Setari Cookie-uri

Orientare sexuala

soro da lamuriri ca ma baga'si in ceata.,.,
cine vine in dec,,,sau cui i-ai pus gand rau,,,,
btw...vezi ca vreo luna e indicat sa nu il pui al munca...pe cine?? cum pe cine?? pe el draga,,,pe piercing .....
asa ca daca il vrei pt dec apucate si il fa in oct sa aiba timp sa se vindece cum trebuie

cam suntem ne sparge capul despinutza,,,
baga raspunsul pe cafenea
aricica_pogonica
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:39
Buna ideea cu decembrie - mi-as face si eu unul sa nu mananc prea mult de sarbatori. Pe tzepoasa noastra o inteleg cu piercingul si sper ca are si efectul scontat.Cat despre tipa cu strugurii daca scotea zeama din ei manual nu mai avea rost sa faca si oral numai eventual la un alt strugure
Oceansoul
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:54
:)) super tare comentariul tau

sa iti zic ironia sortii?? l-am facut dupa ce a dat "divort" femeia de mine,,,,m-am razvratit domle
dar l-am testat,,,,tot pe fosta....(ne-am platit datoriile cum se zice pe la noi ) plus ca cine era mai in masutra sa ii evalueze calitatile ,,,daca nu cineva ce ma cunoscuse "inainte" si "dupa" .....sa stii ca se pare ca face treaba foarte buna....(el nu eu,,,k sa nu zica lumea ca ma laud sau alte terbi)

asa ca fa-l cu incredere ca sigur bucuri pe cineva
aricica_pogonica
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:02
Scuzati schimbarea de user de acum va fii Oceansoul. De bucurat as bucura pe cineva dar deocamdata nu il fac. Poate intr-o zi friguroasa de iarna...

Of Of am uitat sa comentez la faza cu ejacularea, am citit putin din topic, interesante locurile ale ciudate...ce sa zic? sugerez servetzelul ca loc ciudat.
Oceansoul
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:07
daca as fi tip as incerca pe struguri
aricica_pogonica
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:15
de ce tocmai pe struguri? mai sunt si alte vegetale, spre exemplu conopida, sfecla
googoodoll
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:18
pai pe unii ii leaga ceva sufleteste fata de struguri.lustruieste la ei pana iese toata zeama din ei.

fluturas_
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:27
daca citesti mai sus vezi ca faceam misto de o sclifosita care stergea boabele de strugure cu servetelul,,,,de aia pe struguri sa aiba aia ce sterge
aricica_pogonica
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:28
cine e sclifostita pe aici?hai repede...si eu vreau sa stiu!

Postat pe 22 Septembrie 2008 23:51
nu e aici blodo,,,doar ca brfea fluturica noastra de una,,,,atata tot.....

fetele hai sa revenim la subiect ca face infart maine dim despinutza...
si apropo ,,,,,ca acu am remarcat.....nu s-a legat nimeni de postarea mea de n-spe mii de randuri.....

sa fi ramas lumea indifernta,,,,sau au ramas fara cuvinte???

