Setari Cookie-uri

Orientare sexuala

fingersmith e cool daca iti place Dickens si nu vrei prea mult erotism

Tipping the velvet , Affinity sunt de aceiasi scriitoare (Sarah Walters)

eu chiar am citit cartile inainte sa le ecranizeze si sunt ok , preiau parfumul cartii..

incerca sa citesc acum "the night watch " toto de ea o poveste din timpul WW2 cumva fractionata si "a l'invers" ma cam oboseste cand vezi concluzii si faptele le primesti la sfarsityul cartii dar asta e avangarda...acum si incerc..
clara1972
Postat pe 28 Septembrie 2008 11:46
Din "Imagine me and you" mi-a placut faza aia cand Luce ii spune gagicei ailalta al carui nume nu-l mai stiu, "Don't forget me" si tipa ii raspunde " I won't remember anything else".

"Saving face" este ala cu tipa aia ce era doctorita/asistenta ce se indragosteste de fata sefului(parca) ei ?

O prietena de-a mea m-a innebunit cu serialul ala "The L word".
M-a innebunit cu Shane,Betty ...
fluturas_
Postat pe 28 Septembrie 2008 15:51
ia uite fluturasul ce le stie falfaiesti tu din aripiore da nu o faci degeaba a???

clara asa e cartile astea sunt f greu de urmarit,,,plus ca timpul nostru este limitat,,,,eu una plec de acasa ep la 7 si ma mai intorc dim pe la 1,,,,daca mai pun sa si citesc,,,,imi trebuie o zi de 48 de ore,,,,si am facut cerere pt asa ceva dar nu mi s-a aprobat

asa ca am sa incerc sa fac rost de filme,,,sper sa le gasesc online pe undeva

apropo de Ellen Degeneres am dat un search pe youtube,,,si am vazut clipul de la nunta,,,,mi s-a ridicat perisorul pe ceafa.,,(crede-ma sunt f greu de impresionat la faze lacrimogene),,,,si apoi,,,ca omul anormal,,,am dat si peste clipul cand anunta ca se marita,,,,(ala m-a facut sa rad cu lacrimi),.,,,asa fac eu lucrurile mai pe dos,,,intai nunta apoi anuntarea logodnei
da m-am informat,,,si multumesc de pont,,,,am ce face de acu,,,urmaresc emisiunile ei pe unde le prind ca e mortala gagica,,,pacat ca mi-a trebuit atat timp sa o descopar,,,,dar mai bine mai tarziu decat niciodata,,,,MULTUMESC!!!
aricica_pogonica
Postat pe 28 Septembrie 2008 21:42
pai tu ce credeai arici..

si mai stiu unul "red doors" si mai era "debs" (parca,oricum asta nu mi-a placut)..
si daca stiu bine Loving Anabelle este cu tipa aia blonda ce se indragosteste de eleva ei sau invers.

dai inevitabil peste ele si daca sunt faine ..le vezi pana la capat
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 01:34
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-27 20:59:18BUNA CLARA,,,,
bine ai revenit printre noi,,,, imi era dor de tine

singurul film pe care l-am vazut din lista celor 10 e Imagine me and You,,,am cautat bound si loving annabelle dar nu le-am gasit pe nicaieri

ai vazut cumva Fingersmith??? si daca da cum ti s-a parut???

Sa mai zic ca sunt de acord cu despinuta,,,,nu stiu daca mai e cazul ca e clar ca are dreptate,,,,de fapt,,,,cam rar sa nu aiba ea dreptate

