Mai multe
De la: Ada_S, la data 2009-06-11 03:31:28Auzi am mucoaso...u ai habar catzi ani am macar??..mai suge din biberon si mai stam de vb..pe banii paritzilor stau u k ink mai ai 4 ani pana ajungi la varsta mea..stergetzi intai mucii de la nas si dupa stam de vb...si pt u sunt Doamna Doctor;)...asha k ciocu mic si joc de glezne daca tot aduci vorba de varsta Daca asta inseamna sa te fi nascut in zodia Pesti, atunci fie la tine acolo! Fii mandra, dar tine-o pentru tine. Daca asta ineamna bunatate si frumusete la o persoana, atunci pastreaza si asta, tot pentru tine. V-am citit si m-am minunat de "bunul simt" al femeii pesti. Si inca ma minunez cu cata inversunare cititi horoscopul si faceti litera de lege din el. On topic: da. |
||
|
rashela Postat pe 30 Decembrie 2010 10:41 |
||
|---|---|---|
|
Asta da incurajare! Multumesc {tot ca sa ma laud, ca nu ma vede nimeni, nu stau asa prost cu fizicul, nu iau proteine nici steroizi, fumez f mult, fac parasutism cand am bani pt salturi, cand nu ma duc la sala de forta sau ma dau cu motocicleta} Uite eu am sa revin la tine pt lamuriri mai amanuntite ce inseamna acele comptibilitati, dar asta in 3 ian Acum Va spun la toti La multi ani, sanatate si toate cele... Noi terebiue sa plecam ca a venit autobusul care ne duce acasa PS REvin In ianuarie. Va rog nu ma ,,abandonati'' |
||
|
calin1964 Postat pe 30 Decembrie 2010 10:45 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-30 10:45:52Asta da incurajare! Multumesc La multi Ani! |
||
|
|
||
|
ad__83 Postat pe 30 Decembrie 2010 10:47 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-30 10:45:52Asta da incurajare! Multumesc te astept la cabinet! si ca sa fiu si eu ontopic va spun ca cele mai importante femei din viata mea sunt pestoaice
|
||
|
pickard Postat pe 30 Decembrie 2010 18:16 |
||
Ca bine zici ca apa stinge focu. Eu sunt sagetator si am petrecut o perioada cu o femeie pesti. La prima impresie pare femeia perfect , dar in timp realizezi ca a fost doar o iluzie. Femeia pesti e foarte orgolioasa si foarte razbunatoare. Nu stie niciodata sa sa se opreasca din razbunare, iar in final cand vede cata suferinta si durere a lasat in spatele ei....pur si simplu ``trece nepasatoare pe langa tine``.!
|
||
|
Claudiu_Cla_1 Postat pe 28 Aprilie 2013 10:20 |
||
De la: Claudiu_Cla_1, la data 2013-04-28 10:20:08Ca bine zici ca apa stinge focu. Eu sunt sagetator si am petrecut o perioada cu o femeie pesti. La prima impresie pare femeia perfect , dar in timp realizezi ca a fost doar o iluzie. Femeia pesti e foarte orgolioasa si foarte razbunatoare. Nu stie niciodata sa sa se opreasca din razbunare, iar in final cand vede cata suferinta si durere a lasat in spatele ei....pur si simplu ``trece nepasatoare pe langa tine``.! Nu este adevarat,femeia "Pesti" este una dintre cele mai sensibile,devotate si altruiste femeie,renunta la sine pentru fericirea celorlalti!!!!Te contrazic,caci ea nu suporta suferinta si durerea,cu atat mai putin sa faca rau cuiva!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Aprilie 2013 14:49 |
||
De la: calin1964, la data 2010-12-30 10:45:52fac parasutism cand am bani pt salturi Eu fac parasutism cand am bani de parasute!
|
||
|
Armain Postat pe 28 Aprilie 2013 19:16 |
||
De la: Armain, la data 2013-04-28 19:16:36De la: calin1964, la data 2010-12-30 10:45:52fac parasutism cand am bani pt salturi si te arunci cu capu'nainte?
