Setari Cookie-uri

Virgina la 23 de ani...

e un prost, dar nici nu te folosi de sintagma "primul venit =primul servit", va veni vremea cand il vei gasi pe acela care iti va oferi placerea de a avea placerea s-o faci fara a ramane cu vreun gust amar ca asteptarile tale au fost inselate.
Nu e nevoie sa-tzi faci gandurii de ce - e de ajuns sa stii ca e un prost iresponsabil.
De pilda, din ignorantza(nestiinta) anumite persoane cred ca primul contact poate ramane cu urmari (copil), la fel si prietenul tau crede ca nu stii cand s-o faci si poate....sau pate e si el virgin si ar fi vrut sa capate experientza de la tine... sau poate se sperie ca i-o taie himenul in doua, ceva gen doctor ciomu...sau...prost mai e!

dezvirginare deosebit de placuta urmata de o plaiada de orgasme! SA FII FERICITA!
stefanant
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:21
De la: kitty_grl, la data 2008-10-18 16:07:30Da exact.. am 23 de ani si pana acum nu am intretinut relatii sexuale cu nici un baiat..
Poate va ganditi ca sunt urata, grasa etc..
No way..sunt foarte ok.. sunt chiar mult peste medie.. majoritatea prietenilor mei fiind draguti.. dar.. pur si simplu nu am simtit ca este momentul potrivit sa fac sex cu nici unul dintre ei...
Acum ma gandesc ca daca o sa-mi fac un iubit.. o sa i se para deplasat ca pana la varsta asta sunt inca virgina..
Ultimului meu prieten i-am spus ..si a fost foarte surprins..(asta e si motivul pt care nu mai suntem impreuna cred..s-a speriat..:))
Exista o varsta ideala pentru a incepe activitatea sexuala??
Sunt o fata ciudata??
Ar trebui sa nu mai spun nimic inainte ca sa nu-i mai fac pe barbati sa zica ca sunt o freack..???

