Setari Cookie-uri

femeia scorpion

Sint nascuta in alta zodie dar ce a scris Elena evalavil si pt mine si probabil pt multe alte femei casatorite.Sunt serioasa,gospodina iar cind e vorba despre sot sau copil{fiica} sunt ca o leoaica.Ii apar cu indirjire. Sint fidela si nu am cunoscut {intim} decit pe barbatul cu care m-am casatorit.In tinerete,normal am avut prieteni dar numai la nivel de "conversatie".Am fost de moda veche cum s-ar spune.nu m-am culcat cu ei.E un defect?Si am o casnicie fericita de 23 de ani. sotul meu nu mi-a dat nici opalma si nici nu ma jignit niciodata. ce credeti am vreun merit in treaba asta?eu cred ca da p.Pt ca am stiut cum sa ma comport. {hai sa va spun sin in leu}. am si eu defecte dar am invatat sa le tin sub control. Gelozia este distructiva {tinti-o in friu}.tote cele bune.
kudika056325
Postat pe 20 Decembrie 2009 23:27
De la: kudika056325, la data 2009-12-18 20:24:52sint leoaica de 55 ani.M-am exprimat gresit, e adevarat.Nu sint malefice.Sint unice.Nu judec totusi lumea dupa zodie{dar pe ac topic e vorba de zodia scorpion}.DE maturizat m-am maturizat ,dar pe mine ma caracterizeaza{nu datorita zodiei}tineretea interioara care se reflecta si in afara.Da este o intimplare de viata ceea ce v-am spus si poate nici n-ar fi trebuit sa o spun.Imi pare rau acum,dar e prea tirziu.Am intrat,cum am spus din curiozitate si am citit numai laudele aduse voua.Totusi mi se pare ca fortati prea mult, chiar vorbiti urit si asta nu-mi place la voi ,despre alte femei indiferent de zodie.Ar trebui si voi sa va maturizati ca toti ceilalti oameni.Cea care mi-a raspuns are dreptate.De fapt cred ca toate femeile{barbatii}sint fiecare in parte UNICAT.Fiecare are personalitatea proprie si voi la fel.Atit.

Vorbim urat doar cand suntem calcati pe coada.Daca citeai de unde a inceput conflictul ai fi vazut ca mucii in fasole i-a trantit o leoaica , asa ca invat-o mai intai sa-si controleze impulsivitatea , aroganta si gura mare si apoi acuza-ne pe noi scorpionii ca vorbim urat.

Postat pe 21 Decembrie 2009 07:52
Nu am rabdare sa citesc atata, dar auziti acilea:
sunt scorpion cu ascendent in leu
DECI care e mai rea ca mine

pup scorpiutelor
_iluzie_
Postat pe 21 Decembrie 2009 15:57
De la: _iluzie_, la data 2009-12-21 15:57:48Nu am rabdare sa citesc atata, dar auziti acilea:
sunt scorpion cu ascendent in leu
DECI care e mai rea ca mine

pup scorpiutelor

nu merita sa citesti frustrarile altora. din cate stiam eu, kudika nu e cabinet psihologic sa stea oamenii pe canapea cu pernuta si laptopu in brate sa se usureze verbal

eu vreau sa vina moshu' mai repede, il astept dupa brad, ca o craciunita in calduri

asa, ca sa stie el ca suntem bune la pat...si asta nu e rusinos . am mos tinerel si sprinten, anu asta facem sania sa scartaie

sycorax
Postat pe 21 Decembrie 2009 21:25
De la: , la data 2008-10-10 16:26:35Daca atat te duce capul pe tine, sa crezi ca o poza afisata catalogheaza persoana ... crede-ma ca ai o mare problema ...

si ca sa mai raspund cuiva care m-a intrebat ceva mai sus daca mi-a furat vreo scorpioanca barbatul sau etc. am sa raspund :
nu mi-a furat barbatul nimeni pentru ca stiu sa il tin langa mine, sa il iubesc, sa il respect si sa nu II STIRBESC BARBATIA, ceea ce multe multe "doamne" fac ... care se cred in zodia cea mai tare, cea mai "smechera" si etc.

