Setari Cookie-uri

femeia pesti-de ocolit?

am vazut ce se scrie de taur de fecioara ,aici mi-am dat cu parerea pt ca cunosc,dar as vrea parerea despre femeia pesti ,m-ar interesa parere de la cei care au avut contact cu ele.orice fel de contact
elgi
Postat pe 30 Octombrie 2008 14:26
femeia pesti este unicat ...nu este nici una ca ea, senzuala , fina, altruista , ii plac darurile si atentiile
PANTERRY
Postat pe 31 Octombrie 2008 10:27
PANTERRY ESTI PESTOAICA?NU?
elgi
Postat pe 31 Octombrie 2008 12:58
da si sunt fericita
PANTERRY
Postat pe 1 Noiembrie 2008 16:36
fidela, dedicata barbatului, cu capul in nori, visatoare.

e o femeie buna.

depinde
florinbb
Postat pe 2 Noiembrie 2008 13:02
Nu ocoliti femeia pesti ! Are multe de daruit si cand simte ca are si cui ....mama, mama ! Multi se lauda cu nr relatiilor ,dar nu spun si cat au durat ; in momentul in care intalnesc o femeie pesti - si ei se mira cat de mult poat fi cu o singura femeie (pestoaica !!!!), ei care sunt niste "fluturasi" ce zboara din floare in floare ! Da , recunosc , sunt pestoaica si mi s-a intamplat !Astept parerile unora care au avut relatii cu pestoaice ; sa ma contrazica sau sa-mi dea dreptate !
MYL
Postat pe 2 Noiembrie 2008 13:03
nu nu u nici un caz de ocolit.........este copia fidela la ce scrie in horoscoape :)) nu imi plac si nici nu le citesc dar o prietena mi-a trimis caracterizari de la pesti de pe vreo 4 surse diferite si ma intreaba " asa-i ca nu esti tu???" ba bine ca nu......era tot acolo, viseaza cu ochii deschisi, fidela, artista, ar sta non stop in valurile line alea marii - eu mediterane, iubesc plajele de la mediterana si eram la un pas anul atsa de a ma gandi serios sa ma mut la greci, ca o paranteza fiind spus, doar limba imi da fiori, oare de ce nu le place engleza :)))??, ca un adevarat peste, ce mai! nu am niciunde pe planeta asta vitalitatea si pofta de viata ca acolo, stiu ca e si faptul ca sunt in concediu, ok....dar totusi, toamna si iarna ma omoara in fiecare an.....simt ca nu mai pot respira si e timp mort pt mine....asa......concluzie nu le ocoliti, dar purtati-va frumos, peste masura de atent si corect cu ele, li se rupe sufletul usor de tot....
dreamer
Postat pe 18 Noiembrie 2008 11:14
De unde scoateti partea cu li se rupe sufletul usor ca eu nu tin minte sa mi se fi intamplat asa ceva ?

Cunosc alte 4 fete care sunt in zodia pesti in afara de mine...toate ne plictisim imediat de barbatul care ne iubeste ,ne plac provocarile,tot timpul in cautare de ceva nou si tocmai cand am crezut ca am gasit barbatul perfect ne dam seama ca ii lipseste ceva tipului ....ce anume nu stim exact dar clar nu e bun.....

Daca avem de ales intre tipul imbracat la 4 ace si motociclistul din fata blocului alegem motociclistul

Caracteristica dominanta este ,,se indragosteste repede dar ii trece la fel de repede''

Dedicata barbatului ....asta e cea mai buna gluma auzita in ultimele luni buna gluma :)
iris_4_ever
Postat pe 18 Noiembrie 2008 15:57
De la: Iris4ever, la data 2008-11-18 15:57:24De unde scoateti partea cu li se rupe sufletul usor ca eu nu tin minte sa mi se fi intamplat asa ceva ?

Cunosc alte 4 fete care sunt in zodia pesti in afara de mine...toate ne plictisim imediat de barbatul care ne iubeste ,ne plac provocarile,tot timpul in cautare de ceva nou si tocmai cand am crezut ca am gasit barbatul perfect ne dam seama ca ii lipseste ceva tipului ....ce anume nu stim exact dar clar nu e bun.....

