Mai multe
De la: mkdisk, la data 2010-02-03 14:10:08mi s-a parut foarte interesanta...asocierea...dintre avatarul tau si inversunarea ta verbala!se potrivesc de minune ... e doar un animal, ca si mine, cu care par sa am ceva in comun ... |
||
|
marco918 Postat pe 3 Februarie 2010 21:35 |
||
|---|---|---|
De la: kudika090507, la data 2010-02-03 21:14:53avortul nu apare numai dupa ce crezi ca te distrezi si nu exista consecinte... o sarcina poate sa fie un accident .. nu exista o metoda de contraceptie sigura 100%.. chiar si anticonceptionalele au o rata de succes de 99%. ... ... hai sa ne kkm pe noi ... care copile de 9-10 ani ? ... cite sint ? ... hai sa ISTERIZAM pentru ca in 20 de ani a nascut o fetitza de 10 ani ... uita-te si prin alte tari, duduitza, nu iti imagina ca romania este gradina maicii domnului si ca lupti pentru vreo cauza nobila ... cred ca vorbim de VIOLURI ... si cred ca vorbim de familii cu probleme sociale si morale grave ... in primul rind MORALE ... in fond problema moralitatii se pune la toate majoritatea cazurilor ... difera doar autorul/ii ...... daca ceva mi se pare mai penibil atunci acestea sint frazele ''profunde'' cu titlu de ''lema'' existentiala fara nici un suport real - ''cu toate ca e o crima uneori este o optiune'' ... de ce intotdeauna femeiele de astazi aplica OPTIUNEA efectului si nu cauzei ? ... de unde aceasta ''moda'' foarte agresiv preluata de foarte multe femei ... daca ''prostii'' si ''primitivii'' din lantul lor genealogic ar fi fost la fel de scrupulosi far aindoiala ca nu mai aveau acum atitea ''optiuni'' la indemina ... de cind romanii au devenit campioni la toate imbecilitatile din lume ... |
||
|
marco918 Postat pe 3 Februarie 2010 21:44 |
||
pisi? ce spui de copiii infometati din africa? Dar de incalzirea globala?... OOO!!! Stiu una mai buna! Ce zici de sinistratii din Haiti! mai bine joc fazan!!!
|
||
|
|
||
|
Raluca_C Postat pe 11 Februarie 2010 16:04 |
||
De la: Raluca_C, la data 2010-02-11 16:04:31pisi? ce spui de copiii infometati din africa? Dar de incalzirea globala?... OOO!!! Stiu una mai buna! Ce zici de sinistratii din Haiti! ... ... astea sint intrebarile fara raspuns ale unora !!! ... ... ... da cea are su_a cu prefectura ? ... intradevar fazan e un joc al mintii dar mai ales al caracterelor puternice !!! ...
