Setari Cookie-uri

sunt insarcinata cu un minor...

De la: meeboo, la data 2009-06-07 21:25:44Nu fa avort!
Urmatoarele versuri sunt pentru toate mamele care au facut.Fara exeptii...

Te doare?Pe mine m-a durut pana-n mormant...
Si te-nspaimanta ca-ti apar in vis din cand in cand?
Gandeste-te la mine,cat m-am zbatut,urland,
Cum m-am luptat cand mi-am simtit trupul arzand,
Sau cand rupeai bucati din mine,rand pe rand...
Imagineaza-ti groaza unei lumini inaintand
Spre-o inimioara deja sangerand...
Ce-o clipa sta,apoi,vibrand
Imi sfasaie carnea,alergand
La ce a mai ramas din trupul meu plapand...

Privindu-te de sus,ma-ntreb in gand:
Vei sti vreodata c-am murit plangand?...

(compozitie proprie)

.......... ...ai scaat un porumbel din gura.......
...cum/cand ai compus-o???
nico1234
Postat pe 7 Iunie 2009 21:40
De la: meeboo, la data 2009-06-07 21:25:44Nu fa avort!
Urmatoarele versuri sunt pentru toate mamele care au facut.Fara exeptii...

Te doare?Pe mine m-a durut pana-n mormant...
Si te-nspaimanta ca-ti apar in vis din cand in cand?
Gandeste-te la mine,cat m-am zbatut,urland,
Cum m-am luptat cand mi-am simtit trupul arzand,
Sau cand rupeai bucati din mine,rand pe rand...
Imagineaza-ti groaza unei lumini inaintand
Spre-o inimioara deja sangerand...
Ce-o clipa sta,apoi,vibrand
Imi sfasaie carnea,alergand
La ce a mai ramas din trupul meu plapand...

Privindu-te de sus,ma-ntreb in gand:
Vei sti vreodata c-am murit plangand?...

(compozitie proprie)

doamne da cat suferi...altceva nu ai de facut?
da tu citesti ce scrii?
coffeeta
Postat pe 7 Iunie 2009 21:47
Am compus-o dupa ce am aflat ca nu "eram in plan"...Stiti...unele dintre noi chiar traiesc anumite stari...nu trebuie sa ma insultati doar pentru ca va simtiti vinovate...Mai bine le-ati invata pe altele sa nu repete greselile din trecut...
Insa,coffeeta si nico1234,nu ce am scris eu trebuie sa va intereseze,ci ce a scris intiatoarea topicului si nu mie trebuie sa imi raspundeti,ci ei :)

O seara frumoasa!
meeboo
Postat pe 7 Iunie 2009 23:51
De la: meeboo, la data 2009-06-07 23:51:02Am compus-o dupa ce am aflat ca nu "eram in plan"...Stiti...unele dintre noi chiar traiesc anumite stari...nu trebuie sa ma insultati doar pentru ca va simtiti vinovate...Mai bine le-ati invata pe altele sa nu repete greselile din trecut...
Insa,coffeeta si nico1234,nu ce am scris eu trebuie sa va intereseze,ci ce a scris intiatoarea topicului si nu mie trebuie sa imi raspundeti,ci ei :)

O seara frumoasa!

Cine ti-a zis ca nu erai "in plan"? Sper din suflet ca nu mama ta...pentru ca ar fi prea dureros pentru un copil sa afle de la mama lui ca nu era "in plan".
lonely_soul
Postat pe 7 Iunie 2009 23:59
care ar fi partea dureroasa in a nu fi "in plan"?
nu toti copiiii sunt programati, se intampla cand se intampla, ce diferenta e?
mai grav ar fi sa-i fi reprosat, ca mai sunt parinti cretini, din pacate.
googoodoll
Postat pe 8 Iunie 2009 00:31
De la: dey22, la data 2009-05-28 16:13:14Frannce esthi tare:)) lourdess vaca gestanta.........taci dreaq si nu o jignii tu pe etta depravat-o ce esti !mai bine te facea mata un rahatel la gard si scapa lumea de o cretina

te ajut si eu !!!