si pentru nedumeririle tuturor, dimpotriva. .. cineva in trecut si-a lasat scorpioanca pentru mine ...

habar n-aveti voi ce e in stare sa faca o fecioara cand cineva atenteaza la proprietatile ei. eu una marturisesc fara dar si poate ca i-as smulge ovarele cu mana mea si apoi i-as cioparti toata fatuca dulce de "ingeras". Habar n-aveti voi cat de ale dracu suntem si cat de periculoase.

fereste-te sa te dai la ceva-ul unei fecioare sau unei leoaice. va iesi cu crima

ma lesi...niciodata o scorpioanca nu e parasita!!!!!!!!! ai dovezi? ca altfel si eu sunt presedinta americii!
breakingreality
Postat pe 22 Decembrie 2009 19:28
"habar n-aveti voi ce e in stare sa faca o fecioara cand cineva atenteaza la proprietatile ei. eu una marturisesc fara dar si poate ca i-as smulge ovarele cu mana mea si apoi i-as cioparti toata fatuca dulce de "ingeras". Habar n-aveti voi cat de ale dracu suntem si cat de periculoase"

ce face haliudu asta din noi..adica nu noi..aia perfectionisti. si cu idealuri inalte, mai nou

sycorax
Postat pe 22 Decembrie 2009 22:15
DRAGUTO SI EU SUNT SCORPION, DAR AM O RUGAMINTE NU MAI FACE SCORPIONII DE RAS SI STII DE CE? PT CA SE SPUNE FLITTAT NU FILTRAT PT CA CEEA CE AI SPUS TU INSEAMNA SA SEPARI 2 LUCRURI SAU LICHIDE . ASA CA ATENTIE LA DREV ALTFEL TOTUL ESTE OK.
Ama_c
Postat pe 23 Decembrie 2009 14:08
ADICA FLIRTAT
Ama_c
Postat pe 23 Decembrie 2009 14:09
SI EU LA FEL DECI STIU CU CE SE MANANCA
Ama_c
Postat pe 23 Decembrie 2009 14:11
cine FILTREAZA ? sa-mi filtreze si mie un pupic asa, ca de la craciunita la craciunita
sycorax
Postat pe 23 Decembrie 2009 16:36
De la: sycorax, la data 2009-12-23 16:36:41cine FILTREAZA ? sa-mi filtreze si mie un pupic asa, ca de la craciunita la craciunita

...... ...dar de la craciunel....nu vrei tu un pupic?????
gratuit89
Postat pe 23 Decembrie 2009 16:41
da ai fost cuminte anu asta?
sycorax
Postat pe 24 Decembrie 2009 16:54
De la: gratuit89, la data 2009-12-23 16:41:11
De la: sycorax, la data 2009-12-23 16:36:41cine FILTREAZA ? sa-mi filtreze si mie un pupic asa, ca de la craciunita la craciunita

si eu vreau unul lung si dulce........ ..mama mama ce m-am aprins
mis_imposibila69
Postat pe 24 Decembrie 2009 17:07
De la: mis_imposibila69, la data 2009-12-24 17:07:46
De la: gratuit89, la data 2009-12-23 16:41:11

si eu vreau unul lung si dulce........ ..mama mama ce m-am aprins

......vine gratu cu furtuna sa te stinga.....
gratuit89
Postat pe 24 Decembrie 2009 17:30
De la: sycorax, la data 2009-12-24 16:54:18da ai fost cuminte anu asta?

