Setari Cookie-uri

cum poti uita o iubire imposibila?

Eu nu inteleg de ce le faceti voi oare pe plac celor care vor sa va faca sa suferiti... Si referitor la cea care a deschis subiectul, cred ca nu e vorba de iubire, mai de graba cred ca indiferenta lui te-a ambitionat, cred ca e ambitie nu iubire.
Cea mai potrivita solutie este sa razpunzi cu aceeasi moneda intotdeauna! E clar ca nu merita nici macar sa te gandesti la el, sa nu mai vorbim de faptul ca iti sacrifici cei mai frumosi ani pentru unul care nici macar nu e interesat de tine!
Stiu si eu cum e sa fii in situatia asta, dar trebuie sa cauti mereu sa iti faci pe plac tie, pentru ca de multe ori cand incerci sa fii pe placul altora nu mai esti pe placul tau, si durerea mare e ca ceilalti nici macar nu apreciaza asta... se vede mai mereu treaba asta, chiar si in posturile voastre... ei profita si cred ca li se cuvine de-a gata totul. Si nu este asa.
my_melody
Postat pe 13 Decembrie 2008 13:32
http://www.tagged.com/mypage.html
leoncio_leonhard
Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:36
tu trebuie sa sti ca te doare si suferi cand te desparti de cineva drag cu care ai avut o relatie mai multi ani doar atunci cand analizezi doar aspecte legate de anii petrecuti impreuna, obisnuinte, ... ce trebuie facut? scrie pe 2 rubrici ce a fost bine si ce nu a fost bine, apoi analizeazale. singura vei intelege de ce trebuie sa nu suferi. draga mea in final cred ca trebuie sa gandesti ca oamenii vin si pleaca din viata noastracu un anumit scop, asa ca lasa_l sa plece si spune-i te iubesc atat de mult incat pot sa renunt la tine si FA-O
violeta_anisoara
Postat pe 22 Ianuarie 2009 00:56

buna, nu mi se pare o iubire imposibila, ptr. ca, din ce spui, mi se pare, in primul rand neimpartasita.
din ce am citit, pare ca ti-a placut de cineva, ati devenit prieteni si nu s-a trecut la un alt nivel al relatiei. poate, tocmai ptr ca mai mult de atat nu se poate. ptr ca o relatie sa existe trebuie sa fie 2 parti.
sunt sigura ca ai sa depasesti aceasta mica "obsesie", si ai sa-ti gasesti marea iubire. cateodata ea sare de nici unde nu te astepti. si daca e sa fie acel "el" de care-ti place tie, lasa-l sa faca primul pas. probabil s-a prins ca-l admiri...ignora-l, trateaza-l cu indiferenta, vezi-ti de ale tale.
daca e sa fiti impreuna, o sa faca el primul pas; daca nu, inseamna ca nici n-o sa faca vreodata si ar fi mai bine ptr linistea sufletului tau, sa treci peste, sa mergi mai departe. si o sa fie bine. nu te agata de trecut, ca sa te impotmolesti.

viata e frumoasa. ai sa-ti gasesti intr-o zi jumatatea, numai sa stii ce vrei si sa stii s-o recunosti cand apare, si sa nu idealizezi prea mult. nimeni nu-i perfect, dar toata lumea are calitati.

succes!

Postat pe 19 Martie 2009 11:05
Zici ca esti indragostita de acest barbat cu care nu ai schimbat prea multe vorbe, idei, pareri etc.
De unde stii ca, daca ati fi impreuna v-ati potrivi? Doar nu-i cunosti felul de a fi, de a gandi, de a simti...
Sunt multe sanse ca sa fii dezamagita de el.
Si din moment ce nu-ti raspunde la semnalele pe care nu cred ca nu le-a observat de atata timp, chiar ca nu merita (parerea mea).
6262
Postat pe 21 Martie 2009 11:17
Cred ca este vorba doar de o obsesie... scuze!
Daca nu este reciproc... uita-l si traieste-ti viata.
e prea frumoasa (si scurta) sa o irosesti.
Priveste in jur...nu se stie niciodata
ioanaolanesti2002
Postat pe 21 Martie 2009 16:30
eu nu pot uita o iubire imposibila pentruca inca iubesc persoana respectiva si nu pot fii cu ea .il iubesc mult dar soarta ne despartit si acum nu pot face nimic decat sa ma resemnez caci uneori trebuie sa accepti asa cum iti este dat sa fie dar eu am sa astept chiar daca el e departe mi as da si viata pentru el .iubirea mea te astept sa te intorci.
gabriela_sexy_girl_84
Postat pe 21 Martie 2009 20:06
Buna,

