Mai multe
De la: elgi, la data 2008-11-30 13:42:21Femeia pesti stie sa satisfaca un barbat,nu se abtine de la nimic,gateste bine,face curatenie,stie sa iubeasca,sa se daruiasca dar sa isi pastreze si orgoliul,mai rar asa Sunt de acord cu tine, asa gandesc si eu.
|
||
|
Alice20147 Postat pe 1 Decembrie 2008 16:42 |
||
|---|---|---|
|
Cine nu iubeste Smokie ? In privinta imaginii ,nu cred ca e cazul sa-mi vorbesti despre tine , daca observi , ma refer la femeile peste in general . nu m-am raportat la tine sau la o alta utilizatoare. Tot la modul general se exprima si celelalte fete,scotand in evidenta femeia peste ca fiind asa o femeie deosebita incat iti vine sa o iei acasa sa ii faci altar. Tinand cont de faptul ca am ceva experienta cu pestoiacele mele, ma apuca rasul cand citesc ceea ce se scrie aici , fiecare utilizatoare are prostul obicei de a vorbi despre FEMEIA PESTI referindu-se defapt la felul ei de ai si cam atat , poate mai da vreun search si completeaza pe ici pe colo dar in cea mai mare parte cam asta fac. Tu ALice , nu te regasesti in ceea ce spun eu ok , in schimb eu ma cam regasesc in ce spui tu . Si mie imi plac ,, barbatii frumosi, destepti, puternici, realizati social si material, tandrii '' doar ca eu, dupa ce ii am imi trece ,sunt capabila de compromisuri dar nu am chef sa le fac. Tot vorbesti despre educatie,familie,anturaj .....mi-e teama ca tre sa te contrazic , nu de alta dar la modul in care te exprimi ar insemna ca ar trebui sa accept faptul ca nu as fi beneficiat de o anumita educatie in familie si chiar nu pot accepta asta. Nu pentru ca mi-ar placea in mod deosebit sa ma contrazic dar nu ma lasa familia sa fac asta Sora mea s-a casatorit la 23 de ani virgina si de 11 ani e cu acelasi barbat. Avand in vedere ca am beneficiat amandoua de aceasi familie si anturaj e clar ca nu de aici provine personalitate cuiva. |
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Decembrie 2008 22:39 |
||
De la: elgi, la data 2008-11-30 13:42:21Femeia pesti stie sa satisfaca un barbat,nu se abtine de la nimic,gateste bine,face curatenie,stie sa iubeasca,sa se daruiasca dar sa isi pastreze si orgoliul,mai rar asa Mda , si eu daca nu stiu sa gatesc si pun pe altcineva sa faca curatenie in locul meu ar trebui sa fiu invidioasa ca nu detin toate calitatile ?
|
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Decembrie 2008 22:42 |
||
| http://www.catelulmeu.com/Max-115.html | ||
|
bruneta20 Postat pe 1 Decembrie 2008 22:43 |
||
De la: bruneta20, la data 2008-12-01 22:43:12http://www.catelulmeu.com/Max-115.html Cauti petru catelul tau ala o catea din zodia pesti? Ca altfel nu vad rostul postului
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 1 Decembrie 2008 22:47 |
||
| Da caut o labradoare in zodia pesti....deoarece .....cel putin barbati pesti sunt....intelegeti voi:) acu nush femeile cum sunt sa nu va suparati:) http://www.catelulmeu.com/Max-115.html | ||
|
bruneta20 Postat pe 1 Decembrie 2008 22:50 |
||
De la: bestdevilinside, la data 2008-12-01 22:47:27De la: bruneta20, la data 2008-12-01 22:43:12http://www.catelulmeu.com/Max-115.html
|
||
|
Lillix Postat pe 1 Decembrie 2008 22:53 |
||
De la: Lillix, la data 2008-12-01 22:53:13De la: bestdevilinside, la data 2008-12-01 22:47:27De la: bruneta20, la data 2008-12-01 22:43:12http://www.catelulmeu.com/Max-115.html Chiar asta am vrut sa-ti scriu
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 1 Decembrie 2008 22:54 |
||
| persoane mai egoiste ...ca cei din pesti ....nu cred ca voi mai gasi ....undeva....iar ....sensibilitatea asta ..eu o numesc parsivitate | ||
|
ninushk Postat pe 1 Decembrie 2008 23:03 |
||
De la: bruneta20, la data 2008-12-01 22:50:32Da caut o labradoare in zodia pesti....deoarece .....cel putin barbati pesti sunt....intelegeti voi:) acu nush femeile cum sunt sa nu va suparati:) http://www.catelulmeu.com/Max-115.html tre sa sa stie sa gateasca , sa faca curat , sa aibe si pedigree nu ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Decembrie 2008 23:06 |