......o da foarte cuminte ....nu se vede pe forumuri?????
gratuit89
Postat pe 24 Decembrie 2009 17:32
pai nu stiu, nu prea ma pricep la retinut nick-uri si commenturi
sycorax
Postat pe 25 Decembrie 2009 16:19
Femeia scorpion.....mda din partea unui berbec tot respectul pentru aceasta zodie...sunteti prietena cea maibuna care alinta si face totu sa treaca sunteti amanta perfecta sunteti iubita fidela o viata intreaga sunteti partenerul in treburiile familiale deci mda sunteti bune din toate punctele de vedere intr-o relatie, dar asta doar daca iubiti cu adevarat persoana :)

maxidanny
Postat pe 30 Decembrie 2009 14:09
unca o privire si poti sa intrii intr-un concurs cu premii la alegere http://versu.ro/ada-184.htm
ada_adussa
Postat pe 30 Decembrie 2009 19:18
arunca o privire si poti sa intrii intr-un concurs cu premii la alegere http://versu.ro/ada-184.ro
ada_adussa
Postat pe 30 Decembrie 2009 19:19
Auch..................esti varza draga!

O scorpioanca
danielagav
Postat pe 1 Ianuarie 2010 12:37
De la: , la data 2008-10-09 10:16:36vAI, VAI , VAI .. SAU AU, VIATA MEA ... VRETI SI LAUTARI, FETELOR?

FEMEILE SCORPION SUNT IN PROPORTIE DE 80% DAME DE COMPANIE ... CARE STIU DOAR SA ADUCA PLACERE IN PAT DAR IN REST ... DEZASTRUUUUUUUUU ....

IA DATI VOI NASUL CU O FECIOARA, LEOAICA SI VARSATOARE ... IA VEDETI ... TINETI PASUL?

pardon:) la tine ma refeream ca esti varza...........
danielagav
Postat pe 1 Ianuarie 2010 12:40
De la: danielagav, la data 2010-01-01 12:40:59
De la: , la data 2008-10-09 10:16:36vAI, VAI , VAI .. SAU AU, VIATA MEA ... VRETI SI LAUTARI, FETELOR?

FEMEILE SCORPION SUNT IN PROPORTIE DE 80% DAME DE COMPANIE ... CARE STIU DOAR SA ADUCA PLACERE IN PAT DAR IN REST ... DEZASTRUUUUUUUUU ....

IA DATI VOI NASUL CU O FECIOARA, LEOAICA SI VARSATOARE ... IA VEDETI ... TINETI PASUL?

mie, sincer, imi pari cam deplasata...doamna! fara suparare, cine te crezi sa iti dai in asa hal cu parerea despre femeile scorpion...ai stat cumva la coada lor sa vezi daca sunt dame de companie sau nu?
imi pare rau pt tine....ai o minte ingusta, fara suparare! orice padure are si uscaturi, asta nu inseamna ca toti suntem la fel, cum nici tu nu esti ca noi si nici nu vei fi NICIODATA!
CERALYNA
Postat pe 1 Ianuarie 2010 16:32
De la: CERALYNA, la data 2010-01-01 16:32:16
De la: danielagav, la data 2010-01-01 12:40:59

mie, sincer, imi pari cam deplasata...doamna! fara suparare, cine te crezi sa iti dai in asa hal cu parerea despre femeile scorpion...ai stat cumva la coada lor sa vezi daca sunt dame de companie sau nu?
imi pare rau pt tine....ai o minte ingusta, fara suparare! orice padure are si uscaturi, asta nu inseamna ca toti suntem la fel, cum nici tu nu esti ca noi si nici nu vei fi NICIODATA!

pardon draga, eu am citat o madama, nu eu am scris porcariile alea de mai sus.
Cand inveti sa citesti , anunta-ma. Cred ca atunci cand am copiat ce a scris madama, nu am copiat si nick-ul ei, asa ca pare ca eu am scris.............citeste bine comentariile dinainte si o sa descalcesti misterul.
O SCORPIOANCA
danielagav
Postat pe 2 Ianuarie 2010 20:48
am o idee, haideti sa cadem la pace, asa, de an nou

toate forumistele pacifiste sunt invitate la o barfa online, cu vodka si trabucuri din partea casei

multi ani tuturor
sycorax
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:29
De la: annne_marrrie, la data 2008-10-09 10:16:36vAI, VAI , VAI .. SAU AU, VIATA MEA ... VRETI SI LAUTARI, FETELOR?