jegoasa dracu ce esti gunoi letal
lourdess
Postat pe 9 Iunie 2009 22:41
De la: lourdess, la data 2009-06-09 22:41:54
De la: dey22, la data 2009-05-28 16:13:14Frannce esthi tare:)) lourdess vaca gestanta.........taci dreaq si nu o jignii tu pe etta depravat-o ce esti !mai bine te facea mata un rahatel la gard si scapa lumea de o cretina

te ajut si eu !!!

jegoasa dracu ce esti gunoi letal

draga mea , daca te ajuta cu ceva, sa stii ca a faut dus inainte de a posta!
geo_x
Postat pe 9 Iunie 2009 22:43
De la: lourdess, la data 2009-05-27 09:25:58
De la: crissstynna, la data 2009-03-17 16:10:05
nu am nevoie sa ma judece nimeni si nici sa fiu jignita.inainte d aceasta relatie am avut o relatie d 3 ani...cu baiatul d 17 sunt d 6 luni(asta pt cn a inteles k mi-o pun cu oricine p oriunde!)
nu nenorocesc p nimeni, nu stie nici baiatul nici altcineva,tocmai din acest motiv am intrat p forum sperand sa gasesc persoane care sa-mi spuna o parere, cu care sa pot discuta! probabil cautam un ajutor moral pt ca oricum avort voi face.azi am stat 3 ore in spital pt tot felul de teste. nu implica nici un risc. sunt constienta ca nu este bn pt mine, dar s-a intamplat. ce mai pot face acum?

CRIMINALA NENOROCITA BESTIE ALTERATA TE-AI DUS SA VEZI DACA NU IMPLICA NICI UN RISC BESTIE DAR LA COPIL TE-AI GANDIT??????? CA IL OMORI NENOROCITA CARE ESTI AI UCIS UN COPIL CARE ERA DESTUL DE MARE ABIA ASTEPT CAND VEI CRAPA SA II VEZI CGIPUL PUIULUI CARE LAI OMORAT SI SA TE SPANZURE DE LIMBA

Sa luam cu totii exemplu de la Lourdess si sa fim credincioase si fara de pacat cum e este si ea...un exemplu perfect ptr toate femeile din lume...sa il iubim pe Dumnezeu si sa ne iubim aproapele iar cand omul de langa noi are nevoie de un sfat sau greseste sa ii dorim moartea si sa ii dorim sa il manance cancerul eventual sa il si spanzuram de limba...dar noi v-om fi mereu fara de pacat si nu judecam pe nimeni... Nu-i asa oameni buni ca femeia asta este foarte normala la cap si cea mai buna si sublima fiinta???...Eu zic dupa ce moare sa ii ridicam si statuie
jowanna2006
Postat pe 9 Iunie 2009 22:52
De la: lourdess, la data 2009-05-27 09:20:44
De la: etta, la data 2009-03-30 16:23:46 maaa....nush ce sa zic.......si io cred ca pe ea o ingrijoreaza mai mult faptul ca e insarcinata cu un minor!!....altfel ar fi spus simplu: sunt gravida...ce sa fac ???........

acuma ,faptul e consumat....pe viitor sa fie mai atenti(nu-i condamn,e problema lor cati ani au si ce fac).......iar cat priveste avortul.....poate sa aibe repercursiuni....sau nu....nimeni nu poate sti.....ca o inbarbatare: eu l-am facut pe baiatul meu,primul (si ultimul.... ) copil,dupa 4 avorturi si sterilet tinut 2 ani !!!........deciii.........

si ca o concluzie: CAND FACI CEVA IN VIATA...GANDESTE DE 10 ORI SI FA 1 DATA !!!!........

