Setari Cookie-uri

Va verificati iubitul?

din knd in knd, nu mereu
alina_luminita
Postat pe 19 Decembrie 2008 14:28
aud si eu un baiat sa aibe incredere intr-o femeie.....ciudat
anisia_grasuta
Postat pe 21 Decembrie 2008 12:33
iubitul meu imi controleaza telefonul de fata cu mn,mail-ul,si mess-ul ptr k imi stie parola(eu i-am dat-o ptr k mi-a cerut-o),insa eu nu ii verific telefonul,nu ii stiu parole de mess.mail etc
deiutza_20
Postat pe 26 Decembrie 2008 12:42
De la: deiutza_20, la data 2008-12-26 12:42:59iubitul meu imi controleaza telefonul de fata cu mn,mail-ul,si mess-ul ptr k imi stie parola(eu i-am dat-o ptr k mi-a cerut-o),insa eu nu ii verific telefonul,nu ii stiu parole de mess.mail etc



Si tie ti se pare fair-play asa? Ori schimb pe schimb, ori nimic ! Asta suna a control pt.dominare, nu din iubire ! Tu de ce nu i-ai cerut parola? Mi se pare mie sau increderea trebuie sa fie reciproca ?
Cer_instelat
Postat pe 26 Decembrie 2008 14:41
silvie

bineinteles k increderea trebuie sa fie reciproca!nu ti se pare...si nici nu mi se pare k ar fi fair-play,dar ma amuza...si inca foarte tare ptr k nu am nimic de ascuns...la inceputul relatiei nu facea asa ceva,dar a inceput de ceva vreme...eu am incredere in el si in instinctul meu care detecteaza orice,iar pana atunci stau linistita!niciodata nu arata dak este gelos si asta vine ca o compensare care ma amuza~!de ce ti se pare k suna a control ptr dominare?
deiutza_20
Postat pe 26 Decembrie 2008 21:47
citeste-ti si tu postarea si vezi ce-ai scris!
....la inceput nu facea asa...........

Postat pe 26 Decembrie 2008 22:02
din cate am vazut pe aici majoritatea femeilor spun k nu isi controleaza iubitul/sotul, k ceea ce nu stii nu-ti face rau.ceea ce e o mare tampenie.si atunci cum procedezi?faci pe ignoranta,pe proasta de frica de a afla ceva ce nu-ti place?cred k e mai bine sa stii ce si cum decat sa te minti singura, sa te amagesti k totul e ok.asta nu inseamna sa il tii sub supraveghere tot timpul ci sa incerci sa mentii un echilibru.eu ma mai uit cateodata in tel iubitului meu,mail,mess. si el face la fel, dar nu privim asta k pe o forma de control.nu avem nimic de ascuns nici eu nici el asa k nu ne deranjeaza.am incredere in el,in ceea ce imi spune dar cateodata simt nevoia sa vad cu ochii mei.
cer_roxy
Postat pe 26 Decembrie 2008 23:49
De la: CORINA_, la data 2008-11-12 14:04:16Va controlati iubitul/a sa vedeti daca spune adevarul ?Daca da cum o faceti daca nu de ce nu o faceti?



da......ma mai uit din cand in cand in tel. lui....and so what? nu stie ca fac lucrul asta...vorba voastra:"ce nu stii, nu te doare"
roxannaa
Postat pe 27 Decembrie 2008 13:21
De la: ariana25, la data 2008-12-16 12:43:03daca simt ca e ceva "cusut cu ata alba" il verific constienta fiind de posibilitati si riscuri.... daca totul e ok de ce sa-mi complic viata



