Setari Cookie-uri

Sexul pana la casatorie..

vorba iubitului meu:mai bine o femeie versata decat o virgina pe care sa stai sa o inveti de la a la z totul!
deea_20
Postat pe 2 Mai 2009 20:21
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 20:17:25
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 14:16:56
De la: sarutama, la data 2009-05-02 14:10:42nici acu bre nea milica ,,,nu ai reusit s-a vezi cum mere treaba cu virginitatea ??????????
nu mai vezi bre nici la gradinita de astea virgine

Vei gasi destule cazuri de virgine chiar pe acest forum si nu numai! ;)

Da' ce te face, dragutza, sa crezi ca el asta ar cauta? Besame e barbat normal, capabil, e din categoria luptatori, nu din cea a ratatilor... Deci, el, pe "forumul asta" nu virgine cauta...

poopicei dora.. :sml-love0038
coffeeta
Postat pe 2 Mai 2009 20:36
De la: deea_20, la data 2009-05-02 20:21:16vorba iubitului meu:mai bine o femeie versata decat o virgina pe care sa stai sa o inveti de la a la z totul!

sa stii ca asa-i
prietenul meu din facultate zicea mereu..ca era bine daca nu eram virgina
coffeeta
Postat pe 2 Mai 2009 20:37
De la: sarutama, la data 2009-05-02 14:10:42nici acu bre nea milica ,,,nu ai reusit s-a vezi cum mere treaba cu virginitatea ??????????

Da' ce te face, dragutza, sa crezi ca el asta ar cauta? Besame e barbat normal, capabil, e din categoria luptatori, nu din cea a ratatilor... Deci, el, pe "forumul asta" nu virgine cauta...

1. Daca cauta virgine sau nu, nu stiu, insa el a pus o intrebare (chiar daca a pus-o la misto) si eu i-am raspuns.

2. Sincer acum dragutza, tu crezi ca numai ratatii isi doresc o relatie cu o femeie virgina si barbatii luptatori aleg numai femei care nu sunt virgine sau cum?
Daca consideri lucrul de mai sus adevarat, iti voi asculta cu foarte mare atentie justificarea pentru el.
ioanao2
Postat pe 2 Mai 2009 20:46
De la: deea_20, la data 2009-05-02 20:21:16vorba iubitului meu:mai bine o femeie versata decat o virgina pe care sa stai sa o inveti de la a la z totul!

Adica Deea, consideri ca o virgina nu e ok din cauza aceasta sau cum?
Ca ea nu poate invata de la a la z totul intr-un timp relativ scurt si ca omul tb sa stea sa o invete o gramada de ani nu stiu ce (nici nu ai specificat ce anume inseamna "totul")?
Sincer, iubitul tau, strict din acest punct de vedere, mi se pare ca discrimineaza usor virginele ca sa zic asa.
ioanao2
Postat pe 2 Mai 2009 20:50
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 20:46:122. Sincer acum dragutza, tu crezi ca numai ratatii isi doresc o relatie cu o femeie virgina si barbatii luptatori aleg numai femei care nu sunt virgine sau cum?
Daca consideri lucrul de mai sus adevarat, iti voi asculta cu foarte mare atentie justificarea pentru el.

Imi voi permite sa raspund eu. Asta e ce ne arata viata. Barbatii care vor virgine sunt frustrati de concurenta cu alti barbati. Daca nu-i place sotiei sexul(si am inteles ca e mare pacat sa-i placa) o sa-i spuna ca asa e la toata lumea: barbatilor le place si femeilor nu.Si ele o sa creada. Sau o sa creada pana o sa-si insele barbatii.

Pe de alta parte, un barbat care are ca prietena/sotie o femeie care s-a culcat cu mai multi, intra in competitie cu toti acei barbati, si e musai sa fie mai bun ca ei. Daca nu, femeia care stie ca sexul poate fi mult mai placut decat cu actualul, incepe sa-si caute altul. Deci barbatii astia stiu ca trebuie sa faca fata unei competitii si sa faca tot ce le sta in putere sa o castige. Si femeia iese castigatoare de aici, nu?

