Setari Cookie-uri

femeia pesti-de ocolit?

mama..asta e cel mai prost horoscop pe care l-am citit vreodata.. :))) cel mai amuzant .. sunt ok astrele..da nu cred ca poa sa'ti zica vreuna ..care e cartea preferata... sau chestii de genu :)) deja exagerati cu astea
Bianca____
Postat pe 9 Mai 2009 12:52
De la: Bianca____, la data 2009-05-09 12:52:56mama..asta e cel mai prost horoscop pe care l-am citit vreodata.. :))) cel mai amuzant .. sunt ok astrele..da nu cred ca poa sa'ti zica vreuna ..care e cartea preferata... sau chestii de genu :)) deja exagerati cu astea

Hey asta era varianta amuzanta a horoscopului, putin exagerata, dar multe sunt adevarate
pisicuta_trista
Postat pe 9 Mai 2009 18:25
Buna tuturor
Cunosc si eu multi Pesti,sunt inconjurata de cativa,nu pot sa ma debarasez de ei k......locuim apropiat. Ce pot sa spun eu despre cei pe care ii cunosc?am o parere proasta.Hai ca una nu e educata,alta e adormita tot timpul,altul se gandeste numai la el,iar la familia lui .......nu,norocul familiei lui k are socri buni.
Ei bine sa va spun despre cea mai apropiata pestoaica:
-daca nu vine mama ei sa ii faca curat ea nu face
-socrul ei gateste,atunci cand vine de la lucru
-treaba pe langa gospodarie o face sotul atunci cand nu da cu aspiratorul
-e o planagcioasa si o mincinoasa
-nu-si iubeste nici macar copii
-la ea nu gasesc nici macar o singura calitate sa v-o spun
Alta pestoaica e putin mai presus decat ea.
Altul nu se iubeste decat pe el.......si sunt multe,dar,nu vreau sa se inteleaga ca ii denigrez pe pesti,doar v-am spus de aceia pe care ii cunosc dar nu sunt numai cei descrisi mai sus.Ca la orice zodie mai sunt si uscaturi,aici s-au nimerit tocmai cei mai nesuferiti pe care eu ii cunosc.
Chiar mi s-a spus sa ii ocolesc.
liana75
Postat pe 10 Mai 2009 09:56
Mari destepte va crede-ti cand sustineti ca doar o zodie e rea (scursura pamantului, gunoi, mincinoasa, rea, afurisita), iar celelalte zodii sunt perfecte si nu au nici un cusur. Cunoaste-ti si voi 3-5 reprezentanti ai unei zodii si gata: "asa sunt toti astia din zodia asta".
Nu dau doi bani pe zodiac. Pt. mine conteaza ce fel de persoana e cel/cea cu care intru in contact. Sunt pesti si mi-am castigat reputatia de persoana sincera, de persoana care nu minte niciodata (asta pot confirma toti cei apropiati), de persoana care detesta chiciul si superficialitate, si munca facuta de mantuiala (tata m-a invatat ca mai bine nu ma apuc de o treba decat sa o fac de matuiala).
Asa ca lasati voi generalizarea ca nu exista oricum nici o zodie perfecta asa cum nu exista padure fara uscaturi.
Eu zic sa va uitati in oglinda si sa admiteti ca ceea ce vedeti nu e perfect, ca toti cei pe care ii intalniti nu sunt perfecti, ca toti oamenii sunt o combinatie de calitati si defecte si pt. a cunoaste cat de cat un om, trebuie sa mananci cu el un sac de sare.
Poate ar trebui sa va ganditi mai bine inainte de a scrie. Jigniti persoane pe care nu le cunoaste-ti doar pt. ca s-au nascut intr-o anumita perioada.
Judecati mult prea usor!!!!