Aricica,hai nu mai zice asa ca zice lumea ca ti-am dat bani sama lauzi si oricum gresesc si eu de m uuulte ori.Unele persoane insa cred ca eu am impresia despre mine ca sunt perfecta sau ca pretind ca sunt asa Chiar eu singura imi spun defectele ori de cate ori am ocazia si sunt cel mai mare critic al meu.
despinarose
Postat pe 29 Septembrie 2008 02:53
interesant subiectul ......am citit opiniile fiecaruia dintre voi ..
ce pot sa va spun ca pe mine una ma atrage sexul frumos ....cum fiecare dintre noi are cel putin o fantezie ..eu va destainui fantezia mea..si anume sa fiu cu o persoana de acelas sex cu mine adica cu o fata ....ma atrage...acest lucru ..nu stiu de ce.....dar stiu sigur ca vreau sa incerc acea senzatie ,acel sentiment, acea emotie... care o vei simti atunci cand esti saruta de o fata in cazul meu poate si pe undeva ca am fost ranita si am suferit si sufar in contiunare din cauza relatiei mele cu ex ...si mi-am spus basta , gata nu mai vreau barabati in viata mea ..dar ma abat de la subiect.......si vorbim despre orienatrea sexuala ....da recunosc sunt atrasa de cea ce este frumos, sensibil, senzual...
:sml-
roxi_s
Postat pe 29 Septembrie 2008 10:11
Am sa mai mentionez si eu cateva filme aici pe care nu le-ati amintit voi (cu tematica les bineinteles):

1. Itty Bitty Titty Commitee
2. The Gymnast
3. The Chinesse Botanist's Daughters
4. Late Bloomers
5. Serving in Silence
6. Puccini for Beginners
7. Better than Chocolate

La capitolul seriale The L Word e clar un must see daca va intereseaza subiectul si mai e un sitcom, dar s-au difuzat numai cateva episoade insa urmeaza sa mai apara din cate am inteles si se numeste Exes & Ohs.

Filmele nu sunt in ordinea preferintelor mele. :)

Vizionare Placuta!
Oceansoul
Postat pe 29 Septembrie 2008 11:13
De la: fluturas_, la data 2008-09-28 15:51:31Din "Imagine me and you" mi-a placut faza aia cand Luce ii spune gagicei ailalta al carui nume nu-l mai stiu, "Don't forget me" si tipa ii raspunde " I won't remember anything else".

"Saving face" este ala cu tipa aia ce era doctorita/asistenta ce se indragosteste de fata sefului(parca) ei ?

O prietena de-a mea m-a innebunit cu serialul ala "The L word".
M-a innebunit cu Shane,Betty ...

Piper Perabo si Lena Headley (Luce)...s-au cunoscut in Romania pentru un film naspa "the cave" si Pieper Perabo a ales-o pe Lena pentru Imagine you and me...

acum Lena e deja mult mai cunoscuta de cand a facut 300/ si acum Terminator (Sarah Conor chronicles)

Saving face..da da... e cu doamna doctor care se indragosteste de balerina fata sefului e si acolo o faza super... mama balerinei suna si intreaba cum a fost "the date" , ele erau, inca in pat, doamna doctor zice , cum mama ta stie ca noi suntem impreuna...nu....o consoleaza superba balerina... mama....crede ca inca mai conjugam verbe la latina.... apropo de faptul ca se cunosteau din copilarie...

oricum e funny si povestea mamei doctoritei, femeie la 45 de ani, insarcinata care ascunde pana in ultimul moment ca e insarcinata si indragostita si ca tatal copilului are 30 de ani

The l word ....SUPERRR.... se gasesc bucati pe you toube ...TLW ...magnific sunt 5 serii.. eu ca familista care ma respect urmaresc aventurile Tibette adica Bette cea infidela - Jeniffer Beals din Flasdance + Tina cea dulce- Laurel Holloman din "Aventurile a doua fete indragostite) cu copilul si problemele lor, apoi este Shane - Katherine Moening- hairstilista (actrita lesbiana declarata, care e super cool si verisoara luy Gwyneth Paltrow) sunt si alte personaje super
din Top gun , Kelly McGillis- apare episodic, Marlee Maltin actrita surdomuta ...superbbba...terminator Cybil Shepard - decana facultatii unde lucreaza Bette care se descopera lesbiana la 50 de ani...Leisha Hailey fosta iubita a lui kd lang, superba fotografa Alexandra Hedison are in seria 3 cea mai tare scena erotica cu o alta superactrita Rachel Shelley * a jucat si in Gray's matters, Pam Grier din jackie Brown, superba Karina Lobard si Mia Kirshner , Rosana Arquette....s.a.m.d.

