Mai multe
| de acord elgi... | ||
|
PANTERRY Postat pe 21 Decembrie 2008 20:07 |
||
|---|---|---|
| Cele nascute in prima parte a zodiei tin foarte mult la independenta lor. Asta nu inseamna ca nu pot avea o relatie puternica, ci ca intr-o relatie trebuie sa te simti independenta. Pentru o astfel de femeie, a gasi partenerul perfect inseamna a avea comunicare, dragoste, independenta (a nu se intelege prin independenta infidelitate). | ||
|
Yvona Postat pe 22 Decembrie 2008 09:45 |
||
| FEMEIA PESTI? N-AVETI IDEE CE E IN MINTEA UNEI PESTIOAICE... COMPORTAMENTUL EI SE POATE SCHIMBA IN FUNCTIE DE CE-A TRAIT IN TRECUT.DACA N-A FOST INSELATA, E FIDELA PANA-N PANZELE ALBE,INDIFERENT CATE OCAZII I SE OFERA SA INSELE.IN SCHIMB,DACA A AFLAT CU CERTITUDINE C-A FOST INSELATA,NU MAI TINE CONT DE NIMENI SI NIMIC.PUR SI SIMPLU ISI TRAIESTE VIATA DIN PLIN.IUBESTE FIECARE BARBAT CU CARE ARE DE-A FACE,FIE CHIAR SI PENTRU O NOAPTE, IAR PENTRU CA SE DARUIESTE IN TOTALITATE BARBATII O ADORA.IN CONCLUZIE,DACA AVETI LANGA VOI O PESTIOAICA,AVETI GRIJA DE EA,ALTFEL O PIERDETI SI CU SIGURANTA O SA REGRETATI CEEA CE-ATI PIERDUT. | ||
|
|
||
|
anniko Postat pe 23 Decembrie 2008 22:01 |
||
la chestia cu intuitia ai mare draeptate(cum simte ea asa si e)si va spun din experienta ca NU trebuie sa o ocolesti(daca ai gasit o pestoaica,dai bataie!!!
|
||
|
Postat pe 24 Decembrie 2008 13:28 |
||
| sunt o femeie de 38 de ani sunt in zodia pesti sunt mandra de mine si calitatile mele ..sunt devotata unui singur barbat suntem mame .femei in casa amante in pat si frumoase si destepte | ||
|
jgt Postat pe 3 Ianuarie 2009 08:57 |
||
| nu degeaba se spune in zodiac ca e cea mai buna in pat :) si dedicata sufletista corceta....etc | ||
|
kudl Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:17 |
||
Chiar ai dreptate cu se indragosteste repede dar ii trece la fel de repede....numai k fiecare isi are nashul lui.... si eu sunt pesti si cam tot ce am citi pe aici este adevarat...cu mici exceptii..
|
||
|
magdonek Postat pe 6 Februarie 2009 15:34 |
||
| O sensibilitate exagerata, intr-adevar egoism, centrare asupra propriei persoane si postarea in victima-o atitudine des intalnita la acestea. | ||
|
noirdesir_maia Postat pe 20 Februarie 2009 00:15 |
||
| eu is tot peste si e adevarat sunt f.sensibile si altruiste, nu cred sa fie femeie mai darnica pe lumea asta, dar si cand ai calcat-o pe coada taie craca de la primul nivel nu o fraieresti asa oricum. | ||
|
turquise Postat pe 23 Februarie 2009 13:58 |
||
| ai perfecta dreptate...cel putin in privinta mea... | ||
|
Postat pe 5 Martie 2009 16:15 |
||
| ai perfecta dreptate...cel putin in privinta mea... | ||
|
Postat pe 5 Martie 2009 16:15 |
||
Coada se formeaza in dreapta si va rog sa nu va inghesuiti. Probabil caa nu sint destule femei din zodia Pestilor pentru toti barbatii, dar asta nu e un motiv sa va calcati in picioare. Va trebui sa-ti astepti rindul si sa speri sa ai noroc.
