va merge totul 100% ca pe roze? Pai pe langa faptul ca e virgin parerea mea e ca are foarte mare importanta ca analiza lui sufleteasca si morala sa fie bine pusa la punct. Da, virginitatea din punctul meu de vedere are mare importanta, insa daca esti virgin nu inseamna ca trebuie sa fii si prost. Din punctul meu de vedere oamenii care se casatoresc virgini o fac cu o anume credinta si anumite principii care tin de integritatea lor sufleteasca si morala si deci un astfel de om ar trebui de cele mai multe ori sa aiba o asfel de analiza bine pusa la punct.
Eu sunt de parere ca un om virgin daca e virgin pana la casatorie si cu o analiza sufleteasca si morala bine pusa la punct va avea o casnicie minunata. Pentru acest lucru, da, pot baga mana in foc. Ca va intampina diverse probleme care vor tine de factori exteriori cuplului, asta e partea a doua, insa intre ei nu vad sa existe vreo problema care sa nu poata fi rezolvata.

4. Razvan a exprimat niste idei care din punctul meu de vedere sunt stupide, lucru pe care i l-am zis si eu. I-am cerut bineinteles argumente cu care sa sustina respectivele idei, pentru ca si eu bineinteles ma pot insela.

5. Nu am dorit sa scot ochii nimanui cu nimic. Adica Razvan are voie sa scrie mesaje si eu nu sau cum? Parca era un topic deschis pentru toata lumea. Acum brusc anumiti oameni nu ar trebui sa mai posteze pentru ca scot ochii altor oameni? Scuza-ma, insa cu ce te-a deranjat mesajul meu pe tine personal? Te-ai simtit atacata cu ceva? Daca da, te ascult.

6. Daca un barbat ar fi pus sa aleaga intre o virgina si o tipa care nu e virgina ar alege-o pe a doua? Pai pot sa-ti dau un contraexemplu care se afla chiar pe acest topic, insa nu cred ca trebuie pusa in nici un caz asa problema (desi sincera sa fiu, am inteles ca si virginele sunt foarte apreciate de catre barbati, nu numai cele care nu sunt virgine :p). Cred ca problema se pune: pe cine iubeste acel barbat?

7. De ce umbla barbatii dupa alte femei? Tu ai scris pentru ca nevestele sau iubitele lor ii restrictioneaza. La aceasta intrebare cred ca sunt muuuuuuuuult mai multe raspunsuri si cel pe are l-ai dat nu mi se pare neaparat relevant (in sensul ca depinde de la caz la caz si chiar si asa e discutabil).

Numai bine,
Ioana
ioanao2
Postat pe 27 Aprilie 2009 00:04
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-26 22:10:54
De la: ioanao2, la data 2009-04-26 10:00:16
Ma scuzi, insa cand cineva indeamna fetele la sex, sex, sex (nu-mi amintesc sa fi scris tu nicarieri despre analiza si iubire) cam suna a prostitutie la cel mai concret mod.

asta e cea mai mare aberatie

a pomenit cineva ceva de bani?

Trebuie neaparat sa fie bani? :)

Eu zic ca poti primi si altceva in loc de bani ca rasplata.

M-am gandit atunci cand am scris fraza de mai sus ca e posibil sa fie interpretata mot a mot :).
Este intr-adevar o aberatie daca o iei mot a mot, insa daca te gandesti la un sens metaforic (cum de altfel a fost menita) sta cat se poate de bine in picioare.