Nu-l vei putea uita niciodata!! Sa te poti detasa ....accepta un alt barbat in viata ta. Lasa-l sa te iubeasca , doar asa il poti " uita " . Stiu , cunosc sentimentul .....dar timpul rezolva tot . Ar fi bine sa-ti schimbi locul de munca .Nu-l poti "uita " stand in preajma lui . Te autodistrugi sufleteste . Sa ai mult succes !! Maria .

Postat pe 23 Martie 2009 10:59
Ihm, printr o situatie asemanatoare trec si eu, sau am trecut ma rog, asta daca pot spune ca am reusit sa depasesc momentul. Tot ce trebuie sa faci, e sa incerci sa fii indiferenta, sa il indepartezi treptat, treptat din viata ta chiar daca iti e greu pentru ca sunteti colegi de servici. Crede ma , barbatii sunt usor de manevrat , trebuie doar sa avem puterea de a i juca pe degete si de a nu ne lasa influentate de sentimentele noastre . Uneori trebuie sa gandim la rece , sa fim puternice si sa le aratam ca nu suntem singure . Asa ca, fii tare si incearca sa fii indiferenta si iti spun din proprie experienta ca roata se intoarce exact atunci cand nu te astepti, dar e nevoie doar de timp. ( Good things come to those who wait ) .
Bjork1234
Postat pe 11 Septembrie 2009 12:18
Draga mea, eu stiu o pereche care se iubeau si epistolele lor erau adevarate capitole de roman! Se asteptau, cand nu se vedeau isi scriau si dintr-o data totul s-a terminat. De ce? Pentru ca era o nepotrivire : varsta de care ea a tinut seama ca nu trebuie sa se complice iar el a urat-o pentru asta atat de tare ca a inceput s-o gratuleze cu tot felul de invective. Ce crezi? Si cand ea si-a dat seama ca trebuia sa fie mai indulgenta cu sentimentele lui in sensul sa nu trebuia sa rada de ele, nu l-a mai putut convinge de faptul ca l-a inteles pe deplin. Degeaba! Azi par ca se urasc dar in realitate fiecare sufera in felul lui. Ea pe cine sa intrebe ce sa faca pentru a-l uita? Dar el? El incotro sa-si indrepte pasii daca pana la acea femeie nu a mai iubit cu adevarat pe o alta femeie? De fapt el nu crede ca e iubire ci o rascolire a firii lui rigide de catre o femeie care nu ar avea ce cauta in viata lui.
Eu iti propun sa lasi timpul sa-si faca efectul. Pana nu vei mai simti acea durere coborata din suflet si aciuita in inima si in tot ceea ce esti fizic, nu vei putea face nimic dacat sa incerci sa te darui profesiunii pentru care esti pregatita. Personal, si eu sufar dupa un om care stiam de la inceput ca nu voi avea nevoie de el si nici ca ne potrivim, dar vezi, iubito nenorocirile astea din dragoste vin la orice varsta la orice fel de om si nu pleaca atunci cand vrem si nici leacuri speciale inca nu s-au inventat pentru a le anihila. Eu cred si asa procedez in consecinta: Ma gandesc la el, ii privesc chipul din poze, ii pun intrebari si raspund tot eu cu ceea ce imi convine si nu cu ceea ce mi-ar fi raspuns. Eu zic ca aceasta metoda lineaza durerea sufleteasca si astfel aplatizata, undeva si candva va disparea. S-ar putea sa dispara atunci cand traversand strada pe unde nu trebuie, o mana te prinde si te trage din fata unei masini! Cine stie! Cand mi-oi reveni ca sa pot discuta detasat acest subiect sper sa radem amandoua de fostul nostru necaz care atunci cand s-a autoconceput ni s-a parut a fi inceputul unei perioade pe care-o traiesti odata in viata pentru ca o crezi vesnica. Succes la A UITA!