|
||
|
serena1 Postat pe 5 Martie 2009 16:23 |
||
De la: hanuschak, la data 2008-11-28 09:42:56De la: Alice20147, la data 2008-11-25 19:58:16De la: Iris4ever, la data 2008-11-18 15:57:24De unde scoateti partea cu li se rupe sufletul usor ca eu nu tin minte sa mi se fi intamplat asa ceva ? Femeia Pesti este oarecum serafica si fascinanta prin aerul ei de mister nativ. Ochii ei adânci par a privi în lumi aflate dincolo de închipuirea noastra. Sunt nostalgici, încarcati de un dor angelic. Femeia Pesti nu este foarte vorbareata sau, daca vorbeste, sensurile sunt întotdeauna neclare, duale, neterminate, ca si cum ar astepta sa le lamureasca altcineva. Apreciati-i acest farmec personal dar fiti cu toate motoarele mentale în priza, pentru ca sigur acolo se afla o durere nespusa nimanui sau o sensibilitate ultragiata. Femeia Pesti este femeia tuturor romantismelor si a tuturor povestilor de dragoste ale lumii. Este fiinta tuturor confuziilor si a tuturor oboselilor, dar si a tuturor reveriilor si discretiilor posibile. Nu minte niciodata, pentru ca ea însasi nu deosebeste granita dintre un adevar si un neadevar, permanent atenta ca lumile ei interioare sa nu fie divulgate, asaltate, atacate. Femeia Pesti pare sa opuna rezistenta unui cuceritor venit dintr-o directie neasteptata, dar, în realitate, ei îi este frica de ceea ce nu cunoaste. Se poate culpabiliza zi de zi, asteptând în realitate complimente si certitudini ca înca mai este iubita si dorita. Din punct de vedere erotic, se zbate între teama de pacat si teama de a fi parasita, motiv pentru care dragostea tinde sa fie mereu o noutate fascinanta pentru ea. Acest aer de puritate, starea de nostalgie si miracolul de a fi foarte femeie sunt, pentru un adevarat cunoscator de oameni si, mai ales, pentru barbatul care stie sa descopere cu adevarat o femeie, atu-urile cuplului intim fuzionat într-o iubire deopotriva terna si mistica, datorita careia fuziunea amoroasa poate dura la infinit sau va poate ajuta sa transcendeti limitele simplei împerecheri trupesti. |
||
|
bruni_eu Postat pe 5 Martie 2009 16:46 |
||
|
Femeia Pesti (22 februarie - 21 martie) Generalitati: Dragostea izbavitoare Inima nativului din Peºti prezintã o rarã complexitate. Nãpãditã de senzaþii ºi emoþii multiple, înecatã într-un vis nesfârºit ºi nelimitat, ea este ca un alambic în care fermenteazã pasiuni surde. La prima vedere acest îndrãgostit uimeºte ºi deconcerteazã. Atracþiile ºi repulsiile sale, niciodatã bine delimitate, sunt greu perceptibile privirii exterioare care se poate înºela ºi poate considera o înclinaþie discretã ºi timidã drept o perfectã indiferenþã. Iubirea îl pãtrunde în tainã, îl cucereºte insidios, fãrã ca el însuºi sã ajungã sã reacþioneze. Nici un semn nu poate revela la exterior când începe la el iubirea ºi când ia sfârºit. Senzualitatea lui nu este demonstrativã, deºi este pãtrunzãtoare ºi are forþa contagiunii, a vrãjirii. Mult timp însã, poate sã rãmânã o enigmã pentru ceilalþi. Mut ca un peºte, aºteaptã sã fie ghicit ºi chiar dezvãluit sieºi, de altfel lucru cu atât mai dificil, cu cât nu face caz de ceea ce trãieste sau doreste. Nativul din Peºti îºi poate trãi sentimentele într-un raport de autonomie ºi chiar în lipsa unui raport cu fiinþa care îl inspirã. FEMEIA: Femeia nativã din Peºti este mai înainte de orice o mare romanticã, atrasã de tot ce e straniu, feeric si miraculos. Ea este sensibilã mai înainte de toate la magia posesiunii amoroase. Adevãrul ei amoros transpare în tendinþa ei puternicã de a aparþine total ºi fãrã apãrare unui bãrbat ºi sã simtã cã prin dãruirea