Setari Cookie-uri

Orientare sexuala

In primul rand bine ati venit printre noi, fie ca v-ati exprimat aprobarea sau dezaprobarea fata de subiect,,,apreciez sinceritatea voastra.

Pt Lydeea,,,,faza cu semna cu tata era o gluma,,,si sper ca toata lumea a inteles asta
In ceea ce priveste ultima ta postare....da-mi voie sa te lamuresc( fara suparare ) : nu ma simt complexata in nici un fel (as fi fost foarte complexata daca as fi fost intr-o relatie hetero si nu stiam de ce d-zeu nu ma simt bine).Sunt foarte fericita si implinita cu mine (in caz ca nu s-a observat o zic din nou) ,,,,"statutul" meu nu ma deranjeaza deloc,,,pentru ca am invatat sa ma accept asa cum sunt. Cu partenera nu m-am afisat in public decat de mana,,,iar gesturile de tandrete aveau de obicei loc la separeul din restaurantul nostru preferat (acolo unde nu era decat o masa a noastra,,,si ospatarul nu intra decat daca ii dadeam bip pe mobil sa vina) Nu de nefericire sau din complexitate nu urlu in gura mare pe strada ca sunt gay, si nu imi sarut partenera pe mijlocul trotuarului in vazul lumii,,,ci pentru ca,,,in primul rand, stiu ca exista inca multi complexati si nefericiti,,,care sigur m-ai gasi pe mine drept motivul tuturopr dezastrelor de pe pamanat,,,,si acum serios vorbind,,,,de ce sa imi atrag reactii homofobe inutile??? Daca vrem sa facem ceva se poate face foarte bine in intimitate,,,acasa, la hotel sau oriunde ne aflam doar noi. Si asa cum zicea si Escroaka,,,reactiile fie ele voluntare sau involuntare,,,ele exista,,,,si dupa parerea meatre sa fii masochist tare sa te expui unui mediu ostil cu buna stiinta.
Nu as da davada de curaj daca maine as veni in tara,,,si m-as posta in mijlocu stazii sarutand o persoana de acelasi sex.... ci ar fi nebunie curata sa imi asum un risc inutil. Pentru ce??? Am ceva de demonstart cuiva??? Va spun eu ca nu ,,,,ce a fost de demonstart mi-am demonstrat mie,,,,,si asta e tot ce conteaza cu adevarat.
Calitatea mea ca om nu este influentata de faptul ca imi impart patul cu un barbat sau cu o femeia, colegii de munca ma apreciaza pt munca mea, pt felul meu de a interactiona cu cei din jur, si pt felul in care reusesc sa gestionez anumite situatii,,,,nu m-a intrebat nici unul cu cine ma duc noaptea la culcare...

Norgtm, mersi frumos pt postari, ma bucur ca ai sesizat ca nu incerc sa ma lupt cu morile de vant si sa ma astept sa mai si inving,,,sunt constienta ca nimeni nu o sa isi schimbe parerea doar pt ca am postat eu aici,,,dar daca macar unul din ei a inteles ce scriu si ce incerc sa transmit atunci nu pot decat sa ma simt fericita ca nu am postat degeaba . Si multumirea aia mi-a fost oferita deja, sabrinuta a inteles si asta ma face sa continui,,,,
Nu sunt singura persoana gay care posteaza aici,,,,mai este si clara1972 ea pana acum a postat doar pe "ce parere aveti despre homosexualitate" dar in curand o voi invita aici,,,si daca va simti nevoia sa posteze...atunci voi fi mai mult decat bucuroasa sa citesc. Pentru ca e o tipa cu mult mai multa experienta de viata,,,,si am invatat si eu destul de multe lucruri din postarile ei.

aricica_pogonica
Postat pe 21 Septembrie 2008 18:58
aricica_pogonica Daca macar o persoana a inteles ce transmiti ai de ce sa fii fericita pentru ca probabil ca persoana respectiva va discuta cu inca doua, trei, poate 10 persoane si va schimba putin in fiecare din ele. E o chestie piramidala, si cred ca cu trecerea timpului in felul acesta poate societatea se va schimba si va fii mai bine pentru cei gay si in general pentru minoritati. E un ideal recunosc, poate pare o utopie dar ma refer la o schimbare treptata si nu una foarte mare dar totusi una in bine.

