Setari Cookie-uri

Nu suport sa se uite dupa alte fete,sa spuna ceva frumos despre alte fete,sunt foarte geloasa!

nu mai fi disperata....in primul rind invata sa ai incredere il el....daca te iubeste nu se uita la alta...nu il sufoca cu gelozie ca intr-o zi vei plinge ca te lasa
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 11:18
De la: SweetDadyD, la data 2009-07-22 09:55:56
De la: olga27, la data 2009-07-21 18:40:47
De la: olga27, la data 2009-07-21 18:38:38
De la: wolfy, la data 2009-04-27 22:53:09
De la: ioana_cristina, la data 2009-04-27 15:27:06Draga Alexandra,

Ma uimeste ca 95% dintre cei care ti-au raspuns te-au condamnat pt ca chipurile suferi de gelozie patologica si ma uimeste inca si mai tare ca majoritatea celor care ti-au spus asa ceva sunt femei !
Mi se pare absolut firesc sa reactionezi urat in momentul in care iubitul tau isi stramba gatul si saliveaza in fata ta dupa alte femei, ba are chiar si lipsa de bun-simt de a mai face si comentarii apreciative la adresa lor. Este in primul rand lipsa totala de respect si consideratie fata de tine si fata de sentimentele tale si e normal ca asa ceva sa te faca sa te simti prost, nesigura de el si neapreciata.
Una este sa fii paranoic si sa-l banuiesti pe bietul om ca te-nseala desi iti este fidel si nu mai vede pe nimeni altcineva decat pe tine (asta inseamna gelozie patologica si da, este o boala), si cu totul altceva sa-ti spuna in fata ce bine arata alte femei ! Mi se pare absolut firesc ca barbatul de langa tine sa-ti protejeze sentimentele si sa se abtina de la comentarii de mascul in calduri macar in fata ta.
Pe orice femeie care are un dram de respect de sine si care stie ce vrea de la partener ar rani-o o asemenea atitudine si ar reactiona.
Oare daca tu ai face exact ca el (stiu ca nu vrei pe altcineva dar ai putea sa-i platesti cu aceeasi moneda) lui i-ar conveni si ti-ar zice: "da, iubito, e normal sa-l placi pe amicul meu, ca doar ce e frumos si lui Dumnezeu ii place" ?!
Ai grija si fii f atenta. Imi permit sa-ti mai dau un sfat pt ca esti f tanara: daca intr-o relatie te deranjeaza ceva care e contrar lucrurilor in care crezi, spune si nu te simti vinovata pt ca ai un punct de vedere sau nu-ti convine ceva!
Nu esti nebuna deloc, doar ai bun-simt, iubesti si ai anumite asteptari de la partener.

Bravo! Sunt de acord cu tot ce ai scris in postul asta. Mi se intampla destul de rar asa ceva. Si da, cred ca la noi cele mai multe femei nu au ceea ce se numeste respect de sine. Gandesc dupa regulile barbatilor.