same here
Sirius
Postat pe 28 Decembrie 2008 11:24
fiecare dintre noi are dreptul la intimitate... pentru mine intimitatea inseamna email, mobil, scrisori, geanta, buzunare si probabil altele care nu imi vin in cap acum. asta nu inseamna ca ii ascunzi ceva partenerului sau el tie..
din ce am citit mai sus, sunt pareri si pareri... fiecare procedeaza cum considera ca este bine. eu una, nu il controlez pe prietenul meu si nu sunt controlata de el. din ce am retinut de mai sus, zicea cineva ca este culmea ca un baiat sa aiba incredere intr-o fata... fara nici o suparare, dar .... mi se pare ciudata chestia asta... prietenul meu are incredere in mine si asa mi se pare firesc. daca vreodata i-am dat motiv de neincredere sau suspiciune sau cum vreti voi sa ii spuneti, a doua sau a treia zi, ne-am intalnit si m-a intrebat de ce ma comport asa... si la fel si eu.. am discutat, am ajuns la o concluzie si am rezolvat suspiciunea. asa mi se pare mie normal... dar ceea ce e pentru mine normal, nu inseamna ca este si pentru altii.
alta chestie... email, telefon mobil... niciodata nu i-am controlat telefonul mobil prietenului meu si cred ca nici el mie.. parola de email i-am aflat-o odata, pentru ca lui nu ii mergea internetul si m-a rugat sa trimit un mail din posta lui urgent.. dar sincer habar nu am daca mai are parola aia sau nu. nu am incercat si nici nu voi incerca vreodata.. la fel si la mine.. el a aflat parola mea intr-un caz asemanator. asteptam eu un email, si nu imi mergea internetul.. si l-am rugat sa verifice. si nicidecum nu mi-am schimbat parola, pentru ca ma indoiesc ca imi umbla in posta si nu prea are ce sa gaseasca acolo chiar daca ar face treaba asta..
cand am avut nevoie de ceva din geanta si l-am rugat sa imi aduca, tot timpul mi-a adus geanta cu totul si mi-am cautat singura.. asa mi se pare normal, fiecare cu intimitatea lui...
si alta chestie.. eu sunt de principiu ca sunt destule fete care arata mai bine decat mine, iar tentatia e mare... PROST SA FIE SA NU SE INTOARCA LA MINE si nu numai... PROST SA FIE SA ALEAGA UNA CARE SA ARATE MAI NASOL CA MINE SI SA VREA MAI MULT DECAT O AVENTURA ... treaba lui... oricum ciorba reincalzita nu este la fel de buna... si stie ca in momentul in care voi alfa se termina totul.. in concluzie ori o face cu cap, ori la revedere... ori, evident, ramane fidel pana la sfarsit.. ceea ce in ziua de azi, e greu pentru o femeie sa fie fidela pana la sfarsit, dapai pentru un barbat..
si apropo... mai zicea cineva mai sus ca barbatii inseala in proportie de 90%... tin sa te anunt draga mea, ca femeile inseala cred eu in proportie de 91%... sunt mai multe categorii de femei... cele care recunosc ca inseala, cele care nu recunosc dar inseala, si cele care sunt fidele... eu zic ca marea majoritate a femeilor nu recunosc.. dar ma rog, fiecare femeie stie ce isi doreste de la un barbat si fiecare dintre noi stim ce putem obtine de la parteneri sau de la altii.
ca sa raman pe subiect, intr-un cuplu, cel care controleaza, sau amandoi daca se controleaza reciproc, inseamna ca nu au ceva mai bun de facut... viata e frumoasa si merita traita din plin.. ce rost are sa ne facem sange rau si sa asteptam momentul sa ne prindem partenerul cu alta sau cu minciuna sau chestii dastea... daca minte, mai devreme sau mai tarziu se da de gol.. deci pentru ce sa ne ocupam timpul cu controlatul? ca sa nu mai vedem partile bune din relatie? sau sa nu mai avem timp sa ne bucuram de relatie? de partenerul nostru???
am fost inselata si stiu ce inseamna... dar va spun eu ca roata oricat de patrata ar fi se intoarce.. fostul meu prieten care m-a inselat si m-a controlat cat a putut el de mult in 2 ani jumate.. acum umbla cu o fata care il controleaza si cand merge sa isi faca nevoile si il inseala... habar n-are el cat .. si el o iubeste.. romantic si frumos.. in schimb mie mi s-a intors tot binele pe care i l-am facut lui odata.. si pot spune ca acum sunt fericita alaturi de actualul meu prieten si ma simt aproape implinita... si zic aproape, pentru ca inca nu ne-am facut o familie impreuna.. este singurul motiv..
acum va las pentru ca deja am scris prea multe si n-as vrea sa va plictisesc.. v-am pupacit si va doresc Sarbatori Fericite! un An Nou plin de bucurii, realizari si impliniri... si nu va mai obositi sa va controlati prietenii si iubitii si sotii... bucurati-va de momentele placute din relatiile voastre si incercati sa fructificati trairile pe care le aveti...
succes in tot ceea ce va propuneti... si sa fiti iubite si iubiti
adutza2000
Postat pe 29 Decembrie 2008 00:08
in cei 8 ani de cand sunt cu a mea iubire nu l-am verificat niciodata si nici el pe mine,pt ca avem incredere unul in celalalt.daca as simtzi ca ceva vreodata nu miroase a bn as prefera sa-l intreb direct ce si cum,nu as cauta ca disperata prin tel,maiulul etc etc .cred ca asa ar fi mai bn face to face
ETE_EU
Postat pe 29 Decembrie 2008 00:19
De la: ETE_EU, la data 2008-12-29 00:19:34 in cei 8 ani de cand sunt cu a mea iubire nu l-am verificat niciodata si nici el pe mine,pt ca avem incredere unul in celalalt.daca as simtzi ca ceva vreodata nu miroase a bn as prefera sa-l intreb direct ce si cum,nu as cauta ca disperata prin tel,maiulul etc etc .cred ca asa ar fi mai bn face to face