Cred k annne_marrrie a scris comm asta urat despre noi.............
kryna_85
Postat pe 4 Ianuarie 2010 03:40
De la: 592777, la data 2009-11-12 21:19:26
De la: kryna_85, la data 2009-11-12 19:25:17
De la: 592777, la data 2009-11-11 21:45:01
Referitor la mesajul de m,ai sus, citat de @krina85:
Spune ca femeia scorpion si-ar da si viata pentru barbatul ei, chiar daca acesta o iubeste mai putin. Pentru ca apoi, putin mai jos, sa ne arate ca ,de fapt, femeia scoprion azi te poate iubi si maine te poate uri, si ar trebui sa te feresti ca "te desfigureaza pe viata" sau "jar manaci", atat tu cat si alta femeie la care te-ai uitat, chiar daca e nevinovata. Frumoasa filosofie de viata aveti: voi trebuie sa pedepsiti pe oricine, chiar si pe cei nevinovati!
Sincer, descrierea aceea pentru femeia scorpion corespunde unei persoane cu ceva dereglari la mansarda.
Chiar acolo se zicei: "femeia scorpion nu are ratiune". Decat cand e vorba de razbunare.
Insa stati voi calme, ca exista ac si pentru cojocul vostru!Puneti-va voi cu o zodie de foc...Doar incercati! Spuneti ca in interiorul vostru e un lac vulcanic...ei bine n-ati vrea sa stiti ce e in interiorul unei zodii de foc cand e enervata, mai ales de un scorpion!!!! Poate sunteti voi un lac vulcanic insa stiti ce e aia o bomba atomica??? O persoana in zodie de foc, cand e adusa la disperare de un scorpion, il rade de pe fata pamantului instantaneu, inainte ca scoprionul sa inceapa macar sa se gandeasca la planul de razbunare!!V-o merge voua cu raci sau cu fecioare, insa incercati si cu berbeci sau lei!! Parca vad ca o sa ramaneti cu mai putine "antene"!!

DA DRAGA, FETELE/FEMEILE SCORPION POT IUBII CU FOARTE MULTA PASIUNE DAR POT URA TOT CU ATATA PASIUNE!!!!!!
DA FETELE/FEMEILE SCORPION SI-AR DA VIATZA PENTRU BARBATUL IUBIT CHIAR SI ATUNCI CAND ESTE IUBITA MAI PUTIN, ESTE FIDELA IUBITULUI..........
DA ESTE ADEVARATA SI FRAZA "femeia scoprion azi te poate iubi si maine te poate uri" DACA O SUPERI SI O JIGNESTI ASA VA FACE.
NU PEDEPSIM OAMENII NEVINOVATZI.
NU MA INTERESEAZA DACA NE SUPORTATI VOI SAU NU.....CHIAR NU MA INTERESEAZA.....
NU MA INTERESEAZA DACA INTRII PE FORUMUL NOSTRU SI NE JIGNESTI....TU SINGURA TE SUBESTIMEZI SI DIN COMM SE DEDUCE K TE SIMTI INFERIOARA FETELOR/FEMEILOR SCORPION....POATE TZI-AI DORII SA FII SI TU SCORPION K NOI, DAR TZIE VIATZA NU TZIA OFERIT ACEASTA SEANSA....SI ESTI INVIDIOASA PE NOI
AM SI SCRIS K ACEL ZODIAC DESPRE FEMEIA SCORPIONN L-AM LUAT DE PE NET SI MI S-A PARUT INTERESANT....

Draga mea, imi pare rau, dar nu prea aveam cum sa fiu "scorpioanca". Poate doar scorpion.
Sa-mi doresc sa fiu scorpion? Asa crezi tu? Dac-as fi scorpion as face o cerere sa ma nasc din nou!