Alia_Atreides
Postat pe 10 Mai 2009 22:49
De la: pisicuta_trista, la data 2009-05-09 18:25:25
De la: Bianca____, la data 2009-05-09 12:52:56mama..asta e cel mai prost horoscop pe care l-am citit vreodata.. :))) cel mai amuzant .. sunt ok astrele..da nu cred ca poa sa'ti zica vreuna ..care e cartea preferata... sau chestii de genu :)) deja exagerati cu astea

Hey asta era varianta amuzanta a horoscopului, putin exagerata, dar multe sunt adevarate

Pisicuta trisa ai o problema! Poate ca ai descris doua persoane in acel asa-zis horoscop al tau, dar tin sa spun ca acele persoane puteau foarte bine sa se fi nascut in oricare zodie, nu neaparat in cea a pestilor. Astfel de pramatii gasesti in orice tara, in orice localitate, in orice zodie, in orice cultura si in orice religie. Totul tine de educatie, anturaj, parinti, etc.
Fiecare intamplare din viata comporta o lectie. Daca de exemlu respectiva persoana nu-si face curat in camera pe motiv ca "pai eu sunt baiat, cum sa-mi curat EU in camera mea?", "pai eu sunt printesa lu` tata/mama, printesele nu fac curat"; atunci sunt de vina in primul rand parintii, ca i-au educat asa, si/sau ca le-au permis sa ajunga asa.
Parerea mea e ca indiferent in ce perioada si indiferent cu ce temperament te nasti, poti deveni atat o persoana agreabila cat si o persoana dezagreabila. Conteaza educatia si autoeducatia.
Alia_Atreides
Postat pe 10 Mai 2009 23:03
Sunt foarte sensibile chiar daca par puternice sau sunt puternice datorita societatii care le-a calit prin metode mult prea aspre .
Femeia pesti e de 3 ORI FEMEIE:DOAMNA in societate,GOSPODINA in casa,AMANTA PERFECTA in pat.
barbatii le invidia pentru ca sunt destepte si stiu ce sa obtina de la ei
mayll
Postat pe 26 Mai 2009 18:28
HA, ha, ha... Sunt Pesti... Dar ma amuz teribil cand vad cat de superficiali sunt unii oameni... Dragilor, conteaza, poate si steaua sub care te-ai nascut, dar mai conteaza si educatia, socializarea, si mai ales autoeducatia, tendinta de autodepasire permanenta... Concurenta Sinelui cu Sine... Mult prea mult... Ati uitat sa spuneti ca femeile pesti sunt tandre, afectuase, mame dedicate intru-totul copiilor lor, sociabile, empatice cu cei care sunt defavorizati de soarta... Mai scrie si lucruri pozitive despre pesti, pe-acolo pe unde ati dat copy-paste, dar alea nu se vad... Sa inteleg ca persoana care a deschis acest topic are o problema cu Pestii, in genere, sau doar cu o pestoaica anume? Si, apropo, conteaza si anul nasterii, ora nasterii, bagajul genetic, mediul in care sunt crescuti... Si mie imi place sa cred ca exista o realitate superioara noua, ceva ce ne este dat de dinainte de a ne naste, dar nici chiar asa... Hai sa dam toti vina pe zodii pentru toate defectele, si am scapat de "curatirea sufletului"... dar autocontrol, nu exista?
Kathhy
Postat pe 26 Mai 2009 18:38
Nici o femeie nu e de ocolit!Fiecare este frumoasa in felul sau , fiecare are ceva pretios de daruit!Femeile Pesti , asa cum le stiu eu , sunt femei sensibile si cu siguranta nu merita bagate toate in aceeasi oala!
Amora
Postat pe 27 Mai 2009 17:36
De la: elgi, la data 2008-10-31 12:58:53PANTERRY ESTI PESTOAICA?NU?

Si eu sunt Pesti ...si nu e nici una ca mine.... Stiu ca poate mi s-a urcat la cap...dar sunt intelegatoare, altruista si daca pot sa ajut...cu cea mai mare placere...Nu sunt frumoasa, sunt dragutza eventual...insa pot fermeca foarte usor pe aproape oricine cu personalitatea mea. Si dupa cum se vede sunt si modesta...
Inca nu stiu ce ascendent am pt. ca mama mea imi da raspunsuri ambigue...in schimb sunt nascuta pe 8 martie 1980 Sunt de cate ori femeie?!?!?! ;D
krystalis
Postat pe 31 Mai 2009 09:38
De la: liana75, la data 2009-05-10 09:56:35Buna tuturor
Cunosc si eu multi Pesti,sunt inconjurata de cativa,nu pot sa ma debarasez de ei k......locuim apropiat. Ce pot sa spun eu despre cei pe care ii cunosc?am o parere proasta.Hai ca una nu e educata,alta e adormita tot timpul,altul se gandeste numai la el,iar la familia lui .......nu,norocul familiei lui k are socri buni.
