De la: deea_20, la data 2009-05-02 16:02:15De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:59:15De la: deea_20, la data 2009-05-02 11:06:02De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:02:01De la: deea_20, la data 2009-05-01 23:53:43De la: Comannn, la data 2009-05-01 12:57:38De la: deea_20, la data 2009-04-29 23:35:35Ciao,draga Ioana!
1.Vezi tu,cai de mijloc exista mereu dar asta depinde numai de cei 2.Iar in momentul cand voi avea o familie voi avea grija daca apar divergente sa fie rezolvate fara a simtii copii ceva.
2.Ex-ul stiu ca m-a iubit enorm dar nu poate sa-si schimbe mentalitatea.Nu vrea.E de parere ca barbatul este superior femeii si punct.Of,si cat am incercat sa-i arat ca greseste.Si multi prieteni baieti i-au aratat ca ei nu cred in asta si au relatii ok,dar orgoliul masculin........A incercat de mii de ori sa se schimbe,o perioada reusea dar apoi revenea la obiceiurile sale.Cred ca nu s-a maturizat suficient.
Cunosc baieti(vecini,colegi,amici) care sunt porci prin natura lor.Iar daca si eu am avut o relatie cu un porc [:)))] asta nu inseamna ca absolut toti baietii sunt la fel.Mereu am crezut ca pt fiecare exista cineva si am simtit ca si eu il voi gasi pe "al meu".si l-am gasit.nu ma las eu asa usor
Ex-ul meu m-a iubit si inca mai simte ceva pt mine ca isi doreste sa ne impacam,imi zice ca am avut dreptate mereu,ca regreta ca s-a lasat influentat de ai lui si ca s-a lasat de jocuri.Dar e prea tarziu ca eu am alaturi un baiat minunat pe care il iubesc cu adevarat.Sunt fericita langa actualul si nu am de ce sa-l las.Daca ex s-a trezit prea tarziu problema lui!
3.Sa zicem ca intre ei e "dragoste cu nabadai".Ii arata ca o iubeste si toate cele dar la o cearta el s-a enervat si a pocnit-o.apoi ii cere scuze ii zice ca nu se va mai intampla si ea accepta.Cate femei au puterea sa-si lase barbatul la prima palma?Zic ca se va schimba ca a foste o prostie de moment,etc.La a 2-a la fel si la a 3-a deja s-au obijnuit si accepta in continuare.Marea majoritate.Ca mai sunt si femei cu capul pe umeri care daca ar face barbatul asa ceva l-ar trimite in origini in 2 timpi si 3 miscari.Oameni si oameni....
4.Dragostea adevarata nu are cum sa fie egoista.Dar majoritatea confunda iubirea de sine cu dragostea adevarata.Si tot acesti oameni cred ca o minciuna "nevinovata" face bine relatiei.Dar nu e corect.Raportand asta la mine ,daca iubi meu mi-ar cere o pauza i-as da-o.si nu l-as minti niciodata.In momentul in care mi-a demonstrat ca merita increderea mea de atunci tot ce am avut de zis i-am zis,si el la fel.si uite ca merge tare bine!
ii)Normal ca apare discutia de bebe.Dar si cum spuneam mai sus cu dragostea si egoismul poti avea surprize mari.
5.Cartea asta nu o stiam.M-ai facut curioasa si o sa fac rost de ea sa o citesc.
Casatoriile se schimba pt ca multi se grabesc sa faca acest pas.Iar cele care nu se schimba sunt rezulatul gandirii unor oameni maturi si responsabili.
6.Fiecare cum crede de cuviinta.Important e sa merite,ca daca nu mai da-l dracu ca are balta peste
7.A fost o porcarie ceea ce s-a inatmplat.Nu ar fi trebuit sa fie asa daca erau cu capul pe umeri.AMANDOI.
Noi vorbim despre cum ar fi ideal sa fie.Dar din pacate nu multi sunt 100% sinceri cu partenerul,nu fac deosebire intre iubirea adevarata si alte sentimente de iubire.Si nu multi lupta pt fericirea lor.La un momendat di cauza problemelor de zi cu zi intervine o tacere intre parteneri,dar daca exista dorinta de a fi bine din partea ambilor se rezolva si asta,daca nu incep alte probleme.Mai vin si eu obosita si nervoasa de la facultate si iubi al meu ma streseaza sa-i zic ce am si eu poate chiar nu am chef de vorba si imi vine sa-l reped dar stiu ca nu as face bine si incerc sa-i vorbesc cum merita si uite asa cu un mic efort nu permit supararilor sa intre in viata noastra.Sau,altadata,el era suparat din cauza ca era bolnav bunicul sau si eu il bateam la cap sa mergem sa luam mancare pt pisoi.I-am zis o data si nu mi-a raspuns si cand i-am zis si a 2-a oara mi-a zis pe un ton usor ridicat ca a auzit.Acum eu ar fi trebui sa ma supar ca a ridicat vocea la mine,dar nu am facut-o pt ca am inteles ca e suparat si ca nu si-a dat seama.Dupa nici 30 de minute si-a cerut scuze si i-am spus ca am inteles de ce a afcut asta.Daca nu l-as fi inteles s-ar fi iscat o cearta mare.Si pt ce?Ca nu sunt in stare sa astept sa se linisteasca lucrurile pt a avea o discutie calma?Problema este ca nu multi gandesc asa.
Aici cu fericirea cuplului ori nu ai inteles tu bine,ori m-am exprimat eu gresit.Ceea ce am vrut sa spun prin "fericirea cuplului " este fericirea ambilor parteneri.Ceva de genul eu las asta de la mine si tu lasi asta si suntem amandoi fericiti.Uite si exemplul meu:Iubitul meu e pasionat de peste.Iar eu sunt inebunita dupa plimbatul prin magazine(deh,specific feminin)Mie mi-e super scarba de rame si ma plictiseste sa stau atatea ore pe balta.Iar el nu intelege de ce trebuie sa stau 1 ora ca sa caut o pereche de pantofi.Asa ca am facut marele compromis:Cat este el pe balta eu stau cu el si car dupa mine un teanc de reviste,carti,etc iar cand mergem in magazine,ii iau cu mine si ii cumpar si lui cate o mica atentie.Asa toata lumea e multumita.
:
:)))
Deea, moralistã micã, intuiesti tu ceva despre relationship'uri..totusi, eu zic sa i dau INCA O sansa ex'ului tau porcusor, ca altfel va fi extrem de deceptionat si va crede ca s-au terminat femeile pe Terra (!)
OMG!!!!!!!!!!!!!!! Sper ca ai glumit!!!!!!!!!!!!!!!!Sa-i mai dau o sansa????Adica am gasit un baiat langa care sunt fericita din toate punctele de vedere si sa-l las pt unul care a avut mai multe sanse si nu le-a apreciat????Sa-mi arunc fericirea si sa ma intorc la nervi????WTF??? Inca mai sper ca ai spus la misto!!!!
Dar , de ce ai fost in pat [ daca ai fost ] cu " cel cu mai multe sanse "? era de ajuns o prietenie, vedeai ce-i poate pilea baiatului, si atuni luai hotararea despre viitorul tau ! Eu asa vad lucrurile , din punctul barbatesc .!
Cel cu mai multe sanse este actualul meu iubit.Si nu am ajuns cu el in pat din prima,fii linistit.Cand am spus ca avea cele mai multe sanse insemna ca dintre ceilalti el merita sa il cunosc mai bine si sa vad daca merita sau nu sa incepem o relatie.Si dupa ce am vazut ca merita si am inceput relatia a mai durat ceva pana am ajuns in pat.Nu de alta dar sa fiu eu sigura ca merita!Si nu imi pare rau! :
sml-confused0067: Deea, iti pun in ghilimele ce ai postat la inceput " OMG!!!!!!!!!!!!!!! Sper ca ai glumit!!!!!!!!!!!!!!!!Sa-i mai dau o sansa????Adica am gasit un baiat langa care sunt fericita din toate punctele de vedere si sa-l las pt unul care a avut mai multe sanse si nu le-a apreciat????Sa-mi arunc fericirea si sa ma intorc la nervi????WTF??? Inca mai sper ca ai spus la misto!!!! "
si ce ai postat acum " Cel cu mai multe sanse este actualul meu iubit.Si nu am ajuns cu el in pat din prima,fii linistit.Cand am spus ca avea cele mai multe sanse insemna ca dintre ceilalti el merita sa il cunosc mai bine si sa vad daca merita sau nu sa incepem o relatie.Si dupa ce am vazut ca merita si am inceput relatia a mai durat ceva pana am ajuns in pat.Nu de alta dar sa fiu eu sigura ca merita!Si nu imi pare rau! " --Care e adevarata . ? Daca e cineva pe acest topic care a inteles ,eu ma dau batut . !