Intr-adevar sunt pe kudika mai multe tipe les si propun sa facem un topic in care sa poata discuta despre problemele ce insotesc aceasta orientare. Ma refer la probleme similare cu cele hetero: relatii, experiente de viata, probleme, relatia cu parintii etc. Un topic bineintele accesibil oricui pentru ca cred ca orice parere buna sau rea e binevenita.

Pe curand!
Oceansoul
Postat pe 21 Septembrie 2008 19:45
Mai,io n-am citit toate posturile de cand n-am mai scris eu (cu toate ca am zis ca nu mai scriu! ).....in afara de aricica nu mai e nimeni care sa fie ''pe invers''? Aici ar putea scrie si baieti,dar cred ca vor sa evite discutiile si batjocoririle celorlalti baieti.
Aricico,presupun ca stii sa raspunzi la intrebarea asta: fetele cum reactioneaza la vederea unei perechi de lesbiene?
Acum, ca sa raspund neintrebata ..........mie mi-ar fi teama sa am o prietena lesbiana, de frica sa nu cumva sa stricam prietenia din cauza unei atractii
Nu zic ca am facut o idee din asta, insa pun pariu ca e posibil, totul s-ar rezolva daca fata cu alta orientare sexuala ar intelege ca ar raci o prietenie....
Oare zic bine?
emyia
Postat pe 21 Septembrie 2008 20:11
Asta e ceea ce gandesc si eu,,,,si sincer fapul ca primesc raspunsuri mai pe toate topicurile pe care postez,,,,ei bine asta ma face sa stiu ca nu scriu doar pt a scrie,,,sa imi arate mie la profil la nr de postari cat mai multe ca sa par si eu in rand cu lumea

un topic ca cel propus de tine nu suna rau,,,,tipe les,,,nu stiu daca sunt asa de multe,,,,comentariile mele nu sau intersectat decat cu ale clara1972 si ale lui only crisss,,,,multe tipe bi asta e adevarat,,,,
sincer nu stiu cine ar posta la probleme in relatiile gay(sa stii ca si noi ne confrumntam cu aceleasi probleme ca si voi,,,,deci nu stiu care ar fi marea diferenta),,,,ar fi misto un topic pt cei care simt nevoia sa vb pur si simplu despre experientele lor,,,,un fel de "coming out" asa cum a facut aici only criss,,,,dar mi se pare ca sunt prea putini ceea care se fac "auziti" chiar si pe topicuri ce ii privesc in mod direct si le sunt adresate,,,,
oricum merita incercat,,,,poate avem o surpriza placuta ,,,cine stie???

dar stii cum stau lucrurile nu??? daca eu deschid un topic despre gay,,,primesc atatea pietre de pot sa ii ridic piramidele din egipt la mine in oras,,,,,daca un herero deschide un topic legat de gay,,,,pai atunci nu se mai supara nimeni nici macar gay-ii.....
trist dar adevarat.....

in orice caz,,,,eu sunt in continuare pe forum,,,si oriunde voi simti nevoia sa postez o voi face,,,,indiferent daca parerea mea va fi aprobata de majoritate sau nu.....
eu respect parerile altora,,,,daca ei le respecta pe ale mele,,,aia ramane de vazut

aricica_pogonica
Postat pe 21 Septembrie 2008 20:21
De la: emyia, la data 2008-09-21 20:11:45Mai,io n-am citit toate posturile de cand n-am mai scris eu (cu toate ca am zis ca nu mai scriu! ).....in afara de aricica nu mai e nimeni care sa fie ''pe invers''? Aici ar putea scrie si baieti,dar cred ca vor sa evite discutiile si batjocoririle celorlalti baieti.
Aricico,presupun ca stii sa raspunzi la intrebarea asta: fetele cum reactioneaza la vederea unei perechi de lesbiene?
Acum, ca sa raspund neintrebata ..........mie mi-ar fi teama sa am o prietena lesbiana, de frica sa nu cumva sa stricam prietenia din cauza unei atractii
Nu zic ca am facut o idee din asta, insa pun pariu ca e posibil, totul s-ar rezolva daca fata cu alta orientare sexuala ar intelege ca ar raci o prietenie....
Oare zic bine?