bravo
e vorba de bun simt intr-adevar
vorbeste cu el, spune-i ce simti
nu sunt o persoana geloasa dar nu imi place sa intoarca capul sau sa ramana in loc sa priveasca o femeie
are legatura cu respectul pe care si ei il vor de la noi
intr-un an de zile i-am pus de 4 ori sau poate mai putin, pe un ton cat se poate de normal k nu e frumos ceea ce face
si la care el a inceput sa tipe- las mult de la mine
bun...ne-am certat, sa zicem k a trecut
azi asa maine asa...
pana acum cateva luni kd m-a deranjat sau mai bine zis m-a calcat pe coada rau
si i-am explicat pe un ton, nu pot spune frumos- intr-o lehamite de zile mari k nu e frumos si dk are chef ii las drumul liber - in trecut imi replicase k ce sunt ochii lui cumva sa ii spun unde se uita el? de unde stiu eu unde se uita? - de park as fi chioara
si nu e vb k se mai uita din cand in cand, se intampla mereu
sunt multe chestii si nu vreau sa plictisesc pe nimeni
si eu vb cu el si el era prea ocupat (cu ochii) sa imi raspunda
si dupa care imi zice k nu a auzit ce i-am zis si dupa cateva secunde k mi-a raspuns dar nu am auzit- mai sa fie- oare?
si s-a calmat ...
pana sa ii spun asta, vreo 2 sapt l-am tratat cu indiferenta si ma tot intreba ce am
si a realizat el, sper, k nu asa merge- asta bineinteles dk vrea sa mai ramana langa mine
si de atunci s-a schimbat
iarasi eu m-am schimbat in atitudine, nu mai sunt tot timpul in jurul lui- mentionez k stam impreuna- sa il pup in fund cu alte cuvinte
acum ma machiez de fiecare data, si imi pun haine elegante mai tot timpul- kd e cazul si dk ma priveste cineva -tre sa precizez k nu sunt vreo barbie- ma ia de mana repede, inainte nu ne tineam de mana f des pe strada
am inceput si eu sa privesc in jurul meu- vorba aceea d-aia avem ochi- dar cu limita, nu intorc capul
si pot sa iti zic k e altfel
si a vazut k nu se face asa ceva, k nu e frumos k la randul tau sa ti-o faca si cel de langa tine
acum nu stiu in cazul tau
dar eu eram pe punctul de a claca- am avut o perioada f grea si imi ajunsese
il iubesc f mult dar dk nu e respect nu merci, mai bine lasa
incearca sa fii mai hotarata cu tine si cu el
fa in asa fel sa vada ce are langa el
si nu fi timida-si in dormitor la fel
dk vrei ceva arata-i
poate va fi mai bine sau mai rau
depinde de voi, voi stiti mai bine ce este intre voi
dar macar stii o treaba incotro sa o iei
bafta
sa ne spui ce ai facut
si ai incredere in tine asta e regula de aur- am vazut k ti-a mai zis cineva ceva de sala de gimnastica si multe alte chestii- nu le uita

intradevar

nu ar trebui sa te aprobe altcineva ? , nu suna bine one persone , one team , many personalities

imi cer scuze daca s-a inteles altceva
era vb de cuvantul "intradevar" de la inceput
nu sunt chiar asa batrana sa ma aprob singura
petaloudita
Postat pe 23 Iulie 2009 17:50
De la: SweetDadyD, la data 2009-07-22 09:55:56
De la: olga27, la data 2009-07-21 18:40:47
De la: olga27, la data 2009-07-21 18:38:38
De la: wolfy, la data 2009-04-27 22:53:09
De la: ioana_cristina, la data 2009-04-27 15:27:06Draga Alexandra,

Ma uimeste ca 95% dintre cei care ti-au raspuns te-au condamnat pt ca chipurile suferi de gelozie patologica si ma uimeste inca si mai tare ca majoritatea celor care ti-au spus asa ceva sunt femei !
Mi se pare absolut firesc sa reactionezi urat in momentul in care iubitul tau isi stramba gatul si saliveaza in fata ta dupa alte femei, ba are chiar si lipsa de bun-simt de a mai face si comentarii apreciative la adresa lor. Este in primul rand lipsa totala de respect si consideratie fata de tine si fata de sentimentele tale si e normal ca asa ceva sa te faca sa te simti prost, nesigura de el si neapreciata.
Una este sa fii paranoic si sa-l banuiesti pe bietul om ca te-nseala desi iti este fidel si nu mai vede pe nimeni altcineva decat pe tine (asta inseamna gelozie patologica si da, este o boala), si cu totul altceva sa-ti spuna in fata ce bine arata alte femei ! Mi se pare absolut firesc ca barbatul de langa tine sa-ti protejeze sentimentele si sa se abtina de la comentarii de mascul in calduri macar in fata ta.
Pe orice femeie care are un dram de respect de sine si care stie ce vrea de la partener ar rani-o o asemenea atitudine si ar reactiona.
Oare daca tu ai face exact ca el (stiu ca nu vrei pe altcineva dar ai putea sa-i platesti cu aceeasi moneda) lui i-ar conveni si ti-ar zice: "da, iubito, e normal sa-l placi pe amicul meu, ca doar ce e frumos si lui Dumnezeu ii place" ?!
Ai grija si fii f atenta. Imi permit sa-ti mai dau un sfat pt ca esti f tanara: daca intr-o relatie te deranjeaza ceva care e contrar lucrurilor in care crezi, spune si nu te simti vinovata pt ca ai un punct de vedere sau nu-ti convine ceva!
Nu esti nebuna deloc, doar ai bun-simt, iubesti si ai anumite asteptari de la partener.

