Setari Cookie-uri

am si eu nevoie de un sfat...

Nu stiu cum a fost interventia, de aceea nu inteleg faza cu era sa mori. Cu siguranta reuseai sa inveti sa fii mama, dar oare cu ce pret? Stii cate costuri implica cresterea unui copil? Ma gandesc ca la 17 ani inca esti eleva. Intrebi daca a fost mai bine daca era sa mori? Eu spun ca era mai bine sa nu fi ajuns in situatia asta.
angelaviorica
Postat pe 11 Decembrie 2008 02:22
Ma simt nevoita sa-mi sustin opinia cu niste explicatii pentru a nu fi inteleasa gresit. NU INCURAJEZ AVORTUL!!! Insa vreau sa se inteleaga faptul ca problema este de fapt educatia, sau mai bine spus lipsa ei. Fetele isi incep viata sexuala din ce in ce mai devreme, fara a sti ce presupune acest lucru. In momentul in care te-ai decis sa faci acest pas, intelege ca iti asumi o responsabilitate. Invata sa te protejezi, invata care sunt metodele de contraceptie, invata cum sa te feresti de boli cu transmitere sexuala, invata cum sa ai grija de tine! Mi-e greu sa cred ca o fata care nu cunoaste toate aceste lucruri de bun simt, poate sa asigure cresterea si educatia unui copil. Avortul nu este o metoda de contraceptie!
Se spune ca toate lucrurile se fac la timpul lor! Nu mi se pare ca varsta de 17 ani e cea la care ar trebui sa devii mama.
M-am saturat sa fiu bombardata de stiri care au ca subiect "Avort la 15 ani!" sau "Fetita de 12 ani insarcinata!". Ma doare sa vad ca prostia e ridicata la rang de virtute. Daca noi ca femei am incerca sa ne respectam mai mult, sa avem mai multa grija de noi, sa mergem la ginecolog si la cabinetul de planificare familiara, nu am mai ajunge in situatia de a decide pro sau contra avort.
Invatati sa fiti femei! Din nefericire, aud din ce in ce mai des intre adolescente discutii de genul:" Mi-am tras-o cu ala si a fost ok, dar parca nu e la fel de bun ca celalalt." DA!!! E COOL SA TI-O TRAGI! E chiar la moda as spune, dar oare cat de responsabila esti?
Daca parintii nu sunt deschisi si nu puteti discuta cu ei despre acest subiect, exista atatea si atatea modalitati de a te autoeduca.
angelaviorica
Postat pe 11 Decembrie 2008 02:52
Hmmm.. Buna tuturor... Nu`mi vine sa cred cand vad ca se recurge la avort, inidferent de situatzie.. Sunt atatea persoane care vor sa aiba copii, si mai multe care renuntza la ei asa... Eu nush, probabil ca sunt mai "sensibila" la subiectul acesta, eu am pierdut un copil, de 4 anisori acum 6 luni impreuna cu parintzii mei, de aia nu pot concepe a se renuntza cu atata usurintza la ceva ce creste inauntrul tau, parte din tine...
saidwoman25
Postat pe 14 Decembrie 2008 22:20
asa am patit si eu si ne-am chinuit 3 ani sa facem un copil...!!!!!ai mare grija,daca l-ai facut este DAR de la D-zeu,chiar daca faci botez si nunta in aceeasi zi!!!
Cine n-are un batran sa-l cumpere!!!
Toate cele bune,fa spalaturi cu ceai de galbenele in apa plata.
Marius
rmarius
Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:13
SUNT SI EU IN ACEEASI SITUATIE SI AS VREA SA STIU CARE SUNT PASII AVORTULUI SI CUM A FOST LA DOAMNA DR.DUNARINTU PENTRU CA TOT LA EA SUNT PROGRAMATA SI EU MAINE.
IMI ESTE TEAMA MAI ALES CA NU O PREA VB LUMEA DE BINE. :

Postat pe 6 Martie 2009 17:06
De la: patricioasa, la data 2008-09-30 13:05:52trebuie sa fac pasul "intrerupere de sarcina" si sunt in dubii in privinta locatiei..
am auzit tot felul de pareri insa nu m-am putut decide asupra unui loc...
as vrea totusi o clinica particulara mai ok...
cele care au trecut prin asta :( imi pot recomanda ceva?
p.s una dintre obtiunile mele ar fi gynecoland .. insa nu prea reusesc sa ii contactez desi incerc de la ora 9... nu stiu ce se intampla cu ei...

Despre avorturi - poezie de Pãrintele Ilie Cleopa

Oare mamã sã mai fie
Aceea ce-ºi omoarã fiii?
Care fiarã vreodatã
ªi-a omorât a sa fatã?