ceva ma face sa cred totusi ca avem de-a face cu varianta numarul 1
aricica_pogonica
Postat pe 22 Septembrie 2008 23:57
Struguri,ejaculari si piercinguri!
Aricica ti-am zis ca nu ma incomodeaza comentariile care nu au legatura cu topicul
Dar ca sa revenim la subiect,voi da un exemplu:copil de 4 ani este violat de tatal adoptiv,pe la 15-16 ani incepe sa constientizeze ca desi are colege frumoase nici macar una dintre ele nu il atrage.Mai trece putin timp si reuseste sa recunoasca fata de el insusi ca este f atasat de colegul de banca...peste cateva luni isi da seama care este de fapt situatia:este homosexual.NU vrea sa accepte acest lucru,se uraste,ii este scarba de sine si se izoleaza.Mama care intre timp se despartise de tatal adoptiv,il duce la un psiholog.Adolescentul incepe sa isi aduca aminte de abuzul din copilarie,astfel acesta a devenit homosexual din cauza acestei traume...
Asadar,homosexualitatea este o boala,este dovada lipsei de educatie,este o alegere?
La aceste intrebari va las doar pe voi sa va raspundeti si sa trageti singuri concluziile.
despinarose
Postat pe 23 Septembrie 2008 02:59
Conteaza daca esti gay, daca esti bisexual sau hetero ???? Fiecare are dreptul de a alege ce-i place .... cum fiecare barbat isi doreste sa faca cel putin o data sex cu 2 femei .... orice femeie are dreptul sa aleaga ce vrea ... deh .. in ziua de azi nici macar ... cele de la manastire nu sunt virgine sau hetero ... am intalnit 2 care isi cumparau port-jartiere de la JOLIDON, si nu-mi venea sa cred ... eu cred ca esti liber la opinie ... si nici o experienta nu este de lepadat, plus ... ca iti aduci aminte cu placere sau nu de ea :) ...dar de cei care fac swing ... ce sa mai zicem?? e clar ca vor sa isi condimenteze viata ... pt ca este scurta si nu are rost sa o irosim pt fleacuri ....
dede2004
Postat pe 23 Septembrie 2008 10:28
despinarose ... nu stiu cate stii tu despre homosexualitate ... daca urmaresti programele pe la tv ... gen discovery .. vei descoperi ca nu este o boala ... nu se declanseaza nici in urma unei traume ... ci este o chestie hormonala ... de ce toti barbatii rad de o femeie care are de ex ... mai mult par pe maini sau pe fata ?? rad pt ca o considera disgratioasa pe respectiva si o compara cu un barbat .. ce vina are respectiva ca in organismul ei s-au dezvoltat mai multi hormoni masculini decat cei feminini?? ea saraca nu are nici o vina .. pur si simplu asa s-a manifestat organismul ei ... fara vointa ei ... asa este si cu cei gay ...
Chiar a fost o emisiune pe B1 tv .. daca nu ma insel la Nasu`, in care a fost invitata o tipa, care face parte din organizatia gay, daca nu ma insel este chiar presedintele acestei organizatii in Romania, si spunea ca a fost casatorita cativa ani, din aceasta casatorie a rezultat un baietel, si a descoperit cu timpul ca este atrasa mai mult de partea feminina, decat cea masculina .. pur si simplu ea in acest timp, si-a cautat identitatea sexuala ... i-a spus sotului ei ... cele intamplate, el a inteles situatia, nu a condamnat-o, a explicat familiei ce simte ea, si au inteles-o .... desi acum traieste in aceasi casa cu o femeie si cu fiul ei ... dar nu-si manifesta gesturi de tandrete cu respectiva mai ales in fata copilului, si a spus ca ea niciodata nu-si va condamna copilul daca va fi homosexual, pt ca fiecare are dreptul de a-si cauta identitatea sexuala, la fel cu sunt si barbatii bisexuali, dar si femeile bisexuale .... este o chestiune normala, nu trebuie sa ne speriem daca iti place si un barbat , dar si o femeie in acelasi timp ... sunt trairi diferite ...si placerile cred ca sunt cu totul altfel ...
dede2004
Postat pe 23 Septembrie 2008 10:38
Buna la toata lumea...

1. eu sunt Clara sunt gay *adica lesbiana, sa nu confundam lumea, am 36 de ani pentru cine e prea lenes sa verifice profilul si nu nu arat ca tipa din fotografie care este sotia lui Ellen Degeneres (Portia de Rosi)

am fost cu barbati la tinerete pana la vreo 20 am trecut prin "negare" m-am numit bisexuala apoi usor usor am incetat sa mai pretind...ca sunt normala...glumesc

Arici m-a invitat si pe mine la discutie....sunt intodeauna de acord cu arici pe care o admir pentru cat este de precoce si inteligenta...

dar cam tarziu arici, cam tarziu...12 pagini cam greu de recapitulat
ar trebui sa iau forumul asta mai in serios

incerca sa fac o recapitulare din ce imi aduc aminte

1.bis mi se pare mult mai ok sa sarut o femeie ...si mult mai "soft"

2. satatistic vorbin copii gay-lor au mai putine sanse sa devina gay la randul lor...

ptr despinarose... multumim pentru topic si sustinere...
raspund intrebarii tale de ce le este heterosexualilor mai usor sa accepte 2 femei decat 2 barbati?

este o problema arhietipala...2 femei impreuna nu pun in pericol ideea de barbat/barbatie ci doar o complementeaza, oricum suntem mai deschisi ideii ca frumos+frumos = frumos in timp ce doi... barbati impreuna zguduie temeliile "eduacatiei de acasa" despre barbatul stalpul familiei...

eu stiu 2 barbati cu 3 copii in bucuresti si pot spune ca au schimbat multe bone cu prejudecati despre familia lor doar pentru ca vor ca,,, copii sa nu mosteneasca de la bone prejudecatile societatii noastre despre " familia alternativa"...

ce inseamna sa fii de acord cu homosexualii ...????

crezi ca pe gay ii intereseaza ca cineva e de acord sau nu cu stilul lor de viata...????

