Mai multe
|
mai,mai...dar vad ca unele persoane nu se pot abtine pe aici sa nu comenteze la tot ce sciu unii mai ales la aceia care il indeamna pe coman sa-si inceapa viata sexuala inainte de casatorie!daca o va face sau nu o va face pana la urma coman asta e exact problema lui! dar draguta mea ioanao2,tu l-ai contrazis pe Razvan in tot ceea ce a spus el...ok..sa zicem...dar tu ii poti garanta unui om ca daca e virgin 100% pana la casatorie totul o sa fie ca pe roze?ca o sa-l inteleaga nevasta,ca o sa-l astepte,ca o sa aiba rabdare pana o va satisface asa cum trebuie ca una si alta....? dupa cum vad eu tu esti cam virgina fata mea...de fapt nici nu ma intereseaza orientarea ta sau alegerea ta...dar daca tu esti asa si asa crezi ca totul se rezolva nu trebuie sa ne scoti la toti ochii cu asta! crede-ma ca daca ar fi sa aleaga u barbat intre o virgina si una care nu mai e virgina tot pe cea de a doua ar alege-o...si in plus de ce umbla atata barbatii dupa alte femei decat dupa nevestele sau iubitele lor,ptc noi ii restrictionam! |
||
|
afrodhitee Postat pe 26 Aprilie 2009 21:03 |
||
|---|---|---|
| Inca una care crede ca le reprezinta pe toate ! :)) | ||
|
Postat pe 26 Aprilie 2009 21:11 |
||
|
Afrodita "ne" si "noi" ! Mãi afroditelor mãi, sunteti destul de multe. "voi" afroditele astea, inebuniti tipii slabi de inger sa isi paraseasca partenerele, pt ca sunteti "voi" insiva niste vanatoare de barbati, nesatisfacute si nemultumite; daca a-ti fi, nu a-ti mai arunca plasa pt ca afroditii de genul "vostru" sa cada in ea ! Practic, afroditele unor afroditi sunt aruncate si se intalnesc cu alti afroditi aruncati de alte afrodite.."voi" intre "voi". E lumea "voastra" ! Afroditelor, exista si o alta lume ! |
||
|
|
||
|
Postat pe 26 Aprilie 2009 21:20 |
||
| A! *barbatii care se lasa restrictionati de cele ca "voi", cu siguranta nu se pot numii barbati in sensul adevarat al cuvantului. Statusul de "barbat adevarat" nu se dobandeste prin numarul de femei avute. Sau, cel putin, nu numai. | ||
|
Postat pe 26 Aprilie 2009 21:25 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-04-26 10:00:16 asta e cea mai mare aberatie a pomenit cineva ceva de bani? |
||
|
kitty_krieger Postat pe 26 Aprilie 2009 22:10 |
||
|
Ioana, tot citindu-ti mesajele am ajuns la concluzia ca ai idei obsesive, dra "scuza-ma ca ma bag in mesajul tau adresat altei persoane" ceea ce inseamna ca e imposibil a se dezbate cu tine, pentru ca bagi mereu aceeasi placa (ceea ce ai si facut) |
||
|
kitty_krieger Postat pe 26 Aprilie 2009 22:17 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-26 22:17:48Ioana, tot citindu-ti mesajele am ajuns la concluzia ca ai idei obsesive, dra "scuza-ma ca ma bag in mesajul tau adresat altei persoane" Draga pisicuta_razboinica, 1. Citindu-mi mesajele ai ajuns la concluzia ca am idei obsesive, e tot ce se poate, insa atata timp cat nu vii cu niste argumente clare si care sa stea in picioare nu am cum sa zic ca le am sau nu, nu? Tot ce am incercat sa fac cand am citit un mesaj a fost sa inteleg ce a dorit persoana respectiva sa scrie in el si sa-i pun niste intrebari legate de el ca sa ma lamuresc mai bine ce a dorit de fapt cu acel mesaj sa transmita si cat de corect este el din punct de vedere logic si nu numai. Eu am enuntat niste idei in pagina 75 (mesaj pe care mi-ai zis ca este prea lung pentru tine de