Cand mai aveti revelatii din astea, cum ca toti ar vrea sa fie scorpioni, mai ganditi-va si ce motive ar avea cineva sa-si doreasca una ca asta. Insa dupa cum scria mai sus, femeia scorpion nu prea le are cu ratiunea...asa ca nu mai ramane nimic de comentat.
N-as fi intervenit daca nu v-ati lauda atat pe topicul acesta si nu v-ati crede centrul universului ! Mai ales ca, in realitate, nu sunteti deloc asa cum va credeti voi.

Extraordinar...Ai descoperit cumva America??
Tu nu ai gresit niciodata?

NU sunt "revelatii din astea", au foarte multe motive k sa-si doreasca sa fie Scorpioni, foarte multe calitati.
Nu ne credem centrul universului si nici nu avem interes sa ne laudam pt k ne lauda lumea mereu, ne apreciaza si ne stimeaza sincer dar oamenii frustrati k tine si invidiosi incearca mereu sa ne denigreze si sa ne srtice imaginea....SINCER, IMI PARE RAU PENTRU VOI
kryna_85
Postat pe 22 Februarie 2010 23:41
oooffff m-a ajutat Dumnezeu sa citesc absolut fiecare mesaj de la primul pina la ultimul.. felicitati-ma skorpiutzelor!
deh, interesante mesaje au fost expuse de unele "exemplare" in adresa scorpiilor, vb acum de cele cu continut critic, ca sa nu zic critica ieftina... sunt totalmente de acord cu fetele care spuneau anterior ca nu conteaza zodia, conteaza OM SA FII!! nu ca as lua apararea acestei zodii, dar kiti cunoscuti am, colegi etc. al caror comportament este de zeci de ori mai frustrat dekit al scorpiilor... care sunt cu mult mai obsesivi si posesivi dekit scorpiile... de asemenea am mai notat si persoane agresive (din kite am inteles nu skorpii) pe acest topic.. cu mult mai agresive apropo si fara motiv... foarte bine, se poate de inteles faptul ca nu iti place zodia discutata, sau ca consideri ca alta ar fi cu mult mai buna, dar nu e de inteles motivul exteriorizarii unor astfel de ganduri (mentionez ca nu am observat in alte topicuri, despre alte zodii sa se bage vreo skorpie cu o astfel de afirmatie)... cineva mai spunea ca da 10 skorpii pe o leoaica.. si care-i problema?! skimba-le draga, daca iti plac mai tare leoaicele!! in locul tau vor aparea altii care ar skimba 10 leoaice pe o skorpie... fiecare cu ale lui... nu ca as fi prea moale sau intelegatoare, dar ma stradui sa judec rational si corect... ce tine de lauda, nu e nici pe departe asa: sunt doar ganduri, afirmatii etc. expuse pentru persoanele in stare sa inteleaga, adica aceleasi scorpioance.. eu personal am citit multe articole astrologice, mai concret descrierea generala, dar m-am saturat de ele, pentru ca in fine ele se repeta si nu mai vezi nimic nou.. deci, topicurile sunt create cu scopul de a auzi pareri "de rind", nu "profesionale", asa-numitul "horoscop practic" (asta ca sa-i lamuresc pe cei frustrati si obsedati de critica). Iar in final, permiteti-mi, scumpele mele skorpii, sa fiu un pic rea ca, deh, asta e, asa sunt eu pina la urma sinteti invidiosi, ca, dupa cum am citit recent: "Are putin prieteni si multi dusmani, dar kiar si acestia au un respect ascuns pentru scorpioni, kiar daca nu recunosc asta nici fata de propria persoana" .. nu e nevoie sa recunoasteti.. criticati in continuare pentru ca citesc cu atita placere aceste cuvinte disperate si pline de invidie ascunsa.. nu vreti sa fiti scorpioni?! foarte bine!! NICI NU MERITATI PRIN URMARE, DIN MOMENT CE NU SUNTETI!! ACESTA E SEMNUL OAMENILOR PUTERNICI, iar daca tot a fost adusa vorba de superioritatea leilor asupra skorpiilor.. sigur ca scorpioanca niciodata nu va atingea superioritatea leoaicei in ce priveste teatralizarea si actoria.. o prefacuta mai iscusita nu gasesti!! acum astept in adresa mea atacuri din partea leoaicelor, varsatoarelor, sau poate ca mai apare vreo fecioara pe aicea v-am pooopat fetelor, sunteti cele mai cele mai
