Setari Cookie-uri

Orientare sexuala

De la: danina20, la data 2008-09-18 22:17:54buna, am citit pe acest forum si kiar nu mputut s aramin indiferenta la tot ce se scrie pe aici, in plus din pacate am remarcat ca multi dintre voi aproba homosexualitatea.Ma fratilor cind o s aintelegeti odata ca Dumnezeu a facut barbat si femee si asta e tot, orice fel de relatie intima care nu vizeaza un barbat si o femeie este pacat si privit ca o uriciune si o necuratie in fata lui Dumnezeu, imi pare foarte rau ca suntei atit d eputini documentati in cele religioase ca sa vedeti ce spune Biblia la acest cu privire la acest lucru.
Se vede ca traim o pereioada apocaliptica unde fiecare face ce vrea si traieste in cel mai pervers si urit mod posibil, de ce credeti ca Sodoma si Gomora au ars???????? pai de aia ca erau pline de necuratii.
In plus eu zik ca atractia asta fata de acelasi sex vine din psihicu persoanei pentruca Dzeu nu creat oamenii in felul asta l El i-a creat cu o orientare normala care este folosita si la procreare desigur.
Nu vreau sa ofensez pe nimeni ins avreau sa va spun ca eu personal nu sunt de acord cu aceasta parere si vreau sa va zik ca oamenii dependenti de acest " nu stiu cum sa-i spun" pot renunta la acest mod de a fi.
In plus de ce ziceti ca asta e o kestie genetica etc........ia intreaba pe mama ta sau pe tata tau a fost atras de o persoana ed acelasi sex????pai sigur ca nu,,, atunci nici tie nu ti s-a transmis aceasta kestie genetic, vine de undeva din neveghere spirituala si din pofta de a face ceva extravagant si deplasat dupa parerea mea.
Eu zik sa va pokaiti de aceste lucruri si sa va informati si documentati din Biblie si veti gasi raspuns la orice intrebare.
Numai bine si multa fericire.Scuze daca cuiva nu i-a palcut comentariu meu.

UUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

IEEEEEEEEEEEEEEEEEESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

UOOOOOOOOO

CUM INDRAZNESTI????????????

DACA AI FI CITIT AICI TOATE PAGINILE AI FI VAZUT CA SUNT OAMENI CE POT FI RANITI DE AFIRMATIILE SI DE ABERATIIILE TALE.

PERSONAL NU CRED NIMIC DIN CE SCRIE IN BIBLIE DAR CRED CA EXISTA O FORTA UNDEVA CE FACE CA LUCRURILE SA FIE BINE ECHILIBRATE PE LUMEA ASTA.

STIU CA ARE CINEVA GRIJA DE NEDREPTATIILE DIN JURUL NOSTRU

BIBLIA PENTRU MINE A FOST SCRISA CU INTENYIA DE-A MANIPULA MASELE. "NU FA TU PACATE CA FAC IO" ASTA PARE MESAJUL TRIMIS DE CINE A SCRISO.

NU ARE NICIO TREABA CU CE FACEM NOI IN PAT SAU CU PERSOANA PE CARE ALEGEM SA O IUBIM!!!!!

UUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Postat pe 18 Septembrie 2008 22:28
La prima intrebare e simplu de raspuns ..............am fost sunt si voi fi implicata in relatii cu persoane de acelasi sex atata timp cat ma voi simti bine din toate punctele de vedere .
In ce priveste a doua intrebare parerea mea este aceea ca daca o sa am un copil cu orientari homosexuale o sa il sustin in a-si trai viata asa cum considera ca se simte implinit .
carmen822002
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:20
carmen822002
danina20 m-ai convins sa citesc biblia

nu inteleg..de ce nu va vedeti fiecare de treburile voastre?

DACA INTR-O ZI VREAU SA ATING UN CLITORIS ALTUL DECAT AL MEU CRED CA ESTE FIX PROBLEMA MEA!