|
||
|
marco918 Postat pe 12 Februarie 2010 19:49 |
||
| mi-a luat ceva timp sa citesc de la cap la coada tot ce ati postat voi aici...si respect parerile fiecaruia dintre voi. totusi, e drept ca un avort inseamna sa curmi o viata. parerea mea e ca fiecare femeie are dreptul sa aleaga ce va face in continuare cu sarcina, fara sa fie blamata de altii pentru alegerea ei. Intr-un final ea suporta consecintele. Eu una am ramas insarcinata si nu era deloc momentul potrivit, insa nu m-am gandit nici o secunda sa recurg la avort, totusi e vorba de un suflet nevinovat. Aflasem de sarcina dupa 7 saptamani, cand mi-am facut testul, si nu-mi venea sa cred ca sunt insarcinata, caci inainte cu 4 saptamani avusesem o sangerare pe care o luasem drept ciclu. Dar luna trecuta am facut avort spontan la 13 saptamani de sarcina, si sincer nu cred ca exista durere mai mare decat sa pierzi un copil, nici nu stiu cat va trebui sa treaca, sa-mi revin psihic si sufleteste. Nu a fost din vointa mea, si totusi l-am pierdut si doare groaznic. Iar vis-a-vis de avortul provocat, dupa cate forumuri am citit, unul dintre motivele pe care le evoca femeiele este situatia financiara, dar ganditi-va ca poate nici parintii nostri nu stateau foarte bine la capitolul asta si totusi ne-au nascut | ||
|
Galena1123 Postat pe 20 Februarie 2010 18:32 |
||
De la: elektra_twice, la data 2010-02-20 18:32:47mi-a luat ceva timp sa citesc de la cap la coada tot ce ati postat voi aici...si respect parerile fiecaruia dintre voi. totusi, e drept ca un avort inseamna sa curmi o viata. parerea mea e ca fiecare femeie are dreptul sa aleaga ce va face in continuare cu sarcina, fara sa fie blamata de altii pentru alegerea ei. Intr-un final ea suporta consecintele. Eu una am ramas insarcinata si nu era deloc momentul potrivit, insa nu m-am gandit nici o secunda sa recurg la avort, totusi e vorba de un suflet nevinovat. Aflasem de sarcina dupa 7 saptamani, cand mi-am facut testul, si nu-mi venea sa cred ca sunt insarcinata, caci inainte cu 4 saptamani avusesem o sangerare pe care o luasem drept ciclu. Dar luna trecuta am facut avort spontan la 13 saptamani de sarcina, si sincer nu cred ca exista durere mai mare decat sa pierzi un copil, nici nu stiu cat va trebui sa treaca, sa-mi revin psihic si sufleteste. Nu a fost din vointa mea, si totusi l-am pierdut si doare groaznic. Iar vis-a-vis de avortul provocat, dupa cate forumuri am citit, unul dintre motivele pe care le evoca femeiele este situatia financiara, dar ganditi-va ca poate nici parintii nostri nu stateau foarte bine la capitolul asta si totusi ne-au nascut
|
||
|
Ella81 Postat pe 21 Februarie 2010 10:16 |
||
De la: elektra_twice, la data 2010-02-20 18:32:47mi-a luat ceva timp sa citesc de la cap la coada tot ce ati postat voi aici...si respect parerile fiecaruia dintre voi. totusi, e drept ca un avort inseamna sa curmi o viata. parerea mea e ca fiecare femeie are dreptul sa aleaga ce va face in continuare cu sarcina, fara sa fie blamata de altii pentru alegerea ei. Intr-un final ea suporta consecintele. Eu una am ramas insarcinata si nu era deloc momentul potrivit, insa nu m-am gandit nici o secunda sa recurg la avort, totusi e vorba de un suflet nevinovat. Aflasem de sarcina dupa 7 saptamani, cand mi-am facut testul, si nu-mi venea sa cred ca sunt insarcinata, caci inainte cu 4 saptamani avusesem o sangerare pe care o luasem drept ciclu. Dar luna trecuta am facut avort spontan la 13 saptamani de sarcina, si sincer nu cred ca exista durere mai mare decat sa pierzi un copil, nici nu stiu cat va trebui sa treaca, sa-mi revin psihic si sufleteste. Nu a fost din vointa mea, si totusi l-am pierdut si doare groaznic. Iar vis-a-vis de avortul provocat, dupa