Setari Cookie-uri

Ghicitul in Carti

Domnisoara aceea ..sau babuta care ghiceste nu-i da un raspuns lui andreea1976?
Ce spune acum?Este o asa ghicitoare buna?!!
Si eu care asteptam parerile lui geo32 si lui andreea!
ella_688_2008
Postat pe 26 Octombrie 2008 22:03
Tocmai credeam ca stie ceva babuta sau domnisoara!
Poate imi ghiceste si mie ceva!
Ce spui ghicitoareo?
ella_688_2008
Postat pe 26 Octombrie 2008 22:05
De la: ella_688_2008, la data 2008-10-26 22:03:12Domnisoara aceea ..sau babuta care ghiceste nu-i da un raspuns lui andreea1976?

tu stii sa citesti printre randuri!!?
totalmente si eminamente eronat!

Postat pe 26 Octombrie 2008 23:00
si eu am fost la o ghicitoare acum 2 sapt...a fost pentru prima data.mi-a zis multe chestii despre mine pe care nu le stiam decat eu.in leg cu viitorul ink nu s-a adeverit nimik...astept sa vad ce se intampla si revin...
anka00
Postat pe 26 Octombrie 2008 23:06
vreau sa-mi se dea si mie in carti -am indragostit de cine nu trebue si de un timp nu mai am somn am vise urate si pe deasupra in toate visele imi apare amanta sotului meu am o mare dezamagire in suflet si vreau sa aflu ce se intampla cu mine .eu din fire sunt o persoana vesela dar decand am aflat ca ma inseala sotul ,sunt trista mai am un singur gand "nu are rost sa mai traiesc"
anidora
Postat pe 27 Octombrie 2008 12:17
De la: ella_688_2008, la data 2008-10-26 22:03:12Domnisoara aceea ..sau babuta care ghiceste nu-i da un raspuns lui andreea1976?

1. Am dat raspunsul pe pagina anterioara
TOTAL GRESIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.Nu am nevoie sa-mi ghiceasca cineva,nu cred in chestile astea si in plus doar eu stiu cel mai bine cum e viata mea.
3.Nu vreau sa-mi cunosc dinainte viitorul,imi plac surprizele
andreea1976
Postat pe 27 Octombrie 2008 12:24
subscriu, surprizele vietii sunt cele mai placute....altfel totul devine mult prea plictisitor......

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 13:26
De la: amme22, la data 2008-10-26 19:42:28
De la: anamaria2in1, la data 2008-10-26 19:05:00 se poate ca un om sa traiasca in 2 lumi paralele? se poate ca un om sa fie posedat cand este sub influentza alcoolului?

da, se poate. Nu stiu daca se poate numi o alta lume paralela, insa sunt oameni care sub influienta alcoolului se schimba total; nu mai au nimic omenesc in ei. E bine ca acei oameni sa evite sa bea. Din pacate putini constientizeaza transformarea prin care trec iar greul cade in sarcina celor din jurul lor.
Cunosc schimbarea in rau despre care ai vorbit, am vazut acea transformare totala.
Eu cand am avut de-a face cu o cadere de genul asta a unei persoane f. apropiate (spre norocul meu a fost pt o scurta perioada) am ales sa fac 2 lucruri:
1. Sa sfidez turnand bautura in chiuveta chiar in fata celei devenite dependente de ea
2. fara sa ma vada nimeni, puneam apa in toata bautura (cam 1 sfert ori 1/2 de sticla, dupa inspiratie) iar peste o zi sau 2 se strica.
Acum nu stiu ce sa zic, depinde cat de agresiva e persoana la care te referi tu si cat de bine te poti tu apara in cazul in care vei fi atacata (pt ca asta se intampla cand sfidezi)
De la: anamaria2in1, la data 2008-10-26 19:05:00va rog sa nu va bateti joc de ceea ce am intrebat eu pt ca nu stiti in ce mediu am trait! in fine! vreau sa ma lamuresc cu unele chestii! visez multe chestii ciudate! de unele chair uit dar am avut de cateva ori in vis rezolvarea unei probleme si o dataraspunsul la o intrebare! eu am mai si intrebat daca se poate simtii valuri de energie negativa incat sa te faca sa iti fie atat de frica incat sa si respiri! pls vreau un raspuns de la fetele care stiu ceva!

nici nu am de gand sa-mi bat joc de lucruri grave, iar la tine chiar asa sunt.
Da poti simti valuri de energie negativa, ti se poate face teama din nimic.
Nu vad nici o alta solutie pt problemele astea decat biserica si multa credinta in Dumnezeu.
Ar mai fi o solutie: sa pleci de acolo. Insa pt asta iti trebuie macar un loc de munca pt a te putea intretine singura. Nu m-am uitat cati ani ai, imi cer scuze.