MULTI DINTRE VOI CAND ESTE VORBA DESPRE SEX,SEXUALITATE SUNTETI PUR SI SIMPLU PREA INCUIATI,PREA RETINUTI,PREA ENERVANTI!!!!!
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 01:45
De la: danina20, la data 2008-09-18 22:17:54buna, am citit pe acest forum si kiar nu mputut s aramin indiferenta la tot ce se scrie pe aici, in plus din pacate am remarcat ca multi dintre voi aproba homosexualitatea.Ma fratilor cind o s aintelegeti odata ca Dumnezeu a facut barbat si femee si asta e tot, orice fel de relatie intima care nu vizeaza un barbat si o femeie este pacat si privit ca o uriciune si o necuratie in fata lui Dumnezeu, imi pare foarte rau ca suntei atit d eputini documentati in cele religioase ca sa vedeti ce spune Biblia la acest cu privire la acest lucru.
Se vede ca traim o pereioada apocaliptica unde fiecare face ce vrea si traieste in cel mai pervers si urit mod posibil, de ce credeti ca Sodoma si Gomora au ars???????? pai de aia ca erau pline de necuratii.
In plus eu zik ca atractia asta fata de acelasi sex vine din psihicu persoanei pentruca Dzeu nu creat oamenii in felul asta l El i-a creat cu o orientare normala care este folosita si la procreare desigur.
Nu vreau sa ofensez pe nimeni ins avreau sa va spun ca eu personal nu sunt de acord cu aceasta parere si vreau sa va zik ca oamenii dependenti de acest " nu stiu cum sa-i spun" pot renunta la acest mod de a fi.
In plus de ce ziceti ca asta e o kestie genetica etc........ia intreaba pe mama ta sau pe tata tau a fost atras de o persoana ed acelasi sex????pai sigur ca nu,,, atunci nici tie nu ti s-a transmis aceasta kestie genetic, vine de undeva din neveghere spirituala si din pofta de a face ceva extravagant si deplasat dupa parerea mea.
Eu zik sa va pokaiti de aceste lucruri si sa va informati si documentati din Biblie si veti gasi raspuns la orice intrebare.

Draga mea,eu ciar nu ma simt ofensata de comentariul tau pentru ca doar ti-ai expus punctul de vedere si in plus ma bucur sa aflu ca esti o persoana religioasa.Cred in Dumnezeu,IL iubesc,imi este frica de El si imi cer iertare zilnic pentru ce am facut pana acum si pentru ce voi mai face...Stiu ca homosexualitatea este un pacat dar asta nu ii face pe cei care se nasc asa sau devin asa niste necredinciosi!Sunt sigura ca nici ei nu pretind ca asta este normalitatea,sunt sigura ca ar prefera poate sa fie altfel pt ei dar nu au ce face!NU AU CUM SA SCAPE DE ASTA!Nu eu au ales acest mod de viata si nici ei nu stiu de ce au aceasta orientare.O au si atat!REPET:NU INCURAJEZ HOMOSEXUALIATEA!Stiu ca nu asta este drumul normal,stiu ca este ceva care implica mult lucruri negative din mai multe puncte de vedere:trairi8el emotionale ale celui care trec prin asa ceva,reactia celor din jur,faptul ca este un pacat din punct de veder al bisericii.Stiu toate astea,le accept pentru ca asa trebuie si asa simt.Ma pun in locul unei persoane care are o alta orientare sexuala decat cea a majoritatii si ceea ce imi imaginez este inspaimantator...Parintii nu m-ar intelege,prieteni nu cred ca mi-ar mai ramane,m-as simti mereu frustrata,crezand in casatorie,acest pas nu l-as putea face prea curand aici in Romania,nu as putea sa am un copil pentru ca ar fi ilegal..s.a.m.d.Nu suna f bine nu?Si nici usor nu este!
As vrea sa se inteleaga ca nu indemn la a fi homosexual,ci doar indemn la a avea o atitudine de suport moral fata de cei homosexuali!Este o mare diferenta!
despinarose
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:14
Dar tu te simti ofensata de vreun mesaj ?? <
Pot sa te intreb despinarose... ce parere ai despre homosexualitate? Ai intretinut relatii cu persoana de acelasi sex ?
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:23
Nu am de ce sa ma simt ofensata atat timp cat nimeni nu ma jigneste.
Nu am intretinut relatii pentru ca nu sunt gay sau chiar daca as fi fost,nu am avut ocazia insa am experimentat sarutari.
Mi-am expus parerea in aceste pagini in legatura cu acest subiect.Dar o sa mai scriu despre asta daca e nevoie de explicatii.Cred ca este ceva cu care te nasti sau ceva ce dobandesti din cauza unui viol,a unei experiente negative din trecut(mai ales din copilarie).Oamenii care au astfel de orientare pentru mine sunt la fel ca si cei care sunt heterosexuali!Nu cred ca trebuie ignorati,agresati verbal sau invinovatiti!Este treaba lor,modul lor de viata si asta nu ma influenteaza,nu ma deranjeaza si deci ii respect si ii admir pt ca rezita in lumea asta care devine din ce in ce mai rea nu numai in privinta asta!
despinarose
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:38
De la: despinarose, la data 2008-09-19 03:38:07 Nu am de ce sa ma simt ofensata atat timp cat nimeni nu ma jigneste.
Nu am intretinut relatii pentru ca nu sunt gay sau chiar daca as fi fost,nu am avut ocazia insa am experimentat sarutari.
Mi-am expus parerea in aceste pagini in legatura cu acest subiect.Dar o sa mai scriu despre asta daca e nevoie de explicatii.Cred ca este ceva cu care te nasti sau ceva ce dobandesti din cauza unui viol,a unei experiente negative din trecut(mai ales din copilarie).Oamenii care au astfel de orientare pentru mine sunt la fel ca si cei care sunt heterosexuali!Nu cred ca trebuie ignorati,agresati verbal sau invinovatiti!Este treaba lor,modul lor de viata si asta nu ma influenteaza,nu ma deranjeaza si deci ii respect si ii admir pt ca rezita in lumea asta care devine din ce in ce mai rea nu numai in privinta asta!