In sensul ca, o fata cand este indemnata sa faca sex si doar sex cum suna indemnarea respectivei persoane inseamna ca de cele mai multe ori va face sex cu persoane pe care nu le iubeste sau nu e sigura ca le iubeste. In acest caz face acest sex doar pentru placerea de a face sex. Daca face sex exclusiv din placere este logic ca nu se va opri la un singur tip toata viata, pentru ca apare si in sex rutina, nu?. Si va face in acest caz sex cu mai multi tipi doar din placere.
Ei bine cand o tipa face sex cu mai multi tipi strict din placere, metaforic lumea o numeste curv* sau prostituata sau desfranata (desi nu ia bani pentru asa ceva) asa cum tot un astfel de tip se mai numeste si curv* masculina. De ce? Pai e simplu. Pentru ca asta este plata ei/lui si anume placerea. Nu sunt bani, e placere, ideea e ca e tot o plata fizica, nu sufleteasca in urma partidei de sex punct.
ioanao2
Postat pe 27 Aprilie 2009 00:06
De la: kudika015610, la data 2009-04-26 19:15:40Ms Ioana:)

Cu placere ;).
ioanao2
Postat pe 27 Aprilie 2009 00:07
De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine

As avea si eu o curiozitate: ce parere ai despre femeile care se pastreaza virgine pentru un barbat?
beyonce_indragostita
Postat pe 27 Aprilie 2009 00:12
De la: deea_20, la data 2009-04-24 01:28:53Ioana draga,faza cu iepurasul ca e chip cioplit a fost spusa de domnul coman...........
1.Diferenta de pareri nu ar avea cum sa afecteze relatia.Dar cand vor venii copii ce o sa fie?Eu da,el ba si asa se va ajunge la o cearta pt ca o persoana ca domnul coman nu va renunta niciodata la mentalitatea sa.Iar eu nu voi rapi unor copii bucuria cadourilor de la iepuras doar pt ca sotul meu are idei tampite in legatura cu acesta.
2.Vezi tu,aici sta problema.Lui i se pareau normale chestile astea si a fost crescut in spiritul"femeia nu stie nimic,barbatul trebuie sa o invete totul".Si am avut nenumarate certuri pe tema asta dar eu nu am cedat niciodata iar el imi zicea ca daca nu fac ca el ne despartim.Si ii aratam unde este usa.Asa ca atata timp cat ma vroia langa el trebuia sa inghita. Dragostea lui a fost imensa(nici acum nu s-a stins) dar ce spuneau ai lui era mai presus de orice.Gandirea proprie se termina in momentul cand interveneau ai lui.Nu pot nici eu sa-mi explic cum reuseau asa ceva.........Si sa nu-ti para rau de jocurile lui,pt ca pana la urma acesti ani m-au maturizat si m-au invatat sa lupt pt fericirea mea.Si mai ales m-au ajutat sa stiu sa apreciez valoarea baiatului care il am langa mine acum.
3.Iubirea e din partea ei,dar si el ii ia mereu flori,ii scrie poezii de dragoste(nu au nici o rima dar deh,sunt de la el si pana la urma gestul conteaza),ii aduce dovezi de dragoste dar este un caracter foarte dificil.Iar ea nu incearca sa-l schimbe ca sa nu-l supere cuvintele ei.E prostie din partea ambilor dar pana nu se trezesc ei la realitate eu nu am ce sa le fac.Nici aici nu inteleg iubirea dintre ei......E ceva de genul 99 de dovezi de iubire si un pumn in fata ca sa simti cat de mare e iubirea (rad eu rad,dar e mai mult de plans)
4.Se mai intampla si astfel de faze.
i)Vezi tu,uneori din prea multa iubire devii si egoist.Si daca el o iubeste mult de tot face orice sa nu o piarda,iar o data actele incheiate spera ca il va ierta si nu va pleca de langa el.Sunt multi barbati care recurg la asa ceva....(ma refer la minciuni care spera ca odata cu casatoria vor fi iertate)
ii)Nu poti stii niciodata cum gandeste un om.
5.Pe principul egalitatii merg si eu dar din pacate multi se schimba dupa casatorie.Abia atunci cand vezi ca el nu mai da cat primeste trebuie sa te gandesti sa te pui inaintea lui.Nu asa oricum,ca i s-a pus ei pata ca vrea sa primeasca mai mult decat ofera,ca in cazul asta o dam in alte teorii
*************-iti spun mai jos ce e cu stelutele astea.
6.Ai dreptate.Dar femeile sunt mult mai multe de cat barbatii in acest caz.
7.i) Atractiva pe dracu.Adica era cu vreo 5 ani mai mare decat sotia.Iar sotia era o doamna pe cand bona genul de femeie de la tara venita la targ la oras....dar avea un tupeu fantasitc iar sotia un bun simt cum rar am mai intalnit din pacate.
ii)Sotia a avut un accident de masina si a avut bazinul spart(sau ceva de genul,iarta-ma daca spun prostii) si ambele picioare rupte,deci statea numai in pat...Cum am mai spus-toata lumea ii invidia ca erau cuplul perfect.Mereu se vedea ca se iubesc si de asta nu-si explica nimeni de ce s-a intamplat ce s-a intamplat si de ce a inceput relatia cu bona.
iii)Inteleg el de ce nu a divortat,dar ea?nu cred ca a meritat sacrificiul ei.Ca ea s-a imbolnavit cu inima nu cred ca a avut legatura cu accidentul,asta a aparut ulterior de la prea multa durere si suparare cred eu.Nu avea el de unde sa stie ce se va intampla.Ca daca stia sigur statea cuminte.
iv)Am cerut si parerea ta,nimic mai mult.
1.Bani avea ca era fata desteapta si descurcareata si avea o firma care mergea super,iar sanatatea se"repara".
2.nu cred ca ar mai fi murit daca il trimitea in"p... masii"
Copii aveau 8 si 10 ani.Mama le-a fost sora mamei.Acum sunt mari si au devenit niste oameni de nota 10 dar pe bona au terminat-o.Din cate se spune au chinuit-o pana si-a facut bagajele si a plecat definitiv.Eu eram mica cand se intamplau toate astea dar ce stiu sunt lucrurile care le-am aflat pe parcurs.Stii si tu cum vorbeste lumea.Iar omul acesta chiar nu are nici o scuza!

