Mai multe
| nu ma refeream neaparat la tine...ma refeream la faptul ca un subiect asa ca si acesta poate sa duca la discutii jignitoare din partea unor persoane la adresa altora...acest lucru in general...chiar apreciez faptul ca ai postat acea lege...am vrut doar sa iti scot in evidenta faptul ca sunt maghiari in Romania care nu stiu bine limba din cauza faptului ca nu au fost obligati sa o invete...stim toti despre tratatul de la Versailles in 1919...stim cu totii ca atunci a fost retrocedat Ardealul Romaniei...stim ca inainte a fost Imperiul Austro-Ungar,iar acei oameni care s-au nascut in vremea aceea si traiesc in comunitati inchise,nu au apucat sa invete limba romana bine...si eu daca merg sa traiesc in Anglia si am cetatenie,nu voi vorbi niciodata ca si ei...asta este...trebuie sa acceptam persoanele din jurul nostru,nu pentru nationalitate,ci pentru caracterul fiecaruia,ptr ca exista si romani buni,dar si maghiari buni...la fel ca si englezi buni si...etc... | ||
|
tupeista Postat pe 25 Noiembrie 2008 23:06 |
||
|---|---|---|
|
perfect de acord, ca sunt unguri in ardeal care vorbesc stricat romaneste, tot respectul(macar incearca si dau dovada de bun simt, si sunt oameni extraordinari ,incontestabil) dar sunt unguri ,chiar si printre colegii mei care cateva schimburi de replici in "argou" adica o "limba mai de cartier" pe care doar cativa o intelegeam nu prea le-a picat bine. ma deranjeaza ca un director de marketing (adica acea persoana care se ocupa de promovarea imaginii unei companii) sa sara de posterior in sus cand ii atrag atentia ca mail-ul scris contine multe greseli gramaticale(si te rog sa ma crezi ca am facut-o cu cele mai bune intentii doar mail-ul respectiv urma sa fie trimis catre vreo 3000 de adrese de mail), ma deranjeaza ca intrand intr-un magazin intr-o localitate din romania ,vanzatoarea pe langa faptul ca nu cunoaste limba romana( nici o boaba ) se uita la mine de parca tot eu sunt extraterestra.... si asa mai departe. ma deranjeaza atata tot, nu cred ca as putea sa le bag eu in cap multe chestii pe care ar trebui sa le stie deja. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Noiembrie 2008 23:20 |
||
De la: eka, la data 2008-11-25 23:02:18 Tu nu intelegi ca nu esti capabila sa faci diferenta intre cuvant de baza/derivat/adjectiv/substantiv? De la: eka, la data 2008-11-25 23:02:18 Eu ti-am explicat, tu nu intelegi - nu stiu daca nu vrei sau nu poti. La mine, in Muntenia, cuvantul ungur l-au adus slavii, nu ungurii. Intelegi? |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 25 Noiembrie 2008 23:25 |
||
De la: eka, la data 2008-11-25 23:02:18 eu din postarea asta am inteles doar ca noi ca romani , ar trebui sa schimbam lexiconul ca tie personal (cred ca esti printre singurii) iti suna "naspa " in urechi cum se pronunta cateva cuvinte in limba romana. permite-mi te rog sa chicotesc putin....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Noiembrie 2008 23:31 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-25 22:47:02De la: eka, la data 2008-11-25 21:48:02 Da, pentru a dobandi cetatenia romana la cerere.Vezi tu, ei n-au cerut asa ceva.Ei s-au nascut cetateni romani.Ei au dobandit cetatenia prin nastere.Ei nu trebuie sa indeplineasca nici o conditie.(Ba sa se nasca).Ei o capata.