Setari Cookie-uri

loc de dat cu capul...cele mai penibile motive de despartire...

nu are nici 16 nici 17 ani culea ca are 23:)))),asta e mai grav. nu i-am mai pus mancarea in cap pentru ca nu am mai asteptat sa-mi aduca comanda. am plecat si nu am mai vb.doare mai tare indiferenta...si ma cauta disperat...
Spiridusha_89
Postat pe 6 Iulie 2009 00:48
"Te iubesc foarte mult, ne intelegem extraordinar de bine, sunt foarte buni prieteni dar mai mult nu mai pot". Asta dupa 10 ani de casnicie...
GiaS
Postat pe 28 Octombrie 2009 07:31
De la: angel_in_disguise, la data 2009-03-20 11:22:11cea mai recenta faza...ieri seara exact inainte sa deschid topicul... la inceput omul mi a dat de inteles k vrea o relatie k lumea..adik cu toate cele!buun..totul frumos pana a inceput sa nu ma mai caute si am inceput sa l presez sa mi spuna ce are...ce avea baiatul?nu era pregatit de o relatie serioasa...k in ultimele 3 luni de knd era singur isi facuse niste obiceiuri la kre nu putea sa renunte!printre care...sa iese numai cu baietii, sa nu dea explicatii la nimeni etc. DAR cireasa de pe tort e urmatoarea...niciunul din prietenii lui nu are prietena si nu poate sa iasa el din randul lor si la un moment dat m a intrebat de ce rad...va vine sa credeti?

parca ai vorbi despre prietenul meu.exact aceleasi texte mi le baga si el,dar dupa mai mult timp
cat de penibili sunt unii barbati, vor sa iasa doar cu ~baietii~
anne_marrye
Postat pe 28 Octombrie 2009 13:38
Dar vai...cat de inteligenti sunt baietii din ziua de azi =)) Mi-a placut faza aia cu ghicitul in cafea ..am ras cu lacrimi.
Mona_Justine
Postat pe 28 Octombrie 2009 19:01
De la: angel_in_disguise, la data 2009-03-20 11:17:15
De la: camelusha83, la data 2009-03-20 00:14:05Cel mai penibil a fost cand nu-mi placea de unul si i-am zis sa ne despartim iar ala a inceput sa boceasca in fata mea si mi-a fost mila de el si am mai stat cu el o saptamana...

asta mi s-a intamplat si mie...mai eram si in bar cu o multime de lume in jurul nostru...

yep si mie mi s a intamplat. doar ca eram la el. si dupa ce o sapt mai tz am fost la mare, a doua zi dupa ce ne am intors, m a sunat si mi a zis ca "nu mai merge" si atat :-j
cata_mica
Postat pe 29 Octombrie 2009 18:33
ok....nu cred ca e atat de penibil motivul pe cat de penibil e baiatul...Here it goes: pe la inceputu verii anu asta am fost cu un tip. Tipu...la prima vedere e foarte ok, dar daca stai sa te uiti mai bine realizezi cat de anost poate fi si cat de obsedat de pescuit este Dupa ce mi'a impuiat capul cu "planurile lui de viitor" , de a-si deschide magazin cu articole de pescuit si cum ne vede el pe aman2 impreuna peste vreo 5 ani am decis ca e mai bine pt sanatatea mea mintala sa'l las sa'si caute o alta victima pe care s'o plictiseasca. Toata minunata poveste a durat aproximativ 2-3 saptamani. Restul verii am avut pace, dar de cand a inceput scoala am primit o avalansa de mesaje in genul acesta: "Vreau sa fim din nou impreuna";"Cateodata ma intreb daca te gandesti la mine, te vreau inapoi, vreau sa fim fericiti"; "Esti uimitoare, iti iubesc ochelarii si papucii tai rosii"; "Accepta sa fim din nou impreuna" Si lista poate continua... Am incercat sa'i explic in toate felurile posibile ca nu vreau nimic de la el si l'am rugat sa ma lase in pace. Mi'a innebunit toate prietenele sa ma convinga sa fiu din nou cu el, iar de la toate a primit acelasi raspuns: " Las'o in pace, Cauta'ti pe altcineva." Mi'a spus ca ma iubeste... si raspunsul meu a fost" Asta nu e iubire, e obsesie!". A trebuit sa'mi schimb numarul de telefon din cauza lui, e disperat si inca ma vrea inapoi :D
SunGirl
Postat pe 30 Octombrie 2009 16:51
Doamne ce nenorokiti... ...km adik sa te sune mama baiatului cu care ai avut o relatie de 2 ani sa-ti spuna ca tu nu esti de baiatul ei...nenorocitul ala e un mare las, baietii astia parca sunt facuti toti dupa un tipar...e greu sa gasesti unul cum trebuie in ziua de azi...
PinkyGeorgi
Postat pe 31 Octombrie 2009 12:22
De la: sollen, la data 2009-03-22 22:21:20pai e simplu ma.. nu merita nimeni. si aia care acum par buni.. la un moment dat dau cu mucii in fasole...
nimeni nu merita nimic.

coorect...kiar daca la inceput par niste ingeri cazuti pe pamant si ai impresia k ti-ai gasit sufletul pereche...mai tarziu iti dai seama ca totul s-a transformat intr-o mare minciuna si prefacatorie....
PinkyGeorgi
Postat pe 31 Octombrie 2009 12:43
Eu am incasat toate motivele de despartire posibile, de la faptul ca ii place de alcineva (cu care nu are inca o relatie) pana la faptul ca nu ii place in Romania. De la esti prea buna pentru mine pana la parintii tai sunt prea buni cu mine si imi ofera prea mult. sau avem prea multe lucruri, case, masini si nu mai suport responsabilitatea (el oricum nu facea nimic doar a doua facultate). Toate la aceeasi despartire nimic nu era bine de prea mult bine si a golit dulapul a pus tot in saci si a plecat chiar in ziua cand implineam 4 ani de casatorie...adica acum 3 zile plangea saracul de ziceai ca eu il dau afara, nu stiu ce sa cred si care e morivul real
kudika032750
Postat pe 2 Noiembrie 2009 10:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dupa 17 ani de "caznicie"...divort 24 De la: stem_29 19 Decembrie 2010 18:44
Cum sa-l fac sa se impace cu mine? 20 De la: kudika_21970 25 Noiembrie 2012 19:49
M-a parasit din vina mea, dupa 3 ani, cum o pot aduce inapoi? Pentru ca este cu un alt baiat. 48 De la: denis_3d25 10 Septembrie 2011 01:39
dezamagie.... 18 De la: kudika023770 15 Iulie 2009 15:47
Ce sa fac ???? 15 De la: Richard_Oneil_1 11 Noiembrie 2013 21:12