oricum nu toate actritele sunt gay..dar toate recunosc ca le plac caracterele puternice... si genul de poveste dezvoltat de producatoarea Illene Chakinen si de regizorii/regizoarele talentate care au realizat serialul din 2004 pana azi...

eu am o prietena in Canada care a facut figuartie la filmari si ne-a povestit unele chestii misto...

stim ca in ianuarie va fii ultima serie... si deja suntem tristi... poate fac pe internet dupa ...
clara1972
Postat pe 29 Septembrie 2008 11:29
daca vrei cauta pe pirate bay sau iti fac rost de un cod de inviat pe demonoid... unde sunt vreo 150 de filme les si vreo 500 gay...

Ellen e super...are un umor si un suflet ...trebuie sa vezi cu ea " Love leter" nu neaparat gay cu Kate Capshaw...dar super film si
A girl thing... primul episod ... care a fost aici pe halmark...plus An unexpected love cu 2 super actrite Wendy Crewson * a jucta si in Mercy si Leslie Hope joaca in 24

clara1972
Postat pe 29 Septembrie 2008 11:40
De la: fluturas_, la data 2008-09-29 01:34:39pai tu ce credeai arici..

si mai stiu unul "red doors" si mai era "debs" (parca,oricum asta nu mi-a placut)..
si daca stiu bine Loving Anabelle este cu tipa aia blonda ce se indragosteste de eleva ei sau invers.

dai inevitabil peste ele si daca sunt faine ..le vezi pana la capat

Red dors e dulce...si haios dar s-a lansat in acelasi timp cu "Savig face" si tot despre comunitatea chinezeasca asa ca s-a cam pierdut...

DEBS e o prostioara ... la super caterinca sau misto pentru adolescenti...

iar Loving Annabele este un remake a unui film foarte vechi din anii 30...
eu zic ca pustoaica este cea care manipuleaza situatia... si doamna profesoara cea care se abtine pana in ultimul minut...
le-a fost foarte greu sa gaseasca acgtrita pentru rolul principal...diane gayrdy daca imi aduc bine aminte joaca doar teatru si ceva filme experimentale...in schimb pe cea tanara o mai gasesti in shorturi pe youtube...

clara1972
Postat pe 29 Septembrie 2008 11:45
NOU in top...Nina's Heavenly Delight's...

rezumat ...pentru prieteni.. funny si dulce ...

http://www.youtube.com/watch?v=j7a__W2w1Ac

rezumat la favoritul meu When night is falling...cu o artista de circ " rroma" si o profesoara la scoala evanghelica pe Lat go-muzica lui Imogen heap din V de la vendetta

http://www.youtube.com/watch?v=x-5GT77fbEM

the edge of heaven , ultimul film al lui Fatih Akin... are si o poveste gay in increngatura relatiilor turco germane- pe superba melodie : Mausam a lui Nithin

http://www.youtube.com/watch?v=lz16m_j0m9w

an unexpected love.... rezumat...pe TEARDROP ...superbbbba ....melodie a masive attack...dedicatie pentru cine a fost la bucuresti la concert ....

http://www.youtube.com/watch?v=2ufDxwXm2ag

bucatele romantice din Tibette

http://www.youtube.com/watch?v=DqrkgJ-L7Hs
http://www.youtube.com/watch?v=Eo5EfELXU-w

Producing adults - un film finlandez candidat la oscar cu muzica celor de la take that ..patience

Blonduta...o psiholoaga hetero de la o clinica de fertilitate cu un prieten cretin, care nu vrea copii se imprieteneste cu o doctorita lesbiana ...care vrea sa o ajute ilegal sa aibe un copil... si pe care o chinuieste pana cand isi da seama ca asta este dragostea...
pana la urma dintr-o greseala doctorita sfarseste insarcinata...

