Mai multe
| Auzi am mucoaso...u ai habar catzi ani am macar??..mai suge din biberon si mai stam de vb..pe banii paritzilor stau u k ink mai ai 4 ani pana ajungi la varsta mea..stergetzi intai mucii de la nas si dupa stam de vb...si pt u sunt Doamna Doctor;)...asha k ciocu mic si joc de glezne daca tot aduci vorba de varsta | ||
|
Ada_S Postat pe 11 Iunie 2009 03:31 |
||
|---|---|---|
| Draga mea uite..pentru placerea ta mi-am facut cont de pe id-ul meu sa nu mai am nicio treaba cu id-ul Adei...nu pot sa cred ca imi bat atata capu...pentru ce la urma urmei??..ca sa stau sa dau detalii vad...da ma rog..cum am zis te astept la un suc cand vi la mare:) | ||
|
Serban_mada Postat pe 11 Iunie 2009 04:19 |
||
De la: Ada_S, la data 2009-06-11 03:31:28Auzi am mucoaso...u ai habar catzi ani am macar??..mai suge din biberon si mai stam de vb..pe banii paritzilor stau u k ink mai ai 4 ani pana ajungi la varsta mea..stergetzi intai mucii de la nas si dupa stam de vb...si pt u sunt Doamna Doctor;)...asha k ciocu mic si joc de glezne daca tot aduci vorba de varsta vai "dna doctor" dar ce limbaj academic aveti!foarte multa cultura!nu incerca sa ma duci pe mine de nas cu faza asta sa te scoti adolescenta draga...dupa felul cum scrii pe internet se vede ca numai "dna doctor" nu esti....o dna doctor nu ar scrie cu prescurtarile alea si cu "tz"=)) esti culmea....dk vrei sa stii eu am 23 de ani, am terminat o facultate,sunt la un master,am un servici de birou respectabil...si la o adik nu treb sa dem la nimeni nimik....stiu doar ca e adevarat...tu traieste cu oftik si realitatea ta....pregateste-ti majoratul:)) si dk tot te crezi "dna doctor"( cand visezi)....si te preocupa starea mea nazala =))vino si sterge-ma la nas si nu numai =)) |
||
|
|
||
|
camy_doll Postat pe 12 Iunie 2009 00:08 |
||
De la: Ada_S, la data 2009-06-11 03:31:28Auzi am mucoaso...u ai habar catzi ani am macar??..mai suge din biberon si mai stam de vb..pe banii paritzilor stau u k ink mai ai 4 ani pana ajungi la varsta mea..stergetzi intai mucii de la nas si dupa stam de vb...si pt u sunt Doamna Doctor;)...asha k ciocu mic si joc de glezne daca tot aduci vorba de varsta eu sug biberonul...tu ce sugi?=)) ai dreptate...ai avansat de mult timp de la starea de biberon...esti mai experimentata=)) |
||
|
camy_doll Postat pe 12 Iunie 2009 00:10 |
||
| Draga mea sti da imi pare rau sa te anuntz ca da scriu cu tz pt k nu mi-am fixat tastatura pe romana..si nu stau sa imi consum acuma 4 sec din viatza ca sa o setez sa scriu pt tine..prescurtarile sunt acceptate in lb. romana..si de catzi ani folosesc mess'ul trebuie sa te obisnuiesti cu stilul asta de scris..si sincer cred ca si la 40 de ani tot asha o sa scriu pentru ca asa m-am obisnuit si nu prea pot sa nu stiu cu tz si prescurtari..decat in cazul in care am ceva important de scris... hai zi-mi ca tu nu faci prescurtari mai elevato...hai maturizeaza-te si fi serioasa...nu stau acuma sa mint cu cn sunt si cum ti-am zis clar cand vi la mare te astept la un suc in cazul in care nu crezi ca sunt cine zic...hai ca sincer stam degeaba sa ne certam si sa ne facem sange rau..pentru o zodie..deja a ajuns prea departe am umplut 2 pagini cu convorbirilile noastre..si persoana care a facut forumul sta in fiecare zi sa primeasca convorbirea noastra | ||
|
Serban_mada Postat pe 12 Iunie 2009 02:06 |
||
| total de acord | ||
|
camy_doll Postat pe 12 Iunie 2009 12:02 |
||
|