Nea Mitica,da-mi si mie link-ul respectivei blonde!!!!o fi ceva cu deea 20 dar poate mai avea si ceva pe langa si nu ai observat tu!poate ca am fost blonda,dar intr-o viata anterioara
Daca ai fi citit cap-coada tot ceea ce i-am spus ioanei ai fii inteles.Sa-ti explic:In timpul relatiei cu ex-ul i-am dat multe sanse sa se schimbe pt a nu ma desparti de el.Dar daca nu a fost in stare treaba lui.Apoi am avut de ales intre ex-ul,un coleg de facultate si actualul.Dintre acesti 3 baieti actualul avea cele mai multe sanse sa aiba o relatie cu mine,pt ca este un baiat deosebit.Cauta si tu in discutiile mele cu ioana si o sa intelegi daca nici acum nu te-am lamurit!
Draga nea Mitica,
Imi cer scuze ca intervin in acest mesaj si nu as dori sa consideri ca ii tin partea Deei, insa din mesajele schimbate pana acum cu ea, pot depune marturie asupra faptului ca este o persoana foarte serioasa, profunda si sincera in privinta relatiilor si a dragostei in genere si iti pot dovedi acest lucru daca vei dori!
Nu sunt de acord cu ea ca s-a culcat cu ex-ul (consider ca a fost un pacat) si nu a asteptat sa vada daca intr-adevar o iubeste 100% (ceea ce s-a dovedit in cele din urma a fi fals, pentru ca altfel renunta la tampitele alea de jocuri de noroc) si ca nu si-a dat seama inainte sa se culce cu el de acest lucru, dar ma rog a fost alegerea ei.
Un lucru care iar nu mi-a fost clar, insa o voi intreba, este de ce, in cazul in care acum simte acum ca e cu adevarat fericita si implinita si nu ii mai lipseste nimic, nu s-a casatorit cu iubirea vietii ei?
Sau poate sunt casatoriti si atunci nu am retinut eu bine.
In cazul in care nu e crestina si casatoria nu reprezinta din punctul ei de vedere atestarea 100% a dragostei dintre doua persoane si a seriozitatii dintre ele, atunci inteleg de ce nu sunt casatoriti, in cazul in care nu sunt casatoriti.
Numai bine,
Ioana
P.S. Mai pot atesta totodata faptul ca din punctul meu de vedere, Deea este pana acum persoana cu cea mai buna logica din toate persoanele cu care am avut pana acum placerea sa schimb mesaje pe acest forum. Dupa ea, cred ca urmeaza wolfy.
|
ioanao2 Postat pe 2 Mai 2009 16:45
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 16:33:05De la: coffeeta, la data 2009-05-02 16:12:08ioanooo
1. ma copiezi..
2. cum spuneam....analizezi prea mult cuvintele si le asezi aiurea in mintea ta...
logica mea nu are legatura cu cata fizica si matematica stiu eu!deja ai uitat ca tu m-ai trimis la un profesor de mate si fizica!
3.asta este ultimul coment la adresa ta...am inteles nu se poate discuta cu tine...
o zi buna
PS. fii desteapta asa cum nu ai mai fost pana acum si converseaza cu altii!
1. Te copiez? Ai justificat acest lucru in vreun fel?
Raspuns: NU
2. Analizez prea mult cuvintele si le asez aiurea? Ai justificat acest lucru?
Raspuns: NU
3. De acord cu tine ca logica ta nu are legatura cu cata fizica si matematica stii (desi mi s-a parut foarte clar ca ai dorit sa aduci acest argument pentru a sustine faptul ca ai o logica buna, insa poate am dedus eu gresit din mesajul pe care mi l-ai scris).
4. Daca doresti sa nu mai discuti cu mine, e ok din partea mea (chiar iti multumesc, pentru ca sincer obosisem sa tot scriu unei persoane care din punctul meu de vedere sufera de grave erori de logica! )
5. Faptul ca ai inteles ca nu se poate discuta cu mine il aduci ca si argument si scuza ca sa nu mai putem vorbi?
Alt subterfugiu cu tenta discredintanta pentru mine, FARA NICI UN ARGUMENT care sa-l sustina, insa dupa atatea altele de acest gen la ce sa ma astept decat la unul asemanator?
6. Cred ca sunt de acord cu tine la ultima fraza si iti voi lua acest sfat in considerare. ;)
7. Sincera sa fiu si mie mi s-a reprosat de ce ma pun la mintea unora.
P.S. Te-am trimis la altcineva care sa-ti ateste sau nu cat de bine stai cu logica, pentru ca pe mine banuiesc ca nu ma crezi cand iti scriu ca ai probleme la acest capitol.
|
ioanao2 Postat pe 2 Mai 2009 16:53
|
sa inteleg ca suferinta ta este atat de mare?!
ma scuzi am sa pic la acest test al tau sau al celeilalte persoane da nu-i nimic
faptul ca trimiti altcuiva sa ma analizeze..nu denota decat ca esti instabila mintal...si daca ai impresia ca ma intereseaza, te inseli amarnic...
hai drum bun!!!
PS.ntz ntz nu ai fost deloc desteapa...si nu mi-ai urmat sfatul...
|
|
|
coffeeta Postat pe 2 Mai 2009 17:03
|
|
http://multsoare-stuff.blogspot.com/
|
copacelul Postat pe 2 Mai 2009 17:04
|
De la: Comannn, la data 2009-05-01 15:14:56
Prietena mea, Ema, pe unde e ? Mi' dor de ea !
aaaah comane te ador pt raspunsul asta dar... din nefericire nu prea am acces la net prin zonele pe unde umblu zilele astea... asa ca iti raspund acum.... prietena ta Ema este in drum spre rupea...la o petrecere, apoi pleaca la timisoara pt vreo 2 saptamani.... deci ne revedem dupa sa ne conversam ...pe aceeasi tema ca ioana sincer iti spun m-a obosit .
cunosti prea bine ideile mele crete despre virginitate...deci nu are sens sa ma repet... ai insa dreptate dintr-un punct de vedere.... cum i-am spus si ioanei... a da sfaturi e o arma cu 2 taisuri...asa ca cel mul poti vorbi din proprie experienta.... nu toti suntem la fel.... asa ca....
iti doresc toate cele bune pana imi fac iar timp de kudikosi....
d-lor va salut ...pt cofeeta ,pisicuta razboinica dracusor deea si restul ....
apropo de iubire....
un banc cu si despre iubirea platonica.... ce inseamna ea in termeni filozofici??//
Platon o plimba si Aristotel o "f...ute"
iubiti-va asa cum vreti.... ala era un banc sec pt cine ...cunoaste glumitele mele...personal...
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Mai 2009 17:09
|
|
http://multsoare-stuff.blogspot.com/
|
copacelul Postat pe 2 Mai 2009 17:09
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 17:03:19sa inteleg ca suferinta ta este atat de mare?!
ma scuzi am sa pic la acest test al tau sau al celeilalte persoane da nu-i nimic
faptul ca trimiti altcuiva sa ma analizeze..nu denota decat ca esti instabila mintal...si daca ai impresia ca ma intereseaza, te inseli amarnic...
hai drum bun!!!
PS.ntz ntz nu ai fost deloc desteapa...si nu mi-ai urmat sfatul...
