Setari Cookie-uri

sex d toate feluriile

unde il vrei pe geo????
Sabrina_Nede
Postat pe 14 Septembrie 2008 20:59
L-am gasit eu pe claudiu-era ascuns pe un alt topic si astepta raspunsuri de la noi.Cine stii de cand asteapta saracu si voi l-ati lasat acolo...singur..Venise geo la un moment dat sa ii tina de urat,dar a plecat si cred ca saracu devine emo de mai sta singur...
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:35
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-14 20:59:25unde il vrei pe geo????

Sa fim seriosi...cine nu il vrea pe geo???
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:36
geooooo......geooooo......ce le facusi bre la fetele astea ?
iris_4_ever
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:37
Sssst ca e secret,dar eu il banui ca a gasit calul!
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:39
sunt creme speciale pentru asa ceva nu te apuci asa si faci ca te doare foarte tare mai ales dak e prima data....cu creme e misto si dak esti super excitata s-ar putea sa ai parte si de un orgasm si o sa-ti placa cu siguranta si a doua oara,da nu ramai nici gravida si plus de asta daca ai un barbat pe care il iubbesti ii faci tot tacamul de cate ori vrea... bine si el la randul lui la fel
bkkl
Postat pe 15 Septembrie 2008 17:34
De la: bkkl, la data 2008-09-15 17:34:10sunt creme speciale pentru asa ceva nu te apuci asa si faci ca te doare foarte tare mai ales dak e prima data....cu creme e misto si dak esti super excitata s-ar putea sa ai parte si de un orgasm si o sa-ti placa cu siguranta si a doua oara,da nu ramai nici gravida si plus de asta daca ai un barbat pe care il iubbesti ii faci tot tacamul de cate ori vrea... bine si el la randul lui la fel

Vezi ca cel care a initiat topicul e claudiu .Daca nu,pt cine e sfatul? .Oricum tre sa spun ca nu inteleg logica.(Din punctul de vedere al unei incuiate)de ce te-ai complica cu creme ,can sexul normal nu doare si unde lubrifierea se face natural...?
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 17:43
De la: bkkl, la data 2008-09-15 17:34:10sunt creme speciale pentru asa ceva nu te apuci asa si faci ca te doare foarte tare mai ales dak e prima data....cu creme e misto si dak esti super excitata s-ar putea sa ai parte si de un orgasm si o sa-ti placa cu siguranta si a doua oara,da nu ramai nici gravida si plus de asta daca ai un barbat pe care il iubbesti ii faci tot tacamul de cate ori vrea... bine si el la randul lui la fel

Adica tot tacamul inseamna sa-i fac sex oral, sa imi introduca penisul in vagin dupa care mi`l introduce in fund?

Iar el la randul lui inseamna sa-mi faca sex oral, sa-mi introduca penisul in vagin, dupa care mi`l introduce in fund??

Pai cine face tot tacamul ?? k el nu presteaza decat oralu`:)))
Sabrina_Nede
Postat pe 15 Septembrie 2008 17:46
off mai am lipsit o zii si deja la unele persoane le era dor de mine la altele nu ca vad ca nu aveau ce vb si mau bagat la inaintare cool asa

deci cum ramane imi convine cum ai zis irris dar daca sar jetu at cand sunt legat ce facem? sau mai bine zis ce faceti? eu sa sa stau si privesc de la o partda buna in cinci cum va bateti cine prinde jetu?:)))
deci?
claudyuu
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:20

Postat pe 16 Septembrie 2008 00:21
De la: claudyuu, la data 2008-09-16 00:20:40off mai am lipsit o zii si deja la unele persoane le era dor de mine la altele nu ca vad ca nu aveau ce vb si mau bagat la inaintare cool asa

deci cum ramane imi convine cum ai zis irris dar daca sar jetu at cand sunt legat ce facem? sau mai bine zis ce faceti? eu sa sa stau si privesc de la o partda buna in cinci cum va bateti cine prinde jetu?:)))
deci?

translate

Postat pe 16 Septembrie 2008 00:27
De la: Georgia99, la data 2008-09-16 00:27:42
De la: claudyuu, la data 2008-09-16 00:20:40off mai am lipsit o zii si deja la unele persoane le era dor de mine la altele nu ca vad ca nu aveau ce vb si mau bagat la inaintare cool asa

deci?

translate

nu ai citit de la inceput nu ai sa intelegi:)))

vrei sa te bagi si tu? intreaba fetele daca te lasa:d sau u doar jetu vrei sa-l prinzi?:D:D:D mie imi convine deci de fete depinde intreabale pe ele si mai vb dupaia ok?
claudyuu
Postat pe 16 Septembrie 2008 00:33
se pune si sexul intre sani?

Postat pe 16 Septembrie 2008 01:00
Le las doar pe fete...nu ma bag

Postat pe 16 Septembrie 2008 01:02

deci?

