Mai multe
De la: CERALYNA, la data 2009-11-13 09:11:32De la: CERALYNA, la data 2009-11-13 09:09:35De la: 592777, la data 2009-11-12 21:19:26De la: kryna_85, la data 2009-11-12 19:25:17De la: 592777, la data 2009-11-11 21:45:01 FELICITARI CERALYNA FELICITARI CERALYNA
|
||
|
kryna_85 Postat pe 15 Noiembrie 2009 16:51 |
||
|---|---|---|
| Nu iti doresc vreodata, in viata asta, sa te pui cu o leoaica. E vai de tine, poti sa fii ce zodie si ce gen de femeie vrei tu pe lumea asta. Cand ti-e lumea mai traga ti o trag, si o sa vezi apoi cum e. Pot sa numar pe o singura mana femeile mai puternice pe care le-am intalnit eu pana acum. Nici una scorpion. A fi buna la pat este nimic. Mai trebuie si alte ingrediente, iar din punctul meu de vedere sunteti slabe. Atat. | ||
|
kudika089217 Postat pe 4 Decembrie 2009 01:01 |
||
| Mi se pare mie sau voi sunteti cam crizate, putin bolnave cu capu....din ceea ce scrieti asta reiese. Cititi si voi ce aberatii puteti scrie. Am impresia ca sunteti depresive, la extreme, mereu si pe alta lume... | ||
|
|
||
|
kudika089217 Postat pe 4 Decembrie 2009 01:04 |
||
| Alo, fetele misterioase...pai daca intalnesc eu o femeie sau un barbat scorpion misterioasa/misterios, stiti ce fac -eu leul regele junglei? il trimit la masa sa-i descifreze ea misterul, pt ca mie imi plac oameni normali la cap, fara gargauni si de neinteles. si daca nu vrea la masa il trimit la un psihiatru sa ii scoata misterul. Traim pe pamant, nu pe marte, si daca ii plac misterele si nu realitatea, ii dau un sut in fund de nu se vede de va fi pe veci misterios de frica!!! | ||
|
kudika089217 Postat pe 4 Decembrie 2009 01:14 |
||
| Vedeti ca s-au ieftinit sedintele la psihiatru, acu de cand a venit criza. Vedeti ca un leu poate fi si generos cu voi labilii si depresivii scorpioni? Pt ca leii trateaza prostii ca si amicii, macar de ar vedea ei asta... | ||
|
kudika089217 Postat pe 4 Decembrie 2009 01:31 |
||
De la: kudika089217, la data 2009-12-04 01:31:05Vedeti ca s-au ieftinit sedintele la psihiatru, acu de cand a venit criza. Vedeti ca un leu poate fi si generos cu voi labilii si depresivii scorpioni? Pt ca leii trateaza prostii ca si amicii, macar de ar vedea ei asta... LA PSIHIATRU SA MERGI TU, NU NOI. NU MA INTRERESEAZA CE ZODIE ESTI....SI NICI PE FETELE SCORPION, NU LE INTERESEAZA |
||
|
kryna_85 Postat pe 6 Decembrie 2009 21:53 |
||
De la: kudika089217, la data 2009-12-04 01:14:01Alo, fetele misterioase...pai daca intalnesc eu o femeie sau un barbat scorpion misterioasa/misterios, stiti ce fac -eu leul regele junglei? il trimit la masa sa-i descifreze ea misterul, pt ca mie imi plac oameni normali la cap, fara gargauni si de neinteles. si daca nu vrea la masa il trimit la un psihiatru sa ii scoata misterul. Traim pe pamant, nu pe marte, si daca ii plac misterele si nu realitatea, ii dau un sut in fund de nu se vede de va fi pe veci misterios de frica!!! Iti spun eu ce faci tu marele leu: ragi ca proasta in desert cum faci si in momentul asta.Regele rahatului, leul.Cum poti jigni aatea oameni numai pentru ca sunt scopioni? Esti nesimtita cat cuprinde indiferent de zodie. Si eu te trimit la toti dracii cu cretinismele tale.