aceasta îmbrãþiºeazã întreaga omenire. Fireºte, capacitatea de iluzionare poate fi periculoasã, de aceea trebuie evitate speranþele nesãbuite, aventurile promiþãtoare ºi exaltate, amorurile frumoase, prea frumoase ca sã fie adevãrate, pasiunile nebuneºti, prea nebuneºti ca sã fie viabile. Pe acest tip de femeie o paºte primejdia iubirii anonime. Dacã bãrbatul din aceastã zodie este dintre cei care nu-si declarã întotdeauna iubirea, cu atât mai mult se întâmplã acelaºi lucru femeia, capabilã sã iubeascã în tãcere, în tainã, feritã de priviri, fãrã ca inspiratorul unei asemenea pasiuni sã bãnuiascã mãcar. Uneori poate fi vorba de o dragoste la distanþã care se mulþumeºte cu un vis. Aici sentimentul nu ia amploare decât cu condiþia ca distanþa sã existe, concretizarea legãturii fãcând sã disparã aripile pasiunii. LECÞIA IUBIRII:Lecþia sa este sã-i înveþe pe ceilalþi cã iubirea este compasiune, iar ea trebuie sã înveþe de la ceilalþi cã iubirea este TOTUL, pentru a înþelege în final cã amorul este etern ºi divin. |
||
|
_dulcik_ Postat pe 5 Martie 2009 17:45 |
||
| femeia pesti are si calitati multe dar "ii place cam mult patul" ceea ce nu este neparat un lucru rau :P bv ei | ||
|
camy_doll Postat pe 5 Martie 2009 22:35 |
||
|
la multi ani , la multi anila multi ani! pestoaica sunt .de ce nu ma intrebati pe mine cum sunt pestoaicele. sunt duale.depinde de persoane.poate sa fie corecta si credincioasa sau poate sa fie mincinoase si necredincioase depinde de cei care sunt langa ea .atat. |
||
|
valentina_ratb Postat pe 8 Martie 2009 16:38 |
||
De la: camy_doll, la data 2009-03-05 22:35:45femeia pesti are si calitati multe dar "ii place cam mult patul" ceea ce nu este neparat un lucru rau :P bv ei Da nu cred ca asta tine de zodie... |
||
|
_dulcik_ Postat pe 9 Martie 2009 21:55 |
||
De la: turquise, la data 2009-02-23 13:58:07eu is tot peste si e adevarat sunt f.sensibile si altruiste, nu cred sa fie femeie mai darnica pe lumea asta, dar si cand ai calcat-o pe coada taie craca de la primul nivel nu o fraieresti asa oricum. ma regasesc si eu in ce ai spus
|
||
|
alle_xandra Postat pe 21 Martie 2009 17:22 |
||
De la: valentina_ratb, la data 2009-03-08 16:38:45la multi ani , la multi anila multi ani! pestoaica sunt .de ce nu ma intrebati pe mine cum sunt pestoaicele. sunt duale.depinde de persoane.poate sa fie corecta si credincioasa sau poate sa fie mincinoase si necredincioase depinde de cei care sunt langa ea .atat. ai dreptate.si eu le raspund celor din jur cu aceeasi moneda
|
||
|
alle_xandra Postat pe 21 Martie 2009 17:26 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-11-30 01:10:47 Tu nu traiesti, doar te joci. Poate ca asa faceam si eu in liceu. |
||
|
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:29 |
||
| femeia pesti , este femeie in adevaratul sens al cuvantului. e desteapta, frumoasa, intuitiva, fidela , iubitoare, sotie, amanta, gospodina, mama. e tot ce-si poate dori un barbat. iar atunci cand iubeste, o face cu toata fiinta, indiferent ca e pt o zi, o noapte, o luna sau toata viata. iubiti femeile pestoaice si aveti grija de ele. | ||
|
peri Postat pe 17 Aprilie 2009 15:22 |
||
|
Ca reprezentanta a Zodiei Pesti, cred ca in ziua de astazi cel mai potrivit loc al nostru ar fi ori intr-o organizatie nonguvernamentala, ori intr-un spital, maternitate, camin, azil, sau chiar o Manastire. Pentru restul, cei/cele ce apartin altor zodii, NU va mai faceti griji inutile. O femeie din Zodia Pestilor NU VA lupta NICI O DATA, cu NICI O ALTA FEMEIE, pentru LUCRURI sau OAMENI MARUNTE/i. Sarbatori cu PACE in suflete!