Mersi ca mi-ai satisfacut curiozitatea.

Sper sa nu te fi deranjat

Noapte buna.
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:41
Nici un deranj ca doar eu am postat acest topic asa ca sunt obligata sa raspund..Bine obligata e cam mult spus pentru ca de fapt imi face placere sa va stiu parerile si sa mi le spun si eu pe ale mele.
Noapte buna si merci pt comentarii!Te pup!
despinarose
Postat pe 19 Septembrie 2008 03:55
danina din cate stiu eu si ignoranta si intoleranta sunt pacate.eu una nu cred in d-zeu dar pt asta eu nu "sar pe tine" si incerc sa te conving ca nu exista .incearca sa accepti si sa respecti si alte pareri nu numai ale tale si daca nu sunt in accord cu principiile tale de viatza.
witcher
Postat pe 19 Septembrie 2008 12:43
De la: witcher, la data 2008-09-19 12:43:05danina din cate stiu eu si ignoranta si intoleranta sunt pacate.eu una nu cred in d-zeu dar pt asta eu nu "sar pe tine" si incerc sa te conving ca nu exista .incearca sa accepti si sa respecti si alte pareri nu numai ale tale si daca nu sunt in accord cu principiile tale de viatza.

Asta asa e.
Eu cred in Dumnezeu.Shi incerc sa imi cer iertare pt toate pacatele de zi cu zi.Shi de asemenea Ii multumesc zi de zi pt k stiu k toate reusitele pe care le-am avut pana acum au fost datorita Lui.Dar asta nu inseamna k imi reneg dreptul shi sansa/ sansele de a fi fericita.Shi poate nu credeti sau suna ciudat, dar pt faptul k am o relatie f frumoasa de care ma bucur din plin, cu o persoana care ma iubeste cu adevarat shi pe care o iubesc cu adevarat shi care ma face fericita,ei bine tot lui Dumnezeu ii multumesc.Ii multumesc k mi-a scos-o in cale shi Ii multumesc k ma iubeste o persoana atat de minunata.
Dak gresesc pt k iubesc ma va judeca shi pedepsi Dumnezeu nu oamenii.

Nu am sustinut niciodata k felul meu de a trai este cel normal, dar pana la urma ce inseamna normalitate? Parerea mea este ca atunci cand nu suntem de acord sau nu intelegem un lucru sau o pesoana macar sa ignoram nu sa atacam.
only_crissss
Postat pe 19 Septembrie 2008 13:54
Domnule mic negru si urât...Nu e frumos sã vorbeºti aºa!!!!Adicã sã "þipi" aºa...ªi-a spus si doamna pãrerea sau...nu are dreptul? Observ cã majoritatea de aici se înghesuie care mai de care sã "demonstreze" cât de normale sunt înclinaþiile homosexuale, ce oameni buni, cumsecade, morali, etc sunt cei cu astfel de înclinatii si cât de intoleranþi sunt cei care au o altã pãrere.
Îmi dau seama cã pãrerea mea nu intereseazã pe nimeni, cã nu poate schimba nimic, cã vor fi tot mai mulþi astfel de oameni care, din curiozitate sau din dorinþa de a fi altfel sau dumnezeu stie din ce cauzã vor ALEGE o astfel de înclinaþie. Sã le fie de bine!!! Dar asta nu mi va schimba pãrerea. Îmi pare rãu doar pentru generaþiile de mâine, care nu vor mai avea niciun fel de repere ºi nu vor mai ºtii ce e normal ºi ce nu. Sã fii sãnãtos!! ªi...calm down!!!