Wow bine ai revenit printre noi
Draguta nu stiu daca fetele rectioneaza mai bine sau mai rau cand vad un cuplu de fete sau de tipi,,,cred ca daca ezista o reactie aceasta va fi aceeasi pt orice cuplu gay.
Inteleg insa unde vrei sa bati,,,,si am sa iti zic cazul meu (ca de obicei ,,,,plictisitor nu??? vb numai de mine )
Iti zic asa: in liceu am avut 2 prietene f f bune,,colege de clasa,,,si una din ele a stat la mine acasa vreo 2 ani,,,,cu toate ca nu am vb vreosata despre orientarea mea,,,nromal ca fata a facut 1+1 si iau rezultat doua,,,,asa ca dupa ceva timp ,,,am incepu sa primesc comentarii sia propouri legate de adevarata relatie dintre mine si "prietena mea cea mai buna" (sub numele asta ne camuflam eu si fosta)
Normal ca nu aveam ce nega,,,asa ca am recunoscut,,,,REACTIILE??:
tipa care statea la mine nu a avut nici un fel de schimbare in comportament,,,si nici eu fata de ea,,,,pentru ca stiam ca pe noi ne leaga o prietenie,,,,si sincer zic,,,nu m-am uitat nciiodata la nici una din prietenele mele cu alti ochi decat cei cu care 2 amice trebuie sa se priveasca.
Tipa nr 2 a avut o reactie ciudata cateva zile mai tarziu,,,,cand i-am servit o palmuta la posterior in semn de "hai mai repede" (asta era o chestie pe care o faceam de mai bine de un an,,) dar in ziua aia subconstientul lucrand,,,,a avut o reactie mai naspa,,,,apoi i-a parut rau pt ca a a realiza ca gresise,,,,
Dupa lucruriel au fost super marfa si naturale,,,chiar se faceau glumite si chestii de gen,,,,si partenera mea a primit mai multa atentie din partea lor.
Am o prietena care era plecata din tara,,,si i-am marturisit via messenger,,,,,reactia a fost super ok,,,,cand ne-am revazut un an mai tarziu,,,,si imbratisarile si pupacelile si iesirile in oras,,,sau tolaneala la mine acasa,,,,toate au fost la fel,,,fara nici un fel de jena sau retinere din partea vreounea.
Toate au inteles ca avea ochi doar pt partenera mea de atunci,,,si ca tot ceea ce faceam noi impreuna era raportat la prietenie si atat.

Sa stii ca pt mine (si banuiesc ca si altii vor fi de acord cu mine) - atunci cand ating/sarut pe cineva,,,,mai bine de 80% din placerea mea vine din faptul ca acea persoana se bucura de atingerile/sarutarile mele, din faptul ca ii pot oferi placere si o pot face sa se simta bine,,,,acum calculeaza tu si vezi cam care ar fi "placerea" mea in a pipai o amica,,,,care i-a cel mult atingerile mele ca pe o joaca,,,si nimic mai mult.....

In cazul meu prieteniile mele cu tipele care stiu nu s-au racit,,,,ci au devenit mai solide,,,a fost un test pt noi,,,si ne-am dat seama ca ne putem baza una pe alta.
aricica_pogonica
Postat pe 21 Septembrie 2008 20:58
Hai sa fim realisti..daca vi s-ar parea normal nu v-ar pasa de gura lumii.dar cred ca educatia de acasa isi spune cuvantul chiar si in mod inconstient asupra oricarei persoane gay.nu poti sa-mi spui tu mie ca mergi cu iubita ta printr-un parc,sau un loc romantic intr-o zi insorita si nu simti nevoia sa o saruti..sa o mangai..astea nu sunt teribilisme sau copilarii ci gesturi de tandrete.o relatie de iubire nu trebuie ascunsa de ochii lumii,asa ca astept contraargumente
pucca22
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:00
Bineinteles ca simti nevoia sa o saruti sau sa o atingi, dar tu nu intelegi ca ce e normal pt ele nu e normal pt restul lumii asta e contraargumentul meu. Ai zis "daca vi s-ar parea normal" si sunt sigura ca li se pare normal dar nu o fac pt ca asta e, homofobia e la ea acasa. Nu stiu daca atunci cand iti saruti partenerul in public ti-ar placea sa se strige dupa tine, sa ti se aduca injurii sau vreo gascutza de tineri teribilisti sa arunce cu pietre sau chiar sa va ia la bataie.Asta nu ti se va intampla dar gay fiind e mai mult decat posibil. Iar in aceste conditii sa nu iti tii iubirea ascunsa de ochii lumii e deja prostie, o aruncare in gura lupului si repet IN ACESTE CONDITII.
Oceansoul
Postat pe 21 Septembrie 2008 23:05
io am crezut ca titlu' topicului inseamna, in ce directie imi orientez ciucurelu', sa nu dau in vant!
cat m-am inselat.