a-l citi, asa ca eu bineinteles ca trebuie sa ma repet, nu?) si am cerut argumente pro sau contra. In momentul in care insa lumea vine cu idei care nu au nimic in spate, normal ca ii intreb, nu? Ar trebui sa stau cu mainile in san si sa zic: "Da domnle, asa e! Frateeeeeeee, cum de nu mi-am dat seama ca e asa!!!!". Daca am o intrebare mi se pare normal si de bun-simt sa o pun. 2. Nu vad ce relevanta ar avea faptul ca imi cer scuze cuiva ca ma bag in mesajul respectiv pentru a-i pune cateva intrebari legate de el, cu faptul ca am "niste idei obsesive". 3. Bag mereu aceeasi placa. Hmmmm. Pai trebuie sa-mi exemplifici mai exact, nu? Altfel pot sa-ti zic si eu la fel, nu? Numai bine, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 26 Aprilie 2009 22:32 |
||
| Se pare ca imi pierd timpul pe aici...asta e... | ||
|
darksukkubus69 Postat pe 26 Aprilie 2009 22:34 |
||
De la: Comannn, la data 2009-04-26 21:03:53 Comannne,vad ca vrei sa ma treci pe filozofie .Pai eu umblu legat la ochi ?nu vad cand e bine si rau ?Eu acelei persoane i-am spus [nu sfatuita]ca ar fi bine daca vrea sa se casatoreasca sa o faca mai de tanara, ce e rau in asta ?iar cu filozofia cuvintelor "repede", "vreodata ", " niciodata " nu ma pricep, eu iau cuvintele ca atare, in sensul lor , nu cu partea filozofica ! Eu sfaturi nu dau , eu spun cum e bine sau nu, ca fiecare sa inteleaga ce e bine si ce nu e bine .! Nu inteleg de ce ti-e rusine cu sfaturile tale, te-ai intrebat poate unele persoane nu au intelectul dezvoltat sa le inteleaga ? dar asta e parerea ta personala . Ioanao 2 mi se pare o persoana foarte inteligenta , stie ce spune , are conceptie sanatoasa si cam totdeuna are dreptate.., si ai observat ca de multe ori e contestata de persoane cu niste conceptii ciudate ? care cred gresit,ca asa e ca ele! Poate asa si in cazul tau cu sfaturile .Comannne , unde te pricepi sa dai sfaturi poti sa spui " fa aia sau aia " si lasa sa inteleaga fiecare ce vrea .. Si crede- ma ca la filozofie nu ma pricep !
|
||
|
tinel Postat pe 26 Aprilie 2009 22:53 |
||
De la: afrodhitee, la data 2009-04-26 21:03:57mai,mai...dar vad ca unele persoane nu se pot abtine pe aici sa nu comenteze la tot ce sciu unii mai ales la aceia care il indeamna pe coman sa-si inceapa viata sexuala inainte de casatorie!daca o va face sau nu o va face pana la urma coman asta e exact problema lui! Draga Afrodhitee, 1. Observ ca este o problema din partea ta faptul ca eu comentez mesajele altor persoane. i) mi-am cerut scuze din start in mod anticipat pentru acest lucru, pentru ca m-am gandit ca poate este deranjat pentru unii sa primeaca comentarii care nu vin din partea persoanei careia au adresat respectivul mesaj; ii) din cate am inteles de la alte persoane de pe acest topic nu ar trebui sa imi cer deloc scuze si chiar sa fac acest lucru, deoarece este un topic si fiecare are dreptul sa-si scrie parerea legata de mesajele pe care le-au scris ceilalti (eu oricum mi le-am cerut just in case). 2. Ca e treaba lui Coman daca o face sau nu inainte de casatorie sunt 100% de acord cu tine. E problema lui si numai a lui. Daca am scris eu pe undeva altfel te rog sa-mi arati si-mi cer scuze anticipat! 