Postat pe 19 Septembrie 2008 13:56
Nimeni nu doreste sa schimbe parerea cuiva.

Eu personal consider asa : Poate ca intradevar e un pacat sa intretii orice fel de relatie cu o persoana de acelasi sex,D-zeu ne-a lasat barbat si femeie. Lucrurile (d.p.d.v. al unora) au luato razna. S-au ajuns la relatii intre aceleasi sexe. Nu e nimeni nevoit sa inteleaga astefel de "apucaturi" doar ca nu inteleg de ce multi dintre voi ii priviti facand o crima prin a iubi o persoana de acelasi sex. Pana la urma este vorba tot de iubire.

Undeva pe aici la alt topic legat de homosexualitate scria un tip ca homosexualii ar trebui ucisi. De ce? Nu-ti cere nimeni sa traiesti pe langa ei,sa-i accepti,sa-i ridici in slavi ..dar nici sa faci comentarii de genul.

Ca e un pacat si ca D-zeu ne-a lasat altfel..ok,dar pacate facem zi de zi iar asta nu ne impiedica sa facem altele. Si mai e si treaba aia : E pacatul lui/ei.
fluturas_
Postat pe 19 Septembrie 2008 14:15
Este pe Kudika un articol numit "Iubiri secrete: Sex fara vagin". Mie imi pare interesant.
only_crissss
Postat pe 19 Septembrie 2008 14:56
Buna seara tuturor,
aricica_pogonica
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:47

tuturor
aricica_pogonica
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:51
incerc sa postez si nu merge
aricica_pogonica
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:52
Buna seara tuturor, Cornellie scuza intarzierea cu care iti ofer un raspuns dar asa te-am intrebat daca ai fi dispusa sa imi citesti postarea, tot asa am considerat ca este mai mult decat de bun simt sa cer permisiunea sabrinei si a despinutzei pentru a posta acest raspuns.. Si asta nu pentru ca as avea nevoie de vreo aprobare pentru a posta ceva pe forum, ci din respect pentru voi, si din dorinta de a nu deranja pentru ca ceea ce urmeaza sa postez contine si cateva postari de pe topical “ce parere aveti despre homosexuali”. De aceea ii rog pe cei ce déjà stiu continutul acelor postari sa ma scuze daca ii deranjeaza, dar cred ca e necesar sa punctez anumite lucruri pentru a lamuri niste chestii.
Nu ma astept ca atunci cand ajungi al sfarsitul acestei postari sa zici ca intelegi sau ca esti de accord cu mine, vreau doar sa iti ofer niste raspunsuri la niste intrebari care sunt sigura ca nu ti le pui doar tu ci si altii.

Nu m-am simtit lezata de ceea ce ai postat si nici jicnita ,,, am ajuns sa ma obisnuiesc cu astfel de reactii si am invat sa nu ma mai las atinsa de ele, pentru ca la urma urmei fiecare are dreptul de a decide pentru el.(mai mult ieri un baiat simpatic imi dorea moartea ,,,prin gazare daca nu gresesc,,,dar asta e alta poveste) Va respect intotdeaua opiniile dar incerc sa vin cu lamuriri sau clarificari atunci cand consider ca este cazul si nu pentru ca astfel as fi si eu in pas cu moda ci pentru ca uneori oamenii nu cunosc ce se intampla cu adevarat in viata unui gay, si consider ca pot uneori oferi raspunsuri la intrebarile lor.
Acest mesaj nu iti este adresat doar tie ci turor celor ce sunt dispusi sa il citeasca.