De la: ioanao2, la data 2009-05-02 20:50:12

Ca ea nu poate invata de la a la z totul intr-un timp relativ scurt si ca omul tb sa stea sa o invete o gramada de ani nu stiu ce (nici nu ai specificat ce anume inseamna "totul")?
Sincer, iubitul tau, strict din acest punct de vedere, mi se pare ca discrimineaza usor virginele ca sa zic asa.

Pai si care-i problema daca discrimineaza virginele? Nea mitica nu discrimineaza nevirginele?

Daca tu crezi ca o virgina poate invata intr-un timp relativ scurt cum sta treaba cu sexul, te inseli. Nu e asa de usor pe cat crezi tu. Si la urma urmei draga ioana, de ce sa invete? Ca sa-i faca placere barbatului? Ca din cate inteleg eu, daca ea cauta placere in actul sexual e o desfranata.
beyonce_indragostita
Postat pe 2 Mai 2009 21:08
O desfranata care o sa arda in focurile Gheenei! Si-or s-o manance viermii cei neadormiti!!

(auziti, citeste cineva posturile alea kilometrice? Ca - sa mor io - daca am chef de ascultat parerile tztatzicilor, dau o fuga pana la o Poparlaca oarecare... Partea buna e ca acolo macar o fac la portitza, in fosnet de copaci, in aer curat, sub cer instelat... Iar tzatzica Flaorea sau Lisaveta poa' sa spuie ce-o vrea)
Dor_a
Postat pe 2 Mai 2009 21:23
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 21:23:49O desfranata care o sa arda in focurile Gheenei! Si-or s-o manance viermii cei neadormiti!!

(auziti, citeste cineva posturile alea kilometrice? Ca - sa mor io - daca am chef de ascultat parerile tztatzicilor, dau o fuga pana la o Poparlaca oarecare... Partea buna e ca acolo macar o fac la portitza, in fosnet de copaci, in aer curat, sub cer instelat... Iar tzatzica Flaorea sau Lisaveta poa' sa spuie ce-o vrea)

dora mama doar ea poate le reciteste
coffeeta
Postat pe 2 Mai 2009 21:25

ce drac sa fac cu alea dor_a mama ??????s-a le fac capu mare trei ore si la sfarsit s-a ma intrebe ce am vrut s-a spun???????????????mai bine o versata frate ca aia stie ce vrea ,,,si pe -deoparte are si experienta ,,,una virgina e dusa rau asa ca mai bine una gaurita gata
mersi de complimente dor_a mama ,,,poop dulce dulce
sarutama
Postat pe 2 Mai 2009 21:27
De la: sarutama, la data 2009-05-02 21:27:05

ce drac sa fac cu alea dor_a mama ??????s-a le fac capu mare trei ore si la sfarsit s-a ma intrebe ce am vrut s-a spun???????????????mai bine o versata frate ca aia stie ce vrea ,,,si pe -deoparte are si experienta ,,,una virgina e dusa rau asa ca mai bine una gaurita gata
mersi de complimente dor_a mama ,,,poop dulce dulce

Apreciez pragmatismul, Besame!
Dor_a
Postat pe 2 Mai 2009 21:35
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 21:25:19
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 21:23:49O desfranata care o sa arda in focurile Gheenei! Si-or s-o manance viermii cei neadormiti!!

Hehe! Si se minuneaza catu-i de dasteapta (ptiu, ptiu, sa nu-i fie de deochi! )
Dor_a
Postat pe 2 Mai 2009 21:37
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 21:37:27
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 21:25:19

Hehe! Si se minuneaza catu-i de dasteapta (ptiu, ptiu, sa nu-i fie de deochi! )

daaa si mai ales cate argumente..si cate explicatii isi da singura...
stai ca iar ma acuza de discriminare..a ei...a virginelor...
coffeeta
Postat pe 2 Mai 2009 21:38
De la: wolfy, la data 2009-05-02 21:08:39
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 20:46:122. Sincer acum dragutza, tu crezi ca numai ratatii isi doresc o relatie cu o femeie virgina si barbatii luptatori aleg numai femei care nu sunt virgine sau cum?