Ei... SUNT asa si nu pot reprima ceea ce simt.. cine isi neaga natura ...e anormal...
altfel sunt multi barbati gay dintre care unii chiar stele...casatoriti, faimosi pentru bataile pe care le administreaza nevestelor ...

Normal? eu ma simt normala si diferentele sunt mai mult in intimitatea pe care in general eu de principiu prefer sa o impart doar cu oameni care ma cunosc...

Tata nu a fost afemeiat... a facut 2 facultati si imi rezolva/ explica din memorie la 40 de ani problemele de geometrie...din care eu nu intelegeam prea mult...toata clasa copia tema de la mine...mama e o tipa super dulce si apropo de efectul piramidal acum vreo 5 ani ma plictisisem de intrebarile "de maritis" ...i-am spus : informeaza-le pe toate ca sunt cu fata X (partenera mea de 8 ani) ca altfel le spun eu...asa am castigat inca vreo 5/6 babe pentru PFLAG -"comitetul parintii si prietenii gay"...pentru ca lumea ma respecta si ma iubeste...asa ca acum ...stiu si ei 2 lesbiene ...care sunt ok

pentru arici apropo de inselat : " Le fate ignorante" cu margherite buy care descopera cum , sotul proaspat decedat a avut o aventura cu un gay...super film..super regizor Ozpatek daca nu ma insel

ptr "fluturas"- esti inca copila

ptr only crisssss... curaj "welcome to the club" daca esti din bucuresti vorbim am multe carti pe care le-am cumparat de la Amsterdam in engleza despre... si toate filmele posibile ...
corneille...fa diferenta intre optiune / orientare sexuale...

intimitatea in public este ok numai in discotecile gay...altfel te supui unui risc inutil...
sau in Spania/ Franta /Italia unde niciodata nu am patit nimic...
anul asta am fost la Roma la " gay village " si "gay street "...in librarii etc
si a fost super cool

gesturile le fac cel mult in masina unde ma mai joc cu parul partenerei sau o sarut pe gat dar nu o data, am vazut oameni socati in alte masini...

clara1972
Postat pe 23 Septembrie 2008 15:34
De la: despinarose, la data 2008-09-23 02:59:52Struguri,ejaculari si piercinguri!
Aricica ti-am zis ca nu ma incomodeaza comentariile care nu au legatura cu topicul
Dar ca sa revenim la subiect,voi da un exemplu:copil de 4 ani este violat de tatal adoptiv,pe la 15-16 ani incepe sa constientizeze ca desi are colege frumoase nici macar una dintre ele nu il atrage.Mai trece putin timp si reuseste sa recunoasca fata de el insusi ca este f atasat de colegul de banca...peste cateva luni isi da seama care este de fapt situatia:este homosexual.NU vrea sa accepte acest lucru,se uraste,ii este scarba de sine si se izoleaza.Mama care intre timp se despartise de tatal adoptiv,il duce la un psiholog.Adolescentul incepe sa isi aduca aminte de abuzul din copilarie,astfel acesta a devenit homosexual din cauza acestei traume...
Asadar,homosexualitatea este o boala,este dovada lipsei de educatie,este o alegere?
La aceste intrebari va las doar pe voi sa va raspundeti si sa trageti singuri concluziile.

asta e un caz extrem...
exista multe opinii educatie vs social vs genetica

dar pana la urma este rezulatatul unui mix din cele trei
cunosc lesbiene care au fost crescute numai cu frati...si au crescut tom boy dar stiu si lipstick lesbians destule care sunt femei pana in varful unghiilor...fiecare persoana are povestea ei iar diversitatea este ...destul de mare

sunt oameni care sustin ca nu pot avea un orgasm din sex cu barbatii/ penetrare sunt femei ca mine care nu se pot "indragosti" de barbati...si mie chiar imi place sa imi pierd capul...

cunosc un tip pe care parinti la-au trimis la medic/ tratament cu hormoni masculini si era aproape era sa se sinucida...

oricum barbatii care nu sunt reprezentati aici sunt mult mai relaxati pentru ca dupa cum stim sexual sunt mai liberi ...