Bravo! Sunt de acord cu tot ce ai scris in postul asta. Mi se intampla destul de rar asa ceva. Si da, cred ca la noi cele mai multe femei nu au ceea ce se numeste respect de sine. Gandesc dupa regulile barbatilor.

bravo
e vorba de bun simt intr-adevar
vorbeste cu el, spune-i ce simti
nu sunt o persoana geloasa dar nu imi place sa intoarca capul sau sa ramana in loc sa priveasca o femeie
are legatura cu respectul pe care si ei il vor de la noi
intr-un an de zile i-am pus de 4 ori sau poate mai putin, pe un ton cat se poate de normal k nu e frumos ceea ce face
si la care el a inceput sa tipe- las mult de la mine
bun...ne-am certat, sa zicem k a trecut
azi asa maine asa...
pana acum cateva luni kd m-a deranjat sau mai bine zis m-a calcat pe coada rau
si i-am explicat pe un ton, nu pot spune frumos- intr-o lehamite de zile mari k nu e frumos si dk are chef ii las drumul liber - in trecut imi replicase k ce sunt ochii lui cumva sa ii spun unde se uita el? de unde stiu eu unde se uita? - de park as fi chioara
si nu e vb k se mai uita din cand in cand, se intampla mereu
sunt multe chestii si nu vreau sa plictisesc pe nimeni
si eu vb cu el si el era prea ocupat (cu ochii) sa imi raspunda
si dupa care imi zice k nu a auzit ce i-am zis si dupa cateva secunde k mi-a raspuns dar nu am auzit- mai sa fie- oare?
si s-a calmat ...
pana sa ii spun asta, vreo 2 sapt l-am tratat cu indiferenta si ma tot intreba ce am
si a realizat el, sper, k nu asa merge- asta bineinteles dk vrea sa mai ramana langa mine
si de atunci s-a schimbat
iarasi eu m-am schimbat in atitudine, nu mai sunt tot timpul in jurul lui- mentionez k stam impreuna- sa il pup in fund cu alte cuvinte
acum ma machiez de fiecare data, si imi pun haine elegante mai tot timpul- kd e cazul si dk ma priveste cineva -tre sa precizez k nu sunt vreo barbie- ma ia de mana repede, inainte nu ne tineam de mana f des pe strada
am inceput si eu sa privesc in jurul meu- vorba aceea d-aia avem ochi- dar cu limita, nu intorc capul
si pot sa iti zic k e altfel
si a vazut k nu se face asa ceva, k nu e frumos k la randul tau sa ti-o faca si cel de langa tine
acum nu stiu in cazul tau
dar eu eram pe punctul de a claca- am avut o perioada f grea si imi ajunsese
il iubesc f mult dar dk nu e respect nu merci, mai bine lasa
incearca sa fii mai hotarata cu tine si cu el
fa in asa fel sa vada ce are langa el
si nu fi timida-si in dormitor la fel
dk vrei ceva arata-i
poate va fi mai bine sau mai rau
depinde de voi, voi stiti mai bine ce este intre voi
dar macar stii o treaba incotro sa o iei
bafta
sa ne spui ce ai facut
si ai incredere in tine asta e regula de aur- am vazut k ti-a mai zis cineva ceva de sala de gimnastica si multe alte chestii- nu le uita

intradevar

nu ar trebui sa te aprobe altcineva ? , nu suna bine one persone , one team , many personalities