Imi voi permite sa raspund eu. Asta e ce ne arata viata. Barbatii care vor virgine sunt frustrati de concurenta cu alti barbati. Daca nu-i place sotiei sexul(si am inteles ca e mare pacat sa-i placa) o sa-i spuna ca asa e la toata lumea: barbatilor le place si femeilor nu.Si ele o sa creada. Sau o sa creada pana o sa-si insele barbatii.

Pe de alta parte, un barbat care are ca prietena/sotie o femeie care s-a culcat cu mai multi, intra in competitie cu toti acei barbati, si e musai sa fie mai bun ca ei. Daca nu, femeia care stie ca sexul poate fi mult mai placut decat cu actualul, incepe sa-si caute altul. Deci barbatii astia stiu ca trebuie sa faca fata unei competitii si sa faca tot ce le sta in putere sa o castige. Si femeia iese castigatoare de aici, nu?

Pai si care-i problema daca discrimineaza virginele? Nea mitica nu discrimineaza nevirginele?

Daca tu crezi ca o virgina poate invata intr-un timp relativ scurt cum sta treaba cu sexul, te inseli. Nu e asa de usor pe cat crezi tu. Si la urma urmei draga ioana, de ce sa invete? Ca sa-i faca placere barbatului? Ca din cate inteleg eu, daca ea cauta placere in actul sexual e o desfranata.

1. Barbatii care vor virgine sunt frustrati de concurenta cu alti barbati?
Uite ca asa ceva chiar nu am mai intalnit, insa daca imi poti demonstra acest lucru, be my guest ;).

2. Ai inteles ca e mare pacat sa-i placa sotiei sexul? =)) Asta e buna, sincer, insa unde scrie in Biblie ca e mare pacat sa faci dragoste cu sotia, sotul si sa iti placa???
Sincer daca tu gasesti scris asa ceva in Biblie, eu o mananc in fata ta!!!!!!

3. Daca sotiei nu-i place sexul cu sotul ei si exista cu adevarat dragoste intre ei, crezi ca nu-si vor putea rezolva problemele de natura sexuala?

4. Daca o sotie isi inseala barbatul, crezi ca ea isi iubeste barbatul cu adevarat?

5. Daca un barbat isi cauta o tipa care a facut sex cu mai multi barbati si exista dragoste intre ei, tu crezi ca tipa respectiva il va iubi numai daca o va satisface sexual si daca nu o va satisface il va insela sau parasi? Pai tu crezi ca tipa respectiva l-a iubit din start?

6. Barbatul care satisface o femeie din punct de vedere sexual, gandindu-se ca e in competitie cu toti fostii ei parteneri, ei bine din acest punct de vedere sunt de acord ca femeie iese castigatoare, dar repet din punct de vedere SEXUAL. Ca sufleteste relatia lor poate fi varza, asta e alta problema, nu? Pentru ca nu am vazut sa fi scris nimic si despre dragoste la acest capitol al concurentei pe parte sexuala.
Dar intervine ideea ce e mai important pentru femeia respectiva: dragostea si implicit sexul sau doar sexul?

7. Daca dl Mitica discrimineaza tipele care nu sunt virgine, consider ca este problema lui si sincer daca este adevarat ce sustii nu sunt deloc de acord cu dansul.

8. Da, consider ca o virgina poate invata usor si relativ repede lucrurile legate de sex, atata timp cat are inteligenta necesara.

9. Consider ca e normal sa invete, ca sa-i faca placere sotului ei, pentru ca daca cauta si placerea nu inseamna ca e o desfranta, atata timp cat (repet) este vorba de sotul ei si cat aceasta placere nu este pusa inaintea dragostei lor.
ioanao2
Postat pe 2 Mai 2009 21:39
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 21:39:37
De la: wolfy, la data 2009-05-02 21:08:39

1. Barbatii care vor virgine sunt frustrati de concurenta cu alti barbati?
Uite ca asa ceva chiar nu am mai intalnit, insa daca imi poti demonstra acest lucru, be my guest ;).