Cunosc profesori universitari care nu au atins niciodata o femeie , baieti din banca, stilisti care stiu ce vor si sunt weekend de weekend prin discoteci gay si hetero... dar si tarani si muncitorii de pe santieri care stiu ce vor, chiar daca nu stiu ce inseamna homosexual...

parerea mea este ca e genetic si oricare ar fii educatia instinctul este acelasi...

am mai povestit despre asta in alte posturi de pe:
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19640/CE-PARERE-AVETI-DESPRE-HOMOSEXUALITATE-/1.html
clara1972
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:28
Mah ca fete les. aveti ff mult de castigat...decat in cazul baietilor ma refer....pt k multe fete se ciupesc de fund, merg de mana, se pupa chiar pe botic...sau alte chestii de genul doar din prietenie asa k nu sunt privite cine stie ce....adica pe mine ma pupa prietena mea cea mai buna inainte de bac pe botic..in mijlocul coridorului si nimeni nu zikea nimic.....
Sau poate nu vroiam eu sa vad reactiile nah ...dar vroiam sa zic ca eu am vaz multe fete chiar si pupandu-se pe gat cum zikeai...si nu m`a dus capul nici o clipa ca ar putea fi les.
Cherry_bob
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:21
Dar cred k totusi de la o anumita varsta nu mai poti sa te joci asa fara sa inceapa sa fie dubios..nu
Cherry_bob
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:23
As vrea sa imi aduc aminte numele unui documentar, vazut pe discovery, in care se vorbea despre componenta genetica si cea educativa in privinta orientarii sexuale si a identitatii sexuale. In orice caz era vorba de batalia denumita nature versus nurture in care oameni de stiinta din diferite domenii (genetica, psihol;ogie psihiatrie, medicina) sustin fie una fie cealalta din teorii. Adeptii naturii sunt cei care sustin ca identitatea sexuala si orientarea sunt genetice si deci nu se pot schimba asa ca homosexualii vor fi mereu homosexuali iar barbatii care simt ca ar fi trebuit sa fie femei si femeile care se simt captive in trupul lor si se identifica cu sexul masculin vor fi mereu asa si nu se vor simtii niciodata bine in corpul lor. Sustinatorii ideii nurture cred ca daca luam un copil de sex masculin si din frageda copilarie ii spunem ca e fetitza, il imbracam in rochite si haine feminine si il invatam sa se comporte ca o femeie se va simti femeie mereu. Cercetarile sau facut pe hermafroditi, adik persoane nascute cu organe sexuale deformate si la care nu se poate determina la nastere genul din care fac parte In unele cazuri este necesara o operatie de asociere a unui sex sau altul, astfel in urma operatiei copilul va avea organe genitale fie masculine fie feminine, la alegerea parintilor si bineinteles sfatuiti de o echipa mare de medici inclusiv medicul care efectueaza operatia. Astfel in unele cazuri sexul a fost asociat corect, adica baietzii se simteau ca niste baietzi si au fost crescuti ca baietzi. In alte cazuri s-au facut greseli in care, de exemplu baieti s-au ales cu organe feminine si s-au dezvoltat ca femei cu ajutorul hormonilor administrati insa desi crescuti in felul acesta nu s-au simtit niciodata ca apartenenti ai genului respectiv si unii au incercat chiar sa se sinucida. Intr-un caz prezentat persoana respectiva prin niste operatii efectuate ca adult a revenit la genul "genetic". Asadar se pare ca componenta genetica este mai importanta si educatia are un rol important dar mult mai neinsemnat fata de "gene".

Sper ca ati inteles ceva din ce am explicat eu aici, am incercat sa imi aduc cat mai bine aminte de documentarul respectiv, l-am vazut acum cativa ani. A fot oricum foarte interesant.