cate forumuri am citit, unul dintre motivele pe care le evoca femeiele este situatia financiara, dar ganditi-va ca poate nici parintii nostri nu stateau foarte bine la capitolul asta si totusi ne-au nascut ... un mic comentariu ... referitor la blamarea unei femei care alege sa avorteze ... ... nu poti sa nu blamezi milioanele de avorturi facute alandala ... avorturi facute de femei care nu au epuizat toate solutiile ... de femei care prefera avortul decit sa isi reanalizeze modul, etica si principiile de viata (ca sa nu spun altceva) ... cu toata parerea de rau o atitudine atit de ''democratica'' mi se pare doar ... INDIFERENTZA ... ... cred ca multe persoane incep sa inteleaga ce inseamna un copil din prisma unor evenimente din viata lor ... multi insa ''reusesc'' sa evite orice eveniment pina la virste la care copii sint doar niste accesorii sociale pentru ei ... ar fi de preferat rolul copiilor in societatea noastra sa redevina cel normal, etic si traditional ... |
||
|
marco918 Postat pe 22 Februarie 2010 16:49 |
||
|
marco918 care exact este pozitia ta in privinta avortului? evident, esti pro viata, deci, care sunt argumentele tale intr-o exprimare civilizata fara URLETE, fara atacuri verbale violente la fiecare a doua propozitie exprimata aici? poti sa te exprimi civilizat fara o exprimare VIOLENTA?! |
||
|
cz Postat pe 23 Februarie 2010 00:43 |
||
De la: cz, la data 2010-02-23 00:43:57marco918 care exact este pozitia ta in privinta avortului? ... ... lasind ''urletele'' deoparte cred ca se observa citeva argumente ... restul vin pe masura ce apar dimensiuni noi ale problemei ... bineinteles daca reusesc sa discut cu persoane care nu posteaza ca sa isi reverse frustrarea de la servici sau din familie ... pina acum am ''urlat'' si s-a ''urlat'' la mine ... nu imi fac procese de constiintza ... ... pro viata, e cam mult spus ... sint pro NORMALITATE ... atita tot ... |
||
|
marco918 Postat pe 23 Februarie 2010 00:47 |
||
| Parerea mea este daca nu ai posibilitati decat sa il omori il dai spre adoptie, sunt atatea familii care nu pot avea un copil si care se chinuie.Mai bine asa nu suntem noi indreptatiti sa omoram pe cineva lipsit de aparare doar pt ca nu avem bani sau pt ca nu a venit atunci cand trebuie.Sa vorbesti ca faci avort daca nu ai nu stiu ce sau iti lipseste ceva e inutil, mai ales daca nu ai trecut printr-o astfel de experienta si nu stii despre ce e vorba. | ||
|
iubytzik22 Postat pe 4 Martie 2010 22:39 |
||
|
||
|
kudika098645 Postat pe 4 Martie 2010 22:41 |
||
| te rog din suflet, da mi nr tau de tel. pls pls pls. vreau sa vb la tel cu tine. am plans, cat pt toata viata la poezia asta! e miscatoare. te rog te rog trimite mi re la silvianstr@yahoo.com sau suna . lasa mi o adresa unde sa iti las nr meu de tel.. silvia. merci | ||
|
silviana77 Postat pe 17 Iunie 2010 12:12 |
||
|
nu sunt de acor cu avortul sunt de acord cu "a te gandi la consecinte inainte de a face ceva...." si cam asta e..tot
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 17 Iunie 2010 12:19 |
||
| Foarte cutremuratoare poezia asta - insa pentru unele mame care nu au avut de ales si au trebuit sa faca avortul poate fi ceva coplesitor.... | ||
|
kudika_nikole Postat pe 15 Ianuarie 2012 20:03 |
||
De la: cz, la data 2010-02-23 00:43:57marco918 care exact este pozitia ta in privinta avortului? Pe aici, pe acest forum, singurele persoane care se exprima si se comporta cat de cat civilizat sunt femeile. De la indivizii de sex masculin de pe acest forum am incetat sa mai sper ca se vor purta ca niste domni si vor vorbi ca niste gentlemani. Mai sunt si exceptii, dar mult prea putine. |
||
|
kokeshi Postat pe 4 Aprilie 2012 19:19 |
||