2. Ai inteles ca e mare pacat sa-i placa sotiei sexul? =)) Asta e buna, sincer, insa unde scrie in Biblie ca e mare pacat sa faci dragoste cu sotia, sotul si sa iti placa???
Sincer daca tu gasesti scris asa ceva in Biblie, eu o mananc in fata ta!!!!!!

3. Daca sotiei nu-i place sexul cu sotul ei si exista cu adevarat dragoste intre ei, crezi ca nu-si vor putea rezolva problemele de natura sexuala?

4. Daca o sotie isi inseala barbatul, crezi ca ea isi iubeste barbatul cu adevarat?

5. Daca un barbat isi cauta o tipa care a facut sex cu mai multi barbati si exista dragoste intre ei, tu crezi ca tipa respectiva il va iubi numai daca o va satisface sexual si daca nu o va satisface il va insela sau parasi? Pai tu crezi ca tipa respectiva l-a iubit din start?

6. Barbatul care satisface o femeie din punct de vedere sexual, gandindu-se ca e in competitie cu toti fostii ei parteneri, ei bine din acest punct de vedere sunt de acord ca femeie iese castigatoare, dar repet din punct de vedere SEXUAL. Ca sufleteste relatia lor poate fi varza, asta e alta problema, nu? Pentru ca nu am vazut sa fi scris nimic si despre dragoste la acest capitol al concurentei pe parte sexuala.
Dar intervine ideea ce e mai important pentru femeia respectiva: dragostea si implicit sexul sau doar sexul?

7. Daca dl Mitica discrimineaza tipele care nu sunt virgine, consider ca este problema lui si sincer daca este adevarat ce sustii nu sunt deloc de acord cu dansul.

8. Da, consider ca o virgina poate invata usor si relativ repede lucrurile legate de sex, atata timp cat are inteligenta necesara.

9. Consider ca e normal sa invete, ca sa-i faca placere sotului ei, pentru ca daca cauta si placerea nu inseamna ca e o desfranta, atata timp cat (repet) este vorba de sotul ei si cat aceasta placere nu este pusa inaintea dragostei lor.

mmmmmmmmmm da ,,misto dar cine a spus toate astea?????
sarutama
Postat pe 2 Mai 2009 21:41
Wolfy!
Scuze, asta e Ioana (desi teama mi-e ca e virginelu' nostru, travestit)
Dor_a
Postat pe 2 Mai 2009 21:59
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 21:59:11Wolfy!

Imi cer scuze Dora, insa tocmai m-ai facut virginel travestit?

Hai sa zicem ca suntem pe net si de aceea te scuz, insa sincer cum iti permiti in cazul in care nu esti sigura, sa adresezi o asemenea jignire cuiva?
Sau poate nu realizezi ca ea poate fi perceputa ca pe o jignire?
Oricum ar fi, in cazul in care doresti o dovada clara a faptului ca eu exist in realitate si sunt o tipa cat se poate de normala (sau cel putin asa ma consider eu, desi Coffeeta nu e de acord de ex :p), iti pot demonstra, nu e problema, in cazul in care vei dori acest lucru! ;)
ioanao2
Postat pe 2 Mai 2009 22:05
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 22:05:11

Imi cer scuze Dora, insa tocmai m-ai facut virginel travestit?