||
De la: ninushk, la data 2008-12-01 23:03:03persoane mai egoiste ...ca cei din pesti ....nu cred ca voi mai gasi ....undeva....iar ....sensibilitatea asta ..eu o numesc parsivitate hai ca exagerezi.Orice,numai egoiste nu
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Decembrie 2008 23:07 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-12-01 22:39:30Cine nu iubeste Smokie ? Iris, am impresia ca n-ai inteles in intregime ceea ce ti-am transmis. Daca ai 3-4 prietene din zodia Pesti si sunt ca tine, e normal "ce se aseamana se aduna". Asta nu-ti da dreptul de a generaliza. Tocmai de aceea, eu prefer sa vorbesc despre mine, o femeie Pesti atipica daca vrei, fara a generaliza si a susine ca daca mai am cateva prietene ca si mine inseamna ca toata pestoaicele sunt asa. Uite, prin horoscoape scrie ca femeia Pesti este o visatoare, ca traieste in lumea ei imaginara, ca n-are simtul banilor si cheltuieste in mod iresponsabil bla, bla... Sunt alte trasaturi ale zodiei care pe mine nu ma caracterizeaza. Lucrez in lumea banilor si fac afaceri de 10 ani, am condus afaceri si oameni, am stabilit targete si le-am atins etc. Deci, sunt un om bine infipt in realitate. Merg foarte rar la shopping, de exemplu, imi displace profund cascatul gurii prin vitrine aiurea, chiar nu e fun, prefer alte distractii. Locuiesc in SUA, societatea de consum perfecta si totusi, nu pun botul, tin in frau multi bani - ai mei si ai altora. Faptul ca te plictisesti de un barbat minunat pe motiv ca deja "l-ai avut" mie imi spune ca aceea n-a fost iubire adevarata ci indragosteala, atractie fizica sau alt fel de surogat, iar tu, daca ti se intampla des, esti cam superficiala... in sentimente. Este o alta trasatura a zodiei care pe mine nu ma caracterizeaza. Ma opresc aici. Faptul ca sora ta s-a maritat la 23 de ani virgina e alegerea ei, nu sunt extremista sau adepta a catehismului. Afirmatiile tale vis-a-vis de barbatii din viata ta si viteza cu care te plictisesti de ei ma dusesera cu gandul la cealalta extrema. Imi cer scuze, comunicarea are doua parti, iar adevarul e unul singur, undeva la mijloc, probabil. In alta ordine de idei, n-am intentia sa te irit, pur si simplu nu ma incadrez in "tiparul" femeii Pesti clasice si sunt convinsa ca nu sunt un caz singular. Asta era tot ce voiam sa-ti transmit. Acum am dat si detalii, sper ca m-ai inteles. O zi interesanta in continuare iti doresc. |
||
|
Alice20147 Postat pe 2 Decembrie 2008 15:31 |
||
De la: elgi, la data 2008-11-30 13:42:21Femeia pesti stie sa satisfaca un barbat,nu se abtine de la nimic,gateste bine,face curatenie,stie sa iubeasca,sa se daruiasca dar sa isi pastreze si orgoliul,mai rar asa
|
||
|
geany_9 Postat pe 2 Decembrie 2008 15:49 |
||
De la: ninushk, la data 2008-12-01 23:03:03persoane mai egoiste ...ca cei din pesti ....nu cred ca voi mai gasi ....undeva....iar ....sensibilitatea asta ..eu o numesc parsivitate VORBESTE INVIDIA DIN TINE,PREA MULTE CALITATI INTR-O SINGURA PERSOANA NU? AI VREA SA FII SI TU CA NOI DAR FIINDCA NU POTI ,TE MULTUMESTI SA JICNESTI-URAT,URAT,URAT
|
||
|
geany_9 Postat pe 2 Decembrie 2008 15:59 |
||
De la: geany_9, la data 2008-12-02 15:49:48De la: elgi, la data 2008-11-30 13:42:21Femeia pesti stie sa satisfaca un barbat,nu se abtine de la nimic,gateste bine,face curatenie,stie sa iubeasca,sa se daruiasca dar sa isi pastreze si orgoliul,mai rar asa L'Oréal
|
||
|
Lillix Postat pe 2 Decembrie 2008 17:31 |
||
DRaga iris,daca pui pe cineva sa faca curat,bv tie si eu procedez asa,dar daca pui pe altcineva pt ca tu stai cu carpa de praf in mana si nu sti de unde sa incepi si au trecut 2 ore inseamna ca esti o femeie proasta si nu cred...nu stiti sa cititi printre randuri,nu sunt toate pestoaicele la fel sau ca mine,sunt sigura...dar nu ma critica tu pt ca nu ai inteles esntialul
|
||
|
elgi Postat pe 3 Decembrie 2008 11:57 |
||