Postat pe 21 Septembrie 2008 23:15
Ariciule...s-ar putea sa nu iti fie respectate parerile insa trebuie sa tinem minte ca vorbim de un subiect relativ controversat in care opiniile oamenilor cad in unele extreme, si mai ales cele contra ca nu s-ar supara nimeni daca ar fi foarte intelegatori sau extrem de intelegatori :)
Partea nasoala e ca acesti oameni se simt indreptatiti sa le spuna altora cum sa traiasca, pe cine sa iubeasca si cu cine sa se culce. Ia hai sa le zicem si noi ca Biblia nu incurajeaza sexul premarital sa vedem cum reactioneaza cand aud ca daca au facut sex inainte de casatorie se muta si ei in Sodoma si Gomora langa noi.
Vaaaai ca deja incep sa ma ambalez asa ca inchei postarea ca imi pierd din neuroni si din pacate ai mei is de acelasi sex si nu se inmultesc asa ca raman fara..

Pupici pana la viitoarea postare
Oceansoul
Postat pe 21 Septembrie 2008 23:15
De la: Norgtm, la data 2008-09-21 15:39:46
De la: fluturas_, la data 2008-09-15 14:49:57Interesant..

1.Nu`mi caut femeie dar n-am sa o refuz daca ma gaseste ea.

2.Aici am tot citit raspunsuri de genul "e copilul meu il accept asa" .. Eu nu stiu daca as suporta sa stiu ca baiatul meu si-o trage in ... cu altul. Ca fata mea imparte patul cu alta nu ar fi problema pt ca si eu sunt deschisa unei asemenea provocari. Poate as fi in stare chiar si pe lunga durata.

Nu am nimic nici cu barbatii gay dar sa nu fie baiatul meu ala.Nu as vrea ca el sa fie mireasa la nuta lui .

Dar probabil si eu l-as accepta asa dar nu m-as impaca cu ideia.

fluturas De ce cand vine vorba de orientare sexuala te gandesti la actul sexual in sine. Daca baiatul tau ar zice: sunt gay primul lucru la care te-ai gandi ar fi ce face in pat? Cat despre a fi el mireasa la nunta lui mai documenteaza-te. (poate gay fiind va fi tot mire, poate e activ ori versatil nu neaparat pasiv).

glumeam draga la treaba cu "mireasa" dar am sa ma documentez.
..care e problema daca asa am gandito eu ? ii accept pe fiecare asa cum sunt ei indiferent ca vb despre gay sau alte lucruri.
chiar nu ma intereseaza ce va face copilul si cu cine ;) sau da ma va interesa dar am sa-i accept decizia si alegerea. ;)
fluturas_
Postat pe 22 Septembrie 2008 01:34
Norgtm

automat fiind gay nu inseamna ca implica doar sex.
ca esti gay esti om normal ,la fel de normal ca cei hetero sau cei bi. consider ca un gay(indiferent de sex) e capabil sa simta,sa iubeasca la fel ca un hetero.
consider ca sunt oamnei la fel de normali ca toti oamenii si iubesc la fel de normal ca toti oamenii.
consider ca un gay poate fi mult mai sensibil decat multi dintre cei hetero.
consider ca un gay poate fi mult mai prietenos decat multi dintre cei hetero.
consider ca un gay poate fi mult mai deschis decat multi dintre cei hetero.
un gay poate fi mult mai normal decat cei hetro.
un gay nu reprezinta prinipalul rau pt noi oamenii.
gay=om , a fi om e ceva rau ? nu. atunci a fi gay de ce ar fi ceva rau?

sper ca nu te-am deranjat cu ceva.
nu consider ca un gay face rau omenirii.
fluturas_
Postat pe 22 Septembrie 2008 02:02
De la: geo32, la data 2008-09-21 23:15:09io am crezut ca titlu' topicului inseamna, in ce directie imi orientez ciucurelu', sa nu dau in vant!
cat m-am inselat.