(Tu imi insulti inteligenta?a mea sau a ta?Orice ai spune eu nu cred ca tu neintentionat ai facut asa o greseala.Pai noi vorbim de indivizi care devin cetateni in momentul in care s-au nascut.Pai ce conditii ar trebui ei sa indeplineasca pentru a obtine cetatenie?Sa cunoasca limba romana si sa posede notiuni elementare de cultura si civilizatie romaneasca, in masura suficienta pentru a se integra in viata sociala ?!Pai cu cetatenia in "buzunar"cine il mai obliga sa vorbeasca sau sa nu o faca.Statul?Ar insemna ca incalca drepturile omului pe care el insusi i le-a acordat. Si inca odata citez "se nasc si mor cetateni roamni ". (Si eu de asemenea vorbesc cu tine la un nivel mediu acum.Se mai poate ridica,fireste daca mai scade frica asta a ta congenitala sau ce, de autonomie.Eu cred ca ti-e frica din moment ce tot pomenesti de ea in repetate randuri pe un tot atat de stresat) |
||
|
eka Postat pe 25 Noiembrie 2008 23:38 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-25 23:31:23De la: eka, la data 2008-11-25 23:02:18 Dandanaua tu esti sau scrie cineva in locul tau?Cine esti si ce ai facut cu Dandanaua? ASTA ai inteles TU? |
||
|
eka Postat pe 25 Noiembrie 2008 23:47 |
||
|
Pai cum poate cineva sa redenumesca,sau sa-i gaseasca o sinonima cum vrea muschii lui o anumita Limba care e deja definita ,care are deja un nume,o identitate? E ca si cum eu as veni si prin procedee morfologice,lingvistice,burtologice sa actionez asupra numelui tau care este d-soara X Y si sa spun ca de acum inainte tu esti d-soara X Y' sau mai rau sa spun ca tu esti si d-soara X Z!Sa afirm ca X Y este sinonim cu X Y' si X Z cand defapt este vorba de numele tau? |
||
|
eka Postat pe 26 Noiembrie 2008 00:03 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-25 23:25:26De la: eka, la data 2008-11-25 23:02:18 Noi discutam,explicam,reexplicat,editam,reeditam(ma rog nu toti stiu fac)despre LIMBA. Recapitulare: Noi discutam despre limba. Despre ce discutam ? Despre limba. Recapitularea este mama invataturii. |
||
|
eka Postat pe 26 Noiembrie 2008 00:11 |
||
| Mai fetito, e ti-am aratat ca din secolul al XVII-lea se zice limba ungureasca. Ce mai vrei??? Ti-am citat din cronicari, ti-am dat indicatii unde sa gasesti informatia! | ||
|
Kathara Postat pe 26 Noiembrie 2008 00:12 |
||
De la: eka, la data 2008-11-26 00:03:00Pai cum poate cineva sa redenumesca,sau sa-i gaseasca o sinonima cum vrea muschii lui o anumita Limba care e deja definita ,care are deja un nume,o identitate? aaaa si nu vrei asta??? adica sa iti spunem doar tie ca vorbesti maghiara si nu ungara????? sau nu vorbesti ungureste??? de ce ti se par improprii restul denumirilor??? doar e limba romana cat despre cetatenie ma repet , din oficiu se intelege ca un cetatean roman stie limba romana...etc etc etc chiar ajung la concluzia ca pe tine de fapt te supara altceva nu limba romana ci romanii in general ca nu vor sa iti spuna tie maghiar... no pace buna de secole intregi pt roamni sunte unguri si apai io zic ca-i mai bine sa ramaneti tot asa. mie nu mi se pare impropriu. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Noiembrie 2008 00:12 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-26 00:12:17Mai fetito, e ti-am aratat ca din secolul al XVII-lea se zice limba ungureasca. Ce mai vrei??? Ti-am citat din cronicari, ti-am dat indicatii unde sa gasesti informatia! Ma rog. Am incercat si eu...Dar nu stiu ce a fost in capul meu ca doar am vazut cate explicatii frumoase si de clare ti-au mai postat si altii si n-au avut nici un efect asupra ta.Eu cred ca tu asa ramai. |