Altul nu se iubeste decat pe el.......si sunt multe,dar,nu vreau sa se inteleaga ca ii denigrez pe pesti,doar v-am spus de aceia pe care ii cunosc dar nu sunt numai cei descrisi mai sus.Ca la orice zodie mai sunt si uscaturi,aici s-au nimerit tocmai cei mai nesuferiti pe care eu ii cunosc.

Sincer imi pare rau ca ai dat peste altfel de oameni...dar inafara de zodie suntem oameni nu? mai conteaza si altele....Mie de ex imi place sa gatesc si fac curat...nu-mi place sa sterg praful...iubesc copii... iar prietenii mei, daca ii intrebi sunt sigura ca or sa ma vorbeasca de bine...Inca o chestie ...nu sunt molaie...pur si simplu sunt energica de obicei...nu-mi place sa lenevesc in pat...Contrar faptului ca sunt jumate ardeleanca sunt o persoana de actiune...Chiar depinde de multi factori
krystalis
Postat pe 31 Mai 2009 09:43
wow.. cate pareri pe aici :) mai e nevoie de inca una? well... da, sunt pesti si ascendetntul e tot in aceeasi zodie, asa ca 100%. Nu as spune ca ar trebui ocolita ci doar ca daca stii cum sa te comporti si cum sa iei o femeie pesti, vei avea parte de tot ceea ce iti doresti din pct meu de vedere si din cum ma vad eu intr-adevar sunt foarte visatoare si idealista, poate chiar prea naiva uneori, dar asa cum a mai fost afirmat, mi-as vinde sufletul si diavolului pentru acel cineva care are nevoie de mine. Asta nu inseamna ca nu sunt afurisita ohoooo, cand sunt calcata pe coada mea de "pestoaica", foarte greu imi trece si poate ca nu sunt cea mai ordonata persoana pe care mama mea o cunoaste, dar imi place sa gatesc si mai ales iubesc copii... asa ca pot contrazice cu siguranta pe cine a zis mai sus ca femeia pesti nu isi iubeste nici macar copii... depinde foarte mult de persoana si de ziua in care s-a nascut, eu insami avand prieteni&prietene pesti care sunt foarte diferiti de mine... pe cat sunt eu de extrovertita, deschisa si vorbareata, atat sunt ei de inchisi si timizi... si tot ce am in comun cu ei : doar numele zodiei :)
crazy_e
Postat pe 31 Mai 2009 20:23
Ma cunosc mai bine decat nimieni pt ca intr-adevar femeia pesti e o fire destul de greu inteleasa sau poate ca uneori se simte ea neinteleasa.In momentul in care iubeste cu adevarat isi creaza o lume doar a ei, iar intr-o asemenea situatie nu e nici un semn de indoiala ca ar putea sa insele.E dedicata trup si suflet barbatului iubit si e dispusa sa faca orice pt el pt ca nu-i place sa piarda in viata.
Femeia pesti este o fire foarte sensibila, de aceea are nevoie de multa atentie si intelegere.Este un om deosebit de bun, insa cand l-ai calcat pe nervi, ai pus-o cu ea.Dca nu esti prieten cu femeia pesti, e mai bine sa te indepartezi de ea decat sa-i faci rau pt ca poate fi la fel de rea precum e buna.
Este dedicata familiei.Este o fire foarte ambitioasa, de aceea tot ce-si pune in cap va reusi mai devreme sau mai tarziu si va merge pana in panzele albe pt un anume scop.
. (sotul meu e mai mare cu 10 ani si zicea mereu ca nu poate sa aibe ceva cu mine, insa datorita ambitiei mele l-am cucerit, iar in urma cu opt luni ne-am casatorit)
Vorbeste mult, insa cainele care latra nu musca. Se enerveaza repede, dar la fel de repede ii va si trece pt ca trece usor de o stare emotionala la alta.
E sensibila, iubitoare, uneori pesimista, inteligenta, sireata, gandeste de 10 ori inainte de a face un lucru.