http://www.youtube.com/watch?v=DqrkgJ-L7Hs

Loving annabele cu muzica originala din film

http://www.youtube.com/watch?v=Delsa-nkLh4

tot imogen heap /the Dumbing Down of Love

scene cu lesbiene din: star trek sic...
nikita... piper perabo la 18 ani...in "lost and delirious...un alt film foarte frumos

if these wals could talk 2 un film corean ?
apoi Fingesmith ptr Arici....

http://www.youtube.com/watch?v=Qiv6qKO27-k

rezumat din general hospital cu Elizabeth Michell (acum in Lost) care a jucat cu Angelina Jolie in superbul Gia...cele mai studiate scene ever...ever...

http://www.youtube.com/watch?v=6lgU_Sw4udo

weekend placut si vizionare placuta...
clara1972
Postat pe 29 Septembrie 2008 13:02
Imi place Lena Headley,pana la "Imagine me and You" nu stiam de ea.

Debs pare un film facut la misto.

Saving Face a fost frumos si sunt mai multe faze dragute nu doar cea cu conjugatul de care imi amintesc.E si faza cand o invata cum sa cada la balet sau cand se urmareau cu privirea in biblioteca.Anyway filmul a fost dragut.

Red Doors mi-a placut filmul ca ideie.Ideia de familie.

Loving Annabelle n-am vazut,stiu doar despre ce este vorba.

Iar despre "The L word" stiu doar despre Carmen/Shane si Bette/Tina. Nu urmaresc serialul poate si pentru ca l-as gasi doar pe youtube(intelesesem ca nu-l gasesti altfel,la noi).
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 13:03
Uite
play_35952(450,390);
Filmul se numeste "Broken" dar asta este singura scena de genul din film.
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 13:14
Daaaa, am uitat if these walls could talk 2, un film impartit in 3 si despre 3 cupluri les dintre care unul Ellen DeGeneres si Sharon Stone. Tare filmu', merita vazut.
Oceansoul
Postat pe 29 Septembrie 2008 14:02
De la: clara1972, la data 2008-09-29 11:40:00daca vrei cauta pe pirate bay sau iti fac rost de un cod de inviat pe demonoid... unde sunt vreo 150 de filme les si vreo 500 gay...

Ellen e super...are un umor si un suflet ...trebuie sa vezi cu ea " Love leter" nu neaparat gay cu Kate Capshaw...dar super film si
A girl thing... primul episod ... care a fost aici pe halmark...plus An unexpected love cu 2 super actrite Wendy Crewson * a jucta si in Mercy si Leslie Hope joaca in 24

clara as aprecia enorm daca ma poti ajuta cu adresa uui site care gazduieste filme lgbt (poate imi trimiti adresa pe privat )

Mi-a placut mult Sappho,,,personjul principal e mortal,,,,

in ultima vreme am vazut scurt metraje,,,,unele foarte bune
cautati pe YOUTUBE :
1 triple minority
2 pary time
3 family reunion

si legat de treaba ca ma batut barbatu ma dau pe femei ca asa sunt safe,,,uitati un filmulet care sa va faca sa va treziti,,,,SA FII CU O FEMEIE IN LOC DE UN BARBAT NU ITI GARANTEAZA ABSOLUT NIMIC!!! Vizionati si trageti concluzii:

Original Video - More videos at TinyPic
aricica_pogonica
Postat pe 29 Septembrie 2008 14:24
Problemele care sunt intr-o relatie heterosexuala se regasesc si intr-una homosexuala!...
despinarose
Postat pe 29 Septembrie 2008 15:48
Ar fi absurd sa crezi ca daca ai esuat intr-o relatie cu un barbat o sa fie mai simplu,frumos si usor intr-o relatie cu o femeie. Poate ca nu te da femeia cu capul de bord ca gagica din clip dar asta nu inseamna ca va straluci relatia aceea.
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 17:13
De la: fluturas_, la data 2008-09-29 13:03:30Imi place Lena Headley,pana la "Imagine me and You" nu stiam de ea.