||
|
eka Postat pe 26 Noiembrie 2008 00:28 |
||
De la: eka, la data 2008-11-26 00:28:17De la: Kathara, la data 2008-11-26 00:12:17Mai fetito, e ti-am aratat ca din secolul al XVII-lea se zice limba ungureasca. Ce mai vrei??? Ti-am citat din cronicari, ti-am dat indicatii unde sa gasesti informatia! E bine ca ma inveti tu ce e cu limba romana din moment ce habar n-ai de derivare. Intelege atunci urmatoarele lucruri: slavii au adus cuvantul ungur in sud. Maghiar este un temen folosit in Ardeal. Normele limbii romane sunt facute dupa graiul muntenesc, deci cuvantul inregistrat este UNGUR, de unde se deriveaza numele tarii ungaria. |
||
|
Kathara Postat pe 26 Noiembrie 2008 00:33 |
||
|
E bine ca ma inveti tu ce e cu limba romana din moment ce habar n-ai de derivare. Intelege atunci urmatoarele lucruri: slavii au adus cuvantul ungur in sud. Maghiar este un temen folosit in Ardeal. Normele limbii romane sunt facute dupa graiul muntenesc, deci cuvantul inregistrat este UNGUR, de unde se deriveaza numele tarii ungaria.[/quote] Se pare ca ma pricep la derivare destul cat sa te parodizez. Dar acum te intreb la modul serios :Cine crezi ca discuta cu tine in contradictoriu in ceea ce priveste cuvantul ungur,termenul de maghiar,"cuvantul inregistrat"UNGUR,numele tarii ungaria ? Hai mai Kathara fii si tu putin rezonabila si retine ca noi vorbim aici de limba celor de nationalitate maghiara. |
||
|
eka Postat pe 26 Noiembrie 2008 00:49 |
||
|
Hongrie - Langue Hongroise - Hongrois (Ungaria - Limba Ungara - Unguri, Fr.) Hugary - Hungarian Language - Hungarians (Ungaria - Limba Ungara -Unguri, En.) Proveneintza ?!? Huh? De la Hun/Huni!
|
||
|
Lillix Postat pe 26 Noiembrie 2008 00:53 |
||
|
vai de mine si de mine ca inca tot asta discutati.dar de ce nu te lasi pagubasa fata ca toata lumea cam asta iti sugereaza.de ce te incapatanezi sa demonstrezi ca tu ai dreptate?cate limbi stii tu fato?ca daca ai stii mai multe limbi ai vedea in cate limbi Ungaria are asemanare si nu cred eu ca de la sarbi.stii cine au fost hunii?pai de aici cauta explicatia de ce se spune ungureste si apoi vbim.cuvantul maghiar ti-am spus ca e imprumutat din limba maghiara si nu imi da exemplu de germania=deutschland ca lumea nu stie ce e aia.era vorba de faptul ca folosim cuvantul neamt din ungurescul nemet ,pai asa si cu ungureasca ta.o fi asa in dictionar sau nu dar fiecare foloseste ce crede de cuviinta.mai sa fie al naibi cu atata dictionar ca doar asta iti sspuneam si eu mai devreme,ca tu cauti din mosi stramosi cum s-a numit.nuai inteles mesajul anterior?incerci sa iti arati suprematia dar stai linistita ,draga,nimanui nu-i pasa si nu te jignesc |
||
|
Marina_20 Postat pe 26 Noiembrie 2008 00:55 |
||
De la: ninuta20, la data 2008-11-26 00:55:15vai de mine si de mine ca inca tot asta discutati.dar de ce nu te lasi pagubasa fata ca toata lumea cam asta iti sugereaza.de ce te incapatanezi sa demonstrezi ca tu ai dreptate?cate limbi stii tu fato?ca daca ai stii mai multe limbi ai vedea in cate limbi Ungaria are asemanare si nu cred eu ca de la sarbi.stii cine au fost hunii?pai de aici cauta explicatia de ce se spune ungureste si apoi vbim.cuvantul maghiar ti-am spus ca e imprumutat din limba maghiara si nu imi da exemplu de germania=deutschland ca lumea nu stie ce e aia.era vorba de faptul ca folosim cuvantul neamt din ungurescul nemet ,pai asa si cu ungureasca ta.o fi asa in dictionar sau nu dar fiecare foloseste ce crede de cuviinta.mai sa fie al naibi cu atata dictionar ca doar asta iti sspuneam si eu mai devreme,ca tu cauti din mosi stramosi cum s-a numit.nuai inteles mesajul anterior?incerci sa iti arati suprematia dar stai linistita ,draga,nimanui nu-i pasa si nu te jignesc Tu cu cine vorbesti? |