Nici o fiarã, tu sã ºtii,
Nu-ºi omoarã ai sãi fii,
Numai mama cea creºtinã
S-a fãcut ca o hainã.

Este mai rea ca o fiarã,
E de plâns ºi de ocarã
Ca ea îºi omoarã fiii
ªi este vas al urgiei.

A lui Dumnezeu urgie
O va munci pe vecie
Cã pe pruncii ei cei vii
Ea i-a dat la cãsãpii.

Pe la doctori i-a ucis,
Cu gheena ea s-a aprins
Cã nevinovaþii prunci
I-a supus la grele munci

Spre a fi tãiaþi bucãþi
ªi aruncaþi prin gãleþi.
Vai ºi-amar de-acele mame
Ce ºi-au mâncat a lor carne.

Nu carne de dobitoc
Care se frige la foc,
Ci carne de oameni vii,
De nevinovaþi copii.

Sã ºtiþi voi, mame nebune,
Cã altfel nu vã pot spune,
Care-avorturi aþi comis,
De douã ori aþi ucis.

Nevinovaþilor prunci
Le-aþi dat îndoite munci;
Trupul lor nevinovat
În cuþit l-aþi aruncat.

Sufletul lor chinuit
De luminã l-aþi lipsit,
Cã botez n-au apucat
ªi-n luminã n-au intrat.

Iar în ziua de apoi
Ei vã vor pârî pe voi,
Cã de viaþã i-aþi lipsit
ªi raiul n-au moºtenit.

Iar când voi o sa muriþi
Iadul o sã-l moºteniþi.
Plângeþi acum cu amar
Ca sã scãpaþi de tartar.

Cât mai este vreme-acum
Mergeþi la duhovnic bun,
Cu lacrimi sã vã cãiþi
ªi sã vã mãrturisiþi,

C-aþi ucis pe-ai voºtri fii
Si i-aþi omorât de vii,
Cu moartea cea mai amarã
Voi i-aþi scos din viaþã afarã.

Pruncii cei nevinovaþi
Stau în beznã aruncaþi,
Cãci mãmica lor hainã
N-a vrut sã le dea luminã.

Dumnezeu la început,
Pe Eva când a fãcut,
Cu un nume tãinuit
"Viaþã" pe ea a numit.

ªi i-a spus copii sã nascã,
Cu-al ei lapte sã-i hrãneascã,
În dureri sã nascã fii,
Spre-a fi mamã celor vii.

Iar voi, mamelor nebune,
Moarte semãnaþi în lume,
Din a dracilor povaþã
Omorâþi ºi nu daþi viaþã.

Diavolul uºor vã-nºealã
ªi vã prinde cu momealã,
Cãci acela la-nceput
Omorâtor s-a fãcut.

Iarã voi lui aþi urmat,
Sãvârºind mare pãcat,
Omorând pruncii de vii,
Ducându-i la cãsãpii.

N-aþi fost voi izvor de viatã,
Ci spre moarte-aþi fost povaþã.
N-aþi voit sã naºteþi prunci
ªi veþi primi grele munci.

De aceea voi sã ºtiþi:
Nu puteþi femei sã fiþi,
Nu sunteþi femei de seamã,
De nu vreþi sã fiþi ºi mamã.

Ori pãziþi voi fecioria
ªi lãsaþi cãsãtoria,
Spre a fi femei alese
ªi a Domnului mirese.

De nu-þi place fecioria,
Sã iubeºti cãsãtoria,
Sã duci sarcina de mamã,
Sã fii femeie de seamã.

Sã nu te faci roabã plãcerii
ªi unealta desfrânãrii,
Ci a naºterii durere
Sã o primeºti cu plãcere.

Cã pedeapsã vei avea
ªi de iad nu vei scãpa
Porunca de n-o pãzeºti
ªi de naºteri te fereºti.

A te mântui doreºti,
Durerea sã o primeºti.
Durerea-þi aduce þie
Cereasca împãrãþie.

De-ai ucis bãiat sau fatã
Ce ar fi trãit odatã
Poate ar fi fost un om vestit
Ce pe mulþi ar fi izbãvit.

Poate-un împãrat sau domn
Sau vreun sfânt sau mare om,
Care, de s-ar fi rugat,
Suflete ar fi salvat,

Pe mulþi ar fi mântuit,
Chiar din focul cel cumplit,
Pe mulþi ar fi ajutat
Sã aibã sufletul curat,

Iar de-ar fi fost el un sfânt
ªi om tare la cuvânt,
Prin ale sale cuvinte
Pe mulþi lumina la minte,

Spre-a întoarce la luminã
ªi la vesnica odihnã,
ªi a le fi spre lãmurire
Spre veºnica fericire.

