Mai multe
nu mai fi disperata....in primul rind invata sa ai incredere il el....daca te iubeste nu se uita la alta...nu il sufoca cu gelozie ca intr-o zi vei plinge ca te lasa
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 23 Iulie 2009 11:18 |
||
|---|---|---|
De la: SweetDadyD, la data 2009-07-22 09:55:56De la: olga27, la data 2009-07-21 18:40:47De la: olga27, la data 2009-07-21 18:38:38De la: wolfy, la data 2009-04-27 22:53:09De la: ioana_cristina, la data 2009-04-27 15:27:06Draga Alexandra, imi cer scuze daca s-a inteles altceva era vb de cuvantul "intradevar" de la inceput nu sunt chiar asa batrana sa ma aprob singura
|
||
|
petaloudita Postat pe 23 Iulie 2009 17:50 |
||
De la: SweetDadyD, la data 2009-07-22 09:55:56De la: olga27, la data 2009-07-21 18:40:47De la: olga27, la data 2009-07-21 18:38:38De la: wolfy, la data 2009-04-27 22:53:09De la: ioana_cristina, la data 2009-04-27 15:27:06Draga Alexandra, nu am mai multe personalitati k nu m-am "contrazis" doar m-am "aprobat"
|
||
|
|
||
|
petaloudita Postat pe 23 Iulie 2009 18:01 |
||
| Draga Alexandra,sunt in aceeasi situatie ca tine,locuiesc impreuna cu prietenul meu de un an si jum.,este un tip dragut ,manierat,cu mult bun simt,in fiecare persoana gaseste ceva frumos .In fiecare zi imi spune ca ma iubeste bla bla blaa ce frumoasa esti dar cand vede o tipa pe strada /tv ii gaseste calitati pe care eu nu le am,eu sunt o fata simpla adopt stilul sport/casual, nu prea imi pun in evidenta calitatile fizice pt ca nu sunt genu. mi-am pastrat calmu am incercat sa-i cer parerea cand ieseam din casa "cu ce vrei sa ma imbrac puiule" ,raspuns "cum vrei tu iubire,pt mine oricum esti cea mai frumoasa".A trecut un timp apoi am vb cu el despre problema a spus ca am o problema ,gelozia este o boala "incearca sa te tratezi". Este normal sa mergem pe strada impreuna iar el sa spuna ce bine arata" tipa"?! Am eu o problema???? | ||
|
kudika024607 Postat pe 24 Iulie 2009 12:47 |
||
da aveti probleme grave..se numeste gelozie........ ...si noi cind mergem pe strada ne uitam in stinga si in dreapta...si comentam....la fel si ei.........este ceva normal...doar nu se ia de acea fata pe strada ..doar se uita....tu trebuie sa fi mindra ca este cu tine... ..
|
||
|
pamela_1 Postat pe 24 Iulie 2009 15:21 |
||
| Dady, raspunsul meu pentru tine e simplu: daca um barbat isi doreste persoana de langa el, celelalte nu il mai intereseaza, oricat ar incerca femeia sa il faca atent, atat timp cat e cu ea, o respecta si o doreste pe ea nu va cauta placeri in alta parte. Logic e sa vazi, dar nelogic e si sa salivezi cand iti doresti altvceva, e ca in orice alt domeniu, cand iti place un sortiment si nu il vrei pe altul din toata gama. Trista ar fi femeia care nu stie sa se puna in valoare, pentru ca atunci va fi ca si pestii cei lenesi. Lumea in care eu traiesc este asemeni cu lumea in care tu traiesti, dar din pacate lumea in care mi-as dori sa traiesc nu ar putea exista decat cu sprijinul celor care traiesc in ea. A disparut de mult rusinea fetei, si bun simtul baiatului. Acum e mult mai simplu si mai comod sa te comporti precum animalele decat sa respecti pe cei din jurul tau. Dragostea e mare, dar care dragoste? In ce se transforma acea asa-zisa dragoste, in gelozie, in neincredere, in omor, in sinucidere? Gandeste inainte de a iubi pe cineva. Nu lua totul de-a gata doar de dragul unui corp cu care sa-ti satisfaci poftele de moment. Caci lumea o avem asa cum ne-o pregatim. Iar copii nostri v-or creste in ea. Multi baieti profita de fete, una dupa alta, dar cand devin tati de fete incearca sa le protejeze, dar uita ca si ei au profitat de fetele unor tati. Cum te vei simti cand vei merge pe strada si iti vei da seama ca te-ai culcat cu cel mai bun prieten al sotului tau? Sau poate va fi chiar din familia ta. Oare e bine sa ne lungim cu toata lumea, oricand si oriunde? | ||
|
citystella Postat pe 24 Iulie 2009 16:44 |
||
| Alexandra! Nu te condamna, nimeni, ca suferi de ;;gelozie;! E firesc, e omenesc, geloziaface parte si ea din sufletul unui individ, dar ,aceasta sa nu fie;;o boala;;!! Dragoste adevarata, faraa ;putina gelozie; nu exista, dar,, sa nu fie;;exagerata;! | ||
|
kudika017520 Postat pe 26 Iulie 2009 11:07 |
||
|
Eu sunt o iubita model as putea spune hihi. Eu cand vad o gagica misto ii arat si lui. Mereu ii zic "ia-uite ce picioare frumoase are sau ce bine arata gagica aia..." si comentam asupra persoanei respective, facem barfa deci... Ca stiu ca nu se uita, cel putin nu de fata cu mine. Dar cand iese cu mn am eu grija sa fiu cea mai aranjata si sa zambesc laaarg. si sa-i fac complimente.Ia incearca sa faci si tu asa. Treaba asta o stiu de la un tip, amic de al meu. E posibil nu toti barbatii sa fie receptivi dar majoritatea admira faza. |
||
|
DulcyBaby Postat pe 26 Iulie 2009 18:20 |
||
super tare asa fac si eu :P
|
||
|
simonik911 Postat pe 26 Iulie 2009 18:50 |
||
gelozia este boala grea ..este si normal sa fi geloasa..insa cu limita...ai incredere in el...