Postat pe 27 Octombrie 2008 17:33
Nu cred prea mult in asta! am momente in care consider ca e o porcarie si momente in care mi as dori sa merg doar din curiozitate! Dar de fiecare data cand am mers sa mi se citeasca in carti, niciodata nu s a adeverit ceva! Asa ca nu am mai apelat demult la acest "serciciu"!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 18:01
Pt geo si andreea:
Chiar nu am citit tot!
Exact : citesc printre rinduri pentru ca nu am timp (ma distreaza)!
Astea la fac in miicile pauze de la serviciu!
Ceea ce am inteles este faptul ca tu nu crezi(nici andreea)si chiar .."iti bati joc de ea".
Vroiam sa vad rezultatul, dar vad ca s-a ascuns!

Eu una cred , dar putin!
Pina acum una singura m-a convins ca stie sa ghiceasca, dar asta nu mi-a luat nici un ban
ella_688_2008
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:01
Haideti sa va ghicesc, ghicesc in palma, in cafea in luna si in stele la preturi piperate, ca dau bine. Cine pofteste sa lase mesaj, va rezolv imediat, bani sa iasa

Postat pe 27 Octombrie 2008 20:30
buna!
eu va citesc de mult, dar acesta este primul meu mesaj...si pentru ca am dreptul la o parere, asa cum o are fiecare dintre voi, va voi spune ca si eu am avut parte de cateva episoade de ghicit (tarot, cafea, carti si ghicit in palma)..nu am platit decat f putin si am ramas uimita de cat adevar cuprindeau acele vorbe aparent lipsite de sens.
asa ca, daca mai e valabila oferta lansata de Cassey, sunt gata sa ascult ce are de spus...am ochii verzi, ma numesc Andreea-Mihaela si m-am nascut pe 16 nov 1984, in Iasi.
o seara placuta tuturor!
alessia_franco
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:37
hai ca-ti ghiceste nenea geo!
specialitatea mea este ghicitu-n stele verzi!

Postat pe 27 Octombrie 2008 20:51
Si eu as vrea sa stiu ...asa ca daca mai e oferta valabila ... Angela, ochi caprui, 01... Mersi!
angi_ca
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:17
am uitat luna si anul, deci... Angela ochi caprui 01 iulie 1987.
angi_ca
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:19
MULTUMESC AMME22! cu sigurantza unii oameni nu pot intelege unele lucruri... nu trebuie sa judecam pe nimeni! parca mergem pe o linie creata de cineva, pe o panza de paianjen! trebuie oare sa credem ca acea panza este rezistenta ?sau sa ne dorim sa vedem ce este sub ea? eu traiesc in trecut si nu cred ca il voi uita vreodata! nu acuz pe nimeni de trecutul meu nefericit...chiar in mica masura am iertat! nu am sa mai comentez nimic...

Postat pe 28 Octombrie 2008 18:59
De la: sempretitti, la data 2008-10-27 20:37:53buna!
eu va citesc de mult, dar acesta este primul meu mesaj...si pentru ca am dreptul la o parere, asa cum o are fiecare dintre voi, va voi spune ca si eu am avut parte de cateva episoade de ghicit (tarot, cafea, carti si ghicit in palma)..nu am platit decat f putin si am ramas uimita de cat adevar cuprindeau acele vorbe aparent lipsite de sens.
asa ca, daca mai e valabila oferta lansata de Cassey, sunt gata sa ascult ce are de spus...am ochii verzi, ma numesc Andreea-Mihaela si m-am nascut pe 16 nov 1984, in Iasi.
o seara placuta tuturor!

vreau si eu!
pussyk
Postat pe 28 Octombrie 2008 19:40
De la: Mia, la data 2008-09-14 15:37:00 Ce parere aveti despre ghicitul in carti ? Poate multe dintre voi ati apelat la acest " serviciu " din nevoie sau pura curiozitate... si totusi,se poate citi viata unei persoane in carti?