de acord cu tine..
adutza2000
Postat pe 30 Decembrie 2008 01:12
nu prea......prefer s ascult si s cred cmi zice.si in fond avem nev d cv libertate aku kt suntem ink tineri..............in timp or s vina si klipa controalelor.....
nirvana_cukramel
Postat pe 17 Ianuarie 2009 03:43
nu mi se pare corect sa il controlez si nici nu fac asta, noi avem aceeasi parola la messenger,mail dar niciodata in 4 ani jumate nu l-am controlat.pe mine una m-ar scoate din sarite sa am pe cineva care ma controleaza si de aceea nu fac nici eu si cum mai spunea cineva daca mi se pare ceva suspect il intreb direct .
witcher
Postat pe 24 Ianuarie 2009 11:29
eu una nu l-am verificat niciodata,desi el o facea cu mine in ultimul timp.si la un moment dat ajunsesem sa fiu pur si simplu inebunita de verificarile astea.e cel mai scurt drum catre despartire,cred.cat poti sa rezisti asa?ori exista incredere,ori nu exista nimic.
dana_mv
Postat pe 24 Ianuarie 2009 11:39
nu imi place sa il controlez si nici nu imi place sa fiu controlata.oamenii au dreptul la un pic de intimitate si daca esti invaziv pierzi ,pt ca se va feri de tine .poate sa creada ca nu ai avea incredere in el/ea nici daca iti poveste tot ce face cu lux de amanunte.iar iubirea se va transforma in ura datorata diferitelor scenarii conturate de imaginatia partenerului/ei.
daca te insala mergi mai departe pt ca meriti altceva mai bun!
alex_angeel
Postat pe 16 Februarie 2009 11:57
Odata l-am si urmarit, l-am vazut pe la Piata Romana, si nu stiam ce cauta acolo, eu eram intr-un autobuz, am coborat imediat si m-am luat dupa el si l-am pandit..... Am constatat ca de fapt se ducea la un anumit magazin sa cumpere ceva.
darksukkubus69
Postat pe 16 Februarie 2009 20:56
cand se ajunge la control,indiferent de care parte,relatia moare.garantat!
dana_mv
Postat pe 16 Februarie 2009 21:25
Dacã ai dubii, sigur cã verifici. Problema apare atunci când neîncrederea devine cronicã.
ionutsk
Postat pe 17 Februarie 2009 18:22
nu imi place sa verific telefoane mail uri mess etc...o relatie trebuie sa porneasca de la incredere si asa trebuie sa se mentina..knd deja apar semne de intrebare si indoieli cel mai bine e sa discuti... dar nu neg k e tentant knd ii gasesti tel "abandonat"...ma mai uitam si eu inainte in tel...si daca ma prindea ziceam k m am uitat kt e ceasul
SweetHappyButterfly
Postat pe 17 Februarie 2009 18:25
De la: darksukkubus69, la data 2009-02-16 20:56:46Odata l-am si urmarit, l-am vazut pe la Piata Romana, si nu stiam ce cauta acolo, eu eram intr-un autobuz, am coborat imediat si m-am luat dupa el si l-am pandit..... Am constatat ca de fapt se ducea la un anumit magazin sa cumpere ceva.