Deci .....exagerezi baby , ori iubita ta nu mai presteaza nimic de cand cu analul ala de l-ai propus ceea ce rezulta faptul ca ar trebui sa fii nefutut de foarte mult timp incat sa ai un jet atat de puternic .....ceea ce ar fi in total dezacord cu faptul ca tu ai o viata sexuala activa .....asa ca ....pana mea , de ce nu ? oricum se poarta ejaculatul pe geam asa ca o sa fim atente sa-ti lasam geamul deschis la momentul oportun
iris_4_ever
Postat pe 16 Septembrie 2008 01:12
sunt convinsa ca toate fetele fac si anal si oral ....de normal nu mai zic...fetele nu simt o placere imensa anal ...dar ca sa ii produci o placere dubla partenerului usor usor te obisnuiesti ...ca de placut nu se pune vorba fac de toate cu sotul meu si avem o relatie de 6 ani

Postat pe 16 Septembrie 2008 01:19
mai normal e sexul acum ca el e anal,oral,vaginal............tot normal e ....................probl e sa iti placa...............anormal e ala cu animalele sau cu fratii sau rudele sau cu copiii..................offffff................faceti cum va place ...........sau tot pachetul...............conteaza sa te simti bn cu partenerul

Postat pe 16 Septembrie 2008 01:23
De la: blu3_a, la data 2008-09-16 01:19:08sunt convinsa ca toate fetele fac si anal si oral ....de normal nu mai zic...fetele nu simt o placere imensa anal ...dar ca sa ii produci o placere dubla partenerului usor usor te obisnuiesti ...ca de placut nu se pune vorba fac de toate cu sotul meu si avem o relatie de 6 ani

Te inseli...imi pare rau..
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:04
Eu tot nu inteleg d c zice lumea k nu recunosti k faci de toate.....daca eu de ex nu fac anal, pana mea, intra una sa imi zica mie ca mint ce uameni !!!!

Postat pe 16 Septembrie 2008 02:14
De la: Georgia99, la data 2008-09-16 02:14:15Eu tot nu inteleg d c zice lumea k nu recunosti k faci de toate.....daca eu de ex nu fac anal, pana mea, intra una sa imi zica mie ca mint ce uameni !!!!

Asa-i?Cat despre prinsul jetului...claudiu,pe noi ne intereseaza si calitatea nu doar cantitatea si in afara de asta mai e si politistul care te asteapta jos.Cu el ce facem?Aaa si inca ceva,pana nu uit...nu mai fii gelos pe geo...Asta e...
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:02
De la: sweetpink, la data 2008-09-16 03:02:30
De la: Georgia99, la data 2008-09-16 02:14:15Eu tot nu inteleg d c zice lumea k nu recunosti k faci de toate.....daca eu de ex nu fac anal, pana mea, intra una sa imi zica mie ca mint ce uameni !!!!

Asa-i?Cat despre prinsul jetului...claudiu,pe noi ne intereseaza si calitatea nu doar cantitatea si in afara de asta mai e si politistul care te asteapta jos.Cu el ce facem?Aaa si inca ceva,pana nu uit...nu mai fii gelos pe geo...Asta e...
claudyuu
Postat pe 16 Septembrie 2008 10:14
Pai claudiu...m-ai citat si nu ai mai scris nimic,se poate??
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 12:36
se pare ca este un subiect tabu ,pe care multi ,din pacate nu-l stapanesc si din nefericire asta isi pune amprenta si in relatia de cuplu...parerea mea este ca, totul este permis si chiar indicat pentru bunul mers al relatiei,dar,in acelasi timp trebuie inteles nu ca pe o obligativitate, ci pe spiritul de aventura,nebunie,pasiune, ce cuprinde pe cei doi atunci cand se iubesc....pentru mine iubirea inseamna total,iar total inseamna pasiune...restul sunt detalii
elenavaja
Postat pe 16 Septembrie 2008 13:51
ati auzit de oragsm atunci cand faci sex anal?hai mai fetelor ca e placut incercati fiecare inceput e greu dar pe urma e placere
bkkl
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:54
De la: blu3_a, la data 2008-09-16 01:19:08sunt convinsa ca toate fetele fac si anal si oral ....de normal nu mai zic...fetele nu simt o placere imensa anal ...dar ca sa ii produci o placere dubla partenerului usor usor te obisnuiesti ...ca de placut nu se pune vorba fac de toate cu sotul meu si avem o relatie de 6 ani

In primul rand NU TOATE fetele fac anal.
In al doilea rand o intrebare pentru tine: de ce faci sex anal daca nu iti face placere? chiar merita?
Intr-o relatie este permis intr-adevar totul daca face placere AMBILOR PARTENERI dar daca nu chiar merita? Mai ales daca ne gandim si la riscuri...
lore27
Postat pe 16 Septembrie 2008 19:21
De la: lore27, la data 2008-09-16 19:21:47

In primul rand NU TOATE fetele fac anal.
In al doilea rand o intrebare pentru tine: de ce faci sex anal daca nu iti face placere? chiar merita?
Intr-o relatie este permis intr-adevar totul daca face placere AMBILOR PARTENERI dar daca nu chiar merita? Mai ales daca ne gandim si la riscuri...