E o provocare pt oricine sa cunoasca femeia pesti,iar daca esti prieten cu ea ai f mult de castigat.
kudika024684
Postat pe 1 Iunie 2009 13:51
Te inseli fata mea, femeia pesti este foarte inteligenta.Daca vrei o provocare o accept cu mare placere
kudika024684
Postat pe 1 Iunie 2009 14:02
Si eu sunt peste.Ma pot descrie altfel:
NU FAC NICIODATA CEVA CE NU-MI PLACE-si ca o paranteza-urasc ipocrizia!!!!
SUNT F AMBITIOASA
CAND MA INDRAGOSTESC, MA DEDIC RELATIEI cu trup si suflet
NU INSEL
DACA MA ENERVEZ,NU MAI CONTEAZA CU CE FEL DE PERSOANA AM DE-A FACE
DACA NU MA SIMT IN STARE SA FAC CEVA,MAI BINE NU MAI FAC(ca nici mie nu-mi plac lucrurile de mantuiala)
NU MA INTERIORIZEZ SI SUNT OPTIMISTA
Ma inteleg bine cu pestii.Lista poate continua....
alizee_elis
Postat pe 1 Iunie 2009 14:04
De la: kudika024684, la data 2009-06-01 13:51:21 sotul meu e mai mare cu 10 ani si zicea mereu ca nu poate sa aibe ceva cu mine, insa datorita ambitiei mele l-am cucerit, iar in urma cu opt luni ne-am casatorit)
stiu ca e off topic... dar, wow, 10 ani si sunteti casaoriti!! deci se poate eu.... am o experienta cu o persoana mai mare cu 12 ani decat mine.. si care nu s-a materializat , doar pentru ca intotdeauna mi s-a spus ca sunt prea mica
crazy_e
Postat pe 2 Iunie 2009 19:04
crazy e nu dispera
esti pesti
daca da, atunci pune-ti ambitia la inaintare si nu te lasa batuta
un peste nu se lasa batut niciodata
kudika024684
Postat pe 3 Iunie 2009 16:52
De la: kudika024684, la data 2009-06-03 16:52:36crazy e nu dispera
esti pesti
daca da, atunci pune-ti ambitia la inaintare si nu te lasa batuta
un peste nu se lasa batut niciodata
da sunt pesti :P si inca 100%, ca am ascendentul tot in pesti :P si nu vreau sa ma dau batuta..dar sunt momente in care ma intreb daca merita atata bataie de cap
crazy_e
Postat pe 3 Iunie 2009 19:02
Pestoaicele sunt cele mai frumoase..iubite...feminine..rafinate..si lista continua..si nu prea sunt modeste ..hai sa fim serioase:))..acuma sincer sunt fericita ca sunt zodia pesti..e cea mai frumoasa si ravnita zodie ;))
Ada_S
Postat pe 5 Iunie 2009 01:22
De la: liana75, la data 2009-05-10 09:56:35Buna tuturor
..si sa intzeleg ca u acuma itzi bagi unghia in gat ca totzi ii fac pe plac fetei??..bravo ei..cat despre cat isi iubeste copiii nu cred ca stio u ce e in familia lor..eu zic sa itzi vezi de viatza ta sincer..si nu te mai plange ca altzii o duc mai bn..si app..pesti sunt unii dintre cei mai iubitori oameni..ar face aproape orice pt o persoana pe care o iubesc si de care stiu ca sunt iubiti..asha ca...