esti mandra ca AI UCIS??? VAI DE TINE

Ai un copilas foarte frumos,sa ii dea Dumnezeu sanatate,viata buna si numai bucurii!!! cred ca e singurul lucru bun pe care l-ai facut in viata ta... Esti foarte rea si sper sa nu simta copilul tau ce suflet intunecat ai!
jowanna2006
Postat pe 9 Iunie 2009 22:56
De la: jowanna2006, la data 2009-06-09 22:52:19
De la: lourdess, la data 2009-05-27 09:25:58
De la: crissstynna, la data 2009-03-17 16:10:05
nu am nevoie sa ma judece nimeni si nici sa fiu jignita.inainte d aceasta relatie am avut o relatie d 3 ani...cu baiatul d 17 sunt d 6 luni(asta pt cn a inteles k mi-o pun cu oricine p oriunde!)
nu nenorocesc p nimeni, nu stie nici baiatul nici altcineva,tocmai din acest motiv am intrat p forum sperand sa gasesc persoane care sa-mi spuna o parere, cu care sa pot discuta! probabil cautam un ajutor moral pt ca oricum avort voi face.azi am stat 3 ore in spital pt tot felul de teste. nu implica nici un risc. sunt constienta ca nu este bn pt mine, dar s-a intamplat. ce mai pot face acum?

CRIMINALA NENOROCITA BESTIE ALTERATA TE-AI DUS SA VEZI DACA NU IMPLICA NICI UN RISC BESTIE DAR LA COPIL TE-AI GANDIT??????? CA IL OMORI NENOROCITA CARE ESTI AI UCIS UN COPIL CARE ERA DESTUL DE MARE ABIA ASTEPT CAND VEI CRAPA SA II VEZI CGIPUL PUIULUI CARE LAI OMORAT SI SA TE SPANZURE DE LIMBA

Sa luam cu totii exemplu de la Lourdess si sa fim credincioase si fara de pacat cum e este si ea...un exemplu perfect ptr toate femeile din lume...sa il iubim pe Dumnezeu si sa ne iubim aproapele iar cand omul de langa noi are nevoie de un sfat sau greseste sa ii dorim moartea si sa ii dorim sa il manance cancerul eventual sa il si spanzuram de limba...dar noi v-om fi mereu fara de pacat si nu judecam pe nimeni... Nu-i asa oameni buni ca femeia asta este foarte normala la cap si cea mai buna si sublima fiinta???...Eu zic dupa ce moare sa ii ridicam si statuie

dar de ce sa nu-i ridicam de acum? si pe placa onorifica sa scriem "Traiasca Inchizitia si cea care a reinviat-o!!!!!!!"
ScorpiutsA
Postat pe 9 Iunie 2009 23:05
Mai bine dupa ce moare...ptr ca daca ii ridicam statuie de pe acum...poate dupaia are si pretentii!!!
jowanna2006
Postat pe 10 Iunie 2009 03:19
De la: jowanna2006, la data 2009-06-09 22:56:58
De la: etta, la data 2009-03-30 16:23:46 maaa....nush ce sa zic.......si io cred ca pe ea o ingrijoreaza mai mult faptul ca e insarcinata cu un minor!!....altfel ar fi spus simplu: sunt gravida...ce sa fac ???........

acuma ,faptul e consumat....pe viitor sa fie mai atenti(nu-i condamn,e problema lor cati ani au si ce fac).......iar cat priveste avortul.....poate sa aibe repercursiuni....sau nu....nimeni nu poate sti.....ca o inbarbatare: eu l-am facut pe baiatul meu,primul (si ultimul.... ) copil,dupa 4 avorturi si sterilet tinut 2 ani !!!........deciii.........

si ca o concluzie: CAND FACI CEVA IN VIATA...GANDESTE DE 10 ORI SI FA 1 DATA !!!!........

Ai un copilas foarte frumos,sa ii dea Dumnezeu sanatate,viata buna si numai bucurii!!! cred ca e singurul lucru bun pe care l-ai facut in viata ta... Esti foarte rea si sper sa nu simta copilul tau ce suflet intunecat ai!