doamne fereste
am eu o problema daca nu umblu in telefoane, mailuri, nu fac pe detectivul etc ?

Postat pe 17 Februarie 2009 18:26
De la: CORINA_, la data 2008-11-12 14:04:16Va controlati iubitul/a sa vedeti daca spune adevarul ?Daca da cum o faceti daca nu de ce nu o faceti?





nici nu este cazul sa-i controlezi in ambele cazuri se va da singuri de gol prin actiunile lor... si abia atunc i incepe neincrederea intotdeauna cei care se stiu cu musca pe caciula nu le place sa fie controlati...fiindka stiu ei de ce
lelia_zet
Postat pe 18 Februarie 2009 00:29
asa din cand in cand......chia nu strica , dar niciodata cu el de fata!!!!!!!!
catch_a_fire
Postat pe 18 Februarie 2009 17:26
la inceput nu il controlam deloc chiar dak el tot timpu m controla dupa 2 ani d relatie am simtit k m inseala si asa a fost dupa era invers io il controlam el nu aku nu m mai intereseaza nu il mai controlez si incepe el din nou deci???

Postat pe 4 Martie 2009 11:54
Increderea exclude controlul.
dana_mv
Postat pe 4 Martie 2009 12:40
o singura data am avut curajul sa ii verific telefonul...si m-am ingrozit ce am gasit pe acolo..o vreme am tacut fiindca nu puteam sa ii spun ce am facut,timp in care mi-am facut 1000 de filme in cap cum ca umbla cu una si cu alta...apoi am explodat si dupa o cearta sanatoasa am primit o explicatie urmand confirmarea cu persoana care ii trimisese mesajele respective...m-am simti oribil si constienta fiind de gestul josnic mi-am cerut mii de scuze ,el bineinteles a zambit si m-a trimis la colt sa ma gandesc la ce-am facut.
acum..ca ii sta telefonul sub nasul meu...nici nu inclin privirea catre el...m-am lecuit! rau de tot!
Buttefflypink
Postat pe 4 Martie 2009 13:31
De la: CORINA_, la data 2008-11-12 14:04:16Va controlati iubitul/a sa vedeti daca spune adevarul ?Daca da cum o faceti daca nu de ce nu o faceti?


nu imi controlez iubitul, dar daca simt eu ca e ceva in neregula atunci poate am sa o fac. trebuie, k pe astia trebuie domne sa-i tzinem in frau ca e jale...
cristi_nne
Postat pe 5 Martie 2009 08:46
toti o facem mai mult sau mai putin constient.... dar unii nu recunosc

Postat pe 5 Martie 2009 08:54
Si credeti ca daca vor sa se ascunda nu o pot face???
dontworibehapi
Postat pe 5 Martie 2009 09:01
De la: vstroe, la data 2009-03-05 09:01:29Si credeti ca daca vor sa se ascunda nu o pot face???


normal ca da!!! oricum toti facem anumite lucruri pe care partenerul nu o sa le stie.... niciodata... si nu ma refer la inselat..sau chestii de genul asta..

Postat pe 5 Martie 2009 09:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Jurnal Mr.S v2.0 108 De la: Nebunatik91 11 Octombrie 2010 02:54
ajutor 8 De la: MaraDonna 30 Septembrie 2009 17:07
PARERI VA ROG 0 De la: 19 August 2009 16:44
exista relatii prin telefon? sau cel putin inceputuri de relatie? 70 De la: stefancelmic 16 Martie 2009 09:07
barbatii 9 De la: 2007anna32 20 Iulie 2009 16:47