Daca avem de ales intre tipul imbracat la 4 ace si motociclistul din fata blocului alegem motociclistul

Caracteristica dominanta este ,,se indragosteste repede dar ii trece la fel de repede''

Dedicata barbatului ....asta e cea mai buna gluma auzita in ultimele luni buna gluma :)

Eu nu sunt de acord. Sunt si eu zodia Pesti dar nu ma regasesc in ce spui tu aici. Sunt o fire independenta, poate putin prea orgolioasa, imi plac barbatii frumosi, destepti, puternici, realizati social si material, tandrii etc.

Atunci cand iubesc o fac din tot sufletul si nu-mi trece cu una cu doua, ba dimpotriva, sunt dispusa sa-i dau a doua sansa daca a gresit, tocmai pentru ca-l iubesc foarte mult.

Nu-i caut barbatului de langa mine defecte ulterior, dimpotriva, sunt foarte exigenta cand aleg, ulterior mi se intampla sa fac mici compromisuri ca sa-l pastrez. Nu-mi place sa schimb barbatii ca pe ciorapi.

Nu stiu, poate conteaza si asccendentul si educatia... nu e doar zodia, mai este si altceva.
Alice20147
Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:58
De la: Alice20147, la data 2008-11-25 19:58:16
De la: Iris4ever, la data 2008-11-18 15:57:24De unde scoateti partea cu li se rupe sufletul usor ca eu nu tin minte sa mi se fi intamplat asa ceva ?

Eu nu sunt de acord. Sunt si eu zodia Pesti dar nu ma regasesc in ce spui tu aici. Sunt o fire independenta, poate putin prea orgolioasa, imi plac barbatii frumosi, destepti, puternici, realizati social si material, tandrii etc.

Atunci cand iubesc o fac din tot sufletul si nu-mi trece cu una cu doua, ba dimpotriva, sunt dispusa sa-i dau a doua sansa daca a gresit, tocmai pentru ca-l iubesc foarte mult.

Nu-i caut barbatului de langa mine defecte ulterior, dimpotriva, sunt foarte exigenta cand aleg, ulterior mi se intampla sa fac mici compromisuri ca sa-l pastrez. Nu-mi place sa schimb barbatii ca pe ciorapi.

Nu stiu, poate conteaza si asccendentul si educatia... nu e doar zodia, mai este si altceva.

Perfect de acord! Si eu sunt pesti, pe 24 februarie si sunt in stare sa-mi dau si sufletul pentru persoana pe care o iubesc!!! Am 21 de ani si am avut o singura relatie, care a durat 6 ani, care s-a incheiat, dar nu din cauza mea; iar acum am inceput o noua relatie cu un barbat minunat, care are si el defecte, dar i le accept, sunt iubitoare, fac si eu mici compromisuri ca sa fie totul bine mereu. Sunt visatoare, nu ma plictisesc de omul pe care il iubesc, ci din contra, pe zi ce trece imi doresc sa-l fac tot mai fericit. De multe ori nici nu ma gandesc la mine, decat la el. Sunt intr-adevar foarte sensibila si mi se rupe foarte usor inima, dar de multe ori poot si am puterea sa iert, pentru ca nu suport sa pierd oamenii de langa mine. Femeia pesti cand pune suflet, pune cu adevarat si iubeste cu adevarat!
hanuschak
Postat pe 28 Noiembrie 2008 09:42
Sint persoane romantice ,visatoare si au foarte multi prieteni,sint fidele cind iubesc cu adevarat si foarte tolerante cu cei din jur ,nu o ocoliti merita sa incercati sa o cunoasteti nu o sa regretati.
monicanicoleta
Postat pe 28 Noiembrie 2008 21:48
Femeia peste e buna numai la cratita!
Kathara
Postat pe 28 Noiembrie 2008 21:49