... usurel ... eu nu cred ca este REA ... totusi ... cuvintele nu ranesc ... dar faptele spun totul ... indignarea poate lua orice forma ... sa fim seriosi ... important ca nu afecteaza pe nimeni ... un cuvint nu afecteaza un AVORT afecteaza ... si e pacat sa ne inchipui ca e DATORIA mea, sau a ta, sau a altuia sa ii spalam constiinta acelei femei ... AVORTUL A FOST INTENTIONAT, PREMEDITAT, CONSTIENT ... eu personal nu pot decit sa remarc NESIMTIREA, PRIMITIVISMUL, INAPOIEREA ... si evaluind si circumstantele am remarcat si CURVASARIA ... eu, si probabil multi altii NU POT ACCEPTA asa ceva ... si nu pot ajuta o astfel de persoana ... pur si simplu nu intra in categoria celor pe care ii respect ...

marco918
Postat pe 10 Iunie 2009 21:19
MAAAAAARRRSSSSSSS!!!!!!!!!!!
ScorpiutsA
Postat pe 10 Iunie 2009 21:25

multumesc mult si tu esti foarte frumoasa , eu nu sunt rea ci doar nu pot intelege unele femei care vorbesc despre uciderea propriilor copii ca despre un ruj etc
lourdess
Postat pe 10 Iunie 2009 21:54
loursess, de ce nu-ti vezi tu de treaba, da de mancare unor batrani si nu te mai omora de grija embrionilor altora.
Kathara
Postat pe 10 Iunie 2009 21:59
De la: lourdess, la data 2009-06-10 21:54:21

multumesc mult si tu esti foarte frumoasa , eu nu sunt rea ci doar nu pot intelege unele femei care vorbesc despre uciderea propriilor copii ca despre un ruj etc

Auzi, sincer vorbind.... Nu-i asa ca auzi si voci?
Dor_a
Postat pe 10 Iunie 2009 22:07
^ No voci, doar pe Dumnezeu.
Kathara
Postat pe 10 Iunie 2009 22:14
Da, Kathara, asta ziceam si eu ( ), dar pesemne sunt asa de impresionata de piosenia ei ca nu m-am exprimat corect. E un fel de Ioana d'Arc da' mai de pe malu' Dambovitzei...
Dor_a
Postat pe 10 Iunie 2009 22:21
De la: lourdess, la data 2009-06-10 21:54:21

Eu nu cred ca toate vb despre avorturi ca de rujuri...sunt si cazuri de felul asta...dar sunt si cele care sufera si care nu vor dar nu au de ales,fie ca sunt prea tinere si le impun parintii sau fie ca sunt singure pe lume si abia au din ce traii ele...sunt cazuri si cazuri...daca unele femei intra pe forumul asta sa ceara sfaturi,nu cred ca ne este atat de greu doar sa le dam si fara sa judecam. Nu e frumos sa ii zici unei fete care nu stie ce sa faca...,ca este criminala ca nu faci altceva decat sa o dobori mai tare. Eu cred ca daca ii se prezinta calm si fara jigniri ce inseamna un avort, sau i se dau incurajari sa isi tina copilul o sa fie mult mai bine ptr ea si cred ca o sa i-a decizia cea mai inteleapta pana la urma. Acum fiecare si-a dat cu parerea si spre final s-a ajuns la alte discutii care nu prea dau dovada de maturitate din partea noastra...a tuturor. Fata asta e disperata ptr ca altfel nici nu intra pe forum sa discute cu noi...pana la urma noi doar vorbim si ne dam cu parerea sau ne jignim iar ea saraca traieste o adevarata drama. Si sa fim seriosi acum, Da avortul e o crima si e un pacat, dar ea isi pune broblema avortului din cauza ca simte ca nu se poate descurca singura,a gresit...dar cine nu greseste pe lumea asta?!?... Cred ca ar ajuta-o mult mai mult sa o incurajam decat sa "aruncam cu pietre" si sa ne "atacam" intre noi. Ptr ca fiecare cuvant pe care il scriem pe forumul asta poate pe ea o ajuta sa ia o decizie si corect ar fi sa o ajutam sa i-a decizia BUNA!!!
jowanna2006
Postat pe 10 Iunie 2009 22:36
De la: googoodoll, la data 2009-06-08 00:31:00care ar fi partea dureroasa in a nu fi "in plan"?
nu toti copiiii sunt programati, se intampla cand se intampla, ce diferenta e?
mai grav ar fi sa-i fi reprosat, ca mai sunt parinti cretini, din pacate.