Vad ca s-a "ingropat" de prin 2009 subiectul asta , curiozitatea m-a facut sa ajung aici , eram curioasa sa vad ce spun pestoaicele despre semenele lor , am citit si realizat cum parerile nu sunt doar impartite dar si foarte controversate , acum va intreb eu pestoaicelor : de ascendent ati auzit? stiti importanta lui? De acolo pleaca toate acele diferente de care vorbiti voi! eu sunt o pestoaica cu ascendent in leu , nu cred ca aveti idee ce inseamna, nu vreau sa laud aceste doua zodii doar pentru ca s-au aliniat la nasterea mea , dar le consider cele mai bune zodii , din cunostinte si experienta! FEMEIA , vorbim de femeia pesti cea matura care si-a conturat un caracter prin experienta, ea pastreaza intacta alaturarea celor doi pesti din simbolul ei, lasandu-i sa conlucreze firesc, sa pluteasca unul pe langa altul inainte si inapoi, astfel incat nu esti niciodata sigur incotro se indreapta ea. Se spune ca zodia Pestilor e o mare adanca, misterioasa, in care se varsa toate riurile. Cunoasteti simbolul ying si yang?!!! Priviti bine o poza , sunt doi pesti sau pestoaice dupa caz , dar nu asta doream sa spun , revenind ... la ascendent , el este cheia , el da influentele diferite , deci eu sunt o fericita ca sunt pestoaica ascendent leu , chiar daca brain-ul meu e varza , in el locuind cei doi eu , nu mi-as schimba semnul zodiacal nici daca mi se ofera eternitatea! Misterul confuz uneori al acestei zodii , ne face UNICE ! Si da , e de ocolit femeia pesti...capacitatile ei depaseste limitele normalului! O dimineata minunata va doresc! |
||
|
billy69 Postat pe 22 Septembrie 2010 05:05 |
||
| da...asa e ...femeia pesti e unica ca si fiecare zodie in felul ei..insa noi suntem originale, ambitioase, in fine.....iubiti femeia pesti | ||
|
kudika200430 Postat pe 4 Octombrie 2010 10:12 |
||
|
Saru' mana Incerc si eu sa ma bage cineva in seama ca as avea o ,,suferinta'' cu o d-soara peste [de fapt cred ca e rechinita] sau asa ceva deoarece e fix din 21 martie, dar are doar incapatanarea de berbec, sau asa cred eu am avut tentative sa o pescuiesc dar a iesit prost, acu' am sa incerc iar, asta pt ca m-am cam indragostit de ea. ma puteti aj si pe mine cu cate un sfat??/ |
||
|
calin1964 Postat pe 29 Decembrie 2010 12:47 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-29 12:47:53Saru' mana Pai ai iesit cu ea? ea te place?... |
||
|
ad__83 Postat pe 29 Decembrie 2010 13:10 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-29 12:47:53Saru' mana ce conteaza asa mult zodia, daca vrei sa fi cu ea, fi ceea ce esti ?! |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 29 Decembrie 2010 13:16 |
||
|
Nu am iesit cu ea ca nu am apucat. Sa vezi ea imi era colega de birou.... Si intr-o zi [chiar inainte de ziua ei de nastere] asa din senin am luat-o in brate, am sarutat-o, poate am cam sifonat-o un pic... a facut un circ, noroc ca era un birou mai izolat. a doua zi nici nu a a mai venit. Luni deja nu mai vorbea cu mine, i-am adus un mic cadou, ca era ziua ei, dar ... a facut crize, printre altele mi-a spus ca de la mine nu primeste nimic etc...Dupa cateva zile s-a plans la conducere sa ma mute in alt loc. M-am mutat singur. Bine, pana aici s-a comportat ca o pustoaica. Interesanta e evolutia lucrurilor mai departe. dar daca aduc eu lamuriri suplimentare mai vorbesti cu mine??? |
||
|
calin1964 Postat pe 29 Decembrie 2010 13:42 |
||
|
Zodia nu conteaza, doar ca eu incercand sa-i inteleg comport am incercat sa o inscriu in trasaturile unei zodii Spun ca e din 21 martie 1984 fix |
||
|
calin1964 Postat pe 29 Decembrie 2010 13:44 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-29 13:42:16Nu am iesit cu ea ca nu am apucat. Mergem mai departe
|
||
|
