Mai multe
| sa va spuns si eu! tu stii sa iubesti frumos, te daruiesti cu totul persoanei de langa tine dar eu nu vreau asa ceva. ai trait numai pentru mine, ai fost femeie de casa si nu m-ai inselat. iar eu am nevoie de cineva care sa-mi ofere joc emotional.bine, + clasicele nu te mai iubesc si sunt nefericit! | ||
|
kudika007815 Postat pe 17 Aprilie 2009 10:32 |
||
|---|---|---|
|
Buna tuturor ! Eu am nevoie de un sfat,daca ma puteti ajuta. Incerc de cateva luni bune sa scap de un tip. Credeti-ma ca am incercat tot ce mi-a trecut prin cap. L-am facut in toate felurile posibile,i-am spus ca nu e bun la pat ,m-am combinat cu altcineva cu care sunt si acum si multe altele dar el continua sa ma caute, sa planga la telefon si sa imi spuna de toate lucrurile si locurile care ii aduc aminte de mine,ba chiar s-a plimbat si prin fata blocului asteptandu-ma. Ce credti ca ar trebui sa fac , ce sa ii mai spun ? Iar in ceea ce priveste "cele mai penibile motive de despartire..." Acum cativa ani un tip nu mai m-a cautat pur si simplu si nu am mai stiut absolut nimik de el (el era in Belgia ,eu in Romania si am fost impreuna 6 luni in Belgia ).M-a sunat dupa 2 ani si mi-a spus ca a fost bonav,ca s-a operat de nu stiu ce si ca pierduse numarul meu de tel , ca el s-a gandit la mine tot timpul ca ma iubeste..bla,bla ,bla. I-am spus sa nu mai ma sune ca sunt maritata si ca am si un copil si ca el a fost doar o aventura (chiar daca nu era adevarat ) ,nu a mai sunat dupa aceea .
|
||
|
Oana26 Postat pe 17 Aprilie 2009 10:46 |
||
De la: kudika008446, la data 2009-04-17 09:52:26si eu am fost parasita de un capricorn foarte al dracului pentru ca i-am reprosat ca s-a culcat cu o prostituata care m-a sunat atunci cand el a fost despartit de mine ca sa ma faca proasta si sa minta ca telefonul lui ar fi fost cumparat de prostituata de la piata ,eu i-am reprosat aceasta batjocura facuta de el la adresa mea si pentru asta mi-a interzis sa il mai sun pentru ca s-a saturat de mesajele mele care contineau adevaruri si pe el l-au deranjat buna danaaa |
||
|
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 17 Aprilie 2009 11:09 |
||
"te iubesc, nu am pe nimeni, dar vreau o pauza"...asta dupa un timp de 6 luni in care nu ne mai vazusem! (mai vroia baiatul inca o pauza)
|
||
|
dibsi Postat pe 17 Aprilie 2009 13:12 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-03-20 00:03:44cea mai celebra si penibila replica, dupa parerea mea, este "esti prea bun/a pentru mine" asa este
|
||
|
iulia12 Postat pe 17 Aprilie 2009 13:19 |
||
|
mama a zis ca e prea devreme pt mine sa am o relatie stabila si ca stam prea mult impreuna. mama a zis ca esti interesata. mama a zis ca o sa ma lasi mai incolo ca asa mi-a facut si prima mea prietena !!!! |
||
|
kudika_01 Postat pe 17 Aprilie 2009 13:21 |
||
hello.....am patit si eu o faza...:) dupa un week-end petrecut impreuna la casa parintilor lui ma suna a 2a zi (eu eram la scoala) si imi zice.... "hai te rog pana in curtea scolii" ok cobor... si in curte foarte fericita ca il vad ii sar in gat si il pup, el ma indeparteaza si imi spune "stii...aseara am vorbit cu ai mei si mi'au zis ca ar fi mai bine sa ne despartim, ca no...eu plec la facultate si tu cand o sa ai 18 ani eu o sa am 23 si o sa vreau sa ma insor si tu nu o sa vrei sa te mariti la 18 ani si mama a zis ca ar fi cel mai bine sa ne despartim. nu vreau sa te fac sa suferi, imi esti draga , dar chiar nu pot" nici nu stiam ce sa mai zic...am ramas fara replica, nu stiam ce sa fac, sa plang?! sa nu plang?! sa fiu nervoasa?! a fost aiurea in orice caz...