galina_aceeasi
Postat pe 14 Septembrie 2009 10:04
in primul rand esti femeie!cauta in sufletul tau puterea si mergi mai departe.cateva sfaturi daca imi permiti;aranjezate cum nu ai facut-o niciodat(par,machiaj,pedichiura ,manichiura si schimbati atitudinea)capata incredere in tine si ai sa vezi.tii cont de sfatul meu si poti sa ma cauti la adresa de mail biancaelena13@yahoo.com dca ai probleme ce tin de suflet .si nu tine cont de parerile rautacioase.capul sus si vorba cantecului dai inainte cu tupeu.te pup.
biancaelena13
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:53
Nu stiu daca este iubire sau obsesie (fara a da o conotatie negativa cuvantului), insa cineva mi-a spus odata o vorba mare: Femeile sunt ca maimutele, nu lasa o craca pana nu se agata de alta - acum stii ce ai de facut :).
loveisblinde
Postat pe 15 Septembrie 2009 09:11
Asta e obsesie nu este iubire !Scuze dar ma irita femeile care se tin ca scaiul de om .Nu le suport ,nu le pot iubi ,as fugi in lumea larga sa scap de una de asta care stie ea ca e iubita dar barbatul e imbrobodit sau e rusinos ,cand un barbat vrea o femeie o cucereste nu se lasa manevrat de maestrul papusar adik femeia
Alin1980
Postat pe 21 Octombrie 2009 18:06
ba da...existã iubire imposibilã atunci când iubire nu este impartasita de cel drag....daca tu crezi ca merita mai da i o sansa si luptã....insã ºi el trebie sã ºi doreascã acelaºi lucru...daca nu....implicã te in altã relaþie....vorba cui pe cui se scoate e o realitate....e doar o pãrere...tu singurã vei decide, funcþie de situaþie...cu bine..
catalina69
Postat pe 22 Octombrie 2009 13:46
De la: ina_c, la data 2008-09-23 14:58:12Povestea mea consta in faptul ca m-am idragostit de cine nu trebuia.Totul a inceput acum 4 ani de zile cand am inceput facultatea. El a fost prima persoana cu care m-am intalnit si de atunci ma gandesc in continuu la el .Cat despre el la inceput nici nu ma baga in seama dar in decursul acestor 4 ani am devenit cat decat prieteni... Am facut multe lucruri doar ca el sa ma remarce, lucruri de care nu sunt prea mandra.El are o fire mai complicata...uneori ma facea sa cred ca si el simte ceva pt mine... dar erau zile in care ne comportam de parca eram doi straini.Acum am terminat facultatea si soarta a facut sa devenim si colegi de servici dar lucrurile s-au schimbat...ne-am indepartat din ce in ce mai mult unul de altul.Sincer nu-l mai inteleg deloc Vreau sa il uit, dar simt ca nu mai pot iubi pe nimeni in afara de el.Am si incercat sa ies cu altii dar tot la el ma gandesc. Ce sa fac cum sa il uit pentru ca stiu ca nu vom fi impreuna niciodata Este o iubire imposibila.Poate o sa vi se para ceva copilaresc dar asta simt eu. Va rog sa dati si mie niste sfaturi ca sa pot sa-l uit.

Întreabã-l dacã vrea sã te sãrute,indiferent de rãspuns o sã-l uiþi mai devreme sau mai târziu.
io_sunt
Postat pe 24 Octombrie 2009 14:29
De la: Alin1980, la data 2009-10-21 18:06:09Asta e obsesie nu este iubire !Scuze dar ma irita femeile care se tin ca scaiul de om .Nu le suport ,nu le pot iubi ,as fugi in lumea larga sa scap de una de asta care stie ea ca e iubita dar barbatul e imbrobodit sau e rusinos ,cand un barbat vrea o femeie o cucereste nu se lasa manevrat de maestrul papusar adik femeia