||
|
eka Postat pe 26 Noiembrie 2008 01:04 |
||
| cu kathara | ||
|
Marina_20 Postat pe 26 Noiembrie 2008 01:06 |
||
ok.era sa-ti raspund... |
||
|
eka Postat pe 26 Noiembrie 2008 01:10 |
||
De la: ninuta20, la data 2008-11-26 00:55:15vai de mine si de mine ca inca tot asta discutati.dar de ce nu te lasi pagubasa fata ca toata lumea cam asta iti sugereaza.de ce te incapatanezi sa demonstrezi ca tu ai dreptate?cate limbi stii tu fato?ca daca ai stii mai multe limbi ai vedea in cate limbi Ungaria are asemanare si nu cred eu ca de la sarbi.stii cine au fost hunii?pai de aici cauta explicatia de ce se spune ungureste si apoi vbim.cuvantul maghiar ti-am spus ca e imprumutat din limba maghiara si nu imi da exemplu de germania=deutschland ca lumea nu stie ce e aia.era vorba de faptul ca folosim cuvantul neamt din ungurescul nemet ,pai asa si cu ungureasca ta.o fi asa in dictionar sau nu dar fiecare foloseste ce crede de cuviinta.mai sa fie al naibi cu atata dictionar ca doar asta iti sspuneam si eu mai devreme,ca tu cauti din mosi stramosi cum s-a numit.nuai inteles mesajul anterior?incerci sa iti arati suprematia dar stai linistita ,draga,nimanui nu-i pasa si nu te jignesc Bai fato (ca sa iti vorbesc sa intelegi), tocmai vechimea unui cuvant in limba conteaza. Si da, imi arat sputematia, acus imi pun gluga alba.
|
||
|
Kathara Postat pe 26 Noiembrie 2008 01:19 |
||
| noapte buna,fetelor si lasati cu ungureasca ca problema asta cu vorbitul nu se va rezolva niciodata.unde sunt unguri se va vbi ungureste chiar daca nu ne place noua romanilor si invers.nu e frumos ce fac ei dar ce sa le faci?poti schimba mentalitate lor?si daca s-au nascut unguri in romania ei tot ungureste vor vbi pt ca sunt unguri.la fel si noi,daca ne nastem in alta tara,tot romaneste vbim in familie iar cand iesim depinde de bunul simt al fiecaruia cum vrea sa vbeasca. | ||
|
Marina_20 Postat pe 26 Noiembrie 2008 01:20 |
||
| mai kathara,las-o balta,nu te stresa ca faci riduri si pacat de tine. | ||
|
Marina_20 Postat pe 26 Noiembrie 2008 01:23 |
||
De la: Lillix, la data 2008-11-25 20:24:53De la: zeita_zeita, la data 2008-11-25 20:21:56De la: Lillix, la data 2008-11-25 20:16:10Daca esti obostita du te culca-te! la gunoi cu ele
|
||
|
anonim12345 Postat pe 26 Noiembrie 2008 08:38 |
||
De la: zeita_zeita, la data 2008-11-26 08:38:40De la: Lillix, la data 2008-11-25 20:24:53De la: zeita_zeita, la data 2008-11-25 20:21:56De la: Lillix, la data 2008-11-25 20:16:10Daca esti obostita du te culca-te! Ce fata capabila, pardon zeita...
|
||
|
Lillix Postat pe 26 Noiembrie 2008 10:13 |
||
De la: ninuta20, la data 2008-11-26 01:20:10noapte buna,fetelor si lasati cu ungureasca ca problema asta cu vorbitul nu se va rezolva niciodata.unde sunt unguri se va vbi ungureste chiar daca nu ne place noua romanilor si invers.nu e frumos ce fac ei dar ce sa le faci?poti schimba mentalitate lor?si daca s-au nascut unguri in romania ei tot ungureste vor vbi pt ca sunt unguri.la fel si noi,daca ne nastem in alta tara,tot romaneste vbim in familie iar cand iesim depinde de bunul simt al fiecaruia cum vrea sa vbeasca. Asa da!Corect!Bravo!