Ada_S
Postat pe 5 Iunie 2009 01:26
De la: pink_girl_ada, la data 2009-06-05 01:22:33Pestoaicele sunt cele mai frumoase..iubite...feminine..rafinate..si lista continua..si nu prea sunt modeste ..hai sa fim serioase:))..acuma sincer sunt fericita ca sunt zodia pesti..e cea mai frumoasa si ravnita zodie ;))

eu nu am nimik cu zodia dar m-a amuzat ce a scris domnisoara pink_girl_ada:)) sa citez "pestoaicele sunt cele mai frumoase" dar fetele din alta zodie nu sunt si ele frumoase? treb sa fi neaparat pesti?=))o sa cred ca e vorba doar de o exprimare gresita:)) alta faza "e cea mai frumoasa si ravnita zodie"=))lol...nu zau?ca esti tu nascuta in ea?ai facut tu sondaje de opinie si a iesti ca e cea mai ravnita in judetul tau?=))vai nu mai pot de ras.un om poate fi frumos si plin de calitati indiferent de ce zodie e...inclusiv pesti...mai multi factori influenteaza zodia...din cate vad eu ti-au murit laudatorii:)) cred ca de fapt e descrierea ta nu a zodiei :)) bafta fetelor...traiasca pestoaicele
camy_doll
Postat pe 5 Iunie 2009 17:42
De la: camy_doll, la data 2009-06-05 17:42:31
De la: pink_girl_ada, la data 2009-06-05 01:22:33Pestoaicele sunt cele mai frumoase..iubite...feminine..rafinate..si lista continua..si nu prea sunt modeste ..hai sa fim serioase:))..acuma sincer sunt fericita ca sunt zodia pesti..e cea mai frumoasa si ravnita zodie ;))

eu nu am nimik cu zodia dar m-a amuzat ce a scris domnisoara pink_girl_ada:)) sa citez "pestoaicele sunt cele mai frumoase" dar fetele din alta zodie nu sunt si ele frumoase? treb sa fi neaparat pesti?=))o sa cred ca e vorba doar de o exprimare gresita:)) alta faza "e cea mai frumoasa si ravnita zodie"=))lol...nu zau?ca esti tu nascuta in ea?ai facut tu sondaje de opinie si a iesti ca e cea mai ravnita in judetul tau?=))vai nu mai pot de ras.un om poate fi frumos si plin de calitati indiferent de ce zodie e...inclusiv pesti...mai multi factori influenteaza zodia...din cate vad eu ti-au murit laudatorii:)) cred ca de fapt e descrierea ta nu a zodiei :)) bafta fetelor...traiasca pestoaicele
Auzi eu zic sa itzi vina mintea aia la cap..si sa te maturizezi..era o simpla gluma...dupa cum vezi si rad...dar vad ca u ink ai mintea aia in pioneze si nu sti ce inseamna spirit de gluma...daca esti fustrata de cum aratzi e prob ta...nu e nimeni asha ca cum e din cauza zodiei..era o idee scrisa in spirit de gluma...pt persoanele cu spirit de gluma..si pt cele care sunt in zodia asta sa le creasca inima...dar vad k u esti singura de pe aici care nu se prinde de lucrul asta..cand itzi vine mintea la cap..sau cand o sa sti ce inseamna termenul de "gluma" mai stam de vb..pana atunci te sfatuiesc sa iti vezi de viata ta fustrata..adios;)
Ada_S
Postat pe 6 Iunie 2009 17:46
De la: camy_doll, la data 2009-06-05 17:42:31

Si ink ceva..stai linistita ca nu mi-a murit nici un laudator..dar in locul tau la halul in care gandesti...sincer..m-as inchide in casa si as invatza ceva despre viatza mai intai..inainte sa vb..si pt clutura ta generala..in cazul in care nu ai DEX acasa sa itzi explic ce inseamna termenul "gluma": În glumã = fãrã nici o intenþie serioasã, fãrã rãutate.
Ada_S
Postat pe 6 Iunie 2009 17:51
auzi draga....nu te mai aprinde asa....cum tu ai spus de gluma....asa am spus si eu ca m-am amuzat de comentariul tau,deci tot razand....nu are nici o legatura maturitatea cu "a tine la gluma"....auzi papusa cati ai ani de te crezi asa desteapta si ca le stii pe toate?nu vezi ce te aprinzi?numai sa sari la circ stii....vazusem si mai sus ca te mai luasei de cineva care si-a dat cu parerea....si ei i-ai zis sa isi vada de viata ei....sa te citez "eu zic sa itzi vezi de viatza ta sincer..si nu te mai plange ca altzii o duc mai bn" eu cred ca tu nu o duci chiar bine si te iei de tot ce 'misca":))....eu cred ca frustrata estu tu si nu suporti sa auzi nici o alta parere care difera de a ta...eu stau pe forumuri si aflu unele lucruri chiar interesante,dau dk pot un sfat si o parere dar obiective nu ca al tale subiective...dar ma si amuz de unele comentarii,de exemplu unul ca al tau....eu cred ca tu stai inchisa toata ziua si te lauzi singura:))...si eu iar spun asta razand...tu iar o sa te aprinzi:))....
