Mai multe
| Da, evident, eu am facut facultatea in limba engleza. | ||
|
Kathara Postat pe 14 Februarie 2009 18:11 |
||
|---|---|---|
|
Din cate stiu eu,cam in jur de 100 000 Nu sunt multi si totusi.... Pana si la televiziunea nationala au programe in limba romana. |
||
|
andreea1976 Postat pe 14 Februarie 2009 18:15 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-14 17:42:48De la: andreea1976, la data 2009-01-17 16:15:20In legatura cu romanii din Ungaria.....vorbesti in cunostinta de cauza? hmmm.....eu nu cred. Si daca nu este ,de ce nu este? 1.Numarul persoanelor vorbitoare de limba romana nu este suficient de mare intr-o anumita regiune,nu este evidenta necesitatea infiintarii unei universitati 2.Nu exista initiativa infiintarii unei forme de invatamant din partea populatiei de nationalitate ramana,nu se cere asa ceva 3.Populatia vorbitoare de limba romana doreste sa-si continue studiile in limba maghiara 4.Populatia vorbitoare de limba romana nu doreste sa urmeze studii univesritare ... |
||
|
|
||
|
eka Postat pe 14 Februarie 2009 20:09 |
||
| Cred ca punctele 2,3 si 4 nu sunt valide. Orice comunitate doreste sa mearga la scoala si sa invete in propria ei limba. | ||
|
Kathara Postat pe 14 Februarie 2009 21:06 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-14 21:06:59Cred ca punctele 2,3 si 4 nu sunt valide. Orice comunitate doreste sa mearga la scoala si sa invete in propria ei limba. Asa e,ai dreptate
|
||
|
andreea1976 Postat pe 14 Februarie 2009 21:17 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-14 21:06:59Cred ca punctele 2,3 si 4 nu sunt valide. Orice comunitate doreste sa mearga la scoala si sa invete in propria ei limba. Ei vezi,uite de aceea pe teritoriul Romaniei exista universitati in limba maghiara, pentru ca aici toate cele 4 puncte sunt valide. Si de ce s-a insistat in ceea ce le priveste,chiar cu riscul de a irita? Pentru ca : "Orice comunitate doreste sa mearga la scoala si sa invete in propria ei limba." |
||
|
eka Postat pe 15 Februarie 2009 00:36 |
||
| Pentru ca si numarul locuitorilor banuiesc ca e important. | ||
|
Kathara Postat pe 15 Februarie 2009 00:41 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-15 00:41:49Pentru ca si numarul locuitorilor banuiesc ca e important. Si daca-s multi puterea creste si...se vorbeste... Eh,asta e! |
||
|
eka Postat pe 15 Februarie 2009 00:46 |
||
Ba se supune,fara doar si poate...ca nu au incotro, de le place de nu...limba oficiala a a statului nostru este lb.ROMANA.Cat se poate de simplu si clar.Adica pe romaneste. In rest toate bune...
|
||
|
magda_65 Postat pe 15 Februarie 2009 19:12 |
||
De la: magda_65, la data 2009-02-15 19:12:10Ba se supune,fara doar si poate...ca nu au incotro, de le place de nu...limba oficiala a a statului nostru este lb.ROMANA.Cat se poate de simplu si clar.Adica pe romaneste. E simplu!Cetatenii acestei tari trebuie sa respecte legile tarii!!! toti avem drepturi dar si indatoriri si obligatii!Nici unul mai multe sau mai putine fatza de celalalt .Iar cine nu le respecta, este IAR F CLAR,VA SUPORTA CONSECINTELE!!!In rest...nimic neclar si in neregula.
|
||
|
magda_65 Postat pe 15 Februarie 2009 22:04 |
||
De la: magda_65, la data 2009-02-15 22:04:49De la: magda_65, la data 2009-02-15 19:12:10Ba se supune,fara doar si poate...ca nu au incotro, de le place de nu...limba oficiala a a statului nostru este lb.ROMANA.Cat se poate de simplu si clar.Adica pe romaneste. Care Lege nu se respecta?Cine n-o respecta?Care obligatie?A ciu?Care CONSECINTE?Nu e foarte F CLAR
|
||
|
eka Postat pe 15 Februarie 2009 22:55 |
||
Eka draga, ba eu cred ca e foarte clar, insa fiecare din noi intelege atat cat vrea sau cat poate!!! Si ca sa fie si mai clar: intotdeauna, cel" mare" poate face orice, inclusiv ceea ce face cel "mic" insa/dar - cel "mic" - niciodata, nu va putea face ceea ce face cel 'mare"...este un principiu care-l intelege oricine!!!chiar daca nu convine tuturor!!!