Semnat (cum mi-a spus un prieten, si probabil ca e cel mai frumos compliment pe care l-am auzit in adresa mea): Dracoasa scorpie mai iesit... da fetelor, 30 octombrie.. SUNT SKORPIEEEE!!!!
Lady_Shadow
Postat pe 6 Martie 2010 19:51
De la: Lady_Shadow, la data 2010-03-06 19:51:07oooffff m-a ajutat Dumnezeu sa citesc absolut fiecare mesaj de la primul pina la ultimul.. felicitati-ma skorpiutzelor!
deh, interesante mesaje au fost expuse de unele "exemplare" in adresa scorpiilor, vb acum de cele cu continut critic, ca sa nu zic critica ieftina... sunt totalmente de acord cu fetele care spuneau anterior ca nu conteaza zodia, conteaza OM SA FII!! nu ca as lua apararea acestei zodii, dar kiti cunoscuti am, colegi etc. al caror comportament este de zeci de ori mai frustrat dekit al scorpiilor... care sunt cu mult mai obsesivi si posesivi dekit scorpiile... de asemenea am mai notat si persoane agresive (din kite am inteles nu skorpii) pe acest topic.. cu mult mai agresive apropo si fara motiv... foarte bine, se poate de inteles faptul ca nu iti place zodia discutata, sau ca consideri ca alta ar fi cu mult mai buna, dar nu e de inteles motivul exteriorizarii unor astfel de ganduri (mentionez ca nu am observat in alte topicuri, despre alte zodii sa se bage vreo skorpie cu o astfel de afirmatie)... cineva mai spunea ca da 10 skorpii pe o leoaica.. si care-i problema?! skimba-le draga, daca iti plac mai tare leoaicele!! in locul tau vor aparea altii care ar skimba 10 leoaice pe o skorpie... fiecare cu ale lui... nu ca as fi prea moale sau intelegatoare, dar ma stradui sa judec rational si corect... ce tine de lauda, nu e nici pe departe asa: sunt doar ganduri, afirmatii etc. expuse pentru persoanele in stare sa inteleaga, adica aceleasi scorpioance.. eu personal am citit multe articole astrologice, mai concret descrierea generala, dar m-am saturat de ele, pentru ca in fine ele se repeta si nu mai vezi nimic nou.. deci, topicurile sunt create cu scopul de a auzi pareri "de rind", nu "profesionale", asa-numitul "horoscop practic" (asta ca sa-i lamuresc pe cei frustrati si obsedati de critica). Iar in final, permiteti-mi, scumpele mele skorpii, sa fiu un pic rea ca, deh, asta e, asa sunt eu pina la urma sinteti invidiosi, ca, dupa cum am citit recent: "Are putin prieteni si multi dusmani, dar kiar si acestia au un respect ascuns pentru scorpioni, kiar daca nu recunosc asta nici fata de propria persoana" .. nu e nevoie sa recunoasteti.. criticati in continuare pentru ca citesc cu atita placere aceste cuvinte disperate si pline de invidie ascunsa.. nu vreti sa fiti scorpioni?! foarte bine!! NICI NU MERITATI PRIN URMARE, DIN MOMENT CE NU SUNTETI!! ACESTA E SEMNUL OAMENILOR PUTERNICI, iar daca tot a fost adusa vorba de superioritatea leilor asupra skorpiilor.. sigur ca scorpioanca niciodata nu va atingea superioritatea leoaicei in ce priveste teatralizarea si actoria.. o prefacuta mai iscusita nu gasesti!! acum astept in adresa mea atacuri din partea leoaicelor, varsatoarelor, sau poate ca mai apare vreo fecioara pe aicea v-am pooopat fetelor, sunteti cele mai cele mai
Semnat (cum mi-a spus un prieten, si probabil ca e cel mai frumos compliment pe care l-am auzit in adresa mea): Dracoasa scorpie mai iesit... da fetelor, 30 octombrie.. SUNT SKORPIEEEE!!!!