Hai sa zicem ca suntem pe net si de aceea te scuz, insa sincer cum iti permiti in cazul in care nu esti sigura, sa adresezi o asemenea jignire cuiva?
Sau poate nu realizezi ca ea poate fi perceputa ca pe o jignire?
Oricum ar fi, in cazul in care doresti o dovada clara a faptului ca eu exist in realitate si sunt o tipa cat se poate de normala (sau cel putin asa ma consider eu, desi Coffeeta nu e de acord de ex :p), iti pot demonstra, nu e problema, in cazul in care vei dori acest lucru! ;)

P.S. Apropo, unde a disparut mesajul tau in care scriai ca ceea ce am scris eu a scris de fapt wolfy si ma faceai pe mine tambalau parca? ;;)
ioanao2
Postat pe 2 Mai 2009 22:06

coffeeta
Postat pe 2 Mai 2009 22:07
http://multsoare-stuff.blogspot.com/

copacelul
Postat pe 2 Mai 2009 22:09
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 19:39:10
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 18:53:04
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 18:39:30
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 18:25:34
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 18:22:54 Nu stiu ce varsta ai, dar in primul rand rugamintea mea [ si e valabila pentru toti ] este sa nu mai spuneti "nenea" si "matale" ci simplu Mitica. si "tu"! La 30 si ceva de ani inca nu sunt chiar "nenea" si " matale" .- scuza-mi rugamintea .! Adevarul este ca si eu o consider pe Deea o persoana serioasa si care stie ce vrea de la o relatie , asta este si o cauza ce ma facut cu ea sa discut mai serios. si din respect pentru ea am si cerut parerea unui medic psiholog ,ca altfel ori o ignoram , ori ii raspundeam la misto.! Chiar daca ne-am mai contrazis noi, dar imi place cum pune problema .! si mi-a placut cum ai pus problema in legatura cu ea .si cu prietenul ei . La postarea de acum , ori nu am inteles eu ori a incurcat pe fostul " cu sanse mari care-i facea nervi ", cu actualul care si el a avut sanse mari .; aici nu am prea inteles , care-i fostu si actualul . .

bine bre nea mitica ..o sa iti spun mitica..da imi este ca devenim prea intimi

Sincer, nu ti-ar placea sa devenim intimi ? ba, cred ca ti-ar placea !!!

imi pare rau sa te anunt ca in viata mea exista barbatul " ideal" pt mine..si nu nu mi-ar placea
PS oricum nu insel

Pentru cuvintele astea ai crescut mult in ochii mei " PS. oricum nu insel" sa fiti sanatosi impreuna !

pfaiii cum ma atingi tu la corazon...
coffeeta
Postat pe 2 Mai 2009 22:19
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-02 13:23:11
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 13:20:09
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-02 13:18:09
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 13:10:26
De la: Kathara, la data 2009-05-01 21:11:49
De la: Comannn, la data 2009-05-01 20:56:46

Nu uitati de conditia prealabila si preferabila: sa fie inteligentã (e esential !) si...virginã. :D Restul conteaza mai putin.

Asta e o contradictie.

Demonstreaza! ;;)

incepi sa ma distrezi aproape la fel ca Coman

Eu in locul tau, mi-as face griji sa nu mai fac astfel de cacofonii! ;)

unde-i ala de se tavaleste pe jos de ras???
daca ai sa urmaresti postarile mele, o sa vezi ca fac mereu cacofonii cu Coman (sic!)
Un om destept si-ar fi dat seama ca e intentionata

Auzi, sa-mi fac griji

Irina Motanule, se pare ca esti mai prostutza decat mi-am imaginat !

Postat pe 2 Mai 2009 22:34
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 14:08:48
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 14:02:17
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 13:40:50
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 13:26:31
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 13:16:53
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 13:14:25
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 13:11:54
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 13:10:26
De la: Kathara, la data 2009-05-01 21:11:49
De la: Comannn, la data 2009-05-01 20:56:46

Nu uitati de conditia prealabila si preferabila: sa fie inteligentã (e esential !) si...virginã. :D Restul conteaza mai putin.

Asta e o contradictie.

Demonstreaza! ;;)

da da daq...argumente bai nene..nu se i-au in calcul doar vorbe in vant

Pai daca s-ar fi luat in calcul vorbe in vant fara argumente logice si demonstratii concrete si veridice, scrie-mi si mie te rog frumos daca ar mai fi ajuns omenirea in stadiul actual din punct de vedere al tehnologiei? :D

ioanoooo....ia aminte...nu conteaza anii din viata ta...ci viata din anii tai...
mai relaxeaza-te mamica si tu...