|
||
|
magda_65 Postat pe 15 Februarie 2009 23:09 |
||
De la: magda_65, la data 2009-02-15 23:09:03Eka draga, ba eu cred ca e foarte clar, insa fiecare din noi intelege atat cat vrea sau cat poate!!! Si ca sa fie si mai clar: intotdeauna, cel" mare" poate face orice, inclusiv ceea ce face cel "mic" insa/dar - cel "mic" - niciodata, nu va putea face ceea ce face cel 'mare"...este un principiu care-l intelege oricine!!!chiar daca nu convine tuturor!!! Da,ai vrutsa zici tu ceva,corect de altfel,dar: Vezi tu,e vorba despre o minoritate('cel mic")care la randul ei,in acelasi timp face parte din majoritate('cel mare")Sunt doua notiuni care nu se exlud una pe cealalta(se intrepatrund).Drepturile sunt acordate pentru a proteja individul. Majoritatea (compusa din indivizi)acorda drepturi minoritatii(compusa tot din indivizi care totodata pot fi considerati ca facand parte din majoritate la un moment dat) Se presupune ca indivizii care se considera ca facand parte din majoritate,accepta comportamentul majoritatii fata de indivizii considerati ca facand parte din minoritate.E un considerent logic.(Fiecare dintre noi facem parte din ceva "mai mare "si ne conformam acestuia) In ceea ce priveste ,limba materna,minoritatea are drepturi pe care i le confera majoritatea.Ea (minoritatea )traieste cu acest drept ce ii este acordat.Nu toti indivizii majoritatii inteleg acest lucru ca fiind necesar si firesc ,dar asta e!nu toti putem sa ne punem de-acord intotdeauna,opinii diferite ,extremiste vor exista mereu...de eceea exista legea(Legea minoritatilo nationale de exemplu)tocmai pentru a limita interpretarile... Cat despre obligativitatea utilizarii limbii oficiale de catre minoritate(chiar si de majoritate de altfel),adevarul este ca la ora actuala in Romania nu exista lege care sa-i oblige pe indivizi la asa ceva! Se intelege ca ei o utilizeaza in fuctie de obtiune sau posibilitate.In Romania ,actualmente statul(reprezentantii statului,oficialitatile)se adreseaza indivizilor ,indiferent de nationalitate (sau cetatenie)in limba oficiala:romana.Indivizii nu sunt obligati prin lege sa foloseasca limba oficiala in raport cu statul.Daca isi exprima cererea expresa,in caz de nevoie ,ei beneficiaza de translator,interpret. Pretentia de se utiliza numai limba oficiala(romana) in demersurile oficiale(politice,administrative,religioase,culturale),ar insemna incalcarea evidenta a drepturilor cetatenilor(indiferent de nationalitate),statul ar incalca drepturile unor cetateni pe care el insusi le acorda. Asta este!Nu eu am facut legile,nu cativa indivizi si nu minoritatea!Legea a fost introdusa prin concursul majoritatii.Majoritatea a decis!
|
||
|
eka Postat pe 16 Februarie 2009 14:34 |
||
De la: eka, la data 2009-02-13 19:42:37Diana,am o veste pentru tine: La Petrom M-Ciuc toti angajatii sunt romani.(e adevarat ,vorbesc si maghiara).Aspect verificat personal de mine la fata locului la inceput de an 2009. Eka nu stiu cum ai verificat tu toate Petrom-urile dar cel in cauza e pe undeva pe langa lacul Ciucas nu in orasul propriu zis.Cred ca nu mi-au raspuns in romana pt. ca n-au stiut,eu una sunt mereu politicoasa si-i respect pe toti fara sa tin cont de slujba sau nationalitatea respectivului. Normal ca am depasit acea intamplare,nu urasc pe nimeni,nu vreau sa oblig pe nimeni sa invete limba romana dar nu cred ca ar trebui sa fiu eu obligata sa invat maghiara,mai ales la mine-n tara. Oricum ne-am inteles foarte bine prin semne !!
