Mai multe
| Ce aveti bre ? am pierdut io ceva sau nu mai inteleg nimic din ce se intampla pe aici ? | ||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Septembrie 2008 20:20 |
||
|---|---|---|
|
nuuuu eu am pierdut se pare ..ceva:)))) Eu ramaneam in urma...si textul lu` Claudiu mi`a luat`o inainte !
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 20:23 |
||
Inseamna ca am pierdut amandoua ceva Dam anunt la ziar ? |
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Septembrie 2008 20:25 |
||
| dau si eu un banut pentru anunt.... | ||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 20:28 |
||
Pai astept sa vina el sa explice ce limba vorbea acolo
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 20:28 |
||
seara buna tuturor,,,,despre ce e vorba pe aici?? iris iubire sari cu rezumatul ca eu am venit cu si sabrinutza,,,,bezi ca nu sunt catza da??? ca acusi pun mana pe piatra sau mai rau pe
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 16 Septembrie 2008 20:36 |
||
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-16 20:36:38seara buna tuturor,,,,despre ce e vorba pe aici?? iris iubire sari cu rezumatul ca eu am venit cu Bine nu esti.....da macar gaitza pot sa zic???
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 20:38 |
||
pe mine ma scuzati ...eu-s la un paharel de vin cu o prietena ....revin peste cateva ore
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Septembrie 2008 20:41 |
||
Acum inteleg eu la ce s-a referit Geo in seara asta
|
||
|
Stilll_MeG Postat pe 16 Septembrie 2008 20:43 |
||
sa iti fie de bn iris...............aricica e vb despre sex ........de toate felurile.......... ...............pareri si opinii
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 20:43 |
||
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 20:45 |
||
bine cumnata,,,da vezi ca daca eu sunt gaita,,,atunci esti si tu cu mine iris bea un pahar si pt mine,m,,eu la munca am voie numai ,,,diet cola,,,,, sex??? eh,,,,,,iii cam duc lipsa,,,,dar atunci cand este prezent e tare bun sex pe pat, pe langa pat, pe sifonier, in sifonier,,,,,despre asta e vorba nu???
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 16 Septembrie 2008 20:49 |
||
|
exact despre asta :))) te-ai prins ma cumnata ma :)) Eu ma duc sa ma intind putin in pat ca sunt obosita rau..v-am pupat dulce !
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 20:55 |
||
|
sabrino,,,,,,,,,la ora asta in pat??? pai eu inteleg ca iti veni pofta de sex,,,,,da cu fratemiu cum ramane??? nici nu l-ai luat si il inseli??? sa stii ca daca asa ne e socoteala,,,te-ai dus de la inima mea
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 16 Septembrie 2008 21:11 |
||
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-16 21:11:26sabrino,,,,,,,,,la ora asta in pat??? Pai eu sunt deschisa experimentelor noi :)) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 21:15 |
||
vrei sa vin eu in locul lu fratemiu??? eu stiu c ti-am spalat creierul dar sper ca nu chiar asa de tare
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 16 Septembrie 2008 21:19 |
||
| gata ? s-a inchis pravalia asa devreme ? | ||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Septembrie 2008 00:43 |
||
noi suntem in cafeneaua de noapte iris,poate vii si tu sa bei ceva cu noi