|
||
|
Postat pe 7 Decembrie 2009 17:07 |
||
De la: kudika089217, la data 2009-12-04 01:04:29Mi se pare mie sau voi sunteti cam crizate, putin bolnave cu capu....din ceea ce scrieti asta reiese. Cititi si voi ce aberatii puteti scrie. Am impresia ca sunteti depresive, la extreme, mereu si pe alta lume... Ti-ai dat tu seama , marea psiholoaga de 2 bani ca sunt labile,crizate, bolnave?Mai rahat cu ochi de leu vezi-ti de miorlaiturile tale de asa zis ...leuca,pardon leoaica...nu am zis bine leuca.
|
||
|
Postat pe 7 Decembrie 2009 17:12 |
||
De la: kudika089217, la data 2009-12-04 01:01:44Nu iti doresc vreodata, in viata asta, sa te pui cu o leoaica. E vai de tine, poti sa fii ce zodie si ce gen de femeie vrei tu pe lumea asta. Cand ti-e lumea mai traga ti o trag, si o sa vezi apoi cum e. Pot sa numar pe o singura mana femeile mai puternice pe care le-am intalnit eu pana acum. Nici una scorpion. A fi buna la pat este nimic. Mai trebuie si alte ingrediente, iar din punctul meu de vedere sunteti slabe. Atat. Marea voastra calitate este mahalagismul.Dupa cum vezi m-am cobaorat si ti-am vorbit la nivelul tau de retardata.Si inca una mai avetzi mai ceva ca asta, suntezi cele mai tari la trecut de la un barbat la altul cu viteza luminii.Punctul tau de vedere baga-l in dos ca nu l-a cerut nimeni. |
||
|
Postat pe 7 Decembrie 2009 17:19 |
||
|
Bravo, kudika089217! Leoaicele dau clasa scorpioancelor! Corect, care-ar fi motivul sa ne "incurcam" cu persoane pline de ciudatenii, si fite??Pentru care nu stii niciodata ce sa faci ca sa le fii pe plac?? Nu ne plac persoanele misterioase!! La fel cum nu ne plac apele adanci si tulburi...analogie perfecta cu natura "scorpionului". A si vai, cine vorbea de mahalagism... Vezi tu, scorpio67 sau cum te numesti, leoiaca te-a pus la punct elegant, si te-a lasat fara replica, fara sa recurga la jigniri ieftine de 2 bani , cum ai facut tu! Ia siiinvata ! Am mai spus-o, dau 10 scorpioance pe o leoiaca. Cam asta-i diferenta de "valoare", daca pricepi ce vreau sa zic. Sunteti bune la pat? Nici macar la capitolul asta prea putin relevant nu va comparati cu leoiacele! Si acu, daca-mi permiti , cu riscul de a-mi fi asigurat ceva blesteme, te las sa te reintorci la misterele tale!! Dar tine minte: cand vrei sa pui pe cineva la punct, fa-o elegant, daca te duce capul, nu ca un copil de gradinita! |
||
|
bgd74 Postat pe 7 Decembrie 2009 20:44 |
||
Aici e lupta pe viata si pe moarte leoaice versus scorpii? Io's leoaica da' sunt pacifista si nu ma amestec! By the way, prietena mea cea mai buna e scorpiutza si tare mult o iubesc!
|
||
|
miss_darine Postat pe 7 Decembrie 2009 20:50 |
||
| Desigur, exista si exceptii. | ||
|
bgd74 Postat pe 7 Decembrie 2009 20:54 |
||
De la: emiliabeatrice, la data 2009-11-08 21:08:36sunt scorpie:D si sunt mandra de mine dar cred ca putem fi orice zodie numai ca trebuie sa avem incredere in noi , in puterea nostra de seductie,in feminitatea noastra pt ca sa fim serioase indiferent de zodie barbatii ar fi morti fara noi m-am citat pentru ca vad ca va certati atat de mult conteaza pentru voi zodia incat sa va jigniti ? fetelor vin sarbatorile fiti mai bune!!! pentru toate femeile de calitate indiferent de zodie!!!!!!