|
||
|
diana1981 Postat pe 16 Februarie 2009 16:28 |
||
De la: diana1981, la data 2009-02-16 16:28:08De la: eka, la data 2009-02-13 19:42:37Diana,am o veste pentru tine: La Petrom M-Ciuc toti angajatii sunt romani.(e adevarat ,vorbesc si maghiara).Aspect verificat personal de mine la fata locului la inceput de an 2009. lacul Ciucas-Tusnad ,alta localitate. Vorbesti cum vrei i tara asta,oriunde te-ai afla
|
||
|
eka Postat pe 16 Februarie 2009 16:42 |
||
De la: eka, la data 2009-02-16 14:34:56 eka, cu ceva pagini in urma iti mai spusesem inca o data ca: cetatenii romani(pot sa fie ei si papuasi din noua guinee) in relatiile oficiale (cu administratia legislativele,etc) sunt obligati tocmai prin obtinerea cetateniei , sa vorbeasca limba oficiala a statului in care isi duc viata. un cetatean cu dubla cetatenie are dreptul la translator. insa un cetatean roman , scuza-ma ca iti mai spun inca o data mi se pare cam nesimtit sa refuze sa vorbeasca limba romana. iti mai dadusem ca exemplu situatia din kosovo .... si alte cateva exemple, dar.... si inca o data iti spun... un cetatean francez ,de origine algeriana vorbeste franceza.... un cetatean roman de origine maghiara prin analogie ar trebui sa inteleaga ca trebuie sa vorbeasca limba romana. cred ca "el prezidente Base" a fost foarte clar in declaratii cand a spus ca nu vor exista nici autonomie si nici limba a 2 oficiala a romaniei... eu cred ca ar fi bine sa va rugati sa nu vina unul ca Vadim pe "tron" ca o sa va fie cam negre zilele.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Februarie 2009 17:00 |
||
|
Diana,daca nu ti-au vorbit in limba romana nu inseamna ca esti obligata sa inveti limba maghiara. Pot sa pariez ca ti-au vorbit politicos.Nu in felul cum mi s-a vorbit mie cand am fost in bucuresti si am fost intrebata pe un ton nepoliticos..ce vreau Mai bine ne-am uita la caracterul oamenilor si nu la nationalitate
|
||
|
andreea1976 Postat pe 16 Februarie 2009 17:02 |
||
|
Ema,am mai scris si eu acum cateva pagini.....sunt persoane care au invatat limba romana in scoala,dar pt ca nu au unde sa o foloseasca au uitat-o. Sunt sate cu populatie maghiara in procent de 100%......atunci de ce sa vorbeasca in limba romana? |
||
|
andreea1976 Postat pe 16 Februarie 2009 17:09 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-02-16 17:09:20Ema,am mai scris si eu acum cateva pagini.....sunt persoane care au invatat limba romana in scoala,dar pt ca nu au unde sa o foloseasca au uitat-o. andreea nu am absolut nimic cu batranii , cu bietii batrani care efectiv nu vorbesc limba romana,insa sti cat de plini de bun simt sunt??? nu stiu o boaba romaneste dar gesticuleaza si te ajuta si iti arata ceea ce ai nevoie sa sti sti de ce sunt eu uimita si efectiv oripilata???? ca un director de marketing are pretentii sa imi spuna mie ca a facut o facultate , si cand scrie , scrie cu foarte multe greseli gramaticale ,ma enerveaza "tineretul" care are pretentii dar nici un fel de obligatii, ma enerveaza nesimtirea de a vorbi in ungureste in prezenta persoanelor care nu vorbesc ungureste si de ce nu , ma enerveaza nesimtirea de a cere autonomie teritoriala. simplu, nu ii obliga nimeni sa vorbeasca intre ei absolut cum vor dar, faptul ca au doar pretentii fara a avea si obligatii de indeplinit mi se cam pare aberant. sa nu uitam ca in mare parte partea de vest a Romaniei este influentata foarte mult de maghiari,insa am cunoscut oameni deosebiti ,care desi vorbesc stricat romaneste , vorbesc totusi. si nu au