cred ca iti faci prea multe probleme despre ce-o sa zica altii, ce-o sa faca, etc.nu cred ca ar trebui sa te intereseze altii ci persoana ta, cum te simti, etc...si o sa se intample cand vei dori si cu cine vei dori, nu lasa pe nimeni sa iti puna conditii. ultimul tau prieten cred ca nu era real interesat de persoana ta....cine te place te place asa cum esti....si mai cred ca era tare imatur si iresponsabil, daca asta a fost motivul despartirii...e un motiv de 2 lei.deci...nu esti ciudata si nu trebuie sa faci sex doar sa...scapi de...rusinea de a fi virgina...nu e o rusine.....e doar un indiciu ca esti o persoana serioasa si responsabila si ca vrei mai mult de la o relatie...nu neaparat casatorie, dar ceva serios...si sa fim seriosi, nu ai 1001 de ani...e o varsta rezonabila.deci...capul sus si mergi inainte, ca sunt destui barbati pe lumea asta.
mkdisk
Postat pe 28 Octombrie 2009 17:48
Buna.
Am si eu 23si de ani si sunt inca virgina. Si la fel ca tine nu arat rau chiar deloc dar nu am avut fie curajul fie cu cine sa fac acest pas. Acum sunt cam foarte neincrezatoare in tipii care se appropie de mine pentru ca nu stiu daca vor doar " sa ma scape de virginitate" si dupa se fac nevazuti sau chiar sunt interesati de mine. Si daca intradevar sunt interesati de mine nu stiu cum sa reactionez pentru ca mi-am ocupat timpul cu tot felu de alte chestii lasand viata personala la o parte. Am facut o scoala, mi-am gasit un loc bun de munca unde dupa am muncit sa promovez. Si cu toate ca simt nevoia sa am pe cineva langa mine nu-mi mai ramane timp sau curaj si energie sa caut.
alexis_kay
Postat pe 11 Ianuarie 2010 02:33
virginitate??? multi nici nu stiu ce e aia.in ziua de azi asa ceva e o comoara rara,se mai spune ca daca vrei sa te casatoresti cu o virgina trebuie sa o iei de la gradinita si nici atunci nu se stie daca nu o cresti degeaba.nu stiu ce sa iti spun mai ales ca iti vorbeste unu care a inceput viata sexuala la 13 ani.totul depinde de tine daca vrei sa o consideri un avantaji sau un handicap.e foarte placut sa faci sex, dar si mai placut sa faci dragoste si credema ca e o diferenta foarte mare.chiar daca tu nu prea ai experienta in domeniu atunci cand vei lua decizia sa o faci totul va veni de la sine ,te va ajuta instinctul,sexul e ceva ce nu se invata ,pesti nu invata sa inoate si totus o fac,pasarile nu invata arhitectura si totusi isi fac cuiburi etc.... deci mult noroc sa gasesti pe cineva demn de tine.
thebestgigolo4you
Postat pe 17 Ianuarie 2010 01:07
a
snapime
Postat pe 17 Ianuarie 2010 01:56
si nu te " mananca " curozitatea???
roz5blue6lila7
Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:43
buna kitty_grl stai linistita cunosc o persoana ce era virgina pana la varsta de 32 de ani ;)) succes
anamra
Postat pe 17 Ianuarie 2010 13:04
ciudata????nici gand ! si cum a zis si cosmin..multi baieti si-ar dori o fata virgina.sa stie ca na mai fost niciunu prin ea :)) .ca e pura. nu te grabi mai fata .fa-o cand simti k trebuie,cand simti cv si pt baiatu cu care o vei face.in ziua de azi...sa fi virgina e cv demn de apreciat ! bft :*
niko_niko20002000
Postat pe 17 Ianuarie 2010 13:27
Nu esti deloc ciuadata sau fapul ca esti inca virgina nu ar trebui sa sperie pe nimeni,asta depinde si ce fel de prieteni iti elegi u,si varsta nu cred ca e o proplema,iti poti incepe viatza sexuala atunci cand iubesti pe cineva si acel cineva te iubeste lla randul lui si u simti asta,eu mi-am inceput viatza sexula la 18 ani si vreo 7 luni,aveam 1 an si cv de relatie asta a fost cu 7 ani in urma,iar anul acesta urmeaza sa ne casatorim,nu ne-am despartit niciodata si ne iubim enorm,anul acesta pe 3 aug fc 9 ani de cand suntem impreuna...sfatul meu ptr u e:AI GRIJA PE CINE ALEGI SA SE BUCURE CA MAI SUNT FETE CUMINTI SI IN ZIUA DE AZI,CAUTA INCEPUTUL VIETII TALE SEXUALE SA APARTINA ACELUI BAIAT CARE SIMTI CA TE IUBESTE SI E LANGA U,SI CARE STIE SA TE APRECEZE
anutza_ana
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:10
Auaua... beton! la 23 de ani... ... e trist asa! sincer... dar miar placea una deasta
Assus
Postat pe 17 Ianuarie 2010 21:23
Nu, e foarte bine. Am aflat ca nu este bine sa faci dragoste cu cineva cu care nu esti casatorit religios. Daca nu te casatoresti, nu-ti face probleme. Zicea Sf. Paul ca nu este bine pt. om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. Dar, zicea el, "mai bine este pt. om sa ramana cum sunt eu insumi." El era necasatorit.
Oricum Isus este Mirele intregii creatii, pt. Dumnezeu fiecare creatura este unica.
Daca te casatoresti, vezi ca stiu ca cica la ortodocsi iti da voie sa te recasatoretsti. De fapt mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Daca nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou.
Vezi ca mi-a zis preotul respectiv ca nu este bine nici sa te atingi prea mult cu cineva cu care nu esti casatorit religios. Cu scop necurat. Nici sa te saruti pe gura. El zicea cam asa. Cand il vezi, poti sa il pupi asa, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetater atingerile...
Ei, acuma, gandeste-te, pana la ce varsta a ramas virgin, de exemplu, calugarul respectiv, care era si batran si a si murit? Si atatia altii... Sigur, depinde cum vrea Dumnezeu pt. fiecare.
kudika081126
Postat pe 18 Ianuarie 2010 00:14
BUNA sunt barbat ,si nu sunt urat am 26 de ani ,sunt virgin , ma-m gandit sa astept pana la casatorie ,sincer nu am gasit pe nimeni sa vrea sa fie sotia mea.am o slujba buna ,am tot ce vreau ,desi imi lipseste jumatatea.
ABINADI
Postat pe 18 Ianuarie 2010 00:51
daca vor cineva sa ma cun id meu de mess este printul_mo
ABINADI
Postat pe 18 Ianuarie 2010 00:54
N-ai pierdut nimic draga mea, te sfatuiesc sa stai asa...ca stai bine barbatii astia sunt niste porci
Sonyk
Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:14
De la: Sonyk, la data 2010-01-18 11:14:11N-ai pierdut nimic draga mea, te sfatuiesc sa stai asa...ca stai bine barbatii astia sunt niste porci
ei lasa ma si tu ce esti,,scrofita
thadoog
Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:16
Nu toti, mai sunt si barbati adevarati. ESTI CEIA CE SPUI LA ALTII SI NU MAI AM CE DISCUTA CU UNA CA TINE
kudika098645
Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:16
De la: thadoog, la data 2010-01-18 11:16:14
De la: Sonyk, la data 2010-01-18 11:14:11N-ai pierdut nimic draga mea, te sfatuiesc sa stai asa...ca stai bine barbatii astia sunt niste porci
ei lasa ma si tu ce esti,,scrofita