ad__83 Postat pe 29 Decembrie 2010 13:46 |
||
|
Uite mai departe: Noi aveam destul de mult de comunicat, prob profesionale, ea a inceput sa se consulte cu alt coleg, care nu prea avea tangenta, ba mai mult era in biroul unde m-am mutat eu, il tot suna la tel, nu pe tel de firma, pe mine ma enerva treaba asta si cred ca ea simtea, ii mai reprosam, dar in final am lasat-o sa lucreze cu el. Un timp ca l-au dat afara. acum era nevoita sa lucreze din nou cu mine, dar eu nu m-am mai agitat, ... a ajuns sa lucreze cu portarul, ii place sa-mi faca in ciuda probabil. Eu am mai ,,suferit '' un pic dar acum am lasat-o sa lucreze cu cine vrea eu nici nu o mai caut, actele i le trimit prin portar... Acum ma suna iar si pe fix si pe mobil, dar eu nu mai am ce sa-i spun. poate ma insel dar cred eu ca nu-i convine situatia in care a intrat. oricum nu cred ca e genul care sa revina ori e prea incapatanata [mandra nu cred]. Problema e eu ce sa fac; sa mai incerc sa reiau leg cu ea? sa o mai las? Dar asta nu e tot, ca ar fi prea simplu De acea te-am intrebat daca ai mai vorbi cu mine, Vezi eu sunt casatorit, am si copil, [nu mai stau cu nevasta]ea nu-i maritata, in plus tatal ei lucreaza la firma... Eu am sa fiu aici si maine dimineata. Inafara de faptul ca-mi spuneti sa o las balta, CA NU AS VREA, cu sa ma apropiu iar de ea? Acum trebuie sa plecam, [noi ne intoarcem de la firma cu autobusul si pleaca] Daca mai traim maine dim revin poate gasesc la voi o incurajare CA DE Fapt O iubesc Prea mult |
||
|
calin1964 Postat pe 29 Decembrie 2010 14:11 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-29 14:11:49Uite mai departe: Noi aveam destul de mult de comunicat, prob profesionale, ea a inceput sa se consulte cu alt coleg, care nu prea avea tangenta, ba mai mult era in biroul unde m-am mutat eu, il tot suna la tel, nu pe tel de firma, pe mine ma enerva treaba asta si cred ca ea simtea, ii mai reprosam, dar in final am lasat-o sa lucreze cu el. Un timp ca l-au dat afara. acum era nevoita sa lucreze din nou cu mine, dar eu nu m-am mai agitat, ... a ajuns sa lucreze cu portarul, ii place sa-mi faca in ciuda probabil. Eu am mai ,,suferit '' un pic dar acum am lasat-o sa lucreze cu cine vrea eu nici nu o mai caut, actele i le trimit prin portar... Acum ma suna iar si pe fix si pe mobil, dar eu nu mai am ce sa-i spun. poate ma insel dar cred eu ca nu-i convine situatia in care a intrat. oricum nu cred ca e genul care sa revina ori e prea incapatanata [mandra nu cred]. Problema e eu ce sa fac; sa mai incerc sa reiau leg cu ea? sa o mai las? Daca nu vrei sa renunti nu renunta dar ai grija pune in balanta daca tu crezi ca ar iesi ceva cu ea....nici sa te risti degeaba nu e bine trebuie sa fii sigur ca si ar vrea ceva de la tine. |
||
|
ad__83 Postat pe 29 Decembrie 2010 14:15 |
||
|
buna dimineata Pai asta e partea dificila, cum sa-mi dau seama daca vrea sau nu Cum sa interpretez comportamentul ei, cum sa ,,raspund'', cum sa ma comport eu |
||
|
calin1964 Postat pe 30 Decembrie 2010 07:31 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-30 07:31:45buna dimineata scuze ca ma bag dar mi-a sarit in ochi la ora asta.. tu ce zodie esti mosule!? ca pari cam moale zi data nasretii sa-ti fac un test de compatibilitate stiintific.si vezi ca caracuda e mai mult berbeaca ca zodie te mananca cu fulgi cu tot.nu zic ca daca era mai la inceputul zodiei pesti ai fi fost mai avantajat pentru ca ar fi fost si mai greu sa o intelegi
|
||
|
pickard Postat pe 30 Decembrie 2010 07:45 |
||
sa nu-mi zici ca esti nascut in 64 ca nu stiu daca fata va vrea un mos!