asemenea pretentii ma uimeste inversunarea cu care un utilizator nu vrea sa inteleaga faptul ca exista legi sociale umane in primul rand care trebuiesc respectate. alea de le mai spune si respect, toleranta, bun simt...etc |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Februarie 2009 17:33 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-16 17:33:24De la: andreea1976, la data 2009-02-16 17:09:20Ema,am mai scris si eu acum cateva pagini.....sunt persoane care au invatat limba romana in scoala,dar pt ca nu au unde sa o foloseasca au uitat-o. Ai dreptate.Nici eu nu ii inteleg pe cei tineri care nu vorbesc limba romana. Daca ma gandesc ca sotul meu e plecat din tara de vreo 20 si ceva de ani si totusi vorbeste limba romana..... bine....nu 100% corect,dar ......... |
||
|
andreea1976 Postat pe 16 Februarie 2009 17:42 |
||
|
pai andreea eu de ce crezi ca ma irit???? toate cererile astea de autonomie de a vorbi o limba numai si numai a lor??? ce ne facem cand vor disparea granitele??? serios acum??? facem parte din comunitate si in curand vor disparea granitele intre noi si unguri.... ce facem frate atunci??? ai libera trecere , toata lumea cauta sa se inteleaga cu toata lumea si se trezesc 2-3 judete sa ceara autonomie... mi se pare halucinant.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Februarie 2009 18:20 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-16 17:00:11De la: eka, la data 2009-02-16 14:34:56 ema,cu cateva pagini in urma ti-am spus de n ori: Cetatenii romani (cu cetatenii gata dobandita)vorbesc in tara asta exact cum vrea muschii lor,oriunde,oricand cu oricine. Dupa legile social umane(universal valbile de-altfel),in cazul in care doresc sa se faca intelesi,invata romaneste,utilizeaza o limba cunoscuta si de interlocutor,apeleaza la translator (etc.mai pune tu...) Kosovo-un borcan Romania-alt borcan Kosovo NU ESTE in Romania M-Ciuc ESTE in Romania Eu nu incurc borcanele! Poti sa-ti dai cu parerea si poti sa umpli pagini mult si bine cu ce consideri TU ca ar trebui sa inteleaga "un cetatean de origine maghiara"dar vezi tu,el va actiona dupa propria vointa.Sigur tu poti numai sa optezi cu cine votezi,hotarasti cu cine ai de-a face si pe cine nu tolerezi in preajma ta. In ceea ce priveste "enervarile" tale,sorry,sper sa supravietuiesti,totusi,sper sa nu-ti dauneze chiar asa de mult...caci,stii,pretentii are toata lumea:criminali,infractori,politicieni,rude,prieteni,iubiti,colegi,sefi,anonimi,...chiar si TU.Nu vad de ce n-am avea... (asta cu autonomia...-iar ca nuca-n perete!! poate deschizi un topic pe tema asta,vad ca te fascineaza,pe mine nu...mie nu pre-mi surade ideea...) Ma uimeste "uimirea"ta si anume ca "un utilizator nu vrea sa inteleaga faptul ca exista legi sociale umane in primul rand care trebuiesc respectate. alea de le mai spune si respect, toleranta, bun simt...etc "Intr-adevar pe paginile anterioare mai apareau pe alocuri si de astia ,dar de ce te mira?Nu toti suntem la fel.cum de nu te-ai obisnuit pana acum?Eu sper sa reusesti pana la urma...E chestie de vointa.
|
||
|
eka Postat pe 16 Februarie 2009 18:51 |
||
De la: eka, la data 2009-02-16 18:51:35 VOINTA MEA... E ALTA..... CUM ITI SPUNEAM , FAPTUL CA READUCI MEREU IN ACTUALITATE TOPICUL ASTA ( PANA ACUM DE VREO 3 OARI ) IMI PROVOACA O IRITARE PE RETINA CAND IL VAD PRINTRE MESAJELE NOI POSTATE.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Februarie 2009 19:04 |
||
Subscriu la tot ceea ce-ai scris,gandit si afirmat dandanaua reloaded!!