Aºa este!Femeile pe care le vrem sunt ca niºte redute,fortificaþii ce trebuiesc distruse pas cu pas,cucerite,apoi guvernate,secate de resurse ºi pãrãsite.Apoi,cetatea va rãmâne....doar o atracþie turisticã.
io_sunt
Postat pe 24 Octombrie 2009 14:29
stii iubirea e ca o ruleta ruseasca castigi sau pierzi ..te inteleg tii foarte greu dar sa stii ca nu e bn sa te gandest la el daca nu ai certitudinea ca se va intampla vrodata ceva:* take care:*
nightwish_delya
Postat pe 3 Noiembrie 2009 23:05
scoateti-l din minte ..incearca cu altu la urma urmei : "cui pe cui se scoate"
cristinablackeyes
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:06
stiu este foarte greu atunci cind treci prin astfel demomente...
sincer si eu la fel mam simtit cind am pierdut dupa parerea mea TOTUL
iubesk si akuma dar cel mai mult ma doare ca dragosteainposibila este dragostea adevarata...si cel mai dureros este atunci cind nu poti skimba nimik in trecut si nu mai poti skimba persoana data...
este foarte bine atunci cind vezi persoana pe care o iubesti in fie ce zi iti da putere sa vrei sa doreshti,sa poti,sa stii ce e asta iubire...
si asta nu conteaza asa mult...atunci cind il vezi incearca sa-l faci sa simnta distanta dintre voi sa simnta limitele unde poate sa ajunga kiar si atunci cind glumeshte cu tine...
incearca sati simnta parfumul de fiece data treci pe linga el si uitate in spatele tau cind trecide el si cu un suris dulce mingiieti minele...si nu incerca niciodata sa uiti o persoana pe care o iubesti ca te doare mai mult dar incearca sa te intelegi pe tine insuti de ce iesti in stare pentru acea persoana...
ispasitorul
Postat pe 20 Februarie 2010 01:36
oameni buni a vazut careva din voi filmu "The Secret" ? ia uitativa cu MARE MARE ATENTIE SI BAGARE DESEAMA la el ...si faceti ce fac si cei din film (documentar) si o sa vedeti cum vi se va schimba viata ...tot ce trebuie sa faci este sa vrei ....este impopsibil sa uiti pe cineva , dar iubirea asta a ta imposibila se poate transforma intr-o amintire placuta , o experienta de viata , din care ar trebui sa inveti cate ceva ....repeta-ti in gand ceea ce vrei si vei avea ....gandestete la ce iti doresti si se va implini ....TOTUL E SA VREI .....bafta
darckmoon
Postat pe 28 Februarie 2010 01:54
incearca si vei reusi,asa am facut si eu in urma cu 7 ani,de ce te chinui tot pe tine,oare merita?,mergi mai departe.
kudika050993
Postat pe 28 Februarie 2010 08:16
iubirea nu poate fi imposibila ci doar neimpartasita!ar trebui sa nu te mai gandesti la el si sa ti gasesti alta ocupatie.si eu trec prin ceva similar numai k nu e platonic k la tine.adica ne intl totul bine si frumos si dupa nu mai vb cateva zile.il iubesc mult dar el pe mine nu cred asa k renunt si sper sa uit k dragostea cu sila nu se poate.
madyna89
Postat pe 28 Februarie 2010 08:30
De ce e imposibila? i-ai spus vrodata cit de mult il iubesti? sau in ultima perioada? eu zic ca ar trebui sa ai o discutie cu el serioasa pe tema asta si sa ii spui ce simti tu ptr. el.Si daca el nui insurat, atunci fa tot posibilul sa fiti din nou impreuna, iar de nu, stii cum se spune o iubire se uita cu alta.Desi e foarte greu.Iti doresc multa bafta.
kudika098645
Postat pe 28 Februarie 2010 08:49