1) Sa va mai spun ca “boala mea” nu poate fi tratata pentru ca “simptomele” mele nu se regasesc a fi “simptomele” nici unei boli fizice sau psihice ar fi probabil inutil, dar va zic ca homosexualitatea a fost scoasa din categoria “boli/ deviatii psihice” in 1973.
Faptul ca am iubit/iubesc/voi iubi cu adevarat ar trebui sa fie ceea ce conteaza, sentimentele sincere si lipsite de interes ar trebui sa ne ajute sa fim fericiti,,,si daca implinirea si fericirea mea vine din a iubi o femeie, atunci de ce sa aleg altceva in schimb???

2) Nu cere nimeni ca "anormalul" sa fie ridicat la rang de "normal" si cand spun asta vorbesc doar in numele meu, nu vreau sa ma iubeasca nimeni, si cu atat mai putin sa fiu tolerata de comunitatea hetero (merg pe principiul :prefer sa ma urati pentru ceea ce sunt decat sa ma iubiti pentru ceea ce par a fi) Tot ceea ce imi doresc este sa ma bucur de drepturile omului, acelea au fost facute pt toti oamenii, fie ei maghiari, unguri, evrei, protestanti, homosexuali, etc...nu vreau sa fiu trata ca o minoritate, pentru ca, minoritatile au parte de mult mai multe drepturi decat majoritatea, si asta pentru ca ele sa nu urle in gura mare ca sunt discriminate. Eu nu vreau favoruri si nici sa fiu "speciala" vreau doar sa am aceleasi drepturi ca si comunitatea hetero. Daca partenera mea (cu care am impartit poate multi ani de viata cu bunse si rele) va avea nevoie de ingrijiri medicale si nu va fi intr-o stare in care sa isi ofere consimtamantul pentru efectuarea unei interventii medicale, eu nu voi putea semna pentru ea, pentru ca din punct de vedere legal, eu nu sunt o parte din familie. Acelasi lucru si in situatia in care avand un patrimoniu comun, daca una din noi inceteaza sa mai traiasca, eu nu voi avea nici un drept cu privire la ceea ce inseamna organizarea serviciilor funerare, si nici la gestionarea patrimoniului sau, pentru ca,,,,nu fac parte din familie.
Si sincer nu stiu daca este normal ca dupa ani in care ai trait alaturi de cineva,,,sa te trezesti in piciore de familia persoanei cu care ai trait…si asta pentru ca ei POT,,,,pentru ca ei FAC PARTE DIN FAMILIE.

3) Sa aducem Biblia si pe Dumnezeu in discutie, mi se pare putin deplasat tinand cont de faptul ca toti cei ce striga in gura mare ca sunt crestini, uita de treaba aia cu \"sa arunce prima piatra cel ce e fara de pacat\". Si in cazul in care unii se intreaba,,, DA am primit educatie religioasa acasa,,,Si DA, mergeam Duminica la biserica si tineam post si ma impartaseam ca orice crestin, obisnuiam sa merg si la intrunirile ASCOR alea erau pentru studenti, eu aveam 12-13 ani, dar eram acolo in fiecare saptamana,,,am fost si la olimpiade la religie….si ce?!? Asta nu a putut influenta cu nimic orientarea mea sexuala,,,pentru ca nimic nu imi poate schimba codul genetic, nici macar religia.Si daca Dumnezeu a creat si oameni ca mine,,, insemna ca a avut el un motiv ,,,,poate suntem aici sa dovedim cate putem indura,,,sau poate sa va testam voua capacitatea de a va iubi aproapele neconditionat,,,,nu stiu,,,,nu vreau sa aflu,,,,vreau doar sa traiesc asa cum consider ca e bine pentru mine.

4) Exista de multe ori tendinta de a cataloga capacitatile unei personae in functie de varsta acesteia….”lasa ca tu esti mica si nu stii”….”cand ai sa mai cresti vei intelege”….”
“la varsta ta,,,mai ai de invatat” …am folosit o singura data aceasta expresie pe forum si asta pentru ca persoana in cauza dadea dovada de o imaturitate iesita din comun si am incercat sa ii gasesc o scuza. Ideea e ca nu intotdeauna varsta te face mai destept, intelegator sau capabil sa intelegi anumite lucruri si uneori unul mai tanar ca tine iti poate lamuri anumite lucruri.
In continuare voi posta primele mele discutii cu Sabrina,care este mai mare ca mine (la urma trageti voi concluzia legata de varsta) si de asemeni cred ca vor mai fi oferite niste raspunsturi al intrebarile unora.( (voi elimina doar chestiile care nu sunt relevante pentru a va scuti de citit ))