|
||
|
emiliabeatrice Postat pe 7 Decembrie 2009 23:22 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-07 20:50:19Aici e lupta pe viata si pe moarte leoaice versus scorpii? Io's leoaica da' sunt pacifista si nu ma amestec! By the way, prietena mea cea mai buna e scorpiutza si tare mult o iubesc! Si eu pe tine Darine si te respect foarte mult si asta n-are a face cu zodiile ceea ce am incercat sa explic de la bun inceput dar nu m-a luat nimeni in seama .Din pacate numai daca tipi si urli si jignesti le ajungi la urechi , iaca m-am dat in stamba putin si fie numai pentru tine imi cer scuze ca a trebuit sa-mi citesti "perlele" dar m-am saturat de individe care se erijeaza in cunoscatore ale tipologiei umane, numai spun de "experte" in zodii.
|
||
|
Postat pe 8 Decembrie 2009 07:13 |
||
De la: 592777, la data 2009-12-07 20:54:13Desigur, exista si exceptii. Exceptia care confirma regula este calitatea omului nu zodia.M-au deranjat teribil etichetele "lipite" de o neica-nimeni unui grup mare de oameni fara macar sa fie provocata sau sa-i cunoasca.Repet a o mia oara nu conteaza tampenia aia de zodie , conteaza doar sa fi iOM.
|
||
|
Postat pe 8 Decembrie 2009 07:17 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-12-08 07:13:36De la: miss_darine, la data 2009-12-07 20:50:19Aici e lupta pe viata si pe moarte leoaice versus scorpii? Io's leoaica da' sunt pacifista si nu ma amestec! By the way, prietena mea cea mai buna e scorpiutza si tare mult o iubesc! Stai linistita, eu una doar m-am amuzat pt ca mi se pare chiar aiurea sa spui ca zodia ta este mai presus decat a altora si tu esti un reprezentant de seama al ei si aici o citez pe una din domnisoare 'Leoaicele dau clasa scorpioancelor! Corect, care-ar fi motivul sa ne "incurcam" cu persoane pline de ciudatenii, si fite??Pentru care nu stii niciodata ce sa faci ca sa le fii pe plac?? Nu ne plac persoanele misterioase!! La fel cum nu ne plac apele adanci si tulburi...analogie perfecta cu natura "scorpionului"." Apropo si eu te respect, ai foarte multe comentarii pertinente si la obiect pe acest forum!
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Decembrie 2009 08:25 |
||
a innebunit lumea ... Daca nu existau zodiile pe ce motiv mai deschideati topic'uri k sa va certati ? parca ati fi la usa cortului , no offence , dar ... cu ce sunt leoaicele/scorpioancele/fecioarele samd , mai presus de celelalte femei . Voi sustineti k zodia voastra e cea mai tare , ma rog ca cele intr'o anumita zodie sunt cele mai bune , dar credeti k nu exista in zodia voastra si mere stricate ? cum exista in toate zodiile de altfel ... pana la urma toate suntem femei , si pe toate Ne-a dat Dumnezeu .. Si mai am o nelamurire , in loc sa spuneti k stiti sa faceti curatenie , mancare , ca stiti sa iubiti , sa ascultati , sa intelegeti barbatul de langa voi .. Va exprimati o calitate : BUNE LA PAT ??? Chiar numai asta conteaza ? sa fiti bune la pat si sa va snopiti sotul/iubitul in bataie dak se uita dupa alta ????? Sper sa va mai ganditi ;)
|
||
|
karynutza18 Postat pe 8 Decembrie 2009 08:49 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-12-08 07:17:17De la: 592777, la data 2009-12-07 20:54:13Desigur, exista si exceptii. aºa este....pânã la urmã conteazã caracterul...ºi eu sunt scorpioancã...sunt mândrã de zodia care mã reprezintã însã pânã la urmã îmi dau seama cã de fapt conteazã sã fii om.... |
||
|
catalina69 Postat pe 8 Decembrie 2009 12:26 |
||
De la: karynutza18, la data 2009-12-08 08:49:10 Nimeni nu e mai presus de nimeni cu atat mai putin din cauza zodiei.Iar asta cu " buna la pat " chiar nu este o calitate a unei femei si cel putin nu una cu care sa te lauzi.