despinarose
Postat pe 22 Septembrie 2008 02:07
De la: lydeea, la data 2008-09-21 22:00:36Hai sa fim realisti..daca vi s-ar parea normal nu v-ar pasa de gura lumii.dar cred ca educatia de acasa isi spune cuvantul chiar si in mod inconstient asupra oricarei persoane gay.nu poti sa-mi spui tu mie ca mergi cu iubita ta printr-un parc,sau un loc romantic intr-o zi insorita si nu simti nevoia sa o saruti..sa o mangai..astea nu sunt teribilisme sau copilarii ci gesturi de tandrete.o relatie de iubire nu trebuie ascunsa de ochii lumii,asa ca astept contraargumente

sunt foarte realista si te invit sa te duci in concediu in dubai,,,si sa iti vina sa ti-o pui cu iubitul pe o plaja parasita,,,,da vezi cum vin nenea aia in uniforme si te baga la puscarie,,,,e una din anglia momentan in puscarie acolo,,,o asteapta 3 ani de detentie,,,
ia uite ca ei i se parea nosmal sa faca sex pe plaja,,,,si altora nu li s-a parut.

ceea ce tu nu intelegi e altceva
mie nu imi pasa de gura lumii,,,,,in cazul in care ai fi citit postarile mele ai fi vazut ce gen de persoana sunt si daca sunt real or fake,,,,,dar imi pasa daca mi-o iau pe coaja degeaba,,,,sau daca raman fara locul de munca ,,,pic examene,,,,sau mi se refuza ingrijiri medicale pe motiv ca sunt gay,,,,
parerea mea e ca gandesti prea superficial (imi pare rau sa zic asta) ,,,faptul ca traim in tari europene in care legile sunt permisive, nu imi garanteaza siguranta pe strada si nici nu ma protejeaza de discriminare,,,,
si hai sa ti-o zic sincer si sa fiu egoista daca vrei,,,,uite ca mie imi pasa daca imi e bine sau nu,,,ca ultima oara cand am verificat nu imi fila nici o lampa nu aveam tendinte sinucigase si nu eram nici masochista,,,,asa ca de ce sa ma expun unor chestii pe care le pot evita,,,,
in viata trebuie sa stii sa faci si compromisuri,,,,si eu am invatat sa fac asta,,,,,pt ca daca te duci ca ,,,, cu capul inainte si o ti pe a ta,,,,nu numai ca nu iti va fi bine,,,dar iti vei atrage si reactii adverse din partea celor din jur.

mda,,,,mi-am tinut de mana iubita in parc,,,,si i-am mangaiat mana intr-un mod tandru,,,,dar stii ceva...uneori o privire poate parunde mai adanc in sufletul cuiva decat un sarut,,,,si daca am stiut sa ne vb din priviri,,,,sa stii ca nu ne-a fost atat de rau,,,,

ce e acasa in intimitate e ceva,,,dar nu am sa oblig pe nimeni sa ma priveasca, constienta fiind ca normalitatea in care traiesc eu,,,nu este vazuta in acelasi fel de cei ce ma inconjoara. regula era minoritatea se supune majoritatii,,,,eu nu ma supun ei,,,dar o respect, pt ca la urma urmei,,,,sunt inconjurata de heterosexuali si nu am sa ajung sa fiu o catastrofa din punct de vedere social, sa ma incui in casa si sa nu ies de acolo,,,doar pt ca lumea ce ma inconjoara nu e ca si mine,,,

eu iti propun un experiment,,,dute tu frumos in parc cu prietena cea mai buna,,,,incepeti prin a va plimaba o sapt zi de zi tinandu-va de mana,,,,apoi incepeti sa va vb la ureche,,,dar in asa fel in cat din afara sa zica lumea ca va faceti declaratii de dragoste (de fapt tu poti sa ii zici si cartea de telefon ca tot aia e).,,.,,adauga niste imbaratisari,,,,si eu zic sa terminati tu sarutando pe ea pe gat,,,,
tare as vrea sa stiu daca ai mai face asta si a 2 a oara,,,dar mai bine nu incerca,,,ca mi-e ca nu mai ajungi sanatoasa acasa sa imi si dai un raspuns,,,,,
e usor sa dam inainte cu tupeu,,,la placinte inainte is la razboi inapoi,,,,teoria e asa de usoara nu??? sa vad daca te lovesti de realitate si de proba practica daca ai sa mai zici ca ar trebui sa ne manifestam cu totii dragostea pt partenera/partener prin locuri publice.