Parca era ultimul mesaj pe care mi l-ai scris. :))
Faptul ca te trimit la altcineva sa analizeze logica (sau ca sa zic asa lipsa de logica) din mesajele pe care mi le-ai scris pana acum nu denota decat ca eu sunt instabila mintal?????????????????? =))
Ai justificat acest lucru: bineinteles ca NU.
Insa lasi de inteles ca ai dreptate ca de obicei, desi nu ai dovedit ABSOLUT nimic pentru a castiga aceasta dreptate.
Ca de obicei, pentru a n-a oara incerci sa ma discreditezi (fara macar a avea o justificare micuta si slabuta) crezand astfel ca tu ai logica in ceea ce scrii!!!!!!!!!!!!!
P.S. E posibil aici sa fiu de acord cu tine. Chiar nu inteleg de ce continui sa ma pun la mintea unora. :(
|
ioanao2 Postat pe 2 Mai 2009 17:10
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-02 17:09:27De la: Comannn, la data 2009-05-01 15:14:56
Prietena mea, Ema, pe unde e ? Mi' dor de ea !
aaaah comane te ador pt raspunsul asta dar... din nefericire nu prea am acces la net prin zonele pe unde umblu zilele astea... asa ca iti raspund acum.... prietena ta Ema este in drum spre rupea...la o petrecere, apoi pleaca la timisoara pt vreo 2 saptamani.... deci ne revedem dupa sa ne conversam ...pe aceeasi tema ca ioana sincer iti spun m-a obosit .
cunosti prea bine ideile mele crete despre virginitate...deci nu are sens sa ma repet... ai insa dreptate dintr-un punct de vedere.... cum i-am spus si ioanei... a da sfaturi e o arma cu 2 taisuri...asa ca cel mul poti vorbi din proprie experienta.... nu toti suntem la fel.... asa ca....
iti doresc toate cele bune pana imi fac iar timp de kudikosi....
d-lor va salut ...pt cofeeta ,pisicuta razboinica dracusor deea si restul ....
apropo de iubire....
un banc cu si despre iubirea platonica.... ce inseamna ea in termeni filozofici??//
Platon o plimba si Aristotel o "f...ute"
iubiti-va asa cum vreti.... ala era un banc sec pt cine ...cunoaste glumitele mele...personal...
buna dandanico distractie placuta
|
coffeeta Postat pe 2 Mai 2009 17:12
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 15:40:331. Nu doar eu consider ca e pacat sa faci sex pana la casatorie, ci Biblia insasi, alaturi de toti crestinii si crestin ortodoxii (in cazul in care nu stii sau nu esti crestina, iti sugerez sa te informezi)!
2. Omul care nu face sex inainte de casatorie consider ca da, respecta o valoare morala (cred ca e cea mai mare) si anume DRAGOSTEA (nefiind singura valoare morala respectata, insa eu o consider cea mai mare, celelalte valori le-a enuntat la un moment dat marius, le voi cauta sa ti le arat), asta in cazul in care casatoria este privita de cele doua persoane ca pe un angajament care sa le ateste 100% dragostea unul fata de celalalt si care sa le ateste faptul ca sunt amandoi 100% seriosi in relatia pe care o au.
3. Abstinenta pana la casatorie consider ca e buna, pentru a nu-ti influenta logica si simtirea in alegerea pe care o urmeaza sa o faci (din punctul meu de vedere sexul poate actiona ca un drog si uneori esti in pericol de a nu mai distinge daca iubesti cu adevarat sau nu o anume persoana, mai ales daca persoana respectiva este de sex feminin (este atestat faptul ca persoanele de sex feminin sunt mai emotive si au o logica mai slabuta, aceasta fiind de multe ori influentata de catre emotii)).
4. Lumea civilizata si anume America, Europa si Australia nu mai considera aceasta regula crestineasca?
Aici voi reveni cu detalii si date concrete, pentru ca trebuie mai intai (cum de altfel ti-am mai scris) sa ma interesez mult mai bine, insa din cele pe care le am lucrurile nu stau deloc asa (insa repet, nu sustin nimic in acest caz pana nu verific mai atent).
5. Faptul majoritatea oamenilor are relatii inainte de casatorie inseamna ca e corect din punctul de vedere al valorilor morale si fata de ei in primul rand (fata de partea lor sufleteasca)?
Ex: Daca majoritatea lumii e pedofila asta inseamna ca e corect? Inseamna ca nu mai e pacat sau cum?
6. De acord cu faptul ca o gandire corecta nu tine de analiza fiecarui cuvant in parte. ;)
Numai bine,
Ioana
P.S. Inca o data felicitarile mele pentru modul analitic in care te exprimi! ;)
Mi-as dori sa fie mai multe persoane pe acest forum care sa priveasca lucrurile macar la fel de serios ca tine.
Voi reveni cu mesaje si la mesajele anterioare la care mi-ai scris. ;)
Tu intelegi ca pe mine nu ma intereseaza ce zice crestinismul in legatura cu sexul inainte de casatorie? Si ca nici pe cei mai multi oameni(fie ei si crestini), nu-i intereseaza? Ca faptul asta e vazut ca o regula perimata?Daca ca vii sa-mi spui care e regula, ea nu o sa schimbe nimic in comportamentul meu, si crede-ma ca nici in al altora, chiar daca cred in Dumnezeul crestin.Noi suntem majoritatea, fie ca iti place sau nu.
Si tu crezi ca daca doi care se iubesc fac sex inainte de casatorie nu respecta dragostea sau cum? Make me understand. A respecta dragostea nu tine de o hartie de la primarie sau de un juramant in biserica.
Mai, nu stiu cum o fi cu altele(ca de, inteleg ca stau mai prost cu logica muierile astea ), dar pe mine sexul nu ma face sa-mi pierd capul. Am facut sex cu persoane pe care nu le-as fi ales niciodata drept soti, si asta in ciuda faptului ca erau bune(i) la pat.
A, si eu cred ca femeile au o logica mai slaba fiindca sunt invatate sa aiba o logica mai slaba, de biserica inclusiv. Doar Eva a fost facuta din coast lui Adam, nu invers!
Las-o balta! Daca tu crezi ca in Sua sau in Europa de Vest oamenii mai cred ca a nu face sex inainte de casatorie e o valoare, inseamna ca ai o imagine foarte distorsionata asupra societatilor respective.
Faptul ca majoritatea face ceva arata ca intr-o anumita paradigma acel lucru este vazut drept normal. It is the case cand vorbim de relatii sexuale inainte de casatorie. Pana acum nu am auzit de vreun stat/vreo societate unde majoritatea sa practice pedofilia, dar daca asta s-ar intampla, ar insemna ca in viziunea acelei lumi pedofilia ar fi normala. In viziunea altor lumi cu siguranta ca ar fi abominabila. Exemplul nu este insa bun, fiindca compari pedofilia cu a face sex inainte de casatorie. In primul caz e vorba de FORTAREA unei fiinte fara aparare sa faca sex, deci de a fce rau constient unei persoane, in al doilea de consimtamantul unui adult de a se apropia fizic de alt adult, deci nu e vorba de afce rau nimanui.
P.S. Cred ca atunci cand ceva se intampla pe o scara uriasa, cum e cazul cu a face sex inainte de casatorie, asta arata ca lucrul in cauza e profund uman. Asa il consider si eu. Si nu, partea sufleteasca nu e deranjata cu nimic de treaba asta, crede-ma!
Eu am spus ca analiza fiecarui cuvant arata o gandire coerenta, ba mai mult, ca o gandire coerenta nu poate exista fara o asemenea analiza.
Multumesc, si eu apreciez la tine acelasi lucru. Numai ca eu subordonez orice parer logicii, tu subordonezi logica unei pareri. In orice caz avem un punct comun.
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Mai 2009 17:23
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 16:45:50P.S. Mai pot atesta totodata faptul ca din punctul meu de vedere, Deea este pana acum persoana cu cea mai buna logica din toate persoanele cu care am avut pana acum placerea sa schimb mesaje pe acest forum. Dupa ea, cred ca urmeaza wolfy.