Pe curand
Oceansoul
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:28
eu nu inteleg de ce trebuie sa generalizati'orice barbat isi doreste sa o faca cu doua femei',sau sa vada doua femei sarutandu-se.Pey iubitul meu mi-ar da papucii imediat daca m-as saruta cu o fata...tot inselat se numeste in conceptia lui.
pucca22
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:56
De la: Oceansoul, la data 2008-09-23 19:28:25As vrea sa imi aduc aminte numele unui documentar, vazut pe discovery, in care se vorbea despre componenta genetica si cea educativa in privinta orientarii sexuale si a identitatii sexuale. In orice caz era vorba de batalia denumita nature versus nurture in care oameni de stiinta din diferite domenii (genetica, psihol;ogie psihiatrie, medicina) sustin fie una fie cealalta din teorii. Adeptii naturii sunt cei care sustin ca identitatea sexuala si orientarea sunt genetice si deci nu se pot schimba asa ca homosexualii vor fi mereu homosexuali iar barbatii care simt ca ar fi trebuit sa fie femei si femeile care se simt captive in trupul lor si se identifica cu sexul masculin vor fi mereu asa si nu se vor simtii niciodata bine in corpul lor. Sustinatorii ideii nurture cred ca daca luam un copil de sex masculin si din frageda copilarie ii spunem ca e fetitza, il imbracam in rochite si haine feminine si il invatam sa se comporte ca o femeie se va simti femeie mereu. Cercetarile sau facut pe hermafroditi, adik persoane nascute cu organe sexuale deformate si la care nu se poate determina la nastere genul din care fac parte In unele cazuri este necesara o operatie de asociere a unui sex sau altul, astfel in urma operatiei copilul va avea organe genitale fie masculine fie feminine, la alegerea parintilor si bineinteles sfatuiti de o echipa mare de medici inclusiv medicul care efectueaza operatia. Astfel in unele cazuri sexul a fost asociat corect, adica baietzii se simteau ca niste baietzi si au fost crescuti ca baietzi. In alte cazuri s-au facut greseli in care, de exemplu baieti s-au ales cu organe feminine si s-au dezvoltat ca femei cu ajutorul hormonilor administrati insa desi crescuti in felul acesta nu s-au simtit niciodata ca apartenenti ai genului respectiv si unii au incercat chiar sa se sinucida. Intr-un caz prezentat persoana respectiva prin niste operatii efectuate ca adult a revenit la genul "genetic". Asadar se pare ca componenta genetica este mai importanta si educatia are un rol important dar mult mai neinsemnat fata de "gene".

Sper ca ati inteles ceva din ce am explicat eu aici, am incercat sa imi aduc cat mai bine aminte de documentarul respectiv, l-am vazut acum cativa ani. A fot oricum foarte interesant.

Pe curand

n-am inteles nimic, decat ca se cauta ..scuze!
ma scuzati ca-s homosexual. nu-i vina mea, doctoru' din greseala mi-a adimistrat niste lac de unghii in loc de vin, cand am fost in spital din cauza unei intepaturi de albina, si la adolscenta visam sa fiu balerina!

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:05
GEO ,,,,,
Stii am stat si m-am gandit,,,,de maine vreau sa fiu hetero...,dar voi avea nevoie de ajutor pentru asta,,,,,ce zici,,,,iti asumi raspunderea de a ma converti al heterosexualism???
aricica_pogonica
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:11
adica sa te infrupti in voie din buzele mele!!!?
tu nici visezi ari, cate-n cale ti se pun. in primu' rand , sotia!

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:13
wow nu te flata asa de tare singurel,,,
ti-am zis sa dai o mana de ajutor prieteneasca ,,,,
nu sa devii convertitorul meu personal

mai geo,,,eu sunt femeie serioasa nu umblu cu oameni insurati
aricica_pogonica
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:29
[quote name=\'clara1972\' date=\'2008-09-23 15:34:41\']Buna la toata lumea...
Arici m-a invitat si pe mine la discutie....sunt intodeauna de acord cu arici pe care o admir pentru cat este de precoce si inteligenta...
dar cam tarziu arici, cam tarziu...12 pagini cam greu de recapitulat
ar trebui sa iau forumul asta mai in serios

[/quote]

Bine ai venit printre noi clara

Ai dreptate ar trebui sa imi fie rusine,,,,mi-a luat cam mult sa te invit pe aici,,,dar nu din rea vointa ci pt ca acum 3 saptamani nu stiam cum se vor derula lucrurile pe aici,,,si asa cum am mai spus iti respect parerile prea mult si stiu cat de important este timpul pentru tine,,,motiv pentru care am decis sa iti trimit invitatia doar atunci cand am fost convinsa ca topicul merita atentia ta.

Iti multumesc ca mi-ai onorat invitatia si sper sa avem parte de cat mai multe postari din partea ta.
aricica_pogonica
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:47
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-23 20:29:27wow nu te flata asa de tare singurel,,,
ti-am zis sa dai o mana de ajutor prieteneasca ,,,,
nu sa devii convertitorul meu personal

mai geo,,,eu sunt femeie serioasa nu umblu cu oameni insurati

departe de mine gandu' ca as incerca sa te convertesc si singura mana care o am , o folosesc in alte scopuri. de pilda sa butonez telecomanda in cautarea filmelor porno cu lesbiene! da' asta e alta mancare de peste.