salutari........nici nu mai trebuia sa te semnezi.........NOI te-am recunoaste din prima ca esti de a noastra!
CERALYNA
Postat pe 7 Martie 2010 16:33
deh... scorpioanca isi recunoaste semenii din jumatate de cuvint
Lady_Shadow
Postat pe 7 Martie 2010 19:43
Iata ce am gasit eu rascolind putin netul... asa dupa cum am mentionat mai sus, e horoscop practic, adica impresiile despre scorpii relatate de un simplu observator de rind...
P.S. fara suparare pentru amatorii de critica... dar la urma urmei, mie ce-mi pasa?! ca pina la urma, tot pentru scorpii ma stradui... sper sa va placa dragele mele!!

Fata scorpion in chip de scorpie devoratoare de barbati ( e tare buna la pat, asta da) e o mare idee preconceputa si proasta pe deasupra. Ar trebui sa vi se strepezeasca mult mai repede dintii cand auziti de o geamana, racoaica de specie rea, sagetatoare sau varsatoare decat scorpioanca. Am stat sa ne gandim de unde s-a nascut aceasta legenda legata de persoana ei si cred ca am descoperit doar 50% din motive. Unu’ la mana ar fi ca e teribil de pisaloaga, mai ales ultimul decan. Iti repeta acelasi lucru si te verifica si te piseaza pana iti vine sa-ti iei campii. Desi mult mai inofensiv decat o racoica care se joaca cu nervii tai mult mai subtil, se pare ca la prima vedere enerveaza mai tare. (Pentru ca la racoica ai tendinta sa spui “Mi s-a parut mie”, pe cand scorpioanca e mult prea ostentativa). Iar acum sa fim sinceri: preferi un atac neprevazut si ascuns sub falsa prietenie a unei varsatoare cu ascendent in gemeni (varsatoarele nu’s intr-atat de diabolice) sau unul al scorpioancei, trambitat de obicei dinainte?

O alta mare calitate a scorpioancei este ca daca nu te poate suferi iti va arata foarte clar acest lucru. Nu’i prefacuta. Degeaba te gandesti ca uite ce frumos se poarta cu mine geamana si varsatoarea care n’are fix nicio valoare. Iar daca te are la inima, te va avea intodeuna: fie prieten sau prietena. Poti sa-i faci extrem d multe, s-o treci prin foc si para, practic orice, pana sa hotareasca sa-si indrepte atacurile catre tine. Este devotata pana la obsesie. Defectul ei e ca nu poti sti cu niciun chip daca va face o pasiune pentru tine sau daca te ureste, (vezi bine ca nu umbla cu jumatati de masura), si nici ea nu stie prea bine. Daca o intrebi iti va face o expunere de motive la care nu te-ai fi gandit nici in 5 vieti.

Este o leaca intriganta, depinde daca esti in vizorul ei. De obicei nu efectueaza atacuri mortale gratuit (vezi racoaica, care daca e luna asezata prost, calca pe cadavre). Trebuie sa-i fi facut ceva nasol daca i-ai starnit dorinte de razbunare. Atentie este o femeie foarte inteligenta, deci nu se va obosi pentru orice mica raca ca sa-si puna in functiune arsenalul. Dar cand o face…nu prea rateaza tinta. Si aici am ajunge la un al 2-lea motiv pentru care ar putea o scorpioanca sa va devina nesuferita: razbunarea cu orice pret si precizia actului, ceea ce-o face sa nu dea gres mai deloc, ceea ce o face si mai enervanta.