S-avem parol, nimeni nu ma-ntrece la logica! Nu vreau sa se inteleaga ca mesajul meu e impotriva DEEi(pe care nici nu o stiu prea bine pe kudika), ci doar impotriva unei idei a tale draga ioana. Tuconfunzi ideile de la care porneste cineva cu gandirea pe care acea persoana o aplica asupra ideilor.
Cea mai mare dovada de logica(si de inteligenta cred eu), este sa intelegi ca daca cineva porneste de la anumite idei carora le da valoare de adevar, pe care aplica o gandire coerenta, ajunge la niste concluzii diferite de ale tale, care pornesti de la alte idei carora le dai valoare de adevar. Ceea ce arata logica este coerenta gandirii aplicata ideilor(premiselor).
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Mai 2009 17:32
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 16:45:50De la: deea_20, la data 2009-05-02 16:02:15De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:59:15De la: deea_20, la data 2009-05-02 11:06:02De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:02:01De la: deea_20, la data 2009-05-01 23:53:43De la: Comannn, la data 2009-05-01 12:57:38De la: deea_20, la data 2009-04-29 23:35:35Ciao,draga Ioana!
1.Vezi tu,cai de mijloc exista mereu dar asta depinde numai de cei 2.Iar in momentul cand voi avea o familie voi avea grija daca apar divergente sa fie rezolvate fara a simtii copii ceva.
2.Ex-ul stiu ca m-a iubit enorm dar nu poate sa-si schimbe mentalitatea.Nu vrea.E de parere ca barbatul este superior femeii si punct.Of,si cat am incercat sa-i arat ca greseste.Si multi prieteni baieti i-au aratat ca ei nu cred in asta si au relatii ok,dar orgoliul masculin........A incercat de mii de ori sa se schimbe,o perioada reusea dar apoi revenea la obiceiurile sale.Cred ca nu s-a maturizat suficient.
Cunosc baieti(vecini,colegi,amici) care sunt porci prin natura lor.Iar daca si eu am avut o relatie cu un porc [:)))] asta nu inseamna ca absolut toti baietii sunt la fel.Mereu am crezut ca pt fiecare exista cineva si am simtit ca si eu il voi gasi pe "al meu".si l-am gasit.nu ma las eu asa usor
Ex-ul meu m-a iubit si inca mai simte ceva pt mine ca isi doreste sa ne impacam,imi zice ca am avut dreptate mereu,ca regreta ca s-a lasat influentat de ai lui si ca s-a lasat de jocuri.Dar e prea tarziu ca eu am alaturi un baiat minunat pe care il iubesc cu adevarat.Sunt fericita langa actualul si nu am de ce sa-l las.Daca ex s-a trezit prea tarziu problema lui!
3.Sa zicem ca intre ei e "dragoste cu nabadai".Ii arata ca o iubeste si toate cele dar la o cearta el s-a enervat si a pocnit-o.apoi ii cere scuze ii zice ca nu se va mai intampla si ea accepta.Cate femei au puterea sa-si lase barbatul la prima palma?Zic ca se va schimba ca a foste o prostie de moment,etc.La a 2-a la fel si la a 3-a deja s-au obijnuit si accepta in continuare.Marea majoritate.Ca mai sunt si femei cu capul pe umeri care daca ar face barbatul asa ceva l-ar trimite in origini in 2 timpi si 3 miscari.Oameni si oameni....
4.Dragostea adevarata nu are cum sa fie egoista.Dar majoritatea confunda iubirea de sine cu dragostea adevarata.Si tot acesti oameni cred ca o minciuna "nevinovata" face bine relatiei.Dar nu e corect.Raportand asta la mine ,daca iubi meu mi-ar cere o pauza i-as da-o.si nu l-as minti niciodata.In momentul in care mi-a demonstrat ca merita increderea mea de atunci tot ce am avut de zis i-am zis,si el la fel.si uite ca merge tare bine!
ii)Normal ca apare discutia de bebe.Dar si cum spuneam mai sus cu dragostea si egoismul poti avea surprize mari.
5.Cartea asta nu o stiam.M-ai facut curioasa si o sa fac rost de ea sa o citesc.
Casatoriile se schimba pt ca multi se grabesc sa faca acest pas.Iar cele care nu se schimba sunt rezulatul gandirii unor oameni maturi si responsabili.
6.Fiecare cum crede de cuviinta.Important e sa merite,ca daca nu mai da-l dracu ca are balta peste
7.A fost o porcarie ceea ce s-a inatmplat.Nu ar fi trebuit sa fie asa daca erau cu capul pe umeri.AMANDOI.
Noi vorbim despre cum ar fi ideal sa fie.Dar din pacate nu multi sunt 100% sinceri cu partenerul,nu fac deosebire intre iubirea adevarata si alte sentimente de iubire.Si nu multi lupta pt fericirea lor.La un momendat di cauza problemelor de zi cu zi intervine o tacere intre parteneri,dar daca exista dorinta de a fi bine din partea ambilor se rezolva si asta,daca nu incep alte probleme.Mai vin si eu obosita si nervoasa de la facultate si iubi al meu ma streseaza sa-i zic ce am si eu poate chiar nu am chef de vorba si imi vine sa-l reped dar stiu ca nu as face bine si incerc sa-i vorbesc cum merita si uite asa cu un mic efort nu permit supararilor sa intre in viata noastra.Sau,altadata,el era suparat din cauza ca era bolnav bunicul sau si eu il bateam la cap sa mergem sa luam mancare pt pisoi.I-am zis o data si nu mi-a raspuns si cand i-am zis si a 2-a oara mi-a zis pe un ton usor ridicat ca a auzit.Acum eu ar fi trebui sa ma supar ca a ridicat vocea la mine,dar nu am facut-o pt ca am inteles ca e suparat si ca nu si-a dat seama.Dupa nici 30 de minute si-a cerut scuze si i-am spus ca am inteles de ce a afcut asta.Daca nu l-as fi inteles s-ar fi iscat o cearta mare.Si pt ce?Ca nu sunt in stare sa astept sa se linisteasca lucrurile pt a avea o discutie calma?Problema este ca nu multi gandesc asa.
Aici cu fericirea cuplului ori nu ai inteles tu bine,ori m-am exprimat eu gresit.Ceea ce am vrut sa spun prin "fericirea cuplului " este fericirea ambilor parteneri.Ceva de genul eu las asta de la mine si tu lasi asta si suntem amandoi fericiti.Uite si exemplul meu:Iubitul meu e pasionat de peste.Iar eu sunt inebunita dupa plimbatul prin magazine(deh,specific feminin)Mie mi-e super scarba de rame si ma plictiseste sa stau atatea ore pe balta.Iar el nu intelege de ce trebuie sa stau 1 ora ca sa caut o pereche de pantofi.Asa ca am facut marele compromis:Cat este el pe balta eu stau cu el si car dupa mine un teanc de reviste,carti,etc iar cand mergem in magazine,ii iau cu mine si ii cumpar si lui cate o mica atentie.Asa toata lumea e multumita.
:
Deea, moralistã micã, intuiesti tu ceva despre relationship'uri..totusi, eu zic sa i dau INCA O sansa ex'ului tau porcusor, ca altfel va fi extrem de deceptionat si va crede ca s-au terminat femeile pe Terra (!)
OMG!!!!!!!!!!!!!!! Sper ca ai glumit!!!!!!!!!!!!!!!!Sa-i mai dau o sansa????Adica am gasit un baiat langa care sunt fericita din toate punctele de vedere si sa-l las pt unul care a avut mai multe sanse si nu le-a apreciat????Sa-mi arunc fericirea si sa ma intorc la nervi????WTF??? Inca mai sper ca ai spus la misto!!!!
Dar , de ce ai fost in pat [ daca ai fost ] cu " cel cu mai multe sanse "? era de ajuns o prietenie, vedeai ce-i poate pilea baiatului, si atuni luai hotararea despre viitorul tau ! Eu asa vad lucrurile , din punctul barbatesc .!