Mamã, mamã blestematã,
Ai gândit tu vreodatã,
Când îþi ucideai copiii,
Cã aceºtia au sã-nvie

În ziua cea de apoi,
Când vom învia ºi noi,
ªi-au sã-þi cearã socotealã
Pentru moartea lor amarã?

Pentru cã tu i-ai ucis
ªi-n întuneric i-ai trimis.
Atunci ei te vor mustra
ªi-aºa te vor întreba:

"Cum ai îndrãznit tu, mamã,
Mamã cu inima de-aramã,
Ca sã ne ucizi pe noi
ªi sã ne dai la gunoi?

N-ai gândit tu oare-atunci
Cã în iad sunt grele munci
Pentru cei rau ucigasi
Care ucid copilaºi?

N-ai crezut cã vede Domnul
Tot ceea ce face omul?"
Vei da seama ce-ai fãcut
ªi câþi copii ai crescut.

Ai ales numai plãcerea
ªi ai ocolit durerea,
Dar la judecatã atunci
O sã ai amare munci.

ªi pentru a ta plãcere
Tu vei merge în durere
ªi-a lui Dumnezeu mânie
Te va duce la pieire,

În iad te vei osândi,
Munca o vei dobândi,
De nu te vei pocãi
ªi nu te vei spovedi.
lourdess
Postat pe 17 Aprilie 2009 09:33
De la: patricioasa, la data 2008-09-30 13:05:52trebuie sa fac pasul "intrerupere de sarcina" si sunt in dubii in privinta locatiei..
am auzit tot felul de pareri insa nu m-am putut decide asupra unui loc...
as vrea totusi o clinica particulara mai ok...
cele care au trecut prin asta :( imi pot recomanda ceva?
p.s una dintre obtiunile mele ar fi gynecoland .. insa nu prea reusesc sa ii contactez desi incerc de la ora 9... nu stiu ce se intampla cu ei...

Rugaciunea unui copil nenascut

Sarut mana, mamicuta mea,
Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara...
Tu nici nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan, sa nu ma bucur de mangaierile tale, sa nu iti vad chipul, maicuta draga! Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, liniste si dragoste! Ce puternici am putea fi impreuna, cum am invinge toate necazurile si, mai ales, ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine! Dar tu vrei sa ma ucizi...
As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg pe campul inflorit si sa-ti impletesc mandra cununita. Nu te gandi ca sunt mic si neputincios pentru ca, primindu-ma pe mine in viata ta, mamico, pe Pruncul Hristos il primesti.
Mamico, trebuie sa-ti marturisesc ce frica-mi este de lama taioasa a chiuretei care ma va sfasia curand si ma va transforma in bucatele fara viata care vor ajunge la gunoi...!
Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica? Eu iti aud foarte bine inima de aici, din burtica ta.
Mama, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas - cum numai eu stiu - si sa te strang in brate cu manutele mele grasune. Vreau sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingerea ca NU omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pentru ca-l vei mania pe Bunul Dumnezeu.
Imagineaza-ti ce inseamna pentru mine sa port povara nedreptatii tale, cand ma dai nu numai mortii pamantesti, care e atat de grea si de dureroasa, dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos.
Acum, in ultimul ceas, ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tau, suflet din sufletul tau, copilul tau nevinovat si nenascut.
Amin!
lourdess
Postat pe 5 Mai 2009 22:29
iar tu????
Diavolyta_
Postat pe 5 Mai 2009 22:31
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-05 22:31:56iar tu????

iulices
Postat pe 5 Mai 2009 22:33
De la: motanik, la data 2008-10-04 22:14:19al meu avea 6 saptamani!

putea sa se si nasca nu sa ramana la stadiul de 6 sptamani dar il vei vedea pe lumea cealalta ,nu vreau sa te judec dar e groaznic ce ai zis"am scapat" de propril tau copil??? VORBESTI PARCA DE UN LUCRU wow ce suflet ai

Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara...
Tu nici nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan, sa nu ma bucur de mangaierile tale, sa nu iti vad chipul, maicuta draga! Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, liniste si dragoste! Ce puternici am putea fi impreuna, cum am invinge toate necazurile si, mai ales, ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine! Dar tu vrei sa ma ucizi...
As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg pe campul inflorit si sa-ti impletesc mandra cununita. Nu te gandi ca sunt mic si neputincios pentru ca, primindu-ma pe mine in viata ta, mamico, pe Pruncul Hristos il primesti.
Mamico, trebuie sa-ti marturisesc ce frica-mi este de lama taioasa a chiuretei care ma va sfasia curand si ma va transforma in bucatele fara viata care vor ajunge la gunoi...!
Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica? Eu iti aud foarte bine inima de aici, din burtica ta.
Mama, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas - cum numai eu stiu - si sa te strang in brate cu manutele mele grasune. Vreau sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingerea ca NU omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pentru ca-l vei mania pe Bunul Dumnezeu.
Imagineaza-ti ce inseamna pentru mine sa port povara nedreptatii tale, cand ma dai nu numai mortii pamantesti, care e atat de grea si de dureroasa, dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos.
Acum, in ultimul ceas, ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tau, suflet din sufletul tau, copilul tau nevinovat si nenascut.
Amin!
lourdess
Postat pe 5 Mai 2009 22:42
ce trist ... :|
denissu
Postat pe 7 Mai 2009 22:25
Buna am si eu nevoie de un sfat.am 16 zile de sarcina.chiar nu exista alta solutie in afara de avort?pastile, injectii...va rog mult sa imi spuneti sunt disperata!am o facultate de terminat nu pot avea acum un copil...si in plus parintii iubitului meu nu ma vor...deci nu avem unde sa il tinem....si nu m-as risca sa fac un avort mi-e f frica dar daca n-am incotro...va rog mult ajutati-ma!!!!
kudika068692
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:17
De la: kudika068692, la data 2009-09-15 14:17:56Buna am si eu nevoie de un sfat.am 16 zile de sarcina.chiar nu exista alta solutie in afara de avort?pastile, injectii...va rog mult sa imi spuneti sunt disperata!am o facultate de terminat nu pot avea acum un copil...si in plus parintii iubitului meu nu ma vor...deci nu avem unde sa il tinem....si nu m-as risca sa fac un avort mi-e f frica dar daca n-am incotro...va rog mult ajutati-ma!!!!

Ba da, dar tot avort se cheama.

http://contraception.about.com/od/unplannedpregnancy/ht/Obtaining_RU486.htm
anushkha
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:19
De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:42:27

putea sa se si nasca nu sa ramana la stadiul de 6 sptamani dar il vei vedea pe lumea cealalta ,nu vreau sa te judec dar e groaznic ce ai zis"am scapat" de propril tau copil??? VORBESTI PARCA DE UN LUCRU wow ce suflet ai

Amin!

Salut Lourdes!!! Nu stiu de unde scoti toate astea, pentru ca mi se face pielea de gaina cand citesc..... ce bine ar fi daca ar emotiona pe cineva si ce bine ar fi daca nu s-ar ajunge la avort!! Nici eu nu sunt de acord cu asa ceva, dar nici nu putem sa judecam pe cele care au facut pasul asta! Mi se pare ca bati prea mult pe subiectul asta si poate totusi exista fete care se caiesc de ceea ce au facut! Si mie mis e pare ca vb cu oarte multa usurinta despre avort si nu reusesc sa inteleg cum... si de ce... dar asta este!!! te poop si sfatul meu este ca poti sa o lasi mai moale! Din pacate, nu induiosam pe nimeni ....... numai cand ma gandesc la cati copilasi avortati or fi in lumea asta, imi vine sa plang... e trist!!!
Lacra___
Postat pe 15 Septembrie 2009 17:40
De la: Kathara, la data 2008-10-05 19:17:21Nu e toto aia, de-aia e avortul legal si crima nu.

Si e mult mai bine sa faci un avort decat sa ai un copil pe care nu-l vrei.

... ... kathara, mai traiesti ? ... nu te-a lovit inca HPV-ul ? ... ti-am mai spus ca esti primitiva si cam perversa ... mamsho, stiinta aduce din ce in ce mai multe dovezi ca un avort este o CRIMA ... inca se pune problema raririi prostimii (iar cei care se aotu-schilodesc isi merita soarta) chiar si la nivel de natiune ... mai multe state din asia deja trec in certificatul de nastere al copilului virsta de ... 9 luni ...
... faptul ca romania (din care se pare ca nu faci parte) este pe primul loc in lume la avorturi si, ca urma, are de 6,3 ori mai multe cancere cu localizare ginecologica decit orice alt stat ... adica un adevarat genocid ... copii nu sint iar adultii sint rosi de boli si plecati cu sorcova ... nu degeaba statisticile spun ca in 100 de ani ... bye, bye, romania ... devine tara cui o vrea ...
... mai merita amintit ca 50% din avorturile din italia sint facute de romance, iar 25% din avorturile din Uk tot de ''respectabilele'' noastre ... dupa cum se vede romancele, vor sa ''demonstreze'' ca merita sa fie in europa ...
... a fi legal a devenit in romania egal cu OBLIGATIVITATEA ... cinismul, egoismul, lipsa de valori si de morala ii face pe multi (de virste foarte diferite) sa recomande, indiferent de situatie, AUTO-SCHIKODIREA si EXTERMINAREA PROPRIILOR COPII ... romancutzele isi plimba un folclor colorat plin de prevestiri apocaliptice ori de cite ori ramin insarcinate ... devin brusc, niste nostradamushi moderni, si incep sa se vaicareasca - vai de ce sa il chinui (???), de ce sa sufere (???), de ce sa ... asa ajung sa se convinga ca isi fac si fac copilului lor un bine ... prefera sa se auto-schilodeasca si sa se simta (cu toata anestezia) scobite ca niste maimute de laborator decit sa isi ia viata in serios ... cind reusesc totusi sa treaca peste idiotismul care s-a instalat in romania, nasc totusi, cu mare pare de rau, un copil si il indobitocesc cu aceleasi povesti de groaza si cu il strivesc cu amenintarile - vaiiii, cit m-am chinuit pentru tine (curioasa slozinca in conditiile in care acesti parinti si-au trait viata in cel mai confortabil mod cu putinta), cit imi datorezi ... asa ajung unele tinere sa zboare pe fereastra dupa ce realizeaza ca toata ''iubirea'' parintilor se termina in momentul in care nu respecta ''traditia'' ... ... groaznic ...
... daca in majoritatea statelor, un avort e un eveniment care produce o groaza de documente si de explicatii, in romanica doctorashii sau deprofesionalizat facind doar avorturi si schilodind pe banda rulanta ... nasterile care se termina tragic sint la ordinea zilei ... oricine, oricind poate face avort ... a devenit atit de banal incit a USCAT si a GOLIT interior majoritatea femeilor din romania ... se mint singure, se ''consiliaza'' dupa cum pot, se ascund dupa ''lege'' ... dar nimic nu explica DE CE SE AUTO-SCHILODESC singure ... in fond nici una nu este dusa cu bataia acolo ... groaznic ...

marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 19:59
De la: Lacra___, la data 2009-09-15 17:40:09
De la: lourdess, la data 2009-05-05 22:42:27

Amin!

Salut Lourdes!!! Nu stiu de unde scoti toate astea, pentru ca mi se face pielea de gaina cand citesc..... ce bine ar fi daca ar emotiona pe cineva si ce bine ar fi daca nu s-ar ajunge la avort!! Nici eu nu sunt de acord cu asa ceva, dar nici nu putem sa judecam pe cele care au facut pasul asta! Mi se pare ca bati prea mult pe subiectul asta si poate totusi exista fete care se caiesc de ceea ce au facut! Si mie mis e pare ca vb cu oarte multa usurinta despre avort si nu reusesc sa inteleg cum... si de ce... dar asta este!!! te poop si sfatul meu este ca poti sa o lasi mai moale! Din pacate, nu induiosam pe nimeni ....... numai cand ma gandesc la cati copilasi avortati or fi in lumea asta, imi vine sa plang... e trist!!!

... lacra ... e bine sa te delimitezi de niste sloganuri expirate si sa fii realista ... aici se fac COMENTARII ... NIMENI nu le obliga pe aceste femei sa faca avort ... ele DECID, CONSTIENT, PREMEDITAT ... ele JUDECA ... noi comentam ... atita tot ... asa cum ai comenta o stire de la televizor ... unde spui punctul de vedere ... doar atit ... nu eu, nu tu, nu lourdess, sau nimeni altcineva le fac pe aceste femei sa se schilodeasca si sa-si extermine copii ... eu, tu, oricine ISI POATE SPUNE PUNCTUL DE VEDERE ... dar nu noi am HOTARIT ... e bine sa nu faci confuzii ... JUDECATA si comentariul sint chestii absolut diverse ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 20:05
De la: marco918, la data 2009-09-24 20:05:39
... lacra ... e bine sa te delimitezi de niste sloganuri expirate si sa fii realista ... aici se fac COMENTARII ... NIMENI nu le obliga pe aceste femei sa faca avort ... ele DECID, CONSTIENT, PREMEDITAT ... ele JUDECA ... noi comentam ... atita tot ... asa cum ai comenta o stire de la televizor ... unde spui punctul de vedere ... doar atit ... nu eu, nu tu, nu lourdess, sau nimeni altcineva le fac pe aceste femei sa se schilodeasca si sa-si extermine copii ... eu, tu, oricine ISI POATE SPUNE PUNCTUL DE VEDERE ... dar nu noi am HOTARIT ... e bine sa nu faci confuzii ... JUDECATA si comentariul sint chestii absolut diverse ...

daca nu ti-as cunoaste comentariile si "judecatile "... si epiteele .... as aprecia acest mesaj ....dar cum te citesc de destul timp...permite-mi sa ma prapadesc de ras..... patetic zau asa...

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 20:57
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 20:57:54
De la: marco918, la data 2009-09-24 20:05:39

daca nu ti-as cunoaste comentariile si "judecatile "... si epiteele .... as aprecia acest mesaj ....dar cum te citesc de destul timp...permite-mi sa ma prapadesc de ras..... patetic zau asa...