3. Pot eu garanta unui om virgin ca daca e virgin pana la casatorie va merge totul 100% ca pe roze? Pai pe langa faptul ca e virgin parerea mea e ca are foarte mare importanta ca analiza lui sufleteasca si morala sa fie bine pusa la punct. Da, virginitatea din punctul meu de vedere are mare importanta, insa daca esti virgin nu inseamna ca trebuie sa fii si prost. Din punctul meu de vedere oamenii care se casatoresc virgini o fac cu o anume credinta si anumite principii care tin de integritatea lor sufleteasca si morala si deci un astfel de om ar trebui de cele mai multe ori sa aiba o asfel de analiza bine pusa la punct. Eu sunt de parere ca un om virgin daca e virgin pana la casatorie si cu o analiza sufleteasca si morala bine pusa la punct va avea o casnicie minunata. Pentru acest lucru, da, pot baga mana in foc. Ca va intampina diverse probleme care vor tine de factori exteriori cuplului, asta e partea a doua, insa intre ei nu vad sa existe vreo problema care sa nu poata fi rezolvata. 4. Razvan a exprimat niste idei care din punctul meu de vedere sunt stupide, lucru pe care i l-am zis si eu. I-am cerut bineinteles argumente cu care sa sustina respectivele idei, pentru ca si eu bineinteles ma pot insela. 5. Nu am dorit sa scot ochii nimanui cu nimic. Adica Razvan are voie sa scrie mesaje si eu nu sau cum? Parca era un topic deschis pentru toata lumea. Acum brusc anumiti oameni nu ar trebui sa mai posteze pentru ca scot ochii altor oameni? Scuza-ma, insa cu ce te-a deranjat mesajul meu pe tine personal? Te-ai simtit atacata cu ceva? Daca da, te ascult. 6. Daca un barbat ar fi pus sa aleaga intre o virgina si o tipa care nu e virgina ar alege-o pe a doua? Pai pot sa-ti dau un contraexemplu care se afla chiar pe acest topic, insa nu cred ca trebuie pusa in nici un caz asa problema (desi sincera sa fiu, am inteles ca si virginele sunt foarte apreciate de catre barbati, nu numai cele care nu sunt virgine :p). Cred ca problema se pune: pe cine iubeste acel barbat? 7. De ce umbla barbatii dupa alte femei? Tu ai scris pentru ca nevestele sau iubitele lor ii restrictioneaza. La aceasta intrebare cred ca sunt muuuuuuuuult mai multe raspunsuri si cel pe are l-ai dat nu mi se pare neaparat relevant (in sensul ca depinde de la caz la caz si chiar si asa e discutabil). Numai bine, Ioana |
||
|
ioanao2 Postat pe 27 Aprilie 2009 00:04 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-26 22:10:54De la: ioanao2, la data 2009-04-26 10:00:16 Trebuie neaparat sa fie bani? :) Eu zic ca poti primi si altceva in loc de bani ca rasplata. M-am gandit atunci cand am scris fraza de mai sus ca e posibil sa fie interpretata mot a mot :). Este intr-adevar o aberatie daca o iei mot a mot, insa daca te gandesti la un sens metaforic (cum de altfel a fost menita) sta cat se poate de bine in picioare. In sensul ca, o fata cand este indemnata sa faca sex si doar sex cum suna indemnarea respectivei persoane inseamna ca de cele mai multe ori va face sex cu persoane pe care nu le iubeste sau nu e sigura ca le iubeste. In acest caz face acest sex doar pentru placerea de a face sex. Daca face sex exclusiv din placere este logic ca nu se va opri la un singur tip toata viata, pentru ca apare si in sex rutina, nu?. Si va face in acest caz sex cu mai multi tipi doar din placere. Ei bine cand o tipa face sex cu mai multi tipi strict din placere, metaforic lumea o numeste curv* sau prostituata sau desfranata (desi nu ia bani pentru asa ceva) asa cum tot un astfel de tip se mai numeste si curv* masculina. De ce? Pai e simplu. Pentru ca asta este plata ei/lui si anume placerea. Nu sunt bani, e placere, ideea e ca e tot o plata fizica, nu sufleteasca in urma partidei de sex punct. |