Cel cu mai multe sanse este actualul meu iubit.Si nu am ajuns cu el in pat din prima,fii linistit.Cand am spus ca avea cele mai multe sanse insemna ca dintre ceilalti el merita sa il cunosc mai bine si sa vad daca merita sau nu sa incepem o relatie.Si dupa ce am vazut ca merita si am inceput relatia a mai durat ceva pana am ajuns in pat.Nu de alta dar sa fiu eu sigura ca merita!Si nu imi pare rau! :
sml-confused0067: Deea, iti pun in ghilimele ce ai postat la inceput " OMG!!!!!!!!!!!!!!! Sper ca ai glumit!!!!!!!!!!!!!!!!Sa-i mai dau o sansa????Adica am gasit un baiat langa care sunt fericita din toate punctele de vedere si sa-l las pt unul care a avut mai multe sanse si nu le-a apreciat????Sa-mi arunc fericirea si sa ma intorc la nervi????WTF??? Inca mai sper ca ai spus la misto!!!! "
si ce ai postat acum " Cel cu mai multe sanse este actualul meu iubit.Si nu am ajuns cu el in pat din prima,fii linistit.Cand am spus ca avea cele mai multe sanse insemna ca dintre ceilalti el merita sa il cunosc mai bine si sa vad daca merita sau nu sa incepem o relatie.Si dupa ce am vazut ca merita si am inceput relatia a mai durat ceva pana am ajuns in pat.Nu de alta dar sa fiu eu sigura ca merita!Si nu imi pare rau! " --Care e adevarata . ? Daca e cineva pe acest topic care a inteles ,eu ma dau batut . !
Nea Mitica,da-mi si mie link-ul respectivei blonde!!!!o fi ceva cu deea 20 dar poate mai avea si ceva pe langa si nu ai observat tu!poate ca am fost blonda,dar intr-o viata anterioara
Daca ai fi citit cap-coada tot ceea ce i-am spus ioanei ai fii inteles.Sa-ti explic:In timpul relatiei cu ex-ul i-am dat multe sanse sa se schimbe pt a nu ma desparti de el.Dar daca nu a fost in stare treaba lui.Apoi am avut de ales intre ex-ul,un coleg de facultate si actualul.Dintre acesti 3 baieti actualul avea cele mai multe sanse sa aiba o relatie cu mine,pt ca este un baiat deosebit.Cauta si tu in discutiile mele cu ioana si o sa intelegi daca nici acum nu te-am lamurit!
Draga nea Mitica,
Imi cer scuze ca intervin in acest mesaj si nu as dori sa consideri ca ii tin partea Deei, insa din mesajele schimbate pana acum cu ea, pot depune marturie asupra faptului ca este o persoana foarte serioasa, profunda si sincera in privinta relatiilor si a dragostei in genere si iti pot dovedi acest lucru daca vei dori!
Nu sunt de acord cu ea ca s-a culcat cu ex-ul (consider ca a fost un pacat) si nu a asteptat sa vada daca intr-adevar o iubeste 100% (ceea ce s-a dovedit in cele din urma a fi fals, pentru ca altfel renunta la tampitele alea de jocuri de noroc) si ca nu si-a dat seama inainte sa se culce cu el de acest lucru, dar ma rog a fost alegerea ei.
Un lucru care iar nu mi-a fost clar, insa o voi intreba, este de ce, in cazul in care acum simte acum ca e cu adevarat fericita si implinita si nu ii mai lipseste nimic, nu s-a casatorit cu iubirea vietii ei?
In cazul in care nu e crestina si casatoria nu reprezinta din punctul ei de vedere atestarea 100% a dragostei dintre doua persoane si a seriozitatii dintre ele, atunci inteleg de ce nu sunt casatoriti, in cazul in care nu sunt casatoriti.
Numai bine,
Ioana
P.S. Mai pot atesta totodata faptul ca din punctul meu de vedere, Deea este pana acum persoana cu cea mai buna logica din toate persoanele cu care am avut pana acum placerea sa schimb mesaje pe acest forum. Dupa ea, cred ca urmeaza wolfy.
Buna Ioana!Cred ca ti-am zis ca o buna bucata de timp a fost ca in povesti cu ex-ul.Si de aceea am facut acest pas.Stii de ce nu imi pare rau?Pt ca atunci cand am facut-o eram fericita.Iar asta nu am cum sa o regret.
Inca nu m-am casatorit cu el pt ca vreau mai intai sa-mi termin facultatiile.Vrem amandoi ca atunci cand vom fi casatoriti sa avem veniturile noastre,sa fim pe propriile picioare.credem amandoi in casatorie si tocmai de accea in vara asta vom face logodna in biserica.vrem sa fie totul cum credem noi ca este mai bine.
Inca o data iti multumesc pt aprecieri,sentimentul ese acelasi.Te pup!
|
deea_20 Postat pe 2 Mai 2009 17:41
|
Draga wolfi,desi sunt de fix un an pe kudica am inceput cu postarile de putin timp.Insa acum ca m-am"molipsit" nu mai scapati de mine!
|
deea_20 Postat pe 2 Mai 2009 17:43
|
|
Nea Mitica,uite ca nu sunt singura deea_20 de pe net ;) http://www.garbo.ro/comunitate/deea_20/poze.html
|
deea_20 Postat pe 2 Mai 2009 17:51
|
De la: wolfy, la data 2009-05-02 17:23:37De la: ioanao2, la data 2009-05-02 15:40:331. Nu doar eu consider ca e pacat sa faci sex pana la casatorie, ci Biblia insasi, alaturi de toti crestinii si crestin ortodoxii (in cazul in care nu stii sau nu esti crestina, iti sugerez sa te informezi)!
2. Omul care nu face sex inainte de casatorie consider ca da, respecta o valoare morala (cred ca e cea mai mare) si anume DRAGOSTEA (nefiind singura valoare morala respectata, insa eu o consider cea mai mare, celelalte valori le-a enuntat la un moment dat marius, le voi cauta sa ti le arat), asta in cazul in care casatoria este privita de cele doua persoane ca pe un angajament care sa le ateste 100% dragostea unul fata de celalalt si care sa le ateste faptul ca sunt amandoi 100% seriosi in relatia pe care o au.
3. Abstinenta pana la casatorie consider ca e buna, pentru a nu-ti influenta logica si simtirea in alegerea pe care o urmeaza sa o faci (din punctul meu de vedere sexul poate actiona ca un drog si uneori esti in pericol de a nu mai distinge daca iubesti cu adevarat sau nu o anume persoana, mai ales daca persoana respectiva este de sex feminin (este atestat faptul ca persoanele de sex feminin sunt mai emotive si au o logica mai slabuta, aceasta fiind de multe ori influentata de catre emotii)).
4. Lumea civilizata si anume America, Europa si Australia nu mai considera aceasta regula crestineasca?
Aici voi reveni cu detalii si date concrete, pentru ca trebuie mai intai (cum de altfel ti-am mai scris) sa ma interesez mult mai bine, insa din cele pe care le am lucrurile nu stau deloc asa (insa repet, nu sustin nimic in acest caz pana nu verific mai atent).
5. Faptul majoritatea oamenilor are relatii inainte de casatorie inseamna ca e corect din punctul de vedere al valorilor morale si fata de ei in primul rand (fata de partea lor sufleteasca)?
Ex: Daca majoritatea lumii e pedofila asta inseamna ca e corect? Inseamna ca nu mai e pacat sau cum?
6. De acord cu faptul ca o gandire corecta nu tine de analiza fiecarui cuvant in parte. ;)
Numai bine,
Ioana
P.S. Inca o data felicitarile mele pentru modul analitic in care te exprimi! ;)
Mi-as dori sa fie mai multe persoane pe acest forum care sa priveasca lucrurile macar la fel de serios ca tine.