camy_doll
Postat pe 8 Iunie 2009 00:19
si dk scrii "adios" sa te citez...la ce imi dai add p mess?=))esti penibila...ma pufneste rasul...esti obsedata.nu suporti sa cedezi.si iar te aprinzi=))eu nu am ce discuta cu tine...ca nu am de impartit nimik...si iar te aprinzi=))si dk tot te aprinzi singura...ca banuiesc ca nu are cine sa te aprinda...zic "probabil"=))...ia niste sedocalm... si lasa dex-ul si teoria...mai bine iesi din casa si ia-o pe praktik:))
camy_doll
Postat pe 8 Iunie 2009 00:24
aa..unu la mana in casa sigur nu stau toata ziua..nu vreau sa intru in alte delalii financiare care u nu o sa le ai vreodata ca sa potzi ieshi din casa si sa te distrezi..ca altfel ai fi avut o viatza nu sa te trezesti u comantand..si nu ai fi stat pe un site sa vezi ce comenteaza unul si altul..da poate sunt chestii interesante..da..cred ca daca ai o viatza le descoperi singur...defapt daca ai o viatza, studii, posibilitatzi financiare si multe altele..cred k oamenii astia au treaba mai interesanta decat sa ne vada pe noi comentand asha ca nu ma mai int ce zici..nu ma mai int parerea ta..si sincer...vb singura de acuma
Ada_S
Postat pe 8 Iunie 2009 21:08
daaaaa... fugi de ea cat te tin picioarele..... da' sa stii de la mine ca daca te prinde in apa... e vai de capu' tau si zilele tale
Diavolyta_
Postat pe 8 Iunie 2009 21:11
De la: pink_girl_ada, la data 2009-06-08 21:08:32aa..unu la mana in casa sigur nu stau toata ziua..nu vreau sa intru in alte delalii financiare care u nu o sa le ai vreodata ca sa potzi ieshi din casa si sa te distrezi..ca altfel ai fi avut o viatza nu sa te trezesti u comantand..si nu ai fi stat pe un site sa vezi ce comenteaza unul si altul..da poate sunt chestii interesante..da..cred ca daca ai o viatza le descoperi singur...defapt daca ai o viatza, studii, posibilitatzi financiare si multe altele..cred k oamenii astia au treaba mai interesanta decat sa ne vada pe noi comentand asha ca nu ma mai int ce zici..nu ma mai int parerea ta..si sincer...vb singura de acuma
ce plina de tine esti....vorbesti de detalii financiare si te compari cu mine cand nici makr nu ma cunosti=))....ce plm de viata ai tu pustoaico la 17 ani?....vai de tine,stai pe banii parintilor...sau vreo intretinuta.....esti un parazit plin de sine=))auzi la ea cica detalii financiare p care eu nu o sa le am niciodata....da' de unde stii tu pasariko?....eu sunt modesta de fel si oricum ar fi nu ma dau in barci pe site-uri la necunoscuti:)) ink ar trebui sa te joci cu papusile....crezi k nu am aflat ce varsta ai?.....ce mare experienta de viata ai acumulat tu la varsta ta?...vai de tine....eu zic spre binele tau sa nu mai fi asa plina de sine ca nu ai dc....oricati bani ai avea sunt de la ai tai si multumeste-le o viata pt asta....sa comentezi de detalii financiare cand pui osul la treaba:)) auzi draga mea...eu zic sa iti vezi de iubitul tau si ca tot veni vara...si ca tot esti din ct....iesi la mare,la soare,si have fun....si dk tot asa mandra esti...lipeste-ti un bilet pe frunte cu "sunt pestoaica,nu sunt modesta,am posibilitati financiare(alocatia si bonusul de la parinti)=)) si restul sa-si vada de viata lor"=)) ca si asa atat stii sa zici...si ma scuzati domnilor care ne cititi discutiile...am uitat sa nu jignesc pitzipoancele adolescente care paraziteaza....serios acum...scuze ca in loc sa dicutam tema ne cititi discutiile astea
camy_doll
Postat pe 9 Iunie 2009 15:58