||
|
ioanao2 Postat pe 27 Aprilie 2009 00:06 |
||
De la: kudika015610, la data 2009-04-26 19:15:40Ms Ioana:) Cu placere ;). |
||
|
ioanao2 Postat pe 27 Aprilie 2009 00:07 |
||
De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine As avea si eu o curiozitate: ce parere ai despre femeile care se pastreaza virgine pentru un barbat? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 27 Aprilie 2009 00:12 |
||
De la: deea_20, la data 2009-04-24 01:28:53Ioana draga,faza cu iepurasul ca e chip cioplit a fost spusa de domnul coman........... Draga mea Deea, Imi cer mii de scuze ca inca nu ti-am raspuns la mesajul de mai sus si ma voi stradui sa-ti scriu maine! L-am citit de cand l-ai postat, insa din pacate m-am luat cu alte mesaje :(. Doream doar sa-ti scriu ca nu am uitat sa raspund la el si ca in continuare din punctul meu de vedere tu ramai prima persoana de pe acest topic ale carei idei mi se par ca au un spate solid (aka niste argumente pertinente atat teoretice cat si practice) si inca unul care imi da si mie de gandit si repet ca imi face o deosebita placere sa dezbat orice idee cu tine teoretica si/sau practica. Te-am pupat si eu
|
||
|
ioanao2 Postat pe 27 Aprilie 2009 00:31 |
||
De la: ioanao2, la data 2009-04-26 18:36:44De la: figovici, la data 2009-04-26 17:56:03as zice ca este o mare eroare, inainte de toate as mentiona ca vei fi dezamagit profund de tine insuti cand viitoarea ta sotie va dori un barbat langa ea si nu un copil, barbatia din pct de vedere sexual ! cum o poti dobandi oare daca nu prin exercitiu ? mai mult decat atat cum te vei face placut, cum poti comunica, cum poti saruta, cum poti fi sentimental daca nu ai gustat pana acum din placerile sexului ? dar ma gandesc cum poti fi tu insuti daca acest lucru nu-l faci decat in momentul cazniciei ? Este de adaugat ca insasi sexul si experienta sexuala la barbat duce la increderea de sine, puterea de a convinge partenera ca se afla in mainile unui barbat care stie ce si cum sa faca, mai ales ca ma gandesc ca iti doresti ca si ea sa fie virgina ca si tine . . . deci imi explici cum faci cu penetrarea ? stai cu disctionarul in mana in seara cu pricina ? Copile te rog maturizeaza-te, nu te supara pe mine insa e ceva ciudat la mijloc . . . Parinti tai fac parte dintr-o secta ceva ? Eu cred ca acest aspect tine si de eductie ! Eu apreciez modul tau de gandi insa din pacate este principiul anilor '50, traim in secolul electronicii, a vendetelor sexuale, ca sa faci fata trebuie nu sa fii ca ei ci sa fii tu insuti, puternic, spiritual, ingaduitor pe alocuri, convingator, fericit si SANATOS ! Nu le poti avea acum si niciodata daca vei persista in greseala de acum, cu stima, Razvan Doream sa aduc o rectificare la ceea ce am scris mai sus si anume mai exact la subpunctul 10 cand am scris: " perspectiva ortodoxa sustine ideea ca virginitatea trebuie pastrata pana la ortodoxie", am gresit scriind cuvantul "ortodoxie", trebuia sa fi scris cuvantul "casatorie"! Mii de scuze! :) |
||
|
ioanao2 Postat pe 27 Aprilie 2009 00:39 |
||