Si este cea mai buna menajera.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 28 Noiembrie 2008 21:55
De la: Kathara, la data 2008-11-28 21:49:16Femeia peste e buna numai la cratita!
giani1972
Postat pe 28 Noiembrie 2008 21:58
Ei nu zau...chiar asa? Poate asa te simti tu draga,buna doar la cratita si-ti proiectezi convingerile asupra altora!
giani1972
Postat pe 28 Noiembrie 2008 22:00
Daca o femeie din zodia Pesti e altruista,buna,devotata,gospodina,buna sotie si mama,nu inseamna ca e un om slab,care se lasa folosit de ceilalti,dimpotriva!
giani1972
Postat pe 28 Noiembrie 2008 22:02
Nu vreau sa stric imaginea femeilor pesti aici ca de , se pare ca majoritatea sunt bune la suflet si fidele
Or fi si exceptii nu zic nu dar tinand cont de faptul ca eu personal cunosc cateva femei pesti si ca se incadreaza in ceea ce am spus mai sus ...mi se pare greu de crezut ce spuneti voi

iris_4_ever
Postat pe 28 Noiembrie 2008 23:30
De la: giani1972, la data 2008-11-28 22:00:08Ei nu zau...chiar asa? Poate asa te simti tu draga,buna doar la cratita si-ti proiectezi convingerile asupra altora!

Ce, crezi ca e mai bine pe centura?
Kathara
Postat pe 28 Noiembrie 2008 23:34
De la: Iris4ever, la data 2008-11-28 23:30:46Nu vreau sa stric imaginea femeilor pesti aici ca de , se pare ca majoritatea sunt bune la suflet si fidele
Or fi si exceptii nu zic nu dar tinand cont de faptul ca eu personal cunosc cateva femei pesti si ca se incadreaza in ceea ce am spus mai sus ...mi se pare greu de crezut ce spuneti voi

Este exact cum ai spus tu
Who the F** is Alice si hashish mic sa-si dea parerea?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 28 Noiembrie 2008 23:54
Ocoleste pestoaica!Datorita dualitatii semnului, pare sensibila dar e destul de "robusta" si n-o poti ataca usor,pare cea mai buna sotie, dar sigur are si un amant...pare dulce, dar e si afurisita.E orgolioasa, razbunatoare (cateodata), inclinata catre depresii la intervale de timp, i se pare ca nimeni n-o mai intelege...traieste in lumea ei plina de sperante si vise.In acelasi timp sunt si foarte inteligente, au o intuitie extraordinara si le place confortul, frumosul, luxul...
luci02
Postat pe 29 Noiembrie 2008 20:12
De la: bestdevilinside, la data 2008-11-28 23:54:37
De la: Iris4ever, la data 2008-11-28 23:30:46Nu vreau sa stric imaginea femeilor pesti aici ca de , se pare ca majoritatea sunt bune la suflet si fidele

Unele care vor sa ma faca pe mine sa cred ca nu-s pesti
Adevarul e ca suna mai bine ce spun ele
iris_4_ever
Postat pe 30 Noiembrie 2008 00:46
De la: luci02, la data 2008-11-29 20:12:52Ocoleste pestoaica!Datorita dualitatii semnului, pare sensibila dar e destul de "robusta" si n-o poti ataca usor,pare cea mai buna sotie, dar sigur are si un amant...pare dulce, dar e si afurisita.E orgolioasa, razbunatoare (cateodata).In acelasi timp sunt si foarte inteligente, au o intuitie extraordinara si le place confortul, frumosul, luxul...

Uite cineva care stie cu cine are de-a face
iris_4_ever
Postat pe 30 Noiembrie 2008 00:49
De la: Iris4ever, la data 2008-11-30 00:46:33

Acuma depinde din ce perspectiva privesti ce au scris ele...Nu mi se pare "mai bine"...Mi se pare lipsit de emancipare, prea "casnic", "subjugat"...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 30 Noiembrie 2008 00:56
De la: bestdevilinside, la data 2008-11-30 00:56:57

Acuma depinde din ce perspectiva privesti ce au scris ele...Nu mi se pare "mai bine"...Mi se pare lipsit de emancipare, prea "casnic", "subjugat"...