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 00:47 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 20:10:28Domnisoara Sabrunutza [ NU MAI SUNT DOMNISOARA SI NICI SABRUNUTZA NU MA NUMESC ] atunci cand am postat comul [ COMUL = ? ]ala era vb ca a zis [ CINE A ZIS ? ] asa [ CUM ASA ?] acuma ma lasa [ CINE TE LASA ACUMA , UNDE TE LASA SAU CE TE LASA SA FACI ? ] intelegi? [ PANA AICI NU AM INTELES NIMIC] si sa-i rasp la domnisoara[ CARE DOMNISOARA?]...............NUam[ CE INSEAMNA CUVANTUL ASTA ? E 2 IN 1? ] de ce sa fiu gelos pe Geo chiar nu am de ce el e d mult timp pe forum eu sunt doar de cateva zile .[ DECI AI DE GAND SA STAI MAI MULT TIMP PE FORUM CA SA IL AJUNGI PE GEO ? SAU DACA ERAI DE LA FEL DE MULT TIMP PE FORUM ATUNCI PUTEAI FI GELOS?] clar ca pe el il indragitzi mai mult[ CUM AI AJUNS LA CONCLUZIA ASTA? TU INDRAGESTI PERSOANA CARE ARE CEA MAI MARE VECHIME PE ACEST FORUM ?] asa ca sa terminam [ SUNTETI DOI? ESTI CU PRIETENA ? SAU AI O PERSONALITATE DUBLA?] plss [ CE INSEAMNA PLSSS?] cu subiectul ca sunt gelos pe Geo ca nu am dece [ SUBIECTUL ERA " SUNT GELOS PE GEO CA NU AM DE CE " ?] bvv voua [ CARE NOUA? ] daca are atatea admiratoare inseamna ca e bun [ UNDE SUNT ADMIRATOARELE SI UNDE E BUN ? E PREOT? SAU LA CE TE REFERI?] ... poate o sa fac si eu niste meditati [ CUM ADICA SA " MEDITAM" ? SA MEDITAM ASUPRA CE? ] cu el sa ma indragiti si pe mine:P...ce zici Geo? ma ajutzi sa fiu si eu iubit[ AL CUI IUBIT VREI SA FII??] aici pe forum:))))? [ AICI PE FORUM NU SUNT IUBITI VIRTUALI] Mah Sabrina e bn asa? u ma uimesti cu stiintza ta:)))) acolo e ra vb de domnisoara dinainte care a spus ca eu sunt gelos ca Geo e mai bun ca mine ...dar in ce sens e mai bun ca mine nu a spus poate la probat pe Geo si stie ca e bun dar pe mine nu ma probat ca sa stie daca sunt bun sau nu si eu am speculat ceva ca Geo e mai bun ca mine pe forumul asta ca toate sariti pe el cand intra si ca are multe adimiratoaree la asta ma refeream eu in fine Creierashul tau nu duce mult si nu ma complic cu explicatiile astea de doi lei..... si in rest nu e nimica grav daca citesti cu adevarat tot ai sa intelegi ce am scris pe acolo |
||
|
claudyuu Postat pe 17 Septembrie 2008 12:12 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 20:10:28Domnisoara Sabrunutza [ NU MAI SUNT DOMNISOARA SI NICI SABRUNUTZA NU MA NUMESC ] atunci cand am postat comul [ COMUL = ? ]ala era vb ca a zis [ CINE A ZIS ? ] asa [ CUM ASA ?] acuma ma lasa [ CINE TE LASA ACUMA , UNDE TE LASA SAU CE TE LASA SA FACI ? ] intelegi? [ PANA AICI NU AM INTELES NIMIC] si sa-i rasp la domnisoara[ CARE DOMNISOARA?]...............NUam[ CE INSEAMNA CUVANTUL ASTA ? E 2 IN 1? ] de ce sa fiu gelos pe Geo chiar nu am de ce el e d mult timp pe forum eu sunt doar de cateva zile .[ DECI AI DE GAND SA STAI MAI MULT TIMP PE FORUM CA SA IL AJUNGI PE GEO ? SAU DACA ERAI DE LA FEL DE MULT TIMP PE FORUM ATUNCI PUTEAI FI GELOS?] clar ca pe el il indragitzi mai mult[ CUM AI AJUNS LA CONCLUZIA ASTA? TU INDRAGESTI PERSOANA CARE ARE CEA MAI MARE VECHIME PE ACEST FORUM ?] asa ca sa terminam [ SUNTETI DOI? ESTI CU PRIETENA ? SAU AI O PERSONALITATE DUBLA?] plss [ CE INSEAMNA PLSSS?] cu subiectul ca sunt gelos pe Geo ca nu am dece [ SUBIECTUL ERA " SUNT GELOS PE GEO CA NU AM DE CE " ?] bvv voua [ CARE NOUA? ] daca are atatea admiratoare inseamna ca e bun [ UNDE SUNT ADMIRATOARELE SI UNDE E BUN ? E PREOT? SAU LA CE TE REFERI?] ... poate o sa fac si eu niste meditati [ CUM ADICA SA " MEDITAM" ? SA MEDITAM ASUPRA CE? ] cu el sa ma indragiti si pe mine:P...ce zici Geo? ma ajutzi sa fiu si eu iubit[ AL CUI IUBIT VREI SA FII??] aici pe forum:))))? [ AICI PE FORUM NU SUNT IUBITI VIRTUALI]
|
||
|
fluturas_ Postat pe 17 Septembrie 2008 15:48 |
||
Eu cred ca...esti in denial(adica parioada de negare a ceea ce esti tu de fapt) Da poate iti revii,ca am senzatia ca,cu scrisul parca te-ai mai dat pe brazda...P.S.butterfly_k22 Sssst!Nu stii cum era la inceptu,astea sunt progrese! |
||
|