De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine Frateeeee, mesaj clasic pentru care m-am apucat de scris pe acest topic. O persoana face o afirmatie fara ABSOLUT nici un argument si lasa apoi de inteles ca ea are dreptate si ca e sigur ca ea si nu numai asta, insa face de tot rahatul si persoana careia ii adreseaza mesajul. Asa pot sa-i zic si eu exact in acelasi mod pe dos si ce am rezolvat? Demonstratie: Bai fata tu esti proasta? Cum nu te poti pastra virgina pentru un barbat? Eu cred ca esti prea urata sau proasta ca sa faci treaba asta si o sa rada barbatul de tine. |
||
|
ioanao2 Postat pe 27 Aprilie 2009 00:45 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 10:55:01De la: deea_20, la data 2009-04-25 20:17:28Nea Mitica,si acum si toata viata voi tine cont de invataturile mamei mele!: Dupa cum am spus de atatea ori.Dumnezeu a spus la porunca a 7-a "SA NU FII DESFRANAT" Deci asta se traduce ca atat barbatul si femeia trebuie sa se pastreze pana la casatorie!Unde scrie ca numai femeia?Si cine zice/unde scrie ca femeia trebuie sa inchida ochii la trecutul barbatului,iar barbatul nu trebuie sa inchida ochii la trecutul femeii?Cum poti spune ca "asa a lasat Dumnezeu"???Unde a zis EL asta? Uite un exemplu:http://www.imaginelife.ro/credinta/credinta-religie-biserica/cele_10_porunci_cu_citate_din_biblie/ Si din cate scrie aici se pare ca mai mult barbatului i se adreseaza!Te rog frumos,inainte de a afirma ceva asigura-te ca aduci si un argument solid si real pt respectiva afirmatie!
|
||
|
deea_20 Postat pe 27 Aprilie 2009 01:35 |
||
De la: wolfy, la data 2009-04-27 00:12:57De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine Daca sunt sigure ca barbatul merita si va fii al lor, tot respectul pentru ele, exemplu pentru altele,cinste lor , ca sunt adevarat pure
|
||
|
tinel Postat pe 27 Aprilie 2009 11:04 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:04:15De la: wolfy, la data 2009-04-27 00:12:57De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine buna, ai mare dreptate dar pe urma s-ar putea ca barbatul ales sa le lase in lipsa de experienta iar barbatii virgini nu am mai auzit pana acuma asa ceva dar ma pune pe ganduri si cred ca nu va gasi o fata virgina doar poate pe la 14 ani daca va fi si atunci
|
||
|
kudibruneta Postat pe 27 Aprilie 2009 11:11 |
||
De la: deea_20, la data 2009-04-27 01:35:52De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 10:55:01De la: deea_20, la data 2009-04-25 20:17:28Nea Mitica,si acum si toata viata voi tine cont de invataturile mamei mele!: Deea 20, Nu contest credinta ta, dar vezi bre ca intelesasi gresit Porunca a-7-a ;Sa nu fi desfranat " se refera la altceva si nu la faptul ca sa fie barbatul si femea virgini la cununie ., si nici nu are legatura cu casatoria ! Se refera la felul cum iti traiesti viata, [ in desfrau sau nu !! ] indiferent de starea sociala. In nici o biserica la cununie , preotul nu-i intreaba pe tinerii miri daca sunt sau nu virgini
|
||
|
tinel Postat pe 27 Aprilie 2009 11:21 |
||
De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:11:43:De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:04:15De la: wolfy, la data 2009-04-27 00:12:57De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine sml-confused0006: Relatia de cuplu, casatoria este ca un LOZ IN PLIC nedesfacut. -adica ori este castigator , ori nu ; la noroc. !! De barbati virgini este impropriu spus ca barbati cu himen rupt nici eu nu am auzit. Da ,ai dreptate cu fete de 14 ani, daca va fi si atunci .