Mmmdaa,cred ca ai dreptate

Ma gandeam ce ar putea crede un barbat daca ar fi in cautare de o femeie peste....initial probabil ca ar fi incantat de ce spun fetele si ar fugi de mine cat mai departe dar......asta la prima vedere.
Bine , acum vorbeste pestele din mine ( ce tampenii spun,incep sa cred in zodii ),ar trebui ca barbatul respectiv sa nu-si doreasca suprize de la tipa ca sa-i sune bine ce spun pestoaicele noastre

Eu recunosc , imi plac baietii rai ,cu cat sunt mai ai dracu cu atat imi face mai multa placere sa ma joc cu ei ...cum au lasat garda jos si le scapa porumbelul pe gura ( te iubesc sau cea mai aiurea e faza cu ,,hai sa ne casatorim' ) se duce tot farmecul

iris_4_ever
Postat pe 30 Noiembrie 2008 01:10
luci02 a descris perfect o pestoaica,acum depinde de fiecare daca se incumeta sa se incurce cu ea
anisa_nisa
Postat pe 30 Noiembrie 2008 12:27
pestoaicele sunt doamne in societate,bune goaspodine si la pat ta...ri stiu sa faca de toate,mai rar
elgi
Postat pe 30 Noiembrie 2008 13:38
Femeia pesti stie sa satisfaca un barbat,nu se abtine de la nimic,gateste bine,face curatenie,stie sa iubeasca,sa se daruiasca dar sa isi pastreze si orgoliul,mai rar asa
Vb invidia din cele care nu pot intruni toate aceste calitati la un loc,garantez
Si este normal sa iubesca luxul si sa fie pretentioase...pt ca ..MERITA
elgi
Postat pe 30 Noiembrie 2008 13:42
Pestoaicele reprezinta frumosul din orice...pt cine stie si cunoaste
elgi
Postat pe 30 Noiembrie 2008 13:43
De la: Iris4ever, la data 2008-11-30 01:10:47
De la: bestdevilinside, la data 2008-11-30 00:56:57

Mmmdaa,cred ca ai dreptate

Ma gandeam ce ar putea crede un barbat daca ar fi in cautare de o femeie peste....initial probabil ca ar fi incantat de ce spun fetele si ar fugi de mine cat mai departe dar......asta la prima vedere.
Bine , acum vorbeste pestele din mine ( ce tampenii spun,incep sa cred in zodii ),ar trebui ca barbatul respectiv sa nu-si doreasca suprize de la tipa ca sa-i sune bine ce spun pestoaicele noastre

Eu recunosc , imi plac baietii rai ,cu cat sunt mai ai dracu cu atat imi face mai multa placere sa ma joc cu ei ...cum au lasat garda jos si le scapa porumbelul pe gura ( te iubesc sau cea mai aiurea e faza cu ,,hai sa ne casatorim' ) se duce tot farmecul

ei faza cu porumbeii;-) tine nu numai la femeia peste, tine si la alte zodii.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 30 Noiembrie 2008 13:45

Iris, comentariul domnisoarei best era o gluma... primul vers din refrenul unei melodii celebre si cam atat. S-ar putea sa ma insel si sa fie cum spui tu, o parere "pe bune" caz in care atrag atentia domnisoarei best ca este un forum de discutii, iar asta inseamna ca fiecare are dreptul la o parere si dreptul la replica.

Poti fi cum vrei tu, Iris, e viata ta, o traiesti cum simti si cum vrei. N-ai cum sa-mi strici imaginea, orice faci si orice spui, stai linistita!

Imaginea mea personala este o opera individuala, o creez eu zi de zi, nu fac parte dintr-o multime. Unul dintre principiile mele de viata s-ar rezuma usor in vorbele lui Peter O'Toole:"nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu unul extraordinar!"

Ca urmare, barbatii din viata mea, asa putini cum au fost si de drum lung, n-au fost niste barbati oarecare. m-au gasit interesanta si speciala si m-au iubit pentru ceea ce sunt, pentru felul in care gandesc, arat, ma comport, traiesc, iubesc s.a.m.d.

Doar un procent oarecare din personalitatea si calitatile unui om are legatura cu zodia, restul provine din alte parti, am mai spus - educatie, familie, anturaj, profesie,obiective si ambitii personale, studii etc.
Alice20147
Postat pe 1 Decembrie 2008 16:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mesaj de la 352:)) 1 De la: kudika330764 30 Ianuarie 2011 11:26
nu ma regasesc in descriere zodiei careia apartin 11 De la: Hummingbird 29 Iunie 2011 16:57
Sagetatoare + Sagetator ... 7 De la: kudika001625 11 Aprilie 2009 09:54
Eu Varsator - el Sagetator 4 De la: yumalai 21 Mai 2009 07:34
buna 2 De la: kudika036906 24 August 2010 08:48