cat despre mine,da ar fi fost frumos sa fie cum ai spus tu,dar decat sa stea impreuna "obligati"de un copil si sa fim toti nefericiti,mai bine asa.Plus ca din a doua casatorie a tatalui meu am o scumpete de surioara

****************=la ce vorbim noi mai sus este vorba despre iubirea ideala in care partenerii se poarta asa cum ar trebui,dar oamenii de azi nu mai sunt asa.Nu multi.Si marea majoritate isi pun fericirea lor pe primul plan in loc sa o puna pe cea a cuplului.Uita ca daca , cuplul este fericit atunci si el si ea sunt fericiti.bine ar fi ca toti sa fie si sa gandeasca asa,ca nu ar mai exista atata durere si tristete.
Te pup!

Draga mea Deea,

Imi cer mii de scuze ca inca nu ti-am raspuns la mesajul de mai sus si ma voi stradui sa-ti scriu maine!
L-am citit de cand l-ai postat, insa din pacate m-am luat cu alte mesaje :(. Doream doar sa-ti scriu ca nu am uitat sa raspund la el si ca in continuare din punctul meu de vedere tu ramai prima persoana de pe acest topic ale carei idei mi se par ca au un spate solid (aka niste argumente pertinente atat teoretice cat si practice) si inca unul care imi da si mie de gandit si repet ca imi face o deosebita placere sa dezbat orice idee cu tine teoretica si/sau practica.

