Setari Cookie-uri

Virgina la 23 de ani...

mai, da' tu esti disperat rau...
Lucia38
Postat pe 9 Februarie 2011 09:01
Nu stiu daca a observat cineva, dar topicul a fost deschis acum 2 ani. Deci tipa sigur nu mai e virgina asa ca puteti sa nu va mai dati cu parerea :)
cospo
Postat pe 17 Februarie 2011 00:00
erau imaturi acei barbati cu care ai stat tu,nu exista o varsta anume knd trebuie sa o faci...atunci knd esti pregatita si ai incredere in acea persoana o poti face:D
dudu1992
Postat pe 17 Februarie 2011 15:18
=))))acum am vazut si eu:))))
dudu1992
Postat pe 17 Februarie 2011 15:19
stai linistita ,si eu am 22 de ani si la fel sunt ...si nu sunt complexat deloc :P
kudika369099
Postat pe 19 Februarie 2011 13:05
Am vazut si ce au spus altii...dar indiferent de motivul pentru care o fata nu si-a inceput viata sexuala pana la o varst de...cat?! 23 de ani..
pai mie imi vine sa fug,imi vine in minte o incuiata care are impresia ca soarele rasare dintre picioarele ei si ca tre'sa vina unu pe un cal ca sa-l vada...
ahhhh,creepy...
mie cel putin nu-mi se pare normal...daca esti o persoana normala::)))si intreaga la minte sa stai asa pana la varsta asta...
blondiewishes
Postat pe 20 Februarie 2011 15:21
De la: cospo, la data 2011-02-17 00:00:38Nu stiu daca a observat cineva, dar topicul a fost deschis acum 2 ani. Deci tipa sigur nu mai e virgina asa ca puteti sa nu va mai dati cu parerea :)

am o ingrozitoare presimtire ca inca mai e
blondiewishes
Postat pe 20 Februarie 2011 15:22
Demodata? in niciun caz !!! e bine ca astepti momentul potrivit..cu tipul potrivit.. e o etapa importanta..stai linistita..toate vin la vremea lor >:D< decat mama la 13 ani..mai bine virgina la 23 ;;) sunt baieti care apreciaza asta...RARI dar sunt..asa ca incepe prin a-i cauta :D
Adryyoyo
Postat pe 20 Februarie 2011 15:26
De la: Adryyoyo, la data 2011-02-20 15:26:42Demodata? in niciun caz !!! e bine ca astepti momentul potrivit..cu tipul potrivit.. e o etapa importanta..stai linistita..toate vin la vremea lor >:D< decat mama la 13 ani..mai bine virgina la 23 ;;) sunt baieti care apreciaza asta...RARI dar sunt..asa ca incepe prin a-i cauta :D

alt caz trist,doamne sfinte tu auzi ce ii spui?
blondiewishes
Postat pe 21 Februarie 2011 00:11
De la: kitty_grl, la data 2008-10-18 16:07:30Da exact.. am 23 de ani si pana acum nu am intretinut relatii sexuale cu nici un baiat..
Poate va ganditi ca sunt urata, grasa etc..
No way..sunt foarte ok.. sunt chiar mult peste medie.. majoritatea prietenilor mei fiind draguti..

moama cata modestie pefata asta!
puiut_77
Postat pe 23 Februarie 2011 14:39
NU MAI E VIRGINA... DIN 2009! HHEHE! pe 14 sept a postat asa: Yasmine sunt anticonceptionalele care le folosesc..
Am omis din pacate sa iau doua comprimate succesiv la sfarsitul saptamanii a doua de administrare.
Inainte cu o zi am avut contact sexual neprotejat.
Imi este foarte frica de urmari!!
Am luat a treia zi 2 comprimate odata. Si apoi in ordinea lor normala si la ora obisnuita.
Este posibil sa fi ramas insarcinata..????
Ce imi recomandati??
" A GiRl ShOuLd Be TwO ThInGs: ClA
mihablonda
Postat pe 28 Februarie 2011 02:45
De la: mihablonda, la data 2011-02-28 02:45:56NU MAI E VIRGINA... DIN 2009! HHEHE! pe 14 sept a postat asa: Yasmine sunt anticonceptionalele care le folosesc..
Am omis din pacate sa iau doua comprimate succesiv la sfarsitul saptamanii a doua de administrare.
Inainte cu o zi am avut contact sexual neprotejat.
Imi este foarte frica de urmari!!
Am luat a treia zi 2 comprimate odata. Si apoi in ordinea lor normala si la ora obisnuita.
Este posibil sa fi ramas insarcinata..????
Ce imi recomandati??
" A GiRl ShOuLd Be TwO ThInGs: ClA