Debs pare un film facut la misto.

Saving Face a fost frumos si sunt mai multe faze dragute nu doar cea cu conjugatul de care imi amintesc.E si faza cand o invata cum sa cada la balet sau cand se urmareau cu privirea in biblioteca.Anyway filmul a fost dragut.

Red Doors mi-a placut filmul ca ideie.Ideia de familie.

Loving Annabelle n-am vazut,stiu doar despre ce este vorba.

Iar despre "The L word" stiu doar despre Carmen/Shane si Bette/Tina. Nu urmaresc serialul poate si pentru ca l-as gasi doar pe youtube(intelesesem ca nu-l gasesti altfel,la noi).

am vazut-o pe Lena acum multi ani intr-un serial... Band of gold in care era o dominatrix dura, indragostita de o alta prostituata * Sally Morton din Minority report...un film decent dar rar...poate gasesti pe youtube ceva..

apoi nu poti sa o ratezi in Gossip...si Brothers Grimm plus Aberden ...si Anazapta
e adevarat ca frumusetea ei a fost exploatat la maximum doar in 300 ...

poti sa incerci pirate bay pentru l word ...Show time nu a fost asa dur cu noi * ca suntem departe si oricum cumparam dvd de la Amsterdam...sau Amazon...asa ca dupa 2 / 3 saptamani i-au lasat in pace...

mai exista un serial funny "Bad girls" UK cu vita in puscarie...si avea ceva personaje lesbiene...
plus in Queer as folk - america - este un cuplu de tipe, Thea Gill si inca o doamna al carei nume nu mi-l mai amintesc

acum ma uit la Satisfaction - un serial tot cu "sexual workers" in Australia care are un personaj gay...
clara1972
Postat pe 29 Septembrie 2008 17:32
De la: Oceansoul, la data 2008-09-29 14:02:22Daaaa, am uitat if these walls could talk 2, un film impartit in 3 si despre 3 cupluri les dintre care unul Ellen DeGeneres si Sharon Stone. Tare filmu', merita vazut.

exista si If these wals could talk 1, cu trei povesti feministe despre avort ...in care joaca angelina jolie foarte tanara...

si sigur Arici daca vrei sa vezi in partea a 2 a povestea 3 cu Ellen cu Sharon super hot...

am uitat ...wild side... are niste super scene, una dintre actrite este chinezoaica/ mama /din saving face...care a jucat si in Ultimul imparat...

Everything relative- un film mai vechi dar care vorbeste foarte deschis despre orice...
all over me , cu adolescenti
Bobbies girl ...ouau cu Rachel Ward din pasarea spin...o lesbiana retrasa care are ceva proble cu cancer...
Chutney popcorn, Un outre monde si tick tock lulaby... despre maternitate in Canada, Belgia respectiv UK...

my summer of love...un pic straniu cu Emilly Blunt, din " Diavolul se imbraca de Prada"

si bineteles "the hours" cu o super Meryll Streep...

"show me" e un film canadian un pic twisted dar care te pune pe ganduri...

si Lena a jucat si intr-o versiune a lui Mrs Dalloway cu Natasha McEnroe

e straniu dar am vazut Mrs Daloway de nenumarate ori dar cum nu stiam ca Virginia Wolf a fost gay niciodata nu am inteles nimic din filmul ala...
acum cand recapitulezi si vezi in "orele" cum de fapt "perfect fericita" dar super plictisita doamna a sacrificat iubirea lesbiana a vietii ei pentru platitudinea si nefericita viata alaturi de un barbat care a tratat-o ca pe o mobila in casa...si care vrea sa se sinucida dar vrea sa se bucure macar 5 minute de prezenta prietenei ei Sally... iti dai seama care este drama...

aceiasi poveste este si cu Orlando...(magnifica Tilda Swinton) ...si Quentin Crisp ( gay-danddy-ul anilor 80 cantat de Sting in "Englishman in New York" pe post de regina Elisabeta)

apropo exista un super film " Portrait of a marriage" despre Vita Sackvile West de care se spune ca Virginia a fost legata un timp... BBC
clara1972
Postat pe 29 Septembrie 2008 17:55
uite-o domne in toata splendoarea ei

La Lena Headey mi-a placut atitudinea.Nu faptul ca e frumoasa,ci atitudinea.