Te-am pupat si eu
ioanao2
Postat pe 27 Aprilie 2009 00:31
De la: ioanao2, la data 2009-04-26 18:36:44
De la: figovici, la data 2009-04-26 17:56:03as zice ca este o mare eroare, inainte de toate as mentiona ca vei fi dezamagit profund de tine insuti cand viitoarea ta sotie va dori un barbat langa ea si nu un copil, barbatia din pct de vedere sexual ! cum o poti dobandi oare daca nu prin exercitiu ? mai mult decat atat cum te vei face placut, cum poti comunica, cum poti saruta, cum poti fi sentimental daca nu ai gustat pana acum din placerile sexului ? dar ma gandesc cum poti fi tu insuti daca acest lucru nu-l faci decat in momentul cazniciei ? Este de adaugat ca insasi sexul si experienta sexuala la barbat duce la increderea de sine, puterea de a convinge partenera ca se afla in mainile unui barbat care stie ce si cum sa faca, mai ales ca ma gandesc ca iti doresti ca si ea sa fie virgina ca si tine . . . deci imi explici cum faci cu penetrarea ? stai cu disctionarul in mana in seara cu pricina ? Copile te rog maturizeaza-te, nu te supara pe mine insa e ceva ciudat la mijloc . . . Parinti tai fac parte dintr-o secta ceva ? Eu cred ca acest aspect tine si de eductie ! Eu apreciez modul tau de gandi insa din pacate este principiul anilor '50, traim in secolul electronicii, a vendetelor sexuale, ca sa faci fata trebuie nu sa fii ca ei ci sa fii tu insuti, puternic, spiritual, ingaduitor pe alocuri, convingator, fericit si SANATOS ! Nu le poti avea acum si niciodata daca vei persista in greseala de acum, cu stima, Razvan

Draga Razvane,

Imi cer scuze ca ma bag in mesajul tau adresat altei persoane, insa am si eu pentru tine cateva intrebari in cazul in care vei dori bineinteles sa raspunzi la ele:

1. De unde stii tu ca barbatia unui om se poate dobandi doar prin exercitiu si ca teoria nu poate si ea sa-si spuna cuvantul? Daca ai niste argumente solide care sa sustina aceasta idee te ascult.

2. Crezi ca viitoarea sotie nu-l va iubi indeajuns de mult incat sa incerce de mai multe ori impreuna cu el arta dragostei pana cand el va reusi sa o satisfaca sexual?

3. Crezi ca un om se face placut in fata unei femei, ca poate comunica cu ea, pentru simplul fapt ca are o viata sexuala in spate??? Nu de alta, insa cunosc multi tipi virgini care au super sarm la femei si 0 viata sexuala in spate.

4. Crezi ca daca un tip nu stie sa sarute, nu poate invata cu cea pe care o iubeste si cu care urmeaza sa se casatoreasca?

5. Crezi ca daca un tip nu a facut sex nu poate fi sentimental???

(Asta care urmeaza e tare si crede-ma ca m-am prapadit de ras cand am citit-o cu tot respectul!)

6. Crezi ca un tip poate fi el insusi doar dupa ce are o super viata sexuala in spate????????? Adica ceva in genul ca pana atunci nu a stiut cine a fost, insa o data ce a facut sex, uau, a descoperit cu adevarat cine e!!!!!!!!

7. Sunt de acord cu faptul ca o viata sexuala de care un tip este multumit (in sensul ca stie sigur ca poate satisface o femeie) ii poate acorda acelui tip un plus de incredere in sine, insa aceasta inseamna ca un tip virgin nu poate avea incredere in el sau mai multa incredere decat un tip cu viata sexuala in spate pentru ca el nu a facut sex?????? (si aici pot sa-ti dau exemple de tipi care au facut sex si au o incredere in ei mult mai redusa decat altii virgini)

8. In legatura cu penetrarea unei tipe, crezi ca numai daca stai cu dictionarul in mana reusesti sa realizezi acest lucru? Pai asta se intampla prima data cand isi incepe viata sexuala tipul? Sta cu dictionarul in mana???

9. Tu sfatuiesti pe cineva sa se maturizeze, insa acum pe bune, dupa ce am citit mesajul tau, ma gandesc serios sa te intreb daca tu te consideri o persoana matura? Pentru ca daca nu vei putea veni la mine cu argumente solide pentru a sustine subpunctele de mai sus pe care le-ai enuntat, crede-ma ca le voi considera intotdeauna niste ineptii crase, total ilogice si care nu pot decat sa fac rau unor persoane tinere.