|
||
|
tinel Postat pe 27 Aprilie 2009 11:31 |
||
|
Mai Mitica, Unde esti ma cand am nevoie de tine ? Se intampla lucruri exceptionale aici si tu stai cocotat ca strutu' ! Treci si ma ajuta ca sunt ravasit si mai era putin si dadeam in beri-beri, poate ma ajuti sa trec peste asta. |
||
|
Postat pe 27 Aprilie 2009 11:36 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:31:09De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:11:43:De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:04:15De la: wolfy, la data 2009-04-27 00:12:57De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine
|
||
|
kudibruneta Postat pe 27 Aprilie 2009 11:39 |
||
De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:39:56De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:31:09De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:11:43:De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:04:15De la: wolfy, la data 2009-04-27 00:12:57De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine ms. pt floare asta daca nu este un mod sl tau de ia ncheia o convorbire
|
||
|
kudibruneta Postat pe 27 Aprilie 2009 11:41 |
||
sczzzzzzz "a incheia "
|
||
|
kudibruneta Postat pe 27 Aprilie 2009 11:42 |
||
De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine Poate nu am dreptul sa te contrazic (pt k fiecare are dreptul sa spuna ceea ce crede)...dar totusi...chiar k ai vorbit la general "o sa rada femeia de tine", (poate u ai rade de asha cv), dar d und stii k toate gandesc la fel? Si, sorry, dar sa te legi de aspectul fizic al unui om(" prea urat") asta e o dovada de prostie si imaturitate, nu principiul lui |
||
|
alinutzaa22 Postat pe 27 Aprilie 2009 11:49 |
||
De la: Roco, la data 2009-04-27 11:36:51Mai Mitica, Ooooooo , va salut domnu' Roco, eu sunt de mult pe aici, dar talica pe ce topicuri ai fost? bineinteles ca voi ajuta vechii prieteni .
|
||
|
tinel Postat pe 27 Aprilie 2009 13:12 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 13:12:52...............Doamne Mitica ..........mai traiesti..........nu ti s-au urcat hormonii la cap?De la: Roco, la data 2009-04-27 11:36:51Mai Mitica,
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 27 Aprilie 2009 13:16 |
||
De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:41:23De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:39:56De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:31:09De la: kudibruneta, la data 2009-04-27 11:11:43:De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 11:04:15De la: wolfy, la data 2009-04-27 00:12:57De la: nadia_elena2205, la data 2009-04-26 21:02:42bai frate tu esti prost?cum te poti pastra virgin pentru o femeie ?eu cred ca esti prea urit sau prost sa faci treba asta o sa rida femeia de tine Floarea reprezinta respectul pentru persoana careia ii adresez topicul si doresc sa mentin convorbirea cu ea . :
|
||
|
tinel Postat pe 27 Aprilie 2009 13:22 |
||
De la: erikahd2008, la data 2009-04-27 13:16:30De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-27 13:12:52...............Doamne Mitica ..........mai traiesti..........nu ti s-au urcat hormonii la cap?De la: Roco, la data 2009-04-27 11:36:51Mai Mitica, Mai traiesc si eu, ca e aer pentru toata lumea !
|
||
|
tinel Postat pe 27 Aprilie 2009 13:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| De ce sunt mai atractivi bãrbaþii cu bani? | 149 | De la: bruneagra25 10 August 2009 08:27 |
| poate fi numit prieten cineva care te minte? | 54 | De la: kudika026889 7 Iunie 2009 11:03 |
| Ce ziceti de barbatii gemeni? | 73 | De la: tha_cold_butterfly 19 August 2013 17:20 |
|
|
||
| Vreau si eu un sfat... | 6 | De la: pinguina 7 Ianuarie 2011 14:23 |
| "Ma lasi sa-ti ofer un orgasm?" | 19 | De la: licuriciul_zapacit 8 Mai 2010 01:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.