Mai multe
De la: jowanna2006, la data 2009-06-11 06:36:04De la: iris_4_ever, la data 2009-06-11 06:28:35De la: jowanna2006, la data 2009-06-10 22:36:09 ... ATI AJUTAT-O ... A REUSIT ... A AVORTAT PROPRIUL COPIL ... a redevenit o ''doamna'' ... nu inteleg ce trebuie inteles aici ... sincer ... ce incurajari sa i se dea ??? ... sa avorteze ??? ... A FACUT ASTA FARA AJUTORUL NIMANUI ... cred ca altfel de incurajari astepta sau trebuia sa i se dea ... cu ceva eforturi initiale timpul ar fi schimbat totul in favoarea ei ... mizeria si jigul nu se pot ascunde la nesfirsit dupa usa ... SCHELETELE VA POT NENOROCI VIATA ... plingeti de mila ... ''crestinesca'' incurajare ... mamaaaaaaa, doamne ... |
||
|
marco918 Postat pe 11 Iunie 2009 23:08 |
||
|---|---|---|
| parerea mea este sa faci ceea ce iti spune inima..vb si cu el si poate el chiar isi doreste sa ramaneti aman2..nu asculta gurile rele de pe forum..te pup ai grija de tine | ||
|
simik020 Postat pe 11 Iunie 2009 23:30 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-11 23:06:13marco....se cheama CURVASARIE! nu CURVARASIE! ... mersi ... sper sa inteleaga si alti ...
|
||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 12 Iunie 2009 00:02 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-11 23:06:13marco....se cheama CURVASARIE! nu CURVARASIE! n-am nimic impotriva
|
||
|
Tazmanian Postat pe 12 Iunie 2009 00:05 |
||
De la: simik020, la data 2009-06-11 23:30:28parerea mea este sa faci ceea ce iti spune inima..vb si cu el si poate el chiar isi doreste sa ramaneti aman2..nu asculta gurile rele de pe forum..te pup ai grija de tine ... ... alooo, cine zicea ca nu sint incurajari ... ... mama ... ce maimuteeee ... ce morala, ce disperare, ... mai zicea cineva ca avorturile nu se fac precum schimbi rujurile ... haida de ... comuna primitiva e un ideal in romania ...
|
||
|
marco918 Postat pe 12 Iunie 2009 00:05 |
||
De la: marco918, la data 2009-06-11 23:00:38 ... alegria fetelor ... let's make a party ... Doamna este o tanara care a cunoscut un baiat mai mic decat ea , de unde tragi concluzia ca ar fi fost maritata nu stiu si chiar daca ar fi fost maritata nu vad de ce consideri ca fiind o tragedie faptul ca isi continua viata. In lumea ta perfecta femeile ar trebui sa se rezume la un singur partener indiferent de cum sunt tratate de acesta dar din pacate am o veste proasta pentru tine :nu mai suntem pe vremea stra stra stra bunicii cand bunica ramanea insarcinata cu bunicul si scotea copii pe banda! Tanara nu a scapat de rusine ci s-a asigurat de faptul ca nu isi va face pacate mai tarziu dand viata uneii fiinte pe care nu ar putea sa o creasca in conditii decente. Daca ai ceva de comentat atunci du-te si fa o petitie sa se interzica avorturile ,pana cand legea interzicerii avortuirilor nu va fi aprobata eu zic sa stai in banca ta cuminte si sa continui sa citesti biblia ! De la: marco918, la data 2009-06-11 23:00:38. a sa nu o uit si pe cea care declara ... daca as avea un copil baiat l-as lasa sa se culce cu o astfel de doamna ca sa fie sigur ca nu va avea ''probleme'' ... normal ''doamnele'' stiu ce ''drepturi'' si ce ''responsabilitati'' au ... asa se promoveaza CURVARASIA ... bravo ''doamnelor'' ... stiti ce vreti ... sa va bateti joc una de alta ... ASIGURATI CA TOATELE FEMEILE VOR PATI CE ATI PATIT SI VOI ... mamaaaaaaa ... CIT PRIMITIVISM ... CE MAIMUTE ..> Pasarica , nush cati ani si nici nu-mi pot da seama ce sex ai ....dupa nick pari a fi barbat iar dupa cum te exprimi femeie Daca esti barbat probabil ca esti inca virgin avand in vedere cat de stresat esti de ideea ca un baiat sa-si inceapa viata sexuala alaturi de o fata mai mare ca el . Nu numai ca nu ai gasit fata aceea dar se pare ca nici bani de c u r v e nu ai avut Daca esti femeie ( ceea ce tind sa cred ca esti ) in mod sigur ai parasita de singurul tip care a vrut sa-ti faca un bine iar acum te iei de toate cele care au parte de ceea ce-ti lipseste tie |
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 Iunie 2009 05:04 |
||
De la: marco918, la data 2009-06-11 23:08:38De la: jowanna2006, la data 2009-06-11 06:36:04De la: iris_4_ever, la data 2009-06-11 06:28:35De la: jowanna2006, la data 2009-06-10 22:36:09 Observ ca ai o pasiune pentru cuvantul ,,doamna'' de unde trag concluzia ca nu ai nici cea mai mica idee ce inseamna a fi doamna |
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 Iunie 2009 05:10 |
||
iris mama...e barbat si cik mai e si casatorit cu copii si isi iubeste nevasta al naibii de mult, dar la cat e de frustrat si la cat timp petrece pe forumul asta(mai ales ca e si de femei), nu stiu ce familie poate sa aiba el si cat de mult isi poate iubi nevasta pt ca in loc sa stea cu ea el sta pe forum si debiteaza tampenii.