10. Cat despre intrebarea daca parintii tai fac parte dintr-o secta sau ceva m-ai amuzat teribil de mult. Dragul meu, daca nu stiai, perspectiva ortodoxa sustine ideea ca virginitatea trebuie pastrata pana la ortodoxie la fel cum de altfel sta scris parca si in Biblie ("sa nu fii desfranat!"). Daca ortodoxia o privesti ca pe o secta, atunci inteleg afirmatia ta.

11. Principiul anilor 50 mi se pare o scuza tampita sincer. Adica ce, daca tehnologia a avansat acum ar trebui sa privim si pacatul ca pe ceva modern, util si care de fapt face bine?????

12. Ceea ce ai scris la sfarsit legat de faptul ca un om trebuie sa fie el insusi, spiritual, puternic, ingaduitor pe alocuri, convingator, fericit si mai ales sanatos (banuiesc ca te-ai referit si la fizic si la suflet, in cazul in care crezi in notiunea de suflet bineinteles) sunt lucruri cu care sunt de acord. Dar de aici ce trebuie sa inteleg? Ca pentru ca un tip sa aiba toate aceste lucruri pe care le-ai enuntat tu, inseamna ca el trebuie sa faca sex inainte de casatorie? Ca altfel ar fi o greseala din partea lui? Care e logica? Ca pana acum cel putin mie una mi se pare ca lipseste cu desavarsire.

Numai bine,
Ioana

Doream sa aduc o rectificare la ceea ce am scris mai sus si anume mai exact la subpunctul 10 cand am scris: " perspectiva ortodoxa sustine ideea ca virginitatea trebuie pastrata pana la ortodoxie", am gresit scriind cuvantul "ortodoxie", trebuia sa fi scris cuvantul "casatorie"!
Mii de scuze! :)
ioanao2
Postat pe 27 Aprilie 2009 00:39
De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine

Frateeeee, mesaj clasic pentru care m-am apucat de scris pe acest topic.
O persoana face o afirmatie fara ABSOLUT nici un argument si lasa apoi de inteles ca ea are dreptate si ca e sigur ca ea si nu numai asta, insa face de tot rahatul si persoana careia ii adreseaza mesajul.
Asa pot sa-i zic si eu exact in acelasi mod pe dos si ce am rezolvat?

Demonstratie:

Bai fata tu esti proasta? Cum nu te poti pastra virgina pentru un barbat? Eu cred ca esti prea urata sau proasta ca sa faci treaba asta si o sa rada barbatul de tine.
ioanao2
Postat pe 27 Aprilie 2009 00:45
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 10:55:01
De la: deea_20, la data 2009-04-25 20:17:28Nea Mitica,si acum si toata viata voi tine cont de invataturile mamei mele!
:

sml-love0049: Pai asa sa faci, si sa-ti mai spun ca [asta vorbind la general, e valabil pentru toate cuplurile ] pe fata nu trebuie sa o intereseze despre aventurile lui in trecut,pentru ea sa conteze prezentul si viitorul alaturi de el ,dar pe el ,da ! Asa a lasat Dumnezeu sa fie la barbat si femeie >!

Dupa cum am spus de atatea ori.Dumnezeu a spus la porunca a 7-a "SA NU FII DESFRANAT" Deci asta se traduce ca atat barbatul si femeia trebuie sa se pastreze pana la casatorie!Unde scrie ca numai femeia?Si cine zice/unde scrie ca femeia trebuie sa inchida ochii la trecutul barbatului,iar barbatul nu trebuie sa inchida ochii la trecutul femeii?Cum poti spune ca "asa a lasat Dumnezeu"???Unde a zis EL asta?
Uite un exemplu:http://www.imaginelife.ro/credinta/credinta-religie-biserica/cele_10_porunci_cu_citate_din_biblie/ Si din cate scrie aici se pare ca mai mult barbatului i se adreseaza!Te rog frumos,inainte de a afirma ceva asigura-te ca aduci si un argument solid si real pt respectiva afirmatie!
deea_20
Postat pe 27 Aprilie 2009 01:35
De la: wolfy, la data 2009-04-27 00:12:57

As avea si eu o curiozitate: ce parere ai despre femeile care se pastreaza virgine pentru un barbat?