|
||
|
SunGirl Postat pe 17 Aprilie 2009 23:59 |
||
sa va para bine ca nu ati avut parte de unul ca al meu care a dat de prostiuate si numai cu alea vrea sex............ eu ce sa mai zic........?
|
||
|
kudika008446 Postat pe 18 Aprilie 2009 13:17 |
||
De la: SunGirl, la data 2009-04-17 23:59:13hello.....am patit si eu o faza...:) dupa un week-end petrecut impreuna la casa parintilor lui ma suna a 2a zi (eu eram la scoala) si imi zice.... "hai te rog pana in curtea scolii" ok cobor... si in curte foarte fericita ca il vad ii sar in gat si il pup, el ma indeparteaza si imi spune "stii...aseara am vorbit cu ai mei si mi'au zis ca ar fi mai bine sa ne despartim, ca no...eu plec la facultate si tu cand o sa ai 18 ani eu o sa am 23 si o sa vreau sa ma insor si tu nu o sa vrei sa te mariti la 18 ani si mama a zis ca ar fi cel mai bine sa ne despartim. nu vreau sa te fac sa suferi, imi esti draga , dar chiar nu pot" nici nu stiam ce sa mai zic...am ramas fara replica, nu stiam ce sa fac, sa plang?! sa nu plang?! sa fiu nervoasa?! a fost aiurea in orice caz... Ciudat ...ei na...baiatul lui mama si al lui tata...ce vrei?Unora nu ai ce sa le ceri...
|
||
|
camelusha83 Postat pe 18 Aprilie 2009 17:11 |
||
Despartirea mea mi s-a parut cea mai penibil a fost ceva de genu ,,Te iubesc, dar nu am timp pentru o relatie''..... no ce ziceti?
|
||
|
Blackfairy Postat pe 18 Aprilie 2009 21:48 |
||
al meu e prea varstnic sa mai umble la prostituate poate numai cu gandul dar cu fapta nu cred ca ar fi capabil sa o faca e prea fricos de BTS-uri care sunt la ordinea zilei
|
||
|
kudika008446 Postat pe 19 Aprilie 2009 20:32 |
||
De la: kudika008446, la data 2009-04-19 20:32:21al meu e prea varstnic sa mai umble la prostituate poate numai cu gandul dar cu fapta nu cred ca ar fi capabil sa o faca e prea fricos de BTS-uri care sunt la ordinea zilei Buna, DANA
|
||
|
cckitty Postat pe 19 Aprilie 2009 20:35 |
||
| http://alicedamian.blogspot.com/ | ||
|
kudika013988 Postat pe 20 Aprilie 2009 13:41 |
||
|
El: You are somewhat of a contol freak and I can't live without my spontaneity. eu: Zboara, puiule, zboara! Pacat ca el n-a intels gluma, dar eu m-am amuzat.
|
||
|
Kathara Postat pe 20 Aprilie 2009 13:49 |
||
si eu m-am amuzat de puiul care nu zboara................!
|
||
|
kudika008446 Postat pe 20 Aprilie 2009 20:06 |
||
De la: kudika008446, la data 2009-04-19 20:32:21al meu e prea varstnic sa mai umble la prostituate poate numai cu gandul dar cu fapta nu cred ca ar fi capabil sa o faca e prea fricos de BTS-uri care sunt la ordinea zilei bineinteles daca nu`l mai tine scu.la
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 20 Aprilie 2009 20:10 |
||
am patit si eu o faza de asta. dupa un an si ceva de relatie...vad ca i s-a casunat ceva individului din senin, intr-o seara. zic, hai sa vorbim, nu a vrut, l-am luat la intrebari pe mess, imi da ignore, il sun, nu raspunde. dau de el, ce-ai mai baiatule?"nu stiu ce m-a apucat, dar nu mai vreau sa fim impreuna. nu am nicio problema cu tine dar nu mai vreu." si dupa doua saptamani incepe sa sune...si ma cauta si a insistat vreo 5 luni asa. la un moment dat il bag in lista pe mess, la care el vai ca ce bine imi pare ca am dat de tine, ca te iubesc, ca imi pare rau, ca tre sa ne impacam, ca m-am chinuit atat timp etc etc...la care eu: "voiam sa iti dau o veste, de azi o sa locuiesc impreuna cu prietenul meu(era pe bune faza), iar tipul se intampla sa fie cel care m-a consolat cand tu m-ai lasat pentru nu stiu ce." normal ca i s-a blegit toata bucuria, iar la momentul asta inca locuiesc cu acel baiat, de 2 ani jumate, si avem o relatie stabila. kickass!