De la: dragon_fly88, la data 2010-06-17 12:19:45nu sunt de acor cu avortul
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 5 Aprilie 2012 16:41 |
||
| sincer m-a emotionat pana la lacrimi poezia....si zicea cineva ca te lauzi ca nu ai facut avort.....mie nu mi s-a parut ca te laudai in vreun fel prin poezia asta....si daca te-ai fi laudat,ce?bravo tie....eu nu am facut avort cu toate ca am riscat mult pastrand copilul si ma laud cu asta...sunt mandra de mine si de faptul ca am un copil asa frumos....nu am nimic cu cele care fac avort dar nici nu le am la suflet....daca ele au ales sa omoare asta e....e problema lor....daca as putea sa iau copilasul de la ele din burta si sa-l bag la mine as face-o....ca vorba aia...dumnezeu iti da posibilitati sa cresti fiecare copil...tu trebuie sa-l nasti....nu vrei copil....protejeaza-te... | ||
|
nykky Postat pe 17 Aprilie 2012 19:13 |
||
De la: nykky, la data 2012-04-17 19:13:47sincer m-a emotionat pana la lacrimi poezia....si zicea cineva ca te lauzi ca nu ai facut avort.....mie nu mi s-a parut ca te laudai in vreun fel prin poezia asta....si daca te-ai fi laudat,ce?bravo tie....eu nu am facut avort cu toate ca am riscat mult pastrand copilul si ma laud cu asta...sunt mandra de mine si de faptul ca am un copil asa frumos....nu am nimic cu cele care fac avort dar nici nu le am la suflet....daca ele au ales sa omoare asta e....e problema lor....daca as putea sa iau copilasul de la ele din burta si sa-l bag la mine as face-o....ca vorba aia...dumnezeu iti da posibilitati sa cresti fiecare copil...tu trebuie sa-l nasti....nu vrei copil....protejeaza-te... bravo niki,,iata un copil ca tn da lectii femeilor mult mai mature,,bravo,sa fi iubita
|
||
|
giordao Postat pe 17 Aprilie 2012 19:18 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-15 20:03:06Foarte cutremuratoare poezia asta - insa pentru unele mame care nu au avut de ales si au trebuit sa faca avortul poate fi ceva coplesitor....vorbesti tampenii ca de obicei,,nu au avut de ales,,vorba asta o poti lua in considerare doar daca mama isi poate pierde viata,,,nu ca nu are ce sa i de a sa manance ca e saraca,,ca o sa aibe ce sa i de a daca are credinta,,sa pleci din biserica matrix nicoleto ca ai devenit cam ignoranta,,fi cu badare de seama
|
||
|
giordao Postat pe 17 Aprilie 2012 19:23 |
||
De la: giordao, la data 2012-04-17 19:18:06De la: nykky, la data 2012-04-17 19:13:47sincer m-a emotionat pana la lacrimi poezia....si zicea cineva ca te lauzi ca nu ai facut avort.....mie nu mi s-a parut ca te laudai in vreun fel prin poezia asta....si daca te-ai fi laudat,ce?bravo tie....eu nu am facut avort cu toate ca am riscat mult pastrand copilul si ma laud cu asta...sunt mandra de mine si de faptul ca am un copil asa frumos....nu am nimic cu cele care fac avort dar nici nu le am la suflet....daca ele au ales sa omoare asta e....e problema lor....daca as putea sa iau copilasul de la ele din burta si sa-l bag la mine as face-o....ca vorba aia...dumnezeu iti da posibilitati sa cresti fiecare copil...tu trebuie sa-l nasti....nu vrei copil....protejeaza-te... merci mult....
|
||
|
nykky Postat pe 18 Aprilie 2012 11:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/10455/http-aghinita-ro-e2-80-9c-de-lege-ferenda-e2-80-9c-e2-80-93-o-noua-lege-a-avortului.html | 5 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:19 |
| o parere macar......... | 6 | De la: marco918 19 Iulie 2009 14:30 |
| Avortul...ce si cum? | 60 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
|
|
||
| Ajutor | 11 | De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:42 |
| Love Moon - absorbante terapeutice | 1 | De la: kudika028076 30 Iunie 2009 19:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.