|
||
|
pamela_1 Postat pe 27 Iulie 2009 12:09 |
||
| numai ziceti voi sincer nu e asa usor sa mergi pe undeva cu prietenu si sa observi cum i fug ochii dupa altele eu una am patito si ink foarte rau prietenu meu sse uita la feicare tipa kre trecea se uita pt k nu au respect fata de noi si nu sunt multumiti de ce au langa ei mai bn vb cu el si zi eo am facut asta da na mers poate u ai mai mult noroc SUCCES | ||
|
alexukk Postat pe 20 Februarie 2010 13:59 |
||
|
Nu ai incredere in tine, te consideri inferioara fetelor pe care esti geloasa si odata ce crezi asta ti-e frica sa nu gandeasca si el la fel. Daca e cu tine e pentru ca te iubeste. Ai grija sa nu faci tu in asa fel incat sa il convingi de contrariul, pentru ca din felul in care te potri asta ii transmiti
|
||
|
bad_witch Postat pe 20 Februarie 2010 18:13 |
||
|
Trateaza/te de gelozie ....altfel vei sfarsi rau .singura dute la un psiholog si vezi ce rezovi pa si numai bine |
||
|
kudika017877 Postat pe 20 Februarie 2010 19:43 |
||
|
Trateaza/te de gelozie ....altfel vei sfarsi rau .singura dute la un psiholog si vezi ce rezovi pa si numai bine |
||
|
kudika017877 Postat pe 20 Februarie 2010 19:43 |
||
De la: alexandrailiubestepealex, la data 2008-10-25 15:11:05Sunt o fata normala,am 20 de ani si o relatie de 1 an si 8 luni.Tot ce am facut pana acuma am facut impreuna.El este un tip foarte respectuos,se poarta foarte frumos cu mine,mi-a dovedit de nenumarate ori ca tine la mine si k nu poate sta fara mine,ne iubim...Amandoi am fost virgini...si el ... si eu !insa am momente in care sunt foarte geloasa pe prietenii si prietenele cu care iesim,cand el spune k una dintre prietenele noastre e dragutza sau ca ii sta bine imbracata nu stiu cum,sau cand se uita dupa vreo fata pe strada.....imi vin in cap numai idei si filmulete cu el si cu aia in pat ,cum i-o trage si in clipa aia imi vine sa urlu.Nu stiu ce sa zic,m-a mai mintit cateodata,minciuni gen k am ajuns aksa dar s-a dus cu baietii pe undeva!nu stiu si nici nu vreau sa ma gandesc cum as reactiona daca as afla ca m-a inselat vreodata sau ca ma inseala!eu nu sunt in stare sa il insel,nici nu vreau dar nici nu pot pentru ca el imi ofera totul!insa nu stiu cum este el,avand in vedere k sunt multe fete dragutze care arata mult mai bine decat mine,mult mai altfel !probabil ca sunt nebuna!deci imi vine sa-l tin legat,sunt disperata! Barbatul care te iubeste cu adevarat nu se uita dupa alte femei si nu vede pe altcineva mai frumoasa ca tine, pentru ca in ochii lui tu esti cea mai frumoasa. Iar daca iti mai si spune despre altele ca-s dragute sau mai stiu eu cum sau i se scurg ochii cand vad o gagik pe strada, inseamna ca nu te iubeste sau e un taran. |
||
|
ride_it Postat pe 21 Februarie 2010 20:30 |
||
De la: ride_it, la data 2010-02-21 20:30:04De la: alexandrailiubestepealex, la data 2008-10-25 15:11:05Sunt o fata normala,am 20 de ani si o relatie de 1 an si 8 luni.Tot ce am facut pana acuma am facut impreuna.El este un tip foarte respectuos,se poarta foarte frumos cu mine,mi-a dovedit de nenumarate ori ca tine la mine si k nu poate sta fara mine,ne iubim...Amandoi am fost virgini...si el ... si eu !insa am momente in care sunt foarte geloasa pe prietenii si prietenele cu care iesim,cand el spune k una dintre prietenele noastre e dragutza sau ca ii sta bine imbracata nu stiu cum,sau cand se uita dupa vreo fata pe strada.....imi vin in cap numai idei si filmulete cu el si cu aia in pat ,cum i-o trage si in clipa aia imi vine sa urlu.Nu stiu ce sa zic,m-a mai mintit cateodata,minciuni gen k am ajuns aksa dar s-a dus cu baietii pe undeva!nu stiu si nici nu vreau sa ma gandesc cum as reactiona daca as afla ca m-a inselat vreodata sau ca ma inseala!eu nu sunt in stare sa il insel,nici nu vreau dar nici nu pot pentru ca el imi ofera totul!insa nu stiu cum este el,avand in vedere k sunt multe fete dragutze care arata mult mai bine decat mine,mult mai altfel !probabil ca sunt nebuna!deci imi vine sa-l tin legat,sunt disperata! aprob , ia aminte de raspunsul de mai sus ca stie ce spune :) |