|
||
|
magda_65 Postat pe 17 Februarie 2009 08:00 |
||
dandanaua reloaded - the best on the topic- ....scris corect,logic,pertinent,exemplificat!!! da!!! sper ca s-a inteles ce era de inteles,daca nu,inseamna ca e rea vointza deja!!! MAi este o vorba: "daca nu sti- te invatam, daca nu poti - te ajutam, insa daca nu vrei - te obligam!! ( de musai ca de voie buna,!!! )
|
||
|
magda_65 Postat pe 17 Februarie 2009 08:07 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-16 19:04:42"De la: eka, la data 2009-02-16 18:51:35 Nu eu readuc in actualitate topicul asta,defapt il lasasem "pierdut"din vedere mult timp.Ma rog,nu ca ar trebui eu sau altcineva sa-ti dam socoteala , da' iau la cunostinta cu tristete problemele tale oculare si nu pot sa nu te sfatuiec sa ... nu te uiti. Vai ochisorii aia iritati care si-asa saracii nu vad prea bine si daca vad asta doar ce vor ei! Sper sa stii ce-i mai bine pentru sanatatea ta,nu mai da click-ul cel daunator pe titlul topicului. |
||
|
eka Postat pe 17 Februarie 2009 11:27 |
||
De la: eka, la data 2009-02-17 11:27:05 ai dreptate nu trebuie sa imi dai socoteala insa nu vad de unde atata iritare pt ca ti se repeta aceleasi argumente la care nu ai inca raspunsuri pertinente... ca sa ma fac inteleasa: a cata parte din populatia de etnie maghiara vrea sa sa vorbeasca in romania numai in ungureste?????? a cata parte din populatia de etnie maghiara vrea autonomie???? a cata parte din populatia de etnie maghiara este constienta de "iminenta" unui raspuns din partea populatiei de origine romana ,referitor la autonomie sau la vorbitul in ungureste???? cum iti spuneam, am gresit de la bun inceput ca ti-am raspuns pt ca ,sunt constienta de faptul ca nu esti decat "un element instigator" si nimic mai mult. sunt oameni minunati ,de etnie maghiara, care nici macar nu viseaza la prostiile catorva politicieni tampiti ,care apropo nici macar nu mai sunt la guvernare , (sa fie oare din cauza ca au intins coarda cu autonomia???? )cat despre iritarea ochilor mei... stai pe pace, ca se vindeca ei la loc imediat ce dau de alte mascote ale kudicii. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Februarie 2009 14:59 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-17 14:59:26De la: eka, la data 2009-02-17 11:27:05 Vezi, tocmai pentru ca doresc sa fiu de folos semenilor mei,iata,nu se poate sa nu ma incerce dorinta de a-ti indica o problemuta pe care cu siguranta ti-o cauzeaza ingrata miopie, de aceea iti aduc in "vedere" ca tu esti cea chinuita de iritare. Simptome:retina iritata,utilizare caps lock,stari de enerzare,lecturare selectiva,acuzari la plezneala,lipsa simtului de orientare pe paginile topicului,incapacitate de identificare a raspunsurilor postate,incapacitate de apreciere a pertinentei raspunsurilor,vedere de ansamblu ingusta specifica celor care poarta "ochelari de cal"... Oricum nu ma ingrijorez prea tare, s-ar putea sa-ti treaca,totusi... dar hai sa ne ocupam urgent de intrebarile care te macina prea tare,judecand dupa numarul semnelor de intrebare pe care cu sirguinta le-ai adaugat.(Sper ca ajunge sa raspund o singura data ,nu e necesar sa repet de atatea ori de cate ori apare semnul) 1. "a cata parte din populatia de etnie maghiara vrea sa sa vorbeasca in romania numai in ungureste??????" Si sa fie o singura persoana si tot conside ca are dreptul sa o faca daca atata il duce capu' 2."a cata parte din populatia de etnie maghiara vrea autonomie????" La aceasta intrebare nu se stie raspunsul.Nimeni nu intraba populatia,desi se mai trezezs unii care sa vorbeasca in numele ei(oricum intrebarea nu-si are rostul pentru ca populatia doreste bunastare) 3"a cata parte din populatia de etnie maghiara este constienta de "iminenta" unui raspuns din partea populatiei de origine romana ,referitor la autonomie sau la vorbitul in ungureste????" Populatia de origine