Voi reveni cu mesaje si la mesajele anterioare la care mi-ai scris. ;)
Tu intelegi ca pe mine nu ma intereseaza ce zice crestinismul in legatura cu sexul inainte de casatorie? Si ca nici pe cei mai multi oameni(fie ei si crestini), nu-i intereseaza? Ca faptul asta e vazut ca o regula perimata?Daca ca vii sa-mi spui care e regula, ea nu o sa schimbe nimic in comportamentul meu, si crede-ma ca nici in al altora, chiar daca cred in Dumnezeul crestin.Noi suntem majoritatea, fie ca iti place sau nu.
Si tu crezi ca daca doi care se iubesc fac sex inainte de casatorie nu respecta dragostea sau cum? Make me understand. A respecta dragostea nu tine de o hartie de la primarie sau de un juramant in biserica.
Mai, nu stiu cum o fi cu altele(ca de, inteleg ca stau mai prost cu logica muierile astea ), dar pe mine sexul nu ma face sa-mi pierd capul. Am facut sex cu persoane pe care nu le-as fi ales niciodata drept soti, si asta in ciuda faptului ca erau bune(i) la pat.
A, si eu cred ca femeile au o logica mai slaba fiindca sunt invatate sa aiba o logica mai slaba, de biserica inclusiv. Doar Eva a fost facuta din coast lui Adam, nu invers!
Las-o balta! Daca tu crezi ca in Sua sau in Europa de Vest oamenii mai cred ca a nu face sex inainte de casatorie e o valoare, inseamna ca ai o imagine foarte distorsionata asupra societatilor respective.
Faptul ca majoritatea face ceva arata ca intr-o anumita paradigma acel lucru este vazut drept normal. It is the case cand vorbim de relatii sexuale inainte de casatorie. Pana acum nu am auzit de vreun stat/vreo societate unde majoritatea sa practice pedofilia, dar daca asta s-ar intampla, ar insemna ca in viziunea acelei lumi pedofilia ar fi normala. In viziunea altor lumi cu siguranta ca ar fi abominabila. Exemplul nu este insa bun, fiindca compari pedofilia cu a face sex inainte de casatorie. In primul caz e vorba de FORTAREA unei fiinte fara aparare sa faca sex, deci de a fce rau constient unei persoane, in al doilea de consimtamantul unui adult de a se apropia fizic de alt adult, deci nu e vorba de afce rau nimanui.
P.S. Cred ca atunci cand ceva se intampla pe o scara uriasa, cum e cazul cu a face sex inainte de casatorie, asta arata ca lucrul in cauza e profund uman. Asa il consider si eu. Si nu, partea sufleteasca nu e deranjata cu nimic de treaba asta, crede-ma!
Eu am spus ca analiza fiecarui cuvant arata o gandire coerenta, ba mai mult, ca o gandire coerenta nu poate exista fara o asemenea analiza.
Multumesc, si eu apreciez la tine acelasi lucru. Numai ca eu subordonez orice parer logicii, tu subordonezi logica unei pareri. In orice caz avem un punct comun.
Draga wolfy,
1. Am inteles ca pe tine nu te intereseaza crestinismul in legatura cu sexul pana la casatorie, insa eu te intreb pe tine din punct de vedere logic cand o persoana este crestina sau musulmana sau budista (sau alege tu o religie) nu inseamna ca ea tine cont de toate legile care sunt enuntate in respectivele carti sfinte ale fiecarei religii in parte?
Exemplu : Daca tu esti crestina, dar nu respecti una din cele 10 porunci ale lui Dumnezeu, sa zicem de exemplu ca nu respecti legea cu "iubeste-ti aproapele", pai tu te mai consideri atunci crestina???
Ca mie respectivul omul nu-mi mai pare a fi crestin. Poate de alta religie (in care acest lucru sa nu fie respectat) da, dar crestin nu.
Din cate am vazut eu, tu ai afirmat ca te-ai culcat cu tipi pe care ai scris ca nu i-ai fi considerat buni ca sa-ti fie soti. De aici sa inteleg ca nu i-ai iubit? Ca in acest caz mi se pare ca nu ai respectat una din cele 10 porunci si anume aceea de a nu fi desfranta si atunci inteleg ca nu esti crestina. Respect acest lucru, desi nu sunt de acord cu el. Mai am si alti prieteni atei.
2. Pe restul oamenilor crestini crezi ca nu ii intereseaza sexul pana la casatorie? Poate crestini doar cu numele, pentru ca altfel logic, chiar te rog sa-mi demonstrezi si mie ca poti fi crestin fara sa respecti ce scrie in Biblie.
3. Daca tu crezi in Dumnezeul crestin si el ti-a scris clar in Biblie ca nu ai voie sa fii desfranata, eu nu te inteleg sincer cum mai crezi tu in el.
Ca sunt unii care cred in El si isi dau seama ca au gresit si se roaga la Dumnezeu pentru iertare, da inteleg, dar o persoana care sustine ca e crestina si nu realizeaza ca nu respecta lucruri considerate in UNANIMITATE de crestinism ca a fi crestine si considera ca si alti crestini sunt la fel, nu o pot intelege.
4. Doua persoane care se iubesc si fac sex inainte de casatorie, in cazul in care nu cred in casatorie si nu o considera ca pe o atestare 100% a dragostei si seriozitatii lor (unul fata de celalalt) le inteleg si consider ca respecta dragostea dintre ei.
Daca insa cei doi cred cu adevarat in casatorie si in taina nuntii, consider ca nu respecta dragostea dintre ei prin simplul fapt ca nu au atestat-o in fata Domnului.
Cu foaia de la primarie sunt si eu de acord cu tine, pentru ca e, cum ai scris si tu doar o hartie in fata oamenilor, insa juramantul de la biserica este in fata Domnului (repet pentru cei care cred in El)!
5. Ma bucur ca pentru tine sexul nu a fost un drog si ai reusit sa-ti pastrezi luciditatea mintii si sincera sa fiu mi-as dori ca acesta sa fie cazul tuturor oamenilor!
6. Sunt de acord ca femeile nici nu au fost educate pana acum pentru a avea o logica mai buna, dar aceasta nu semnifica ca in genere oamenii de stiinta nu au demonstrat (si daca doresti iti voi aduce dovezi clare) ca femeile au tendinta mai mare spre a fi emotive si sentimentale si ca ratiunea lor este influentata de acest lucru, iar barbatii au o tendinta mai mare spre ratiune si sentimentele lor nu o influenteaza sau o influenteaza mult mai putin.
7. Draga mea, repet la capitolul SUA, Europa si conceptia lor vizavi de acest lucru mai trebuie sa ma interesez.
8. Consideri ca apropierea fizica a unui adult de alt adult nu poate sa faca rau neaparat?
Pai cum ramane cu raul pentru partea sufleteasca? Sau un astfel de rau nu se pune?
Exemplu: Daca un tip se culca cu o tipa virgina (care crede ca el o iubeste 100% ) si apoi o paraseste, tu crezi ca tipei respective nu i-a facut nici un rau din punct de vedere sufletesc? Crezi ca tipa respectiva va mai putea iubi vreodata la fel de mult? Sau hai sa te intreb altfel, crezi ca tipa respectiva va mai putea vreodata sa priveasca dragostea cu la fel de multa incredere si sa o mai vada ca pe ceva pur si minunat si care poate dura toata viata, 100%?
Mi-am permis sa fac comparatia cu pedofilia, pentru simplul fapt ca si ea ca si sexul inainte de casatorie din punct de vedere crestin sunt considerate pacat. Sunt de acord cu tine ca pedofilia e un pacat cu mult mai mare
Numai bine pana data viitoare,
Ioana
P.S. Ca sexul inainte de casatorie, fiindca se intampla la majoritatea oamenilor (repet, voi verifica acest lucru) si aici ma refer STRICT la cei crestini (care repet nu cred ca sunt asa de crestini, poate doar cu numele), e un lucru profund uman, sincera sa fiu nu mi se pare DELOC. Ci din contra, consider ca oamenii nu rationeaza (nici mental, nici din punct de vedere al sentimentelor)si actioneaza doar conform propriilor instincte animalice. Cat despre cei atei, in cazul in care se iubesc 100% atunci sunt de acord cu ei sa faca sex, insa nu sunt de acord cu faptul ca sunt atei :), insa ma rog asta e alta mancare de peste :p.
