Mai multe
De la: ina_c, la data 2008-09-23 14:58:12Povestea mea consta in faptul ca m-am idragostit de cine nu trebuia.Totul a inceput acum 4 ani de zile cand am inceput facultatea. El a fost prima persoana cu care m-am intalnit si de atunci ma gandesc in continuu la el .Cat despre el la inceput nici nu ma baga in seama dar in decursul acestor 4 ani am devenit cat decat prieteni... Am facut multe lucruri doar ca el sa ma remarce, lucruri de care nu sunt prea mandra.El are o fire mai complicata...uneori ma facea sa cred ca si el simte ceva pt mine... dar erau zile in care ne comportam de parca eram doi straini.Acum am terminat facultatea si soarta a facut sa devenim si colegi de servici dar lucrurile s-au schimbat...ne-am indepartat din ce in ce mai mult unul de altul.Sincer nu-l mai inteleg deloc Vreau sa il uit, dar simt ca nu mai pot iubi pe nimeni in afara de el.Am si incercat sa ies cu altii dar tot la el ma gandesc. Ce sa fac cum sa il uit pentru ca stiu ca nu vom fi impreuna niciodata Este o iubire imposibila.Poate o sa vi se para ceva copilaresc dar asta simt eu. Va rog sa dati si mie niste sfaturi ca sa pot sa-l uit. N-ai sa-l poti uita din simplu motiv ca a fost prima ta relatie. Asa se intelge,nu? Ori cred ca e regula fara exceptii ca prima sa fie mai altfel, sa o privim mai altfel...Mai ales noi, partea feminina, mai "slabe de inger" Departarea fizica de el va aduce si o departare sufleteasca, cu siguranta. Totul e sa nu-l mai vezi, sa nu mai stii nimic despre el...macar o vreme...Bafta! |
||
|
floaredecolt26 Postat pe 28 Februarie 2010 18:06 |
||
|---|---|---|
| Draguta mea,esti la inceput de drum,nu ai mai iubit pana acum,se vede.Cu timpul vei capata o anumita "tarie de caracter" si nu vei mai suferi atat!Cu timpul il vei uita,cand va apare alt barbat in viata ta.Linisteste-te,tuturor ni s-a intamplat asta,toti am spus la un moment dat ca nu vom mai putea iubi.Dar.....surpriza!-se poate repeta minunea! | ||
|
kudika033765 Postat pe 28 Februarie 2010 19:52 |
||
Trec printr-o situatie asemanatoare doar ca ... eu nu am raspuns avansurilor lui si ma doare ca doar pt asta contam ,ca ma dorea poate pt o noapte; si ma dore ca nu am lasat , ca nu am mers mai departe.Normal ar trebui sa il uit ,sa il urasc pt ca ma jignit dar iubirea mea e din ce in ce mai puternica si eu in fiecare moment imi zic ''e un NIMENI ce nu merita dragostea mea '' Lasa timpul sa treaca, nu e o regula ca ...fiind cu un altul il vei uita, poate sa ramana acolo pt toata viata ca ...o pata mai putin placuta dar sigur vei avea puterea sa treci peste .Lasa timpul sa treca.EVITA-L CAT POTI MULT ,MULT BINE
|
||
|
|
||
|
kudika077113 Postat pe 28 Februarie 2010 21:44 |
||
| Poate dupa ce o sa iti scriu asta o sa zica lumea ca eu cred in povesti,dar nu...stii tu,femeile au un simt al intuitiei mult mai bine dezvoltat decat al barbatilor...intr-un fel povestea mea de dragoste incepe ca si a ta,doar ca e cu happy end...daca tu crezi,simti ca el e the one si coincidenta,ironia sortii v-a adus din nou impreuna la acelasi job...????e un semn,nu?inainte ziceai tu ca el cand era cald si cand era rece cu tine,nu?pai hai sa iti spun ce am facut eu ca sa se termine cu alba negra asta prin care am trecut si