|
||
|
Ame_li Postat pe 28 Aprilie 2013 20:19 |
||
De la: Claudiu_Cla_1, la data 2013-04-28 10:20:08Ca bine zici ca apa stinge focu. Eu sunt sagetator si am petrecut o perioada cu o femeie pesti. La prima impresie pare femeia perfect , dar in timp realizezi ca a fost doar o iluzie. Femeia pesti e foarte orgolioasa si foarte razbunatoare. Nu stie niciodata sa sa se opreasca din razbunare, iar in final cand vede cata suferinta si durere a lasat in spatele ei....pur si simplu ``trece nepasatoare pe langa tine``.! Cunosc femei din zodia pesti, care sunt calme, echilibrate si inimoase, dar cunosc si femei, din aceeasi zodie, care sunt fix cum le-ai descris tu: foarte orgolioase si foarte razbunatoare. Sunt de parere, ca orice femeie, indiferent de zodie, s-ar incadra intr-o categorie sau alta.
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 29 Aprilie 2013 10:40 |
||
| Femeia peste...pareri diferite poate ca ar trebui sa tinem cont si de varsta,Daca vorbim de o femeie cu capul pe umeri care stie ce vrea(si de obicei pestoaicele stiu ce vor)este mai intai de toate foarte atenta pentru ca sa fript avand incredere totala, fidela, ii place sa faca surprize celor pe care-i iubeste, ii place luxul dar si-l ofera si singura nu asteapta pomana, este foarte ambitioasa, devotata prietenilor (la orice ora sare pentru ei), ii place sa-i ajute pe sarmani,bolnavi, intr-un cuvant un om cu caracter pe care te poti baza. Si fereasca Dumnezeu sa te iei de ce-i al ei(familie,prieteni)va sari precum o leoaica sa-i apere.Pare fragila dar de fapt este o luptatoare,uraste certurile si prefera sa se retraga decat sa se certe cu cineva, e foarte impaciuitoare.Daca vrei un om stabil care sa te iubesca cu calitati si defecte,sa te sprijine in tot ce faci si sa-ti fie alaturi o viata, cauta o pestoaica dar sa te fereasca sfantul sa o minti sau sa o inseli ca uita de toata iubirea imediat. | ||
|
kudika_929926 Postat pe 5 August 2013 19:02 |
||
De la: kudika_929926, la data 2013-08-05 19:02:58Femeia peste...pareri diferite poate ca ar trebui sa tinem cont si de varsta,Daca vorbim de o femeie cu capul pe umeri care stie ce vrea(si de obicei pestoaicele stiu ce vor)este mai intai de toate foarte atenta pentru ca sa fript avand incredere totala, fidela, ii place sa faca surprize celor pe care-i iubeste, ii place luxul dar si-l ofera si singura nu asteapta pomana, este foarte ambitioasa, devotata prietenilor (la orice ora sare pentru ei), ii place sa-i ajute pe sarmani,bolnavi, intr-un cuvant un om cu caracter pe care te poti baza. Si fereasca Dumnezeu sa te iei de ce-i al ei(familie,prieteni)va sari precum o leoaica sa-i apere.Pare fragila dar de fapt este o luptatoare,uraste certurile si prefera sa se retraga decat sa se certe cu cineva, e foarte impaciuitoare.Daca vrei un om stabil care sa te iubesca cu calitati si defecte,sa te sprijine in tot ce faci si sa-ti fie alaturi o viata, cauta o pestoaica dar sa te fereasca sfantul sa o minti sau sa o inseli ca uita de toata iubirea imediat. Te apropii de adevar!!!!! Dar zodiacurile sunt pur orientattive,nu este regula generala aceea de a-ti alege partenerul in functie de predictiile astrale!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 5 August 2013 20:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| contabilitate zodii | 42 | De la: kudika104888 24 Ianuarie 2010 19:10 |
| ?!ignoranta. | 324 | De la: fity 31 Octombrie 2011 13:51 |
| Ce credeti despre perechea Capricorn-Gemeni? | 8 | De la: camy_doll 6 Mai 2009 07:37 |
|
|
||
| SARCINA SAU DEREGLARE HORMONALA? | 1 | De la: Raluca_Maria_8 26 Aprilie 2014 03:00 |
| buna | 4 | De la: Celia_29 15 Aprilie 2010 17:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.