De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-05 18:46:52MA rog :)
aricica_pogonica
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:53
1. Nu am trait vreo astfel de experienta.
2. E destul de greu sa imi dau seama cum as reactiona intr-o situatie de acest gen, mai ales ca nu prea cunosc ce presupune o astfel de viata. Totusi as incerca sa-i fiu alaturi si sa-l sustin. Nu sunt nici pro nici contra celor care sunt gay, dar nu pot afirma ca m-ar incanta foarte tare aceasta optiune nu din cauza prejudecatilor, ci pt. ca sunt constienta ca aceasta categorie este destul de discrimanata si probabil s-ar lovi de multe rautati gratuite (impliciti marginalizarea).

Postat pe 21 Septembrie 2008 02:14
Ai dreptate,albinuto,ar trece prin mult si ar trebui sa suporte tot felul de...dar macar ar avea sustinerea mamei!
Multumesc pt comentariu!Te pup dulce dulce duilce!
despinarose
Postat pe 21 Septembrie 2008 04:11
Poti avea acest subiect in cap care te macina de ceva vreme.Cu certitudine nu iese chear daca constientul moral interzice subiectul.Poti fi Gay chear daca nu ai atins si nu vei atinge niciodata un partener de acelas sex.Ideea nu iese din cap niciodata ,dar moralul interzice actiunea.Si in definitiv suntem aceeasi specie.Nu exista barbat si femeie---exista OM---
machiajtatuaj
Postat pe 21 Septembrie 2008 09:15
Foarte tare topicul ..pacat ca abia acum l`am descoperit...in fine...sa trecem la subiect.
Acum cateva luni a fost un quiz aici pe kudika.....la un moment dat era pusa intrebarea "ai simtitit atractie vreodata fata de o pers de aceelasi sex" si raspunsurile erau
a)-da...am si avut experiente...
b)-da..dar am incercat sa o reprim
c)-nu, niciodata

Eu imi faceam quiz-ul cu prietena mea cea mai buna...aman2 odata....cand am ajuns la intrebarea asta ...eu spun frumos "nu...never ever "..exact la atsa ma gandeam si eu "mie imi plac barbatii...adik al meu ...
Iar ea...dupa o scurta pauza zice timid -"b)" .
Va dati seama situatia naibii....reactia mea?,.,,,,serios? ...ea rsp...da....eu zic iarasi...pe bune?..ea da mah ....in fine am trecut peste blocaj dar imi veneau in cap imaginile cand ne jucam noi ca fetele...ne mai trageam de bobbs , ne mai pupam, ne dragaleam, ne smotoceam..bine nimic cu tenta sexuala...doar joaca ...dar privind in urma parca unele chestii pareau un pic deplasate.
Oricum sit a ramas la fel intre noi..bine nici mare lucru nu era...da nah...socul de moment. Bene k avem aman2 rel serioase...eu de vreo3 ani ea d vreu`un an
Cherry_bob
Postat pe 21 Septembrie 2008 12:31
Cat despre copii poate sa aiba si trompa in frunte ca tot l`as iubii....din moment ce il fac si imi asum rolul de mama pey e odrasla mea la bine si la rau..si oricum in viata nimic nu e cum vrem noi.
Am vazut o replica buna intr`un film ..cik: "DACA VREI SA-L FACI PE DUMNEZEU SA RADA, SPUNE-I CE PLANURI AI TU PENTRU VIITOARUL TAU"
Cherry_bob
Postat pe 21 Septembrie 2008 12:35
despinarose felicitari pentru topic si pentru atitudinea afisata fata de userii care isi exprima parerea cu privire la acest subiect si raspund la intrebarile postate de tine. Pupici

aricica_pogonica ma bucur ca vorbind din proprie experienta cu privire la acest topic (ceea ce iti ofera credibilitate) poate reusesti sa schimbi in bine parerile si conceptiile unora (desi e foarte greu si inteleg ca nu e intentia ta) sau macar ii faci sa se gandeasca mai mult la subiect. Cine stie poate iese ceva bun din asta.

Citesc topicuri postate pe forum de cateva luni de zile, dar nu am postat inca nici un raspuns. Acesta e primul asa ca...be gentle.
!. Da
2. Mi-as accepta, ajuta, sprijinii copilul din toate punctele de vedere (moral, material etc) indiferent de orientarea lui/ei sexuala.