|
||
|
ScorpiutsA Postat pe 12 Iunie 2009 16:34 |
||
De la: ScorpiutsA, la data 2009-06-12 16:34:22iris mama...e barbat si cik mai e si casatorit cu copii si isi iubeste nevasta al naibii de mult, dar la cat e de frustrat si la cat timp petrece pe forumul asta(mai ales ca e si de femei), nu stiu ce familie poate sa aiba el si cat de mult isi poate iubi nevasta pt ca in loc sa stea cu ea el sta pe forum si debiteaza tampenii.scorpiutoooo ce faciiiiii ,,,,ne cuplam si noiiiiii |
||
|
thadoog Postat pe 12 Iunie 2009 17:01 |
||
De la: ScorpiutsA, la data 2009-06-12 16:34:22iris mama...e barbat si cik mai e si casatorit cu copii si isi iubeste nevasta al naibii de mult, dar la cat e de frustrat si la cat timp petrece pe forumul asta(mai ales ca e si de femei), nu stiu ce familie poate sa aiba el si cat de mult isi poate iubi nevasta pt ca in loc sa stea cu ea el sta pe forum si debiteaza tampenii. Ms de explicatie Scorpy Eu una nu cred ca e casatorit cu copii si cu sotia langa el , dupa cum se exprima pare o persoana singura care-si manifesta frustarea singuratatii pe forum asta pentru ca unii de prea mult stat ajung sa creada ca ei sunt care gandesc cum trebuie si restul lumii e nebuna . Cunosc un tip care are vreo 30 de ani si prima femeie a avut-o pe la 27 cred .....e un baiat de la tara care arata chiar bine din punct de vedere fizic dar intelectual lasa tare mult de dorit. O fi incercat sa dea din sale cum zice marco dar nu prea a avut la cine asa ca prietena lui cea mai buna a devenit bilblia.Dupa ce a considerat ca a citit destul ( nu mai mult de 10 pag cred ) a inceput sa arate cu degetul toti pacatosii .....inclusiv pe mine care am indraznit sa ma duc cu prietenul meu la tara Intre timp a cunoscut o femeie divortata care l-a bagat in randul barbatilor ....a stat vreo 2-3 luni cu ea timp in care se mai linistise nitel .....nu mai era toata lumea pacatoasa si se mai putea discuta cat de cat cu el . DUpa ce i-a dat tipa papucii a avut o viziune .....aia a fost ,,incercarea'' lui asa ca acum se pocaieste si considera tot restul lumii ca fiind pacatoasa Cam ca marco asa as zice |
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 Iunie 2009 17:57 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-06-12 17:57:31De la: ScorpiutsA, la data 2009-06-12 16:34:22iris mama...e barbat si cik mai e si casatorit cu copii si isi iubeste nevasta al naibii de mult, dar la cat e de frustrat si la cat timp petrece pe forumul asta(mai ales ca e si de femei), nu stiu ce familie poate sa aiba el si cat de mult isi poate iubi nevasta pt ca in loc sa stea cu ea el sta pe forum si debiteaza tampenii. e clar atunci
|
||
|
ScorpiutsA Postat pe 12 Iunie 2009 20:28 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-06-12 17:57:31De la: ScorpiutsA, la data 2009-06-12 16:34:22iris mama...e barbat si cik mai e si casatorit cu copii si isi iubeste nevasta al naibii de mult, dar la cat e de frustrat si la cat timp petrece pe forumul asta(mai ales ca e si de femei), nu stiu ce familie poate sa aiba el si cat de mult isi poate iubi nevasta pt ca in loc sa stea cu ea el sta pe forum si debiteaza tampenii. ... ... puisor ... daca femeia ai divortata erai TU nici nu ma mira de ce a inceput saracul om sa aiba viziuni ...