... si ar trebui sa fac ... ce ? ... intradevar parerea ta conteaza ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:20
De la: marco918, la data 2009-09-24 21:20:27

consecventa ar trebui sa fie o virtute .... cum insa probabi;l ca iti e strain cuvantul avand in vedere ca nu actionezi in consecinta... ma vad nevoita sa fa putin copy -paste din dex online pt clarificari...

CONSECVÉN//T ~tã (~ți, ~te) 1) (despre persoane) Care acționeazã în conformitate cu principiile proprii; credincios convingerilor sale. 2) (despre fenomene) Care se produce în mod logic; produs ca urmare fireascã. /
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:32
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 21:32:28

consecventa ar trebui sa fie o virtute .... cum insa probabi;l ca iti e strain cuvantul avand in vedere ca nu actionezi in consecinta... ma vad nevoita sa fa putin copy -paste din dex online pt clarificari...

CONSECVÉN//T ~tã (~ți, ~te) 1) (despre persoane) Care acționeazã în conformitate cu principiile proprii; credincios convingerilor sale. 2) (despre fenomene) Care se produce în mod logic; produs ca urmare fireascã. /

... ... ce ai vrut sa spui doar tu stii ... bucura-te ca nu s-a intrerupt lumina, ca ramineai fara ideii ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:35
De la: marco918, la data 2009-09-24 21:35:50

... ... ce ai vrut sa spui doar tu stii ... bucura-te ca nu s-a intrerupt lumina, ca ramineai fara ideii ...

si uite asa a fost ridicata prostia la rang de virtute...
fericiti cei saraci cu duhul...
si pt profani ca tine , ma refeream la faptul ca te contrazici si ca nu faci comentarii ci judeci faptele altora, nu doar le comentezi....
daca si dupa asta mai ai nevoie de alte expliatii te bag repede in aceeasi oala cu madam lourdes si te trimit lla NR 9 .... fuguta...

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:45
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 21:45:17
De la: marco918, la data 2009-09-24 21:35:50

si uite asa a fost ridicata prostia la rang de virtute...
fericiti cei saraci cu duhul...
si pt profani ca tine , ma refeream la faptul ca te contrazici si ca nu faci comentarii ci judeci faptele altora, nu doar le comentezi....
daca si dupa asta mai ai nevoie de alte expliatii te bag repede in aceeasi oala cu madam lourdes si te trimit lla NR 9 .... fuguta...

... zi zau ... blondino ... si revenind la subiect ... ti-a placut ultima scobeala ? ... ... ai luat ceva la pachet de acolo sau te-a durut capul prea tare de la anestezie ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:49
... apropo ... o judecata presupune si o pedeapsa ... si o anumita procedura ... asa ca raminem cu comentariile ... dar se vede ca ai musca cam mare pe caciula ... daca nu cumva iti cistigi si ceva banuti facind fumuri pe aici ... ... sinteti citeva care se zbat ca si cum le-ar cadea banii din mina ... vindeti ceva in domeniul asta ? ... promovarea auto-schilodirii a creeat o industrie atit de banoasa incit ''dreptul'' vostru la informatie a devenit subiect de ris ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:56
De la: marco918, la data 2009-09-24 21:49:40
... zi zau ... blondino ... si revenind la subiect ... ti-a placut ultima scobeala ? ... ... ai luat ceva la pachet de acolo sau te-a durut capul prea tare de la anestezie ...

eeeh misiune indeplinita.... yupiiiiiiii ti-ai revenit.....

felicitarile de rigoare ai scapat deocamdata de bagtul in aceaasi oala cu madam lourdes.... dar iti pastrez biletul de internare la NR 9 stai pe pace.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:56
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 21:56:38
De la: marco918, la data 2009-09-24 21:49:40

eeeh misiune indeplinita.... yupiiiiiiii ti-ai revenit.....

felicitarile de rigoare ai scapat deocamdata de bagtul in aceaasi oala cu madam lourdes.... dar iti pastrez biletul de internare la NR 9 stai pe pace.....

... rizi tu, rizi ... dar nu e risul tau ... acelasi lucru ti l-ar putea spune orice strain care stie situatia din romanica ... de obicei ei mai ridica presul sa se uite ... ca si cu romanashii orfani exterminati de mamashe sigure pe ele ... ma uit si eu si le dau dreptate ... faptele vorbesc ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 22:13
De la: marco918, la data 2009-09-24 22:13:03

... rizi tu, rizi ... dar nu e risul tau ... acelasi lucru ti l-ar putea spune orice strain care stie situatia din romanica ... de obicei ei mai ridica presul sa se uite ... ca si cu romanashii orfani exterminati de mamashe sigure pe ele ... ma uit si eu si le dau dreptate ... faptele vorbesc ...