Oceansoul
Postat pe 21 Septembrie 2008 15:35
De la: fluturas_, la data 2008-09-15 14:49:57Interesant..

1.Nu`mi caut femeie dar n-am sa o refuz daca ma gaseste ea.

2.Aici am tot citit raspunsuri de genul "e copilul meu il accept asa" .. Eu nu stiu daca as suporta sa stiu ca baiatul meu si-o trage in ... cu altul. Ca fata mea imparte patul cu alta nu ar fi problema pt ca si eu sunt deschisa unei asemenea provocari. Poate as fi in stare chiar si pe lunga durata.

Nu am nimic nici cu barbatii gay dar sa nu fie baiatul meu ala.Nu as vrea ca el sa fie mireasa la nuta lui .

Dar probabil si eu l-as accepta asa dar nu m-as impaca cu ideia.

fluturas De ce cand vine vorba de orientare sexuala te gandesti la actul sexual in sine. Daca baiatul tau ar zice: sunt gay primul lucru la care te-ai gandi ar fi ce face in pat? Cat despre a fi el mireasa la nunta lui mai documenteaza-te. (poate gay fiind va fi tot mire, poate e activ ori versatil nu neaparat pasiv).
Oceansoul
Postat pe 21 Septembrie 2008 15:39
De la: corneille, la data 2008-09-15 15:51:09A devenit o modã sã vorbeºti despre "orientarea sexualã". ªi dacã aceastã ...orientare nu e cea a majoritãþii oamenilor de pe planetã, atunci devine interesant, incintant, subiect de dezbateri aprinse, etc. Pãrerea mea este cã ...ne-o cam cãutãm cu lumânarea. Aceastã chestiune, extrem de mediatizatã în prezent, pune oamenii, adolescenþii mai ales, care ºi-aºa sunt dezorientaþi, într-o posturã extrem de deconcertantã. Aºa cã se ajunge ca un tînãr de 15 ani, în loc sã-ºi vadã de carte ºi de viitor, sã se gândeascã ce orientare sexualã o fi avînd. Am citit cã în America copii care n-au împlinit încã 18 ani au avut deja mai una sau mai multe experineþe sexuale ºi de una ºi de cealaltã. Chipurile sã-ºi descopere orientarea realã. Nici noi în Romania nu suntem departe de asta.
Pãrerea mea, deºi în niciun caz nu e ...la modã acum, este cã oamenii aceºtia (homosexualii) sunt bolnavi, ºi cum pe bolnavi n-ai cum sã-i elimini din societate, îi accepti aºa cum sînt. Partea proastã e cã s-a ajuns pânã acolo încît boala sã fie luatã drept normalitate. Chiar ºi unii medici cu care am stat de vorbã afirmã acest lucru.
Copiii au nevoie de educaþie sãnãtoasã, comunicare în familie, preocupãri specifice vârstei, nu sã fie lãsaþi de izbeliºte, abandonaþi la televizor sau internet. ªi atunci ºi orientatrea lor va fi cea care trebuie. Din pãcate prea puþini beneficiazã de tratament sãnãtos în familie. Nu pot spune decât fereascã Dumnezeu...
ªi încã ceva. Oricât de toleranþi am fi faþã de orientãrile homosexuale, trebuie sã recunoaºtem cã nimeni n-o sã-i accepte în totalitate aºa cum sunt. Cel mult o sã-i tolereze.

corneille nu am de gand sa discut subiectul homosexualitatea ca boala ca ma imbolnavesc conceptiile tale nu de alta. Acceptarea poate incepe cu tine (mediteaza un pic legat de asta).
Oceansoul
Postat pe 21 Septembrie 2008 15:43

danina20 - daca crezi ca cineva poate renunta la orientarea sexuala tin sa te informezi ca asa cum tu nu ai putea avea o relatie cu o persoana de acelasi sex, un homosexual sau o lesbiana convinsa nu poate cu o persoana de sex opus (eeei mai poate inchide ochii...dar la ce bun). In acelasi timp ti-as sugera sa faci o diferenta intre termenii "preferinta", "alegere" si "orientare". Evita termenul "dependenta" ca il folosesti inadecvat. Deasemenea "genetic" si "ereditar nu e acelasi lucru. Faci o mare confuzie aici. Cu riscul de a parea putin dura (iti respect dreptul la opinie, nu ma intelege gresit) iti recomand ca lectura Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, manualul de anatomie si (de ce nu?) lectureaza inca o data Biblia cu mintea limpede.