scrofitzule ce esti tu dogule
miss_darine
Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:18
De la: kudika098645, la data 2010-01-18 11:16:47Nu toti, mai sunt si barbati adevarati. ESTI CEIA CE SPUI LA ALTII SI NU MAI AM CE DISCUTA CU UNA CA TINE
aoleeeeeee
thadoog
Postat pe 18 Ianuarie 2010 11:20

draga sonika tin sa te anut ca te inseli amarnic nu toti suntem la fel.

cat despre problema ta kity nu cred ca ar vr-o problema pt ca la urma urmei e decizia ta iar daca ai avut prieteni care sau speriat cand au auzit ca esti virgina la 23 de ani tinand cont ca ai postat topicu cu vro 2 ani in urma si ai avut si poate vei mai avea prieteni nush daca mai esti virgina in momentu de fata inseamna ca nu te merita, iar cand vei gasii barbatu potrivit iti vei da seama u singura singurika.

Asa ca nu te mai complica cu sfaturi si cu pareri ai rabdare ca o sa vina si timpu tau.
bafta.....
adyblondutzu
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:06
Foarte urit din partea ta, daca ai avut o deceptie in viata in privinta vriunui barbat, acesta nu iti permite nicidecum sa jignesti, facindui porci bagindui pe toti in aceias oala, te-as sfatui sa te mai gidesti inainte de a mai da sfaturi, cit de urit ar suna daca si barbati ar incepe sa scrie pe forum despre femei ca sunt niste scroafe. Am intrat cu toti pe acest forum pentru a da un sfat daca putem sa il dam nicidecum pentru a ne jigni intre noi.
kudika171801
Postat pe 14 Septembrie 2010 12:15

Felicitari
Este foarte ok crede-ma
P.S. Apropo sunt baiat shi din patea mea e ok
chiba_florinyahooca
Postat pe 14 Septembrie 2010 14:41
Sunt interesat sa te cunosc, interesata?
ingerashu89
Postat pe 4 Octombrie 2010 06:30
FELICITARI....DE ADMIRAT.....
kudika330102
Postat pe 16 Noiembrie 2010 01:33
si eu sunt in aceeasi "problema" si am 19 ani eu cred k e bine sa am un singur partener nu i droaie. am avut o gramada de lingai care faceau pe bunii samariteni parca era un cliseu toti imi spuneau k ei vor fii rabdatori si ca ma vor astept pana ma voi simti pregatita... pana cand se plictiseau si se combinau. . eu inca il astept pe barbatul ala care ma va respecta,iubi si intelege. sper k si tu il vei gasii pana la urma urmei nu facem un pacat din contra,sper k domnul sa ne dea ce e mai bun pt ca meritam .succes
kudika038477
Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:35
De la: kudika038477, la data 2010-11-16 11:35:04si eu sunt in aceeasi "problema" si am 19 ani eu cred k e bine sa am un singur partener nu i droaie. am avut o gramada de lingai care faceau pe bunii samariteni parca era un cliseu toti imi spuneau k ei vor fii rabdatori si ca ma vor astept pana ma voi simti pregatita... pana cand se plictiseau si se combinau. . eu inca il astept pe barbatul ala care ma va respecta,iubi si intelege. sper k si tu il vei gasii pana la urma urmei nu facem un pacat din contra,sper k domnul sa ne dea ce e mai bun pt ca meritam .succes