|
||
|
pickard Postat pe 30 Decembrie 2010 07:47 |
||
|
ba da din 64, dar din pacate nu sunt mos, ca ar fi prea bine, nu as mai avea probleme din astea. Apoi ca ea nu ar vrea un mas: pai si aici e o problema, ea se tot ,,da'' pe langa un alt caleg, care intradevar e cu mult mai tanar, e din 66 [asta are diabet si cam 120kg si ia insulina] si mai cocheteaza cu un portar, asta e intradevar cam la 30 de ani, dar are un handicap serios la un picior [SA CRED CA_I PLAC astea cu handicap?]si in plus mai este aici unul de 33 de ani neinsurat, care mai e si director comercial, pe asta nu-l baga in seama ba il respinge cu toate ca omul face eforturi disperate {sta in chirie si si-a schimbat chiria mai aproape de ea, astfel incat dimineata urca impreuna in autobus}. Poate ca in ciuda aparentelor sunt ,,indreptatit'' sa-mi ,,joc seansa''. {sunt multe detalii care ar fi f greu de scris} |
||
|
calin1964 Postat pe 30 Decembrie 2010 09:39 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-30 09:39:55ba da din 64, dar din pacate nu sunt mos, ca ar fi prea bine, nu as mai avea probleme din astea. Apoi ca ea nu ar vrea un mas: pai si aici e o problema, ea se tot ,,da'' pe langa un alt caleg, care intradevar e cu mult mai tanar, e din 66 [asta are diabet si cam 120kg si ia insulina] si mai cocheteaza cu un portar, asta e intradevar cam la 30 de ani, dar are un handicap serios la un picior [SA CRED CA_I PLAC astea cu handicap?]si in plus mai este aici unul de 33 de ani neinsurat, care mai e si director comercial, pe asta nu-l baga in seama ba il respinge cu toate ca omul face eforturi disperate {sta in chirie si si-a schimbat chiria mai aproape de ea, astfel incat dimineata urca impreuna in autobus}. Dar de ce nu o intrebi pur si simplu daca vrea sau nu ceva cu tine???ti e frica de ceva sau care e problema?? Preferi sa astepti ceva de la ea??adica sa pierzi timpul?? Du te si intreab o si gata rezolvi ceva sau cel putin stii ce sa faci pe viitor.... |
||
|
ad__83 Postat pe 30 Decembrie 2010 09:47 |
||
|
pai eu sunt din 1964,Decembrie 25. Moale poate as fi, dar mai degraba intepenit.{ar trebui sa fiu mai ferm si mai curtezan cu ea, asa e, dar spun ca e si tatal ei aici si chiar mi-e jena de omul ala. Si sa mai revin cu cate o completare, asa ca sa ma laud si eu: toamna asta am fost si eu handicapat rau de un picior, de a trebuit sa merg la Debrecen la doctor ortoed, ca astea din Oradea au vrut sa ma opereze.Si tot ca lauda, apropo de ,,moale'' am avut un accident destul de serios la parasutism. |
||
|
calin1964 Postat pe 30 Decembrie 2010 09:47 |
||
| asta e felul de ,,incurajare'' de care am nevoie. Uite diferenta de varsta dintre noi este mult mai mare decat da aritmetica {ea e din 1984}, se comporta ca o pustioaica de 17 ani cel mult[spun ca sunt multe detalii in acest sens], parca nu a iesit niciodata cu nici un baiat | ||
|