nu am mai multe personalitati k nu m-am "contrazis" doar m-am "aprobat"
petaloudita
Postat pe 23 Iulie 2009 18:01
Draga Alexandra,sunt in aceeasi situatie ca tine,locuiesc impreuna cu prietenul meu de un an si jum.,este un tip dragut ,manierat,cu mult bun simt,in fiecare persoana gaseste ceva frumos .In fiecare zi imi spune ca ma iubeste bla bla blaa ce frumoasa esti dar cand vede o tipa pe strada /tv ii gaseste calitati pe care eu nu le am,eu sunt o fata simpla adopt stilul sport/casual, nu prea imi pun in evidenta calitatile fizice pt ca nu sunt genu. mi-am pastrat calmu am incercat sa-i cer parerea cand ieseam din casa "cu ce vrei sa ma imbrac puiule" ,raspuns "cum vrei tu iubire,pt mine oricum esti cea mai frumoasa".A trecut un timp apoi am vb cu el despre problema a spus ca am o problema ,gelozia este o boala "incearca sa te tratezi". Este normal sa mergem pe strada impreuna iar el sa spuna ce bine arata" tipa"?! Am eu o problema????
kudika024607
Postat pe 24 Iulie 2009 12:47
da aveti probleme grave..se numeste gelozie........ ...si noi cind mergem pe strada ne uitam in stinga si in dreapta...si comentam....la fel si ei.........este ceva normal...doar nu se ia de acea fata pe strada ..doar se uita....tu trebuie sa fi mindra ca este cu tine... ..
pamela_1
Postat pe 24 Iulie 2009 15:21
Dady, raspunsul meu pentru tine e simplu: daca um barbat isi doreste persoana de langa el, celelalte nu il mai intereseaza, oricat ar incerca femeia sa il faca atent, atat timp cat e cu ea, o respecta si o doreste pe ea nu va cauta placeri in alta parte. Logic e sa vazi, dar nelogic e si sa salivezi cand iti doresti altvceva, e ca in orice alt domeniu, cand iti place un sortiment si nu il vrei pe altul din toata gama. Trista ar fi femeia care nu stie sa se puna in valoare, pentru ca atunci va fi ca si pestii cei lenesi. Lumea in care eu traiesc este asemeni cu lumea in care tu traiesti, dar din pacate lumea in care mi-as dori sa traiesc nu ar putea exista decat cu sprijinul celor care traiesc in ea. A disparut de mult rusinea fetei, si bun simtul baiatului. Acum e mult mai simplu si mai comod sa te comporti precum animalele decat sa respecti pe cei din jurul tau. Dragostea e mare, dar care dragoste? In ce se transforma acea asa-zisa dragoste, in gelozie, in neincredere, in omor, in sinucidere? Gandeste inainte de a iubi pe cineva. Nu lua totul de-a gata doar de dragul unui corp cu care sa-ti satisfaci poftele de moment. Caci lumea o avem asa cum ne-o pregatim. Iar copii nostri v-or creste in ea. Multi baieti profita de fete, una dupa alta, dar cand devin tati de fete incearca sa le protejeze, dar uita ca si ei au profitat de fetele unor tati. Cum te vei simti cand vei merge pe strada si iti vei da seama ca te-ai culcat cu cel mai bun prieten al sotului tau? Sau poate va fi chiar din familia ta. Oare e bine sa ne lungim cu toata lumea, oricand si oriunde?
citystella
Postat pe 24 Iulie 2009 16:44
Alexandra! Nu te condamna, nimeni, ca suferi de ;;gelozie;! E firesc, e omenesc, geloziaface parte si ea din sufletul unui individ, dar ,aceasta sa nu fie;;o boala;;!! Dragoste adevarata, faraa ;putina gelozie; nu exista, dar,, sa nu fie;;exagerata;!
kudika017520
Postat pe 26 Iulie 2009 11:07
Eu sunt o iubita model as putea spune hihi.
Eu cand vad o gagica misto ii arat si lui. Mereu ii zic "ia-uite ce picioare frumoase are sau ce bine arata gagica aia..." si comentam asupra persoanei respective, facem barfa deci...
Ca stiu ca nu se uita, cel putin nu de fata cu mine.
Dar cand iese cu mn am eu grija sa fiu cea mai aranjata si sa zambesc laaarg. si sa-i fac complimente.
Ia incearca sa faci si tu asa. Treaba asta o stiu de la un tip, amic de al meu. E posibil nu toti barbatii sa fie receptivi dar majoritatea admira faza.
DulcyBaby
Postat pe 26 Iulie 2009 18:20
super tare asa fac si eu :P
simonik911
Postat pe 26 Iulie 2009 18:50
gelozia este boala grea ..este si normal sa fi geloasa..insa cu limita...ai incredere in el...
pamela_1
Postat pe 27 Iulie 2009 12:09
numai ziceti voi sincer nu e asa usor sa mergi pe undeva cu prietenu si sa observi cum i fug ochii dupa altele eu una am patito si ink foarte rau prietenu meu sse uita la feicare tipa kre trecea se uita pt k nu au respect fata de noi si nu sunt multumiti de ce au langa ei mai bn vb cu el si zi eo am facut asta da na mers poate u ai mai mult noroc SUCCES
alexukk
Postat pe 20 Februarie 2010 13:59
Nu ai incredere in tine, te consideri inferioara fetelor pe care esti geloasa si odata ce crezi asta ti-e frica sa nu gandeasca si el la fel.
Daca e cu tine e pentru ca te iubeste. Ai grija sa nu faci tu in asa fel incat sa il convingi de contrariul, pentru ca din felul in care te potri asta ii transmiti
bad_witch
Postat pe 20 Februarie 2010 18:13
Trateaza/te de gelozie ....altfel vei sfarsi rau .singura
dute la un psiholog si vezi ce rezovi
pa si numai bine
kudika017877
Postat pe 20 Februarie 2010 19:43
Trateaza/te de gelozie ....altfel vei sfarsi rau .singura
dute la un psiholog si vezi ce rezovi
pa si numai bine
kudika017877
Postat pe 20 Februarie 2010 19:43
De la: alexandrailiubestepealex, la data 2008-10-25 15:11:05Sunt o fata normala,am 20 de ani si o relatie de 1 an si 8 luni.Tot ce am facut pana acuma am facut impreuna.El este un tip foarte respectuos,se poarta foarte frumos cu mine,mi-a dovedit de nenumarate ori ca tine la mine si k nu poate sta fara mine,ne iubim...Amandoi am fost virgini...si el ... si eu !insa am momente in care sunt foarte geloasa pe prietenii si prietenele cu care iesim,cand el spune k una dintre prietenele noastre e dragutza sau ca ii sta bine imbracata nu stiu cum,sau cand se uita dupa vreo fata pe strada.....imi vin in cap numai idei si filmulete cu el si cu aia in pat ,cum i-o trage si in clipa aia imi vine sa urlu.Nu stiu ce sa zic,m-a mai mintit cateodata,minciuni gen k am ajuns aksa dar s-a dus cu baietii pe undeva!nu stiu si nici nu vreau sa ma gandesc cum as reactiona daca as afla ca m-a inselat vreodata sau ca ma inseala!eu nu sunt in stare sa il insel,nici nu vreau dar nici nu pot pentru ca el imi ofera totul!insa nu stiu cum este el,avand in vedere k sunt multe fete dragutze care arata mult mai bine decat mine,mult mai altfel !probabil ca sunt nebuna!deci imi vine sa-l tin legat,sunt disperata!