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:53
clara1972
nu prea am inteles faza cu.. "esti inca copila".

dar cine stie..cand voi ajunge la varsta ta poate voi spune si eu cuiva "...esti copila".
si poate o sa inteleg atunci.
fluturas_
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:55
Escroako unde ai facut tu liceul???
zi-mi sa ma oftic ca daca stiam inainte sa dau bacul ma mutam si eu mla tine in liceu auzi,,,da oare sa fio fost lumea prea crispata din cauza bacului si de aia sa nu fi reactionat la pupatul vostru pe botic??? nu stiu,,,,intreb si eu,,,,

Oceansoul nu am vazut documentarul ala dar poate ne ajuta Clara cu un titlu ,,,,stiu eu ca are ea scris pe undeva nu-i asa Clara???

Lydeea,,,,poate nu isi doreste sa te vada cu tien cu alta fata,,,,dar cred ca aici esenta era ca barbatilor le face placere sa vada 2 fete in actiune,,,si daca se poate sa participe si ei,,,pai ,,,atunci cu atat mai bine!!!
Nu zice nimeni ca nu te iubeste prietenul,,,,dar tu chiar crezi ca il lasa rece atunci cand vede un film XXX cu doua tipe,,,,sincer nu cred ca iti zice: iubita apasa butonul forward sau skip ca sa intram direct in actiune hetero
Vrei sa facem un sondaj?? pe pariu ca mai mult de 60% din femeile intrebate vor recunoaste ca pana si lor le place sa vada filme cu 2 fete in actiune....

Geo: tare esti tu dulce buzatule
da la cum te stiu,,,nici sa nu ai vreo mana,,,schimbi postul cu limba ca esti de ala periculos

Fluturas :cred ca clara s-a referit la felul in care ai pus problema legat de ce ai face daca ti-ar fi plodul gay ,,,,acolo ai oferit un raspuns copilaros,,,si el a fost judecat in conseciinta. Eu sa stii ca am prietei cu 10 ani mai mari ca mine carora le spun uneori: esti inca mica,,,sau inca copil,,,,mai trebuie sa cresti,,,,,
Asa ca nu o lua in nume de rau ca sigur nu asta era intentia

pupicei pt toata lumea sa se inveseleasca forumul
aricica_pogonica
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:22
N`am luato in nume de rau si nici nu ma deranjeaza daca lumea ma numeste copila desi nu prea am fost numita asa.Ma deranjeaza cand lumea ma judeca(sau ce a facut clara) inainte de a ma cunoaste.

Am mai specificat raspunsul ala a fost o gluma.

Daca imi va spune copilul meu ca este gay primul lucru ce l-as face e sa vb pe tema asta.L-as intreba ce l-a determinat sa creada asta si daca este sigur de asta si de ceea ce vrea. L-as accepta asa si nu doar pentru ca este copilul meu.L-as intelege pentru ca nimeni nu este in masura sa-i dicteze viata si sentimentele,nimeni nu-l va directiona in gasirea iubirii sau alaturi de cine o va gasi. El singur va face asta si prefer sa o faca dupa placul lui. Indiferent de alegere.
fluturas_
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:32
pai in cazul asta eu nu ma pronunt,,,o sa iti raspunda ea atunci cand se va loga pe site.
hai in cafenea
aricica_pogonica
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:41
ok. daca se tot da vina pe gena homosenzualitatii, de ce explozia asta in ultimii 20 de ani!? fu ea in stare latenta in parintii nostrii si acu' datorita conditiilor economice si atmosferice sa explodeze? sa fie oare de vina efectu' de sera si recesiunea mondiala pentru bulvarsarea genei!!?
ca ea saraca statea acoloo, in corpu' omenesc, asa putin adormita, si dintrodata a navalit in organism!!

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pt tipa care a aflat....cica ...CA EL E INSURAT!!!! 1 De la: alinadambar1974 15 Februarie 2009 19:14
Buna 7 De la: kudika467548 18 Decembrie 2011 15:19
Lumi diferite! 3 De la: catyboy69 21 Octombrie 2009 23:22
cunnilingus 77 De la: pamela_1 18 Iunie 2009 16:10
prietena cea mai buna s-a culcat cu iubitul meu 47 De la: ot_lia 4 August 2014 20:03