|
||
|
agoldfish Postat pe 17 Aprilie 2009 15:40 |
||
|
Apoi nu stiu ce inteleg altii prin FRUMUSETE, insa femeile din Zodia Pesti, atatea cate am intalnit eu, NU sunt dintre cele mai frumoase, nicidecum. Chiar as putea spune ca au/avem o anumita asprime mai ales in trasaturi !? Si apoi acea DUALITATE exista intradevar. Insa in ce OM nu exista o dualitate ??? Iata-ne sensibile si totusi rezistente in acelasi timp. Feminine si totusi luptatoare, dure, de o potriva. Ne place frumosul, arta, muzica, dar ne vei gasi lucrand si-n armata, in constructii, sau in orice domeniu incercand sa indulcim liniile ... sau sa aplicam norme de corectitudine si omenie ... Dar zic eu aceste lucruri le putem regasi in orice femeie. Poate ca femeilor din Zodia Pesti le lipseste cu desavarsire un singur lucru - dorinte de RAZBUNARE !? Si tot asemenea veti recunoaste si un barbat din Zodia Pesti. Cred ca la fel si ei, nu se vor COBORI la gesturi si sentimente de o asemenea ''vibratie'' si de aceea ei vor alege o cale mai usoara a uitarii - bautura !? Este o Zodie foarte dificila, de trait :) Vrea cineva sa facem schimb? |
||
|
agoldfish Postat pe 17 Aprilie 2009 15:55 |
||
| Ba chiar e dedicata, daca ea simte ca e barbatul pe care si-l doreste alaturi. nu stiu de unde au pestii atata putere sa reziste. Daca langa peste nu e persoana potrivita, normal ca nu sta. Dar cand vrei sa gasesti nod in papura si primesti raspuns care te dezarmeaza, normal ca te dedici............... | ||
|
Yvona Postat pe 17 Aprilie 2009 17:13 |
||
|
Nu cred in astre si nici in horoscop. Cred in educatie si in autoeducatie, in tendinta copiilor de a-si copia parintii, cred ca numele dat copilului are o mare importanta, cred ca fiecare intamplare din viata unui om comporta o lectie, o experienta unica, si cred ca sunt tot ceea ce sunt datorita tuturor. Intamplarile (rele sau bune) ne transforma si ne modeleaza. Eu sunt Pesti dar sunt o fire loiala, nu am iubit decat un singur baiat, care acum imi e si sot si fara de care viata e seaca si lipsita de sens. Suntem impreuna de mai bine de 4 ani si pur si simplu oricat de bine ne cunoastem, tot ajungem sa ne surprindem unul pe celalalt. Nu ne plictisim niciodata, chiar din contra, cu cat stam mai mult impreuna cu atat vrem si mai mult timp impreuna. La noi dragostea creste in fiecare zi tot mai mult. Eu am o vorba: "Dragostea nu stie sa stagneze, ori creste mereu ori scade mereu" Sincer imi pare rau pentru toti (baieti si fete de-o potriva) cei care nu au avut niciodata o astfel de experienta, atat de placuta incat sa nu-ti doresti nimic altceva. FERICIRE PURA! Dar am mentionat la inceput importanta educatiei si a autoeducatiei, si aici mai intra si felul in care vedem si definim noi tot ce e in jurul nostru. Eu nu am facut niciodata sex, eu am facut doar dragoste. Iubitul meu a facut o singura data sex cu o tipa si i-a provocat greata. El spune mereu ca oamenii trebuie sa faca amor, sa faca dragoste, dar niciodata sex. Nu e doar o problema de semantica, e o problema de viata si viata trebuie traita! |
||
|
Alia_Atreides Postat pe 7 Mai 2009 12:51 |
||