|
||
|
Postat pe 8 Decembrie 2009 15:58 |
||
De la: karynutza18, la data 2009-12-08 08:49:10 Probabil ca cearta ar fi continuat pe barbati sau eu mai stiu ce. |
||
|
Postat pe 8 Decembrie 2009 16:07 |
||
|
Cum ti-ai dat seama k leoaicele "dau clasa" SCORPIOANCELOR??? Ai facut un studiu??? E doar parerea ta k voi leoaicelor ne dati clasa noua.... Voi sunteti mahalagioaice pt k ati lasat comm pe forumul nostru, v-ati "dezbracat de caracter" si ne-ati jignit si ati vorbit ca femeile de pe mahala. NU SUNTEM CIUDATI SI NICI NU AVEM FITZE!!!! Kudika 089217a dat dovada de o lipsa foarte mare de respect , nicidecum NU " a pus-o la punct " pe scorpion 69 si nici "cu botul pe labe". FELICITARI SCORPIO69
|
||
|
kryna_85 Postat pe 8 Decembrie 2009 23:43 |
||
De la: kryna_85, la data 2009-12-08 23:43:28Cum ti-ai dat seama k leoaicele "dau clasa" SCORPIOANCELOR??? Ai facut un studiu??? Dragalasa , indiferent ca sunt sau nu scorpion nu vreau sa permit nimanui sa arunce niste vorbe aiurea numai din rautate, pentru donsoara asta a facut.Si daca pana acum am incercat cat de cat sa nu sar calul , chiar o s-o pun la locul ei.
|
||
|
Postat pe 9 Decembrie 2009 07:33 |
||
De la: 592777, la data 2009-12-07 20:44:38Bravo, kudika089217! Ziiitttttttttttttttt! Nici nu meriti sa ma obosesc cu tine!
|
||
|
Postat pe 9 Decembrie 2009 07:36 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-12-09 07:36:14De la: 592777, la data 2009-12-07 20:44:38Bravo, kudika089217! Nu-mi consum nici energia nici manierele pe prosti. |
||
|
Postat pe 9 Decembrie 2009 07:37 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-12-09 07:37:24De la: scorpio67, la data 2009-12-09 07:36:14De la: 592777, la data 2009-12-07 20:44:38Bravo, kudika089217!
|
||
|
kryna_85 Postat pe 10 Decembrie 2009 09:05 |
||
| am inceput azi sa citesc ac topic eu sunt leoaica am 55 ani am nutrit sentimente pt un barbat cu 20 ani mai tinar {el avea o prietena scorpin cu virsta de 22 ani dar eu nu stiam} Ei, acest barbat m-a placut destul demult{mentionez ca arat f bine cam de 40 ani}. Ac fata a fost f geloasa pe mine si i-am citit toate sentimentele negative pe care le avea fata de mine. Fiind eu o fiinta f generoasa , cind am aflat ca de fapt ea il vroia pt ea m-am retras,ranindu-l de fapt pe el nemai acordindu-i nici o atentie.De ce? pt ca am vrut de fapt ca ei sa fie impreuna{gindidnd rational ca asa e mai bine}. Am fost buna iar ea m-a trata cum ne se mai paote mai rau.Asa mi-am dat seama ca ac zodie este prin natura ei de fapt malefica nu una benefica. Am pus punct si i-am lasat in pace. Ea si el nu. ce ziceti de asta? | ||
|
kudika056325 Postat pe 10 Decembrie 2009 10:34 |
||
De la: kudika056325, la data 2009-12-10 10:34:54am inceput azi sa citesc ac topic eu sunt leoaica am 55 ani am nutrit sentimente pt un barbat cu 20 ani mai tinar {el avea o prietena scorpin cu virsta de 22 ani dar eu nu stiam} Ei, acest barbat m-a placut destul demult{mentionez ca arat f bine cam de 40 ani}. Ac fata a fost f geloasa pe mine si i-am citit toate sentimentele negative pe care le avea fata de mine. Fiind eu o fiinta f generoasa , cind am aflat ca de fapt ea il vroia pt ea m-am retras,ranindu-l de fapt pe el nemai acordindu-i nici o