in rest
aricica_pogonica
Postat pe 22 Septembrie 2008 02:22
Cei care afirma ca nu au facut macar o singura data in viata un compromis pentru mine sunt niste oameni ipocriti!Aricica are dreptate cand spune ca trebue sa mai facem si compromisuri fie pentru binele nostru,fie pentru binele altora,in functie de situatie.
Oamenilor nu le place sa vada exprimari de afectiune in public cand vine vorba de heterosexuali(am fost in situatia sa ni se spuna mie si iubitului ca nu suntem fara rusine si educatie pur si simplu pentru ca stateam imbratisati!Nu ne sarutam,nu ne atingeam in vreun fel,ci stateam imbratisati in picioare in troleibuz!),dar sa vada asa ceva din partea unui cuplu format din parteneri de acelasi sex.
Cei care se feresc sa se sarute,sa se atinga,sa se tina de mana in public se gandesc la siguranta lor.Cu siguranta daca nu vor auzi vorbe urate,priviri ciudate vor fi din partea trecatorilor.Cand cineva care are o alta orientare sexuala alege sa se exprime liber in public o face stiind ca isi risca slujba,libertatea,viata...Asa ca pana nu se va inradacina o mentalitate deschisa si frumoasa in privinat homosexualitatii,este firesc sa fie retinuti si sa le fie teama de ceilalti...
despinarose
Postat pe 22 Septembrie 2008 03:50
Am inteles fluturas, oricum stiam parerea ta pt ca inainte de a raspunde prima data am citit toate postarile :). Ai dreptate in ceea ce zici. Cat despre partea cu "mireasa" si documentatul, sincer, nu iti suna neaparat tie si chiar imi cer scuze, altii sunt cei care trebuie sa se documenteze. Iti multumesc ca mi-ai raspuns!
Oceansoul
Postat pe 22 Septembrie 2008 10:02
norgtm yw :)

..

eu n-am nimic cu cei gay.chiar am o amica ce este mai mult decat implicata in astfel de relatie.ma inteleg bine cu ea.chiar sapt asta ce s-a incheiat imi spunea ca ii place de o tipa si ca ies dar inca nimic ca asteapta sa se cunoasca etc.etc. nu mi s-a parut nimic deplasat in toata treaba asta si nici anormal.

singurele persoane cu care intradevar am ceva sunt "acele tipe de bani gata". nu le inteleg greturile duse in extreme. ieri am fost la o nunta si era o tipa de genul ce iainte sa manance din strugure fiecare boaoa o stergea bine cu servetelul iar buchetul de domniasoara de oanoare ea nu-l baga in apa ca se decoloreaza. vb un prieten..el cand era mic manca de pe jos mere si corcoduse si asta lustruieste niste struguri ce cu siguranta au fost spalati inainte.
fluturas_
Postat pe 22 Septembrie 2008 16:42
Cateodata ma distreaza un astfel de comportament dar de cele mai multe ori ma enerveaza. Ce sa ii faci tipa are principii stricte dupa care isi ghideaza existenta. (de ex. principiul bob cu bob sau cum vrei sa il denumesti:)) Cat despre buchet pfuuuaiii tu sincer dar amu sincer ce ai face de ti s-ar decolora?

Suntem un pic dar sa zicem ca din acest comportament deducem ca nu era lesbiana asa ca sa facem o legatura cu subiectul. Ce sa facem? unii au probleme de orientare viticola.

:P
Oceansoul
Postat pe 22 Septembrie 2008 19:42
Daca privim in timp totul incepe sa se pune in lumina...zilele astea imi spunea mama k pe vremea tineretilor ei era o mare rusine sa te sarute un baiat in public..si daca se intampla asta era subiect d barfa luni intregi iar fata respectiva era considerata usoara iar el golan.

Acum se face chiar si sex in aer liber...ce sa mai Ideea e ca orice "iesire din banal" este acceptata de societate treptat. Un progres in sensul asta este faptul ca se legalizeaza acum si casatoriile gay...
Oricum..eu cred ca nu ar trebui sa combatem aceasta orientare dar nici sa o promovam..cat pt aricica ...pari o fata super tare..imi place cum gandesti
Cherry_bob
Postat pe 22 Septembrie 2008 19:49

Stergea fiecare boaba Anyway,fiecare cu ale sale!

Auzi cica "unii au probleme de orientare viticola."