Ai mei au planuit sa aibe un baietel si cand colo au avut surpriza sa se trezeasca cu mine asa ca pot spune ca nici eu nu eram in plan

iris_4_ever
Postat pe 11 Iunie 2009 06:25
De la: jowanna2006, la data 2009-06-10 22:36:09
Eu nu cred ca toate vb despre avorturi ca de rujuri...sunt si cazuri de felul asta...dar sunt si cele care sufera si care nu vor dar nu au de ales,fie ca sunt prea tinere si le impun parintii sau fie ca sunt singure pe lume si abia au din ce traii ele...sunt cazuri si cazuri...daca unele femei intra pe forumul asta sa ceara sfaturi,nu cred ca ne este atat de greu doar sa le dam si fara sa judecam. Nu e frumos sa ii zici unei fete care nu stie ce sa faca...,ca este criminala ca nu faci altceva decat sa o dobori mai tare. Eu cred ca daca ii se prezinta calm si fara jigniri ce inseamna un avort, sau i se dau incurajari sa isi tina copilul o sa fie mult mai bine ptr ea si cred ca o sa i-a decizia cea mai inteleapta pana la urma. Acum fiecare si-a dat cu parerea si spre final s-a ajuns la alte discutii care nu prea dau dovada de maturitate din partea noastra...a tuturor. Fata asta e disperata ptr ca altfel nici nu intra pe forum sa discute cu noi...pana la urma noi doar vorbim si ne dam cu parerea sau ne jignim iar ea saraca traieste o adevarata drama. Si sa fim seriosi acum, Da avortul e o crima si e un pacat, dar ea isi pune broblema avortului din cauza ca simte ca nu se poate descurca singura,a gresit...dar cine nu greseste pe lumea asta?!?... Cred ca ar ajuta-o mult mai mult sa o incurajam decat sa "aruncam cu pietre" si sa ne "atacam" intre noi. Ptr ca fiecare cuvant pe care il scriem pe forumul asta poate pe ea o ajuta sa ia o decizie si corect ar fi sa o ajutam sa i-a decizia BUNA!!!

Bravo , imi place cum gandesti
iris_4_ever
Postat pe 11 Iunie 2009 06:28
De la: iris_4_ever, la data 2009-06-11 06:28:35
De la: jowanna2006, la data 2009-06-10 22:36:09

Bravo , imi place cum gandesti

jowanna2006
Postat pe 11 Iunie 2009 06:36
De la: Diavolyta_, la data 2009-04-15 18:10:36
De la: crissstynna, la data 2009-04-14 17:02:38
pt cine m-a intrebat....am facut intreruperea de sarcina...e totul bine...
ms pt comentarii tuturor...indiferent de pareri...nici mie nu mi se pare ok...., dar s-a intamplat...si eram speriata...nush...in momentul in care am aflat , primul lucru pe care l-am facut a fost sa deschid un topic. asta nu inseamna k a2 a zi nu am fost la medic si toate cele....ms pt pareri...

Felicitari.. acum puteti trai fericiti pana la adanci batranetii

Tu o feliciti pentru ca si-a omorat copilul? Ce oameni!!! Nu e de mirare nick-name-ul tau.

Vad ca pe toti va mira vorbele mai dure ale lui Lourdess, insa uciderea in chinuri a unei fiinte nevinovate in pantecele mamei nu va mira, nu va socheaza?