in primul rand....
o corectie care nu se datoreaza de fel grabei de a scrie ....
"razi".... "inauntrul" cuvantului se foloseste "a"
acum ca am terminat cu asta....
hotaraste-te odata.... vrei copii sau nu ca acu sustii cauza "impotriva avortului" acu le faci pe mame cu ou si cu otet ca pleaca la munca sa le ofere fiilor ceva mai bn decat au avut ele...
deci ... CONSECVENTAAAAA!!!!!!

din frazele de mai sus am dedus cumva ca nu locuiesti in romania????
sper sa ma fi inselat....
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 22:22
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 22:22:26

in primul rand....
hotaraste-te odata.... vrei copii sau nu ca acu sustii cauza "impotriva avortului" acu le faci pe mame cu ou si cu otet ca pleaca la munca sa le ofere fiilor ceva mai bn decat au avut ele...

... citeva precizari ... am mai multi copii decit are tot neamul tau ... pe masura ce apareau am inteles foarte multe ... nimic nu e mai frumos decit sa ii vezi cum cresc ... eu cred in proverbul romanesc - dai ca sa ai ...
... nu stiu ce ai inteles ... nu ma refeream la cei plecati afara care pompeaza bani intr-o romanie rudimentara (si inca nu am inteles ca doar agricultura ne mai poate scapa) dar cu pretentii de high level (mai ales in orase) ...
... am locuit 20 de ani in afara ... capsunarit ... de 6 luni ''admir'' progresele rominesti ... (fa-mi observatie pentru aceasta greseala fundamentala care ti-a dezvaluit caracterul, trecutul si viitorul meu) ... altceva ? ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 22:38
De la: marco918, la data 2009-09-24 22:38:05

in primul rand....

... citeva precizari ... am mai multi copii decit are tot neamul tau ... pe masura ce apareau am inteles foarte multe ... nimic nu e mai frumos decit sa ii vezi cum cresc ... eu cred in proverbul romanesc - dai ca sa ai ...
... nu stiu ce ai inteles ... nu ma refeream la cei plecati afara care pompeaza bani intr-o romanie rudimentara (si inca nu am inteles ca doar agricultura ne mai poate scapa) dar cu pretentii de high level (mai ales in orase) ...
... am locuit 20 de ani in afara ... capsunarit ... de 6 luni ''admir'' progresele rominesti ... (fa-mi observatie pentru aceasta greseala fundamentala care ti-a dezvaluit caracterul, trecutul si viitorul meu) ... altceva ? ...

o alta "corectie" ,nu sti cati copii sunt in neamul meu deci daca vrei ne rezumam la propriile persoane , e cel mai bine altfel iti rastalmacesc putin vorbele si te "blagoscovesc" putintel mai doct , adica spun si eu de neamul tau cate ceva..,

atata timp cat nu te-ai confruntat zi de zi cu realitatile Romaniei post decembriste... ma vad nevoita sa iti mai dau o lectie de bun simt daca nu de bune maniere..... a vorbi din auzite , din ce vad "strainii" e ca si cum ai spune ca "s-a aplatizat pamantul la poli" pt ca asa spun cercetatorii englezi dupa un studiu aleatoriu.... bla bla bla....

cat despre observatii prefer sa ma abtin, am intalnit prea multi "iluzionati" de viata traita prin strainataturi cat sa imi dau seama ca acum se trezesc in Romania si fac parte din mare masa a neadaptatilor care vor sa intoarca lumea pe dos pt propriile satisfactii si nu se gandesc la cei din jurul lor decat ca la "obiecte" care i-ar putea ajuta sa-si duca la indeplionire dorintele, nu tin cont de dorintele altora, de mentalitatile si de educatia celorlalti...si e pacat pt ca vor fii in continuare niste neadaptati si niste furiosi ....

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 22:52
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 22:52:40
De la: marco918, la data 2009-09-24 22:38:05

in primul rand....

o alta "corectie" ,nu sti cati copii sunt in neamul meu deci daca vrei ne rezumam la propriile persoane , e cel mai bine altfel iti rastalmacesc putin vorbele si te "blagoscovesc" putintel mai doct , adica spun si eu de neamul tau cate ceva..,

atata timp cat nu te-ai confruntat zi de zi cu realitatile Romaniei post decembriste... ma vad nevoita sa iti mai dau o lectie de bun simt daca nu de bune maniere..... a vorbi din auzite , din ce vad "strainii" e ca si cum ai spune ca "s-a aplatizat pamantul la poli" pt ca asa spun cercetatorii englezi dupa un studiu aleatoriu.... bla bla bla....

cat despre observatii prefer sa ma abtin, am intalnit prea multi "iluzionati" de viata traita prin strainataturi cat sa imi dau seama ca acum se trezesc in Romania si fac parte din mare masa a neadaptatilor care vor sa intoarca lumea pe dos pt propriile satisfactii si nu se gandesc la cei din jurul lor decat ca la "obiecte" care i-ar putea ajuta sa-si duca la indeplionire dorintele, nu tin cont de dorintele altora, de mentalitatile si de educatia celorlalti...si e pacat pt ca vor fii in continuare niste neadaptati si niste furiosi ....

