Mai multe
| AU BANI DAR FERICITE NU VOR FI NICIODATA. | ||
|
aiozaiurg Postat pe 2 Martie 2009 10:15 |
||
|---|---|---|
De la: Asynia, la data 2009-02-24 02:33:25fetele care umbla dupa tipi cu bani arata bine Moarte uratelor !!!! profund !
|
||
|
__LL__ Postat pe 2 Martie 2009 18:20 |
||
De la: georgescu_simona21, la data 2009-02-24 17:06:38Eu, in schimb nu sunt de aceeasi cu voi. Asta poate pentru ca ma aflu in momentul de fata in ipostaza de amanta. Eu sunt in proces de divort cu sotul meu si impreuna avem o fetita. Sunt director de marketing la un grup de 18 firme, insa postul acesta l-am obtinut pe meritele mele. Intre timp, presedintele grupului, care este de vreo 50 de ani (eu am 23) si care are si el o familie, m-a tot invitat la dineuri. Spre urmare, acum sunt amanta lui. Bineinteles ca imi plac si banii lui, dar in acelasi timp imi face o deosebita placere sa ies cu el. Poate pentru ca pot sa discut cu el orice. serios esti u director de marketing la un grup de firme asa mare???mai esti si maritata si in proces de divort?? hai s anu glumim k... si k sa raspund la intrebare prefer sa vad o femeie materialista decat un tip...dar dak esti macar recunoaste fara fitze si figuri...dar oricum cand vezi o tipa k umbla cu unu cu bani si plateste el tot park e totusi altceva decat cand il vezi pe un el care asteapta sa plateasca gagik consumatia...
|
||
|
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 3 Martie 2009 13:31 |
||
In general acele fete care cauta tipi cu bani sunt genul de persoane care parerea mea inca nu si-au gasit propia personalitate,si sunt in general imfluentate de parinti sau educatia prost aleasa .Din pacate prosti vor fi si proaste vor tot exista pe planeta asta asa ca profitorii vor exista si ei..si fiindca Exemplele proaste nu vin de la fetele care muncesc cinstit si se intretin singure ci de la tv-mas media pustoaice care ..se vand pe bani ...si asa e In romania banul vorbeste..dar e vorba de o personalittate va veni vremea cand va trebui sa ati castigi existenta singur.nu va munci si nu va avea nimeni bani pentru tine ca persoana o viata intreaga..si materialul se duce ..eu mai bine prefer sentimente si iubire:):* va pup Alex
|
||
|
Alex08 Postat pe 3 Martie 2009 22:13 |
||
eu as crede ca e lege in tara ca o fata sa umble dupa un baiat cu bani...bine nu toate sunt asa...parerea mea....buna intrebarea
|
||
|
oana_eco2007 Postat pe 28 Martie 2009 16:32 |
||
|
Deci scurt si cuprinzator...daca o relatie este bazata pe dragoste..respect..intelegere si celelalte lucruri care ar trebui sa faca parte dintr-o relatie atunci banii mai putin conteaza. Fetele care umbla dupa tipi cu bani nu se numesc decat intr-un singur fel - prostituate. Indiferent de modul in care se practica tot asa se numeste. Faptul ca umbli dupa unul cu bani si faci sex cu el doar pentru ca are bani..te plimba intr-o masina tare si te rasfata cu cadouri scumpe nu te face mai presus decat una care sta la traseu si o face cu soferii de tir. Modul e diferit..insa esenta lucrurilor este aceeasi ! Si sunt destule confesiuni pe acest site de la femei care au crezut ca in viata banii inseamna totul iar dupa cativa ani plang ca si-au distrus vietile si nu au cunoscut dragostea adevarata. O fi banul puterea in lumea asta...dar in viata daca nu cunosti dragostea adevarata..nu ai cunoscut nimic..si poti spune ca nu ai trait...si banii...oricat de multi ar fi ei..nu voi putea cumpara niciodata dragostea adevarata...vor cumpara prefacatorii...zambete false...sex...si restul....dar nu si sentimente profunde. Pentru toate fetele...ganditi-va bine ce va doriti de la viata asta.... Numai bine tuturor... |
||
|
cosminhd83 Postat pe 28 Martie 2009 19:03 |
||
fetele care cauta baieti cu bani sunt smechere si materialiste stiu ce vreau de la un barbat banos
|
||
|
ilyescorina Postat pe 28 Martie 2009 21:45 |
||
| sunt niste materialiste pline de figurii... oricum atunci cand umbla cu unu cu bani acel barbat e cu mult mai in varsta ca ea... | ||
|
_dulcik_ Postat pe 28 Martie 2009 22:33 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-03-28 21:45:52fetele care cauta baieti cu bani sunt smechere si materialiste stiu ce vreau de la un barbat banos bai nene ori m am prostit eu,ori am imbatranit,ori...nu stiu....recunosc k aici pe forum predomina oamenii destepti,dar ma intreb cum unii nu stiu sa lege 2 cuvinte dar stiu sa se conecteze la net... si sa stea pe un forum
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 28 Martie 2009 22:37 |
||
|
bravo lor!!! stiu sa traiasca....