De la: luci02, la data 2008-11-29 20:12:52Ocoleste pestoaica!Datorita dualitatii semnului, pare sensibila dar e destul de "robusta" si n-o poti ataca usor,pare cea mai buna sotie, dar sigur are si un amant...pare dulce, dar e si afurisita.E orgolioasa, razbunatoare (cateodata), inclinata catre depresii la intervale de timp, i se pare ca nimeni n-o mai intelege...traieste in lumea ei plina de sperante si vise.In acelasi timp sunt si foarte inteligente, au o intuitie extraordinara si le place confortul, frumosul, luxul... ce e de ocolit aici? sunt chestii minore.. atata timp cat sunt cele mai senzuale si cele mai bune la pat din tot zodiacu..si pe langa asta sunt si gospodine super ok.. nu cred ca astea au asa mare importanta :)) sunt chestii minore... " pare dulce, dar e si afurisita " - e ok..asta e un semn ca se descurca.. daca eshti prea dulce..devii gretos.. e normal so arzi mai afurisit uneori..deci nu e semn rau.. - e ok sa ai vise..si sperante.. - In acelasi timp sunt si foarte inteligente, au o intuitie extraordinara [good point] - le place confortul, frumosul, luxul. -- e o chestie absolut normala.. cine nu prefera confortul? si eu sunt pesti..si cred ca ma cunosc dstul de bine :)) si sunt si dragutza.. e ok. |
||
|
Bianca____ Postat pe 7 Mai 2009 14:04 |
||
| of domane | ||
|
_dulcik_ Postat pe 7 Mai 2009 22:07 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-05-07 22:07:40of doamne vroiam sa scriu altceva... deci stau si ma gandesc dc sunteti asa de obsedati de horoscop... de cate ori vi s-au potrivit lucrurile spuse de zodiac... |
||
|
_dulcik_ Postat pe 7 Mai 2009 22:09 |
||
| pai..de multe ori :) | ||
|
Bianca____ Postat pe 8 Mai 2009 22:10 |
||
|
Nu sunt pesti, dar cunosc specimene, asa ca ia de-aici: PESTI (19 februarie-20 martie) Element: apa. Apa Pestilor e neinfranata. Marea linistita pare atat de pasnica si imbietoare, dar daca te duci prea in larg si o sa descoperi cat e de inselatoare. Te poti ineca in marea asta de iubire Calitate: mutabil. Pestii nu stiu niciodata daca vin sau se duc. Sunt aici si acum. Dar maine e posibil sa fi plecat (cu pluta) Simbol: pestii. Alunecosi ca niste pesti. Pestele de la cap se-mpute. Piranha. Rechini. O combinatie intre Moby-Dick si Kraken Guvernator: Neptun, zeul aburelilor si al mirajelor din desert. Zeul promisiunilor in van si al tuturor lucrurilor ude. Activitate preferata: sa testeze combinatii de medicamente de pe piata ca sa le descopere efectele halucinogene Carte preferata: „Ghidul comunicarii intergalactice” Model in viata: betivul de la carciuma din colt Idol romantic: „Hot Lips” Hoolihan Slujba ideala: bocitoare profesionista Prima intalnire ideala: in pivnita unei crame, cu o sampanie in mana, la lumina lunii reflectata in sticlele de vin Fraza cheie: „Sunt confuz” Fraza de agatat preferata: „Vrei ceva de baut?” Parte a corpului: picioarele. Il dor de la atata fugit de realitate Zona erogena: picioarele. Fetisuri legate de picioare, sa iti sarute degetele de la picioare, lanturile de la glezna Ciudatenie sexuala: iti sopteste „Nu am mai facut asta pana acum”. Functioneaza incredibil de mult timp. Stil romantic: se lasa in voia valurilor - nefericiri, secrete si auto-martiriu. I se mai spune lada de gunoi astrologica, adica are cate putin din cele 11 semne precedente. Asa ca e de 12 ori un ticalos - e un visator incurabil care este naiv, dezorganizat, mereu neatent si pe de-ntregul neajutorat - are o personalitate naiva si escapista. Pestii trec prin viata cu ochelari de cal cu lentile roz care filtreaza toate adevarurile neplacute - atrag profitorii. Miros a mancare pe gratis si bani de benzina - i-au fost dati papucii de mai multe ori decat oricarui alt semn, dar e ok din partea lor, ca e singurul fel in care ii mai baga in seama cineva. Toleareaza orice pentru ca nu sunt in stare sa faca nimic. Au o rezistenta pasiva, dar nu sunt realisti - teama de schimbare le omoara creativitatea si ii impiedica sa realizeze vreo chestie - prefera cunoscutul necunoscutului, chiar daca sunt nefericiti - au sindromul „merit ce mi se intampla” - daca te certi, o sa fie de acord cu tot ce zici. Demonstreaza-le