|
||
|
marco918 Postat pe 14 Iunie 2009 00:12 |
||
De la: marco918, la data 2009-06-14 00:12:49De la: iris_4_ever, la data 2009-06-12 17:57:31De la: ScorpiutsA, la data 2009-06-12 16:34:22iris mama...e barbat si cik mai e si casatorit cu copii si isi iubeste nevasta al naibii de mult, dar la cat e de frustrat si la cat timp petrece pe forumul asta(mai ales ca e si de femei), nu stiu ce familie poate sa aiba el si cat de mult isi poate iubi nevasta pt ca in loc sa stea cu ea el sta pe forum si debiteaza tampenii. Pushtiu , data viitoare cand ma citesti incearca sa si intelegi ce scriu ok ? Ia vezi ce scrie mai sus, cu un rand inainte de ,,femeia divortata'' si daca nu intelegi suna un prieten sa-ti explice
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 Iunie 2009 05:22 |
||
De la: marco918, la data 2009-06-14 00:21:36De la: iris_4_ever, la data 2009-06-12 05:04:20De la: marco918, la data 2009-06-11 23:00:38 ... alegria fetelor ... let's make a party ... Damn it , am avut dreptate chiar esti ne f u t u t man
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 Iunie 2009 05:25 |
||
| marco....in afara de PRIMITVISM si INAPOIERE mai stii si alte cuvinte??? | ||
|
anca0704 Postat pe 14 Iunie 2009 10:56 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-14 10:56:15marco....in afara de PRIMITVISM si INAPOIERE mai stii si alte cuvinte??? da...grotesc si curvasaraie
|
||
|
ScorpiutsA Postat pe 14 Iunie 2009 12:20 |
||
nici macar curvasarie! ca a zis cursavarie!
|
||
|
anca0704 Postat pe 14 Iunie 2009 16:36 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-06-14 05:25:49De la: marco918, la data 2009-06-14 00:21:36De la: iris_4_ever, la data 2009-06-12 05:04:20De la: marco918, la data 2009-06-11 23:00:38 ... alegria fetelor ... let's make a party ... ... babe, you get me ... would you like to try ? ... you are welcome ... o sa te uiti ca milogul in traista dupa aia ... ... dar trebuie sa te dai jos din corcodus mai intii ... mamaaaaa, daca voi v-ati gindi macar 50% mai putin la p_la si v-ati uita si la ce se intimpla in jurul vostru cit de mult ati putea cistiga ... dar sexul va preocupa prea mult ca sa mai fiti capabile de evolutie ... |
||
|
marco918 Postat pe 15 Iunie 2009 21:37 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-14 16:36:04nici macar curvasarie! ca a zis cursavarie! ... mersi papusa ... ma bazam pe faptul ca atit esti si tu capabila sa intelegi ... explicale si prietenelor tale cum sa citeasca ... dar silabiseste-le intii ... unde ai invatat sa citesti ? ... la facultate !!! ...
|
||
|
marco918 Postat pe 15 Iunie 2009 21:40 |
||
De la: marco918, la data 2009-06-15 21:40:02De la: anca0704, la data 2009-06-14 16:36:04nici macar curvasarie! ca a zis cursavarie! cauti anturaj???
|
||
|
anca0704 Postat pe 20 Iunie 2009 10:00 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-20 10:00:57De la: marco918, la data 2009-06-15 21:40:02De la: anca0704, la data 2009-06-14 16:36:04nici macar curvasarie! ca a zis cursavarie! ... ...
|
||
|
marco918 Postat pe 23 Iunie 2009 23:48 |
||
|
....multumesc pt insulte...ma asteptam, insa nu ma asteptam sa se mai posteze ceva la acest subiect, motiv pt care nu am mai dat nici o replica... respect parerile fiecaruia, un avort nu este un lucru de care pot fi mandra, ci o sa/l am pe constiinta. se pare k unii sunt de parere k sunt o femeie usoara ce se gandeste doar la sex, pe unde si cu cine apuca...referitor la asta, inainte sa fiu cu , am avut o singura relatie care a durat in jur de 3 ani... si inca ceva de lamurit...nu am fost maritata, nici nu sunt... de aproape un an sunt u baiatul despre care se discuta... nu stiu ce sa mai zic...nu am avut rabdare sa citesc totul... multumesc oricum tuturor ca mi-au dat un sfat, o parere....desi cred cele din urma postari nu ma privesc direct....ati inceput sa va insultati intre voi si ati uitat de mine...mai ziceti-mi si mie ceva acolo de dulce...