De acord, insa tot nu mi-ai raspuns la intrebare! ;;)

iote ioano acum sa iti raspund serios....fii atenta...da?

lumea a evoluat din toate punctele de vedere...de acord...dar...nu toata lumea a putut tine pasul ... asa ca unii ca tine si ca nea mitica..inca bat pasul pe loc la capitolul virginitate inainte de casatorie sau nu?
si te intreb eu chiar crezi ca asta este cel mai bun subiect de dezbatut?si cam cat crezi tu ca ai evoluat de cand scrii povesti pe acest topic?!

Draga Coffeeta,

Ma bucur ca finally imi raspunzi cu toata seriozitatea si ca esti de acord cu faptul ca pentru fiecare idee pe care cineva o enunta, trebuie ca in spatele ei sa vina cu ceva solid cu care sa o poata sustine!
Acum sa-ti raspund si eu la intrebari:

1. Consider ca da, lumea a evoluat la capitolul tehnologie si la capitolul drepturi pentru toate minoritatile. Insa de asemenea consider ca faci o mare confuzie.
Faptul ca oamenii au acum drepturi civice egale, semnifica ca pot sa se f*ta in draci cu orisicine (considerand ca sunt moderni) sau cum?
In sensul ca daca noi suntem acum la un nivel cu mult mai inalt in materie de tehnologie si ne bucuram cu totii de aceleasi drepturi inseamna ca nu mai putem avea aceleasi valori morale care sunt propovaduite (cel putin de crestinism, insa consider ca nu numai de el) de cel putin 2000 de ani incoace?
Repet (asa cum i-am mai scris-o si lui Razvan), faptul ca acum noi in calitate de civilizatie ne aflam unde ne aflam, ne da dreptul de a considera acum pacatul drept a new modern thing, care e ok?????????

2. Consider ca este un subiect foarte bun care merita sa fie dezbatut (daca doresti motivele pentru care eu consider acest lucru, le vei gasi la pagina 75 (si nu numai) sau ti le voi scrie inca o data, in cazul in care vei dori sa le afli).

3. Consider ca nu am scris povesti pe acest topic si respectiva ta acuzatie mi se pare complet irelevanta, pana nu mi-o vei demonstra, bineinteles.

4. Ca a evoluat sau nu aceasta discutie despre virginitate consider ca nu are importanta din punctul meu de vedere, pentru ca motivul pentru care m-am bagat intr-o asemenea discutie (asa cum l-am precizat si la pagina 75 si nu numai) nu tine de acest lucru.

Numai bine like always,
Ioana

ioanooo ti-am mai zis nu citesc povesti....
ma repet tu suferi in scris...si..nu mai trage concluzii gresite...or fi cuvintele polisemantice...dar incearca frate sa gandesti mai coerent nu sa analizezi fiecare cuvant...
asa ca daca vrei sa citesc de postezi mataluzta ..scrie frate scurt si la obiect..hai ca nu-i greu

Cum ar fi daca Coffeta ar lucra putin la capitolul Rabdare ?

Coffeta, cand ai citit ultima oara 100 de pagini consecutiv ?

Postat pe 2 Mai 2009 22:40
De la: Comannn, la data 2009-05-02 22:40:31

cum ar fi?!cred ca bine...dar...asa-i nu am rabdare...si mai ales mi se pare destul de absurd sa dau explicatii unde se analizeaza fiecare cuvant..si asta nu ar fi o problema..dar sa ii dai un alt inteles si apoi sa imi ceri mie argumente?!este prea mult

