Mai multe
| Am uitat sa spun ca trec printr-o perioada foarte tulbure din care chiar nu stiu cand si cum voi iesi.Nu sunt pesimista de felul meu dar cateodata simt ca ma depaseste totul.Dar asta este.Eram doar curioasa. | ||
|
Lucia1960 Postat pe 1 Noiembrie 2008 17:55 |
||
|---|---|---|
| Lucia1960,exceptia,am facut-o luni. | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:44 |
||
| Scuze.am intrebat doar, nu am dat cu batul. | ||
|
|
||
|
Lucia1960 Postat pe 2 Noiembrie 2008 16:22 |
||
| Nu cred ca ar trebui sa nu fiti atat de neincrezatori ! O mica intamplare va poate lamuri( se poate intampla sa se adevereasca o premonitie , intr-un fel la care nu va ganditi ) Unei familii instarite de tarani , care inca nu aveau copii, desi erau casatoriti de multi ani, le cere adapost o femeie invarsta. Intrand in vorba cu gazdele , a aflat ca isi doresc mult sa aiba copii, dar inca nu au reusit, ca poate vor infia unul... Batrana le-a spus ca vor avea doi baieti, doar unul al lor si un altul , nascut deodata cu al lor. Dar le-a atras atentia ca il vor creste doar pe cel adoptat , pt ca fiul lor natural va muri de foc pe la 10-11 ani. Neincrezatori ca si voi , oamenii nu au luat in seama vorbele batranei , dar , cand femeia a ajuns la spital sa nasca, una din femeile venite odata cu ea , a murit dupa ce a nascut un baietel . Pentru ca familia copilului ramas fara mama nu a vrut sa il ia acasa ( aveau copii mai mari, nu mai aveau cum sa il creasca si pe acela ) familia despre care vorbeam la inceput l-a adoptat si pe cel ramas orfan de mama. Dupa o vreme si-au amintit de spusele batranei si au inteles ca a avut dreptate . Asa ca isi fereau copiii de foc, de lumanari de orice insemna flacara. Cand au implinit copiii 11 ani , la petrcerea de ziua lor, au avut musafiri- asa chemau in fiecare an , ca sa multumeasca pentru ca aveau copii buni si frumosi - copiii au iesit din casa, sa mai zburde prin curte. Parintii si musafirii au ramas sa petreaca mai departe . O bubuitura puternica i-a scos din casa pe toti si au auzit copiii tipand in spatele gradinii. Fiul natural al familiei a scormonit in pamant, a dat peste un fel de bomba , ramasa din razboi, si , pana sa reuseasca cineva sa cheme adultii, bomba a explodat. Doar unul dintre copii a murit - acela care era fiul natural al familiei. Asa ca , indiferent daca credeti si va feriti de soarta, sau nu credeti , deci nu luati in seama ce vi se spune, ce trebuie se va petrece... | ||
|
maria_zada Postat pe 3 Noiembrie 2008 00:52 |
||
| ce aveti nene, mie mi-a ghicit cassey si m-a lasat masca, i-am si spus cred ca nu mai dorm 3 zile! mi-a spus niste lucruri pe care nu avea de unde sa le stie avand in vedere ca nu ma cunoaste! deci ganditi de 2 ori inainte sa deschideti gura sa spuneti rautati! | ||
|
Postat pe 13 Noiembrie 2008 00:07 |
||
|
mda, uimitorrrrr!!! si ti-ai facut cont special azi ca se ne spui asta?
|
||
|
googoodoll Postat pe 13 Noiembrie 2008 00:54 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-11-13 00:54:00mda, uimitorrrrr!!! papusica gogoasha, ca asa te intitulezi....cred ca stiam de siteul asta inainte ca tu sa stii ce e ala internet si cine a inventat googleul, doar ca aveam alt cont care a fost dat uitat de ceva timp. Nu te obliga nimeni sa crezi, da lasa replicile taioasa de om frustrat pentru alte timpuri si alti oameni |
||
|
Postat pe 14 Noiembrie 2008 00:33 |
||
|
Buna! deci poate cineva sa imi recomande o ghicitoare in carti, for real? adik ati fost vreuna la o ghicitoare si vi s-au implinit apoi previziunile acesteia? Sunt varsatoare,mare amatoare de ocultism, deci si de ghicit in carti sau chiromantie.numai ca nu prea stiu unde sa ma duc. nu vreau tiganci sau sarlatance. si....mai am ai si ceva pe suflet...o mare dragoste....jumatatea vietii mele, cu care nu mai sunt impreuna. Si, normal, as vrea sa vad daca vom mai fi....schema clasica... dar asta e pura realitate. pupici la toate!