De la: camy_doll, la data 2009-06-09 15:58:20
De la: pink_girl_ada, la data 2009-06-08 21:08:32aa..unu la mana in casa sigur nu stau toata ziua..nu vreau sa intru in alte delalii financiare care u nu o sa le ai vreodata ca sa potzi ieshi din casa si sa te distrezi..ca altfel ai fi avut o viatza nu sa te trezesti u comantand..si nu ai fi stat pe un site sa vezi ce comenteaza unul si altul..da poate sunt chestii interesante..da..cred ca daca ai o viatza le descoperi singur...defapt daca ai o viatza, studii, posibilitatzi financiare si multe altele..cred k oamenii astia au treaba mai interesanta decat sa ne vada pe noi comentand asha ca nu ma mai int ce zici..nu ma mai int parerea ta..si sincer...vb singura de acuma
ce plina de tine esti....vorbesti de detalii financiare si te compari cu mine cand nici makr nu ma cunosti=))....ce plm de viata ai tu pustoaico la 17 ani?....vai de tine,stai pe banii parintilor...sau vreo intretinuta.....esti un parazit plin de sine=))auzi la ea cica detalii financiare p care eu nu o sa le am niciodata....da' de unde stii tu pasariko?....eu sunt modesta de fel si oricum ar fi nu ma dau in barci pe site-uri la necunoscuti:)) crezi k nu am aflat ce varsta ai?.....ce mare experienta de viata ai acumulat tu la varsta ta?...vai de tine....eu zic spre binele tau sa nu mai fi asa plina de sine ca nu ai dc....oricati bani ai avea sunt de la ai tai si multumeste-le o viata pt asta....sa comentezi de detalii financiare cand pui osul la treaba:)) auzi draga mea...eu zic sa iti vezi de iubitul tau si ca tot veni vara...si ca tot esti din ct....iesi la mare,la soare,si have fun
camy_doll
Postat pe 9 Iunie 2009 16:01
ce plina de tine esti....vorbesti de detalii financiare si te compari cu mine cand nici makr nu ma cunosti=))....ce plm de viata ai tu pustoaico la 17 ani?....vai de tine,stai pe banii parintilor...sau vreo intretinuta.....esti un parazit plin de sine=))auzi la ea cica detalii financiare p care eu nu o sa le am niciodata....da' de unde stii tu pasariko?....eu sunt modesta de fel si oricum ar fi nu ma dau in barci pe site-uri la necunoscuti:))

crezi k nu am aflat ce varsta ai?.....ce mare experienta de viata ai acumulat tu la varsta ta?...vai de tine....eu zic spre binele tau sa nu mai fi asa plina de sine ca nu ai dc....oricati bani ai avea sunt de la ai tai si multumeste-le o viata pt asta....sa comentezi de detalii financiare cand pui osul la treaba:)) auzi draga mea...eu zic sa iti vezi de iubitul tau si ca tot veni vara...si ca tot esti din ct....iesi la mare,la soare,si have fun....
camy_doll
Postat pe 9 Iunie 2009 16:01
si dk tot asa mandra esti...lipeste-ti un bilet pe frunte cu "sunt pestoaica,nu sunt modesta,am posibilitati financiare(alocatia si bonusul de la parinti)=)) si restul sa-si vada de viata lor"=)) ca si asa atat stii sa zici...si scuze la restul care ne citesc discutiile...am uitat sa nu jignesc pitzipoancele adolescente care paraziteaza....serios acum...scuze ca in loc sa dicutam tema ne cititi discutiile astea
camy_doll
Postat pe 9 Iunie 2009 16:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul Fecioara suparat,ofticat 26 De la: kudika_16502 28 Iulie 2014 11:31
Asculta o emisiune de astrologie ! 1 De la: kudika138655 6 Martie 2010 23:33
eu balanta.....el taur 3 De la: kudika086825 17 Septembrie 2011 09:50
OaRe Ma PlAce? 24 De la: marmuzel__x 26 Iunie 2011 00:50
Eu taur...el scorpion 5 De la: kybiussza 21 Septembrie 2009 16:20