Barbatul care te iubeste cu adevarat nu se uita dupa alte femei si nu vede pe altcineva mai frumoasa ca tine, pentru ca in ochii lui tu esti cea mai frumoasa. Iar daca iti mai si spune despre altele ca-s dragute sau mai stiu eu cum sau i se scurg ochii cand vad o gagik pe strada, inseamna ca nu te iubeste sau e un taran.

ride_it
Postat pe 21 Februarie 2010 20:30
De la: ride_it, la data 2010-02-21 20:30:04
De la: alexandrailiubestepealex, la data 2008-10-25 15:11:05Sunt o fata normala,am 20 de ani si o relatie de 1 an si 8 luni.Tot ce am facut pana acuma am facut impreuna.El este un tip foarte respectuos,se poarta foarte frumos cu mine,mi-a dovedit de nenumarate ori ca tine la mine si k nu poate sta fara mine,ne iubim...Amandoi am fost virgini...si el ... si eu !insa am momente in care sunt foarte geloasa pe prietenii si prietenele cu care iesim,cand el spune k una dintre prietenele noastre e dragutza sau ca ii sta bine imbracata nu stiu cum,sau cand se uita dupa vreo fata pe strada.....imi vin in cap numai idei si filmulete cu el si cu aia in pat ,cum i-o trage si in clipa aia imi vine sa urlu.Nu stiu ce sa zic,m-a mai mintit cateodata,minciuni gen k am ajuns aksa dar s-a dus cu baietii pe undeva!nu stiu si nici nu vreau sa ma gandesc cum as reactiona daca as afla ca m-a inselat vreodata sau ca ma inseala!eu nu sunt in stare sa il insel,nici nu vreau dar nici nu pot pentru ca el imi ofera totul!insa nu stiu cum este el,avand in vedere k sunt multe fete dragutze care arata mult mai bine decat mine,mult mai altfel !probabil ca sunt nebuna!deci imi vine sa-l tin legat,sunt disperata!