|
||
|
meg29 Postat pe 1 Decembrie 2008 13:52 |
||
| meg29, daca vrei putem vb mai multe pe privat. | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 2 Decembrie 2008 10:52 |
||
| Buna . Am si eu o mare mare problema a carui rezolvare nu o gasesc sub nici o forma . Nu ai vrea sa imi dai si mie te rog frumos in carti ? id-ul meu de mes e [email protected] | ||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:32 |
||
| nu ai vrea sa imi dai si mie in carti ? am o mare problema a carui rezolvare nu o gasesc ? mersi mult id-ul meu e vandreea26 | ||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 11:34 |
||
| meg....daca esti varsatoare si amatoare de ocultism de ce nu incepi sa studiezi sistematic Astrologia? Varsatorii au nativ o inclinatie spre domeniul asta... | ||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 16:45 |
||
interesant
|
||
|
Postat pe 4 Ianuarie 2009 10:23 |
||
| Buna zicetimi si mie cum pot schimba numele cafeneli ca cel de acolo nu mai am voie ??????????Multumesc | ||
|
Rossa_Bella Postat pe 8 Ianuarie 2009 15:05 |
||
| nicoleta.ochi schimbatori,verzi-caprui,22nov | ||
|
Postat pe 17 Ianuarie 2009 21:43 |
||
| Buna MEQ 29,am vazut ca ai nevoie de cineva serios sa-ti dea in carti ,ti-o recomand pe Cassey,mio ghicit de vreo doua ori si zic ca e foarte buna, ea nu-mi stia decat numele si mio zis exact despre viata mea si ce mi se intampla...plus la iubitul meu io ghicit ca va merge in instanta.(cu cv prb) ..dar acum are nu are de ales....si el a fost uimit....te pup..papa | ||
|
enykogombar Postat pe 19 Ianuarie 2009 01:21 |
||
| eu una nu cred dar te poate prinde chestia sata pe picior gresit daca esti an criza sentimentala si te mai si tapeaza una care poate nu stie nici sa citeasca deci cinei fraieru? | ||
|
erikahd2008 Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:36 |
||
|
de care carti???????????de sandra brawn????de creanga ,,de eminescu???????ce drac e acilea si eu dau in bobi in coji de seminte,,in stele si luna...sorele nu pot sa ma apropii |
||
|
sarutama Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:39 |
||
De la: veryirresistible, la data 2008-11-13 00:07:59ce aveti nene, mie mi-a ghicit cassey si m-a lasat masca, i-am si spus cred ca nu mai dorm 3 zile! mi-a spus niste lucruri pe care nu avea de unde sa le stie avand in vedere ca nu ma cunoaste! deci ganditi de 2 ori inainte sa deschideti gura sa spuneti rautati!asta e vrajitorie scumpo nu confunda si nu te sfatuiesc sa intri an contact ca pe urma ai de platit mai bine renunta la curiozitate |
||
|
erikahd2008 Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:43 |
||
buna as vrea si eu sa-mi ghicesti, bineinteles daca se poate
|
||
|
delia_200725 Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:44 |
||
De la: veryirresistible, la data 2008-11-13 00:07:59ce aveti nene, mie mi-a ghicit cassey si m-a lasat masca, i-am si spus cred ca nu mai dorm 3 zile! mi-a spus niste lucruri pe care nu avea de unde sa le stie avand in vedere ca nu ma cunoaste! deci ganditi de 2 ori inainte sa deschideti gura sa spuneti rautati! si noi tre sa te credem?????