calin1964 Postat pe 30 Decembrie 2010 09:53 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-30 09:53:17asta e felul de ,,incurajare'' de care am nevoie. Uite diferenta de varsta dintre noi este mult mai mare decat da aritmetica {ea e din 1984}, se comporta ca o pustioaica de 17 ani cel mult[spun ca sunt multe detalii in acest sens], parca nu a iesit niciodata cu nici un baiat Fa ceva dai sms, sau un mail si spunei ce vrei tu de la ea....si vezi cum reactioneaza...nu sta si astepta fara sa faci nimic Inceraca..Bafta! |
||
|
ad__83 Postat pe 30 Decembrie 2010 09:56 |
||
|
Si apoi eu nu pierd timpul, ca TIMP am destul E adevarat ca poate fi mai mult berbec{femininul este Berbeaca?, ca Oaie nu poate fi}, sunt si aici destule ,,amanunte'' in favoarea acestei zodii. E destul de incapatanata si poate ii place sa fie admirata, dar pe de alta parte isi schimba comportamentul des. |
||
|
calin1964 Postat pe 30 Decembrie 2010 09:59 |
||
| Pai eu la asta ma gandeam, acu dupa Anu' nou sa- duc o floare, asa de la multi ani. Desi a zis o data ca nu primeste nimic de la mine, stai sa vezi: in toamna i-am dus 3 nuci, nu le-a primit, dar de la unu care trecea pe langa noi a primit niste nuci {sunt catva pomi in curte}. Na ca sa vezi. | ||
|
calin1964 Postat pe 30 Decembrie 2010 10:04 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-30 10:04:45Pai eu la asta ma gandeam, acu dupa Anu' nou sa- duc o floare, asa de la multi ani. Desi a zis o data ca nu primeste nimic de la mine, stai sa vezi: in toamna i-am dus 3 nuci, nu le-a primit, dar de la unu care trecea pe langa noi a primit niste nuci {sunt catva pomi in curte}. Na ca sa vezi. Dar de ce nu iti cauti tu alta mai serioasa?? |
||
|
ad__83 Postat pe 30 Decembrie 2010 10:07 |
||
|
De ce ? Tu ziceai; e varsta nebuniei, nu ti-am spus ca momentan nu mai stau cu nevasta?! Dar baiul e ca nu ma simt mai tanar doar la fel de prost ca la 18 |
||
|
calin1964 Postat pe 30 Decembrie 2010 10:25 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-30 10:25:06De ce ? Tu ziceai; e varsta nebuniei, nu ti-am spus ca momentan nu mai stau cu nevasta?! ba sa sti ca ai avea sanse cu pustoaica! ai compatibilitate mare intelectuala82% si emotionala 86%.... cu fizicul e mai nasol..4% dar e normal ii poti spune orice prostie ca va pune botu pe general ai 57%
|
||
|
pickard Postat pe 30 Decembrie 2010 10:32 |
||
|
Revin si subliniez, Eu sunt ala prost, eu m-am indragostit de ea, Nu de alta.{nu de relatii sexy am nevoie} Pur si simplu o iubesc asa cum o iubeam pe fata din liceu in urma cu multi ani. Esti prost! Pai sunt. Va trece! da dar parca nu vreau sa treaca. |
||
|
calin1964 Postat pe 30 Decembrie 2010 10:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hy all | 30 | De la: miss_darine 12 Ianuarie 2010 16:00 |
| ... | 1 | De la: kudika004489 10 Aprilie 2009 16:57 |
| eu si el? avem oare o relatie? | 9 | De la: anda_a 8 Noiembrie 2009 22:59 |
|
|
||
| lamuriti'ma si p mine ca nu mai stiu ce sa cred | 8 | De la: 6 Aprilie 2013 21:30 |
| eu berbec el gemeni sau eu berbec el leu? | 16 | De la: kikimun 25 Septembrie 2009 21:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.