romana nu a avut niciodata un raspuns 100% dezaprobator.Ca dovada,aceste probleme s-au tot pus de-a lungul timpului,iar maghiarii (si cine a vrut)au tot vorbit si continua sa-si vorbeasca limba, indiferent de "raspunsul" unora care dintr-un motiv sau altul au dificultati in a accepta. Si nu in ultimul rand ma bucur ca ti-ai dat seama ,ca la fel ca si tine,sunt "un element instigator".Doar ca , SPRE DEOSEBIRE DE TINE ,eu de cate ori am ocazia ,Instig la toleranta,intelegere reciproca,comunicare dincolo de barierele lingvistice,la acceptare a diferentelor,la respect reciproc a tot ce tine de identitatea unui individ,dar mai ales eu am obiceiul sa "instig" la prietenie. Spre deosebire de tine,uite eu am convins nu o persoana ca e bine sa invete sa vorbeasca romaneste,am ajutat in acest sens. Tu ce faci?Zbieri pe forum?Metoda mea e mai eficienta! Eu ma folosesc de : prietenie |
||
|
eka Postat pe 17 Februarie 2009 17:56 |
||
De la: eka, la data 2009-02-17 17:56:48 draga mea se vede treaba ca nu ti-ai recitit elucubratiile din paginile anterioare. asta ca sa nu te mai ambalezi absolut degeaba.... iti aduc doar un mic amanunt aminte ,esti incapabila sa intelegi termenii de derivare ai limbii romane. ca sa nu mai spun de faptul ca necunoscand anumite date concrete ,referitor la ceea ce sustii, devi ridicola in pretentii . un singur om nu reprezinta o intreaga "minoritate etnica" daca nu sti cine vrea si cine nu autonomie sau cine vrea si ce anume vrea, cum iti permiti sa bagi toata etnia maghiara si care traieste in Romania ,in troaca ta???? dovada "raspunsului iminent" o ai in faptul ca pana acum nu exista tinut autonom in Romania...ce alta dovada mai vrei??? sau ,cum ar fi , toleranta... unde-i draga mea toleranta ,daca eu iti vorbesc in romana ,in engleza ,in franceza, in italiana ,in spaniola , si "unguru' " se incapataneaza sa fie nesimtit ca asa vrea muschii lui(dupa spusele tale ) sa imi vorbeasca numai UNGURESTE...(parca incercai sa demonstrezi ca ungurii vorbesc maghiara dar nu vorbesc ungureste) nu stiu unde poate razbate din postarile tale "instigarea" la intelegere ...cand tot ce faci e sa spui ca omul trebuie sa fie lasat in sfanta pace... pai ,draga mea, atunci sa traiasca cu animalele in padure ca poate alea nu se sinchisesc ce limba vorbeste. care e comuniacarea dincolo de bariere lingvistice???aia in care gesticulez ca o natanga sa ma inteleg cu o vanzatoare care desi stie romaneste refuza sa vorbeasca in romaneste??? sau cu un user pe un forum care are pretentii ca stie limba romana si cand colo face cele mai aberante analogii lingvistice doar pt a-si demonstra niste argumente la fel de aberante??? care prietenie draga mea??? sa fim clar intelesi ,asta este un forum public, aici iti expui idei, prietenii ti-i faci in viata reala nu pe forum. crezi ca daca ai o lista impresionanta de prieteni pe un site asta te face "by default" o persoana populara sau respectata sau macar cunoscuta???? deocamdata nu am facut decat sa te combat... daca tu consideri ca eu zbier o sa scriu cu "caps lock" de acum incolo sa fiu sigura ca o sa recunosti urletul meu ....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Februarie 2009 18:32 |
||
Bravos ,dandanaua reloaded!!! ardeleanca de-a mea judetele ne sunt vecine si prietene on the topic ca de obicei!!! |
||
|
magda_65 Postat pe 17 Februarie 2009 23:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Toleranþã "zero" faþã de criminali? | 4 | De la: yumalai 1 Martie 2009 08:51 |
| Memorialul durerii - integral pe net | 16 | De la: TIGRA 22 Ianuarie 2011 13:26 |
| Ce parere aveti de Comunitatea Amish? | 46 | De la: kudika029886 14 August 2009 22:48 |
|
|
||
| joc interesant | 1 | De la: Tzontzonik88 25 Octombrie 2009 19:20 |
| Scoala de Soferi IASI | 1 | De la: kudika005471 2 Aprilie 2009 17:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.