Pe curand!
Oceansoul
Postat pe 21 Septembrie 2008 15:56
Mah acum sa fim seriosi...multi sunt impotriva, altii incercam sa fim deschisi dar cu toate deschiderea de minte ce reactii aveti adca vedeti/sau daca ati vedea pe strada doua pers de aceelasi sex sarutandu`se???

Faza e ca as accepta fara problema ca o pers care o cun, mi`e prieten/a sa vina sa`mi spuna k e "pe invers" pt k un prieten adevarat e mereu langa tine...si nu cred k m`ar deranja si daca apoi mi`as vedea prieetenul/a cu pers iubita...doar k daca as vedea in club, pe strada un cuplu de genu` cred k as avea o oarecare repulsie involuntar.....desi stiu k nu e normal...stiu k nu ei aleg si nu au vreo vina in problema asta care pana la urma nici nu e asa o mare problema ..noi o facem sa arate asa,
Cherry_bob
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:24
De la: Escroaka, la data 2008-09-21 16:24:39 Mah acum sa fim seriosi...multi sunt impotriva, altii incercam sa fim deschisi dar cu toate deschiderea de minte ce reactii aveti adca vedeti/sau daca ati vedea pe strada doua pers de aceelasi sex sarutandu`se???

Faza e ca as accepta fara problema ca o pers care o cun, mi`e prieten/a sa vina sa`mi spuna k e "pe invers" pt k un prieten adevarat e mereu langa tine...si nu cred k m`ar deranja si daca apoi mi`as vedea prieetenul/a cu pers iubita...doar k daca as vedea in club, pe strada un cuplu de genu` cred k as avea o oarecare repulsie involuntar.....desi stiu k nu e normal...stiu k nu ei aleg si nu au vreo vina in problema asta care pana la urma nici nu e asa o mare problema ..noi o facem sa arate asa,

Te-ai intrebat vreodata de ce nu ai vazut inca pe strada asa ceva? Cred ca persoanele gay sunt constiente de repulsia voluntara sau involuntara pe care o pot creea facand asta si evita situatia. Ar avea nevoie de mult curaj sa faca asta, iar eu daca as vedea asa ceva as aprecia curajul si repulsia mi-ar starni-o cei care "arunca cu pietre".
Oceansoul
Postat pe 21 Septembrie 2008 17:15
Eu cred ca persoanele gay se simt complexate si nu sunt fericite de'statutul'lor,asta pentru ca sunt judecati de catre societate.Altfel ar avea curajul sa se afiseze in public cu partenerul/partenera dupa caz.Eu daca vad un cuplu gay pe strada nu ma scarbesc,doar ma mir...
pucca22
Postat pe 21 Septembrie 2008 18:09
Ai dreptate in privinta societatii, dar complexele sunt generate de atitudinea societatii si nu e vorba neaparat de nefercire cu privire la statut pe cat de frica. Daca se afla poti avea mari probleme in societate, poti fi marginalizat la scoala, la locul de munca si chiar pe strada, daca te expui. Iti poti pierde sprijinul familiei, locul de munca sau prietenii si daca esti profesor, medic sau ce stiu eu ce mai apari si pe la tv (vorbesc strict de o relatie homosexuala cu consimtamantul ambilor parteneri). Asadar nu as zice ca e o ura fata de sine, e mai mult o frica fata de altii, de faptul ca un necunoscut daca afla iti poate face mult rau pentru ca ajunge sa ti se faca putina "reclama" gratuita si in mintile homofobe ale celor din jur se naste repulsia, scarba si alte chestii, din punctul meu de vedere nejustificate.
Oceansoul
Postat pe 21 Septembrie 2008 18:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O palma cu iubire :)) 104 De la: bumbu83 5 Decembrie 2010 17:20
Dezamăgire 1 De la: 18 Iunie 2017 07:48
Caut mascul!! Da,vb serios!! 23 De la: lauracris 19 Aprilie 2009 11:45
Salut. 21 De la: kudika_938480 22 Octombrie 2013 13:24
Eu si el on and off...ce fac? 17 De la: manea_ngl 13 Mai 2009 13:19