Iar acum sa facem clar distinctia intre scorpioanca, o fata cu idei fixe carora le zice principii (unele chiar sunt), si o fata rea. Se face ca ti-e rau de nu mai poti sau ai un moment de slabiciune sufleteasca/psihica. Poti sa fii si dusmanul ei de moarte, scorpioanca in acel moment isi va pune in miscare tot sangele ei rece si nu se va lasa pana nu te va pune pe picioare ca dupa aia tot ea sa te doboare. Dar macar a fost o lupta dreapta. Te afli in autobuz intr-un echilibru incert, intre pozitia verticala si orizontala, gata sa fii una cu podeaua. Teoretic daca nu se afla o berbeaca in preajma, scorpioanca te va prinde cu un gest sigur si la fix. Daca ai in fata o racoica de specie rea (ultimul decan) poti sa-i strigi cat vrei ca esti in pericol caci ea abia isi va misca bratul si va mima dita mai esecu de a te prinde. Ai dureri menstruale si iti suni prietena gemeni sa-ti aduca medicamentul cutare. Peste 3 ore prietena gemeni (a 2-a ei fata) intra pe usa si iti spune vesela: “La farmacie nu aveau decat bomboane pentru gat, ti-am adus dastea da nu cred ca-ti vor face bine”. O scorpioanca va ateriza in 5 minute (sunt cele mai punctuale femei) cu toate medicamnetele de acasa de la ea (e mare consumatoare de chimicale) si ar fi stat cu tine toata noaptea treaza sa te vegheze. Scorpioanca casatorita din frageda tinerete cu barbat la maturitate tarzie. Nu-l va parasi nici cand acesta nu va mai fi in stare sa se duca singur la baie, da ia sa vezi o sagatatoare ce repede isi va face bagajele, lasand impresia ca a incercat tot ce s-a putut si a fost o adevarata sora de caritate. O scorpioanca 100% este in stare de orice pentru cei la care tine. Impossible is nothing si “pana moartea ne va desparti”.

Sa nu uitam nici ca ea este foarte impulsiva, are foarte multe de la fata berbec, ca doar e guvernata si ea de Marte (si de Pluto). Tocmai de aceea o ia de multe ori gura pe dinainte. Este un bun psiholog. Se imbraca practic, mult negru, mov, culori inchise. Dupa cum v’ati dat seama noi nu am avut decat surprize placute cu scorpioancele. Ceea ce insa ne deranjeaza si pe noi la ele, inafara de razbunarea prosteasca este instinctul lor fantastic de autodistrugere. Nu stiu daca intr-o viata, lumea ajunge sa faca rau scorpioancei cat apuca sa-si faca ea rau singura: vezi cazul “saracei fete bogate” Barbara Hutton care a cheltuit o avere imensa cu cei 7 soti ai ei, murind in saracie.

Varsatorii prezinta o adevarata atractie pentru fata scorpion, (ei care de regula nu’s capabili de sentimente usoare si lumesti) iar atractia e reciproca (Demi Moore si Ashton Kutcher). In rest destul de frecvent scorpion-pesti, scorpion-balanta, scorpion-fecioara pe partea fizica.
Lady_Shadow
Postat pe 7 Martie 2010 20:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu varsator el sagetator!avem sanse?? 12 De la: gugulina74 13 Septembrie 2009 23:28
eu gemeni, ortodoxa, iar el leu, musulman 14 De la: kyru 19 August 2010 20:55
femeia taur-barbatul fecioara 1 De la: kudika043273 23 Iunie 2009 23:29
eu leu si el rac 5 De la: kudika227120 29 Ianuarie 2011 14:58
Ce parere aveti despre barbatii berbec?Dar pesti? 9 De la: maxidanny 18 Iunie 2010 01:40