Cat despre faptul ca tu ai contrazis-o pe Coffeeta scriindu-i ca "fiecarui cuvant arata o gandire coerenta, ba mai mult, ca o gandire coerenta nu poate exista fara o asemenea analiza.", iar eu am replicat ca sunt de acord cu faptul ca nu trebuie analizat doar fiecare cuvant ci si contextul in care se afla el, aici in mod paradoxal observ ca sunt de acord cu draga de ea, desi in genere mi-a dat destule dovezi asupra faptului ca are probleme serioase la capitolul logica.
Cat despre faptul ca eu subordonez logica mea unei pareri, as dori sa-mi argumentezi acest lucru.
Ca de obicei a fost o reala placere aceasta dezbatere pentru mine! ;)
|
ioanao2 Postat pe 2 Mai 2009 18:09
|
Nu stiu ce varsta ai, dar in primul rand rugamintea mea [ si e valabila pentru toti ] este sa nu mai spuneti "nenea" si "matale" ci simplu Mitica. si "tu"! La 30 si ceva de ani inca nu sunt chiar "nenea" si " matale" .- scuza-mi rugamintea .! Adevarul este ca si eu o consider pe Deea o persoana serioasa si care stie ce vrea de la o relatie , asta este si o cauza ce ma facut cu ea sa discut mai serios. si din respect pentru ea am si cerut parerea unui medic psiholog ,ca altfel ori o ignoram , ori ii raspundeam la misto.! Chiar daca ne-am mai contrazis noi, dar imi place cum pune problema .! si mi-a placut cum ai pus problema in legatura cu ea .si cu prietenul ei . La postarea de acum , ori nu am inteles eu ori a incurcat pe fostul " cu sanse mari care-i facea nervi ", cu actualul care si el a avut sanse mari .; aici nu am prea inteles , care-i fostu si actualul . .
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 18:22
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 18:22:54 Nu stiu ce varsta ai, dar in primul rand rugamintea mea [ si e valabila pentru toti ] este sa nu mai spuneti "nenea" si "matale" ci simplu Mitica. si "tu"! La 30 si ceva de ani inca nu sunt chiar "nenea" si " matale" .- scuza-mi rugamintea .! Adevarul este ca si eu o consider pe Deea o persoana serioasa si care stie ce vrea de la o relatie , asta este si o cauza ce ma facut cu ea sa discut mai serios. si din respect pentru ea am si cerut parerea unui medic psiholog ,ca altfel ori o ignoram , ori ii raspundeam la misto.! Chiar daca ne-am mai contrazis noi, dar imi place cum pune problema .! si mi-a placut cum ai pus problema in legatura cu ea .si cu prietenul ei . La postarea de acum , ori nu am inteles eu ori a incurcat pe fostul " cu sanse mari care-i facea nervi ", cu actualul care si el a avut sanse mari .; aici nu am prea inteles , care-i fostu si actualul . .
bine bre nea mitica ..o sa iti spun mitica..da imi este ca devenim prea intimi
|
coffeeta Postat pe 2 Mai 2009 18:25
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 16:45:50De la: deea_20, la data 2009-05-02 16:02:15De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:59:15De la: deea_20, la data 2009-05-02 11:06:02De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 11:02:01De la: deea_20, la data 2009-05-01 23:53:43De la: Comannn, la data 2009-05-01 12:57:38De la: deea_20, la data 2009-04-29 23:35:35Ciao,draga Ioana!
:
O sa caut pe ce topic si forum a fost blonda .Eu citesc toate postarile, dar cu postarea asta , ori eu nu am inteles ori i-ai confundat ; ".sa-l las pt unul care a avut mai multe sanse si nu le-a apreciat????Sa-mi arunc fericirea si sa ma intorc la nervi????WTF"----"Cel cu mai multe sanse este actualul meu iubit" Haide sa o lasam asa , poate nu am inteles eu .
Draga nea Mitica,
Numai bine,
Ioana
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 18:34
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 18:25:34De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 18:22:54 Nu stiu ce varsta ai, dar in primul rand rugamintea mea [ si e valabila pentru toti ] este sa nu mai spuneti "nenea" si "matale" ci simplu Mitica. si "tu"! La 30 si ceva de ani inca nu sunt chiar "nenea" si " matale" .- scuza-mi rugamintea .! Adevarul este ca si eu o consider pe Deea o persoana serioasa si care stie ce vrea de la o relatie , asta este si o cauza ce ma facut cu ea sa discut mai serios. si din respect pentru ea am si cerut parerea unui medic psiholog ,ca altfel ori o ignoram , ori ii raspundeam la misto.! Chiar daca ne-am mai contrazis noi, dar imi place cum pune problema .! si mi-a placut cum ai pus problema in legatura cu ea .si cu prietenul ei . La postarea de acum , ori nu am inteles eu ori a incurcat pe fostul " cu sanse mari care-i facea nervi ", cu actualul care si el a avut sanse mari .; aici nu am prea inteles , care-i fostu si actualul . .
Sincer, nu ti-ar placea sa devenim intimi ? ba, cred ca ti-ar placea !!!
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 18:39
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 18:22:54 Nu stiu ce varsta ai, dar in primul rand rugamintea mea [ si e valabila pentru toti ] este sa nu mai spuneti "nenea" si "matale" ci simplu Mitica. si "tu"! La 30 si ceva de ani inca nu sunt chiar "nenea" si " matale" .- scuza-mi rugamintea .! Adevarul este ca si eu o consider pe Deea o persoana serioasa si care stie ce vrea de la o relatie , asta este si o cauza ce ma facut cu ea sa discut mai serios. si din respect pentru ea am si cerut parerea unui medic psiholog ,ca altfel ori o ignoram , ori ii raspundeam la misto.! Chiar daca ne-am mai contrazis noi, dar imi place cum pune problema .! si mi-a placut cum ai pus problema in legatura cu ea .si cu prietenul ei . La postarea de acum , ori nu am inteles eu ori a incurcat pe fostul " cu sanse mari care-i facea nervi ", cu actualul care si el a avut sanse mari .; aici nu am prea inteles , care-i fostu si actualul . .
Multam' fain pt aprecieri! in fine.....sa mai explic o data:fostul este cel cu "joacele".Pe parcursul relatiei am vrut de mai multe ori sa pun punc.De fiecare data el imi promitea ca se schimba iar eu nu ma desparteam de el.Deci i-am dat sanse de a se schimba.Actualul este cel cu care sunt acum.Viitorul meu logodnic,sot,etc.Actualul a avut cele mai multe sanse de a avea o relatie cu mine dintre ceilalti.Adica avea muuuulte "bile albe".Cand l-am cunoscut m-a atras fizicul sau.Apoi dupa ce am schimbat primele impresii mi-a placut si felul sau de a fi.Deci am hotarat sa ne cunoastem mai bine si cand ne-am dat seama amandoi ca fiecare este ceea ce cauta celalalt am inceput o relatie.Cu fostul nu m-as fi impacat ca nu puteam sa fiu sigura ca se va schimba,iar colegul de facultate desi este un tip ok este cu nasul pe sus si nu imi place atitudinea asta.Acum ai inteles?
|
deea_20 Postat pe 2 Mai 2009 18:47
|
Si ati putea si voi sa spuneti un "la multi ani" ca am facut si eu un anisor de cand m-am inscris pe kudika!