||
|
Empty Postat pe 21 Februarie 2010 23:03 |
||
| probabil k sunt fete mai frumoase ca tine si care arata mai bine,dar el te-a ales pe tine,nu pe ele.Si fiecare persoana mai are nevoie de momente de respiro si daca te-a mintit k e acasa si el era cu baietii,ar trebui sa iti pui u semne de intrebare daca e ok cum te comporti... | ||
|
cinderella Postat pe 21 Februarie 2010 23:44 |
||
De la: cinderella, la data 2010-02-21 23:44:38probabil k sunt fete mai frumoase ca tine si care arata mai bine,dar el te-a ales pe tine,nu pe ele.Si fiecare persoana mai are nevoie de momente de respiro si daca te-a mintit k e acasa si el era cu baietii,ar trebui sa iti pui u semne de intrebare daca e ok cum te comporti... Adica cum? E vina ei ca el e nesimtit si o minte? Ti se pare anormal sa ceri sinceritate barbatului cu care traiesti? Comportamentul femeii nu justifica minciunile barbatului. Barbatul minte pentru ca e nesimtit si pentru ca asa i se pare lui normal. Eu nu sunt de acord cu iesirile separate sau cu nevoia de "momente de respiro" intr-un cuplu. Astea-s porcarii inventate de barbati ca sa nu se lege prea tare de femei si ca sa-si pastreze "libertatea" intr-un fel, sa nu fie priviti de ceilalti ( amici si diverse gagicute)ca un tip "luat" sau "sub papuc". Nu stiu, mi se par atat de puerile si stupide modurile astea de gandire... Si e pacat ca mai sunt fete/femei care cred in prostiile astea... |
||
|
ride_it Postat pe 22 Februarie 2010 18:47 |
||
Da am trecut si prin asa ceva. Bucurati-va cat inca mai simtiti gelozia ...va veni momentul in care va trece si ea odata cu timpul ....sau va mai ramane exact cat trebuie
|
||
|
kudikagirl05 Postat pe 7 Aprilie 2010 11:41 |
||
| cred ca suferi de gelozie si vei avea probleme cu el din pricina ta fara sa faca el ceva si da esti nebuna de gelozie vorba vine | ||
|
wait_sign Postat pe 10 Aprilie 2010 05:06 |
||
De la: bad_witch, la data 2010-02-20 18:13:08Nu ai incredere in tine, te consideri inferioara fetelor pe care esti geloasa si odata ce crezi asta ti-e frica sa nu gandeasca si el la fel. Asa e, o femeie care nu e sigura pe ea devine victima pentru ca nesiguranta de sine este un dezavantaj, fata de masculul in cautare de prada noua. Femeiea nesigura pe ea e o prada slaba, usor de manevrat, iar masculul vanator se va plictisi si isi va cauta alta prada. Iar fie ca vrem sau nu sa acceptam noi dirijam aceste aspecte, spre a se uita la alta, a flirta cu alta, a te insela cu alta, a te schimba cu alta, si tot noi suntem acelea care plangem in final. |
||
|
citystella Postat pe 20 Aprilie 2010 19:30 |
||
De la: kudikagirl05, la data 2010-04-07 11:41:42Da am trecut si prin asa ceva. Bucurati-va cat inca mai simtiti gelozia ...va veni momentul in care va trece si ea odata cu timpul ....sau va mai ramane exact cat trebuie Adevarat. Gelozia, si mai ales acea senzatie ca il vrei numai pentru tine, trece. Poate ca noi devenim mai realiste de atu-urile pe care le avem, ori ne dam seama ca suntem mult superioare.
|
||
|
citystella Postat pe 20 Aprilie 2010 19:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Increderea | 13 | De la: Pudika416607 11 Septembrie 2011 00:56 |
| Bãnuiesc ca prietena ma inseala...dar nu știu cum sa reactionez | 11 | De la: Stroia_Paul_1 23 Februarie 2016 19:38 |
| o pauza.. | 18 | De la: fantasie 20 Ianuarie 2013 16:24 |
|
|
||
| Buna | 20 | De la: kudika_20410 13 Noiembrie 2012 19:36 |
| Despartire? Sfatul tau ma poate ajuta! | 1 | De la: kudika_1022496 20 Ianuarie 2017 12:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.