odata, cand eram mai mica, mi-a ghicit cineva in carti, mi-a zis ca o sa mor la 40 de ani de cancer.....nu am ajuns la 40 de ani, da mi-am facut analize si nu am nici un cancer.......mi-a mai zis niste chestii care nu s-au adeverit.....de aia zic ca eu nu cred in asta.insa nu resping total ideea.....eu zic ca persoana care se ocupa cu asa ceva, probabil e un fin psiholog....te citeste...iti pune intrebari cat mai multe ca sa poata sa iti indruge povesti....dar depide de persoana...sunt niste lucruri care nu pot fi explicate.eu cred ca sunt niste persoane cu har, care te pot ajuta, dar sunt greu de gasit.....in aceasta meserie abunda sarlatania, trebuie sa fii ff atent sa nu fii inselat.mai bine sa iti vezi de reaba.daca ai noroc sa gasesti niste persoane cu har bine, dak nu...asta este.sunt greu de gasit acele persoane.
mkdisk
Postat pe 30 Octombrie 2008 18:38
Cand am "lansat" oferta de a ghici in carti,dupa o zi am spus clar ca nu mai accept mesaje de genul pt ca nu pot ghici tuturor celor care ma roaga. Nu este usor sa te concentrezi la oameni sa vezi tot felul de intamplari.Nu am vrut amanunte despre persoana,pur si simplu am vorbit si am zis sa imi raspunda cu "da" sau "nu" la ce o intreb.Fara niciun fel de detalii(nu acceptam sa imi vorbeasca decat dupa ce ii citeam).Am primit foarte multe mesaje.Am spus clar si pana cand a fost valabil mesajul sa nu insistati.Limba romana,greu de inteles,se pare! O seara buna si plina de mistouri!Cum va place! Ps: Nu fac demonstratii pe forum ca sa va fiu pe plac!
Cassey_Tarot
Postat pe 30 Octombrie 2008 20:13
buna seara tuturor...nu stiu cine este aceasta doamna, domnisoara, baba sau ce`o fi ea, ca si voi ..m`a incercat si pe mine curiozitatea si pe vara`mea la fel...va spuns sincer STIE CE ZICE!!! intr`adevar sunt f multe escroace care ne fac, ne dreg...ne dau nume comune..intamplri obisnuite care ni s`ar putea intampla sau ni se intampla tuturor! dar fata asta stie ce zice... nu trebuie sa fitzi rautaciosi!!! nici eu nu cred cu sfintenie in asa ceva dar sunt constienta ca exista f putine persoane cu harul asta ...sunt REALISTAAAAA!!! I`A ghicit lu` var`mea si va spun sincer ...a avut perfecta dreptate si despre trecut si tind sa cred ca si despre viitor, pt ca sunt f apropiata de ea..si familia ei si problemele despre care mi`a vb cassey EXISTA!!! asa ca lasa`tzi ironia...care nu credetzi macar batzinetzi`va!!! sau cautatzi`va adversai pe masura prostiei, si rautatii voastre! imi cer scuze pentru limbaj, nu si pt cei jignitzi (care se sonsidera ofensati sunt vinovatzi!)
O seara buna tuturor!!!

Elena_Kudika
Postat pe 30 Octombrie 2008 20:58
tu numesti ghicitu-n carti, har!!!?

Postat pe 30 Octombrie 2008 21:37
da, harul prostiei
googoodoll
Postat pe 30 Octombrie 2008 22:02
De la: geo32, la data 2008-10-30 21:37:32tu numesti ghicitu-n carti, har!!!?

nu e har e al 6 si al 7 simt?! [senses=simt? cum ar fi vedere, auzit....simt de perceptie? Un fel de fenomen psi

De la: googoodoll, la data 2008-10-30 22:02:16da, harul prostiei

harul naivitatii- dar nu pentru cel care o face ci cel care crede.
Orcum tema este amuzanta si ar fi interesant cat mai multe povesti cu ghicitori si chestii oculte.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 30 Octombrie 2008 22:35
Draga Cassey, sunt Lucia Marioara si astept cu mare nerabdare raspunsul tau.
Lucia1960
Postat pe 31 Octombrie 2008 17:48
imi pare rau ca am \"ratat\" oferta, e drept ca nu citisem chiar toate mesajele, dar iti multumesc oricum, Cassey. Eu nu depind de acest raspuns, in sensul ca nu ma aflu intr-o perioada dificila in care nu stiu ce decizie sa iau si nici nu mor de curiozitate sa stiu ce imi rezerva viitorul,cu atat mai putin iti contest capacitatile. Eu doar...ma simt atrasa de stiintele oculte; ultimul meu hobby a devenit astrologia, desi nimeni nu intelege de ce \"imi pierd timpul\" cu asta. Si nici nu intentionez sa explic asta cuiva.
alessia_franco
Postat pe 31 Octombrie 2008 20:37
Semipretitti,imi pare rau.Daca vrei trimite-mi id-ul tau pe privat si o sa vb mai multe de astrologie.O seara frumoasa!

Lucia1960,tocmai am spus pe forum,ca s-a incheiat sesiunea de a da in carti.A fost valabila o zi.
Cassey_Tarot
Postat pe 31 Octombrie 2008 21:26
Stie cineva de unde as putea cumpara carti de tarot (Mistycal) Lenormand? Nu mai stiu unde sa ma interesez... Eu am de Marsilia de la Teora.
Cassey_Tarot
Postat pe 31 Octombrie 2008 21:47
o sa vorbesc cu gandalf! poate i-a ramas ceva de la pocheru' cu frodo.
sau cu aragorn!

Postat pe 31 Octombrie 2008 22:09
e adevarat ca nici eu nu am citit toate mesajele..sorry... pur si simplu eram curioasa... Pa pa!!
angi_ca
Postat pe 31 Octombrie 2008 23:03
Scuze, Cassey.Imi pare rau ca am ratat ocazia, mai ales ca nu mi-a citit nimeni in carti niciodata si eram foarte curioasa.Chiar nu faci nici o exceptie?
Lucia1960
Postat pe 1 Noiembrie 2008 17:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
BUNA!!!!!!!!! 17 De la: annya_852004 30 Martie 2009 21:33
COMPATIBILITATE 26 De la: danaana1970 4 August 2009 08:09
APEL CATRE TOTI MEMBRII KUDIKA !!!!!!!!!!!!! 24 De la: pickard 16 Iulie 2011 19:18
Nu stiu daca il mai iubesc 17 De la: kudika_1011358 7 Iunie 2016 15:13
Sotia ideala prin ochi unui barbat pretentios... 4 De la: amr2009 29 Iulie 2009 14:54