sweetpink Postat pe 19 Septembrie 2008 00:35 |
||
De la: inocica, la data 2008-09-11 23:40:07pai eu de aia intrebam daca si-a tratat acneea...acum as mai avea o nelamurire..daca foloseste productie proprie sau de import.. aloo ce plm ai tot cu mine .tot de mine te iei c plm ti-am mai facutsi nu folosesc nimica da pe fatza ta da as da a mea proprie asa ca lasa-ma in pace ca en suparam ok? |
||
|
claudyuu Postat pe 19 Septembrie 2008 22:01 |
||
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-17 15:48:51De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-16 20:10:28Domnisoara Sabrunutza [ NU MAI SUNT DOMNISOARA SI NICI SABRUNUTZA NU MA NUMESC ] atunci cand am postat comul [ COMUL = ? ]ala era vb ca a zis [ CINE A ZIS ? ] asa [ CUM ASA ?] acuma ma lasa [ CINE TE LASA ACUMA , UNDE TE LASA SAU CE TE LASA SA FACI ? ] intelegi? [ PANA AICI NU AM INTELES NIMIC] si sa-i rasp la domnisoara[ CARE DOMNISOARA?]...............NUam[ CE INSEAMNA CUVANTUL ASTA ? E 2 IN 1? ] de ce sa fiu gelos pe Geo chiar nu am de ce el e d mult timp pe forum eu sunt doar de cateva zile .[ DECI AI DE GAND SA STAI MAI MULT TIMP PE FORUM CA SA IL AJUNGI PE GEO ? SAU DACA ERAI DE LA FEL DE MULT TIMP PE FORUM ATUNCI PUTEAI FI GELOS?] clar ca pe el il indragitzi mai mult[ CUM AI AJUNS LA CONCLUZIA ASTA? TU INDRAGESTI PERSOANA CARE ARE CEA MAI MARE VECHIME PE ACEST FORUM ?] asa ca sa terminam [ SUNTETI DOI? ESTI CU PRIETENA ? SAU AI O PERSONALITATE DUBLA?] plss [ CE INSEAMNA PLSSS?] cu subiectul ca sunt gelos pe Geo ca nu am dece [ SUBIECTUL ERA " SUNT GELOS PE GEO CA NU AM DE CE " ?] bvv voua [ CARE NOUA? ] daca are atatea admiratoare inseamna ca e bun [ UNDE SUNT ADMIRATOARELE SI UNDE E BUN ? E PREOT? SAU LA CE TE REFERI?] ... poate o sa fac si eu niste meditati [ CUM ADICA SA " MEDITAM" ? SA MEDITAM ASUPRA CE? ] cu el sa ma indragiti si pe mine:P...ce zici Geo? ma ajutzi sa fiu si eu iubit[ AL CUI IUBIT VREI SA FII??] aici pe forum:))))? [ AICI PE FORUM NU SUNT IUBITI VIRTUALI] daca nu sti sa citesti nu te baga in seama ok? si nu era pt tine mesajul ala asa ca scz dar degeaba citesti sasa nu intelegi nimica |
||
|
claudyuu Postat pe 19 Septembrie 2008 22:03 |
||
| pai mai claudel normal ca nu intelege fata NIMICA ..daca SASA mesaju nu era pentru ea.. | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 22:35 |
||
Sabrina...de ce chinui baiatu'?
|
||
|
sweetpink Postat pe 19 Septembrie 2008 22:39 |
||
el ne chinuie pe noi..ma dor ochii de la atata descifrat
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 22:40 |
||
De la: claudyuu, la data 2008-09-19 22:01:28De la: inocica, la data 2008-09-11 23:40:07pai eu de aia intrebam daca si-a tratat acneea...acum as mai avea o nelamurire..daca foloseste productie proprie sau de import.. ce-i ciucurel , s-a umflat profilu-n tine!!? |
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:32 |
||
| mersi geo eu nu vazusem ca mi-a raspuns cu atata gentilete...dragul de el... | ||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:34 |
||
| un adevarat domn. cu P mare! | ||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:37 |
||
| da mare de tot...da' si-o cam risipeste... | ||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 23:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Va rog...HELP | 29 | De la: catalina69 1 Noiembrie 2009 21:43 |
| Virginitate | 6 | De la: kudika_974892 30 Mai 2015 13:44 |
| sex in trei cu o doamna sau domnisoara | 172 | De la: kudika321539 14 Septembrie 2010 22:57 |
|
|
||
| Intrebare | 6 | De la: modern 3 Octombrie 2010 01:42 |
| sex in 3 | 71 | De la: orice_e_posibil 27 August 2014 14:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.