Postat pe 11 Iunie 2009 12:05

suntt socata!!
anca0704
Postat pe 11 Iunie 2009 12:14
De la: kudika036135, la data 2009-06-11 12:05:23
ms pt comentarii tuturor...indiferent de pareri...nici mie nu mi se pare ok...., dar s-a intamplat...si eram speriata...nush...in momentul in care am aflat , primul lucru pe care l-am facut a fost sa deschid un topic. asta nu inseamna k a2 a zi nu am fost la medic si toate cele....ms pt pareri...

Tu o feliciti pentru ca si-a omorat copilul? Ce oameni!!! Nu e de mirare nick-name-ul tau.

Vad ca pe toti va mira vorbele mai dure ale lui Lourdess, insa uciderea in chinuri a unei fiinte nevinovate in pantecele mamei nu va mira, nu va socheaza?

auzi kudikutzo... daca nu ti'ai dat seama la ce m'am referit stoarce'ti creieru' pana iti dai seama... asta doar daca il ai asa ceva....
Diavolyta_
Postat pe 11 Iunie 2009 12:21
De la: anca0704, la data 2009-06-11 12:14:57
suntt socata!!

eu sunt si mai socata ca tine

puuuuupppp anca
Diavolyta_
Postat pe 11 Iunie 2009 12:22
De la: Diavolyta_, la data 2009-06-11 12:22:48
De la: anca0704, la data 2009-06-11 12:14:57
suntt socata!!

eu sunt si mai socata ca tine

puuuuupppp anca

anca0704
Postat pe 11 Iunie 2009 12:25
De la: kudika036135, la data 2009-06-11 12:05:23

... alegria fetelor ... let's make a party ... ... a disparut bastardul ... doamna va ramine o doamna ... TRAISCA ROMANIA SI ROMANCELE ... greseala va ramine ca ''experienta'' ... TOTUL S-A TERMINAT POZITIV si DEMN ... cu un avort ... doamne ajuta cita BARBARIE ... cit GROTISM ... o duduie maritata(sau nu oricum pare ca ar si un altul oficial) se calareste in calduri cu un pustan ... pustanul e incintat ca exerseaza datul din mijloc ... duduita ''greseste'' si uita anticonceptionalele si ramine insarcinata ... in burtica copilul ''IUBIRII'' celor doi amorezi ... pustanul o ia la fuga disperat ... ''doamna'' deschide un mini blog in care cere ajutor ... zeci de femei ''de calitate'' o ajuta, ii asigura suport moral, ii dau sfaturi, ... sa AVORTEZE ... sa stearga urmele ratacirii ... URAAAAAAA ... un copil mai putin pe lume, o ''doamna'' in plus ... o societate mizera si jegoasa care rasufla usurata ... ''doamna'' a scapat de rusine ... hai sa mergem mai departe ... cit grotesc, cita barbarie, cita inconstienta, cita inapoiere, cit PRIMITIVISM ...

... a sa nu o uit si pe cea care declara ... daca as avea un copil baiat l-as lasa sa se culce cu o astfel de doamna ca sa fie sigur ca nu va avea ''probleme'' ... normal ''doamnele'' stiu ce ''drepturi'' si ce ''responsabilitati'' au ... asa se promoveaza CURVARASIA ... bravo ''doamnelor'' ... stiti ce vreti ... sa va bateti joc una de alta ... ASIGURATI CA TOATELE FEMEILE VOR PATI CE ATI PATIT SI VOI ... mamaaaaaaa ... CIT PRIMITIVISM ... CE MAIMUTE ...

marco918
Postat pe 11 Iunie 2009 23:00
ScorpiutsA
Postat pe 11 Iunie 2009 23:04
marco....se cheama CURVASARIE! nu CURVARASIE!
anca0704
Postat pe 11 Iunie 2009 23:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CRESTERE IN INALTIME. TRATAMENT? ESTI MIC DE INALTIME? 13 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:14
avort 224 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:15
saluatre 9 De la: mihai_sufletist 31 Martie 2012 12:45
Intrerupere de sarcina Bucuresti 1 De la: mylady1984 3 Martie 2011 18:24
offf 8 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:36