Barbatul care te iubeste cu adevarat nu se uita dupa alte femei si nu vede pe altcineva mai frumoasa ca tine, pentru ca in ochii lui tu esti cea mai frumoasa. Iar daca iti mai si spune despre altele ca-s dragute sau mai stiu eu cum sau i se scurg ochii cand vad o gagik pe strada, inseamna ca nu te iubeste sau e un taran.

aprob , ia aminte de raspunsul de mai sus ca stie ce spune :)
Empty
Postat pe 21 Februarie 2010 23:03
probabil k sunt fete mai frumoase ca tine si care arata mai bine,dar el te-a ales pe tine,nu pe ele.Si fiecare persoana mai are nevoie de momente de respiro si daca te-a mintit k e acasa si el era cu baietii,ar trebui sa iti pui u semne de intrebare daca e ok cum te comporti...
cinderella
Postat pe 21 Februarie 2010 23:44
De la: cinderella, la data 2010-02-21 23:44:38probabil k sunt fete mai frumoase ca tine si care arata mai bine,dar el te-a ales pe tine,nu pe ele.Si fiecare persoana mai are nevoie de momente de respiro si daca te-a mintit k e acasa si el era cu baietii,ar trebui sa iti pui u semne de intrebare daca e ok cum te comporti...

Adica cum? E vina ei ca el e nesimtit si o minte? Ti se pare anormal sa ceri sinceritate barbatului cu care traiesti? Comportamentul femeii nu justifica minciunile barbatului. Barbatul minte pentru ca e nesimtit si pentru ca asa i se pare lui normal. Eu nu sunt de acord cu iesirile separate sau cu nevoia de "momente de respiro" intr-un cuplu. Astea-s porcarii inventate de barbati ca sa nu se lege prea tare de femei si ca sa-si pastreze "libertatea" intr-un fel, sa nu fie priviti de ceilalti ( amici si diverse gagicute)ca un tip "luat" sau "sub papuc". Nu stiu, mi se par atat de puerile si stupide modurile astea de gandire... Si e pacat ca mai sunt fete/femei care cred in prostiile astea...
ride_it
Postat pe 22 Februarie 2010 18:47
Da am trecut si prin asa ceva. Bucurati-va cat inca mai simtiti gelozia ...va veni momentul in care va trece si ea odata cu timpul ....sau va mai ramane exact cat trebuie
kudikagirl05
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:41
cred ca suferi de gelozie si vei avea probleme cu el din pricina ta fara sa faca el ceva si da esti nebuna de gelozie vorba vine
wait_sign
Postat pe 10 Aprilie 2010 05:06
De la: bad_witch, la data 2010-02-20 18:13:08Nu ai incredere in tine, te consideri inferioara fetelor pe care esti geloasa si odata ce crezi asta ti-e frica sa nu gandeasca si el la fel.
Daca e cu tine e pentru ca te iubeste. Ai grija sa nu faci tu in asa fel incat sa il convingi de contrariul, pentru ca din felul in care te potri asta ii transmiti

Asa e, o femeie care nu e sigura pe ea devine victima pentru ca nesiguranta de sine este un dezavantaj, fata de masculul in cautare de prada noua. Femeiea nesigura pe ea e o prada slaba, usor de manevrat, iar masculul vanator se va plictisi si isi va cauta alta prada. Iar fie ca vrem sau nu sa acceptam noi dirijam aceste aspecte, spre a se uita la alta, a flirta cu alta, a te insela cu alta, a te schimba cu alta, si tot noi suntem acelea care plangem in final.
citystella
Postat pe 20 Aprilie 2010 19:30
De la: kudikagirl05, la data 2010-04-07 11:41:42Da am trecut si prin asa ceva. Bucurati-va cat inca mai simtiti gelozia ...va veni momentul in care va trece si ea odata cu timpul ....sau va mai ramane exact cat trebuie

Adevarat. Gelozia, si mai ales acea senzatie ca il vrei numai pentru tine, trece. Poate ca noi devenim mai realiste de atu-urile pe care le avem, ori ne dam seama ca suntem mult superioare.
citystella
Postat pe 20 Aprilie 2010 19:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Increderea 13 De la: Pudika416607 11 Septembrie 2011 00:56
Bãnuiesc ca prietena ma inseala...dar nu știu cum sa reactionez 11 De la: Stroia_Paul_1 23 Februarie 2016 19:38
o pauza.. 18 De la: fantasie 20 Ianuarie 2013 16:24
Buna 20 De la: kudika_20410 13 Noiembrie 2012 19:36
Despartire? Sfatul tau ma poate ajuta! 1 De la: kudika_1022496 20 Ianuarie 2017 12:11