Mai multe
|
Hey ! Un nou topic cu subiect interesant! Va astept acolo! http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/23848/The-L-Word.html/#post-433344 |
||
|
sqeezer Postat pe 7 Aprilie 2009 21:02 |
||
|---|---|---|
|
Va invit sa discutam si aici http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/23848/The-L-Word.html |
||
|
sqeezer Postat pe 8 Aprilie 2009 15:35 |
||
De la: mrskattousa, la data 2009-01-17 01:20:50De la: aleera, la data 2008-09-10 01:22:561.Niciodata nu am simtit atractia pentru acelasi sex si nici nu am sa simt acest lucru deoarece imi plac baietii si consider ca este un pacat sa ai o relatie cu un individ de acelasi sex ca si tine.Dumnezeu a creat barbatul si femeia ca ei sa formeze un tot intreg si consider ca ar trebui sa tinem cont si de asta oare Dumnezeu priveste cu ochi mbuni aceste relatii cred ca nu aceasta vine de fapt sa ne demonstreze ca lumea pe zi ce trece isi pierde cugetul si se arunca in pacat .Tot ceea ce isi are un inceput isi v-a gasi si sfirsitul.In concluzie cred ca nu ar trebui cu buna stiinta sa strecuram pacatul in viata noastra si ar trebui sa ne pazim de astfel de relatii. pe mine sincer m-ar durea daca as avea un copil cu alte orientari pentru ca as sti ca are un viitor nu prea luminos. foarte multi oameni au prejudecati si i se vor inchide multe usi in cariera din cauza asta.asta e situatia. nu am nimic impotriva acestor oameni, pt ca nu fac rau nimanui.ce ma deranjeaza uneori este agresivitatea cu care isi sustin opiniile, o anumita vehementa care nu e intotdeauna buna.e atitudinea de genul batutul cu pumnul in piept si proclamarea cu mandrie a faptului ca sunt gay, fara sa i-o fi cerut nimeni.e vb de viata intima pana la urma, asa cum eu, care sunt hetero, nu spun peste tot lucrul asta, nici aceste persoane nu ar trebui sa trambiteze niste lucruri fara sa i le fi cerut nimeni. eu tratez corect pe toata lumea, cu politete si civilizat si unele reactii sunt prea disproportionate fata de felul meu de a ma purta. plus ca nu intotdeauna isi aleg ambasadorii potriviti. mie naomi nu imi place.si nu pt ca e de alta orientare sexuala, ci pt prostia de care da dovada cand apare pe la TV.parerea mea personala. |
||
|
|
||
|
mkdisk Postat pe 10 Aprilie 2009 10:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sa te cunosc pe tine !😏 | 9 | De la: kudika_1000552 21 Martie 2016 09:38 |
| Oare ce sa fac??? | 11 | De la: kudika_6302 26 Iunie 2012 13:34 |
| HERPES GENITAL | 1 | De la: littlebig77 17 Mai 2013 15:28 |
|
|
||
| sa il iert sau nu ? | 6 | De la: tzvetociki 10 Iunie 2011 17:06 |
| Increderea... | 3 | De la: Osmopos 16 Octombrie 2014 12:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.