BRAVO , asa sa faci fetita, un barbat trebuie sa merite, sa te respecte si sa te iubeasca
visan_georgiana
Postat pe 16 Noiembrie 2010 11:37
De la: kudika038477, la data 2010-11-16 11:35:04...facem un pacat...,sper k domnul sa ne dea ce e mai bun pt ca meritam ...

battleofwits
Postat pe 16 Noiembrie 2010 15:22
De la: battleofwits, la data 2010-11-16 15:22:49
De la: kudika038477, la data 2010-11-16 11:35:04...facem un pacat...,sper k domnul sa ne dea ce e mai bun pt ca meritam ...

am scris :"pana la urma nu facem un pacat"
kudika038477
Postat pe 17 Noiembrie 2010 13:49
Eu am doua zeci de ani si sunt inca virgin. Nu prea are legatura cu faptul ca ma simt mult peste medie sau cine stie ce. Asa mi-a fost educatia si mereu mi-am cautat jumatatea.. dar sincer se cam spulbera visul.
Nu prea cred ca exista raspuns la problema, ar trebui sa o traim. O parte din mine vrea sa o fac ca si parintii mei dupa casatorie iar o parte e speriata ca mai bine te desparti inainte de casatorie in caz de ceva decat dupa.
Incerc sa fiu si open mind dar sa pastrez si anumite limite.
Andrrei
Postat pe 18 Noiembrie 2010 23:17
De la: cosminhd83, la data 2008-10-22 21:24:39Nu stiu unde sunteti voi fetele astea virgine...ca sunt baieti..printre care si eu care si-ar dori o astfel de prietena...Parerile in acest caz pot fi impartite...dar totul depinde de ceea ce vrea baiatul de la tine..eu unul cred ca as fi cel mai bucuros daca persoana draga mi-ar spune ca este virgina si nu a mai fost nimeni cu ea pana acum. Am avut o prietena in urma cu cativa ani care avea exact varsta ta...23 de ani...si era virgina...si eu aveam 19 ani pe atunci, nu 25 cat am acum...dar nu mi-a fost deloc "frica" de faptul ca ea era virgina..chiar acest lucru m-a facut sa tin si mai mult la ea si cu atat mai frumoasa a devenit relatia noastra atunci dupa ce momentul acela frumos a fost trecut...recunosc ca am fost foarte atent si delicat atunci cand s-a petrecut..a fost bine si apoi a fost si mai bine...ne-am despartit dupa multa vreme..dar din alte motive,nu legate de sex. Sa stii ca nu e nimic rau sa fi virgina la varsta asta..este chiar foarte bine ca mai exista si fete cuminti in ziua de azi...In neregula este atunci cand vezi mame de 12 ani si fete la traseu de 15-16...atunci poti spune ca ceva nu e in regula,nu ca la 23 de ani esti virgina...Asta e parerea mea...daca vrei sa povestim mai multe...id meu de yahoomess e cosmin.cosmin si iti sta la dispozitie...In rest,numai bine si nu te ingrijora..totul e ok ! :)

o fi fata dezamagita si confuza dar asta nu inseamna ca o sa aleaga orce manelist
the_O
Postat pe 19 Noiembrie 2010 12:22
Te ajut cu placere daca vrei sa fii dezvirginata.
kudika315459
Postat pe 9 Februarie 2011 08:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Spuneti-mi si mie cum se prepara un shake cu oua si lapte?? pt sala .... 8 De la: Dontyyy 26 Aprilie 2010 12:45
Metode de a reaprinde pasiunea in cuplu!!! 1 De la: blue_moonbutterfly 10 Noiembrie 2009 22:38
Suntem chiar asa ,,redusi,, cand vine vorba despre sex? 9 De la: alex4andra 20 Februarie 2016 12:59
ce parere aveti despre deep throat? 290 De la: anemona10 19 Iulie 2009 16:27
dupa prima experienta sexuala 19 De la: one_size 12 Mai 2010 12:05