Sabrina_Nede
Postat pe 16 Septembrie 2008 19:25
De la: sweetpink, la data 2008-09-16 12:36:17Pai claudiu...m-ai citat si nu ai mai scris nimic,se poate??

eu am scris dar nu stiu ce sa intamplat ca mie imi arata ca aceasta pagina numai exista pe forum
claudyuu
Postat pe 16 Septembrie 2008 19:37
De la: claudyuu, la data 2008-09-16 19:37:44
De la: sweetpink, la data 2008-09-16 12:36:17Pai claudiu...m-ai citat si nu ai mai scris nimic,se poate??

eu am scris dar nu stiu ce sa intamplat ca mie imi arata ca aceasta pagina numai exista pe forum

Pai shi cum ai postat pe pagina asta inexistenta???
Sabrina_Nede
Postat pe 16 Septembrie 2008 19:38
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 19:38:51
De la: claudyuu, la data 2008-09-16 19:37:44

Pai shi cum ai postat pe pagina asta inexistenta???
Domnisoara Sabrunutza atunci cand am postat comul ala era vb ca a zis asa acuma ma lasa intelegi? si sa-i rasp la domnisoara...............NUam de ce sa fiu gelos pe Geo chiar nu am de ce el e d mult timp pe forum eu sunt doar de cateva zile . clar ca pe el il indragitzi mai mult asa ca sa terminam plss cu subiectul ca sunt gelos pe Geo ca nu am dece bvv voua daca are atatea admiratoare inseamna ca e bun ... poate o sa fac si eu niste meditati cu el sa ma indragiti si pe mine:P...ce zici Geo? ma ajutzi sa fiu si eu iubit aici pe forum:))))?
claudyuu
Postat pe 16 Septembrie 2008 19:46
Domnisoara Sabrunutza [ NU MAI SUNT DOMNISOARA SI NICI SABRUNUTZA NU MA NUMESC ] atunci cand am postat comul [ COMUL = ? ]ala era vb ca a zis [ CINE A ZIS ? ] asa [ CUM ASA ?] acuma ma lasa [ CINE TE LASA ACUMA , UNDE TE LASA SAU CE TE LASA SA FACI ? ] intelegi? [ PANA AICI NU AM INTELES NIMIC] si sa-i rasp la domnisoara[ CARE DOMNISOARA?]...............NUam[ CE INSEAMNA CUVANTUL ASTA ? E 2 IN 1? ] de ce sa fiu gelos pe Geo chiar nu am de ce el e d mult timp pe forum eu sunt doar de cateva zile .[ DECI AI DE GAND SA STAI MAI MULT TIMP PE FORUM CA SA IL AJUNGI PE GEO ? SAU DACA ERAI DE LA FEL DE MULT TIMP PE FORUM ATUNCI PUTEAI FI GELOS?] clar ca pe el il indragitzi mai mult[ CUM AI AJUNS LA CONCLUZIA ASTA? TU INDRAGESTI PERSOANA CARE ARE CEA MAI MARE VECHIME PE ACEST FORUM ?] asa ca sa terminam [ SUNTETI DOI? ESTI CU PRIETENA ? SAU AI O PERSONALITATE DUBLA?] plss [ CE INSEAMNA PLSSS?] cu subiectul ca sunt gelos pe Geo ca nu am dece [ SUBIECTUL ERA " SUNT GELOS PE GEO CA NU AM DE CE " ?] bvv voua [ CARE NOUA? ] daca are atatea admiratoare inseamna ca e bun [ UNDE SUNT ADMIRATOARELE SI UNDE E BUN ? E PREOT? SAU LA CE TE REFERI?] ... poate o sa fac si eu niste meditati [ CUM ADICA SA " MEDITAM" ? SA MEDITAM ASUPRA CE? ] cu el sa ma indragiti si pe mine:P...ce zici Geo? ma ajutzi sa fiu si eu iubit[ AL CUI IUBIT VREI SA FII??] aici pe forum:))))? [ AICI PE FORUM NU SUNT IUBITI VIRTUALI]

Asa ...acum te rog sa refaci..k nu am inteles nimic din ce ai scris :))!

Sabrina_Nede
Postat pe 16 Septembrie 2008 20:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau un sfat...poate sa fie o relatzie de amicie intre o fata si un baiat ..atata timp cat el o placea in urma cu 3 ..4...ani? 12 De la: Baiat_Rezervat 9 Martie 2009 13:03
Sex at the first date 42 De la: dark_eye 2 Februarie 2011 18:52
buna doamnelor 5 De la: kudika_1021058 11 Decembrie 2016 13:57
calcaiul lui Ahile 3 De la: kudika471621 2 Decembrie 2012 12:28
Enjoy the test :) 1 De la: Dimitra26 25 Octombrie 2010 13:49