la citit mai prins nu am rabdare sa citesc..citesc cateva pagini..imi zboara mintea...dar .. de obicei daca ma "prinde" cartea o citesc chiar daca are o mie de pagini si consecutiv,da?
coffeeta
Postat pe 2 Mai 2009 22:54
De la: wolfy, la data 2009-05-02 11:35:10
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:19:22
De la: Loryya, la data 2009-05-02 01:21:41Nu te cunosc si slabe sanse sa ne cunoastem vreodata
Nu stiu in ce categorie de barbati te-ai plasa, dar cei de care spui tu ca sunt mamaligi, apoi afla ca sunt masculi in toata puterea cuvantului din toate punctele de vedere.
Si da, sunt casatoriti si da, se inteleg foarte bine.
Secretul?! Fiecare isi descarca nervii si tensiunile in alta parte (si el si ea), da drumul pititcilor in padure si nu-i mai aduce acasa. Asa ca in cuib e armonie si pace. Nici unul nu sufera din cauza frustrarilor celuilalt.
Cunosc personal astfel de cupluri.
Nimic din ce am scris nu e fictiune ci bazat pe fapte reale.
:

sml-confused0006: Loryya, sunt convins ca esti o persoana inteligenta care vede lucrurile normal , de aceea te intreb: dupa parerea lu' talica bre, asta se numeste casatorie ?[ poate colegi de camera, poate ] ; mai exista dragoste acolo, indiferent ca se inteleg bine ? ; e bine sa mai aiba un viitor impreuna ?;procedeaza corect, normal partenerii, mai ales femeia ? ; raspuns la toate,e NU! Indiferent cum ajunge barbatul , poate sa fie cel mai decazut om d.t. p.d. v. , daca nu se mai poate face nimic, mai bine divorteaza de el [ ca acum e gratuit ] si dupa aceea poate sa dea drumul la toti ...in padure !

Pai da' cum dracu?E normal sa se poarte asa? MAI ALES femeia? Asa ca din nou: ea tre' sa fie virgina, el nu. Daca se culca cu altii, la el e de inteles cat de cat, DAR LA EA?!

Multumesc pentru consideratie.
Poate nu m-am exprimat destul de clar
Reiau. Ideea e ca cei doi se inteleg foarte bine, viata lor merge inainte si nici prrin gand nu le trece sa renunte unul la altul. Amandoi au pe cineva, amandoi stiu asta despre celalalt dar nu cunosc persoana, nu se afiseaza public si nu fac tevatura. Se comporta discret iar acasa dau tot ce e mai bun. Se lupta unul pentru interesul altuia si au mare grija unul de altul. De curand ea a avut o problema grava de sanatate iar el a fost trup si suflet langa ea. Daca au sau nu un viitor impreuna!? Copii lor sunt foarte bine imgrijiti si benefiaciaza de o educatie aleasa.
Sincer!? Sunt multe casatorii "sanatoase" care sunt de-a dreptul jalnice. Personal as prefera o casnicie deschisa decat una in care sa-mi doresc sfarsitul.
Loryya
Postat pe 2 Mai 2009 22:58
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 22:54:47

cum ar fi?!cred ca bine...dar...asa-i nu am rabdare...si mai ales mi se pare destul de absurd sa dau explicatii unde se analizeaza fiecare cuvant..si asta nu ar fi o problema..dar sa ii dai un alt inteles si apoi sa imi ceri mie argumente?!este prea mult

la citit mai prins nu am rabdare sa citesc..citesc cateva pagini..imi zboara mintea...dar .. de obicei daca ma "prinde" cartea o citesc chiar daca are o mie de pagini si consecutiv,da?

Puteai sa-mi reprosezi la fraza respectiva ca i-am dat un alt inteles si mi-as cerut scuze fata de tine, insa tu nuuuuuu, no sir, ai preferat sa ma iei la misto si sa scrii ca am scris prea mult si sa ma lasi pe mine sa cred ca tu de fapt nu ti-ai dat nici macar interesul de a citi ceea ce ti-am scris???

ioanao2
Postat pe 2 Mai 2009 23:00
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 23:00:25

Puteai sa-mi reprosezi la fraza respectiva ca i-am dat un alt inteles si mi-as cerut scuze fata de tine, insa tu nuuuuuu, no sir, ai preferat sa ma iei la misto si sa scrii ca am scris prea mult si sa ma lasi pe mine sa cred ca tu de fapt nu ti-ai dat nici macar interesul de a citi ceea ce ti-am scris???