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 28 Martie 2009 22:49 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-10-06 12:24:43da ai dreptate anderson..........femeile materialiste sunt multe.........eu una nu accept nici macar un suc de la cineva ....prefer sa mi-l platesc singura............m-as simti penibil.........asa am fost educata ..........dar ce spui de barbatii materialisti..........slava domnului sunt o gramada.............stau cu femei numai pt bani...........sau iesi la un suc.....si cand vine nota de plata spun ca au uitat banii acasa............... no plateste-tu tu sucul singura si ramai cu mandria ta...si poti afla ca alea care stau din interes sunt mult mai respectate de barbatii cu bani...decat ai fi tu aia mandra care isi plateste sucul...de vreun mascul =)) |
||
|
camy_doll Postat pe 29 Martie 2009 13:44 |
||
De la: georgescu_simona21, la data 2009-02-24 17:06:38Eu, in schimb nu sunt de aceeasi cu voi. Asta poate pentru ca ma aflu in momentul de fata in ipostaza de amanta. Eu sunt in proces de divort cu sotul meu si impreuna avem o fetita. Sunt director de marketing la un grup de 18 firme, insa postul acesta l-am obtinut pe meritele mele. Intre timp, presedintele grupului, care este de vreo 50 de ani (eu am 23) si care are si el o familie, m-a tot invitat la dineuri. Spre urmare, acum sunt amanta lui. Bineinteles ca imi plac si banii lui, dar in acelasi timp imi face o deosebita placere sa ies cu el. Poate pentru ca pot sa discut cu el orice. fugi tu de aici...la 23 ani vrei sa spui k esti mare director...cand nici makr facult nu ai terminat-o sau abia ai apucat...ori minti de ingropi...ori pasarik ta e diviNA =)) |
||
|
camy_doll Postat pe 29 Martie 2009 13:46 |
||
| in urma unui studiu personal,am constata ca de fapt este o mare amagire si o mare teapa | ||
|
kudikatopmodel Postat pe 27 August 2010 10:51 |
||
De la: kudikatopmodel, la data 2010-08-27 10:51:03in urma unui studiu personal,am constata ca de fapt este o mare amagire si o mare teapa Pe ce esantion s-a desfasurat studiul tau? dar media de varsta care a fost? Si pentru super tipa care la 23 de ani are copil, e divortata, directoare la un mare grup de firme si mai e si amanta unui multimilionar.... Felicitari fata, ai reusit sa ingheti apele in luna august
|
||
|
Calin_ Postat pe 27 August 2010 10:56 |
||
De la: Calin_, la data 2010-08-27 10:56:51De la: kudikatopmodel, la data 2010-08-27 10:51:03in urma unui studiu personal,am constata ca de fapt este o mare amagire si o mare teapa a de aia nu mai am apa calda si curge rece
|
||
|
yumy Postat pe 27 August 2010 18:37 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-03 18:07:28De la: anderson, la data 2008-10-03 17:54:35de tipi n-am auzit ca umbla dupa tipe cu cascaval...poate fenomenul fetele bamboo iese mai mult in evidenta. |
||
|
love_strike Postat pe 30 August 2010 18:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Marimea. :D | 40 | De la: extravagant 14 Noiembrie 2010 18:00 |
| pt.BAIETI/BARBATI | 70 | De la: simonycik 5 Octombrie 2009 15:29 |
| intimitate | 23 | De la: Nicool 19 Februarie 2010 21:58 |
|
|
||
| cunnilingus | 3 | De la: kudika_11232 4 Iulie 2012 11:13 |
| am face orice ptr partener? | 260 | De la: kudika029282 1 Decembrie 2010 17:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.