recomandarile le fece doar medicul, dar la sfaturi se pricepe toata lumea! In primul rand, cred ca-s indicate 2 teste de sarcina facute la un interval de 2-3 zile distanta, daca ies ambele negative, atunci e ok. Cat despre anticonceptionale, ele sunt ok daca-s date de medic, desi ma indoiesc. Cred c-ar fi sanatos sa-l obisnuiesti pe tinerel sa poarte caciulita!
puiut_77
Postat pe 28 Februarie 2011 12:49
nu vad nimic rau in a fii virgina la 23 de ani , fiecare fata cu alegerea ei
ramona1988
Postat pe 5 Martie 2011 03:47
nimic rau, nu e rau, dar e trist. asta nu nseamna ca daca n ai facut sex cu primu idiot care ti a venit in cale esti proasta, pur sis implu e trist ca nu ti ai gasit pe cineva cu care chiar sa vrei s o faci.
rockk
Postat pe 5 Martie 2011 04:17
De la: rockk, la data 2011-03-05 04:17:36nimic rau, nu e rau, dar e trist. asta nu nseamna ca daca n ai facut sex cu primu idiot care ti a venit in cale esti proasta, pur sis implu e trist ca nu ti ai gasit pe cineva cu care chiar sa vrei s o faci.

bravo rokk!
puiut_77
Postat pe 7 Martie 2011 08:57
De la: kitty_grl, la data 2008-10-18 16:07:30Da exact.. am 23 de ani si pana acum nu am intretinut relatii sexuale cu nici un baiat..
Poate va ganditi ca sunt urata, grasa etc..
No way..sunt foarte ok.. sunt chiar mult peste medie.. majoritatea prietenilor mei fiind draguti.. dar.. pur si simplu nu am simtit ca este momentul potrivit sa fac sex cu nici unul dintre ei...
Acum ma gandesc ca daca o sa-mi fac un iubit.. o sa i se para deplasat ca pana la varsta asta sunt inca virgina..
Ultimului meu prieten i-am spus ..si a fost foarte surprins..(asta e si motivul pt care nu mai suntem impreuna cred..s-a speriat..:))
Exista o varsta ideala pentru a incepe activitatea sexuala??
Sunt o fata ciudata??
Ar trebui sa nu mai spun nimic inainte ca sa nu-i mai fac pe barbati sa zica ca sunt o freack..???

nu stiu cum te simti tu, dar citind ce ai postat-si mai ales scris - nu cred ca e problema la altii... ..
daca nu ai gasit tipul, asta nu inseamna ca asa va fi mereu
si incearca cand scrii..ai toate literle la tastatura?incearca-le pe toate..poate se intelege mai bine
viata sexuala o incepi cand vrei tu...
doar nu se culca altii si pentru tine?
gandeste singura pentru asta..
nu trebuie sa iti zic eu sau altcinava sa incepi maine(de exemplu) viata sexuala
cand simti ca vrei, simti cu adevarat(si vine din toate firicelele tale) atunci fa-o..
daca ai indoieli..vei suferi..
si decat asa..mai bine lipsa
nu crezi?
dragon_fly88
Postat pe 11 Martie 2011 19:00
De la: ramona1988, la data 2011-03-05 03:47:33nu vad nimic rau in a fii virgina la 23 de ani , fiecare fata cu alegerea ei