... beiiii ... tu nici nu stiai de atrocitatile pe care niste mamashe neaose romancutze le faceau propriilor nostri copii daca nu erau prostii aia ... intradevar sint prosti dar daca nu vezi printre picaturi inseamna ca esti mai prost decit ei ...
... tu nu ai fi stiut niciodata, macar comparativ cu alte tari, ce tragedie se intimpla in romania ... cite avorturi se fac in mod PRIMITIV si INAPOAIAT ... invata sa culegi ceea ce e intereseant din orice ... nu nega ca capra totul ... romanii cei cumsecade, si primitori care isi dau si camasa de pe ei nu sint in stare sa isi nasca si sa isi creasca proprii copii ... asta mi s-a spus mie in fata ... sotia sefului meu plingea dupa ce a vazut filmul 4,3,2 (care in romania prea putini iau inteles sensul) si ma intreba - de ce nimeni nu vroia acel copil ... ce sa ii spun ? ... ca romanii sint negri si rai ... am tacut si am facut comparatii cu modul in care trateaza ei copii orfani, credinta, valorile ... si nu ma refer la cei din orase, care sint sclavi spalati la creier in continua competitie cu emigrantii pentru locuri de munca ... ma refer la adevaratii oameni din zonele rurale (unde traiesti mult mai bine decit in oras) care nu isi doresc sa aiba ceea ce nu pot avea ...
... ''neadaptatii'' aia care au plecat in strainatate au pompat bani ca sa mearga sandramaua asta ... sau dus banii si deja banii imprumutati de la fmi trebuie cheltuiti pentru pensii si salarii ... unde va ajunge romania, fara industrie, cu agricultura la pamint, cu pretentii, dezbinata, fara o generatie capabila sa impinga sandramaua mai departe ... din pacate jegul si mizeria din romania au facut multi romani sa se convinga ca nu au de ce sa se mai intoarca in romania ... coruptie, egoism, cinism, lipsa de valori (macar afara le poti vedea pe ale altora), limbaj de lemn, structuri haotice ... ce sa iti mai spun, filozoafo ... da cu pietre in mine ca incerc sa iti prezint o alta fata a realitatii ...
marco918
Postat pe 25 Septembrie 2009 00:51
De la: marco918, la data 2009-09-25 00:51:37
... ''neadaptatii'' aia care au plecat in strainatate au pompat bani ca sa mearga sandramaua asta ... sau dus banii si deja banii imprumutati de la fmi trebuie cheltuiti pentru pensii si salarii ... unde va ajunge romania, fara industrie, cu agricultura la pamint, cu pretentii, dezbinata, fara o generatie capabila sa impinga sandramaua mai departe ... din pacate jegul si mizeria din romania au facut multi romani sa se convinga ca nu au de ce sa se mai intoarca in romania ... coruptie, egoism, cinism, lipsa de valori (macar afara le poti vedea pe ale altora), limbaj de lemn, structuri haotice ... ce sa iti mai spun, filozoafo ... da cu pietre in mine ca incerc sa iti prezint o alta fata a realitatii ...

dau cu pietre in mentalitatea ta de meltean .....auzi au pompat bani sa mearga sandramaua....
si acum se intorc si fac pe "parfumatii" au uitat de unde au plecat...
generatie care sa impinga sandramaua mai departe???? pai generatia aia a-ti format-o si crescut-o (in lipsa) evident aia "neadaptati" , ati ridicat la rang de virtuti in loc de valori morale sanatoase, cutura banului si iluzia unui occident stralucitor cand si acolo colcaie viermii prin sistem ca si in romania, , afaa le poti vedea pe ale altora....
imi plac la nebunie iluzionatii..... ii ador chiar
serios , era-i mai amuzant cand improscai cu focurile iadului pe pacatoasele care fac avort decat acum.... falsitate si nesimtire crasa .... asta meriti, asta ai....

tupeu jegos dom'le si alta nu.
dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Septembrie 2009 00:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intrerupere de sarcina Bucuresti 1 De la: mylady1984 3 Martie 2011 18:24
Am si eu o intrebare/curiozitate 34 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:43
sex dupa avort!!!!!!! 25 De la: kudika_28392 24 Octombrie 2013 14:24
Caut catel Beagle :x 3 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:24
Topic impotriva utilizatoarei l_diana_c 20 De la: l_diana_c 3 Iunie 2009 12:57