Daca sunt sigure ca barbatul merita si va fii al lor, tot respectul pentru ele, exemplu pentru altele,cinste lor , ca sunt adevarat pure
tinel
Postat pe 27 Aprilie 2009 11:04
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:04:15

Daca sunt sigure ca barbatul merita si va fii al lor, tot respectul pentru ele, exemplu pentru altele,cinste lor , ca sunt adevarat pure

buna, ai mare dreptate dar pe urma s-ar putea ca barbatul ales sa le lase in lipsa de experienta iar barbatii virgini nu am mai auzit pana acuma asa ceva dar ma pune pe ganduri si cred ca nu va gasi o fata virgina doar poate pe la 14 ani daca va fi si atunci
kudibruneta
Postat pe 27 Aprilie 2009 11:11
De la: deea_20, la data 2009-04-27 01:35:52
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 10:55:01
De la: deea_20, la data 2009-04-25 20:17:28Nea Mitica,si acum si toata viata voi tine cont de invataturile mamei mele!
:

sml-love0049: Pai asa sa faci, si sa-ti mai spun ca [asta vorbind la general, e valabil pentru toate cuplurile ] pe fata nu trebuie sa o intereseze despre aventurile lui in trecut,pentru ea sa conteze prezentul si viitorul alaturi de el ,dar pe el ,da ! Asa a lasat Dumnezeu sa fie la barbat si femeie >!

Dupa cum am spus de atatea ori.Dumnezeu a spus la porunca a 7-a "SA NU FII DESFRANAT" Deci asta se traduce ca atat barbatul si femeia trebuie sa se pastreze pana la casatorie!Unde scrie ca numai femeia?Si cine zice/unde scrie ca femeia trebuie sa inchida ochii la trecutul barbatului,iar barbatul nu trebuie sa inchida ochii la trecutul femeii?Cum poti spune ca "asa a lasat Dumnezeu"???Unde a zis EL asta?
Uite un exemplu:http://www.imaginelife.ro/credinta/credinta-religie-biserica/cele_10_porunci_cu_citate_din_biblie/ Si din cate scrie aici se pare ca mai mult barbatului i se adreseaza!Te rog frumos,inainte de a afirma ceva asigura-te ca aduci si un argument solid si real pt respectiva afirmatie!

Deea 20, Nu contest credinta ta, dar vezi bre ca intelesasi gresit Porunca a-7-a ;Sa nu fi desfranat " se refera la altceva si nu la faptul ca sa fie barbatul si femea virgini la cununie ., si nici nu are legatura cu casatoria ! Se refera la felul cum iti traiesti viata, [ in desfrau sau nu !! ] indiferent de starea sociala. In nici o biserica la cununie , preotul nu-i intreaba pe tinerii miri daca sunt sau nu virgini
tinel
Postat pe 27 Aprilie 2009 11:21
De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:11:43

buna, ai mare dreptate dar pe urma s-ar putea ca barbatul ales sa le lase in lipsa de experienta iar barbatii virgini nu am mai auzit pana acuma asa ceva dar ma pune pe ganduri si cred ca nu va gasi o fata virgina doar poate pe la 14 ani daca va fi si atunci
:

sml-confused0006: Relatia de cuplu, casatoria este ca un LOZ IN PLIC nedesfacut. -adica ori este castigator , ori nu ; la noroc. !! De barbati virgini este impropriu spus ca barbati cu himen rupt nici eu nu am auzit. Da ,ai dreptate cu fete de 14 ani, daca va fi si atunci .
tinel
Postat pe 27 Aprilie 2009 11:31
Mai Mitica,
Unde esti ma cand am nevoie de tine ?
Se intampla lucruri exceptionale aici si tu stai cocotat ca strutu' !
Treci si ma ajuta ca sunt ravasit si mai era putin si dadeam in beri-beri, poate ma ajuti sa trec peste asta.