atentie.De ce? pt ca am vrut de fapt ca ei sa fie impreuna{gindidnd rational ca asa e mai bine}. Am fost buna iar ea m-a trata cum ne se mai paote mai rau.Asa mi-am dat seama ca ac zodie este prin natura ei de fapt malefica nu una benefica. Am pus punct si i-am lasat in pace. Ea si el nu. ce ziceti de asta? Eu zic , repetandu-ma a 10 000 a oara ca nu au legatura cu prostiile de zodii intamplarile vietii.Spui ca tu esti generoasa si asta este o trasatura a caracterului tau nu a zodiei, iar ea imi pare rau dar nu are nimic malefic in ea , sunt milioane de femei care fac asa ca ea si nu-mi spune ca toate sunt scorpioni.Ai o varsta , maturizeaza-te si nu mai judeca lumea printr-o prisma atat de ingusta cum este zodia. Si daca ma gandesc bine nu cred ca la tine a fost vorba de generozitate cat de lipsa de tarie de caracter si de faptul ca nu-l doreai atat de mult incat sa lupti pentru el.Exemplul dat de tine nu demonstreaza ca scorpionii sunt malefici ci doar ca altii sunt prea slabi si se tem de renumele scorpionilor. |
||
|
Postat pe 10 Decembrie 2009 12:27 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-12-09 07:33:45De la: kryna_85, la data 2009-12-08 23:43:28Cum ti-ai dat seama k leoaicele "dau clasa" SCORPIOANCELOR??? Ai facut un studiu??? Ok astept
|
||
|
kryna_85 Postat pe 17 Decembrie 2009 22:48 |
||
| sint leoaica de 55 ani.M-am exprimat gresit, e adevarat.Nu sint malefice.Sint unice.Nu judec totusi lumea dupa zodie{dar pe ac topic e vorba de zodia scorpion}.DE maturizat m-am maturizat ,dar pe mine ma caracterizeaza{nu datorita zodiei}tineretea interioara care se reflecta si in afara.Da este o intimplare de viata ceea ce v-am spus si poate nici n-ar fi trebuit sa o spun.Imi pare rau acum,dar e prea tirziu.Am intrat,cum am spus din curiozitate si am citit numai laudele aduse voua.Totusi mi se pare ca fortati prea mult, chiar vorbiti urit si asta nu-mi place la voi ,despre alte femei indiferent de zodie.Ar trebui si voi sa va maturizati ca toti ceilalti oameni.Cea care mi-a raspuns are dreptate.De fapt cred ca toate femeile{barbatii}sint fiecare in parte UNICAT.Fiecare are personalitatea proprie si voi la fel.Atit. | ||
|
kudika056325 Postat pe 18 Decembrie 2009 20:24 |
||
| femeile scorpion sant pentru casa ,copii sotii -lor foarte geloase seriase ,cu mult bun simt ce este a lor sa nu mai fie si la altele bune in afaceri si bune in tot ce face cine nu crede sa faca cunostinta cu un adevarat scorpion sant foarte gospodine ,au tot ce este mai bun ,ce poti gasi la o femeie adevarata ,dar si foarte rele cand este cazul ,asi apara familia copii totul cu pretul vietii asta este parerea mea ;;cu mult respect pentru toata lumea ellena ''' | ||
|
kudika085447 Postat pe 19 Decembrie 2009 16:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nebunia schimbarii zodiilor :(( | 208 | De la: ViSuRi_DuLcI 9 Martie 2010 18:11 |
| Oare e va intoarce la mine ? | 43 | De la: kudika338293 10 Decembrie 2010 09:45 |
| femeia rac | 80 | De la: dana_brb 5 Noiembrie 2013 16:06 |
|
|
||
| Eu scorpion si el rac.. | 4 | De la: Shhh 13 Februarie 2010 14:59 |
| Am nevoie de un sfat, va roog | 9 | De la: Bandy 2 Mai 2009 23:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.