|
||
|
sarutama Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:47 |
||
|
|
||
|
blonda1111 Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:50 |
||
| Cine este persoana care ghiceste? As dori si eu sa-mi ghiceasca daca se poate | ||
|
dinamica Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:50 |
||
De la: dinamica, la data 2009-01-30 18:50:19Cine este persoana care ghiceste? As dori si eu sa-mi ghiceasca daca se poate eu draga. ghicesc in carti, in cafea, in peria de sarma, in boabe de oaie, in scaune pliate si canapele extensibile. dar tin sa te atentionez ca percep taxa in natura. |
||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:52 |
||
|
Buna, Mariana! Vreau sa-ti spun ceva in legatura cu peremonitiile tale. Si eu am premonitii, de cand eram mica si mi-a fost frica sa spun la cineva, imi era frica, cum spui tu, sa ma gandesc la cineva, ca, nu cumva, sa-mi treaca prin cap, ceva rau de acea persoana, fara sa-i doresc eu sau sa gandesc asa ceva pt. acea persoana. Multi ani mi-am reprimat sau, mai bine zis, am incercat sa fac asta, sa-mi reprim aceste simturi, dar nu am reusit. Ma ingrozeam de ce puteam sa gandesc si mi se facea parul maciuca cand, in urmatoarele zile sau saptamani se adeverea nenorocirea.Mi-era frica sa spun la cineva sa nu zica ca sunt cobe si din cauza mea s-a intamplat. Dupa ce am terminat liceul si in timpul facultatii am inceput sa caut literatura de specialitate si am citit tot ce am gasit. Sa stii ca exista o Universitate si un super profesor doctor si nu mai stiu cum este decanul acestei institutii. Am citit foarte multe referate scrise de el. A scris si in revistele ASTRO articole foarte interesante. Ceea ce vreau sa-ti spun este ca, de la acest om am aflat ca sunt persoane care se nasc cu darul acesta si in special cei nascuti in zodia sagetatorului au inclinatii dintr-astea; indemnul lui era ca trebuie sa-ti accepti aceasta capacitate ca pe oricare dintre simturi si sa nu te temi. Sa incerci sa fii atenta in ce imprejurari simti ceva si in ce conditii se repeta ceva anume din ceea ce simti; astfel poti sa interpretezi mai corect si poti sa-ti controlezi simtul. Nu trebuie sa te temi de el, ci trebuie sa te accepti asa cum esti. Eu ma simt mult mai bine acum, cand am reusit sa fac asta. Daca exersezi si studiezi amanuntit problema, poti sa faci interpretari mult mai amanuntite si poti ajuta. |
||
|
driada Postat pe 1 Februarie 2009 06:15 |
||
|
Cassey, as vrea sa-mi ghicesti si mie. Am incercat sa intru pe site care l-ai afisat, dar nu am reusit. Adresa mea este [email protected]. |
||
|
driada Postat pe 1 Februarie 2009 06:34 |
||
De la: geo32, la data 2008-10-31 22:09:04o sa vorbesc cu gandalf! poate i-a ramas ceva de la pocheru' cu frodo. foarte tare! :))
|
||
|
Postat pe 1 Februarie 2009 12:55 |
||
De la: anamaria2in1, la data 2009-02-01 12:55:16De la: geo32, la data 2008-10-31 22:09:04o sa vorbesc cu gandalf! poate i-a ramas ceva de la pocheru' cu frodo. sa-ti ghiceasca nenea in carti? hai sa-ti dea mosu' in cartea de bucate, sa vedem ce cade la cina! |
||
|
Postat pe 1 Februarie 2009 13:07 |
||
| A cum 7 ani mi-a ghicit cineva in carti.......................Din trecut mi-a spus totul perfect...............dar culmea este ca si din viitor O pot spune cu certitudine pt ca au trcut 7 ani si multe , multe s-au adeverit.Din pacate nu stiu de unde sa o mai iau...........nu am mai gasit-o. | ||
|
Postat pe 29 Martie 2009 06:33 |
||
| buna fetelor.poate o sa ma credeti nebuna dar eu cred in chestiile astea,deoarece eu am fost la cineva si mi-a spus k soacra mea ne face farmece mie si sotului meu sa ne despartim.mi-a spus k in mom cand voi ramane insarcinata copilul meu se va opri din evolutie si voi sta cu el in burtiva mort timp de 2 luni fara k cineva sa isi dea seama de asta iar chestia asta mi s-a intamplat recent,eu uitasem dar sotul meu mi-a adus aminte ce mi-a spus fata aceea atunci adik acum 2 ani,eu nu am crezut deoarece era f tanara si nu prea credeam in chestiile astea dar acum m-am convins.este o intamplare adevarata si nu ne-a venit sa credem k fata aceea a avut dreptate.desi categoric exista.mi-e mi-a citit in cartii. | ||
|
kudika033111 Postat pe 6 Iulie 2009 13:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hey | 11 | De la: roz5bule6lila7 6 Februarie 2010 21:40 |
| am citit ca a aparut magazin PALMER'S in ro, dar unde??? | 6 | De la: Cassey 28 Decembrie 2008 22:42 |
| vreti sa ma ajutati si pe mine? | 11 | De la: cristi_nne 2 Iunie 2009 10:57 |
|
|
||
| Iubirea fata de Dumnezeu si aproapele nostru, mai este? | 40 | De la: ioanageorgiuADY 23 Martie 2009 11:43 |
| fostul sot | 9 | De la: Maidaneza 4 Decembrie 2009 16:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.