Sunteti haioase!
despinarose
Postat pe 22 Septembrie 2008 19:53
Da si tipa avea o rochie ca daca era alba puteam sa cred ca ea e mireasa ;)) Cum spuneau si prietenii astea ai mei "Contesa de B..(si am uitat cum).Erau 3,se asezau la masa si aia din stanga impreuna cu contesa ce statea in dreapta se strangeau langa asta din mijloc si numai ele stiu ce vb.Si dansau si in clan.Toate 3 sau nimic. Bineinteles ca s-a facut mare misto pe seama lor mai ales la sf cand s-au mai imbatat unii si incepusera sa le cante chiar cand ieseau din restaurant "Ai plecat si multe nopti am plans"..

intradevar deviez de la subiect dar la un momentdat imi venea sa le torn sticla de vin in par.

am lovit odata cu mana un tip,pe picior aproape de... primul meu instinct a fost sa ma simt prost,dupa care am spus un sorry relaxat la care tipul s-a uitat la mine,mi-a zambit frumos si mi-a facut semn cu mana"e ok" ceva de genul..nu era singur,era cu inca un tip. eu mergeam spre scoala si in drumul meu spre scoala pe straduta unde l-am lovit sunt 3 pizzerii(cu tot cu terase) ,deci agitatie multa.
nu stiu,cred ca straduta asta se desfasoare pe 50 m si urmeaza o intesectie de stradute(tot asa micute).
eu am luato inainte iar cei doi au facut stanga.
imediat dupa, tipul ce l-am lovit l-a luat de gat pe celalat si l-a sarutat.. pe unde au luato ei,nu e asa circulatie , chiar nu era nimeni atunci.

multi dintre cei gay nu se manifesta si in public din cauza celor ce-i judeca prea avansat.
fluturas_
Postat pe 22 Septembrie 2008 20:32
seara buna fetelor,,,,,

escroako multumesc pt compliment nu stiu cat de misto sau naspa sunt,,,dar ma bucur ca sunt eu

Norgtm aia cu orientarea viticola a fost tare de tot,,,,eu sincer cand am citit postarea fluturasului,,,,m-a dus gandul autiomat la subiectul "ejacularea in locuri ciudate" unde s-au facut statistici si dezbateri indelungate cu privire la numarul bacteriilor stafilococilor si germenilor de pe organul reproducator masculin
Si ma intrebam----oare tipa tot cu servetelul sterge si "ciucurelui" iubitului inainte de a-i oferi un sex oral???

sorry nu ma putu-i abtine
aricica_pogonica
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:00
normal ca ne-am gandit cat de buna este ea cu mana.dupa cum misca incheitura ne-am gandit ca scoate toata zeama din strugure.

pfff.. nu ariciule,ca genul ca ea e cam asa"vai,cine eu? nu,eu nu fac sex oral.eu sunt fata serioasa." ..
fluturas_
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:08
pai ce?? stii tu pe careva care sa faca sex oral??

nici eu nu cunosc pe nimeni dar as vrea sa am onoarea de a ma intersacta cu o astfel de persoana,,,,poate imi explica si mie de ce zambeste lumea ,,,adunci cand vede ca am piercing in limbutza.... ca eu una nu inteleg
aricica_pogonica
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:11
de ce ai piercing in limbutza ?
fluturas_
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:13
pai nu stiu,,,,ma gandesc poate ma lumineaza si pe mien careva,,,,ore de ce lo-i fi facut???
aricica_pogonica
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:20
trebuie testata asta.

oare tipa aia avea piercing in limbutza ?
fluturas_
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:27
pai nu stiu surioara,,,ca nu am verificato
tu erai kmai pe langa ea,,,,,avea sau ....avea nevoie???
aricica_pogonica
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:28
avea nevoie...de un dus rece!

mai am 3 luni in care sa-mi fac si eu curaj sa bag piercng in limba
fluturas_
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:31
de ce 3 luni???

daca te ajuta cu ceva te anunt ca eu mi l-am facut singurica si treaba a foast foarte buna
aricica_pogonica
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:32
singura nu l-as face nici in 6 luni

vreau sa-l fac in perioada aia, in decembrie .. si oricum daca nu-l fac in astea 3 luni ma f... pe el si nu-l mai fac.
fluturas_
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Atrag homosexuali! 34 De la: kudika414141 13 August 2011 22:22
idei cadouri Ziua Indragostitilor 49 De la: monik_nik22 14 Februarie 2012 17:31
Iubita de 2 prieteni ... 10 De la: pamela_1 14 Iulie 2009 11:03
Buna dimineata!! 4 De la: fluturas_mov 2 August 2012 20:42
eu capricorn el sagetator 6 De la: kudika071195 27 Septembrie 2009 14:31