|
||
|
eka Postat pe 26 Noiembrie 2008 10:36 |
||
De la: eka, la data 2008-11-26 10:36:22De la: ninuta20, la data 2008-11-26 01:20:10noapte buna,fetelor si lasati cu ungureasca ca problema asta cu vorbitul nu se va rezolva niciodata.unde sunt unguri se va vbi ungureste chiar daca nu ne place noua romanilor si invers.nu e frumos ce fac ei dar ce sa le faci?poti schimba mentalitate lor?si daca s-au nascut unguri in romania ei tot ungureste vor vbi pt ca sunt unguri.la fel si noi,daca ne nastem in alta tara,tot romaneste vbim in familie iar cand iesim depinde de bunul simt al fiecaruia cum vrea sa vbeasca. deci celor care refuza sa vorbeasca romaneste in romania le lipseste bunul simt??? sa inteleg ca totusi esti de acord cu asta????? hmmmmmm glumesc evident.oricum pt mine subiectul a devenit , absolut banal. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Noiembrie 2008 10:38 |
||
De la: zeita_zeita, la data 2008-11-25 20:00:49De la: Kathara, la data 2008-11-25 19:57:03Nicio problema, ma amuza frustrarea unora. kathara
|
||
|
Postat pe 26 Noiembrie 2008 11:31 |
||
|
deci celor care refuza sa vorbeasca romaneste in romania le lipseste bunul simt??? sa inteleg ca totusi esti de acord cu asta????? hmmmmmm glumesc evident.oricum pt mine subiectul a devenit , absolut banal. [/quote] Bine-nteles ca sunt de acord.Doar am spus-o de nu stiu cate ori. Daca eu stiu sa vorbesc romaneste dar refuz sa vorbesc cu tine romaneste si de-a dracu' de ciufuta ce sunt- asta inseamna nesimtire din partea MEA. Daca eu nu stiu sa vorbesc romaneste sau vorbesc precar romaneste dar vreau sa vorbesc cu tine romaneste ,incerc dar tu refuzi sa comunici cu mine sau ma insulti pentru acest motiv,-asta inseamna nesimtire din partea TA. Deci,prin urmare este o chestie de bun simt si tine de obtiunea fiecaruia. Nu tine de obligativitate si nici de trebuinta! Ramane la latitudinea fiecaruia ce comportament adopta.Repercusiunile asupra persoanei in aceste cazuri nu pot fi decat morale. Dar acest lucru am mai spus-o si altadata... |
||
|
eka Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:21 |
||
De la: eka, la data 2008-11-26 14:21:31deci celor care refuza sa vorbeasca romaneste in romania le lipseste bunul simt??? sa inteleg ca totusi esti de acord cu asta????? Bine-nteles ca sunt de acord.Doar am spus-o de nu stiu cate ori. Daca eu stiu sa vorbesc romaneste dar refuz sa vorbesc cu tine romaneste si de-a dracu' de ciufuta ce sunt- asta inseamna nesimtire din partea MEA. Daca eu nu stiu sa vorbesc romaneste sau vorbesc precar romaneste dar vreau sa vorbesc cu tine romaneste ,incerc dar tu refuzi sa comunici cu mine sau ma insulti pentru acest motiv,-asta inseamna nesimtire din partea TA. Deci,prin urmare este o chestie de bun simt si tine de obtiunea fiecaruia. Nu tine de obligativitate si nici de trebuinta! Ramane la latitudinea fiecaruia ce comportament adopta.Repercusiunile asupra persoanei in aceste cazuri nu pot fi decat morale. Dar acest lucru am mai spus-o si altadata...[/quote] ia sa vedem draguta lu tanti spune tu unde te-a "jignit" ema sa ii dau eu bataita... hai spune tu la tanti.... cum iti spuneam tot ce am avut de spus am spus.de comunicat cu tine... nu am ce sincer. prefer sa rad si sa glumesc pe alte topicuri. azi nu prea sunt intr-o dispozitie bataioasa.... asa ca iti doresc o zi placuta. pt ca subiectul a devenit banal..