|
deea_20 Postat pe 2 Mai 2009 18:49
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 18:39:30De la: coffeeta, la data 2009-05-02 18:25:34De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 18:22:54 Nu stiu ce varsta ai, dar in primul rand rugamintea mea [ si e valabila pentru toti ] este sa nu mai spuneti "nenea" si "matale" ci simplu Mitica. si "tu"! La 30 si ceva de ani inca nu sunt chiar "nenea" si " matale" .- scuza-mi rugamintea .! Adevarul este ca si eu o consider pe Deea o persoana serioasa si care stie ce vrea de la o relatie , asta este si o cauza ce ma facut cu ea sa discut mai serios. si din respect pentru ea am si cerut parerea unui medic psiholog ,ca altfel ori o ignoram , ori ii raspundeam la misto.! Chiar daca ne-am mai contrazis noi, dar imi place cum pune problema .! si mi-a placut cum ai pus problema in legatura cu ea .si cu prietenul ei . La postarea de acum , ori nu am inteles eu ori a incurcat pe fostul " cu sanse mari care-i facea nervi ", cu actualul care si el a avut sanse mari .; aici nu am prea inteles , care-i fostu si actualul . .
imi pare rau sa te anunt ca in viata mea exista barbatul " ideal" pt mine..si nu nu mi-ar placea
PS oricum nu insel
|
coffeeta Postat pe 2 Mai 2009 18:53
|
De la: deea_20, la data 2009-05-02 18:49:21Si ati putea si voi sa spuneti un "la multi ani" ca am facut si eu un anisor de cand m-am inscris pe kudika!
la multi ani si la mai mare..
na, multumita?
|
coffeeta Postat pe 2 Mai 2009 18:53
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 18:53:59De la: deea_20, la data 2009-05-02 18:49:21Si ati putea si voi sa spuneti un "la multi ani" ca am facut si eu un anisor de cand m-am inscris pe kudika!
la multi ani si la mai mare..
na, multumita?
la multi si din partea mea pt toti tinerii si pupici pt tn
|
yumy Postat pe 2 Mai 2009 18:58
|
De la: deea_20, la data 2009-05-02 18:49:21Si ati putea si voi sa spuneti un "la multi ani" ca am facut si eu un anisor de cand m-am inscris pe kudika!
La muuuuuuuuuuulti ani draga mea Deea!!!
Sa ne traiesti si in primul rand iti doresc din toata inima muuuuuuuuuuuuuuuuulta sanatate, ca-i mai buna decat toate si spor atat pe plan profesional cat mai ales pe cel sufletesc!!!!!!!!! ;)
|
ioanao2 Postat pe 2 Mai 2009 19:00
|
Pentru deea un milion de si un La multi ani !
Esti mai mica cu doua luni decat mine pe forum !
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 19:35
|
Multam' fain pt urari.
|
deea_20 Postat pe 2 Mai 2009 19:39
|
De la: coffeeta, la data 2009-05-02 18:53:04De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 18:39:30De la: coffeeta, la data 2009-05-02 18:25:34De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 18:22:54 Nu stiu ce varsta ai, dar in primul rand rugamintea mea [ si e valabila pentru toti ] este sa nu mai spuneti "nenea" si "matale" ci simplu Mitica. si "tu"! La 30 si ceva de ani inca nu sunt chiar "nenea" si " matale" .- scuza-mi rugamintea .! Adevarul este ca si eu o consider pe Deea o persoana serioasa si care stie ce vrea de la o relatie , asta este si o cauza ce ma facut cu ea sa discut mai serios. si din respect pentru ea am si cerut parerea unui medic psiholog ,ca altfel ori o ignoram , ori ii raspundeam la misto.! Chiar daca ne-am mai contrazis noi, dar imi place cum pune problema .! si mi-a placut cum ai pus problema in legatura cu ea .si cu prietenul ei . La postarea de acum , ori nu am inteles eu ori a incurcat pe fostul " cu sanse mari care-i facea nervi ", cu actualul care si el a avut sanse mari .; aici nu am prea inteles , care-i fostu si actualul . .
imi pare rau sa te anunt ca in viata mea exista barbatul " ideal" pt mine..si nu nu mi-ar placea
PS oricum nu insel
Pentru cuvintele astea ai crescut mult in ochii mei " PS. oricum nu insel" sa fiti sanatosi impreuna !
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 19:39
|
De la: deea_20, la data 2009-05-02 18:47:49De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 18:22:54 Nu stiu ce varsta ai, dar in primul rand rugamintea mea [ si e valabila pentru toti ] este sa nu mai spuneti "nenea" si "matale" ci simplu Mitica. si "tu"! La 30 si ceva de ani inca nu sunt chiar "nenea" si " matale" .- scuza-mi rugamintea .! Adevarul este ca si eu o consider pe Deea o persoana serioasa si care stie ce vrea de la o relatie , asta este si o cauza ce ma facut cu ea sa discut mai serios. si din respect pentru ea am si cerut parerea unui medic psiholog ,ca altfel ori o ignoram , ori ii raspundeam la misto.! Chiar daca ne-am mai contrazis noi, dar imi place cum pune problema .! si mi-a placut cum ai pus problema in legatura cu ea .si cu prietenul ei . La postarea de acum , ori nu am inteles eu ori a incurcat pe fostul " cu sanse mari care-i facea nervi ", cu actualul care si el a avut sanse mari .; aici nu am prea inteles , care-i fostu si actualul . .
Multam' fain pt aprecieri! in fine.....sa mai explic o data:fostul este cel cu "joacele".Pe parcursul relatiei am vrut de mai multe ori sa pun punc.De fiecare data el imi promitea ca se schimba iar eu nu ma desparteam de el.Deci i-am dat sanse de a se schimba.Actualul este cel cu care sunt acum.Viitorul meu logodnic,sot,etc.Actualul a avut cele mai multe sanse de a avea o relatie cu mine dintre ceilalti.Adica avea muuuulte "bile albe".Cand l-am cunoscut m-a atras fizicul sau.Apoi dupa ce am schimbat primele impresii mi-a placut si felul sau de a fi.Deci am hotarat sa ne cunoastem mai bine si cand ne-am dat seama amandoi ca fiecare este ceea ce cauta celalalt am inceput o relatie.Cu fostul nu m-as fi impacat ca nu puteam sa fiu sigura ca se va schimba,iar colegul de facultate desi este un tip ok este cu nasul pe sus si nu imi place atitudinea asta.Acum ai inteles?
Asa da ,daca spuneai asa de la inceput !
|
tinel Postat pe 2 Mai 2009 19:44
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 19:44:56De la: deea_20, la data 2009-05-02 18:47:49De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-02 18:22:54 Nu stiu ce varsta ai, dar in primul rand rugamintea mea [ si e valabila pentru toti ] este sa nu mai spuneti "nenea" si "matale" ci simplu Mitica. si "tu"! La 30 si ceva de ani inca nu sunt chiar "nenea" si " matale" .- scuza-mi rugamintea .! Adevarul este ca si eu o consider pe Deea o persoana serioasa si care stie ce vrea de la o relatie , asta este si o cauza ce ma facut cu ea sa discut mai serios. si din respect pentru ea am si cerut parerea unui medic psiholog ,ca altfel ori o ignoram , ori ii raspundeam la misto.! Chiar daca ne-am mai contrazis noi, dar imi place cum pune problema .! si mi-a placut cum ai pus problema in legatura cu ea .si cu prietenul ei . La postarea de acum , ori nu am inteles eu ori a incurcat pe fostul " cu sanse mari care-i facea nervi ", cu actualul care si el a avut sanse mari .; aici nu am prea inteles , care-i fostu si actualul . .
Asa da ,daca spuneai asa de la inceput !
Pai eu am zis,ma rog,intr-un post adresat ioanei,dar asta este daca ai sarit paragraful respectiv.....Bine macar ca ai inteles acum...mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
deea_20 Postat pe 2 Mai 2009 20:04
|
De la: ioanao2, la data 2009-05-02 14:16:56De la: sarutama, la data 2009-05-02 14:10:42nici acu bre nea milica ,,,nu ai reusit s-a vezi cum mere treaba cu virginitatea ??????????
nu mai vezi bre nici la gradinita de astea virgine
Vei gasi destule cazuri de virgine chiar pe acest forum si nu numai! ;)
Da' ce te face, dragutza, sa crezi ca el asta ar cauta? Besame e barbat normal, capabil, e din categoria luptatori, nu din cea a ratatilor... Deci, el, pe "forumul asta" nu virgine cauta...
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 20:17
|