punctul tau de vedere si nici nu o sa te asculte, ca sunt plecati in lumea lor EL - ultimul romantic. Are un farmec hipnotic. Vizionar sau bufon, dar intotdeauna e intuitiv, intelegator si milos. E mai capabil de dragoste adevarata si devotiune decat orice alt semn DAR - e in primul rand indragostit de propria-i persoana - e o gaura neagra emotionala (arunca-ti inauntru inima, sufletul, cheile de la masina si fa-le cu mana. Nu o sa le mai vezi vreodata) - a invatat foarte devreme cum sa se strecoare in patul femeilor. E senzual, sexy si dragut, intr-un fel aparte. Nu te lasa inselata de aparente, ca e Marele Alb al zodiacului. O sa te raneasca doar ca sa isi ascuta dintii - mincinos innascut, de ajunge sa creada si el in gogosile pe care le debiteaza. O sa iti dai seama ca minte pentru ca are gura deschisa. De aia prefera sa taca, pentru ca sa nu iti dai seama - are tendinte auto-distructive si alcoolice (pestii traiesc in lichide, nu? - o sa aiba aventuri cu oricine, oriunde, oricand. Poate foarte bine sa iti marturiseasca dragostea lui cea mai adanca si sa se duca dupa aia la bar si sa agate pe altcineva. El alaturi de Scorpion si Berbec sunt motivele principale pentru care femeile ajung sa aprecieze barbatii Taur. - Unii dintre ei incep sa munceasca destul de devreme in viata, dar daca nu s-a miscat de pe canapea pana la 30 de ani, amin si aleluia. Ideea lui de a face avere e centrata pe a castiga la loto. Statul in bar toata ziua si folosirea textului „sunt un artist in cautarea inspiratiei” ca sa agate gagici nu se pun la experienta profesionala - e obositor cu glumele lui rasuflate. Daca ii zici ca nu e distractiv, o sa ii dai apa la moara. Nu vrea sa te faca sa razi, vrea sa te provoace - are o mie de fete si nici un reala. Se pierde in lumea fantezista pe care si-a creat-o - e intotdeauna victima, indiferent de circumstante. Mai ales cand e cu tine si nu face nimic, ceea ce o sa te scoata din sarite ca trebuie sa faci tu tot. Nu o sa iti zica nimic, ca dupa aia o sa ii scoti si tu ochii cu defectele pe care le are. Ceea ce o sa faci oricum, asa ca o sa perpetuezi conceptia lumii ca el e vreun sfant coborat din cer si tu o vaca premiata. Lumea insemnand toate fostele lui iubite si neveste, ca nu e in stare sa renunte la vreuna. EA - are o aura care te face sa te simti foarte bine in prezenta ei. E romantica clasica. Are nevoie de un cavaler care sa o protejeze de lumea rea. Prefera intimitatea petrecerilor, calitatea cantitatii si pe tine restului lumii DAR - e foarte promiscua si o relatie stabila nu o impiedica sa isi faca de cap - se minte singura ca aventura din ziua respectiva este singura ei iubire adevarata, chiar daca dureaza doar o ora. Mereu in cautarea sufletului pereche, oricand, oriunde, cu oricine - aparentele insala. Variaza intre un delfin jucaus si un rechin flamand. Cand o apuca dracii, o sa izbucneasca, dupa care se retrage in umbrele adancurilor. Daca vrea sa riposteze, de obicei o sa o faca dintr-un coltisor in care plange isteric - o sa iti placa atentia care ti-o va acorda la inceput, dar cand adevarata ei vocatie e sa te cicaleasca. Si asta o sa o vezi destul de curand. O sa incearca sa te transforme in barbatul perfect. Din nefericire, nu are o idee prea clara cum arata ala. Asa ca idealizeaza barbatul de langa ea, mai ales daca e o alegere proasta - poate ca pare fragila, neajutorata si nepamanteana, dar are structura de otel - este dusmanul ei cel mai mare. Prefera sa isi planga de mila decat sa discute rational. Cearta-te cu ea si fie o sa faca spume sau o sa se interpreteze rolul „vai, nefericita de mine” prabusindu-se