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:54 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-25 19:22:52scumpa in privinta asta sunt deacord cu tineDe la: xandra79, la data 2008-11-25 18:09:49da aidreptae sunt si ei oameni dar sa termine cu dedesubturile si cu masinatiile la urma urmei nu are rost sa discutam ,sincer pe mine ma dezgusta cei care nu sunt nici macar curiosi sa se uite in jurul lor si sa vada unde traiesc parca ar fi niste paraziti,si apropo istoria ardealului am citito si eu dar sa nu uitam ca au trecut ohooooooooooooo multi ani si cineva aramas in urma in rest ce sa zic....viata merge inainte e o lupta inutila si eu am mers in multe tari si daca nu am stiut limba nu am sarit cu pretenti .la urma urmei tot romani sunt si ei oricat de.............se tin.imi place gulasu dar noi ii mai spunem si tocanita de cartofi cu carnita.paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
|
xandra79 Postat pe 26 Noiembrie 2008 15:20 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-26 14:54:34De la: eka, la data 2008-11-26 14:21:31deci celor care refuza sa vorbeasca romaneste in romania le lipseste bunul simt??? sa inteleg ca totusi esti de acord cu asta????? ia sa vedem draguta lu tanti spune tu unde te-a "jignit" ema sa ii dau eu bataita... hai spune tu la tanti.... cum iti spuneam tot ce am avut de spus am spus.de comunicat cu tine... nu am ce sincer. prefer sa rad si sa glumesc pe alte topicuri. azi nu prea sunt intr-o dispozitie bataioasa.... asa ca iti doresc o zi placuta. pt ca subiectul a devenit banal..... [/quote] dar nu vorbeam de noi doua la modul concret!Scuze daca asa s-a inteles. Vorbeam la modul general,despre cei care dau dovada de nesimtire oricare ar fi acestia si in oricare tabara s-ar afla. Am zis "daca"... Si cum eu nu refuz sa vorbesc cu nimeni,dimpotriva mie mi-ar placea sa cunosc cat mai multe limbi(cunosc din pacate numai 4),nu cred ca eu sunt cea care ofensez pe cineva.M-am dat ca exemplu pe mine ,in sens figurat pe mine. Si cu tine la fel.Pai din moment ce tot imi raspunzi e clar ca nu refuzi sa comunici cu mine si nici motive sa ma simt jignita nu am deoarece nu "ai ras"de felul in care ma exprim si nu m-ai "discriminat" pentru ca nu vorbesc limba romana.(cel putin eu nu am observat ca tu sa fi facut asa ceva,si de altfel nici nu aveai cum,evident). Am crezut ca e atat de evident ca nu putem fi noi doua protagonistii reali. Din acest motiv am ales sa ma folosesc in exemplu de persoana mea respectiv de a ta , dar numai simbolic.(poate ca nu a fost o idee buna,recunosc,dar nu m-am gandit ca o iei ca pe o chestiune personala) Uite am sa schimb,ai dreptate asa ar fi trebuit sa arate: Daca o persoana stie sa vorbesc romaneste dar refuz sa vorbesc cu tine romaneste si de-a dracu' de ciufut ce este- asta inseamna nesimtire din partea EI. Daca un individ nu stie sa vorbeasc romaneste sau vorbeste precar romaneste dar vrea sa vorbeasca romaneste ,incearca dar se refuza sa se comunice cu el sau este insultat pentru acest motiv,-asta inseamna nesimtire din partea CELUILALT. Deci,prin urmare este o chestie de bun simt si tine de obtiunea fiecaruia. Nu tine de obligativitate si nici de trebuinta! Ramane la latitudinea fiecaruia ce comportament adopta.Repercusiunile asupra persoanei in aceste cazuri nu pot fi decat morale. E mai bine asa?E vorba numai si numai de persoane care se incadreaza in profil. |
||
|
eka Postat pe 26 Noiembrie 2008 20:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Probleme tehnice | 7 | De la: roz5blue6lila7 7 Iunie 2010 15:56 |
| Buna! | 4 | De la: kudika_nikole 26 Ianuarie 2012 12:31 |
| ce parere aveti despre droguri?ati consumat vreodata?daca da de ce? | 861 | De la: 16 Februarie 2016 17:36 |
|
|
||
| Design interior | 2 | De la: kudika_969934 1 Iulie 2014 20:02 |
| Cum ai putut? | 30 | De la: one_size 10 Noiembrie 2009 10:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.