Si eu traiesc o iubire imposibila,si asta pt ca el are o relatie oficiala cu cineva,insa iubirea imi este impartasita pe deplin.Nu inteleg cum poti sa iubesti un barbat atata timp,cu care nu ai trait nimic.Dar vrei sa-ti spun ceva?NU te chinui sa-l uiti!Va aparea cineva in viata ta exact atunci cand nu te astepti,si s-ar putea sa traiesti si cu el o iubire imposibila,dar frumoasa!Nu sa o traiesti singura...
BAFTA!
d_niko
Postat pe 28 Februarie 2010 09:01
....imposibila? ..nu pot sa cred, spune-i ce simti pt el, si poate ,poatetotul se rezolva. Imposibila e iubirea mea, care mam indragostit de un om insurat si pe deasupra si cu 2 copii.Pe mine ma foloseste de cativa ani, vine cu tot felul de texte..ca ma iubeste.. ca nu poate trai fara mine.etc.Ii tot dau papucii dar el tot la mine se intoarce.Nu pot sa spun ca-l iubesc ,dar ne simtim bine impreuna.Stiu ca imi trebuie vointa sa ii spun nu, dar nu pot...De ce?
kudika114439
Postat pe 28 Februarie 2010 09:04
De la: kudika114439, la data 2010-02-28 09:04:33....imposibila? ..nu pot sa cred, spune-i ce simti pt el, si poate ,poatetotul se rezolva. Imposibila e iubirea mea, care mam indragostit de un om insurat si pe deasupra si cu 2 copii.Pe mine ma foloseste de cativa ani, vine cu tot felul de texte..ca ma iubeste.. ca nu poate trai fara mine.etc.Ii tot dau papucii dar el tot la mine se intoarce.Nu pot sa spun ca-l iubesc ,dar ne simtim bine impreuna.Stiu ca imi trebuie vointa sa ii spun nu, dar nu pot...De ce?
kudika114131
Postat pe 28 Februarie 2010 10:47
SI EU AM O POVESTE IDENTICA TOT DE 4 ANI SI NUMA NU AM PUTUT UITA DAR INCERC CU TOT DINADINSUL SI AM RUGAT LUMEA DIN JURU MEU SA NUI MAI PRONUNTE NUMELE DAR AM UITAT DAR F PUTIN INCA MAI AM MOMENTE CAND MA GANDESC . STI CUM SE ZICE UITI CU MINTEA DAR CU INIMA BA
cosmin120189
Postat pe 28 Februarie 2010 11:30
de ce crezi ca este o iubire imposibila daca nici macar nu ai vorbit cu el despre asta? daca el nu stie ce simti tu? de unde stii ca el nu si,te la fel? daca e acelasi lucru si din partea lui si la fel nu are curaj sa iti spuna?
flory_preety
Postat pe 28 Februarie 2010 14:27
Nu plange ca sa terminat ci zambeste ca sa intamplat!!!!draga mea crede-ma ca nimic in viata nu e intamplator...toate se intampla cu un rost!!e bine sa cunosti cat mai multi barbati ca ulterior sa stii ce vrei,cat mai multe caractere de barbati,fiecare om e diferit prin felul lui de a fi..cu un astfel de barbat nu vei fi niciodata fericita pentru ca nu stie ce vrea de la viata...iar asta pleaca din familie..ii place joaca si atat...in viata sunt lucruri mult mai importante decat el..iar daca te mai gandesti de 2 ori ai sa-mi dai dreptate!!
mihaela_ionescu89
Postat pe 28 Februarie 2010 16:02
Mai intai incearca sa disuti cu el sa vezi de ce se intampla toate astea s ia in calcul si parerea lui apoi daca crezi ca merita sa-l ai in viata ta accepta-l asa cum e daca nu fa-ti calculul bine ast nu te implica intr-o alta relatie pt a-l uita .
rebeca79
Postat pe 28 Februarie 2010 16:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
decizie greu de luat....e teama, e......incapatanare ?! 12 De la: tzukinatzuky 10 Decembrie 2008 10:22
alyna_brunetabr 6 De la: Barbie30 13 Septembrie 2010 23:20
eu il vreau si el ma minte mereu ............... 55 De la: l_diana_c 28 Mai 2009 15:46
Indragosita de alt baiat 3 De la: Barbie30_ 28 Iunie 2011 02:50
ce sa fac??? 7 De la: deea_sweet 14 Octombrie 2010 17:41