De la: Alice20147, la data 2008-12-02 15:31:01De la: Iris4ever, la data 2008-12-01 22:39:30Cine nu iubeste Smokie ? M-a deranjat faptul ca toata lumea generalizeaza si cred ca am ajuns sa fac si eu acelasi lucru bazandu-ma pe cunostiintele pe care le am. Una este sa vorbesti despre TINE si alta sa vorbesti despre tine generalizand. Okay , am inteles ce vrei sa spui , culmea este ca in privinta cumparaturilor ne asemanam destul de mult. Daca vrei sa-mi strici toata ziua , ia-ma la cumparaturi si cauta o carpa o zi intrega Vis a vis de plictisul fata de un barbat minunat ....acum nu stiu ce sa zic , e vina mea ca tipul se schimba pe parcurs ? daca ma indragostesc de el pentru ca e bad boy de ce trebuie sa se schimbe la 180 grade doar pentru ca e cu mine ? Banuiesc la ce extrema te gandeai si chiar nu ma deranjeaza cu nimic ,faptul ca nu-s de acord sa fac compromisuri pentru ca partenerul nu e in stare sa-mi mentina sentimenetele care m-au legat de el la inceput nu stiu daca m-ar putea baga in categoria femeilor usoare. |
||
|
iris_4_ever Postat pe 3 Decembrie 2008 12:56 |
||
De la: elgi, la data 2008-12-03 11:57:26DRaga iris,daca pui pe cineva sa faca curat,bv tie si eu procedez asa,dar daca pui pe altcineva pt ca tu stai cu carpa de praf in mana si nu sti de unde sa incepi si au trecut 2 ore inseamna ca esti o femeie proasta si nu cred...nu stiti sa cititi printre randuri,nu sunt toate pestoaicele la fel sau ca mine,sunt sigura...dar nu ma critica tu pt ca nu ai inteles esntialul Draga mea , chiar nu stiu ce sa-ti raspund. Daca tu crezi ca toate femeile carora li se pune o carpa de praf in mana ar trebui sa stie ce are de facut ....te inseli. Chiar sunt invidioasa pe tine ca stii sa le faci pe toate De la: Iris4ever, la data 2008-12-01 22:42:46De la: elgi, la data 2008-11-30 13:42:21Femeia pesti stie sa satisfaca un barbat,nu se abtine de la nimic,gateste bine,face curatenie,stie sa iubeasca,sa se daruiasca dar sa isi pastreze si orgoliul,mai rar asa |
||
|
iris_4_ever Postat pe 3 Decembrie 2008 13:13 |
||
Daca tu te legi de carpa si asta e raspunsul tau....iti doresc o viata cat mai usoara
|
||
|
elgi Postat pe 3 Decembrie 2008 18:30 |
||
De la: elgi, la data 2008-12-03 18:30:43Daca tu te legi de carpa si asta e raspunsul tau....iti doresc o viata cat mai usoara De la: elgi, la data 2008-11-30 13:42:21Femeia pesti stie sa satisfaca un barbat,nu se abtine de la nimic,gateste bine,face curatenie,stie sa iubeasca,sa se daruiasca dar sa isi pastreze si orgoliul,mai rar asa Din acest mesaj ar fi trebuit ca eu sa inteleg esentialul De la: Iris4ever, la data 2008-12-01 22:42:46 De la: elgi, la data 2008-12-03 11:57:26DRaga iris,daca pui pe cineva sa faca curat,bv tie si eu procedez asa,dar daca pui pe altcineva pt ca tu stai cu carpa de praf in mana si nu sti de unde sa incepi si au trecut 2 ore inseamna ca esti o femeie proasta si nu cred...nu stiti sa cititi printre randuri,nu sunt toate pestoaicele la fel sau ca mine,sunt sigura...dar nu ma critica tu pt ca nu ai inteles esntialul Am inteles perfect esentialul TAU iar daca ceea ce am spus mai sus ai luat-o ca pe o critica e problema ta ! Reciteste-ti mesajele ,poate intelegi ceva totusi
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 3 Decembrie 2008 21:22 |
||
Nu e nevoie ca vad imi faci tu teoria chibritlui,despici firu,bla-bla bal
|
||
|
elgi Postat pe 4 Decembrie 2008 19:15 |
||
De la: geany_9, la data 2008-12-02 15:59:53De la: ninushk, la data 2008-12-01 23:03:03persoane mai egoiste ...ca cei din pesti ....nu cred ca voi mai gasi ....undeva....iar ....sensibilitatea asta ..eu o numesc parsivitate am avut o mama....si m-a multumit destul |
||
|
ninushk Postat pe 5 Decembrie 2008 17:02 |
||
|
La Multi Ani! Astazi este prima dintre sarbatorile de iarna, magia a inceput! Un dar muzical pentru voi, de la o femeie Pesti, de Sf. Nicolae: http://www.youtube.com/watch?v=aqkvyC3rBWI&feature=related, canta Anca Parghel... pacat ca incepand de astazi va canta doar in corul ingerilor. Va doresc o seara frumoasa, cu multe daruri, in special spirituale si... caldura in suflet. Sa fiti iubite asa cum meritati.