|
||
|
crissstynna Postat pe 24 Iunie 2009 06:27 |
||
De la: crissstynna, la data 2009-06-24 06:27:02....multumesc pt insulte...ma asteptam, insa nu ma asteptam sa se mai posteze ceva la acest subiect, motiv pt care nu am mai dat nici o replica... ... ... realizezi ca cu ''avortul'' ala de care nu esti mindra ti-ai exterminat PROPRIUL COPIL ? ... la atit macar ai putea raspunde ? ... ''parerile'' si ''sfaturile'' noastre NU CONTEAZA ... ... tu realizezi ce ai facut ? ... stii ce a scos ''doctorul'' din tine ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 30 Iunie 2009 23:12 |
||
cristinico peace! sper ca ti-a fost o lectie!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 30 Iunie 2009 23:21 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-06-12 05:04:20De la: marco918, la data 2009-06-11 23:00:38 ... alegria fetelor ... let's make a party ... AVORTUL INSEAMNA O CRIMA FA TARANCO NU ESTE NIMIC DECAT O CRIMA TATA FLOACEA |
||
|
lourdess Postat pe 9 Iulie 2009 01:31 |
||
| lourdess, iar e plecat sotul tau!? | ||
|
geo_x Postat pe 9 Iulie 2009 08:09 |
||
Sotul ei inca mai sta cu ea? Sa-l puneti in calendaru' ortodox printre mucenici, in cazu' asta...
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Iulie 2009 08:14 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-09 08:09:51lourdess, iar e plecat sotul tau!? schimba poza gretosule ca ma faci sa vomit |
||
|
lourdess Postat pe 9 Iulie 2009 16:46 |
||
De la: crissstynna, la data 2009-06-24 06:27:02....multumesc pt insulte...ma asteptam, insa nu ma asteptam sa se mai posteze ceva la acest subiect, motiv pt care nu am mai dat nici o replica... DRAGA "crissstynna"VREI VORBE DULCI TU???????tu care ti-ai ucis proprii copii???????singura vorba care ti se potriveste este CRIMINALA in loc sa ii multumesti lui Dumnezeu pt ca ai fost binecuvantata cu o minune cu un ingeras tu ti-ai facut datoria de ucigasa sa iti fie rusine!!!!!!! vei vedea atunci cand vei dori copii atunci iti vei da seama ca nu au fost bune crimele pe care le-ai facut UCIGASO CRIMINALO TREBUIE SA FACI PUSCARIE UCIGASOOOOOOO!!!!!!! Rugaciunea unui copil nenascut lasatii pe copii sa traiasca,nu ii omorati aparatii nu le faceti rau,viata lor depinde de voi Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan, sa nu ma bucur de mangaierile tale, sa nu iti vad chipul, maicuta draga! Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, liniste si dragoste! Ce puternici am putea fi impreuna, cum am invinge toate necazurile si, mai ales, ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine! Dar tu vrei sa ma ucizi... As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg pe campul inflorit si sa-ti impletesc mandra cununita. Nu te gandi ca sunt mic si neputincios pentru ca, primindu-ma pe mine in viata ta, mamico, pe Pruncul Hristos il primesti. Mamico, trebuie sa-ti marturisesc ce frica-mi este de lama taioasa a chiuretei care ma va sfasia curand si ma va transforma in bucatele fara viata care vor ajunge la gunoi...! Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica? Eu iti aud foarte bine inima de aici, din burtica ta. Mama, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas - cum numai eu stiu - si sa te strang in brate cu manutele mele grasune. Vreau sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingerea ca NU omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pentru ca-l vei mania pe Bunul Dumnezeu. Imagineaza-ti ce inseamna pentru mine sa port povara nedreptatii tale, cand ma dai nu numai mortii pamantesti, care e atat de grea si de dureroasa, dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos. Acum, in ultimul ceas, ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tau, suflet din sufletul tau, copilul tau nevinovat si nenascut. Amin! Despre avorturi - poezie de Pãrintele Ilie Cleopa Oare mamã sã mai fie Aceea ce-ºi omoarã fiii? Care fiarã vreodatã ªi-a omorât a sa fatã? Nici o fiarã, tu sã ºtii, Nu-ºi omoarã ai sãi fii, Numai mama cea creºtinã S-a fãcut ca o hainã. Este mai rea ca o fiarã, E de plâns ºi de ocarã Ca ea îºi omoarã fiii ªi este vas al urgiei. A lui Dumnezeu urgie O va munci pe vecie Cã pe pruncii ei cei vii Ea i-a dat la cãsãpii. Pe la doctori i-a ucis, Cu gheena ea s-a aprins Cã nevinovaþii prunci I-a supus la grele munci Spre a fi tãiaþi bucãþi ªi aruncaþi prin gãleþi. Vai ºi-amar de-acele mame Ce ºi-au mâncat a lor carne. Nu carne de dobitoc Care se frige la foc, Ci carne de oameni vii, De nevinovaþi copii. Sã ºtiþi voi, mame nebune, Cã altfel nu vã pot spune, Care-avorturi aþi comis, De douã ori aþi ucis. Nevinovaþilor prunci Le-aþi dat îndoite munci; Trupul lor nevinovat În cuþit l-aþi aruncat. Sufletul lor chinuit De luminã l-aþi lipsit, Cã botez n-au apucat ªi-n luminã n-au intrat. Iar în ziua de apoi Ei vã vor pârî pe voi, Cã de viaþã i-aþi lipsit ªi raiul n-au moºtenit. Iar când voi o sa muriþi Iadul o sã-l moºteniþi. Plângeþi acum cu amar Ca sã scãpaþi de tartar. Cât mai este vreme-acum Mergeþi la duhovnic bun, Cu lacrimi sã vã cãiþi ªi sã vã mãrturisiþi, C-aþi ucis pe-ai voºtri fii Si i-aþi omorât de vii, Cu moartea cea mai amarã Voi i-aþi scos din viaþã afarã. Pruncii cei nevinovaþi Stau în beznã aruncaþi, Cãci mãmica lor hainã N-a vrut sã le dea luminã. Dumnezeu la început, Pe Eva când a fãcut, Cu un nume tãinuit "Viaþã" pe ea a numit. ªi i-a spus copii sã nascã, Cu-al ei lapte sã-i hrãneascã, În dureri sã nascã fii, Spre-a fi mamã celor vii. Iar voi, mamelor nebune, Moarte semãnaþi în lume, Din a dracilor povaþã Omorâþi ºi nu daþi viaþã. Diavolul uºor vã-nºealã ªi vã prinde cu momealã, Cãci acela la-nceput Omorâtor s-a fãcut. Iarã voi lui aþi urmat, Sãvârºind mare pãcat, Omorând pruncii de vii, Ducându-i la cãsãpii. N-aþi fost voi izvor de viatã, Ci spre moarte-aþi fost povaþã. N-aþi voit sã naºteþi prunci ªi veþi primi grele munci. De aceea voi sã ºtiþi: Nu puteþi femei sã fiþi, Nu sunteþi femei de seamã, De nu vreþi sã fiþi ºi mamã. Ori pãziþi voi fecioria ªi lãsaþi cãsãtoria, Spre a fi femei alese ªi a Domnului mirese. De nu-þi place fecioria, Sã iubeºti cãsãtoria, Sã duci sarcina de mamã, Sã fii femeie de seamã. Sã nu te faci roabã plãcerii ªi unealta desfrânãrii, Ci a naºterii durere Sã o primeºti cu plãcere. Cã pedeapsã vei avea ªi de iad nu vei scãpa Porunca de n-o pãzeºti ªi de naºteri te fereºti. A te mântui doreºti, Durerea sã o primeºti. Durerea-þi aduce þie Cereasca împãrãþie. De-ai ucis bãiat sau fatã Ce ar fi trãit odatã Poate ar fi fost un om vestit Ce pe mulþi ar fi izbãvit. Poate-un împãrat sau domn Sau vreun sfânt sau mare om, Care, de s-ar fi rugat, Suflete ar fi salvat, Pe mulþi ar fi mântuit, Chiar din focul cel cumplit, Pe mulþi ar fi ajutat Sã aibã sufletul curat, Iar de-ar fi fost el un sfânt ªi om tare la cuvânt, Prin ale sale cuvinte Pe mulþi lumina la minte, Spre-a întoarce la