|
||
|
kudika011839 Postat pe 21 Aprilie 2009 00:07 |
||
| de obicei atunci cand am cerut o pauza mereu m-am despartit de acel baiat... si cu faza nu te mai iubesc...nu esti genul meu | ||
|
_dulcik_ Postat pe 21 Aprilie 2009 09:41 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-04-21 09:41:52de obicei atunci cand am cerut o pauza mereu m-am despartit de acel baiat... si cu faza nu te mai iubesc...nu esti genul meu Eu sincer nu inteleg cum nu mi poti iubi pe cineva. Dar, e adevarat, eu de iubit n-am iubit pe nimeni. Mi se pare ca atunci cand iubesti, d'apoi e pe viata, n-are cum sa-ti treaca in cativa ani. |
||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 11:58 |
||
|
Deci cele mai patetice, penibile si " common" in acelasi timp, replici mi se par: - "esti prea buna pt mine" -" nu ne potrivim" -"te iubesc, dar nu mai merge" - " nu avem acelasi interese" -" nu pot tine pasul cu tine nu tii pasul cu mine" -" suntem diferiti" -" tin la tine ca la uno prietena" -" te iubesc ca pe un frate" -"nu sunt facuta pt relatii" -" am nevoie de timp de gandire; sa ne intalnim si cu alti oameni, sa avem si alte relatii..." -" nu te mai suport" -" parintii mei nu sunt de acord" -" prietenii mei zic ca sunt prea buna pt tine" -'nu vreau sa te fac sa suferi" si cea mai tare pe care am auzit-o de la o prietena : " Nu mai suport, cedez nervos"
|
||
|
AnotherCatWoman Postat pe 21 Aprilie 2009 13:13 |
||
eu am fost cu unu asa complexat incat mi-a zis ca sigur se va gasi o data un altul care sa se tina de capul meu si care are bani si am sa plec cu ala (deci e vb de un altul care nu exista!)....deci m-a parasit din cauza unuia care nu exista!....ulterior s-a intors la mine, pacat ca nu am avut minte
|
||
|
Corai Postat pe 25 Aprilie 2009 19:09 |
||
De la: Corai, la data 2009-04-25 19:09:01eu am fost cu unu asa complexat incat mi-a zis ca sigur se va gasi o data un altul care sa se tina de capul meu si care are bani si am sa plec cu ala (deci e vb de un altul care nu exista!)....deci m-a parasit din cauza unuia care nu exista!....ulterior s-a intors la mine, pacat ca nu am avut minte dar bineinteles ca initial nu asa mi-a zis....dupa extrem de multe ore in care eu am plans (eram mica si io) si am discutat f mult, am cerut explicatii i-a iesit chestia asta pe gura....Ca la inceput m-a luat si pe mine cu "esti prea buna pt mine" , "nu sunt facut pt relatii"...nici nu mai stiu ce dar pe toate de genul asta mi le spusese...pana sa ii iasa "pasarica" asta |
||
|
Corai Postat pe 25 Aprilie 2009 19:22 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-03-20 11:45:24cea mai penibila faza.... ca despartire,ma refer , a fost cand i-am spus unuia ca nu ma intereseaza ce vrea maica-sa ci ma intereseaza ce vreau eu .iar el mi-a spus ca vrea pe cineva care sa o iubeasca pe ma-sa ca pe el fetelor, da mai exista si barbati pe lumea asta care sa nu fie "baiatul mamii"???? Ca eu m-am saturat si chiar nu sunt genul care sa perii soacre, surori, sau alte rude.... La mine cea mai gogonata o fost: nu te mai vreau, vreau sa fiu singur.... si dupa 2 zile de la plecarea mea, se instaleaza alta.... asta e penibila rau, eu oricum nu am crezut-o, i-am si zis mai bine sa fie sincer si sa recunoasca ca are pe alta, macar marcheaza o bila alba in ochii mei... |