Este normal sa fii virgina la 23 de ani,astazi fetele fac sex oral si anal pina gasesc omul care are o situatie materiala sa-i ofere surpriza,dar se pot reface chirurgical virgine cu bani.
VIRGINELE
Postat pe 26 Decembrie 2011 21:31
exact buna idee in vechea japonie se faceau bani grei pe tema asta ;-p
kudika497239
Postat pe 13 Ianuarie 2012 08:34
kity ce pot zice in calitate de barbat bravo toata stima din partea mea si chestia e ca nu tre sa fie ceva in neregula cu tine ca sa te pastrezi virgina eu din pacate pana la varsta asta nu am intalnit nici o fecioara sau virgina ca sa ma intelegi deci pot spune ca sant virgin inca daca virginitatea la baieti consta in acea ata din cate stiu eu.si cred ca prietenul tau nu era pregatit pentru o viata in doi daca s-a speriat din asa ceva.daca vrei imi poti scrie oricand,numele meu e mihai si am 24 de ani
kudika_19999
Postat pe 2 Noiembrie 2012 23:09
Pentru inceput as vrea sa te felicit pentru taria de caracter de care dai dovada cat despre tipul care s-a" speriat " de virginitatea ta cred ca nu te merita .Eu personal as fii onorat sa am o prietena sau o iubita virgina

'
kudika_22560
Postat pe 2 Decembrie 2012 14:28
esti vraijste...
kudika_971807
Postat pe 1 August 2014 05:58
e cam vechi ce e drept forumul dar sunt total de acord ca o fata sa se gandeasca mai bine ce si cu cine isi incepe viata sexuala. pana la urma si vorba ca baiatul si-o scutura si pleaca pe cand fata ramane cea patata (daca pe viitor cineva mai citeste si este inca fecioara caut o fata serioasa si virgina pentru viata - asta e defectul meu sunt de moda veche si am si eu orgoliul meu) pe unde iese o viata nevinovata intra toti nespalatii asa ar trebui sa gandeasca o fata nu ce este in ziua de azi babilonie si pana la urma unde e constiinta religioasa - ratiunea sadita de Dumnezeu in oameni... asa au ajuns oamenii intunecati laminte si ingusti... si mereu au fost asa inca din cele mai vechi timpuri... iulian cristian sunt pe faceebook din Constanta
kudika_971807
Postat pe 1 August 2014 06:06
De la: kudika_971807, la data 2014-08-01 06:06:13e cam vechi ce e drept forumul dar sunt total de acord ca o fata sa se gandeasca mai bine ce si cu cine isi incepe viata sexuala. pana la urma si vorba ca baiatul si-o scutura si pleaca pe cand fata ramane cea patata (daca pe viitor cineva mai citeste si este inca fecioara caut o fata serioasa si virgina pentru viata - asta e defectul meu sunt de moda veche si am si eu orgoliul meu) pe unde iese o viata nevinovata intra toti nespalatii asa ar trebui sa gandeasca o fata nu ce este in ziua de azi babilonie si pana la urma unde e constiinta religioasa - ratiunea sadita de Dumnezeu in oameni... asa au ajuns oamenii intunecati laminte si ingusti... si mereu au fost asa inca din cele mai vechi timpuri... iulian cristian sunt pe faceebook din Constanta

Dar tu esti inca cavaler????
kudika_15804
Postat pe 1 August 2014 07:13
Ce sa mai gandeasca fata 807 ? De cand s-a deschis topicul , o fi deja maritata si cu vreo doi copii .
Rotty_
Postat pe 1 August 2014 07:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare relatia sexuala ne va indeparta? 174 De la: bruneagra25 2 Iunie 2009 08:22
Amortirea mainiilor in timpul actului 119 De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:32
...dar ce parere aveti despre "barbatii" care apeleaza la serviciile prostituatelor? 42 De la: TIGRA 19 Octombrie 2010 12:36
Limbajul corpului 6 De la: nico_dana2006 31 Mai 2009 22:29
ajutor 2 De la: kudika_24917 4 Ianuarie 2013 15:39