luminã ªi la vesnica odihnã, ªi a le fi spre lãmurire Spre veºnica fericire. Mamã, mamã blestematã, Ai gândit tu vreodatã, Când îþi ucideai copiii, Cã aceºtia au sã-nvie În ziua cea de apoi, Când vom învia ºi noi, ªi-au sã-þi cearã socotealã Pentru moartea lor amarã? Pentru cã tu i-ai ucis ªi-n întuneric i-ai trimis. Atunci ei te vor mustra ªi-aºa te vor întreba: "Cum ai îndrãznit tu, mamã, Mamã cu inima de-aramã, Ca sã ne ucizi pe noi ªi sã ne dai la gunoi? N-ai gândit tu oare-atunci Cã în iad sunt grele munci Pentru cei rau ucigasi Care ucid copilaºi? N-ai crezut cã vede Domnul Tot ceea ce face omul?" Vei da seama ce-ai fãcut ªi câþi copii ai crescut. Ai ales numai plãcerea ªi ai ocolit durerea, Dar la judecatã atunci O sã ai amare munci. ªi pentru a ta plãcere Tu vei merge în durere ªi-a lui Dumnezeu mânie Te va duce la pieire, În iad te vei osândi, Munca o vei dobândi, De nu te vei pocãi ªi nu te vei spovedi. N-AI VRUT SA FI MAMA Ce-am gresit eu, mama,VIATA sa mi-o iei? Ma alungi din tine, de ce nu ma vrei? N-am cum sa ma apar, sa strig... n-am putere. Te iubesc,mamico,cat nu poti tu cere. Unde mi-e mormantul, in care cimitir? N-ai vrut sa gust,mama,al VIETII SFANT POTIR. Iti voi zice "mama"chiar de nu esti mama. Striga-ma pe nume... nu stiu cum ma cheama! Mi-ai pus capat,mama, zilelor de vis, Te iubesc, mamico, chiar de m-ai ucis. Nu-mi cunosti tu chipul ca sa-l pui in rama, Desi mi-ai luat VIATA, tot mi-esti draga, mama. Glasul constiintei l-ai lasat deoparte. Tocmai tu, IUBIRE ma trimiti la moarte!? Tu din necredinta te-ai iubit pe sine, Eu cu atat mai tare te iubeam pe tine. Iar la Judecata cum sa te prezinti? Nu va fi scapare, n-ai sa poti sa minti Ucigasa fapta tu n-o poti ascunde, N-o sa ai cuvinte pentru a raspunde. Sunt atatea mame ce-si doresc copii, Dati-ne o sansa sa ramanem vii. Cin'sa planga, Doamne;noaptea-atator drame Cine sa trezeasca ZECI DE MII DE MAME. Am omorât un înger odatã…, i-am sfâºiat veºmântul de lacrimi ºi suspine cu mâna mea pãtatã de sânge ºi de crime. ªi ce pãcat… sãracul… cãci gura lui de-o viaþã, ºoptindu-mi la ureche mã-nsenina cu bine. Acum e dus… ºi-mi pare rãu cã nu mai are cine sã-mi fie… îngeresc mãcar o clipã… ªi iar pãcat… cãci el era iubire: eu – micul om din el, El – liniºtea din mine. Am omorât odatã un înger ºi i-am furat din sânu-i grãmada de minuni ce mi le-a pus în cale în drumul meu la vale din naºtere spre moarte… Dar n-am putut-o duce cu mine… era prea grea ºi trupul meu prea singur ca s-o mai poatã þine. ªi-mi pare rãu acum c-am stins din el seninul cer, cãci nu mai are cine sã-mai pãºeascã-agale ºi uneori… timid pe lângã mine. E minunat când lumea-i fãcutã din luminã! El… îmi ducea minunea eu… mã duceam pe mine. |
||
|
lourdess Postat pe 9 Iulie 2009 17:12 |
||
iar ai inceput cosmarule? ti-a plecat barbatu si ai venit aici sa-ti versi veninu, ce dracu ai iara?
|
||
|
ScorpiutsA Postat pe 9 Iulie 2009 18:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Urgenta avort! | 46 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
| Intrerupere de sarcina cu un singur comprimat | 72 | De la: 27 Octombrie 2016 14:26 |
| un sfat | 57 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 21:17 |
|
|
||
| Povestea mea!!! | 18 | De la: kudika427927 15 Mai 2013 14:06 |
| Love Moon - absorbante terapeutice | 1 | De la: kudika028076 30 Iunie 2009 19:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.