||
|
pisicuta_trista Postat pe 25 Aprilie 2009 20:23 |
||
De la: pisicuta_trista, la data 2009-04-25 20:23:56De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-03-20 11:45:24cea mai penibila faza.... ca despartire,ma refer , a fost cand i-am spus unuia ca nu ma intereseaza ce vrea maica-sa ci ma intereseaza ce vreau eu .iar el mi-a spus ca vrea pe cineva care sa o iubeasca pe ma-sa ca pe el mda...mi s-a intamplat si mie sa-mi spuna k vrea sa fie singur...si sa constat ca vrea sa fie singur cu o alta ea
|
||
|
angel_in_disguise Postat pe 26 Aprilie 2009 17:29 |
||
motiv penibil...ne vedem din ce in ce mai rar, se vede k urmeaza o despartire dar el zice:"hai sa gasim o cale sa ne vedem mai des, sa rezolvam situatia k eu la tine nu vreau sa renunt"...i-am propus sa doarma la mine din cand in cand k sa nu mai faca naveta(50km)...s-a schimbat la fata si a zis:"dar n-o sa fie de acord mama"..."mama mea?nu are nici o problema cu asta", raspund eu..."nu, mama mea", zise el...dc nu eram asa suparata pe situatie cred k bufneam intr-un ras de nu mai stiam de mine P.S. replik venea de la un barbat de 27 de ani aflat la 400km de casa
|
||
|
CandyCloudOfLullaby Postat pe 26 Aprilie 2009 18:39 |
||
De la: Blackfairy, la data 2009-04-18 21:48:44Despartirea mea mi s-a parut cea mai penibil a fost ceva de genu ,,Te iubesc, dar nu am timp pentru o relatie''..... am auzit-o...cred k se vorbesc toti inainte
|
||
|
CandyCloudOfLullaby Postat pe 26 Aprilie 2009 18:44 |
||
De la: cckitty, la data 2009-04-19 20:35:29De la: kudika008446, la data 2009-04-19 20:32:21al meu e prea varstnic sa mai umble la prostituate poate numai cu gandul dar cu fapta nu cred ca ar fi capabil sa o faca e prea fricos de BTS-uri care sunt la ordinea zilei scuze k intreb...sunt mai nestiutoare in privinta unor personaje de pe aci ...cine e DANA?
|
||
|
CandyCloudOfLullaby Postat pe 26 Aprilie 2009 18:48 |
||
nici eu nu stiu ce au forumistele de pe aici cu dana se tot pomeneste dar nu apare nicaieri o fi in imaginatia lor bonava,mai stii...............
|
||
|
kudika008446 Postat pe 26 Aprilie 2009 21:24 |
||
| mie ce-a mai tare aza mi s-a intamplat cam asa: sunt indragostit de tine, ca altfel nu as putea fi amicul tau!:)) | ||
|
diada Postat pe 26 Aprilie 2009 21:48 |
||
De la: kudika008446, la data 2009-04-19 20:32:21al meu e prea varstnic sa mai umble la prostituate poate numai cu gandul dar cu fapta nu cred ca ar fi capabil sa o faca e prea fricos de BTS-uri care sunt la ordinea zilei pe zi ce trece aflam cat mai multe lucruri noi............pai daca tu esti o babaciune,cum dracu ai vrea sa fie el?vreun fat frumos?e si el ramolit la fel ca si tine........nici macar alea profesioniste nu se mai uita la el
|
||
|
EndlessBleu Postat pe 27 Aprilie 2009 12:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mi`e greu fara ea! | 7 | De la: luyyzz 23 Iulie 2009 11:27 |
| parinti mei nul mai accepta | 36 | De la: mishutka 2 Mai 2010 16:14 |
| va rog ajutati-ma!!!!!!!!!!!! | 14 | De la: perce_neige 30 Aprilie 2010 19:51 |
|
|
||
| durere... | 9 | De la: paullina 19 Iulie 2010 05:17 |
| un sfat va rog!!!!!! | 6 | De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.