Draga Coffeeta,

Mi se pare nu numai marsav si lipsa totala de bun-simt, daca ai fost in stare sa faci asa ceva, insa sincer acum, crezi ca merita sa-ti bati IN ASA HAL joc de oameni???
Sa observi si sa gandesti un lucru, insa sa le zici de fapt altceva?
Asta e curata IPOCRIZIE!!!

Numai bine,
Ioana

P.S. Eu sincer sper ca tu nu esti asa, ca a fost doar o greseala din partea ta, sau ca e o mare neintelegere la mijloc! :(
ioanao2
Postat pe 2 Mai 2009 23:09
:

sml-confused0006: Si cum Deea,asa parere are iubitul tau despre virgine? Sa-l bagi aici pe forum la discutii, sa-l mai descoasem si noi. ca no fi virgina de pe alta planeta sa nu priceapa ce inseamna sexul bre ?
tinel
Postat pe 2 Mai 2009 23:09

Wolfy, te pricepi la dezlegarea de rationamente logice si teste de genul acesta ? Intr-un msg spuneai ca nimeni nu te intrece la Logica..Ma gandesc ca probabil ai studiat fenomenul in concret (studii de specialitate sau ceva de genul) ?! Sau doar ai spus-o asa ?!

Uite, daca te pricepi, poate, daca vrei, m-ai putea ajuta sa rezolv un fel de teste de rationament logic...testele de rationament logic sunt una din probele de la un examen pe care urmeaza sa il sustin in curand, si am oarecare dificultati legat de rezolvarea unor astfel de teste (am modele de astfel de teste..ar fi interesant sa vad cum rationezi tu astfel de teste!)..poate ma ajuti cu cateva idei sau sugestii legat de unde as gasii ceva surse cu care sa clarific chestiunea, care e destul de urgentã..Ce spui ?

Te cautam pe privat, dar am vazut ca ti-ai restrictionat. A trebuit sa scriu aici -off tp

Solutii pe tema rationametuli logic pot fi sugerate si de ceilalti, daca vor si au timp.

Postat pe 2 Mai 2009 23:12
De la: deea_20, la data 2009-05-02 17:43:17Draga wolfi,desi sunt de fix un an pe kudica am inceput cu postarile de putin timp.Insa acum ca m-am"molipsit" nu mai scapati de mine!

Dependenta, mama ei ! :)

DE vina cred ca tot EX-ul e !
De aia spun eu sa i acorzi BAIATului inca o sansa !

Postat pe 2 Mai 2009 23:15
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 23:09:38
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 23:00:25

Draga Coffeeta,

Mi se pare nu numai marsav si lipsa totala de bun-simt, daca ai fost in stare sa faci asa ceva, insa sincer acum, crezi ca merita sa-ti bati IN ASA HAL joc de oameni???
Sa observi si sa gandesti un lucru, insa sa le zici de fapt altceva?
Asta e curata IPOCRIZIE!!!

Numai bine,
Ioana

P.S. Eu sincer sper ca tu nu esti asa, ca a fost doar o greseala din partea ta, sau ca e o mare neintelegere la mijloc! :(

ioano nu te potolesti,ha?
asta-i din categoria eu zic ceva..tu raspunzi..reanalizezi si iar raspunzi?!

nu de alta da ma uimesti cate scenarii ai in cap..si toate duc numa la rautatea mea..
inspira...expira...si relaxeaza-te in puii mei ca esti prea stresata
coffeeta
Postat pe 2 Mai 2009 23:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un sfat....din experienta voastra proprie??? 2 De la: i_andra 2 Septembrie 2010 17:28
help!!! 22 De la: tigra2412 15 Octombrie 2014 16:59
Nu-i pot spune ca il iubesc 43 De la: FRN 9 Mai 2010 17:07
a disparut 13 De la: kudika068825 19 Septembrie 2009 14:08
Nu-mi da pace gandul de a fi departe de el 19 De la: hoppe 24 Martie 2010 11:42