Clara mersi pt info. legat de TLW si Lena.
fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 18:44
your more then welcome

tre sa ma invatati si pe mine cum le afisati direct si nu cu linkuri e mai practic

hugs
eu sunt libera 2 zile...
shana tova !!!

clara1972
Postat pe 29 Septembrie 2008 18:59
Pai e simplu.Pe youtube cand urmaresti filmuletul in dreapta sunt doua coduri,tu il copiezi pe ala de la EMBED si il posezi aici. Din prima nu o sa-ti apara filmuletul,trebuie sa dai modific la mesaj sa mai bagi odata codul.

fluturas_
Postat pe 29 Septembrie 2008 19:03
SHANA TOVA CLARA!!
iti faci de cap a???
fericito,,,,2 zile off???
vezi sa papi lucruri dulci ca sa ai un an bun bunut ok???

nu de alta da unii pe aici chiar tin la tine si nu te vrem supilici pe anu care vine ,,,ca dupa aia ne supilicim si noi pe langa tine (asta ca sa iti arat ce egoista sunt numai la binele meu ma gandesc)

cate un cos cu pt tine si partenera ta si cate un

fluturico tie nu iti dau ca iti servesc acusi pe cafenea (ala e singurul loc unde imi pot manifesta dragostea fata de amantele brunete )
aricica_pogonica
Postat pe 29 Septembrie 2008 19:06
doar straight.....fara abateri

Postat pe 30 Septembrie 2008 10:58
asa se numesc astea? abateri ??
fluturas_
Postat pe 30 Septembrie 2008 12:34
De la: linda_linda, la data 2008-09-30 10:58:28doar straight.....fara abateri

despre ce vb linda??? scuze dar subiectul initial avea 2 intrebari,,,,si sincer nu inteleg care e mesajul ep care vrei sa ni-l transmiti

poti sa ne postezi mai mult de 4 cuvintele???
aricica_pogonica
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:54
Clara cand ai spus de Gossip te referiai la serialul ala Gossip Girl ? Eu atat am gasit.

Nu stiu exact cate sezoane are ca pe net imi scrie ca doua iar pe dc++ imi da episoade si din sezonul 6 cica..
fluturas_
Postat pe 2 Octombrie 2008 13:35
De la: despinarose, la data 2008-09-09 11:16:44Va pun doua intrebari care sper sa va capteze interesul.

1.Ati avut vreo experienta sexuala sau chiar si un simplu sarut,atingere cu o persoana de acelasi sex?
2.Ce atitudine ati adopta daca intr-o zi ati afla ca fiica sau fiul vostru nu este heterosexual(a)?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre care sper sa fie cat mai sincere si dezinhibate ;)

Postat pe 2 Octombrie 2008 13:48
Nu Gossip e un film...din 2000
http://www.imdb.com/title/tt0176783/

despre serial nu stiu nimic
cauta pe pirate bay...
clara1972
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:42
De la: clara1972, la data 2008-10-02 17:42:52Nu Gossip e un film...din 2000
http://www.imdb.com/title/tt0176783/

despre serial nu stiu nimic
cauta pe pirate bay...

Ma gandeam eu..ca am vazut episodul pilot din film,e dragutz dar e alceva.

tks
fluturas_
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
help me 5 De la: Cassey_ 25 Mai 2009 08:37
Poti avea doua relatii in acelasi timp?? 71 De la: nocturnalia1 21 Ianuarie 2009 11:51
vrea cu alta 50 De la: sab628 23 Aprilie 2009 17:52
femeile, barbatii si sexul 155 De la: dea_odeen 24 Noiembrie 2010 01:57
Long love story 15 De la: 17 Noiembrie 2012 19:04