pe cea mai apropiata piesa de mobilier. De fapt ii plac circul si certurile - de obicei e foarte desteapta, dar nu se pune in valoare din cauza atitudinii ei aiuristice. Uita ca unele lucruri nu se reumplu singure – contul din banca, frigiderul si rezervorul masinii ar fi cateva exemple - pare altruista, devotata si intelegatoare, dar o sa plece cu o bucata din sufletul tau in maini Cum il depistezi: are de obicei ochii deschisi. E felul divinitatii de a te ajuta sa vezi cum i se dilata pupilele cand minte. Are maini si picioare mici si o sa afli mai tarziu ca sunt direct proportionale cu marimea creierului, a coloanei vertebrale si celorlalte trasaturi care conteaza. Unde il gasesti: pe cruce, plangandu-si de mila. Intr-o manastire budista, incercand sa ramana celibatar. La chirurgul plastician sa ii mai scurteze nasul din cand in cand Cum il intrigi: ia droguri, culca-te cu cine apuci, poarta-te ca o bezmetica in public si da vina pe copilaria ta nefericita. In felul asta o sa se simta mai bine despre persoana lui si o sa vrea sa te salveze ca sa ai grija de el tot restul vietii tale. Prima intalnire: daca mergeti in vreun loc decent, fa un plan. Altfel o sa rataciti ore in sir cautand restaurantul chinezesc ala grozav la care a fost si care e pe aici pe undeva Cand o faci: cand e beat. Cand prietena lui nu e atenta. Cand are chef. Nu te mira daca a doua zi te acuza ca l-ai violat pentru ca regreta ce a facut. Altfel zis, a aflat prietena lui. Cand ii pui intrebarea: nu face asa ceva. Desi il incanta ideea de dragoste vesnica, nu e la fel de incantat de realitatile crude cum ar fi sa ajunga la biserica la timp, sa jure pe biblie si sa zica „da”, un cuvant prea clar pentru el. Plus ca e destul de probabil sa rateze nasterea primului vostru copil pentru ca a uitat sa puna benzina in rezervor, benzina fiind o chestie reala si tangibila, lucru care nu se poate spune si despre el. Daca iti da papucii: nu o sa faca asta, pentru ca ar insemna sa isi asume responsabilitate pentru actiunile lui. Mai degraba o sa se faca tot timpul indisponibil, ceea ce o sa te forteze sa iti gasesti pe altcineva. Atunci o sa fie devastat, o scuza destul de buna ca sa se intoarca la fostele Daca i-ai dat papucii: i-ai facut jocul. Acum o sa se simta martir si o sa petreaca timp cu tine. Adica o sa te urmareasca dintr-o masina fara numere si o sa te sune pentru prima data in viata, dar o sa inchida fara sa iti zica nimic. O sa se catere la balconul tau fara sa se foloseasca de lift sau scari. Tot ce poti sa ii zici este ca il ierti, il iubesti si vrei sa fii mama copiilor lui. O sa dispara la scurt timp dupa declaratia asta Cum te descurci cu un Peste - are nevoie de timp singur - cand il apasa greutatile vietii, du-l la un film, la un anticariat sau pe malul unei ape - nu uita sa fii romantic - lauda-l deseori - ia foc daca le zici ca blufeaza cum se inteleg cu altii pariaza pe: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn doar prieteni: Berbec, Gemeni, Pesti impusca-te acum: Balanta, Sagetator, Varsator oaia neagra: Leu, Fecioara |
||
|
pisicuta_trista Postat pe 8 Mai 2009 23:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| berbec cu berbec....va rog cine stie sa ma ajute | 7 | De la: padure_nebuna 8 Mai 2009 10:59 |
| despre barabtul fecioara | 209 | De la: rmari 28 Iulie 2014 15:43 |
| uleiul de ricin | 16 | De la: may_pui 24 Noiembrie 2010 12:20 |
|
|
||
| TREZITI-VA OAMENI BUNI!!! | 21 | De la: iulia12 21 August 2009 12:26 |
| barbatul pesti este razbunator????? | 93 | De la: Ioneta_VLAD 11 Septembrie 2011 12:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.