Postat pe 27 Aprilie 2009 11:36
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:31:09

:

Relatia de cuplu, casatoria este ca un LOZ IN PLIC nedesfacut. -adica ori este castigator , ori nu ; la noroc. !! De barbati virgini este impropriu spus ca barbati cu himen rupt nici eu nu am auzit. Da ,ai dreptate cu fete de 14 ani, daca va fi si atunci .

kudibruneta
Postat pe 27 Aprilie 2009 11:39
De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:39:56

:

Relatia de cuplu, casatoria este ca un LOZ IN PLIC nedesfacut. -adica ori este castigator , ori nu ; la noroc. !! De barbati virgini este impropriu spus ca barbati cu himen rupt nici eu nu am auzit. Da ,ai dreptate cu fete de 14 ani, daca va fi si atunci .

ms. pt floare asta daca nu este un mod sl tau de ia ncheia o convorbire
kudibruneta
Postat pe 27 Aprilie 2009 11:41
sczzzzzzz "a incheia "
kudibruneta
Postat pe 27 Aprilie 2009 11:42

Poate nu am dreptul sa te contrazic (pt k fiecare are dreptul sa spuna ceea ce crede)...dar totusi...chiar k ai vorbit la general "o sa rada femeia de tine", (poate u ai rade de asha cv), dar d und stii k toate gandesc la fel?
Si, sorry, dar sa te legi de aspectul fizic al unui om(" prea urat") asta e o dovada de prostie si imaturitate, nu principiul lui
alinutzaa22
Postat pe 27 Aprilie 2009 11:49
De la: Roco, la data 2009-04-27 11:36:51Mai Mitica,
Treci si ma ajuta ca sunt ravasit si mai era putin si dadeam in beri-beri, poate ma ajuti sa trec peste asta.

Ooooooo , va salut domnu' Roco, eu sunt de mult pe aici, dar talica pe ce topicuri ai fost? bineinteles ca voi ajuta vechii prieteni .
tinel
Postat pe 27 Aprilie 2009 13:12
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 13:12:52

Ooooooo , va salut domnu' Roco, eu sunt de mult pe aici, dar talica pe ce topicuri ai fost? bineinteles ca voi ajuta vechii prieteni .
...............Doamne Mitica ..........mai traiesti..........nu ti s-au urcat hormonii la cap?
erikahd2008
Postat pe 27 Aprilie 2009 13:16
De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:41:23
De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:39:56

:

ms. pt floare asta daca nu este un mod sl tau de ia ncheia o convorbire
Floarea reprezinta respectul pentru persoana careia ii adresez topicul si doresc sa mentin convorbirea cu ea . :
tinel
Postat pe 27 Aprilie 2009 13:22
De la: erikahd2008, la data 2009-04-27 13:16:30
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 13:12:52

...............Doamne Mitica ..........mai traiesti..........nu ti s-au urcat hormonii la cap?

Mai traiesc si eu, ca e aer pentru toata lumea !
tinel
Postat pe 27 Aprilie 2009 13:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce sunt mai atractivi bãrbaþii cu bani? 149 De la: bruneagra25 10 August 2009 08:27
poate fi numit prieten cineva care te minte? 54 De la: kudika026889 7 Iunie 2009 11:03
Ce ziceti de barbatii gemeni? 73 De la: tha_cold_butterfly 19 August 2013 17:20
Vreau si eu un sfat... 6 De la: pinguina 7 Ianuarie 2011 14:23
"Ma lasi sa-ti ofer un orgasm?" 19 De la: licuriciul_zapacit 8 Mai 2010 01:24