|
||
|
Alice20147 Postat pe 5 Decembrie 2008 17:14 |
||
|
Si inca ceva despre femeia Pesti - citez din scrisoarea cuiva, un barbat: " Tu, femeie, eºti o bijuterie, o cetate ºi un mister. Eºti o bijuterie pentru cã ai o sensibilitate aparte ºi o alcãtuire deosebit de complexã. Cu toate cã este atât de sensibil, corpul tãu este rezistent ca o cetate. De ce eºti un mister? Pentru cã nimeni nu ºtie cum de ghiceºti atâtea lucruri ºi unde gãseºti atâta putere sã lupþi când eºti disperatã... Pentru cã forma ta de femeie poate fi desenatã cu mâinile în aer de cãtre acela care te-a mângâiat mãcar o datã. Te mulþumeºte faptul cã eºti femeie? Simþi feminitatea ta? Unde simþi asta ºi când? Cele mai multe femei îºi percep feminitatea când sunt privite într-un fel anume: cu admiraþie, cu dorinþã, cu invidie chiar. Eu îþi pot spune ce anume mã face sã cred cã eºti o femeie specialã: liniile ºi miºcãrile tale sunt fine ºi line, pielea e fragilã ºi miroase întotdeauna a flori, genele clipesc în ritmul emoþiilor, genunchii se strâng în faþa unui strãin, copiii mici te fac sã zâmbeºti... Trãind într-o lume a bãrbaþilor, spui uneori cã acestea sunt mai degrabã slãbiciuni... dar tocmai ele au putere asupra celor ce conduc lumea, bãrbaþii!" Femeia Pesti de ocolit? Nici vorba!!! daca gasesti una, straduieste-te sa o pastrezi. Nu vei regreta! asta era reclama... sufletul comertului
|
||
|
o_mona_oarecare Postat pe 5 Decembrie 2008 17:38 |
||
INTELEGATOARE,PRIETENOASE,VISATOARE,FIRI DUALE,AU MULT UMOR,MODESTE,SOCIABILE,SENSIBILE...DE OBICEI ACESTEA EVITA RELATIILE CU NATIVII DINSEMNELE DE FOC: LEU,BERBEC,SAGETATOR...''STITI VOI...APA STINGE FOCUL''...BINEINTELES CA ASTA NU E O REGULA...DAK MERGE E OK
|
||
|
Postat pe 10 Decembrie 2008 23:44 |
||
si eu sunt pesti si mi-e bine asa.... am motociclistul langa mine...
|
||
|
candy_taste Postat pe 13 Decembrie 2008 15:20 |
||
'oi fi tu buna la cratita, eu nu gatesc; nu-mi sta in fire si nici nu-mi place....
|
||
|
candy_taste Postat pe 13 Decembrie 2008 15:22 |
||
| si iubitul meu este tot pesti..... | ||
|
candy_taste Postat pe 13 Decembrie 2008 15:29 |
||
De la: candy_taste, la data 2008-12-13 15:20:20si eu sunt pesti si mi-e bine asa.... am motociclistul langa mine... si mie mi-e bine, dar al meu e barbatul "business man" in costum. Eu nu sunt un peste tipic nici la capitolul asta, aleg barbatul in costum, niciodata motociclistul
|
||
|
o_mona_oarecare Postat pe 14 Decembrie 2008 20:15 |
||
| Si eu is pesti si is:fffff altruista ( pt persoanele dragi as face orice ma las pe mine) fff iubitoare, fidela dk simt ka persoana de langa mine merita ( si asta spun pt ka noi pesti avem o intuitie inimaginabil de paranormala), dar ne place sa cam flirtam suntem kam jucause de fel , nu stiu kum se face dar cam multi brbati roiesc in jurul nostru ptk ba suntem ff feminine , candide, inocente, ba puternice , dure si artam ca stim ce vrem. Intr.un cuvant complexe ne mulam ff mult dp cei de lg noi. | ||
|
maiamia Postat pe 20 Decembrie 2008 19:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Compatibilitate energetica | 149 | De la: kudika352603 12 Iulie 2011 00:21 |
| eu peste el berbec?? | 9 | De la: kudika347361 2 Ianuarie 2011 23:48 |
| balanta - pasti | 3 | De la: blaa 22 Februarie 2010 14:18 |
|
|
||
| KARISSA | 1 | De la: Claudia_Maier_1 15 Martie 2011 16:27 |
| Eu gemeni, el scorpion | 12 | De la: vitamina_c 15 Martie 2011 12:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.