eu...simplu...in primul rand am simtit din adancul inimii ca el e the one,apoi m-am rugat foarte mult la dumnezeu..am tinut novena sfantului anton timp de noua marti dorindu mi sa fim impreuna si fericiti...bineinteles ca am suferit foarte mult intre timp..dar eu lupt pana la ultima picatura oricat de istovita as fii pentru ceea ce imi doresc cu adevarat...acum suntem fericiti amandoi..asteptam sa termin facultatea si sa ne casarorim...nu uita;lucrurile frumoase cer sacrificii mari! | ||
|
crisandra_kudika Postat pe 1 Martie 2010 06:11 |
||
daca poate cineva sa imi spuna cum se poate uita o iubire imposibila ca eu nu am gasit pana acuma nici un raspuns la ea
|
||
|
alenia Postat pe 1 Martie 2010 07:56 |
||
Am sa-ti spun ceva , nu stiu cat de mult te ajuta, dar si eu sant in acelasi situatie ca tine, dar la mine este mult mai grav ca el este casatorit si stiu ca nu se prea intelege cu sotia, este legat de ea, culmea face ca el ma cunoaste, am incercat prin tot felul de lucruri sa-i atrag atentia dar degeaba nu ma baga in seama.Ori ca este ziua ori ca este noapte eu tot la el ma gandesc si mai ales il visez ca face dragoste cu mine. Dar ce sa fac incerc sa merg mai departe ca nu am ce face dar nu voi inceta nici macar un minut sa lupt pt el , chiar daca am sa fiu refuzata,pana la urma tot ii voi spune, macar sant cu sufletul impacat ca stie si ca nu ma dau batuta. IL voi iubi tota viata , asa vrea Dumnezeu sa il iubesc.
|
||
|
alenia Postat pe 1 Martie 2010 08:07 |
||
Cred ca il vei uita in momentul in care vei intalni pe cineva potrivit, si in plus cum sunteti colegi de munca e cam aiurea, cred ca ar trebui sa il ignori ca si cum nu ar exista
|
||
|
oana84onutza Postat pe 4 Martie 2010 13:25 |
||
| nu te obosi sa-ti cauti singur destinul..vezi-ti de drum k destinul vine singur!..acolo unde nu gasesti drumul construieste-l!..nu conteaza sa mergi mai incet..important e sa nu ramai in urma!.. | ||
|
Emo_Rucsy Postat pe 6 Martie 2010 13:57 |
||
| nu stiu cine esti! dar sincer dreptate mai ai in legatura cu cuv asta : cand nu ai iti doresti, iar dak se intampla sa ai persoana, nu te mai intereseaza asa mult. BRAVO- FELICITARI. | ||
|
georgelo28 Postat pe 23 Iunie 2010 23:37 |
||
=))) atat de haios mi s-a parut felul cum ai prezentat cazul tau incat pot spune k am ras copios..imi place felul tau realist de a vedea lucrurile ...chiar asa,la cati masculi mishuna peste tot,nu se merita sa te astepti prea mult dupa vreunul ...v-am pupat
|
||
|
creatzagirl Postat pe 27 Iunie 2010 01:22 |
||
Oups. ..am gresit adresa ...era pt alt forum
|
||
|
creatzagirl Postat pe 27 Iunie 2010 01:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| intrebare intrebatoare | 58 | De la: claudya_elena21 30 Octombrie 2011 18:13 |
| prietena mea este nervoasa f rau............... | 21 | De la: _dulcik_ 5 Mai 2009 23:14 |
| Raporteaza abuz de limbaj | 8 | De la: Diavolyta_ 28 August 2009 00:44 |
|
|
||
| O parere, un sfat... totul a fost in imaginatia mea,sau chiar ar fi putut fi ceva real??? | 16 | De la: manumarius 31 Mai 2010 09:36 |
| ce parere aveti despre relatia dintre un profesor si o eleva ? | 19 | De la: kudika066423 20 Septembrie 2009 11:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.